- juletider skal jo egentlig bare være positivt

Jeg innså en ting i går når jeg skrev det innlegget om julekalenderen min. At jeg ikke hadde tenkt på dette før, liksom. At jeg ikke hadde tenkt på alle de som ikke har noen julekalender i desember. Her sitter jeg og er strålende fornøyd, mens på andre siden av en annen dataskjerm som kanskje sitter å leser hvor fornøyd jeg er, så er det en person som ikke får noen småe gaver i desember i det hele tatt.. Det er forferdelig, og jeg får frysninger av tanken.

Så derfor ber jeg alle andre om å være forsiktige med hva de legger ut av gaver osv. For alt dere vet så kan det være en person som leser og får en vond følelse av det, nettopp fordi de ikke får noe i kalendermåneden. Alle varme tanker den første desember går til dere ❤

acozychristmasbymchasesteelylarge
Om jeg hadde hatt sjansen til å gi hver og en av dere en gave i desember, så hadde jeg garantert gjort det. 
Har dere tenkt sånn før?

Kommentarer:
Postet av: Julia

Uff ,jeg er helt enig med deg :S stakkar!

01.12.2009 @ 13:43
Postet av: SILJE EMINE

Ja er enig :)

01.12.2009 @ 13:47
URL: http://www.siso.blogg.no
Postet av: Huong

Så omtenksomt av deg! Jeg tenker sånn ganske ofte jeg:-) Derfor pleier jeg som oftest ikke å blogge om hvilke gaver jeg får, iallefall ikke alt.

01.12.2009 @ 14:10
URL: http://gult.blogg.no
Postet av: ♥ victoria moan

Bra skrevet! Ja, tenker sånn av og til. Men da er ikke jeg den personen som skriver om gavene, men den som leser om de. For selv så får jeg ikke så veldig store ting i kalendergave. Jeg får liksom en ting til femti kroner eller mindre, mens mange andre (som jeg ser på blogg.no) får ting for rundt hundrelappen. Familien min er ikke fattig liksom, men vi har langt ifra så masse penger som andre. Så, ja, jeg er enig med deg.

01.12.2009 @ 15:06
URL: http://victoriamoan.blogg.no
Postet av: Randi

Veldig enig i det du sier. Jeg har aldri fått noe særlig til julekalender. Det har liksom vært littegrann godteri, eller en av de billige julekalenderne. Da jeg ble for "voksen" begynte jeg å kjøpe meg selv i stedet, og det funker jo det også :)

01.12.2009 @ 15:14
URL: http://lifebyrandi.blogspot.com
Postet av: Julie S.

enig i det du sier, ja. det kan jo være greit å legge ut noen gaver hvis du vil vise dem fram, men ikke å starte en "julekalender" på bloggen med å vise fram hva du fikk hver dag. er jo mange som ikke får det.

01.12.2009 @ 15:34
URL: http://www.juliesusannew.blogg.no
Postet av: C L A R A - 14TIZ

Lyst på en Eos lip balm? Meld deg på en konkuranse på min blogg! (:

01.12.2009 @ 15:42
URL: http://clarasliv.blogg.no
Postet av: Katrine - My fashion diary ♥

Ja, er helt enig med deg :)

01.12.2009 @ 20:48
URL: http://katrineaastorp.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/13522099