nyttårsaften 2010/2011


Bord made by tante Edith, Tove og Ida. Fint? 
Marthe og Petter i tullehumør. 
Vellykket gjeng? 


Meg, Sara og Petter. 
Sara ♥

Jeg hadde det utrolig koselig i går. Det var skikkelig uvant å spise taco istedet for kalkun - som vi alltid pleier å ha - men det var egentlig litt godt med noe annet enn julemat. Nesten hele familien var samlet, og det kunne ikke ha blitt bedre! 

På bare noen få timer så tok jeg godt over 300 bilder. Over halvparten er av tanter, onkler, mamma og pappa, og de vil ikke på bloggen. Derfor tok jeg bare ut disse bildene så dere i allefall får se litt av hvordan min overgang til 2011 var :-)

Hadde dere det gøy i går?


even the angels love it
Hva synes dere?


music is the language everyone can speakHva synes dere om bildene?


hello world, hope you listen
Hei dere! Nå har jeg på en måte hatt litt "bloggavvenning" med meg selv, og blogg.no er faktisk ikke på mine mest besøkte sider lenger. Vil egentlig bare si at jeg kommer til å bruke bloggen min på andre ting enn å skrive hva jeg gjør om dagene fremover. Bildedryss, musikk, videoer osv er hva dere kommer til å finne her for det meste. 

MEN! Om et halvår venter store USA på meg, og da kommer jeg til å skrive hverdagslige ting her igjen. Håper ikke jeg går i glemmeboksen for dere frem til da, ihvertfall :-) Og så trenger jeg et helt nytt design... Noen som melder seg frivillig?


what if...

 take me to p****

Everything happens for a reason. Take me to Paris. I'm sure it could be worth it.


 

 

 

Har fått heelt dilla på å ta bilder nå. Det er så gøy å ta bilder når man faktisk blir fornøyd med dem! Lykke. Apropos lykke. Jeg trenger en ny header. Noen som er dilla på å lage en til meg eller? Ninaaaaa? :-) :-)


take every chance, drop every fear

 

 

 

Hva synes dere?


fra fredag

I det siste har jeg bare blitt mer og mer glad i klassen min, og vi er spesielt en stor jentegjeng som har kommet ekstra nærme hverandre. Alle har det skikkelig gøy sammen og det var ikke stille et sekund når vi var hjemme hos Caroline på jentekveld! Iih, jeg er så glade i dem :-)

Men nå, gjør dere klare for navneeksplosjon! Det er klart for bilder:


Gina, Hilde og meg.


Meg, Tina og Rebecca.


Meg, Tina, Rebecca, Marte, Fanny, Margrethe, Tora Marie, Sunniva, Mia, Gina og Caroline. Hilde er fotograf.


Gina, Hilde og meg.


Tora Marie, Sunniva, Marit, Hilde, Marte, Margrethe, Fanny, meg, Gina, Caroline, Tina og Rebecca.Er du glad i klassen din?


pics from friday

Dere har jo sikkert fått med dere at jeg har startet på en helt ny skole, med helt nye folk, og vi har allerede blitt en liten jentegjeng i klassen! Det kjennes helt rart, men det føles ut som om vi har kjent hverandre mye lengre enn bare 2 uker. Er allerede glade i dem, jeg. Uansett. Vi var i Tyholttårnet og spiste middag på Egon på fredag, og vi hadde det kjempekoselig! Dere får sikkert ikke så mye ut av at jeg forteller alt vi sa til hverandre osv, så her er noen bilder. Gjør dere klare for nye navn!:

Gina og meg. Fjårtiiiiz<3<3<3


Gina, meg, Margrethe og Marte. Love you!


Fanny, Julie og Hilde. Love you too!


Julie og Hilde.

Nå sitter jeg og snakker med Ingrid på skype, som for tiden er i USA. Kjempedeilig å se at hun lever, haha! Renate kommer også litt senere og vi skal lage sveler. Naaam.

Hva skal du i kveld? 

støl i morgen - here i come

Jeg bestemte meg for å dra til Grønlia (dere som ikke bor i Trondheim vet sikkert ikke hvor det er) og på to timer har jeg gått litt over 2 mil til sammen! Og på turen så var det en kjempesøt, kanskje 70 år gammel mann som sa hei til meg! Tenk at noe som egentlig er så tatt for gidt kan løfte opp en hel dag noen hakk. Jeg ble ihvertfall skikkelig glad inni meg, og begynte å snakke med han, sånn "hvor er du du skal da?"-type snakk. Vet jeg er snill med de eldre, hehe.

Men uansett. Her er noen bilder:


Sola kom til slutt frem også! Herlig.


Selvutløserbilder blir alltid så vellykket <3 <3 <3


Grønlihytta.

Men nå skal jeg bare slappe av i sola og kose meg med smoothie og mag. Må jo ta det litt rolig siste dagen før jeg drar til Oslo :-)Leser du mag? 

1. desember 2008

Idag kommer endelig Tone hjem fra leir, og derfor sitter jeg egentlig bare og venter på at hun skal sende meg en melding der det står "Æ e hjem!!!!" Så kom jeg på at det er år og dag siden sist jeg skjekka den gamle PCen vår, så jeg gikk ned i kjelleren for å slå den på. Og tror dere ikke at det kommer en hel haug med gamle (kjempepene) bilder av meg da?! Bilder fra da jeg nettopp hadde begynt å blogge, og trodde at "dagens outfit" var hvordan ansiktet mitt så ut den dagen. Jeg har forskjellig ansiktsuttrykk på alle bildene, så dere kan jo godt si at jeg fikk meg en god latter!

Her er ett bilde, og dette er fra 1. desember 2008:Så måtte jeg jo selvfølgelig finne et nesten lignende bilde med samme lys osv, og da fant jeg dette som er tatt denne uka:Herregud, så sykt rart å se hvor jeg har forandret meg! Til og med ansiktsformen er helt annerledes! Så hva sier du? Synes du jeg har forandret meg? 

bilder fra dagen

Idag har jeg hatt en kjempefin dag i skogen med min nydelige Marthe. Vi gikk 1 mil til sammen, og på den tiden rakk vi å skravle om alt mulig rart som foregår for tiden. Åh, dette må vi gjøre oftere!
Hahahah, vi fikk ikke til ett hoppebilde der begge var i lufta samtidig. Selvutløsersmarthet kalles det.Har du hatt en fin dag så langt? 

oskar x2

Tok noen bilder av Oskar i går, som jeg synes ble ganske fine. Har også redigert litt smått på dem, så nå vil jeg bare høre hvilket bilde dere synes var det fineste? Ikke vær redde for å si meningene deres, for konstruktiv kritikk mottas med takk!

Så; hvilket synes du var finest? 

mjauedøden

God morgen, dere :-) Været greier ikke helt å bestemme seg for om det skal være bra eller dårlig vær idag, men jeg håper selvfølgelig på det første. Da blir det marshmellowsgrillingz med Marthe! Jeg våknet forresten av et "jeg-dør"-mjau idag og da var det Oskar som satt på verandaen og mjauet seg nesten til Kina. Seriøst, jeg har aldri hørt noe skrikende som bare mjæææææææoooooowwww. Det var en sånn lyd altså. Så varte den i kanskje 7 sekunder. Herregud. 

Anyways. Jeg tenkte at siden han mjauet så lenge og høyt, så kanskje han ville bli tatt bilde av! Så jeg sprang selvfølgelig opp trappa for å hente kameraet mitt, men da jeg kom ned igjen hadde han lagt seg under bordet. Og da jeg viste han kameraet ble han sånn her:


Bare "øøøhm? Du skal ikke komme her og tro at du kan ta bilde av kongen uten å spørre først lissaaaam."

Så jeg gikk for å hente en av homsevennene hans (ja, han er bevist homse), og med en gang Lurven og Rambo (hahaha, for noen homsenavn!) kom opp på verandaen ble han sånn her:Så da fikk jeg altså ett vellykket bilde av han da ihvertfall. Good job. 

Jeg er forresten med i en konkurranse her.

Hva synes du om det vellykkede bildet? 

167 cuts down to one

God morgen! I natt lå Camilla over til meg, så vi var ute i går og tok masse bilder. Med èn gang vi kom inn igjen, skulle vi se om noen egnet seg til nytt profilbilde på facern, men vet dere hva? Av 167 bilder fant jeg ett jeg var sånn greit fornøyd med, og det var dette:Det sier kanskje litt om hvor fine resten av bildene var, haha. For å si det enkelt, så hadde jeg ikke en fotogen dag i går. 

Nå hører jeg på Miley Cyrus og ordner meg til enda en solfylt dag i Trondheim. Idag tror jeg at jeg skal kjøre meg en tur opp til Emma, som sitter i Bratsberg og lengter etter noen å tilbringe dagen med. Neida. Joda. Ellers så drakk jeg smoothie til frokost idag, da! Hei, vent. Null frokostblogger her i gården. Lover dere at det der skal aldri skje igjen. 

Ja, og når vi var ute i går da.. I shorts og t-skjorte.. Og vi trodde vi hørte en bil.. Da ble vi sånn her:Og tro meg: det skjedde minst 7 ganger! Hahaha, "IDA PRØVE DU Å GI MÆ HJERTEATTAKK ELLER?" - Camilla.Har du slike photoshooter med vennene dine i blant? 

bilder fra idag

Regnet pøser ned utenfor, og jeg kjenner at jeg aller mest har lyst til å synke dypt ned i senga og se One Tree Hill. Blogglysten er her vertfall ikke, så jeg tror jeg bare legger ut noen bilder, jeg :-) Håper alle har en finfin dag!


Elsker deg, Camilla! ♥

Regner det hos deg også? 

if i just got into the water

Har forresten blitt vurdert. Det kan dere lese her. Bare si ifra hvis noen har vurdert bloggen min eller noe, slik at jeg kan poste det her! :-)

Tok dette bildet når jeg, Karina og Kine syklet til Lian i går. Synes det var brukbart, og med litt redigering ble det jo bare enda finere! 


Hva synes du om bildet? 

yesterday

I går kveld dro jeg på marinen med Marit for å grille marshmellows og bananer med sjokolade inni (♥). Det var kjempekoselig, bortsett fra at grillen vår ikke funket så jeg måtte springe til nærmeste bunnprisbutikk for å desperat finne en ny. Invitert på party ble vi også, men siden vi hadde bestemt oss for å holde et eget lite party, så takket vi nei. 

Vi ble vel på marinen ca 2 timer før vi dro på barnehagen for å ta bilder, og herlighet som vi lo! På ett av bildene ser jeg brannskadd ut, og begge ser generelt crazy ut på resten, så jeg velger å bare vise dere 3 av de jeg. Det er for deres eget beste, hihi. Men nå er det frokost!

Hva gjorde du i går kveld? 

fra i går

Ble ikke så mye Harry Potter-maraton på oss i går, haha. Vi så den første filmen, og da var både godteriet og potetgullet spist opp, så vi gikk og la oss i stedet. Nå holder jeg på å prøve den nye rettetanga mi, så her har dere noen bilder fra i går kveld:


Hva gjorde du i går?

idagSånn har altså dagen min sett ut idag. Nå skal vi snart grille laks og spise en herlig middag i finværet! Gleder meg. Har helt skrivesperre, så jeg tror jeg bare avslutter her jeg. Har forresten hørt at det ikke er så særlig fint vær i Trondheim. Hehe, stakkar dere :-) 

Hva har du gjort idag? 

korpstur 2010

Tenkte bare jeg skulle legge inn noen bilder fra korpsturen. Vi tok forresten igjen suksessen fra i fjor og vant marsjkonkurransen i år også! I tillegg har jeg opplevd å bade når det hagler. Namnam. Nå skal jeg pakke ut av kofferten, og pakke en ny bag for jeg drar nemlig til Agdenes!


Hva synes dere om bildene? 

bilder fra bursdagen

God morgen! Forbered dere på blogghistoriens lengste bildeinnlegg. Hadde det kjempekoselig på bursdag i går, og føler at dette er en gjeng jeg absolutt ikke kommer til å miste etter sommeren. Faktisk så tror jeg det blir enda bedre å holde kontakten når ikke alle går på samme skole! Gleder meg faktisk litt jeg. Uansett, her er bilder fra en fortreffelig (heyheyhey) bursdag:


Marthe Duck og Ida Duck.

Dansing på g. Meg, Tone, Maren, Emira og Tone.


Bursdagsbarnet!


Anstendige og pene...


... før villdyrene bryter løs! Hahaha, Marthe er så PEN.


Love you.


Maren, Stine, Tone og meg.


Kjerstin prøvde å dytte meg ned fra verandakanten! Neida.


Dette er så fiiint!


Fake legs or not?Hva synes dere om bildene? 

pink tulip
Hvilket likte dere best? 

bilder fra idag


Og ja, jeg prøvde meg på den "skummel-ida"-looken igjen. PEN:

Har dere hatt en fin dag?

PS: Streiken er over så jeg må på skolen i morgen :-( Flaks at det er meldt 18 grader og knallsol da, for vi skal ha ballturnering!

bilderHaha, dette bildet er sånn "kom inn i min skogsstiiii, kjære deg". DØR.

Lover dere, over 98 prosent av bildene skal aldri se nettets lys, men her har dere i alle fall noen. Vi spilte også inn en film der vi spiser marshmellows og holder på med noe kalt Chubby Bunny (idè fra www.bambooandbutterflyes.blogg.no). Laster den opp til dere senere idag, så bare følg med :-)

Hva synes dere om bildene? 

piczzzz

Her er noen bilder fra dagen idag, og siden jeg har ganske vondt i hånda enda etter en litt dramatisk scootertur med Marthe, så dropper jeg å skrive mer og går heller og legger meg. 

Skjer med å være så sykt fotogen da? 

Hahahah, ble litt klatring på Gaute også. Monkey.


the flu and the cat

Jeg og Tone hadde en liten fotoshoot med Oskar idag, og av alle bildene vi tok så så han ikke i kameraet på ett av de. Good job, liksom! 
TIDENES dobbelhake!Og så en liten børsting:


Hva synes dere? Er Tone en flink fotograf eller? 

sommerkos¨Sommerkos med bestevenninna  får det ikke bedre enn det.

Karinas konfirmasjon

Nå har jeg hoppet ut av bunaden min og inn i kosedressen, og her har jeg tenkt å bli resten av kvelden. Tror jeg skal sette på valentine's day også, men never ever om det blir noe godterispising. Det kjennes ut som om jeg holder på å sprenge, så mett er jeg! Men syyykt god mat! Tapas in my heart <3

Anyways, konfirmasjonen til Karina var kjempegøy og jeg hadde det utrolig koselig med hele familien. Jeg knipset i veg, og nå når jeg la over bildene på macen oppdaget jeg at det var nesten 300 bilder. Innlegg med alle bildene kommer i morgen! Hehe, jeg er morsom. Her er noen da ihvertfall:Karina fikk tur til London i gave!!!! SYKT misunnelig.

Pen 1 og pen 2.

Tante Edith og tante Heidi. Luremusene. 

Har dere hatt en fin søndag? 

sånn ser det ut nå:

Har igjen å rydde i alle eskene som står på skapet mitt, og så er jeg ferdig! Jeg har aldri ryddet fort og effektivt før. Klapp på skuldra til meg altså. Nå lukter det ihvertfall rent her. Og nei, jeg kan ikke poste før-bilder. Kan si det sånn at uansett hvor ille rommet deres er på deres verste, så var mitt 2 ganger verre. Ikke noen overdrivelser her, hehe.
Tycks? 

bilder fra helga

Sorry for min dårlige blogging i helga! Jeg har ikke tenkt å fortelle dere i detalj hva jeg har gjort, men kan si såppass at i går var jeg ute fra huset i 10 timer. Gikk fra det ene til det andre, og hadde såvidt tid til å spise! Jeg selv synes det er kjempegøy når det er sånn av og til, men kjenner at det kan bli litt stressende. Menmen. Her er bilder:

Meg, Renate, Marthe og Marit. Fornøyd med 5 år i hovedkorpset!

Dancing queens!

Gjett hvem hun kule på gul scooter er da? HEHE.

Bursdag til Marte.


Ilu.

Nå har jeg dusjet, skal spise litt og så skal jeg - hold dere fast - ut å kjøre i trafikken! Såååe, watch out for her kommer Ida på scooter!

Hatt en bra helg og har dere kjørt scooter før? 

bilder fra i går

TIDENES! Julie i dinosaur-posisjon og Kjerstin med pusi.

Marte, Camilla og Harriet.

Mia, Julie og meg.

<3

Julie, Sara og Mia.


Nå holder jeg på å ordne meg til step by step-forestilling! Åh, gleder meg sånn! Men må stikke. Snakkes senere idag.

Hva synes dere om bildene? 

bilder fra i går

God morgen! Ehe, morgen.. Jeg og Tone hadd det kjempekoselig i går med chatrouletting, fruktsalat og Himmelblå. Vi smakte også på granateple, og jeg synes ikke det var spesielt godt. Drops med granateplesmak er så mye bedre! 
Her er noen bilder:

Banan, eple, pære, honningmelon og granateple  salaten kalles krig. Hehe.

FIN.

FIN.

Har dere smakt granateple?

bilder fra idag

Pappa var så snill og hentet meg og Mia så vi slapp å ta bussen hjem. Jeg har hatt en kjempedag ute i sola, og vi tok over 150 bilder. Helt sykt! Vi dro også på Narvesen og kjøpte årets første is. Etter mye om og men, var det kroneis med sjokolade som fikk æren av å bli min første is i 2010. Åh, det er så godt at sommeren er på vei!
Her er noen av de 150 bildene vi tok:
Ellers så har jeg funnet en ny måte å smile på:
HAHA, blir nesten redd av meg selv. Nesten tatt rett fra en skrekkfilm, jo! "Jeg vet hvor du bor.."

Har dere spist is i år? 

PÅSKEEGG!!!

Aah, nå sitter jeg her og koser meg med egget mitt som er fylt med godteri. Påskelykke, folkens! Påskelykke.Så det godt ut eller? Hehe, dere blir iiiiiikke frista nå nei. 

fotoshoot

Seriøst, nå ble jeg skikkelig usikker på hvordan man skriver "fotoshoot". Skrev det to ganger med h på slutten, HAHA. Uansett, her er noen bilder Mia tok av meg på onsdag:
Hva synes dere? 

jeg blir rørt, jeg


Plutselig dukket det opp at jeg hadde fått en mail. Jeg åpnet den, og der var det en kjempekoselig mail fra ei jente på 14 år som heter Silje. Hun hadde laget dette bildet over, og skrevet en kjempesøt tekst! Herlighet, jeg får nesten tårer i øynene, jeg! Blir så sinnsykt glad av dere :-)

Og forresten; om noen flere vil sende meg noe så send til ida--e@hotmail.com. Blir glad for alt ❤ og dere: alt jeg får blir lagt ut her!

Har dere fått et sånt bilde før? 

45 minutes

Nettopp kommet hjem fra en 45-minutters lang gåtur med Tone, og begynner å lure på om det er noe med meg og 45-minuttere. Alt jeg gjør varer jo i 45 minutter for tiden! Sykt. 

Ellers så hadde vi jo den obligatoriske "fotoshooten" også. Bare se her:


Og Tone hadde ryddet rommet sitt før jeg kom (liker jeg å tro), så nå kan vi faktisk spise "et måltid på gulvet fordi det er så rent". Haha.

Så døde vi litt av dette bildet:


Men nå skal jeg slå på tv2 og fortsette heiinga mi på rosenborg. Håper virkelig de ikke dummer seg ut foran vålerenga! 

Ser dere på kampen? 

bilder og bolleprat
Kjenner at jeg på en måte har litt skrivesperre idag. Kanskje er det bolledeiglukta som gjør det. Jeg skal nemlig bake boller til klassen min til i morgen, og for en perfekt klasse må man ha perfekte boller :-)

Liker dere boller?

HAHAHA

På vår lille photoshoot tidligere i går fant jeg ut at det ble nydelige bilder hvis man tok selvportrett. Bare se her:

HAHA, seriøst. Tror jeg dør. Deiligst.no neste? Tror nok det ja.

3 bilder fra morgenen min

God morgen alle søte! 

Da har jeg nettopp våknet og er klar for en ny dag. For tiden har jeg ingen planer, men finner vel på noe gøy. Kanskje jeg skal gå ut en tur og ta litt bilder, for vet dere hva? SOLA SKINNER! Kjenner jeg blir glad inni meg ved tanke på det. Kommer til å smile hele dagen jeg, nå.

Hvordan er været hos dere idag? 

bursdagsbilder

God morgen! I går var jeg på bursdag til Anna, og selv om vi var bare 4 stk, så hadde vi det kjempekoselig!

Iskake og pikekyss er standard Annabursdag.Karen, Marit og bursdagsbarnet.

Nå skal jeg komme meg opp av senga og spise frokost. 
Synes dere pikekyss er godt? 

mercurtoilldag

Her er noen bilder jeg tok fra når pengebadeballene ble sluppet ut fra fjerde etasje i Mercursenteret. Det var helt sykt, fordi på et par minutter ble det stappfullt nede, og jeg, Tone og Renate stod oppe i fjerde. Gøy var det ihvertfall å se på alle de som ble helt gale når pengene ble sluppet ned. Haha.

Har dere vært med på noe lignende før? 

da var det første bildet tatt

..og Oskar var så heldig å være modell. HURRA!


Hva synes dere?

folk fra hele verden

Haha, se redhead'en i midten! Vi døde nesten:
Han med hjelmen til høyre: come on! Party with me!


Som dere ser finnes det utrolig mye rart på chatroulette. Det anbefales ikke for svake sjeler, for å si det sånn. Haha, neida. Men jeg må bare advare: over halvparten er desperate 50-åringer som kun filmer fra livet og ned. Dere skjønner..

nytt i huset

Og denne gangen er det faktisk ikke klær det er snakk om. Jeg greide å overtale mamma til å kjøpe en lysekrone i går. Pappa liker den ikke, men who cares? Om de ikke vil ha den i stua, kan den gladelig henge på rommet mitt. Jeg tror grunnen til at jeg liker den så godt er fordi den er litt "tøffere" enn slike kongelige krystallysekroner. Ååååh, den er så fiin!

Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza og så bærer det på spilling. Snakkes senere i kveld :)

Hva synes dere? 

bilder fra fredagens korpsfest

Siden vi kom på tredjeplass og at vi vant over et korps i førstedivisjon, så måtte det jo selvfølgelig feires! Utkledningsfest ble det, og siden jeg skulle på 50tallsbursdag samme kveld, så skulle jeg være 50talls chick. Det var ganske mange som lå over etterpå også, så det ble en kjempefin kveld/natt! Selv om vi sov bare i et par timer da.. 


magisk morsom julelunsj med bambiene

God første juledagskveld! Nå har jeg seriøst spist så mye mat at hvis noen hadde bedt meg gå til skolen for å ha gym, så hadde jeg bedt mamma skrive melding om sykdom. Seriøst, mat er godt, men det kan bli litt for mye. Tror mageskinnet har utvidet seg med minst 10 cm idag ja. 

Når det er sagt så var det kjempegøy på lunsjen! Vi ungene tok på oss skoene og gikk ut for å leke sura (eller "har'n" for dere på østlandet) og jeg holdt på å tisse på meg. Jeg og Karina bytta sko slik at vi hadde på oss en høyhelt sko og en uggs, og dere kan jo se for dere hvordan det så ut å springe rundt i det. HAHA, vi så ut som bambi på isen. For å si det sånn, så var det så ille at Marthe lå på bakken og lo :)
Her er bilder:


Marthe, Mia og Petter. 
Meg, Sara, Petter, Karina, Kine, Mia og Marthe.
Kjempeglad i deg, K ❤

Hva har dere gjort idag da? 

julaften - 2009

Nå stikker jeg på julelunsj til tanta mi for å spise så mye mat at jeg ikke får plass i bilen tilbake. Det er en tradisjon som jeg har tenkt å holde vedlike. Neida. Skal bare spise så mye mat at jeg nesten ikke får plass i bilen. Tror jeg må ønske meg vekt til bursdagsgave jeg, altså..

Her er noen av bildene fra i går:

Pleier dere å spise julelunsj til noen i romjula? 
Meg og Mia.
Den store pakken var til meg!
Oskar la seg i skriveresken.
Helt i begynnelsen av gaveåpningen.

(katte)bilder fra hitra

God morgen og god lille julaften! Forbered dere på 2009s søteste innlegg. HerreGUD, jeg smiler bare ved å se på disse bildene. Det ble ikke tatt så mange bilder av annet enn kattene da, men hey! de kunne tatt opp et helt minnekort om det hadde vært opp til meg.

Men nå skal jeg hive på meg nissedrakten og komme meg til Siemens. Okei, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle skrive en setning som det noen gang, men korpsnerden Ida har nemlig nisseoppdrag idag. Det er toppen av kransekaka når det gjelder å få julestemning :)

Relax-stilling.
Søs og Gullet. SER DERE HVOR SYKT STOR GULLET ER? I tillegg er han verdens nydeligste. 
Mia og Champis.

Hva skal dere idag? Om dere har stått opp da :)

bilder fra mandag

Jeg hadde jo helt glemt at jeg hadde tatt bilder da jeg var med Karina på ridning, men her kommer de ihvertfall. På det nederste holdt jeg og Kine på å kapitulere i betonggulvet av latter, for herreGUD hvor vi lo. Dere skulle seriøst sett når hun tok grimen over hodet, tok opp hendene, og lekte hest - jeg døde nesten. 

Karina og Lana.
Å ta bilder av løpende hester uten blitz ekke lett.


Men nå må jeg finne noe å ha på meg i kveld! Føler at alt er så oppbrukt, men er sikker på at hvis jeg leter godt nok inni det rotet jeg kaller skap, så blir det sikkert til et antrekk til slutt :) 

bilder fra Tones bursdag

dsc0023
Julie og Eirin.
dsc0009
Meg og Renate
dsc0076
Tone og Hanna
dsc0073
Renate og meg. HAHA, kveldens latterbilde.
dsc0003
Renate, Marte og Emira

Gårsdagen var kjempemorsom, og som vanlig snakket vi om så sykt mye sykt. I tillegg tok vi utrolig mange bilder, og hele gjengen ble trøtt i ett-tiden så da takket de fleste for seg og dro hjem. Kan ikke akkurat si at jeg og Tone hadde party all night long heller, for når klokken var 2, var vi i drømmeland. 

Hva synes dere om bildene? 

julestemning på rommet

Endelig er jeg ferdig med å rydde, vaske og ordne. Jeg fikk til og med satt inn noen telys også, så nå har virkelig julestemningen kommet til rommet mitt også. Hvem skulle trodd det? Ikke jeg ihvertfall. 
I skrivende stund har nissedrakten kommet på, så nå er det straka vegen ned til barneskolen for å spille julesanger. Koselig med stor k! 

bilde 516

pb290533

pb290534

pb290535
Slenger med en av verdens fineste julesanger også, så det drar litt på stemningen. Ble mye "stemning" her nå, haha:
Har dere startet å pynte til jul?

konfirmasjonsbilder

Overraskende nok så holder jeg på å rydde rommet mitt igjen og i alt rotet så fant jeg nesten alle konfirmasjonskortene jeg har fått, og tenkte at jeg ville vise dere dem. Som sagt så har jeg ikke funnet alle, men når jeg finner dem er bloggen neste stopp. Her er ihvertfall 5:

anna

frida

julie

marit

renate

Nå skal jeg fortsette med ryddinga mi, og dere skal ikke se bort ifra at jeg finner noe annet gøy jeg kan vise dere. Hihi.
Fine bilder ja? 

bursdagsbilder

Er det nå man skal si "god natt, søtiser"? Noen av dere befinner seg sikkert godt gjemt under dynen nå, mens jeg ligger på gulvet og trener. Pilates er tingen, og hvis dere vil vite hvorfor jeg plutselig starter med trening nå så er det fordi vi har egentreningsperiode i gymmen, og siden jeg har skippet så og si alle treninger den siste uka så følte jeg for å ta i et tak idag. Så nå skal jeg komme i form til ballet! Trengs leggmuskler for å gå i skoene mine, altså. 

Vel, her er bilder fra kvelden:

dsc0019

dsc0052
Tone, Frida, Sofie, Solveig, Eirin, Silje, Julie, Hanna, Christine, Emira, Marte, Kjerstin, meg og Tone. Puh.
dsc0095

dsc0299

Nå skal jeg sove til klokken er 11 og så blir det bytur, cafè og New Moon! Hihi, her får dere full oversikt. Sov godt!

nyklipt

Da har jeg tatt et stort steg og klipt lugg. Jeg er ikke helt vant med det enda, og det er ikke sånn typisk rett-over-lugg, men litt skrå. Om jeg er fornøyd så kan det faktisk være at jeg klipper rett over neste gang jeg skal til friøsren! 

bilde 512

bilde 511
Hva synes dere? 

uvanlig måte å ringe på på

Nå har jeg ventet lenge og tålmodig på at Oskar skulle ha "ringt" på sånn at jeg kunne ta bilder av det til dere. Det er nesten så jeg bryter ut i latterkrampe hver gang han gjør det, men kan jo ikke være slem. Haha. Det blir litt mye vindusvasking da.

bilde 506

bilde 507
Så slipper jeg han inn, og da er det verdens mest kosete katt som hopper opp i sofaen ❤
bilde 509
Har deres dyr sære vaner? Om dere har kjæledyr da.

kattevannbilder

Over halvparten av Norges bloggere har helt sikkert postet et vannbilde på bloggen sin før, og nå kjører jeg litt originalitet: vannbilde med katt! Oskar har en av de særeste måtene og drikke vann på og det er nesten så jeg må le når jeg ser han. Dinosaurene kunne nesten ha tatt han med i familien sin uten å se forskjell. Stunning bildekvalitet, forresten.

Dårig med oppdateringer idag, folkens. Sorry for det altså, men jeg forklarer senere! Nå jeg løpe.

pb080520
Dette er det beste!:
pb080523
Har dere kjæledyr?

hjelp meg å velge film?

Når jeg var på City Syd idag, kjøpte jeg meg to filmer og nå aner jeg ikke hvordan jeg vil se! Så dere må hjelpe meg:
film
Kos dere masse i kveld, søtinger! 

nytt design!

headerhst

Ikke så alt for heldig med noen av bildene egentlig, men det er litt mer høstfølelse i den nye headeren da! Brun farge og greier. Så til det viktigste: Hva synes dere? 

her er klassen min:

pb050520

Dere har sikkert ingen interesse av å vite navn, så dere får bare dette uimotståelige vakre bildet. Ser dere meg? De som sier nei er blinde, haha. 

bare et bilde fra bursdagen til Camilla

Nå er jeg kommet hjem fra dansinga til Anna, og får utrolig lyst til å starte å danse igjen! Sånn blir det når jeg blir med folk på håndballkamper også. Får sånn sykt trang til å være med. Sykt, rett og slett. 

Nå skal jeg ut og ta en kjapp joggetur, mens jeg ergrer meg over det heslige regnværet. Gjett hvem som kommer til å se ut som en bløt hund når hun kommer inn? Dusjen står og venter på meg. Så til dere som ville se hvordan alle så ut på bursdagen til Camilla: 

413880112546817614461
Fra øverst til venstre: Eirin som hippie, Hanna som pin-up, Renate som Lady Gaga, Kjerstin som Duffy, Marthe som Baktus, Camilla (bursdagsbarnet) som mann, Christine som vampyr.
Nederst til venstre: Silje som nerd, Emira som spøkelse, Marte som 60-talls chick, Julie som prinsesse, Tone som rocker og meg som Blair. 

Forresten så kommer outfit litt senere idag! Hvem synes dere lignet mest på personene de skulle være? 

bilder fra estenstadturen

Som det bloggmennesket jeg er så greide jeg å ta noen bilder på turen. Og selv om flesteparten av oss så ut som villmarkszombier som aldri har vært i en skog før ble jeg og Marthe "bloggteamet" og knipset bilder av den minste lille ting. Jeg tok til og med bilder av vottene mine! Ja, det var kaldt idag.

p9140436
Euroshopperketchup til 7 kroner. Billig til å være 1 kg da.
p9140432

44790451252934639263

p9140424
Kjempesøtt bilde av Emira!
Tar dere bilder når dere er på turer med trinnet? 

hit skal jeg og klassen min på tur:

bilde 4

bilde 5

bilde 3

Her er en film som viser dere rundt i leilighetene. Seriøst, jeg gleder meg sykt!
Hva synes dere?

mitt konfirmasjonsbilde

Dere husker når jeg la ut to antrekk der dere skulle stemme på hva jeg skulle ha på meg når jeg tok konfirmasjonsbilde? Vel, jeg brukte ikke ett av de to antrekkene, men noe helt annet. Unnskyld. Jeg vet at jeg ikke har lagt ut konfirmasjonsbilde mitt før nå, men jeg er rett og slett bare litt treg. Dessuten kan dere henge meg fordi jeg har tatt bildet med webcamen også. 

Nå er jeg hjemme hos Anna og vi har spist en herlig big one pizza, som det er kjempelenge siden sist jeg spiste. Vi får trent lattermusklene litt også, fordi vi sitter og ser på folk synge på youtube. Noen gir oss gåsehud på feil måte, for å si det sånn.

bilde 209
Hva synes dere om bildet mitt?

sånn ser det ut på agdenes

img0380
img02772
img0185

img0408
Alle bildene er tatt av meg bortsett fra nr. 2 og 3.
Så til en gledelig nyhet; topshop har begynt å sende varer til norge! Og ikke nok med det, men nå har jeg endelig skaffet meg bankkort også! Hei, det ble to gledelige nyheter. Nå skal jeg se en askepottfilm, og så skal jeg legge meg, for i morgen blir det pcveske-kjøping God natt.! Likte du bildene?

bildeserie #2; geitene

Fikk ikke tatt noen bilder av villsauene enda uansett på grunn av batteritiden til kameraet mitt. Lekkert. Her er ihvertfall geitene!
p7170282

p7170283

p7170285

p7170286
Liker du geiter?

bilder fra vglista

p7150256
Backstageområdetp7150261

p7150273
"La oss ta ett gjengbilde her nå'a". -Kristoffer.
p7150267
VIBEKE!
p7150270
Kjenner dere han igjen fra af1? 
p7150271
Fra scenen.

p7150268
Samsaya. Yeiyeiyo!
p7150269

Som dere sikkert skjønner så er jeg helt oppi det akkurat nå. Har fått mailer og kommentarer om at dere så meg på scenen og jeg er kjempelei meg for at jeg ikke fikk hilst på dere! Det hadde vært koselig, det! Før jeg dro sa jeg at jeg skulle legge ut en video av meg som spiser grillet jordbær, men tror den får komme i morgen. Var du på vglista?

Edit: til dere som vil se showet ligger det ute på www.vgtv.no

grilldate

Jeg, Renate og Anna har vært på grilldate i dag. Med marshmellows og pølser brukte vi 45 minutter opp til festningen, men hva gjør vel det når sola steker? Nå derimot, regner det så jeg skal hive på meg en jakke og dra på vglista. Senere kommer det en videoblogg hvor jeg spiser grillet jordbær. Ikke spør. Det var Anna sin idè.
p7150246
p7150248p7150247
p7150251

bilder #1

p7050166

p7050162

p7050183

Nå er det grillings og så stikker jeg til søskenbarna mine, men jeg tar med meg macen for vi skal nemlig ha sims 3 lan! 
Hva skal du i kveld?

gjøvik 2009

Her kommer noen bilder fra turen jeg var på i helga og om det skulle være noen tvil så var det en korpstur. Jeg er sikker på at ingen så bra ut, bortsett fra på turen fra Trondheim, men det er da noe som heter naturlig pen er det ikke? He-he. 
478911637454087771082121703493120400599n
Jeg og Renate prøvde å sove på tvers.
4789116374556878110821217034931244991507n
Renate, Maria, Beate, Kristin, Marthe, Marit, Marit og meg.
4789116374564878310821217034931261544253n
Bestevenninnene.
4789116374576878610821217034931295681537n
Meg, Marthe, Renate, Beate, Kristin og Marit. 
4789116396813434510821217034936916190584n
4789116374584878810821217034931313040463n
To ganske randome bilder tatt av meg.
Jeg er ganske så sikker på at det ble tatt minst 500 bilder, men som vi alle vet er det ikke alt som blir tatt på den positive måten hvis man legger det ut på nettet. Så det sparer jeg meg for. Idag skal jeg og mamma til byen på sommershopping og nå må jeg nesten gå, Oskar mjauer utenfor vinduet mitt og er klar for å innta fisken. Kos dere videre idag!

bilder fra lianvannet

Image and video hosting by TinyPic
Vi spiste opp to pakker med marshmellows.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Noen som fikk lyst på nå eller?
Image and video hosting by TinyPic
Heidi, Marit, meg og Anna.
Image and video hosting by TinyPic
Gjørmebad er godt for føttene har jeg hørt.

Planen var egentlig ikke at vi skulle bade, men når vannet var så varmt måtte vi selvfølgelig det. Brr. Og gjett hvem som var først uti og tok hele 5 svømmetak? Jo, det starter på I og slutter på da. Vanskelig? 
En siste ting jeg må si dere er at siste skoledagen min før sommeren er i morgen og da får jeg karakterkortet mitt. Hadde 4,5 i snitt til jul, men nå tror jeg sannelig at jeg har gått ned igjen. Typisk meg å gå opp og ned i snitt som en berg-og-dalbane. 

Edit: nå er det plutselig topp 100 på blogg.no's forside. Hva skjer?

sånn ser rommet mitt ut nå:

Image and video hosting by TinyPic
Har ikke funnet resten av solbrillene mine.
Image and video hosting by TinyPic
Denne hylla pleier å være full, men nå er det jo sommerferie snart! Trenger jeg å si mer?
Image and video hosting by TinyPic
Organiserer-Ida slår til igjen.
Image and video hosting by TinyPic
Sminken min, smykkeskrinet og bilder av meg og mine to BFF's.
Image and video hosting by TinyPic
Dette skal bli mitt nye headerbilde har jeg tenkt. Neida, jeg fant denne mauren bak bøkene mine. Sier litt om hvor lenge siden det er jeg vasket der. He-he.

togapartey

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Chester See - god damn you're beautiful

bildeserie #1; lampene i stua

Jeg ble helt overrasket over hvor mange lamper vi har i stua. I forhold til størrelsen på stua vår er faktisk 4 lamper kjempemye! I tillegg har vi sikkert flere titalls med stearinlys også. Neste gang får dere bilder av hva jeg liker best på rommet mitt og hvorfor.
Nr. 1 og nr. 2;
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Nr. 3 og nr. 4;
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Hvilken lampe likte du best?

BILDER SOM ALDRI BLE PUBLISERT

dsc02031230776582
idag 041
dsc02021230776442
En blanding av noen nyttårsbilder, og 1 julebilde.

Nå vil jeg bare si til dere at jeg har rundet 7000 besøkende, og herre min juledag, jeg er så glad. Jeg må bare si at jeg blir glad for hver eneste kommentar, jeg blir glad for hver eneste tilbakemelding og jeg blir glad for hver eneste besøkende. Noen av dere tenker sikkert at "det er så mange som har kommentert det innlegget, så hun ser sikkert ikke min kommentar". Jeg ser alle kommentarene deres! Hver og en av dere har alle en plass i hjertet mitt.
Så vet dere det.

Bursdagsbilder

n1617232089579426643n1617232089579573317
Bursdagsbarnet // Sofie, Camilla og Frida
n1617232089579617507n1617232089579459888
Meg, høhø. // Silje

Nå skal jeg sette i gang å lage et nytt design på bloggen! Så jeg håper det blir ferdig i løpet av dagen.

Gamle bilder

Disse bildene er fra september en gang. Det ble tatt så sinnsykt mange, men kan ikke legge ut alle .. Høhø, du skjønner sikkert hvorfor. (Hint: vi er ganske stygge på de bildene) haha
dsc07755
Marthe og tyven
0911200805809112008038
Selvutløser er kjeeeekt // Agdenes - my paradice
09112008055
Saravennen