- KONKURRANSE; write a comment

Regler: Skriv en kommentar på dette innlegget :-) Kreativt gir pluss i boken!

Premie: Premien denne gang er også gavekort på H&M til 200 kr, men denne gangen får vinneren gavekortet etter jul, etter som det er så travelt med julepost osv.

Vinnere: Stine og Annais


Kommentarer:
Postet av: LINNKRISTIN.COM

Likte bloggen din, den var søt ! :) Det er konkurranser på bloggen min ( www.jente.blogg.no ) Man kan vinne 2 billetter til N.Y ,iphone 3g, htc telefon,sex and the city pakken, gavekort på 2000kr. Det er helt gratis :)

14.12.2008 @ 19:11
URL: http://jente.blogg.no
Postet av: Rachel

Hei :- )leser bloggen din hver dag og elsker den. Jeg skriver kansje ikke mange komentarer men det er fordi jeg hater å skriv på sånn tastatur på datan:-)men jeg leser utroli mange blogger, men din er en av de beste :- ) og du er utroli søøøøøt <3Håper jeg vinner :- )

14.12.2008 @ 19:52
URL: http://raccc.blogg.no
Postet av: tone c

skifta konk?

14.12.2008 @ 20:02
Postet av: Ida

Ja

14.12.2008 @ 20:17
URL: http://www.ile.blogg.no
Postet av: CAMILLA

Jeg syns bloggen din er er kjempe bra.og ja, vær gang det står noe nytt så må jeg bare lese det. Og jeg liker bloggen din fordi du skriver så bra. å du gidder faktisk å hjelpe folk, iforskjell hva endel andre bloggere ikke gidder.så jeg syns det var kjempe snilt at du tipset hvordan vi kan få bloggen vår like fin som din.Åsså syns jeg at du er veldig flink til å legge ut bilder!jeg har prøvd å være litt kreativ så her får du se selv: http://scamilla.blogg.no/1229282895_ileblogg_har_konkuran.html gå inn på bloggen min så ser du:)

14.12.2008 @ 20:29
Postet av: Silje

Hei! Da jeg så bloggen din for første gang, fikk jeg et veldig bra første inntrykk, på grunn av det fine designet. Da jeg så litt nærmere på innholdet, fant jeg ut at du skriver veldig bra, derfor ble jeg fort en fast leser. Jeg er ikke en av dem som kommenterer så ofte, tilgi meg for det! Jeg kan jo prøve å bli flinkere :)Benytter denne 'sjansen' til å spørre hvor du finne bakgrunnene til bloggen, og hvilket redigeringsprogram du bruker?

14.12.2008 @ 21:22
URL: http://siljeth.blogg.no
Postet av: mia trøen

halla søtabloggen din e skikkelig bra, og du kjem med masse brae tips til å få bloggen te andre folk bra. det e så fint at du vil at andre sine blogga ska vær fin også, og det e bra at du ikke e som andran som ikke si tips te andre bloggera, for at dem ikke vil at dem ska herm etter. du har masse brae konkuransa ofte, så det e koslig å vær med på dem ;-)lykke te med konkurransen :-)!<3

14.12.2008 @ 21:26
Postet av: annais

IDAAA, jeg aner ikke hvordan komenar jeg skal skrive. men jeg gjør som de andre over her, å skriver om bloggen din! here we go.DU HAR DET RÅESTE DESIGNET, SOM JEG HELT KLART INSPIRERES AV. DU SKRIVER PÅ SÅ UTROLIG BRA MÅTE, AT MAN SKULLE TRO DU VAR 17. ok, av med caps lock. Du har rett og slett bare en super blogg, som er unik og rett og slett skulle logget over både idawulff og maddi! (rett og slett.. høhø)ida aka ile, you rock! :)

14.12.2008 @ 21:29
URL: http://www.annais.blogg.no
Postet av: Zuppen

Et dikt laget til deg:Ida Sletvik, du er snillderfor har du en konkurranse til. Hadde jeg vunnet et gavekort fra H&Mmåtte du fått en klem. (H&M uttales som bokstavene, da rimer det ;) ) I tillegg har jeg laget et inlegg om det på bloggen min: http://zuppen.blogg.no/1229286287_ida_sletvik_sin_konku.htmlSynes designet ditt på bloggen er veldig bra, og det gir et veldig bra helhetsinntrykk! Lykke til alle sammen!

14.12.2008 @ 21:33
URL: http://zuppen.blogg.no
Postet av: Karoline

Bloggen din er veldig finingen er så fin som dinDu hjelper andre, det er flottOg tipsene dine virker godt: D

14.12.2008 @ 21:53
URL: http://karotorres.blogg.no
Postet av: tone c

ida <3æ som hadd starta på den andre konkurransen, hiha, jaja :- )les bloggen din hver dag, flere ganga om dagen for å sje om det har komme nå nytt. Ikke bare fordi du e en veldig god venn, men fordi bloggen e bra, og artig å følg med på. Dem over her har rett, du skriv veldig bra, og får fram poengan i innleggan godt.god jul snuppsi <3 æ e glad i dæ

14.12.2008 @ 21:56
Postet av: Elise

løøv yah blogg

14.12.2008 @ 22:18
URL: http://eliseiirland.blogg.no
Postet av: Silje Helene

''mamma mia, har du høl i sia? nei nei, det har ikke æ næi!' husker vi sang på den da vi var mindre, haha også da du spruta kakao i øyet på meg! synes jeg burde vinne, for det gjorde vondt :')

15.12.2008 @ 17:44
URL: http://siljesundset.blogg.no
Postet av: mari berge

Orker ikke å sitte å smiske som de over meg her, men fakta er at bloggen din er herlig! :)

15.12.2008 @ 21:16
URL: http://tyggegummi.blogg.no
Postet av: marte sletvold

er enig med mari berge : )bloggen din er herlig. og det som er bra er at du ''hjelper'' bloggleserne dine med ting . sånn som skriftene på dafont.com BRA JOBBA .. stå på : )

15.12.2008 @ 23:14
URL: http://martesletvold.blogg.no
Postet av: kari

jeg vet ikke hva jeg skal skrive, for jeg vill ikke at dette skal høres ut som noen fjortispreik jeg bare skriver fordi jeg vill vinne. men jeg vill vinne. og siden din er bra. veldig bra. leser den hverdag, og jeg missunner deg for at du får til de med HTML koder, får det får jeg nemelig ikke til! men uansett, stå på og lykke til med konkuransen!

16.12.2008 @ 21:08
URL: http://lervik00.blogg.no/
Postet av: ca

Jeg smiler fra øret til øret hver gang jeg ser bloggen din, jeg stirrer lenge og kan se at du er en verdig og flink blogger! Jeg kan ikke sette fingeren på akkurat hva det er, men jeg vet innerst inne at dette er noe som er verdt gull. Det lyser sterkt fra bloggen din og du er ikke minst flink til å skrive. Alt du gjør er fantastisk, det er mange som liker bloggen din, det er ikke akkurat rart for den er jo så bra. Jeg er stolt av det du gjør og setter pris på det, jeg kan med store bokstaver si at jeg elsker bloggen din :- )Dette er noe jeg mener, du er en utrolig sterk og fin blogger i deg selv og jeg kunne godt ha skrevet mer, men da har det blitt skrevet en hel bok om det.

17.12.2008 @ 22:52
URL: http://ca.blogg.no/
Postet av: Jeanett pedersen

Å herregud , bloggen din er drit bra ! og jeg leser den så ofte jeg kan- har den lagret på pc min til og med :-D

Bloggen din er den beste jeg har sett , og jeg skulle ønske jeg var like flink som deg

!

jeg ser innom bloggen din flere ganger daglig vis jeg sitter på pc!!

du er ufattelig flink! :-)

Stå på søta ! :-)

18.12.2008 @ 15:12
URL: http://www.jeanettpederseen.blogg.no
Postet av: Anne

Herlig, med konkurranse! :DOg premien var jo ikke så verst den heller, kunne gjerne tenkt meg et gavekort på h&m jeg :)Kom over bloggen din for første gang idag, men tror nok ikke det blir den siste gangen. Liker mange av innleggene dine, stå på! Bra jobba :))Juleklem fra Anne - http://annesolem.blogg.no

18.12.2008 @ 15:13
URL: http://annesolem.blogg.no
Postet av: Camilla o

Bloggen din er kjempebra, jeg leser den flere ganger om dagen og du er en kjempe flink blogger !Jeg synes det er kjempebra at du gir tips og sånt !Det første jeg gjør når jeg setter meg på pc'en er og se om du har skrevet nytt innlegg:)ser på den flere ganger om dagen.Jeg synes du har kjempe brae innlegg og de er veldgi interesange ! Jeg synes du er kjempe flink og jeg får tips fra deg, jeg blir inspirert av headerene dine og hvordan, hva du skriver om ..<3

18.12.2008 @ 15:33
URL: http://cammio.blogg.no
Postet av: Elise

løøv ur blogg <3

18.12.2008 @ 22:07
URL: http://eliseiirland.blogg.no
Postet av: else marit

Du har en helt utrolig blogg. Leser den hver dag, og håper på nye innlegg. Jeg digger at du legger ut hjelp med bloggen osv. Også svarer du faktisk på spørsmål, noe mange andre bloggere ikke gjør.. Bloggen din har sykt fint design, og jeg elsker headeren. :-) Jeg gidder faktisk å lese innlegga dine, for de er spennende. Mange steder jeg ikke gidder det :p heheElse Marit -

18.12.2008 @ 22:29
URL: http://elsiiii.blogg.no
Postet av: Stine

            Hello!                    Jeg elsker        Bloggen din!        Aller mest fordi     den er annerledes og mye mer interes-   sant enn alle de såkalte motebloggene.     Du blogger bra, innleggene dine er      varierte og alltid like interessante.       I tillegg liker jeg skikkelig godt            Den ryddige layouten din.              Bloggen din er dagens                    HØYDEPUNKT!                           Hilsen                              S

18.12.2008 @ 22:49

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6811865