hei

hei, sup? 

 

hei

Heihei! Ville bare si at bloggen her aldri kommer til å bli brukt lenger, men kjempekoselig at så mange har vært innom disse månedene jeg ikke har skrevet noe her. 

 

Men i stedet kan dere følge meg på twitter! Daglige oppdateringer, woho! Trykk her for å følge meg!

 


konfcrasher

God lørdagsmorgen! Har endelig fått på meg bunaden igjen, for idag er det nemlig duket for årets tredje og siste konfirmasjon. Tror virkelig det er bra at dette er den siste, jeg har ikke godt av all den gode maten og kaken.. Hehe. Håper alle får en kjempefin dag :-) Har dere planer?


hejhej supertjejHeia! Gud, nå er det lenge siden jeg i det hele tatt har logget inn her... Men overraskelsen var stor da jeg så at noen av dere fortsatt har vært innom meg jevnt og trutt siden det siste jeg la ut. Koselig å se ♥ 

Har masse bilder, masse å fortelle, men så utrolig liten tid. Jeg får gi dere oppdateringer i teskjeporsjoner, tenker jeg. Ikke smart å starte for hardt heller, det vet vel dere som trener :-) hihi. Men nå er det natta! Seeyou.


hit skal jeg i sommer:

Er det rart at jeg gleder meg eller? Selv om Mallorca er tidenes turistcharterplass, og jeg helt sikkert kommer til å møte charter-Svein, så kan jeg nesten ikke vente til 13. august. Det skal bli såå godt å komme til varmere strøk i en uke :-) 

Har dere bestilt årets sommerferie?


tenkte bare å fortelle dere noe..


Er akkurat en uke siden idag, men på grunn av mitt bloggfravær har dere selvfølgelig ikke fått vite noe. Men nå vet dere det, og ikke ta av helt med stalkinga av vennene mine på facebook da, haha :-)


oi, jeg har en blogg ja

..jeg lever. Tenkte bare å si fra om at jeg har det bra, og at alt er som det skal være. Bedre til og med! As we speak, sitter jeg i en sofa på Hitra og spiller tetris (<3<3) og spiser sjokolade. Ah, livet! Neida, er jo så heldig at jeg har vinterferie! Flere som har? 

Ser forresten at selv om jeg absolutt ikke er aktiv her på bloggen, så er det mange av dere som fortsatt titter innom, noe som er superhyggelig! Utrolig koselig å se at dere fortsatt gidder å se om jeg har blogget noe, men føler jeg skylder dere masse da, hehe.. Men blogger forhåpentligvis mer i morgen, nå skal jeg spille kort!Har noen av dere vinterferie også?


seventeen years old

IDAG ER JEG 17 ÅR!! :D:D:D


min egen personlige almanakk!

Heiheiii! Sorry for mitt fravær på bloggen de siste dagene.. Var på Hell med de beste folkene man noen sinne kan møte i helga, og sov i en halvtime, så jeg har brukt de siste dagene på soving og skole. Er jeg unnskyldt? 

Når vi snakker om skole.. Dere vet slike almanakker som man skriver inn dagens planer og så videre inn i? Vel, jeg har nå gått fra denne gamle, kjedelige almanakken:..til denne her:

Er den ikke fin! Jeg er heeelt in love med den, og gleder meg sånn til februar starter, for da kan jeg endelig begynne å bruke den! Den er fra trykdig.se {link} forresten. Anbefales å sjekke det ut!

Hva synes dere?


some few days off

Jeg har så lyst til å leve opp til alle forventningene deres, svare på hver kommentar, blogge 3 innlegg om dagen og få tid til alt, men nå er det utrolig travelt! Er inne i andre termin på skolen nå, og siden jeg drar til USA til sommeren, er det karakterene jeg får da som avgjør om jeg kommer inn i tredjeklasse eller ikke... Superstressa! Okei, nok sutring om hvorfor jeg ikke har blogget på 4 dager ;}

Har nettopp kommet hjem fra den faste torsdagstreningen, og idag greide jeg faktisk å presse meg selv litt mer. En utrolig god følelse! Satser på at nivået blir enda bedre neste onsdag. Nå skal jeg faktisk se litt One Tree Hill (!) og hvile de slitne bena mine. Håper alle får en super torsdag!Ser dere på OTH?


love my life

God kveld, dere!

Nå er jeg ubersliten. Kanskje ikke så rart når jeg såvidt har vært innom dørene i mitt eget hus. For ikke å snakke om at jeg nesten ikke har fått noen tid til å slappe av! Det har gått ett i ett hele helgen, men jeg klager ikke. Jeg elsker det! I løpet av bare tre dager har det blitt funnet opp så utrolig mange interne ting, og det beste av alt er at jeg har mesteparten på film :-) Altså, ikke de interneste (?) sitatene, men de tror jeg at jeg og Maria skal holde for oss selv, hihi.

Må uansett si at i kveld skal det bli godt å legge seg. Tror nok at i løpet av den neste halvtimen ligger jeg godt plantet i senga mi. Sov godt Har dere hatt en fin helg?


attention please

Som dere sikkert alle vet, så er det jo det store korslaget på tv2 i kveld. Forrige fredag skrev jeg at jeg heiet på Team Anine, og jeg har fortsatt ikke skiftet mening. De er kjempeflinke til å synge, har et bra show pluss at de er sprudlende og glade. Fikk også en kommentar fra Stephan {link} idag om at jeg kom til å elske klærne, så jeg gleder meg kjempemasse til å se dem :-) 

På grunn av håndball-VM, er programmet flyttet til i kveld klokken 21.45 - så husk å stem da!

Og se så flinke de var forrige gang da! Nå skal jeg ordne meg litt før jeg tar turen på spilling, før jeg drar til Julie sammen med en del fra klassen. Blir koselig! Dere får også ha en fin kveld 

Hvis dere ser på korslaget; hvem stemmer dere på ikveld?


c'est vendredi!

Heii!

Endelig helg! Grunnen til at jeg ikke fikk blogget i går var... eh, jeg har egentlig ingen grunn. Ikke at det var så mye som skjedde i går heller. Jeg hadde kort dag på skolen, var på to treninger og sist, men ikke minst; spilling.

Akkurat nå er korps det som tar mest tid av alt, og i nærmeste fremtid har jeg øvinger idag, i morgen, søndag, mandag, tirsdag og torsdag! Jeg er så glad for at jeg synes det er gøy, hvis ikke hadde jeg ikke orket alt. Og det at jeg blogger om korps, er jo egentlig bare positivt? Er ikke så veldig mange som gjør det, så :-)

Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg til helga slik at jeg får blogget noe ihvertfall. Hvis ikke blir det bare nattblogging på grunn av at det er bare da jeg kommer til å være hjemme, haha!Noe spennende dere skal i helgen?


quotes that I like

Weheartit {link} er faktisk mye mer interessant enn skolen akkurat nå, så idag har jeg brukt dagen på å finne fine bilder av Johnny Depp, nye blogger å lese pluss sitater jeg liker. Har tenkt å lage en liten "serie", eller hva jeg skal kalle det, med bilder fra forskjellige "temaer" fra idag av.. Hva tror dere om det? 

Idag er det altså "quotes that I like" som er temaet, og her er derfor noen av sitatene jeg fant idag:
Hva synes dere om dette?

Tusen takk for alle fine kommentarer på sminkevideoen forresten!


hvem er dere?

I det siste har jeg sett at statistikken min bare har bevegd seg oppover og oppover. Noen av dere kommenterer ofte, andre sjeldent, og noen kommenterer ikke i det hele tatt. Derfor hadde jeg blitt superglad om dere hadde kunnet fortelle litt om dere selv.

Hva heter dere? Hvor kommer dere fra? Alder? Hvilke interesser har dere? Hvor fant dere bloggen min, og hvor lenge har dere lest den? Hva synes dere om den? Dette er bare eksempler altså, dere kan skrive hva dere vil!


perfektperfektperfekt

Good morning sunshines! 

Filmen i går var faktisk en av de beste jeg har sett. Den har nesten fått bare 3'ere hos kritikerne, men hos meg fikk den en soleklar 6'er! Alt var perfekt. Venezia, spiondramaet og ikke minst skuespillerne! (Johnny Depp, naam). Og slutten!! Herregud, slutten var jo bare helt perfekt! Akkurat slik jeg så for meg at den perfekte slutten på en slik film skulle ha vært. Nei, om dere ikke har sett den enda; løp og se! 

Nå ligger jeg i senga mi og halvsover egentlig.. Det er søndag, jeg har lyst på en god frokost, og jeg sov utrolig godt i natt. Perfekt! Så i mens jeg skal ned og ordne tidenes mest perfekte frokost, kan dere få telle hvor mange ganger jeg har skrevet ordet "perfekt" i dette innlegget. Hihi.Og her har dere forresten tidenes dinosaurbilde av meg:


Rawr, liksom.

Pleier dere å sove lenge på søndager?


the tourist

God kveld!

MRL'en var ikke hard som jeg hadde forestilt meg, men jeg kommer nok til å være både stiv i mage og lår i morgen. Menmen, man må lide for skjønnheten! Neida, bare tuller. I morgen er det afrodans som står på menyen! Jeg prøver noe nytt hver dag, jeg :-)

Men nå derimot, holder jeg på å ordne meg for kino med Caroline og Christine. Er ganske lenge siden jeg var på kino, så det skal bli godt å få gjort det igjen. Det blir min første gang uten godteri da... Uvant, men det skal bli utroolig godt etterpå! Her er filmen vi skal se:Wow, to filmtrailere på én dag! Jeg har overgått meg selv. 

Hva skal dere i kveld?


water for elephants

Water for elephants er den nyeste filmen Robert Pattinson er med i, og den kommer til Norge 15. april. Og hvem tror dere skal på premieren? MEG, selvfølgelig :-) Skal prøve å få dratt med meg Nina {link} også. Er så lenge siden vi har møttes! 

Men uansett, har sikkert sett traileren 20 ganger allerede, og flere blir det nok. Soundtracket til filmen er også helt fantastisk, så jeg kan nesten ikke vente med å få sett den. Her har dere traileren:

Skal dere se den?


it's friday

Endelig er den første skoleuka i 2011 over. Jeg skal ikke klage, men dere vet jo meg... Det er uansett godt med helg! Denne helgen har jeg faktisk ingen planer, bortsett fra trening, og det skal bli så godt å slippe desemberstresset som det har vært så mye av i det siste. Det å dra til byen for å kjøpe julegaver en lørdag når det er stappfullt og man må stå en halvtime i kø, frister veldig lite akkurat nå synes jeg. 

Ellers så bare whipper jeg my hair litt da :-)

Neida.. Skal gå og ordne meg til trening jeg nå. Functional Moves med Marthe og Renate idag! Har aldri prøvd det før, så det kan jo bli spennende. Kommer med rapport til dere, så klart.


multitaskingwoman

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra spilling, og sitter og designer en egen almanakk fra tryckdig.se {link}. Samtidig gjør jeg en stor franskoppgave som skal leveres inn i morgen. Multitasker, anyone?

Føler forresten at bloggen min har blitt en treningsblogg for tiden. Idag har jeg faktisk hatt treningsfri, men i morgen blir det min første functional moves-time, og jeg gleder meg sånn! Har faktisk vært litt tomt idag uten treningen, hihi. Her har dere forresten kveldens outfit:


Fin?Men nå tror jeg at jeg skal gjøre meg ferdig med både almanakken og franskleksene, så snakkes vi i morgen! Sov godt 


figurstrikk.no

Noen av dere som har hørt om Silly Bandz? Slike kjempepopulære strikk som "alle" kjendisene bruker, i forskjellige former, farger og figurer. Vel, nå har det kommet en ny, norsk versjon, nemlig figurstrikk! {link} De har utrolig mange forskjellige pakker man kan velge mellom, og jeg fikk tilsendt basisfigurer, musikk, prinsesseglitter, alfabetet og dinosaur. 
Denne kornetten er nok favoritten min, hehe :-)Har du noen slike? 

Dette innlegget er sponset av Figurstrikk {link}


07.23

God morgen!

Siden jeg fikk 3t-kort i går, er jeg skikkelig gira på å trene for tiden! Føler meg helt seriøst som Tina og Bettina. Derfor er det slik at jeg har med meg treningstøy på skolen, og trener rett etterpå. Hvem fortjener et klapp på skulderen? Moi.

Jeg var også på zumba i går, og som jeg koste meg! 45 minutter med hofter og shaking er perfekt, og jeg skal definitivt være med på neste mandagstime også! Nevnte jeg forresten at jeg også skal være med på yoga? Nei, herregud, nå tar det av her, hihi. Sorry for alt treningssnakket, forresten. Er som sagt utrolig gira! Men nå må jeg kjappe meg til bussen!


Hva skal dere idag?


3t-fantomet

Heiii!

Vet dere hva jeg gjør nå? Sitter og skriver ned hvilke treningsøkter jeg skal på denne uken. Jeg har nemlig startet på 3t! Har gått og gledet meg hele desember, og nå når det var fri innmelding dro jeg med mamma for å skrive medlemsskap. Er så gira på trening at jeg faktisk blir litt redd av meg selv, haha.

Jeg vet at jeg ihvertfall kommer til å være på nesten hver zumbatime. Det prøvde jeg da jeg hadde kompiskort hos sats, og det er noe av det morsomste jeg har vært med på! Dere som har mulighet burde prøve det :-)Trener dere? (test over hvor spreke lesere jeg har, haha!)


valentine's day, han er faktisk ikke interessert eller engler og demoner?

God kveld! Nå skal jeg toppe slappe-av-dagen min med en god film, men jeg vet ikke hvilken. Derfor trenger jeg hjelp fra dere. Så;


god morgen!

Da er det endelig 2011, året vi har ventet på! Håper alle hadde en superbra feiring i går, og at dere ikke er alt for reduserte idag. Hehe.. Jeg er i hvertfall overlykkelig for at det står 1. januar i kalenderen, og om bare 28 dager blir jeg 17 år! 

Idag har jeg egentlig ingen planer, kanskje bryte mønsteret HELT og legge ut på en joggetur? Vi får se :-) Skal i hvertfall blogge masse til dere med sminkeinnkjøp og bilder fra i går! Hva skal dere idag?


bye 2010, hello 2011

Da er muffinsene pyntet ferdig, og jeg er kjempeklar for tacokveld med hele familien. Som dere ser på bildet over, må jeg si at muffinsene ble utrolig vellykket! De ble fine, ikke sant? Sorry for webcambilder forresten.

Nå begynner folk å ringe på, så jeg tror jeg må komme meg ned. Da gjenstår det bare å si godt nyttår, mine kjære lesere! Love you 


min plan for 2011

God morgen! Alt det jeg vet idag, er at 2011 kommer til å bli et minst like bra år som 2010. Derfor har jeg laget en liten liste over ting jeg skal gjøre i det kommende året:

Ha full godteristopp frem til sommeren, det vil si null smågodt, potetgull, brus og andre søtsaker. Hvorfor bare frem til sommeren, spør dere? Det kommer jeg tilbake til. 

Tilbringe MASSE tid med spesielt familien min, men også med de beste vennene mine. Man vet ikke hva man har før man (i mitt tilfelle) skal reise bort fra det, og derfor er dette et viktig punkt i listen min. 


Ta bilder hvor hen jeg går, og hvorhen jeg befinner meg. Nå har jeg faktisk tatt av reimen på speilrefleksen min, for jeg fant nemlig ut at den irriterte meg. Så nå skal kameraet være med over alt, enten det er kino, shoppingtur eller bare en koselig vennekveld.

Spare penger. No more shopaholicker her i gården! Nå skal jeg være supernøye med hva jeg bruker pengene mine på, og hvis jeg f. eks finner to plagg jeg liker, MÅ jeg velge - ikke ta begge to. 


Leve livet, ikke henge meg opp i ting har skjedd, og se fremover. 2011 skal bli mitt beste år!

.. Og sist, men ikke minst;

Reise til USA. Å herregud, det er så uvirkelig å skrive det. Tenk at sommeren 2011 drar jeg til Statene for et skoleår, og kommer ikke tilbake før sommeren 2012. Og da er jeg 18!!! Det er ganske villt å tenke på. Tror allerede nå jeg må begynne å psyke meg opp, for det kommer til å bli tøft, men fantastisk.

Har dere noen plan for 2011?

..Forresten: kommer til å bli opptatt i hele dag, så neste gang jeg blogger vil bli i 2011! Håper alle sammen får en flott kveld enten dere skal være ute med venner eller med familien - som meg. Kos dere masse, så snakkes vi i morgen!


alt klart for new-years eve!

Da er jeg endelig klar for nyttårsaften, og kan legge bort stresset. Jeg og tante Edith bestemte oss nemlig i fjor for å samle hele familien på tacokveld på nyttårsaften, og slik blir det i år! Gleder meg til å ha en veldig utradisjonell (men morsom - familien min er crazy!) slutt på året, og for en gangs skyld ikke ha kalkun på bordet. 

Vi var vertfall og kjøpe en haug med tacostuff, strawberry daiquiry og muffinsformer, så nå kan morgendagen bare komme! Åh, gleder meg sånn :-)Hva pleier dere å spise på nyttårsaften?


joyeux noël

Heia! Tenkte bare å stikke innom til de 50 som fortsatt besøker bloggen min hver dag for å si god jul, jeg. Her i gården står alt kjempebra til, og jeg har det virkelig perfekt. Høres kanskje en smule overfladisk ut, men litt overfladiskhet må vel være lov når det er jul. Og bare så det er sagt; jeg kommer til å bli smellfeit når denne jula er ferdig. Åh, det er jo så mye godt å spise at jeg blir helt forvirret! Prioriteringsevnen min må øves, hehe. 

Har jo også fått opp litt julepynt i huset nå, og det gir absolutt julestemningen et løft. Eller, hvem er det jeg prøver å lure? Hele huset er fullt av nisser, engler og lys. Mamma er besatt av dem.Og disse nissene er egentlig helt villt stygge, men jeg liker dem. HAHA, se de nesene og tennene!! Lol.

Ikke forvent å høre mer fra meg i morgen da :-) Kanskje vi snakkes på nyttårsaften! Da får dere ha en kjempegod jul, og kose dere masse ♥

dette ønsker jeg meg til jul:

Vanligvis når det begynner å nærme seg jul, er ønskelisten min stappfull og jeg har vanskeligheter med å finne ut hva jeg virkelig vil ha. I år, derimot, ønsker jeg meg nesten ingenting! Jeg føler ikke at jeg trenger noe heller, for jeg har jo alt jeg trenger! 

Når det er sagt, så er det faktisk ett ønske som troner øverst på lista mi, og det er iPhone 4. Aah, drømmen! Ja, pluss noen andre vintersko enn de iiiiskalde joggeskoene jeg har nå da. Er ikke så gøy å ake i snøen med joggesko, skal jeg si dere. 

Hva ønsker dere dere til jul?


2 ganger igjen!Det å tenke på at jeg faktisk bare skal gå to ganger til med byavisa er en så utrolig digg følelse! Har tross alt holdt ut i et år, og endelig skal jeg få bruke tirsdagene mine på noe annet enn å spre reklame rundt i nabolaget :-)

Men nå skal resten av tirsdagskvelden min brukes på dusjing, Gossip Girl og 90210. Har stresset i hele dag, så det skal bli utrolig godt å grave seg ned i senga (i et ryddig rom btw!!!!) og se TV-serier til jeg sovner. Håper dere får en like bra kveld som meg! ♥


Hva skal dere i kveld?


team rat(tata)

Bare for å fortelle dere hva skoledagen min har gått ut på, så har jeg tilbringt dagen på vitenskapsmuseet med å skrive en artikkel om en anakonda og ta bilder med photobooth. Med andre ord; det er lite som slår det på en mandag!

Hva vi skulle kalle gruppa vår var vel det som var det mest utfordrende, men på grunn av rottehumoren vår, ble det Team Rat(tata). Passende?


Og så en liten test: Kan dere prøve å sende meg en mail gjennom å trykke på den hvite konvolutten ved siden av, under kontakt? Har bare lyst til å sjekke om det faktisk funker :-)


søn-chillout-dag

Idag har vært den ultimate slappeav-søndagen på lenge. Jeg har sett x antall episoder av The City, småryddet litt, gjort ferdig alt av søknadsstyr og tatt en del bilder. Nå sitter jeg og ser på luksusfellen, haha. For et liv. 

I morgen har jeg min andre skriveøkt i norsken, og siden jeg fikk 5 på den forrige teksten min, må jeg ha 5 på denne også! Og forresten, ser dere noen forskjell på meg på bildene under?

 


i love youSynes denne teksten var så fiin! Nå skal jeg legge meg etter en herlig kveld sammen med Marthe og Stine. God natt! ;*


usa - here i come!

Nå har jeg faktisk fått lov av foreldrene mine til å dra til USA neste år!!!! HerreGUD, jeg er så glad! Tusen tusen  tusen takk!!!!!

Men derfor trenger jeg nå hjelp fra dere. Jeg må velge 7 mulige stater å komme til, så hvilken ville du valgt, og gjerne en grunn også?


i throw my hands up in the air sometimes

Heia! Herregud, så rart blogg.no har blitt for tiden. Blir helt forvirret med disse linjeskiftgreiene, jeg. Lurer virkelig på hvordan det kommer til å se ut når jeg poster dette. Exiting, exiting!

 

Nå holder jeg på å pakke, lage mat og rydde - samtidig. Hvem sa at jeg ikke kan multitaske? Det går forsåvidt bra, bortsett fra at jeg ikke greier å finne pudderet mitt. Æh, håper det ikke er knust! Og dere lurer sikkert på hvorfor jeg pakker? Skal nemlig på det årlige seminaret på Rye! Gleder meg sånn. Det pleier alltid og bli supergøy. Var i byen en liten tur etter skolen idag også, og kjøpte en genser, en bukse og to basic'e topper. Greit å ha.

 

Og når det gjelder hvor ofte jeg blogger nå, så blogger jeg bare når jeg har tid. For å beskrive hvor travelt jeg har det fremover, så skal jeg rekke å gjøre lekser, vaske rommet, bake kake og forberede meg på intervjuet ang. USA på mandag. Og jeg kommer hjem på søndagskvelden, liksom... Busy woman! Men nå må jeg ned for å ordne ferdig maten. Og for dere som har glemt hvordan jeg ser ut:Har du det travelt for tiden?


skolebildet mitt

God morgen, alle som leser bloggen min! (Om det forsatt er noen da..) Jeg vet at jeg har vært blogg.no's verste blogger de siste ukene, men det er bare fordi tiden ikke strekker til. Om jeg hadde fått et ønske nå, så hadde det sikkert vært å få 48 timer i ett døgn. Jeg har skikkelig skikkelig lyst til å skrive masse til dere, men som sagt så har jeg for mye med skole, dansing, korps, lekser og venner. I tillegg så har jeg vært på 3t denne uka (studentuke) og trent når jeg har hatt tid til det. Busy woman, I know :-)

Ellers for å oppdatere dere litt om hvordan det går med High School-søkingen min, så har jeg skrevet ferdig et brev om meg selv på 660 ord, skrevet ferdig søknaden og fått skolebildet mitt i posten slik at jeg kan bruke det som passbilde på søknaden! Skal i tillegg ha intervju mandag den tjuende... Det blir spennende. 

Og nå får dere faktisk se skolebildet mitt også:


Hva synes du? 

dette visste dere ikke om meg

Jeg har aldri hatt lange negler. Det vil si slik at de ser pene ut, liksom. Er det noe jeg virkelig kunne ha forandret på, så hadde det vært neglene mine! H.A.T.E.R dem!

Jeg er ganske avhengig av facebook. Av og til blir det faktisk så ille at jeg bare må sjekke facebook'en min når jeg er på butikken. Butikken som ligger 5 min unna pcen min. Herregud, jeg må skjerpe meg der altså.Jeg retter håret så og si hver dag. Synes egentlig at det er ganske rart at det er så lite slitt i forhold til at jeg faktisk bruker rettetang så ofte som jeg gjør. Fyfy.

Rommet mitt holder seg ryddig maks to dager. Jeg har telt. Når jeg rydder så tenker jeg sånn "okei, nå SKAL jeg greie å holde det ryddig", men greier jeg det? Nei.


Åh, liker det egentlig litt når det er sånn...

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli. Dette er faktisk noe som skremmer meg. Kan det ikke bare falle ned i hodet på meg snart? 

Jeg har ekstrem viljestyrke når det kommer til å tie stille. Om jeg blir sur på f.eks foreldrene mine for en ting, så kan jeg la være å snakke en hel dag. Så da slår virkelig viljestyrken inn.

Jeg kan virkelig ikke fordra ord delings feil (hehe) og folk som maser. Folk som skriver "kjempe bra" og ting som det, bør... uff, jeg kommer ikke på noen god nok skjebne for dem. Ikke folk som maser heller, for den saks skyld. Herlighet.

Jeg er et buksemenneske. Jeg bare elsker bukser! Om jeg drar til byen for å shoppe, må jeg virkelig bite tenna sammen for ikke å komme hjem med en haug med nye bukser. Jeg føler at Robert Pattinson er "min". Okei, dette er litt sært, men det er bare vanskelig å forklare! Har hørt at flere har hatt det sånn med andre, og det er bare... rart.

Jeg kan ikke gå en dag uten å drikke minst en liter med vann. Vann er så GODT! 

Jeg spiser nesten ikke kjøtt. Jeg er kanskje en av de få i verden som ikke syns at verken koteletter, biff eller lammelår er noe særlig godt. Kylling og fisk derimot! Nam.

Fortell meg èn ting jeg ikke vet om deg! 

siden sist har jeg...


...søkt på skole i USA andreåret! 

Jeg har enda ikke heeelt fått ja fra mamma og pappa enda, men om alt går etter planen så slipper jeg å si nei til plassen jeg forhåpentligvis får. Det kan nemlig være at jeg kommer inn, men må si nei og det har jeg ikke lyst til. Men livet er ikke bare en dans på roser ;-)

Hadde dere turt? 

jeg lever!

Heia! Mange av dere lurer sikkert på hvor jeg blir av, og da er svaret ganske enkelt. Jeg gjør akkurat det samme som jeg alltid har gjort, altså skole. Jeg lever i beste velgående (haha), og har det kjempebra for tiden, men når man begynner å få et liv (haha igjen), så blir det absolutt ikke tid til bloggen. Den siste uka har alt skjedd i ett, og når jeg har vært på pcen så er det bloglovin og facebook som tar tiden min. Skulle virkelig ønske at det var 48 timer i et døgn! 

Når jeg ikke en gang har tid til å sette meg ned for å laste ned nye sanger, så kan dere vel tenke dere hvor travelt jeg har det. But I love it! Nå stikker jeg på spilling :-) Snakkes!Hva gjør dere om dagene? Flere som har mye å gjøre? 

bombe

Hei dere! Ville bare si at siden jeg starter på en helt ny skole i morgen, så legger jeg bloggen på hylla de neste dagene. Vet ikke helt hvordan det blir videre heller.. Jeg har liksom bare kommet til et punkt der jeg føler det blir feil å blogge, haha. Men vi snakkes senere! Nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg :-)Hvilken klasse starter du i? 

yesterday

God morgen!

I går kveld dro jeg og Renate en tur til Hanna. Jeg skal ikke fortelle i detaljer hvor bra vi hadde det, men kan ihvertfall si at det er lenge siden jeg har hatt en SÅ koselig kveld! Vi startet med å lage noe kjempegodt som jeg ikke husker navnet på (hjelp, Hanna?) og så brukte vi resten av kvelden på snakking og masse fliring. Go internhumor, sier jeg bare! 

Jeg tok faktisk ingen bilder i går da.. Dårlig blogger, jeg vet. Men her har dere noen bilder fra i forrigårs da jeg var ute med Renate, Marthe og Hanna:

Hva gjorde du i går kveld? 

skolestartshoppedagen

God morgen, sunshines! 
Rise and shine, sier jeg bare. Idag er det mye å gjøre! Men heldigvis så er det bare positive ting også da. Det er nemlig den store "skolestartshoppedagen" idag, og det vil si masse nye ting til skolen starter! Pluss nye klær da selvfølgelig. Jeg skal ihvertfall kjøpe meg et nytt pennal, lommebok og noe å ha på på første skoledag. Tips? Skal bare pakke tingene mine nå og ordne meg litt, og så kjører jeg og Renate ned til byen :-) Kos dere idag!

Har du kjøpt ting til skolen starter igjen? 

dagens andre fjortisinnlegg

Bra å høre at de fleste av dere (hehe, Julia) har lik smak på gutter som meg! Hvem kan ikke gå forbi han der på en reklameplakat og ikke stoppe opp, liksom. Ikke jeg ihvertfall.

Nå holder jeg sånn halvveis på å planlegger en liten marshmellowsgrillkveld (puh, langt ord) med noen av jentene. Det eneste som er bittelitt problematisk er at 3 av 4 kjører, men det skal vi nok få ordnet opp i. Og ja, glemte helt å fortelle dere om filmen i går! Om dere har sett step up 2, så kan jeg si at den var nesten dobbelt så bra. Garantert en film jeg kommer til å kjøpe! For å være helt ærlig så satt jeg faktisk med frysninger under hele filmen, og nå gleder jeg meg bare enda mer til jeg starter på dans igjen nesten mandag. Jeg skal bli flink!

Og selv om dette ikke har noe med innlegget å gjøre i det hele tatt, så må jeg bare vise dere bildet av meg og Marit som ble tatt når vi tok Thunder Coaster'n:HAHA, snakker om fjortis på forrige innlegg liksom. Her har dere jo hele to fjortisinnlegg på rad!

Men nå fikk jeg svar fra Renate om at det blir grilling. Så håper dere får en fin kveld!

Hva skal du i kveld? 

eyecandyAner ikke hvorfor bildene ble så små...

Herregud, Jon Kortajarena er høst/vinter-modell for h&m, og jeg må si at de har virkelig gjort et bra valg! Vet jeg høres ut som tidenes fjortis og alt det der, men når man ser sånne menn må man bare la fjortisen komme ut. HUNK!

@ le cinema

Nå har jeg ordnet meg litt og er klar for kino med Marit! Husker dere for lenge siden da jeg sa at jeg skulle se step up 3? HAHA, jeg tok så grundig feil på filmen at det skal ikke engang være lov. Den gangen var vi altså og så street dance. derimot, skal vi se step up 3. Herregud, at det går an å være så fjern.Har du sett den? 

<3FINVÆR<3

Hola chicas!
Byavisa er endelig ferdiggått, så nå er jeg fri og frank resten av dagen. Sola steker i Trondheim for tiden, og det er derfor jeg er så fraværende på bloggen. Vil helst bare ligge ute i varmen hele dagen og suge til meg all den brunfargen jeg kan få. Er jo ikke så lenge til skolestart, vet dere! Eller.. Noen av dere har vel kanskje allerede startet på skolen også. Haha, stakkar dere :-)

I går kveld rundt 11 var faktisk jeg og Tone ute og syklet i sentrum! Vi hadde ingenting å finne på, så bare plutselig helt spontant fant vi ut at vi skulle til byen. Og det er utrolig hvor mye man oppdager når det nesten ikke er folk der! Jeg fant faktisk en butikk/frisør som selger Barry M- og The Balm-sminke, sånn helt ut av det blå. Har tenkt meg en tur for å se om jeg finner noe til første skoledag på torsdag, så skal innom der å se litt da. Gleder meg!

Men nå skal jeg hive på meg bikinien, og løpe ut igjen. Håper dere skjønner at jeg ikke er like aktiv her når det er finvær. Har også tenkt å sette i gang en spørrerunde i kveld eller noe.. Hva tror dere om det? 

spikke sage lime pakke

Åh, da var endelig det eneste negative med dagen ferdig og jeg kan holde full fokus på Osloturen med Marit! Startet å pakke for 5 minutter siden, så det sier seg vel selv at jeg ikke er heelt ferdig. Kjenner jeg meg rett, kommer jeg vel ikke til å være ferdig før det er 2 minutter til vi skal dra, hehe. Trenger heldigvis ikke å ha med så mye da, og jeg må jo ha litt tomrom i kofferten også. 0 sjans for at jeg kommer hjem med like mange klær som jeg hadde før, liksom.

Ellers så var det kjempegøy å komme hjem og se at noen av dere allerede hadde prøvd nose stripsene jeg la ut i forrige innlegg! Flere enn meg som kommer til å lage mixen oftere, eller? 

Noen tips til hva jeg bør ta med meg? 

slask -> turmenneske

Hola at you!
Nå har jeg spist en deilig frokost og er klar for en lang og god tur i Bymarka. Det er ikke så fint vær enda, men håper på litt bedre i løpet av dagen. Men været stopper ikke meg! Hihi, jeg er blitt en skikkelig turentusiast i det siste, jeg. Thumbs up!

Nå skal jeg bare ned for å tappe meg en flaske med vann, og så er jeg klar. Ha en fin dag!

Hva skal du idag? 

viftedag

Idag skulle jeg prøve å få litt av den etterlengtede brunfargen, men det funket dårlig. Rekk opp hånda den som greier å ligge ute når det er vindstillet og 30 varmegrader i solveggen! Ikke jeg ihvertfall. Derfor har jeg tilbringt dagen med min bestevenn:HAHA, ok, nå hørtes jeg jo ikke ut som en loner da. En vifte til bestevenn liksom. Hallooo! 

Men dere! Nå er det bare to dager igjen til jeg drar til Oslo! Noen tips om hva jeg og Marit bør få med oss? 

perfekt sommervær!

Vet dere hva eller? Idag er det sol for tredje gang på rad her i Trondheim. Og her en dag så jeg en statistikk over antall finværsdager i juli, og jeg ble faktisk ikke overrasket en gang. I løpet av 31 dager midt på sommeren, har det altså bare vært 3 dager med ordentlig sommervær, dvs temperaturer over 20 grader. Hurra for trøndelag, liksom!Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på.. Pakke litt og sole meg litt kanskje. Åh, jeg kjenner at lysten til å komme i gang med den vanlige hverdagen bare sniker seg innpå meg, altså. Og jeg gleder meg ihvertfall til jeg starter på dansing igjen! Det skal bli godt, det. Men nå skal det bli godt med frokost!

Hvordan er været der du er idag? 

svelepartey hos meg!

Hola chicas!
Jeg hadde en skikkelig hard styrkeøkt litt tidligere idag der jeg trente mage, rumpe og lår, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg blir så godterisyk når jeg er ferdig?! Det kan jo selvfølgelig ha noe med at blodsukkeret går nedover, og med min viljestyrke så greier jeg ikke å holde meg unna. 

Derfor løp jeg nærmest ned til butikken for å kjøpe natron og kulturmelk og begynte med svelestekingen. Og herreGUD, så gode de ble. Sveler er seriøst nesten bedre enn vafler, altså! Naaaam, det er så godt!
Liker du svele? 

home again

Heihei!
Da har jeg kommet meg hjem igjen fra Tone, og i går hadde vi tidenes daffekveld. Tone hadde nettopp vært på en ukes treningsleir, og det sier vel det meste, men vi la oss halv ett! Og da sovnet begge på et blunk. Tiden før vi sovnet brukte vi på å le oss ihjel av phrases på facebook, og seriøst dere bør prøve det. Hvertfall hvis dere er overtrøtte og trenger noe å le av. 

Venter på at Tone skal sende meg noen av bildene vi tok i går, så de får dere se senere :-) Nå skal jeg slappe av litt her.


Har du prøvd phrases? 

shillern

Er til Tone og chillern. Ville bare komme med en liten update om at jeg lever. Snakkes bedre i morgen!Hva gjør du i kveld?

kjempeultramegaduperkult

Nå er dere vel sikkert kjempespente på hva gladnyheten min er for noe? Jeg gjorde nemlig noe kjempeultramegaduperkult i går som jeg gleder meg masse til, og vet dere hva det er? 

..............
...................

JEG SKAL TIL OSLO PÅ ONSDAG!!!!!

Huuu heii, jeg gleder meg så sinnsykt mye! Og gjett hvem jeg skal dra med'a? Hu bæra her:Altså, ikke hun som er bakerst men hun i forgrunnen. Tenk det! Jeg og Marit. Skal dra alene til Oslo! Er så glad at jeg bare har lyst til å gå ut i hagen å slå ett hjul eller to:Er ikke dette kjempeultramegaduperkult eller? 

ønskeinnlegg?

Har en gladnyhet som jeg skal fortelle om i morgen, men ville bare stikke innom for å si god kveld! Nå skal jeg laste ned episode 9 av Pretty Little Liars og legge meg godt til rette for å se på det. Elsker den serien! I morgen skal jeg forresten prøve å få skrevet et ønskeinnlegg, men da må dere jo komme med ting dere vil jeg skal skrive om. 

Så fyr løs, hva vil dere at morgendagens ønskeinnlegg skal bli? 

aldri sur på tur!

I morgen drar Marthe til Syden, så vi fant ut at vi skulle gjøre noe sammen den siste dagen før hun drar og blir borte en stund. Derfor bestemte vi oss for å dra på en SUNN gåtur i finværet! Så alt jeg har med i sekken er faktisk bare to nødvendige ting; kamera og en flaske med vann. Her i gården er det herved slutt på søtsakene! 

Skal ihvertfall bli godt å få komme seg litt ut og bruke kroppen litt igjen. Snakkes litt senere!

Pleier du å ha med bare sunne ting på tur? 

not a shopaholicker anymore

God kveld!
Kom nettopp inn etter å ha vært ute og gått med Anna. Hun har vært bortreist nesten hele sommerferien, så det var godt å se'a igjen! Jeg har vært skikkelig sliten idag, og vedder på at det er på grunn av byavisa. Det er faktisk ikke så lett som man tror å komme igang igjen etter 5 uker med ferie. Men herreGUD så godt det skal bli med noen ekstra penger å rutte med fremover. Og i de dagene jeg ikke har hatt penger, har jeg lært å tenke to ganger før jeg kjøper noe da. Nå er det ikke lenger snakk om å kjøpe noe etter den første gangen jeg har sett på det! Heretter skal jeg se på tingene vertfall 2 ganger før jeg kjøper dem. Noen som tør å vedde på at jeg ikke klarer det?

Tror bare jeg skal ta meg en dusj og se noen episoder av One Tree Hill i kveld, jeg. God natt!

Kjøper du ting spontant eller venter du? 

back to hell

God morgen! 
Idag er jeg faktisk opp så tidlig av helt andre grunner enn det at jeg faktisk har lyst. Helvete begynner nemlig igjen, og om dere har lest bloggen min lenge nok så vet dere sikkert at helvete starter på b og slutter på yavisa. Lucky me! Ikke at jeg husket på det i natt da, når jeg satt med Paradise-episoder helt til klokken var 3..

Men nå må jeg dra! Skal prøve å være kjapp.


Og ja, hahaha. Oskar kom opp på rommet mitt isted glad og fornøyd og bare la seg oppå macen. 

Nye soveplassen <3 <3 <3 <3:):)Jobber du i sommer? 

my new closet

Som jeg sa i forrige innlegg så var jeg på IKEA, og ble helt forelsket i det klesskapet under. Det er som skapt for meg og bare stod i skapavdelingen og ropte "idaaaaa, idaaaaa!" Etter som jeg har veldig lite rom, som ikke får plass til en seng på tvers engang, har jeg måtte skyve bort drømmen min om skyvdørsgarderobe (hehe, ordspill), men dette skapet er det faktisk plass til! 

Det er dobbelt så stort som mitt nåværende klesskap, og da det begynner å bli rimelig fullt, blir det godt med et nytt. Siden søstra mi skal pusse opp rommet mitt, inngikk jeg og mamma en deal om at hun skulle få ny seng, og jeg et nytt klesskap. Ah, tror jeg er i himmelen! 

Like? 

let's go!

Nå går turen først til Hampus for å gi han morgenkos og mat, og deretter drar jeg på gåtur. Vet ikke helt hvor enda, men det som er så kjekt med å ha scooter er at du kan kjøre nesten der du vil når du vil! Ender vel opp i Granåsen eller noe, tenker jeg. iPoden er ihvertfall oppdatert med ny spilleliste og greier, så nå er jeg klar! 

Hva skal du idag? 

black & white-sunday

God morgen dere!
Idag er det null ting som skjer. Absolutt alle har reist fra meg, og mens jeg sitter stuck i Trondheim har folk dratt til syden, på leir, på hytta og ja.. you name it. Er derfor ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre idag, men èn ting er hvertfall sikkert; jeg skal ut å gå meg en tur! Vet det høres veldig "hei-jeg-er-60-år-og-liker-å-gå-lange-turer", men jeg er faktisk skikkelig glad i å gå. Sånn, der lærte dere noe nytt om meg i går også. HAHA, i går?! Har visst ikke helt våknet enda. Mente selvfølgelig idag.Liker du å gå? (lol)

byææææn

Nå holder jeg på å ordne meg til bytur med mams og paps! Håper alle får en strålende dag :-)

Hva skal du idag? 

oss, gamlingene og småungene

Sist gang jeg kjørte ned til byen tok det 10 minutter. Idag tok det en halvtime... HerreGUD, så glad jeg er for at det ikke er Olavsfestdagene og Trøndersk Matfestival i Trondheim hver dag! Turister med fotokamera og sekker over alt pluss at de løper over gata når det ikke engang er grønn mann. Lurer på hvilke trafikkregler de har i Tyskland jeg..

Olavsfestdagene er forresten supergøy om du er 60 år eller eldre og sikkert kjempespennende om du er et lite barn fra 6 år og under. De koser seg gløgg ihjel mens jeg og Tone (tidenes kuleste tenåringer) bare drar dit for å le av alle sammen. Åh, det er så mange merkelige folk i byen på denne tiden :-) gøy.

Anyways. Med en gang vi kom inn på det historiske markedet (??) så vi en vaffelbod og rett etterpå så vi en bod der de solgte brente mandler. Jeg vurderer seriøst å kjøpe meg en jerngryte, to kilo med sukker og en haug med mandler altså. Det er så himla godt! Enda bedre enn godteri til og med. Det er kjempebra at de tar 40 kroner for en pose med det, hvis ikke hadde jeg lett kjøpt meg mer enn en! 


Og her er litt av dagens antrekk:

Liker du brente mandler? 

PHDK

Ehe.. GOD morgen!
Idag trodde jeg at jeg våknet til finvær, men med en gang jeg dro opp gardinene var det ikke en lyseblå himmel som lyste mot meg, men en hvit. Med andre ord: jeg har blitt bortskjemt når det kommer til været. Blir ikke fornøyd før det er 30 grader og strålende sol vettu. Makan! 

Nå ligger jeg sminkeløs, uordnet og trøtt og ser på Paradise Hotel Danmark. Drama, drama, drama er alle de tre nøkkelordene der, og jeg elsker det! Spesielt når han Patrick kommer inn og spiller både dum og dobbeltspill og de andre ikke forstår noen ting. Priceless. Skal bare se èn episode til, og så må jeg vel komme meg opp. Skal jo kanskje på Olavsfestdagene med Toniz idag.

Ser du på PH Danmark? 

attis med dagen.no

Aloha, der ute i sommervarmen! Gårskvelden/natta var utrolig hyggelig og morsom, og jeg angrer nesten litt for at jeg dro så tidlig. Det eneste negative som skjedde var at når vi spilte alias, så tapte laget mitt med 42 poeng mot 27.......... Vi som var så gode! Anyways, dere lurer sikkert på hva overskriften er for noe? Okei, her er historien:

Lise logget på facebook for å sjekke om det hadde skjedd noe siden sist, og plutselig oppdaget hun at en kompis av henne hadde bursdag! Alle dere facebook'ere vet jo selvfølgelig at når noen har bursdag, da man skrive en hilsen på veggen deres, og det gjorde hun. Eller vel.. hun prøvde. Og hadde det ikke vært for at jeg og Marthe var der (som kunne se klart, haha), så hadde hun skrevet "attis med dagen.no" på veggen hans! HAHAHA, dere skulle vært der da hun nesten postet det. Totalt fail! 

Men nå skal jeg ut i sola igjen. Den roper på meg.Pleier du å gratulere venner på facebook? 

@byen

God morgen, mine kjære! Skulle bare fortelle dere at jeg og Marthe skal tilbringe denne vakre sommerdagen i byen. Okei, hva skjer med voksenspråket? Så vil jeg bare si at jeg er kjempetakknemlig for at dere besøker bloggen min selv om jeg ikke er så aktiv for tiden! Har en veldig dårlig bloggperiode nå, men jeg lover dere at jeg kommer sterkere tilbake litt senere. Vil bare kose meg og leve livet når det først er finvær :-)

Kos dere masse idag! Hva skal du finne på idag, egentlig?
nusssss

live your life

Hei dere! Nå når det er så fint vær, er jeg egentlig bare opptatt med å leve livet mitt. Kommer tilbake til bloggen når regner har bestemt seg for å herje med Trondheim igjen! :-)


Hva bruker du sommerdagene til?

femelle streetstyle

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen etter en liten streetstyleleting. Vi fant mange som var godt kledd i Trondheim idag, så jeg har tatt en del fine bilder! Nå sitter jeg og Maria ute og spiller kort, og siden det er så fint vær for tiden håper jeg dere skjønner at det blir lengre mellom oppdateringene. Men dere fikk jo en videoblogg i går da :-) Later!


Hva synes dere om antrekket til jenta på bildet btw?

bløt hamster

Hei dere! Kom nettopp hjem fra byen, og er klissvåt! Regn og scooterkjøring passer virkelig ikke godt sammen. Neste innlegg blir videoblogg der jeg forteller dere mine lille overraskelse! Hihi, det er ikke noen stor ting altså, men noe som egentlig er litt gøy! Men nå venter jeg på at Maria skal komme, så må vel få vekk skittentøyet mitt. Snakkes! :-)


Gleder du deg til å få vite hva det er? 

jeg er så totally spies

God morgen! Ville bare fortelle dere at jeg har fått et superkult oppdrag, som jeg skal til byen nå og utføre. Forteller dere alt når jeg kommer hjem! Og om dere lurer, så både gleder jeg meg og gruer meg. Men skal heldigvis ta med Julie som støtte da. Spente nåå? Vel, som sagt: dere får vite det senere! Toodles!


Har du noen som helst aning om hva det kan være? 

fugleskremsel på døra

Heia! Sov kjempegodt i natt og det kan komme godt med, etter som jeg har mye å gjøre idag. Først på planen er å dra til Camilla en tur. Har ikke sett henne siden sommerferie startet, så det skal bli herlig! Derfor holder jeg nå på å ordne meg, så jeg ikke dukker opp på døren som et fugleskremsel. Det hadde vært noe, det! 

Har planlagt å dra opp til henne til klokken 2, så må vel bare få opp farten litt. Takk for alle kjempefine kommentarer jeg har fått i det siste, forresten! Dere er virkelig best ♥


Har du planer for dagen? 

off I go

Hei dere! Kom nettopp hjem fra en liten tur i byen. Kjøpte noe småtteri som jeg trengte, og som selvfølgelig var nødvendig. Nå sitter jeg og venter på at Tone skal ordne seg slik at vi kan møtes. Hun har nemlig vært i London, og vet dere hva eller? HUN HAR KJØPT GAVE TIL MEG! FRA LONDON, DERE! Men nå fikk jeg akkurat melding, må stikke! Viser dere hva jeg fikk når jeg kommer hjem. 


Har du vært i London før? 

renatenight

Heisann! Idag står jeg faktisk opp til tomt hus. Jeg er alene hjemme, og det føles kjempedeilig! Derfor skal jeg tidlig opp av sengen for å steke meg rundstykker til frokost. Nam. 

Filmen i går var som dere sa, kjempekoselig, og det gjorde den ikke verre ved at jeg så den med en av mine bestevenninner. Vanligvis når det er så mange som 4 filmer med samme innhold, så bruker ikke den fjerde filmen å være særlig bra, men jeg synes faktisk denne var best jeg! Pluss at det var godt og tilbringe en hel kveld med Renate. Når vi kom hjem og satte oss i sofaen, ble klokken plutselig halv 2! Det var sånn "hæ, e klokka allerede halv 2? trudd den va sånn 12 æ". Da hadde vi altså sittet der i nesten 3 timer, som bare rant avgårde. Rart hvor fort tiden går når man har det bra! Det er bare så utrolig dumt at vi ikke starter på samme skole til høsten, men da har vi jo egentlig bare bedre historier å fortelle når vi møtes! :-) iluHar du en venn du elsker å prate med?

girls night med shrek

God kveld! For tiden holder jeg på å få litt orden i håret og ansiktet mitt. Skal nemlig på kino klokken kvart på 9 og se Shrek 4 med Renate! Er så lenge siden vi to har funnet på noe nå, så etter filmen ska vi dra hjem til henne og ha litt girls night. Gleder meg sånn :-)

Renate kommer hit ca klokken 8, og så er det straka vegen ned til kinoen, så jeg må vel begynne å bli ferdig med fiksingen snart. Dere får kose dere masse i kveld!Har du sett Shrek 4? 

sovedyret

GOD morgen!
Dette er den første dagen i sommer at jeg har sovet så lenge faktisk. Jeg hater egentlig å stå opp så seint når jeg har ferie, på grunn av at jeg ikke vil sove den bort. Man vil jo få tid til mest mulig når man først har fri fra skolen! Men idag var det faktisk litt godt å våkne klokken 12 og tenke "yes, ferien er ikke over enda!" Ikke at det var så deilig å våkne for å kjenne en syyk følelse i lårene, da. Stiv fra joggeturen i går, sa du? Og slik ser været ut i bartebyen idag. Herlig eller hva?:Liker du å sove lenge når du har ferie? 

skrekktur

Det ble ikke så jeg jogget rundt Jonsvannet alikevel. Jogget de 100 første meterne av ruta, og så ble jeg lei og dro tilbake. Da hadde jeg en liten skrekkopplevelse, der jeg jogget så fredfullt med høy musikk i ørene. Plutselig travet det en stor hest forbi meg, og dere kan jo tenke dere følelsen. Når du ikke hører noen ting, og noe uten forvarsel dukker opp bak deg. Ekkelt! Etter det så turte jeg ikke å være der noe mer (haha), så jeg kjørte til en liten skogssti som tydeligvis gikk opp til Estenstadhytta, og gikk glad og smilende oppover. Plutselig så jeg at de svarteste skyene trekker seg sammen og lager det regnværet. Karmaen var visst ikke på min side idag.

Nå har jeg fått på meg noen tørre klær, og er kjempesliten. Kanskje det ikke var så lurt å gi seg ut på tur når man er småforkjølet :-)Finvær hos deg? 

løpefantomet

Hei dere! Fant nettopp ut at jeg ikke bare kan sitte her i hele dag når det er perfekt løpevær! Derfor tok jeg på meg alt som heter treningstøy, og er straks klar for å sprinte ut døra. Ok, ikke helt da. Tror jeg kjører opp til Jonsvannet og løper så langt jeg klarer rundt der. Hele ruta er på ca. 4 mil da, så jeg tror ikke jeg greier den med det første i alle fall. 

Har lagt over treningssanger på iPoden også, så jeg er egentlig klar. Toodles!Og bare for å ha med et illustrasjonsbilde:

Hahaha, don't tell me at jeg ser slik ut når jeg løper.........

Liker du å jogge/løpe? 

tour de byneset

God morgen, Norge!
Idag skinner sola for andre gang i Trondheim, men siden jeg bare lå og solte meg i går så skal jeg være aktiv idag. Selv om det er sommerferie så må man jo trene litt. Vil ikke se ut som både en snømann òg en gris når jeg starter på ny skole. vet dere. Anyways. Det "aktive" jeg skal gjøre idag, er å sykle rundt Byneset. Dere som ikke bor i området her, vet garantert ikke hvor det er, men om jeg sier at det tar ca 3 timer å sykle den runden så skjønner dere at det kommer til å bli sliiitsomt. Menmen, trening er trening!

Har også en video på lager til dere som jeg poster når jeg kommer hjem. Den er av at jeg, Karina og Kine danser "glow". Hihi, gled dere :-)


Ja, og nevnte jeg at jeg har var med på Tour de France i fjor? Så litt trening må man altså ha for å sykle seg rundt Byneset:


Lol, bare tuller.

Liker du å sykle? 

bollebursdag og pretty little liars

Skyene kom nettopp nå, så jeg sitter inne og tar en liten pause fra sola mens jeg ser på Pretty Little Liars. Kom også på at vi skal ha familiebursdag til mamma her idag, så jeg begynte å bake boller isted. Så drømte jeg meg helt bort, og plutselig kom jeg på at jeg hadde en deig til heving! Haha, det var nesten så den bulte utover bollen. SYKT stor! Håper det blir gode boller av den da. Så god som jeg er til å bake så bør de nesten bli supermegaultragode, altså. 

Som sagt så sitter jeg og ser på en amerikansk serie som heter Pretty Little Liars. Kanskje noen av dere har hørt om den før? Serien har ihvertfall nettopp kommet ut i USA, så det er bare 6 episoder som er sluppet, men herregud jeg er hekta etter èn episode jeg! Anbefales virkelig om du liker serier som Gossip Girl, The Hills og 90210!
Nå må jeg ned til bollebakingen igjen, så her er noen bilder fra idag:

Hva gjør du idag? Og har du sett Pretty Little Liars? 

"vi tar en voe!"

Nettopp kommet hjem fra byen, og nå er jeg sliiiten! Og varm. Det viste seg at 80% av Trondheim hadde bestemt seg for å dra på bytur idag, og det var sånn at man var maks 5 minutter i hver butikk. Så måtte vi ut å puste igjen, og så var det 5 minutter til. VARMT! Viser dere innkjøpene mine senere :-)

Vi måtte jo selvfølgelig på mormors stuer denne gangen også, men det ble ikke noe bolle da. Istedet kjøpte vi oss iste med isbiter, og da måtte vi jo selvfølgelig teste ut denne "trenden" bloggdronningen vår har gjort populær. Hihi.

"Eh, lol. Det skjer jo ikke nå godt ut en gang! Ska æ virkelig SPIS den her?"


Kjent bloggpose.


PEN.


"Åherregud, dem e jo iiiiskald!"


Hahahaha.

Så konklusjonen er: isbiter egner seg kun til kald drikke. 

Synes du isbiter er godt? 

off to india

Da har jeg fått på meg noe annet enn daffeklær, og er klar til å dra ut for å spise. Vi skal se om vi finner en indisk restaurant her i byen, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker indisk mat. Det er så NAM! Mia har jo dratt på Dalecarliacup, og siden hun ikke er noen spesiell fan av sterkt krydret mat, så tar vi det når hun er borte. Hehe. 

Har forresten lest en del blogger idag, og hva skjer med at nesten alle skriver at de har vært på stranda, badet, spist is og koset seg i varmen? Åh, misunner dere som bor på østlandet. Vi trøndere vil også ha litt finvær i sommer! Send det til oss et par dager, please? Nei, nå snakker jeg meg bort her. Må løpe! Her er hva jeg har på meg forresten:
topp bikbok tights gina tricot sokker chanel da zeeff <3<3;*

Liker du indisk mat? 

1 2 3 4

Hei, og god morgen! Har dere sovet godt? Gjett hva jeg drømte om i natt da?! Tannleger! Ikke en av de beste drømmene jeg har hatt, for å si det sånn. Nå er ihvertfall tannlegedramaet overstått, og jeg fikk vite at jeg ikke har mindre enn 4 hull. Eller, om jeg er flink til å bruke tanntråd og munnskylling annenhver dag kan det være at de går bort, så jeg vil vel ikke akkurat kalle de hull. Enda.

Var forresten noe sykt teit som skjedde på tannlegekontoret idag, men det får jeg fortelle om senere. Nå skal jeg på ikea!Hvor mange hull i tennene har du? 

tilbake

Da har jeg kommet hjem til Trondheim igjen, og jeg er sliiiten! Det tar på å være på Agdenes, altså. Nå sitter jeg i senga mi og leser mail, bloglovin og gruer meg til i morgen. Jeg har nemlig tannlegetime klokken 10, og jeg er en av de med sånn halvveis tannlegeskrekk, så det kan jo bli.... gøy....

Jeg vet at tannleger generelt ikke er farlige, men når jeg vet at jeg har hull, så er det akkurat som om jeg føler på meg at de bare vil dytte hullborreren langt ned i munnen min. Er det èn ting jeg ikke skal bli, så er det tannlege altså. Makan til ekkel jobb!


Overraskende nok så har jeg ikke tatt ett eneste bilde på de dagene jeg og Tone var på Agdenes. Kan vel ha noe med at vi så ut som en blanding av en hulder og en hufse. En hulderhufse altså. Nå skal jeg gå og pusse tennene mine for fjerde gang idag. Ææææh!

Hater du også tannleger? 

årets første...

God morgen! :-)
Idag har jeg to ting jeg skal gjøre. Èn: spise frokost. To: slappe av. HAHAHA, tuller bare. For de to tingene er jo allerede unnagjort! Det jeg faktisk skal gjøre er å bade for første gang i år! (badeland telles ikke). Det er helt sykt at jeg ikke har badet enda, egentlig. Den trønderske sommeren har ikke vært noe å skryte av, så langt. Det er jo fortsatt en måned igjen av ferien, så det kan godt være at værgudene smeller til med en skikkelig finværsuke. In my dreams.

Den andre tingen jeg skal gjøre idag er å dra til bestemor. Jeg har levd uten Oskar i en og en halv uke nå, og idag skal vi endelig dra for å hente han. Det som er litt dumt er at vi skal være der til tirsdag, noe som betyr at det blir kun mobilblogging de neste dagene.. Menmen, dere overlever vel. 

Nå skal jeg hive meg på scooteren og komme meg opp til hestsjøen. Årets første bad står for tur! 

Har du badet i år?

21.36

Nå skal jeg ha Harry Potter-maraton med mine herlige to søskenbarn, Karina og Kine. Er så lenge siden jeg har sett Harry Potter nå, at jeg kan ikke vente til å stupe inn i den verdenen igjen! Håper alle får en kjempefin kveld, så snakkes vi i morgen ;* Her er forresten noen bilder fra idag:


Liker du Harry Potter? 

rêve de maladie

God morgen! Idag skinner sola her i Trondheim, og jeg har planer om å være ute hele dagen. Jeg må jo benytte finværet mens jeg har sjansen, for her i Trøndelag vet man aldri hvordan været forandrer seg bare på noen minutter. Trøndernes levemotto burde vært "be prepared" eller noe sånt. Random.

Idag hadde jeg egentlig planer om å sove lenge, men siden mamma så klumsete kom inn døra og dunket i stolen min, ble jeg kjapt revet bort fra drømmeland og inn i den virkelige verden. Hadde en supersyk drøm i natt også, men jeg husker ingenting av den! Alt jeg husker er at den var.... syk. Overskriften er forresten "syk drøm" på fransk. We all love google translate!
Har du også problemer med å huske drømmer? 

strawberries and school

Kom nettopp inn døren, har hatt en kjempefin dag i skogen sammen med knottene, myggene, kleggene og selvfølgelig fluene. Nå er jeg sinnsykt sliten, og kjenner at jeg har mest lyst til å legge meg ned og sove til i morgen. Men det kan man jo ikke når man har jordbær i kjøleskapet! Hehe.. 

Fikk forresten sånn halvveis vite hvor jeg har kommet inn på skole idag, og det ble førstevalget mitt! Det var en ganske stor lettelse som flydde av skuldrene mine når jeg fikk den meldingen. Nå kan jeg jo bare glede meg til å begynne på skolen igjen! Eh.. nei, vil at sommerferien bare skal vare og vare og vare.. 
Forresten, for dere som lurte på hvordan kattene her så ut, her er to bilder;


Champis.

Søss.


Denne katten er jo helt klart den beste da. Neida, tuller.

Men nå skal jeg ta en god og varm dusj og så venter jordbærene! De første i år, faktisk. NAM.

Har du spist jordbær i år? 

@hitra

God morgen!:-)

Jeg fant ut at jeg rett og slett hadde glemt å fortelle dere at jeg er på en liten ferie på Hitra, og skal være her til torsdag eller fredag. Det har faktisk vært litt godt å bare ta helt fri fra bloggen de siste dagene, men når jeg kommer hjem igjen er jeg tilbake altså. 

Idag er det kjempefint vær her, så jeg tipper at jeg bare skal være ute i sola og kose meg. Skal også en liten tur til dyrlegen med Søss (den ene katten) for at hun skal fjerne stingene etter steriliseringen. Nå kom jeg på at jeg må få tatt bilde av alle de tre kattene her. De er jo så søtee!Unnskyld for at jeg ikke svarer på spørsmål angående HTML-innlegget mitt forresten. Gidder ikke å sitte inne med det nå, dessverre. Håper dere får en fin dag! Smazk!

Hva skal du idag? 

borte bra, men hjemme best

Utrolig deilig å sette føttene inne i huset igjen. Kjenner det skal bli kjempegodt å legge seg ned i sin egen seng og lese de 237 (!!!!) innleggene som har kommet på bloglovin, og så legge seg for å sove! Innkjøp og diverse får dere se i morgen. Alt jeg vil nå er å rydde ut av bagen min, og komme meg i seng. Sov godt! ;*

menneskestudering i åslåw

Oi, seriøst. Første gangen jeg har blogget så sent på kvelden, tror jeg. Men dere vet jo sikkert grunnen til det. Jeg er nemlig i Osloooooo! For dere som lurer på det, så dro jeg fra Tønsberg idag for å besøke de gamle naboene våre som har flyttet hit til Bærum. Kjempekoselig å se dem igjen! 

Så idag har vi gått litt rundt i Tigerstaden (som pappa sier) og studert mennesker. Sykt mange rare, merkelige, pene, stygge ... ja alt egentlig. Et tips til dere som skal hit en eller annen gang: sett dere ned på en gatekafè og bare se på menneskene som går forbi. Utrolig morsomt! Og ja, så en person som var prikk lik Robert Pattinson idag! Det var helt sykt, jeg trodde med en gang det var han. Hadde jeg hatt med meg kameraet mitt, skulle dere fått sett bilde. Er sikker på at dere hadde vært helt enig med meg :-)

Nå sitter jeg faktisk i senga til yngstemann i familien, på 6 år, og blogger for dere. Han er nemlig på ferie, og derfor har jeg vært så heldig å få låne senga hans! Den er litt kort, men hallo; jeg er ikke verdens lengste person heller. I morgen er planen å dra en tur på Sandvika Storsenter, som er et gigantisk kjøpesenter her, og siden jeg nettopp har fått lønn så.. haha, trenger jeg egentlig å fullføre den setningen? 

Nå tror jeg at jeg går og legger meg, jeg! Sov godt da, dere! Og forresten, tusen takk for at dere besøker bloggen min selv om bloggingen ikke har vært på topp de siste dagene! Ilu ;*

fra i gårHåper dere skjønner at det ikke blir mye tid til blogging når jeg er her. Men her er et par bilder fra i går, og så skal jeg prøve å få lagt ut en film der Alex Meraz viser magen sin!! Ikke at det er så utrolig bra kvalitet, men. Hehe, dere vil vel se den? 

travel update


ALEX MERAZ ER SYYYYKT KJEKK I VIRKELIGHETEN! Bare se:


Travelt! Er akkurat på veg til byen og jeg fikk ikke nett før nå. Snakkes når jeg kommer hjem! 
Gleder du deg til å se eclipse? Skriver min mening om filmen senere :-) 

neste stopp - tønsberg

God morgen! Nå er jeg endelig ferdig med å pakke, og som vanlig fikk jeg såvidt igjen bagen min. Det er tegnet på at man har med seg akkurat nok klær, i følge meg. iPod og mobil er også fulladet, så jeg er godt rustet for å sitte i bil i 8 timer. Tar med meg macen, så forhåpentligvis blogges vi når jeg kommer frem! Nå roper mamma, så må vel bare kjappe meg. Kos dere masse idag!Hva skal du idag?

jeg <3 naboer med internett

Da var endelig billettene mine solgt, og jeg kan stresse ned og bare glede meg til å dra i morgen tidlig. Er så heldig at det er meldt kjempefint vær i Tønsberg også, så endelig kan jeg pakke ned shortsene mine! Litt synd egentlig, at jeg som er glad i shorts, sikkert må vente helt til juli for å bruke de her hjemme i Trondheim..


Anyways. Det var helt brukbart vær rett før vi spiste middag, men så plutselig kom det svarte skyer og regnet begynte å hølje ned. Kunne nesten tatt en dusj på verandaen. Pappa ble redd for at lynet skulle slå ned i pckablene, så han koblet fra internettet, men hva har man vel ikke gode naboer med usikret nett for? Håper ikke de finner ut at de har en "internettyv".. Det hadde kanskje blitt litt flaut.

Ellers så har jeg begynt å pakke så smått til i morgen, og har laget meg en egen liten hule der jeg sitter og ser på 90210. Koselig? Åjada. Ble kjempeglad når så mange hadde kommentert på det jeg har kjøpt meg idag forresten! Dere er best ♥ Hva gjør du i kveld? Og hvordan er været?

premierebilletter og hårmaske

Tjohei! I går kveld prøvde jeg en maske for håret mitt som liksom skulle kurere krusete hår. Godtroende som jeg er om slike ting, måtte jeg selvfølgelig teste den ut og det gikk bra helt til step 2 begynte å tørke. Jeg fikk fine krøller, men med det serumet i håret så det ikke bra ut. Om dere hadde stilt meg opp ved en person som ikke har dusjet håret på kanskje 3 uker, så hadde dere ikke sett forskjell. Derfor måtte jeg stå opp tidlig idag for å dusje, og nå er det akkurat som jeg liker det.

Og for et kaos det blir rundt eclipse nå! Fikk nettopp kontrabeskjed fra mams om at jeg skal på premieren i Oslo istedet for den i Trondheim fordi venninna til Maria, som jeg skal besøke i Tønsberg, kunne ikke være med alikevel. Derfor har jeg to billetter til overs til premieren her i Trondheim. Noen som vil kjøpe dem? 

energiboost

Skal si dere noe ubermegagigaultrabra????
...................
........
.....
JEG TRENGER IKKE Å SELGE BILLETTENE MINE ALIKEVEL!!!!!!

Nå fikk jeg plutselig masse energi, så jeg stikker på en joggetur.


iiiiiiiih :-D 

byebye eclipse

God morgen alle sammen! Idag kan jeg for første gang på mange dager faktisk se en blå himmel utenfor, så det var ikke akkurat vanskelig å komme seg opp av senga. Det var utrolig deilig å våkne til noe annet enn støvdotter og rot for en gangs skyld også, hihi :-)

Idag er det søndag, noe som betyr at over èn uke av sommerferien har blitt brukt opp. Bare jeg som synes det har gått fort allerede? Når vi da snakker om sommerferie, så fikk jeg vite idag at jeg må selge eclipsebillettene mine.... Jepp, du leste riktig. Jeg som har gledet meg siden releasedatoen i Norge kom, må selge dem. Hvorfor? Ferien vår i år er lagt til Tønsberg og vi drar på tirsdag. 20 timer før filmen starter. Hvor typisk er ikke det? Får vel bare tenke at verden ikke går under av den grunn og at jeg skal se den med en gang jeg kommer hjem igjen. For det skal jeg, uansett om jeg må dra alene. 


Føler at dette innlegget ble litt negativt ladet, så jeg avslutter med å spørre dere om den nye headeren; ble den fin? 

rommet mitt

FERDIG! Alt som mangler nå er sengesettet, men det får bare ligge i sengesettskapet og godgjøre seg litt før jeg kommer og henter det. Har kjøpt meg nytt skjønner dere. Kjempedeilig sånn kreppstoff!! Bør testes altså, for jeg gleder meg til å legge meg i kveld. Ok, random.

Om dere lurer på hvorfor jeg bruker så utrolig kort tid på å rydde, så kan dere jo se på bildene nedenfor. Ikke akkurat olavshallen det her. Og bare sånn til deres opplysning så stod jeg helt inntil veggen når jeg tok disse bildene. Hurra for små og koselige rom!

Har du stort eller lite rom? 

tidenes bolleinnlegg

Etter å ha vært i byen i 5 og en halv time kan man godt si at jeg er sliten. Jeg fikk kjøpt meg en del småting pluss den perfekte buksa. Har ikke ord på hvor glad jeg er for at gina tricot har hadde halv pris på jeans akkurat idag. Hurra! Viser dere hva jeg har kjøpt i neste innlegg.

Nå skal det virkelig bli godt å få på seg ryddeklær og starte med vaskinga! Herregud, tenk det; jeg synes det er greit å ordne opp på rommet mitt. Noen holder på å vokse opp. Her er forresten 4 bilder fra dagen, og ja; jeg vet det ble en del bollebilder:
Haha, ler nesten litt av meg selv. For første gang i historien er bolle hovedfokuset på 4 bilder. Stolt.

Liker du å rydde? 

agogdodenonesos

Hei! Lenge siden sist nå, og jeg har vært opptatt helt siden sist. Skal ikke sitte å ramse opp alt jeg har gjort, men kan vel fortelle dere at jeg har vært på Agdenes som ligger ca 2 timer utenfor Trondheim. Det er her bestemoren min bor, og bortsett fra hjemme og Hitra er det yndlingsplassen min å være. Det er så nydelig der! Verdens fineste plass om sommeren ihvertfall.

Nå har jeg da pakket ut av bagen min og holder på å rydde i klesskapet. Har en del klær som skal kastes ja! Eller kanskje jeg skal gi dem til frelsesarmeen.. De er jo ikke utslitt akkurat. Nei, må vel bare fortsette. Her er bilder fra dagene som har vært, så snakkes i morgen!


Hva driver dere med om dagene da? 

pakkerrrrr

Så gøy at det var så mange som likte videoen! Lol, dere maser og maser om videoblogg, men nå skal jeg aldri lage det igjen... Dagens lille skjennepreken.

Nå sitter jeg og grugleder meg til i morgen. Gleder meg fordi vi endelig skal på korpsturen jeg så lenge har gledet meg til, og gruer meg fordi det er siste dag med 10A. Tårene kommer til å renne helt villt, og mest av alt har jeg lyst til å ta med meg klassen min over på videregående. Vi har det jo så bra sammen! Gruer meg virkelig til å gi slipp på det. 

..Men så vet jeg jo at jeg kommer til å treffe de fleste senere også da! Venner for livet, sier jeg bare. Venner for livet. 
Ellers så pakker jeg litt til helgen:
Finn èn feil!!!! hahaha.

brb

Hei dere! Jeg går inn i min siste uke på Sunnland, og min siste uke i grunnskolen. I tillegg er det snart sommerferie, så jeg tar bloggen litt som andrevalg de neste dagene. I tillegg skal jeg på korpstur til helga, og vil kose meg i stedet for å ha bloggen konstant i hodet hele tiden. 

Håper dette går greit, og så snakkes vi når jeg har noe å fortelle dere! Ha en kjempefin uke :-)


guitar hero

God morgen!
Akkurat nå sitter jeg i stua og hører på at en av naboene mine spiller elgitar på verandaen. Jepp, dere leste riktig. Elgitar. Jeg tør ikke å se ut vinduet for å se hvem det er, for hva hvis han ser meg?! Personen som holder på har spilt siden kvart på 12 idag, så dere kan jo gjette dere til hva jeg våknet av. Ingenting som er så herlig som å våkne av litt god, gammel elgitarmusikk <3<<3Hva er det rareste dere har våknet av? 

det finnes en gud:

Jeg er sikker på at dere ikke har noen som helst aning om hvor stort tak som nettopp slapp taket i magen min nå. Seriøst, dette er tidenes gladnyhet. Det som jeg har gått og gruet meg til hele dette skoleåret, slipper jeg!! SYKT!meg + eksamen = ?

Nå er dere sikkert kjempespente på hva det blir mellom meg og eksamen? Veeeel...

Jeg får vite det i morgen! 

Altså, om streiken varer til etter klokken 11 i morgen, så slipper jeg muntlig eksamen og hvis den avblåses før klokken 11 må jeg ha den. Sykt ekkelt å tenke på, dere aner virkelig ikke! En del av meg har bare lyst til å mutere til et gigantisk ett-eller-annet slik at jeg slipper å komme på skolen igjen før etter sommeren..Må vel bare bite tennene sammen og komme meg gjennom det uansett.

Èn ting har jeg ihvertfall klart hvis jeg kommer opp i fransk muntlig, og det er "jeg vet ikke". Har hørt at det er lurt å kunne det til spørsmålene man får etterpå. Hehe.


Hva ville dere ha kommet opp i?

finger's crossed

God morgen folkens! Som dere sikkert har fått med dere gjennom media, så er store deler av Norge i streik inkludert her jeg bor. Det vil si at skolen min har streiket siden torsdag i forrige uke. Nå har det seg sånn at jeg egentlig skal trekke hvilket fag jeg kommer opp i til muntlig eksamen idag, men på grunn av streiken håper jeg selvfølgelig at jeg slipper. 

Dette ble litt uoversiktlig, men skolen jeg går på har bestemt det sånn at alle elever i tiende skal møte opp klokken 9 uansett om det er streik eller ikke, og det er her uromomentet ligger. Det er ingen av oss som vet om vi kommer opp eller ikke. Kanskje har skolen søkt for å få oss opp i muntlig, eller kanskje har de vært snille og latt det være. Dere aner ikke hvor spent jeg er! Krysser derfor alle fingre, tær, hår og alt mulig og håper på at jeg slipper muntligeksamen og kan ta en velfortjent sommerferie!Og om dere er religiøse: plis be til guden deres slik at jeg slipper! Og husk å kryss fingrene for meg da :-) Snakkes etterpå når jeg har fått vite skjebnen. HAHA.

anonymt

God kveld! Nå sitter jeg og Tone og laster opp bilder vi har tatt idag. Kommer til å legge ut et kjempestort bildeinnlegg i morgen, så dere får se! Gled dere, sier jeg bare :-)

Er på Tone sin utrolig trege pc nå, så greier ikke å laste opp noen bilder til dere. Sorryy!

t.f.t (tid for trampiz)

God morgen dere! Idag tror jeg det kommer til å bli en super dag. Sola skinner nemlig på himmelen, så jeg og Tone skal sette opp trampolina hennes! Vi skal prøve å holde oss innenfor tiden vi brukte i fjor, for da var det rundt 3 timer av våre dyrebare liv som gikk bort på å sette den opp. Håper i såfall vi har lært litt på det siste året og greier å holde oss til ca 2 timer ihvertfall. Det hadde vært litt greit.

Tror ikke jeg kan gå i shorts idag uansett, da.. Blåflekkene jeg har fra veltet har blitt både gule og grønne, så det ser utrolig lite fint ut. Jeg ser rett og slett litt mørbanket ut på beina, og det er ikke akkurat noe jeg vil gå og vise frem heller. Får vel bare vente å se om de går bort snart! Ellers så har jeg sett litt i "vi i villa" idag, og drømt meg helt sykt bort.Men hvem har vel sagt at det ikke er lov å lese villablader når man bor i rekkehus?
Har dere trampoline? 

daffefredag

For første gang siden jeg ble født sikkert, så har jeg daffet på en fredag. En fredag, dere! Vanligvis pleier jeg alltid å være så skolelei på fredager at jeg hopper rundt og feirer helga, men siden streiken enda ikke er ferdig så ble denne fredagen ukas daffedag, Litt godt egentlig, med tanke på at daffefredagen min blir ødelagt ved spilling klokka 8 i kveld. Hvor skrudd er ikke det?

Anyways. Siden sist dere hørte fra meg har jeg gjort mye gøy. Planen var egentlig å rydde i klesskapet mitt etter som jeg er hjemme alene, men når jeg åpnet skapet og det så ut som skapet til Carrie bare at ALLE klærne var i hulter til bulter, så bestemte jeg meg for å ta det en annen dag. Men ja, jeg har fått tid til to ting idag:


..tatt bilder av meg selv. Hihi, noe må man jo gjøre når det er daffefredag.


..og facsinert meg over at den ene delen av plena vår vokser mye fortere enn den andre. Seriøst, det har ALLTID vært sånn. Noen som vet hvorfor? 

Lenge siden dere har ryddet i klesskapet, eller? 

travel update!

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen uten verken å krasje eller velte. Fliiink! Jeg har kjøpt meg masse fint som jeg gleder meg til å vise dere, men nå må jeg kjappe meg på spilling! Snakkes etter det!

Disse øredobbene fra gina tricot var ihvertfall en ting jeg kjøpte:


Like? 

scootervelt

I går nevnte jeg såvidt at jeg hadde vært med på en litt dramatisk scootertur. Nå kan jeg fortelle litt mer om hva som skjedde. 

Kvelden startet med at jeg og Marthe skulle kjøre oss en tur på city syd. Vi gjorde det, og etterpå fant vi ut at vi hadd lyst til å dra på en litt lengre tur, så vi kjørte til Klæbu (sorry til dere som ikke bor i Trondheim!). Når vi var på veg hjem igjen var det en rundkjøring som skulle passeres, og jeg kjørte sist. Det både regnet og vegen var grusete, så jeg greide selvfølgelig å skli på grusen når jeg skulle svinge, og ble kastet av scooteren. 

Det hele skjedde utrolig fort, så fort at jeg ble overrasket selv, og jeg tror jeg kom i en liten sjokktilstand når jeg prøvde å løfte scooteren opp igjen. Hanskene var selvsagt glemt av hjemme og iiiiskalde fingre som jeg måtte bruke for å ta meg for var absolutt ikke noe godt. Heldigvis var det en mann som stoppet og hjalp meg, så det gikk bra til slutt. 

Det eneste "beviset" på scooteren min er et par riper pluss at speilene lever sitt eget liv, men ellers er den helt fin og det er jeg kjempeglad for! Jeg fikk også et par skrubbsår, men de er så små at de nesten er ubetydelige. Men yndlingsbuksa mi og skoene ble ødelagte :-( 

Lol, leggen min så ut som et lår på dette bildet.


Så kommer vi til punktet der vi skal se positivt på ting, og her er vel det; nå vet jeg i allefall hvordan det er å velte med scooter!

streik, finvær og grilling sounds good

Endelig har streiken kommet til min skole også, så idag skal jeg ut å grille med klassen min i finværet. Så jeg tror bare jeg hopper ut av senga for å finne noe å ha på meg, jeg :-) Datafri idag, så slipper jeg å tenke på bloggen. Hvis det er finvær ute bør man skamme seg når man sitter inne og glor på en dataskjerm. Snakkes!!


Hva skal dere idag? 

dagens tips

Nå har jeg nettopp vært hjemme hos Nina for å endelig gi henne de pengene jeg skyldte henne etter Remember Me. Det tok sin tid å gi de 100 kronene tilbake, skal jeg si dere! Så dro jeg på City Syd en liten tur og kjøpte meg solpudder, solpudderkost og tørrshampoo. Kan sikkert vise dere det i morgen for nå gidder jeg ikke å ta bilder.

Resten av kvelden skal jeg vel bare bruke på å lese mag og trene litt til sommeren! Herregud, er det bare jeg som er stressa? Føler meg som en tykk, liten hvalross her jeg sitter. Ikke bra, ikke bra. Dessuten så har www.iform.nu kommet på mine mest besøkte internettsider på Chrom'en min. Dere som streber etter treningstips bør sjekke ut den siden! Kjempelur.Stresser dere med trening før sommeren? 

i heart google

Haha, bildet på forrige innlegg sto veldig i stil med resten av designet mitt, vil jeg si! Lyste grønt lang veg, jo. Minn meg på å redigere bakgrunnen til slike bilder før jeg legger dem ut.

Anyways, det har blitt mye kjøring på meg i det siste og i forrigårs fylte jeg på bensintanken ALENE! Og det var den første gangen! Da fikk jeg virkelig bevist for meg selv at man kan bruke google til alt. Jeg googla "hvordan fylle på bensin scooter" og det kom en trinn-for-trinn-guide. Smart triks!

Men nå skal jeg ned og hjelpe til med middagen. Snakkes!


Ja, og lol. Prøvde en ny måte å "smile" på idag:
Hahahahah, pen.

Bruker dere også google til det meste? 

happyyyy


:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Skal noen av dere på premieren? spørrerunde

Da setter jeg i gang en spørrerunde! Spør meg om alt dere vil frem til i morgen, så svarer jeg da :-)

..Hvordan jeg blir så pen, sa du? Tar hoppebilder, vel! HAHA, tidenes.

Ask me anything!

lørdag <333

God morgen! :-)

Idag er det en regnfull dag her i Trondheim, og for første gang på utrolig lenge (kjennes det vertfall som), så har jeg sovet helt til 12. Ukas herligste dag er helt klart lørdag, er dere ikke enige? 

De dagene jeg ikke har blogget har det skjedd en del, men på grunn av regnet så har ikke speilrefleksen vært med. Kjenner at jeg ikke gidder å ha med meg det andre lille blå kameraet vi har i familien, så derfor har jeg ingen bilder. Det jeg kan fortelle dere da, er at mamma kom hjem fra London på mandag og hadde med to kjempefine ting til meg. Kan vise dere senere idag, om dere vil? Og så har jeg vært i byen og kjøpt meg en jumpsuit jeg kommer til å bruke hver dag i sommer. 

Men siden det ikke regner inne, og jeg nettopp har våknet, så tok jeg selvfølgelig frem mitt elskede canonkamera og knipset to bilder til dere. Her er forresten dyret som vekket meg i morges og som fornøyd gikk rundt i senga mi med sine plaskvåte poter. Yummiiiiii:


Rent sengesett. Enn så lenge.. Oskar sniker seg vel opp en dag og skittner det til.

Nå skal jeg mekke meg litt frokost! Mekking hørtes vel kanskje litt rørlegger ut, men ja; skal ordne meg frokost. TTYL. From Paris Hilton lizzåååm.

Planer for dagen? 

vil bare fortelle dere at..

.. jeg har kjøpt meg scooter

og

JEG FIKK 5,1 I SNITT!!!!!!!!!!!!!!


One big happy family.


he-he-hei

Føler jeg har en ganske stor forklaringsdel å gjøre her. I det siste har det nemlig vært fullt opp med alt og jeg har rett og slett vært så sliten at når jeg har hatt macen i fanget, har tiden gått med til hotel city. Hehe :-)

MEN når det er sagt, så har jeg bare en dårlig bloggperiode. Hvem vet om det kommer et bloggrush over meg igjen?


Har dere dårlige bloggperioder en gang i blant? 

Bjørn Erik er søt!

Hils på min nye flamme, Bjørn Erik. Han er veldig sjarmerende og søt.
photo.php.jpg
Bjørn Erik <3
stikk gjerne innom han en tur:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1628157316

Postet av Sosigogurordod ogog Gogautote!scootergal og fravær

I det siste har jeg bare brukt tiden på å nyte det herlige været, fått hele klassen hektet på hotel city og gjort matte. Ikke spesielt spennende å blogge om, så det er derfor jeg har vært litt bortreist. I helgen skal jeg også reise bort bokstavelig talt, så da blir det nok niminalt med oppdateringer. Lol, niminalt. Så utrolig teit at jeg bare lar det stå.

Ellers så fikk jeg førerkortet mitt i hendene i går, og nå sitrer det i hele kroppen etter en scooter. Det kan være at jeg og pappa skal se etter en idag, men kjenner jeg han rett så kommer det til å bli utsatt. Får vel bare være tålmodig. Men nå må jeg tilbake til matten!Har dere det bra? 

update fra dusjkøen

Kjenner at blogglysten for tiden er litt på ferie, men sånn er det vel med alle bloggere, er det ikke? Greia er at det skjer så mye nå med alt, og de gangene jeg faktisk har tid til å blogge så blir det aldri så jeg gidder. Håper dere ikke klikker helt på meg for det da. Hihi.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra spilling, men siden jeg og Anna var så slitne etter i går så ble det heller snakkespilling. Det er litt sykt og dere skjønner det sikkert ikke, men vi satt faktisk i en og en halv time og snakket med spillelæreren vår om alt mellom himmel og jord. Det er sånn det alltid har vært, og det er ganske koselig! Hihi.

Vil forresten også si takk for alle lykke til'ene jeg har fått på forrige innlegg! Dere er virkelig best :-) 
Nå skal jeg rykke frem i dusjkøen (lol) og komme meg i dusjen før håret mitt smelter. EKKELT. Kommer også noen artige "hendelser" om meg og Tone i neste innlegg, så stay tuned!

Hadde dere det fint i går da? 

skal jeg si dere noe?

Jeg kom opp i matte skriftlig eksamen........

norge <3

Oioi, nasjonalistisk overskrift. Ville bare stikke innom for å si at dette blir mitt siste innlegg før 17. mai. I morgen rekker jeg ikke å være på pcen i det hele tatt og nå skal jeg snart ut for å kose meg i finværet. Så vi snakkes sikkert ikke før i morgen kveld, og derfor vil jeg si at jeg håper dere får en kjempefin nasjonaldag! Spis så mye is at dere sprekker og rop "hurra" så mange ganger at isen kommer opp igjen. Neida :-)

KOS DERE! 
Og helt på slutten kan jeg jo slå an med en liten gåte: har de 17. mai i Kina? 

entotre entotre

Lå over til tanta mi i natt, så har rett og slett ikke hatt tid til å blogge før nå. Snart kommer Tone hit også, så da blir det liv! Hehe. At the moment så bruker vi tiden på å nyte sola og spise vannmelon. Summerfeeling 
Åh, flaaaaut med peacetegn...

Hva gjør dere idag?

randomness #14

For tredje dag på rad våknet jeg til finvær, og kjenner at jeg godt kan bli vant med det. Sommer sommer kom til meg! Jeg føler meg veldig filosofisk idag så jeg sier at hver dag er en lengtelse etter sommeren. Kunne vært tatt ut av et dikt, det!

Håper bloggmodusen kommer etter en typisk idalørdagsfrokost, for dette her var virkelig ikke til å skryte av. Dere har forresten blitt kjempeflinke til å kommentere i det siste! Blir så glaad :-) Nei, nå får jeg komme meg ned til frokosten. Jäg är hungrig som en ulv! Lol, hva skjeeeeeer?


Og i går hadde jeg min ukentlige bladlesingskveld. Av disse to er mag favoritten:

Hvilke blader leser dere? 

dagens klem

Nå fikk jeg plutselig lyst til å "starte" med noe nytt her på bloggen. Starte er i gåseøyne fordi det kommer ikke til å bli noe fast, men når jeg føler for det. Og dagens klem idag går til denne jenta, som med sine lange og utfyllende kommentarer løfter dagen min opp et hakk. Det skulle vært flere som deg, som leser tekstene mine og forteller ting, ikke bare svarer på spørsmålene mine.

Så bare fortsett å kommenter, så kan det være at dagens klem går akkurat til deg :-)


Skal jeg fortsette med dagens klem? 

yeeeeeeeeees

Jeg bestod med 4 feil! Var så sykt nervøs før jeg gikk inn for å ta prøven, at dere aner ikke. Jeg hadde mest lyst til å drite i det og bare gå min veg igjen, men tenkte at det var ikke så farlig om jeg ikke bestod. Kunne jo alltids prøve igjen! Men herreminjuledag, så godt det er å være ferdig! Alt jeg trenger nå er en scooter å kjøre på :-) hihi.

årets viktigste prøve

God morgen alle sammen :-)

Nå skal jeg bare spise og ordne meg litt og så drar jeg for å prøve meg på teoriprøven. Litt blandede følelser må jeg vel si at jeg har, men håper og tror det går bra. Hvis ikke får jeg vel bare prøve til jeg greier det da. Og forresten! Det innlegget jeg skrev om drømming i går kom på forsiden av femelle.no! Hihi, synes det var litt kult jeg. 

Men nå har jeg dårlig tid. Åh, gleder meg til å bli ferdig, for da skal jeg nemlig til byen med Tone!


Planer for idag? 

bare til deres opplysning

 ..så har jeg vært på min første.... wait for it...

BILTUR

idag! Jeg kjørte til og med i en rundkjøring es3a! Heh, oi der var det like før jeg mistet macen i gulvet.

Godt å slappe av i sofaen nå ja, etter en så nervepirrende kjøretur. Men hey, pappa sa han var positivt overrasket. 

Har dere kjørt bil før? 

massemassemassemindre


Når jeg og Tone hadde vår lille sommer-etter-skolen-meeting i går, så kjøpte vi oss sjokolademelk fra Q-meieriene som helt klart er Norges beste sjokolademelk. Vi snudde kartongen og oppdaget det over, og vi begynte med èn gang å si det som står der fort. Seriøst, jeg lo så jeg nesten tisset på meg. Vi toppet jo selvfølgelig latterkaka med å ta syke bilder av oss etterpå, men de tror jeg aldri skal se bloggens lys. Hehe.. 

Men prøv å si alle ordene over fort, og start å le! Her er hele regla: massemasse masse passemasse massemindre mindremasse passemindre mindre mindremindre mindreminst. Lykke til! 

Lo du? 

trening er faktisk gøy!


Tro det eller ei, men jeg har vært på joggetur igjen idag. I morgen er den store løpetesten, og helt ærlig så kommer jeg til å være stokke stiv. Kjenner det i beina allerede. Jaja, jeg får vel bare gjøre det beste utav det. Stolt av meg selv etter dagens økt ihvertfall! Har aldri vært noe særlig flink til å presse meg selv, men idag presset jeg på som bare det. Deilig! 

Men nå skal jeg bare lese litt på musikkprøve, og så er det loppekassa som venter. Er utslitt, og glad for at det er siste skoledag før langhelg i morgen! Det blir den første helga helt uten lekser på lenge. Dere får sove godt i natt, og ønsk meg lykke til i morgen :-) 

2cool4school

Det var ingenting som skjedde på skolen idag, og jeg har aldri vært så gira på å komme hjem. Byavisa idag, vet dere. Neida, det er ikke derfor jeg var gira, men bare for å komme vekk fra skolen. Det har vært så sykt mye skolesnakk i det siste at jeg blir kvalm. Godt at det snart er ferdig for en stund da ihvertfall. Lurer på hva jeg skal blogge om da.. Tuller bare. 

Men nå roper mamma. Byavisaplikten kaller! Xoxo, James Bond. Lol, xoxo? Blogger dere mye om skole? 

god joggefølelse

Åh, se deilig! Den følelsen jeg får rett etter jeg har vært ut på joggetur er helt sinnsykt god. Akkurat nå er jeg helt utmattet, men samtidig utrolig glad. Det sier meg bare en ting: dette må jeg gjøre oftere!

Nå, derimot, er det alt annet enn glede som står på planen. Jeg har årets musikkprøve på onsdag, og jeg har ikke startet med heftelesinga enda. Når sant skal sies så er det ikke mange sider, men få sider = proppfullt med fakta. Jaja, får bare tenke positivt og prøve å ha den gladfølelsen jeg har nå. Tror jeg har blitt den joggeentusiasten! Og btw, tok et superlol bilde av Oskar isted:


Sånn er det han sier at han vil inn, liksom. Dere ser jo hvor fin og ren ruta vår er... HEHE.

Hva skal dere i kveld? Spesielle planer? 

joggefantomet

Idag startet jeg dagen klokka halv 8, og hadde egentlig planer om å lage meg egg til frokost. Stekt egg er jo så godt! Men siden jeg stod opp så sent, var det noe jeg kjapt utsatte til i morgen. Så vet dere hva jeg skal spise til frokost, i alle fall. Heh.

Vet dere hva jeg skal idag? Vent, hold dere fast i det nærmeste dere har.... jeg skal...... JOGGE! Nesten så ordet blir det mest brukte her på bloggen, men jeg må skryte litt av meg selv; jeg er flink. Men man må være flink om man skal få bra på løpetesten i gymmen på onsdag. Og herlighet, når jeg tenker over det så tror jeg kanskje at jeg kommer til å fortsette med jogginga etter løpetesten også! Syktsyktsykt!


Og se det fine bildet jeg tok av Oskar i går:

Liker dere stekt egg? Hola, hva skjer med matspørsmål i det siste? 

we all love skogsti

Dere vet at jeg skrev "sånn i tilfelle jeg går meg bort" i forrige innlegg? Vel, det skjedde. Eller, vi gikk oss ikke bort sånn at vi ikke ante hvor vi var, men vi kom til et kryss der det var et skilt det sto "skogsti" på. Vi tenkte at det sikkert var vegen å gå, men når vi kom til enden av stien så var den bare rett bortenfor der vi gikk inn! Haha, at det går an. Du vet at det er lenge siden du har vært på tur når du greier å rote deg bort i bymarka, liksom.

Her er bilder:


Så ble det kanskje ikke sveler, men en KJEMPEGOD kanelbolle.

Kine, meg og Karina 

Har dere gått dere bort noen gang før? 

turdag

God morgen! Idag er det faktisk turdag her i familien, og vi skal gå opp til Estenstadhytta som er en søt liten hytte midt oppe i skogen. Og gjett hva? De selger sveler! Jeg har tatt på meg adidasbuksa mi, og en rosa t-skjorte (sånn i tilfelle jeg skal gå meg bort, HEHE) og er klar for skogstur.

Forresten, bare for å ha litt kamerainfo: jeg lærte meg akkurat hvordan jeg slår på liveview på kameraet mitt! Har aldri tenkt på at det har den funskjonen, men nå kan jeg det altså. Det tok noen måneder da..

Men nå må jeg gå ut i det strålende været. Dere får kose dere masse idag, enten dere skal i konfirmasjon eller bare slappe av :-)


Liker dere å gå på tur? 

småsyk godterimons

Noe av det beste med å dra på kino er egentlig alt godteriet jeg ikke greier å spise opp, og som blir igjen til dagen etter. Flere enn meg som er sykt godterilystne på morgenen? 

Anyways. Nå sitter jeg i sofaen og skulle egentlig vært på marsjøvelse. Syklet nedover også, men når jeg kom dit sa hodet stopp. Jeg er varm og har hodepine. Great! Tror kanskje sykheten har tatt over utseende mitt littegrann også. Se hvordan jeg ser ut!:


Lenge siden dere har vært syke? 

cyrus-power

Åh, The Last Song var virkelig en av de søteste filmene jeg har sett. Til og med Marit, som ikke liker Miley Cyrus noe særlig, ble positivt overrasket og da var den bra! Den var trist, romantisk, morsom og søt på samme tid - og jeg skal absolutt se den igjen. Anbefales! Hihi, føler jeg sier det om alle filmene jeg ser for tiden. 

Nå ligger jeg egentlig bare og halvsover. I morgen har jeg en drøss med lekser å gjøre, det er nemlig den siste innspurten før karakterene settes, og om jeg jobber hardt nå så ender jeg kanskje opp med 5 i snittkarakter! Men nok skoleprat. Nå tror jeg bare at jeg skal se Valentines Day, og ta en tidlig kveld. Det skal bli deilig etter denne stressende uken! Her er dagens ego-trip:Og bare for at dere skal få lyst til å se filmen:

Noen filmer dere vil anbefale meg? 

den siste sangen
God helg, alle sammen! Nå drar jeg snart på kino for å se The Last Song! Åh, jeg gleder meg sånn at det er ikke til å holde ut! Vet at tårene kommer til å renne, så jeg tror jeg dropper maskara på undervippene. Men nå må jeg dra! Snakkes senere :-)

Hva skal dere i kveld, og vil dere se den? 

neijturfægg <3

Nettopp kommet hjem fra ukas spilling, og siden vi var så flinke til å marsjere fikk vi gå hjem en halvtime tidligere. Føler at ordet "flink" er brukt ca. 12 ganger i løpet av de siste 5 innleggene mine, men det er kanskje fordi jeg har min årlige flinkeperiode. Merk dere at det står årlige. Jeg er ikke flink hele året, altså. Eller jo, det er jeg.

Nå sitter jeg og nesten hopper opp og ned fordi det er finvær, men egentlig må jeg øve til naturfagprøve. Flere som kjenner seg igjen i det å lese samme setningen minst 20 ganger før den kanskje setter seg i hodet? 


Og til deg anonym som så hyggelig sa at du hadde sett The Last Song i Trondheim, og at det jeg skulle på ikke var premiere: du var sikkert på førpremieren :-) Om du sjekker www.filmweb.no så står det klart at premieredatoen på filmen er 07.05.10. Da var det oppklart! Nå er det tilbake til neitjurfægg. Hehe. Det engelske ordet for naturfag, selvfølgelig.

Hvem tror dere går ut av paradise idag forresten? Stine Marie eller Jeanett? 

idyll

Etter skolen idag følte jeg at jeg fortjente noe ekstra siden jeg har vært så flink i det siste (hihi). Derfor dro jeg og Renate på bunnpris og kjøpte kroneis med nonstop. Jeg hadde helt glemt hvor godt det var, for jeg har ikke spist sånn is siden i fjor sommer! Så som den racerspiseren jeg er, så greide jeg selvfølgelig å spise opp isen min når Renate var halvveis. LOL, glad i is? 

Det var også ukens første finværsdag idag, og naboen min feirer tydeligvis med å synge sommersanger på verandaen. Akkurat nå er det "idyll" med postgirobygget han synger. Tror jeg går og tar opp vinduet mitt, jeg. Den sangen er så... SOMMER!Men så må jeg selvfølgelig bryte idyllen litt:

Jeg få 5 på en prøve om kraft, bevegelse og energi for å få 5 i naturfag! Den dagen det skjer, skal jeg kjøpe meg en gris med grønt halsbånd og kanintøfler. Hehe, tror kanskje jeg kommer til å angre på at jeg sa det. Begynner jo å skjønne litt nå ihvertfall.

Liker dere kroneis med nonstop? 

godt etterpå

Hei dere! :-)

Idag fikk jeg vite at jeg skal ha løpetest langs Nidelva på onsdag, så derfor fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta meg en løpetur rett etter skolen. Siden vi hadde gym i sistetimen, så hadde jeg jo løpeklær på meg allerede, og så skulle jeg uansett ned til byen så da ble det slik. Er jeg ikke fliiiink? 

Anyways. Jeg jogga HELE vegen ned til byen, kjøpte premierebilletter til The Last Song på fredag og jogga HELE vegen hjem igjen. Jeg var visst ikke i så dårlig form som jeg trodde! Nå er jeg ihvertfall kjempeglad, sliten og trøtt på samme tid, så jeg tror bare jeg dusjer og har en skikkelig spadag, jeg. Hvem synes jeg er flink? Hehe, fiskinga er godt i gang. 

de svarte hanskene

Verden holdt nesten på å gå under isted. Jeg var ute og gikk med avisa, og plutselig ringte Renate. Siden jeg hadde hansker på så kunne jeg ikke snakke i telefonen med de, siden det er sånne svære skinnhansker, så jeg tok de under armen. Mellom selve kroppen og overarmen, om dere skjønner. Anyways. Når jeg hadde gått og pratet med henne i kanskje et kvarter, så merker jeg at hanskene var borte! Mammas dyre saueskinnshansker var sporløst forsvunnet! Derfor er jeg en liten smule mer sliten enn vanlig etter som jeg måtte gå hele løypa om igjen, men vet dere hva? Nå ligger de trygt i skuffa igjen.

Nå skal jeg ta av sminken og starte så smått med naturfagsøving frem til paradise. Forresten, har dere sett Petter etter at han røk ut? Han har farget håret brunt og er nå offisielt kjekk! Bare se her:

Bildet er tatt fra www.niklasvindel.blogg.no
Ser dere paradise? 

gangster med hjertesmykke

Hola amigos! Idag har jeg fått igjen alle tentamenene mine, og målet mitt var å få 5 på alle. Vel.. Jeg fikk 5 på..... ALLE! Til og med på MATTEtentamen! Jeg husker jeg skrev at jeg ble kvalm bare av å høre ordet mattetentamen, men jeg har funnet ut at om man bare konsentrerer seg og tenker positivt, så går det bra. Så må man jo selvfølgelig ha litt yoghurtnøtter også da :-)

Idag har jeg jo byavisa å gå ut med, men som den flinke bloggeren jeg er så skal jeg la bloggingen gå som normalt. Vet jeg er snill. Oi, nå roper mamma. Mat!

Tidenes gangstah y0 <3 ;*


Skal dere noe kult idag? 

jeg er i syden

Tenkte bare å informere dere om at jeg har dratt til syden, nærmere bestemt Athen, og jeg skal være her i de neste 3 ukene. Se så fint været er da!:


Haha, LOL. Vet dere hva?! Det snødde så mye isted at det like så godt kunne ha vært desember. Føler at bloggen min har blitt kjøpt opp av meteorologisk institutt med alle disse værinnleggene, men seriøst; det her kan da virkelig ikke gå an? Prøver uansett å smile hver dag i håp om å lokke frem sola og varmen. Hjelp meg!


Hvordan var været hos dere idag? 

seven weeks to summer

Nå er det faktisk mandag igjen, og i kantina idag stod det "7 uker til sommerferie" på tavla. HerreGUD, 7 uker?! Det er helt insane! Jeg har 7 uker igjen på ungdomsskolen, folkens! Håper de tre årene på vgs kommer til å gå like fort, for da er jeg ferdig på et blunk ;-) hehe, blunkesmiley.  

Livet mitt er forresten ganske så perfekt for tiden. Alt går som det skal gå, og jeg bare nyter det! I tillegg fikk jeg 5+ på nynorsktentamen min og 5 på bokmål, og jeg kan ikke akkurat klage på det. Men nå skal jeg se en episode av 90210 og gjøre litt samfunnsfaglekser. Hejdå!Har dere det bra for tiden? 

hei og hade

God morgen! Tror dere ikke at det verste som kunne skje, skjedde i går da? Simon røk ut av farmen, for svarte! Nå driter jeg i hvem som vinner farmen. Det overrasker meg ikke om Silje vinner hele greia heller. Men åååårh, SIMON!!!

Nå holder jeg på å ordne meg til konfirmasjon. Eller, ikke at jeg har startet å ordne meg enda da. Ligger fortsatt i senga og prater med konfirmanten på facebook. Haha, spesielt. Gleder meg sånn til å ha på meg bunaden min at jeg nesten dør her! Og btw så tar jeg med meg speilrefleksen så dere får bilder i kveld. Kos dere masse idag, så snakkes vi senere!

Skal dere på konfirmasjon til noen i år, eller er dere konfirmant selv kanskje? 

i dovregubbens hall

God kveld!
Endelig er jeg ferdig med ryddinga, og jeg og mamma var på butikken isted for å kjøpe sjokolade. Jeg ville selvfølgelig ha yoghurtnøtter også, men siden det bare var søndagsbutikken som var åpen, så hadde de ikke det. Yoghurtnøtter er seriøst blitt min nye lidenskap! 

Men nå sitter jeg altså på mitt (nesten) nyoppussede rom, spiser twix og venter på at farmen skal starte. Skal jeg si dere noe dumt? Simon har blitt førstekjempe, og han MÅ vinne over Leif Birger! Simon skal jo liksom vinne hele greia daaa.
Ja, og forresten; jeg tok et sykt lol bilde av meg selv isted:

Troll numbah one med sin skilpaddefriend. Jadda. Og når vi først er inne på temaet "random", så har jeg snart rundet bubble town for sjette gang:


Hehe. Bubbletown er også en av mine skjulte lidenskaper. Men dere får ha en kjempefin kveld videre! I morgen blir det tidligblogging, for jeg skal nemlig på konfirmasjon til min kjære Karina. 

Spiller dere bubble town? 

1. mai

God morgen og gratulerer med dagen, alle arbeidere! Hehe, lol. Årets dårligste åpningssetning. Det jeg egentlig skulle si var at idag er det vårrengjøring her i huset, og jeg har allerede startet. Har brukt èn time på å rydde den ene hylla mi, så dette kan ta tid! 

Nei, nå må jeg tilbake til ryddinga. Drømte forresten noe sykt i natt! Forteller dere senere. 


Har dere vårrengjøring? 

arnfinn<3

Mens halve trinnet mitt er ute og raver, bestemte jeg meg for å ta en rolig kveld hjemme hos Marthe. Tone kom også, så vi hadde det kjempekoselig med norske talenter, smash, popkorn og yoghurtnøtter! Det som toppa hele kaka var jo at Arnfinn gikk videre! Seriøst jeg digger han, og håper han går helt til topps. Flinkere dude skal du lete lenge etter! Y0, liksom.

Men nå har jeg gått rundt og gjespet i hele dag, så må vel gå å legge meg. I morgen er det den store vårrengjøringen på rommet mitt, og jeg tenker bare at heldigvis så er ikke butikkene åpne. Hvis de hadde vært det, hadde jeg gjort alt for å slippe vaskinga. Men nååå må jeg sove. Natta!


kjøretimer - check

God kveld! ♥
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min siste kjøretime og nå mangler jeg bare å ta prøven så kan jeg kjøre all by myself! Eller, aller først må jeg kjøpe meg en scooter. Bare sifra om noen av dere selger!

Det var forresten veldig regnete(?) ute, så nå er jeg gjennomvåt og tror jeg skal sette meg under dyna for å se 90210 og prøve å få igjen varmen. Kose meg skal jeg ihvertfall! Det må dere også, så snakkes vi i morgen! Tusen takk for alle gratulasjonene på 6'eren min forresten 
Planer for i kveld eller skal dere bare kose dere hjemme? 

;pPpPpPppP

Vakten: visa leg, så visar man benet ;pPpPpPppP
Är du en bra person? "JA!!!"..., så är man en en pedofil katolsk prest ;pPpPpPppP

Jeg kan mildt sagt si at jeg dør av de nye vitsene som fyker rundt på facebook. Ler hver gang en vits av disse ";pPpPpPppP"-typene kommer opp i loggen og jeg begynner å lure på hvem i all verden det er som sitter å finner de på. Om personen(e) hadde fått betalt for de, hadde de garantert tjent seg ganske så rike. HAHA, dagens fjesbokhøydepunkt!

Og nå som jeg er sånn i skuddet med disse vitsene kan jeg likesågodt lage min egen: "Jäg har nynappade öyenbryn!" og så har man inte det ;pPpPpPppP


Har dere sett disse vitsene? Hvis ja, hvilken er best? 

en ting å fortelle dere...

HURRA!!!!!!!!!

dagens irritasjon

Vurderer sterkt å opprette en facebookside som jeg kaller "vi som er lei av livssynshumanismen!" Akkurat nå topper dette temaet lista mi over mest irriterende ting, og det lover ikke bra. Ikke at jeg har en slik liste liggende noen sted, men dere kan tenke dere til. Jeg ble ferdig med skrivinga for en time siden, og siden da har jeg lest gjennom det gang på gang i håp om at i det minste noe setter seg. Men gjør det? Nei. Igjen slår idasyndromet til, og alt som finner vegen inn til hjernen min er tall. Typisk.

Tok meg nettopp en god og varm dusj, barberte leggene og er klar for en ny runde. Heldigvis skal jeg på city syd litt senere idag slik at jeg får litt avkobling. Humanisme, humanister, sammenligninger og refleksjon kan legge seg ned og dø akkurat nå. DØ SA JEG!Har dere noen tips for å lære ting utenat? 

@school

Sitter på skolen og øver til prøvemuntlig i morgen. Har til nå skrevet snart 2000 ord og spist en mcflurry. Livet er herlig! HEHE. Skal hilse fra Anna som sitter å ser på hva jeg skriver akkurat nå. HEHE, igjen. Men vi snakkes senere, skolejobbingz venter.

Ja, og forresten: den sangen jeg la ut i går heter gravity med Sara Bareilles :-) Last den ned! Anbefales.Hva gjør dere? 

something always brings me back to youNå er jeg så trøtt at jeg kunne sovnet på flekken. Kjøringa var kjempemorsom og jeg kan nesten ikke vente til jeg får min egen scooter å cruise rundt på! I morgen kommer til å bli en veldig travel dag (overraskelse). Jeg får vite hvilket tema i RLE jeg kommer opp i til prøvemuntlig, så er det byavisa og så er det kjøring igjen. Åh, gleder meg til helg! 

Men nå skal jeg sove til den nydelige sangen over her. Sov godt 

dudududududu

God morgen! Håper dere skjønner at overskriften er den der matsangen. Fikk den plutselig på hjernen. Nå er jeg sånn halvveis på veg til mopedkjøring, så er det spilling og etter det er det rett på bursdag. Det vil si at jeg ikke har tid til bloggen idag. Sorry! 


Hva skal dere idag? 

hey glemska

Fint! Jeg greide å glemme at jeg skulle gi Nina penger for billetten. Herregud, at det går an å være så dum! Haha, blir flau over meg selv. Lover at du skal få igjen pengene dine, Nina! Nå har vi ihvertfall en bitteliten "unnskyldning" for å møtes igjen. 

Filmen var seriøst en av de beste filmene jeg har sett. Robert i hovedrollen gjorde den selvfølgelig enda bedre, men den anbefales på det sterkeste! Jeg har bestemt meg for å se den igjen litt senere, ihvertfall. Åh, blir så glad når jeg ikke waster pengene mine på en dårlig film. Eller i dette tilfellet: Nina's. Uff, stakkar. Skal dere se den?

@ le cinema

Da er jeg på farten! Er så lenge siden jeg har vært på novakinoen at jeg er usikker på om jeg finner frem, så jeg drar litt tidligere. Gleder meg kjempemasse til å møte Nina, og til å se Robert Pattinson i Remember Me! Vi snakkes når jeg kommer hjem, så får dere ha en kjempefin fredagskveld 


Hva skal dere da? 

suuuuuuunny day

Jeg kjenner på meg selv at det er noe som skjer med meg når våren kommer og sommeren er på vei. Det er så deilig å tenke på at jeg nesten blir kvalm av meg selv her jeg sitter. Tenk om hver dag kunne ha vært som denne?! Det er på slike dager jeg lurer på hva jeg tenker med om vinteren. 

På skolen idag satt vi og snakket om hvor vi ville reise og vi endte opp med en drøm om å dra til Fiji. Eller cruise i Karibien. Så når jeg blir stor skal jeg ta med meg kjæresten min enten til Fiji eller Karibien. Sounds good? 
Ellers så brettet jeg opp buksa mi idag:

Se bort ifra at leggen min er hvit som et laken. Vinteren stjelte all brunfargen. HEHE.

Camilla, Stine og meg. Ilu.

Men nå skal jeg spise litt og så skal jeg begynne og ordne meg til kino kvart over 6 med Nina! 

Fint vær hos dere idag? 

t to the ravelt

Herregud, vet dere hvor mye jeg skal gjøre i løpet av de siste dagene i denne uka? Vel, her er en plan:

 Fredag: Kino med Nina. Vi skal se Remember Me!
 Lørdag: 10.45 (eller var det 09.45?): mopedkjøring på skolegården. Og etter det skal jeg på spilling til klokken 17.00. Så er det bursdag til Marte.
 Søndag: Mopedkjøring til samme tid som lørdag. Vårkonsert i korpset fra 16.00-18.00 og så er det forestilling i Olavshallen kl. 19.00


Vet jeg var veldig fin på dette bildet, men det beskriver det jeg føler nå: stress! Men nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring om sightseeing in London til i morgen. Snakkes!

Har dere det travelt denne helga, eller blir det bare å slappe av? 

"kjøp brooooos"!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tidenes mattehjelp. Sist gang hadde "læreren" vår, Andrew, lovet oss sjokolade men idag hadde han glemt det. Derfor fikk jeg og Marthe 200 kroner for å dra på Rimi og kjøpe sjokolade, og når vi var på veg ut døra ropte han "å ikke glem bros! Husk bros da!" Vi kom jo selvfølgelig tilbake igjen og da vi viste han at vi hadde kjøpt en plate med Bergene melk og en flaske med fanta, lurte han på hvorfor vi ikke kjøpte mer! Haha, jeg har ikke telling på hvor mye jeg lo i løpet av den timen. Priceless!

Og forresten så holdt vi på med hengman. Som det geniet jeg er, så brukte jeg ordet "sprinkleranlegg" og se hvor lang tid det tok å gjette det da!


Hva er deres vanskeligste ord i hangman? Jeg trenger nye!

ferdig med tentamener - checked

Da var faktisk min siste tentamen på ungdomsskolen ferdig, og jeg kan se frem til eksamenene. Hehe, "se frem til" ble ikke akkurat rett, men herregud så GODT det er å være ferdig med ungdomsskoletentamener! No more, hosè! 

I går skrev jeg jo at jeg kom til å dra til byen for å prøve å skaffe meg jobb i dag, men sånn som planen ser ut nå så må jeg nok bare utsette det litt. Ja, jeg drar til byen idag, men det er ikke for å skaffe meg jobb. Fikk nemlig vite at jeg har et geografiark som skal være ferdig i morgen, og dere vet hvordan det går med samfunnsfagkarakteren min om jeg ikke leverer. Den synker kraftig. Menmen, nok skoleprat. Nå skal jeg bare spise litt og så drar jeg :-)Hva skal dere idag? 

frøken jobb-ida

Byavisene er lagt trygt nedi hvert hus sin postkasse, og det jeg sitter igjen med er et fornøyd smil. Det er alltid et ork å dra seg opp for å gå med den, men når jobben er ferdig da er det så sykt godt! Og det å vite at jeg faktisk får ca 300 kroner hver gang for det, gjør bare tanken bedre. 

Og når vi er inne på temaet penger, så har jeg noe å fortelle dere. I morgen når jeg er ferdig med min siste tentamen på ungdomsskolen - som forresten er nynorsk - så skal jeg ta bussen ned til byen, gå på mercursenteret og spørre om de har en sommerjobb til meg. Håper virkelig de trenger ekstrahjelp, for om jeg skal komme meg til Oslo med Renate i sommer, er penger det første jeg trenger. Heeeey, det rimte!Nå må jeg sette meg godt til rette for nå skal det øves til nynorsktentamen i morgen! Har kjøpt yoghurtnøtter da, så er egentlig så klar jeg kan bli. Ønsk meg lykke til med jobb og tentamen! :-)

Hvordan tjener dere penger? 

brb


Byavisa idag, vet dere.  Snakkes når jeg er ferdig!

heliumstemme <3

Danseforestillinga var helt fantastisk bra, og det at jeg kan glede meg til Let's Dance sin neste helg, gjør det bare enda bedre. Jeg får så lyst til å begynne å danse igjen når jeg er på sånt! Det plager meg.

Etter forestillinga var jeg, Anna og Marit på egon og spiste en kjempegod pizza, og når vi skulle ta bussen hjem måtte vi jo selvfølgelig ha heliumballonger. Siden verken jeg eller Anna turte å spørre om en ballong, endte det opp med at jeg brukte nøklene mine for å skjære av ballongene som var utenfor restauranten! Haha, dere skulle sett folka som gikk forbi. Tidenes blikk jeg fikk.


Men nå skal jeg slappe av og lade opp til skole i morgen. Håper alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen!

Har dere prøvd å snakke med heliumstemme? 

im off to K


Nå drar jeg straks på bursdag til min kjære Kjerstin! Håper alle får en kjempefin lørdagskveld enten det er vennekveld, festkveld eller rett og slett bare hjemmekveld. 

Hva skal dere? 

to town

God morgen alle sammen! I går kveld la jeg meg til snø, og våknet til noe enda verre. Regn. Regn og med en vindskala på sikkert 20. Åh, hater at vi i Norge er så bortskjemte og kun vil ha sol og 30 varmegrader. Men sånn er det bare. JEG VIL HA SOL!! 

Nå holder jeg på å ordne meg til bytur igjen med Tone i finværet, og skal kjøpe noe å ha på meg på bursdagen til Kjerstin i kveld. Gleder meg sånn! Elsker jentebursdager. Ellers så var det 90210 jeg har begynt å følge med på, og ikke overraskende var det Tone som gjettet riktig. Hører jeg at du kjenner meg alt for godt? Nei, nå skal jeg finne pengene mine og dra tror jeg. Håper alle får en strålende dag videre! Hva skal dere forresten? 

y = ax + b WHAT?

Hei dere! Siden sist jeg skrev her, har jeg ikke gjort stort. Jo, egentlig. Mattetentamen. Absolutt ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, men med et hode som var steintomt for y'er, x'er og grafer i koordinatsystem gikk i hvertfall ikke del 1 så veldig bra. 

Akkurat nå sitter jeg og ser på senkveld, og kjenner at jeg skal legge meg snart. Disse travle ukene tar knekken på meg og jeg får vondt langt inne i hjertet mitt (haha, lol) over at jeg ikke greier å holde dere oppdatert. Jeg har også begynt å følge med på en ny serie, så jeg har nok å henge fingrene i liksom. Oioi, nå ble det mye informasjon i ett innlegg her. Tror jeg bare sier god natt jeg 


Gjett hvilken serie jeg har begynt å følge med på da? 

TRAVELT


Åh, det er så mye som skjer for tiden at bloggen ikke blir særlig prioritert. Nå som det begynner å gå mot sommer, starter jeg så smått å få tilbake livet mitt også, så da blir det ikke så mye tid til bloggen. Gleder meg til sommer jeg!

Gjør dere?

@ frisøren

Nå drar jeg til frisøren for å klippe meg! Kråkereiret mitt trenger det, for å si det sånn. 

Hva tror dere jeg skal gjøre? 

superstolt

Ah, nå er jeg stolt av meg selv. Jeg og Anna har nemlig vært ut i en time og jogget, trenet intervaller og styrketrening med trestokker. Kreative? Åjada. Men nå kan jeg - med god samvittighet - synke ned i senga å se 90210 og spise melon. Love love love 

Jeg og Anna har også inngått en treningsavtale, der vi hver søndag skal møtes og jogge en tur. Får se hvor lenge entusiasmen varer da.. Heh.

Jogger dere av og til?

waiting

Nå sitter jeg og venter på at Tone skal komme. Vi skal kjøre sunn stil idag, og lage fruktsalat med vaniljeyoghurt! Nam.

Penamiiiih<3;*xD hehe

Har dere smakt det? 

bydag

God morgen! Nå holder jeg på å ordne meg til bytur med Tone. Begynner å bli en stund siden jeg har vært på shopping nå, så det skal bli deiliiiiiiig.

Blogges når jeg kommer hjem!


Hva skal dere idag? 

halla robert!

Haha, nå må jeg bare fortelle dere noe morsomt:
Mamma holdt på å vaske døra mi, av alle ting, og på baksiden har jeg en plakat av Robert Pattinson. 

Mamma: heihei Robert! Koss har du det?
Jeg begynner å le.
Mamma: Ka flire du av? 
Ida: Nei, ingenting. Synes bare det va litt artig.
Mamma: Ja? Æ må jo si hei t han når han heng over alt her.

DAGENS! 
Der ja 
Men nå stikker jeg på spilling. Kos dere i kveld, snupper! 

Hva skal dere i kveld? Ikke si lekser.

:-D

Den første av mange tentamener er ferdig og jeg har aldri følt at norsken min gikk så bra. Åh, jeg er så glad! 
Måtte nesten gi et kyss til påskepynten vår:

Hihi, søt. 

Har dere startet med tentamener? 

ååååårh

Nå hadde jeg sittet å snakket foran kameraet i 10 minutter, og når jeg prøver å spille den av så kommer det ingen lyd. Herregud, så utrolig typisk! Gidder ikke å sitte å si det samme enda en gang, så dere får heller vente til helgen.. 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, øve litt til norsktentamen i morgen og så er det paradise. Pandoras idag!
Har dere opplevd det samme? 

videoblogg i morgen?

God kveld dere! Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise og ler av Emil. HAHA, alt han snakker om er jo "hun var skikkelig god til å kline" og "det var deilig å kline med henne". Lol, at det går an. Paradise er et drittprogram, men herlighet så gøy det er!

Når det er sagt, så vil jeg sette et lite plaster på såret for min dårlige blogging idag, og derfor lurer jeg på om dere vil ha videoblogg i morgen? Det kommer ikke til å bli noen store greier, men uansett er jo video bra :-)


Ja eller nei til videoblogg? 

det første vårtegnet

.. er hestehov, er dere ikke enige? Jeg husker da jeg var liten. Jeg torte ikke å plukke hestehoven, fordi jeg var redd for at den skulle dø når jeg satte den i vann. Alle blomster dør jo uansett, men for meg var hestehov helt klart noe spesielt. Kanskje det er derfor jeg elsker vår og sommer så utrolig mye høyere enn høst og vinter? 


Nå stikker jeg for å gå med avisa. Snakkes senere idag!
Hva er det første vårtegnet for dere? 

fasit på påskekrimmen

Bare litt først: wow, dere er blitt kjempeflinke til å kommentere i det siste! Keep it that way, sier jeg bare. Jeg elsker det!  

Mange av dere lurer sikkert på hva som skjedde med tommestokken, og riktig svar var selvfølgelig at mamma og pappa hadde lagt den der som en overraskelse! Haha, neida. Bare tulla. Det riktige svaret var at jeg brukte den da jeg målte skapet mitt for noen uker siden. Smart å legge den under puta da. Glemsk, hvor?

Nå er jeg nydusjet, og er på farten igjen. Skal nemlig møte Tonebf og vi skal kose oss i sola. Ha en kjempefin kveld videre, skjønninger!


Hva skal dere denne siste kvelden før skolen starter? 

påskekrim

God siste-fridag-før-skolen-morgen! Idag når jeg våknet skjedde det noe utrolig rart, og siden det fortsatt er påske, så tenkte jeg å lage en minipåskekrim utav det hele. Eller, minipåskekrim blir litt feil å si. Miniminiminimini, tror jeg passer bedre. Here we go:

 

Det er en deilig, solfylt morgen. Etter en god natts søvn er jeg kjempeklar for en ny dag, og som vanlig strekker jeg meg godt før jeg står opp av senga. Hånda mi havner under puta - av en eller annen merkelig grunn - og der kjenner jeg noe hardt, langt og firkantet. Jeg skvetter til, for vanligvis finnes det ingen harde ting i senga mi, men jeg må selvfølgelig løfte på puta for å se hva det er. Og hva finner jeg? Dette hadde dere aldri trodd at skulle ligge i noen som helst seng: en tommestokk?! 

 Jeg har gått i søvne i natt, og vandret ned trappen for å hente tommestokken?
 Mamma og pappa har lagt den der slik at jeg skal få en siste-dag-før-skolen-overraskelse? 
 Jeg skulle måle noen ting på rommet mitt for to uker siden, og har glemt å legge den tilbake? 

 

Hjerte 1, hjerte 2 eller hjerte 3? Svaret kommer senere idag!


sunnhet i sofaen

Puh! Nå har jeg vært på en times lang gåtur med mamma, og må si jeg er stolt av meg selv. På to dager har jeg gått to turer! Og vet dere hva? Jeg bestemte meg idag for å gå neste gang jeg skal til byen! Herlighet, nesten så dette skulle blitt skrevet ned og brukt som inspirasjonsartikkel på kk. "Ida Sletvik viser deg hvordan du går lange turer". Neida, det hadde kanskje blitt litt dumt.

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og ser ukens forrige episoder av farmen. Vanskelig å få med seg alt som går på tv når man er borte, så da må man ta det igjen i helgene. Hihi. Dere får kose dere videre idag, selv om ingenting er åpent. Høres ut som den butikkaddict'en, men det er jo tross alt søndag. Hva gjør dere idag? 

jeg skal bli pilatesinstruktør

I natt sovnet jeg på et blunk. Litt rart egentlig, for så mye godteri som jeg spiste i går så skulle det jo ikke ha gått an. Om jeg hadde vært helt rett, så hadde jeg tatt på meg løpeskoene og sprunget ned til Oslo og hjem igjen i natt. Sånn ble det altså ikke. Heldigvis.

Idag er planene å møte Julie for å planlegge en pilatesgymtime. Skolen vår har det nemlig for seg at i tiende skal man planlegge en gymtime selv, og jeg og Julie skal ha pilates med hele klassen på onsdag. Eller var det tirsdag? HAHA, det kan bli gøy. 
Men før jeg gjør noe som helst skal jeg spise frokost. Mmm, det lukter rundstykker i hele huset.


Har dere prøvd pilates før? 

påskeegg - her kommer jeg

God morgen!
Idag er dagen jeg har ventet på siden påskeferien startet, nemlig påskeeggdagen! Er det noe man aldri blir for stor til, så er det akkurat påskeegg. Haha, tror jeg kommer til å lete etter påskeegg til jeg blir 90. Det hadde vært noe det - påskeeggjakt på gamlehjemmet!

Når det er sagt, så har jeg vel ikke bare godterispiseplaner i dag. Jeg tror jeg og Tone ender opp på kino, og jeg tror vi skal se Precious... Akkurat nå er det den filmen jeg minst har lyst til å se, fordi jeg føler ikke at det er min type film, men siden Tone blir så glad hvis jeg blir med (hihi), så slenger jeg meg like så godt på. 

Men nå skal jeg ordne meg, og så blir det hunting for alle penga! Skal forresten prøve å få til et "10 ting du ikke visste om meg"-innlegg idag også. Det blir gøy!Får dere påskeegg idag, eller har dere fått? Og helt til slutt: tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i går! Dere er best 

omg

Nå har jeg endelig kommet hjem fra Agdenes, og det første jeg ser når jeg logget meg inn på bloggen min er at jeg har nytt design! ÅHERREGUD, så sinnsykt fint! Tusen tusen tusen tusen tusen hjertlig takk til Nina som har laget det. Herlighet, nå kan jeg få lov å skryte litt av bloggen min: jeg har et NYDELIG design!

Så den andre tingen jeg omg'er for, nemlig at jeg ble månedens blogg på Markus sin blogg! En så herlig tilbakekomst har jeg aldri fått før. Brb, må ut og hyle gledeshylet mitt noen ganger.

Hva synes dere om det nye designet? 

påskeferie


Ja, da drar jeg på påskeferie til Agdenes - paradiset mitt som ikke har internett. Men vet dere hva? Null internett får meg virkelig til å slappe av. Jeg skal kose meg der til fredag, så neste ordentlige blogginnlegg kommer vel ikke før da, tenker jeg. Men mobilen er med, og et og annet mobilinnlegg skal jeg vel få til :-) Kos dere masse de dagene jeg er borte, så snakkes vi på fredag! 

Hva har dere gjort/skal gjøre i påsken? 

send en robot istedet'a

God morgen! 

Det er fortsatt påskeferie, klokken er egentlig halv 9, og jeg sitter her og er glad over at jeg våknet så tidlig. Herregud, det høres helt freaky ut, men det er faktisk sant. Når det er ferie så hater jeg å sove bort halve dagen, og setter gjerne vekkeklokka på slik at den kan vekke meg rundt 10. Men idag var det annerledes. Her var det ingen vekkeklokke som vekket meg, men hjernen min. 

Hehe, lol. Skal jeg si dere den egentlige grunnen til at jeg er oppe så tidlig? Handling........... av mat..... Sikker på at jeg har hatt uante drømmer om det i natt, men marerittene ble straks til sukkersøte rosa drømmer, da jeg våknet og så dette i senga mi:


Flere enn meg som synes han ligner på en liten kineserkatt? Men ikke misforstå meg: da er jo kinesere søte! Hehe. Men nå roper mamma. Mathandling venter.

Liker dere å handle mat? 

good morningWehartit.com

God morgen alle sammen! Idag har jeg videobloggplaner på gang her, men siden den opprinnelige filmen er på 26 minutt, så tror jeg det kommer til å ta litt tid for å få den ferdig. Dere må ha tålmodighet, ihvertfall! 

Nå skal jeg se ferdig she's the man - som jeg startet på i går - og spise rundtsykker til frokost! Wiiii.

Sovet godt? 

45 minutter på èn løype, sa du?

Hei dere!
Nå har jeg endelig kommet til hektene igjen etter en kjempebra tur til Oppdal. Siden Maria har hytte der, ble hun også med, og alt endte jo selvfølgelig med at jeg og Maria brukte 45 minutter på en av skogsløypene og rakk akkurat den siste heisen. Flaks! Vi tok film av det hele, og om jeg har tid blir den lagt ut i morgen eller overmorgen. Gled dere! sier jeg bare. Sykt bra.

Ellers så var forholdene bra til tider, men når vi skulle kjøre den berømte åttetallsløypa, så vi bare en og en påle. Sier litt om hvor tåkete det var. Men nå skal jeg se en film og så venter senga på meg. Det kjennes i leggene, for å si det sånn.

Meg og Karina.


Kjempekoselig å finne på noe med deg igjen, Maria!

Vært på Oppdal før?

@oppdal

Nå drar jeg på slalomtur til Oppdal! Den siste turen før sesongen slutter, og derfor skal jeg utnytte den for alt jeg orker. Ha en kjempefin påskelørdag, puzær! Hehe, intern bloggreie?

Hva skal dere idag? 

i've got balls

Nå har jeg kommet hjem fra årets beste skoledag. Kort oppsummert så startet den med danseøving, så fikk vi vise frem dansen vår for hele skolen, og så vant vi utfordringgreia for hele tiende. Og på toppen av bløtkaka slo bollene an hos klassen min :-) Overskriften er forresten noe jeg greide å si på skolen idag. Husker det ikke helt ordrett, men det var noe sånt. Det ble ikke akkurat stille etter det sitatet, nei. 

Men en bakside med "utfordringsmedaljen" var jo at noen mente vi hadde jukset (kremt, Henrik..). Så nå sitter jeg faktisk og diskuterer med han på facebook, om hvem som fortjente seieren. Dårlig taper, hvor? Haha.


Men nå skal jeg sette meg godt ned og bare slappe av med tanke på at det er påskeferie. Åh, det er så godt! 

Godt med ferie?

grunnen til at jeg ble en bollebaker idag

En av dere lurte på om jeg bakte boller bare for å være snill, og jeg har jo helt glemt å fortelle dere grunnen! Skolen vår har nemlig en såkalt "vi-bryr-oss"-uke der hele uka har gått ut på å gjøre ulike aktiviteter med klassen og på tvers av trinnene. Og som en avslutning på denne uka, så skal sistetimen i morgen gå til å kose seg med klassen sin. Derfor sa jeg at jeg godt kunne bake boller til folket :-) 

Kjempebra at dere stiller spørsmål forresten! Keep it coming. Nå drar jeg på spilling, og senere er det paradise. Hehe, jeg vet hvem som går ut da, men artig er det uansett.


Pleier dere å gjøre koselige ting med klassen iblandt? 

godteri turns banan

God kveld! 
Skal jeg fortelle dere noe sykt? Isted når jeg og Tone var på butikken, så gjorde vi noe vi aldri har gjort før. Vi gikk straight forbi godteri- og kjekshyllene og kjøpte banan istedet! Så nå har vi bestemt oss for at neste gang vi ligger over til hverandre, skal vi bytte ut godt og blandat med en fruktsalat. Det verste er at jeg gleder meg. Herregud!


Sunna!

Nå skal jeg gå opp og ordne meg til natta før jeg reiser en tur til Mehicåååå. Paradise Hotel, selvfølgelig!

Frukt VS godteri? 

dance like nobody's watching

For å få noe nytt i skolesammenheng, så hadde jeg det faktisk veldig gøy der idag. Denne uka har vi en såkalt prosjektuke der vi skal få et bedre samhold på skolen, og jeg valgte å ha dans som hovedaktivitet. Eller, valgte og valgte. Jeg ble plassert der. Så nå er jeg i full gang med å planlegge en dans på ett minutt, og tror faktisk at den blir ganske bra! Jeg gleder meg iallefall til å vise den frem på fredag.

Siden jeg ikke har noen lekser denne uka, så vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Hehe, lol. Fremstiller meg selv som den lonernerden da. No hard feeling til dere som er lonernerder altså! 


Om dere har et fantastisk syn så bør dere legge merke til min nye plakat. FIN.

Har dere hatt en slik prosjektuke på skolen?

summerfeeling

Siden det var strålende sol idag, besteme vi oss for å feire 5+'en min i norsk med vafler ute i finværet! Så etter at jeg kom hjem fra skolen, har jeg..

..stekt vafler og spist de ute...og matet forbipasserende katter:

Neidaaa, det var jo bare nabokatten Rambo som ville ha litt mat siden han ikke har spist på et år. Kødda. Nå skal jeg og Tone finne på noe originalt å gjøre. Haha, særlig. Kommer musikkinnlegg senere idag!

Har dere spist vafler ute før? 

ryddings med bf

God kveld dere! Idag hadde jeg ingen planer, men endte opp med at Tone kom og hjalp meg med rydding av rommet mitt. Nå har jeg faktisk ommøblert her, og er storfornøyd! Fikk også ordnet opp i klesskapet, så nå er alt faktisk helt shina her. Lurer på hvor lenge det varer...


Hva har dere gjort idag? 

this made my day

Vet at dette ikke er så interessant å lese, men når jeg får slike kommentarer som dette tennes det en ny gnist i meg. Dette er hvorfor jeg blogger! Tusen takk, Siri Rogne, for at du skrev denne kommentaren ♥ Nå kan jeg fortsette vaskingen med et smil om munnen. Og så jeg ikke glemmer alle dere andre; jeg er kjempeglad for at akkurat du leser bloggen min!


Har dere fått en så koselig kommentar før?

FREAK!

Den søte bloggeren Erica har forresten vurdert meg og en annen blogg, og hvis dere vil kan dere lese det her.

Sorry for dårlig blogging idag, dere! Ikke tro at jeg begynner å bli en slik bloggdiva som forventer at dere skal kommentere 100 kommentarer hver dag selv om jeg ikke blogger, for det har jeg ikke blitt. Grunnen til dårlige oppdateringer er rett og slett bare s-ordet. Skole.

I det siste har jeg tatt enda flere bilder av Oskar, og jeg har funnet ut noe litt kult. Eller.. kult i nerdete betydning. For når jeg tok bilder av han i dagslys ble pupillene sånn:


Og når jeg tok bilder om kvelden ble de sånn:

Wow, for en forskjell! Haha, føler meg skikkelig freak akkurat nå. Men når vi snakker om skole og freak - om to min slipper jeg ut skolefreaken ut i meg og begraver meg ned i norskfremføringen min. Men vi må se positivt på ting; jeg fikk 5'er på franskfremføringen min idag!

Dagpupiller eller nattpupiller? Årets freakspørsmål ble nettopp spurt. 

appelsinsmoothieoppskrift

Herregud, bloggprisen for lengste ettordsoverskrift er nettopp kåret. Gidder ikke å telle hvor mange ord den har en gang! Ille. Men så over til saken. Ailin lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften på smoothien jeg lagde i går. Ikke at smoothieoppskrifter er så vanskelige, men jeg legger den gjerne ut, jeg!


Du trenger:
♥ En eller flere appelsiner
♥ Isbiter
♥ Appelsinjuice
♥ Blender
♥ Sugerør

♥ Det første du gjør er å finne frem en eller flere appelsiner (èn appelsin holder til ett stort glass).
♥ Skjær bort alt som du ikke vil ha i smoothien. Jeg pleier å skjære bort skallet og det hvite på appelsinen. Legg fruktkjøttet i blenderen.
♥ Så finner du frem en halv "ispose"-pose med isbiter, klemmer dem ut og legger oppi.
♥ Neste på lista er appelsinjuice. For å få en litt tykk smoothie tar du bare litt juice oppi, men om du vil ha den mer flytende tar du oppi mer. Jeg bruker ca. 1 dl, men bruker ikke desilitermål for å få få det perfekt. 
♥ Nå er smoothien nesten klar, og du kan sette på blenderen! La det "blende" i ca et minutt, og smak på den. Om du vil kan du ta oppi litt sukker. 
♥ Ta oppi et sugerør og smoothien er klar for servering! 

Kommer dere til å prøve?

matmatmatmatSMOOTHIE

Nå sitter jeg og ser på celebert selskap, der det er med en dame med knallrosa hår. Spennende? Åjada. Så blar jeg til neste kanal og jammen meg er det ikke et matprogram der også? 4stjerners middag, selvfølgelig. Åh, hvor sinnsykt kult hadde det ikke vært om jeg hadde vært med der'a? Kunne laget dagens middag, hamburger:

All by myseeeeelf.

Og nå nettopp bestemte jeg meg for å ta frem blenderen, appelsinen og juicen og lage smoothie:Dere liker vel smoothie?

travelt


Idag snøbadet vi etter gymmen, og føttene mine lider fortsatt. Ett ord: vondt! Men nå lengter byavisa etter meg. Må løpe! Snakkes senere i dag puzeeeeeer ;* ;* ;* ;* 

Hva gjør dere idag?

tv-kveld i kveld!

Nå skal jeg slappe skikkelig av den siste tiden før jeg skal legge meg. I dag er det nemlig hotel cæsar, farmen og paradise hotel på tv'en, og siden jeg er så sunnsykt sliten (sunnsykt faktisk. Jeg mente sinnsykt) så skal det bli utrolig godt og legge seg nedpå med en appelsinsmoothie. Hey, den setningen kunne jeg ha skrevet og vært i syden! 

I morgen er det - som dere vet - byavisadag, men skal prøve å være kjapp med gåinga slik at jeg kan ta litt bilder ute. Om det slutter å snø da, selvfølgelig. 


Hotel cæsar, farmen eller paradise? Jeg stemmer for paradise!

glede seg til en mandag???!!!

Nå tror jeg mildt sagt at vannet har gått til hjernen på meg. Vondt i hodet og småkvalm.. Håper bare det går over til i morgen for da har jeg årets beste skoledag i vente! Jeg starter nemlig dagen med mat og helse, der vi skal lage tomatsuppe. Endelig er jeg ferdig med kunst og håndverk for tiende! Så stikker hele klassen til husebybadet på livreddningsgreier, og så kommer vi tilbake til en time med norskfremføringer. Herlig! Ok, det hørtes ikke så herlig ut, men jeg gleder meg faktisk.

Men nå skal jeg skjære opp en pære (haha) og slappe av med himmelblå. Verdens koseligste serie! Her er forresten et par bilder fra helgen:

Tone er den nye HG80-modellen.


Gangsta-Ida og gangsta-Marthe. Hva skjer med gangstring for tiden?


Har dere hatt en fin helg? Og ser dere på himmelblå?

byvandrerne

Nå banker føttene mine som om jeg skulle ha hatt et ekstra hjerte. Trasking i byen på tolljdag er ikke bare bare! Det eneste jeg spiste mens jeg var der nede var en gigantisk kanelbolla fra mormors stuer. Elsker den cafeen!

Det eneste jeg kjøpte meg var en blå veske og en joggebukse, som jeg måtte ha for å bruke i kveld. Skal nemlig på kosekveld med alle de 13 jentene hos Eirin klokken 7. Gleder meg masse :-)Flere som har vært i byen idag? 

det snør igjen..

Først og fremst: gooood helg! ♥ åh, denne helga skal bli så bra. I kveld skal jeg til Tone og ligge over, og i morgen blir det toilldag! Haha, herlighet så teit navn. Men vedder på at er bare oss trøndere som har noe så kult. I tillegg skal jeg på kosekveld hos Eirin i morgen med hele gjengen, og det skal bli skikkelig deilig å være sammen uten at det er bursdag. Lenge siden!

Ellers så har snøen kommet igjen, og jeg bare venter på at en eller annen værgud skal knipse med fingrene slik at den på mystisk vis forflytter seg til Nordpolen, der den hører hjemme. Amen, liksom.
Har forresten planer om å ta litt bilder av noe annet enn Oskar, men det er litt vanskelig når det snør tett i tett i tett hele tiden. Så vet jeg ikke hva jeg skal ta bilder av heller. Ikke trær ihvertfall.Hva liker dere å ta bilder av? 

rocking around

Fikk en mail fra en anonym leser i går som lurte på om jeg trente noe. For å si det mildt så er jeg ikke akkurat den personen som trener mest. Faktisk ikke i det hele tatt. Det eneste jeg gjør  om vinteren for "å holde meg i form" er å rocke. Jepp, med rockering. Passer perfekt om du skal se på tv! I går kveld rocka jeg faktisk under hele paradise. Det er 40 minutter det.


Har noen av dere en slik rockering? Fornøyd?

jeg trenger hjelp

Noen som kan hjelpe meg med hvordan få best fokus når jeg tar bilder med selvutløser? De blir bare sånn her:Såå, somebody som har canonkamera og gjerne vil forklare meg hvordan det blir bra fokus selv om: skrik ut!

Edit: Har litt problemer med vimeo, men dere kan gå inn der og finne meg for å se den siste videoen om dere vil! Nå drar jeg på spilling. 

videoblogg straks

Dette innlegget vil bli slettet, men ville bare si at jeg holder på å laste opp en video til dere som kommer ut om litt! 

ønsker meg englevinger

Jeg er hjemme. Det er lenge siden jeg har vært så våt og kald. Og sliten! Dere aner ikke den herlige følelsen jeg fikk inni meg da jeg skrudde på dusjen! Herlighet, det kan kun beskrives med ett ord: deilig!

Men brått forsvant all deiligheten, og jeg må øve i hele kveld til rle-fremføring og naturfagprøve i morgen. Rle'en er avsluttende og jeg komme på høyt nivå! Blir nervøs og skjelven bare ved å tenke på det, jeg. Sorry for at det er så mye skolesnakk for tiden, forresten. Og dere; i morgen blir det videoblogg!


Håper dere drømmer søtt i natt ♥ så kan dere jo ønske meg lykke til i morgen, om dere vil? 

purple rain in the sky(pe)

For en kreativitet jeg viser i overskriften! Haha, måtte ta meg selv i å le litt av den der. Morrosam.

Nå har jeg faktisk pakket aviser i to timer, og endelig er jeg ferdig. Alt som mangler nå er gåingen, men den tar jeg når pappa kommer hjem fra jobb. Når det høljregner ute og en av reklamene i avisa er biltema som sikkert veier et tonn, så må man ha hjelp av sin store, sterke far. Ehm, kremt. Neida.

Etter det er gjort, har jeg en stor jobb å gjøre med både prøve og fremføring i morgen. Gleder meg til helgen, jeg. Ellers så må jeg minne meg på å logge på skype for å snakke med Camillasnuppa i kveld. Vi tok pinky swear, og alle vet at om man bryter det, så er man ikke venner mer. Sånn er det med den saken.Hvordan er været der dere bor? Ser frem til et bar støttekommentarer med "det regner her også:(". 

et siste farvel, i tilfelle

Nå sitter jeg på skolen og blogger, fordi det er byavisadag idag, som dere sikkert vet. Denne gangen gruer jeg meg, fordi det snør som bare det ute! Og under den snøen, ligger det...æsj, jeg vil ikke tenke på det en gang. IS! Ønsk meg lykke til, og for sikkerthets skyld: det har vært koslig å bli kjent med dere. Sånn i tilfelle jeg dør.Hva skal dere idag? 

DET ER MITTTTTTT!!!!!

Herregud, nå bare venter jeg på at batteriet skal lades. Skulle liksom gjøre lekser også, men har ikke sjans til å konsentrere meg om det. Seriøst, det føles ut som om jeg har blitt mamma! Eller lottomillionær. LYKKE!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

et kyss til dere

God kveld! Nettopp sett på himmelblå, og herlighet som jeg elsker den serien. Kjenner meg sånn igjen at det nesten er litt skummelt.

Tenkte bare jeg skulle stikke innom å si at jeg er kjempeglade i dere for tiden. Jeg har hatt ny besøksrekord idag, og dere har kommentert som aldri før. Fortsett sånn og dere beholder meg i lang tid fremover. Elsker å blogge når jeg får tilbakemeldinger på ting! 

Men nå skal jeg pakke sekken og legge meg, tror jeg. Helga her har gått så sykt fort! 

God natt og sov godt vbl! Hehe, jeg og forkortelsene mine. Vbl står forresten for verdens beste lesere. 

self-irony, auto-ironie, auto-ironía, Selbstironie

God morgen! Overskriften er det deres oppgave å finne ut hvilke språk det står på! Dagens utfordring er enklere enn å gå ned en trapp. 

Så over til noe annet. Gårskvelden var kjempegøy, for jeg dro til Marit og så på spellemannsprisen. End of day. Neida. Vi chatrouletta, spiste godteri og... jeg tok bilder av meg selv. Noen av de var så fine at de ikke passer seg ut på vårt kjære internett (som alle er så glad i), men her er ihvertfall noen:


Kjenner at selvironien tar litt av her jeg sitter og halvsover. Gårsdagens innkjøp kommer etter at frokosten har kommet i magen! Hva gjorde dere i går kveld? 

@ marit's crib

I det siste har vi...

...gængstret på chatorulette.

...laget brownies.

...og sett på spellemannsprisen.

Vanlig lørdagskveld med andre ord! Og når vi snakker om brownies; vil noen av dere ha? Vi har spist et stykke hver og det er masse igjen! Kjøpte meg forresten masse fint i byen idag, men det får jeg vise dere i morgen. Nå skal vi kose oss videre! 
Ser dere på spellemannsprisen? 

førstegangsmorgenfugl

God morgen! Jeg våknet faktisk kvart på 9, heeeelt av meg selv idag! Jeg, Ida, våknet kvart på 9! Dette må feires med en supergod frokost og smoothie. Jeg hadde jo planer om å dra til byen ganske tidlig idag, og satte vekkerklokka på 10, men så greier jeg å våkne et kvarter før. Det er jo et tegn på at man har sovet godt det? 

Men skal begynne å ordne meg og høre på "Lur en venn" samtidig. Ler meg ihjel! 

Mårratryne skyldes fingrene forran øynene.

Jeg kan bruke solbriller i byen idag!


Skal dere noe spennende idag, kanskje? 

kveldskosNå går vi og legger oss! Snakkes i morgen, søtiser. God natt ♥jeg har sluttet å blogge

Hehe, køøddaaaaaaaaaa! 

Det er bare det at jeg er veldig opptatt for tiden, og rekker ikke annet enn å gjøre lekser, sove, og få bittelitt tid med vennene mine. Livet som tiendeklassing er travelt, dere! I morgen drar jeg til byen da. Lys i enden av tunnellen liksom. Ja, for det virker som om jeg lever i en mørk, kjedelig tunnell for tiden. Så kommer læreren vår og sier: slapp av. Det er bare 4 uker igjen med hard jobbing, og så kan dere slappe av litt før eksamenene begynner. Hurra!

Vil ha slike øyevipper btw!
Forslag til hva jeg kan kjøpe meg i byen i morgen? 

hvis blikk kunne drepe

Okei, jeg trodde jeg skulle dø isted. Og denne gangen var det ikke av latter, men av skrekk. Jeg satt her ved spisebordet så fredelig og holdt på med lekser, og så ser jeg plutselig øynene til Oskar som stirrer noe helt ekstremt på meg gjennom vinduet! Nesten så jeg hoppet under bordet og gjemte deg der forever, for det var helt sykt skummelt!

Sorry for den dårlige bloggingen for tiden, men i løpet av den neste uka så har jeg samfunnsfagprøve, naturfagprøve, rle-framføring, norskinnlevering og engelskfremføring! Og i tillegg så har jeg mista både rleboka mi og naturfagboka! Bloggen blir ikke akkurat førsteprioriteten da, nei.. ♥

Skulle egentlig ta outfitbilder idag også, men jeg hadde gym i sistetimen og da vandret jeg hjem i... hold on: SHORTS! Sommerfølelse!


Skal ta nye bilder til dere i morgen, lover! Men nå skal jeg spise litt. Ha en god kveld! 
Skjer det mye på skolen for tiden hos dere? 

bare været kunne vært slik hver dag!

Hoho, ordspill i overskriften! Obs obs, liksom. Været idag har vært helt fantastisk, og jeg har gått rundt og tenkt på våren nå som snøen begynner å smelte. HerreGUD, hvor jeg gleder meg! Er nok ikke den eneste, men når det kommer til vinter og snø, så er det to ting som er bra med det; julaften og slalom. Eller, om vi teller med bursdagen min så blir det tre. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byavisagåing, og vet dere hva? Siden jeg fikk hjelp av min kjære pappa, så gikk det unna på en time og tre minutter! Hvor sykt er ikke det? Virkelig en klapp på skuldra der altså. Stolt, jeg.


Men nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre litt lekser. Håper dere får en kjempefin kveld! ♥
Hvordan var været hos dere idag? 

dagens tips: ha noe å glede deg til


Hei og god kveld! Siden sist jeg var her, har jeg vært stuck foran macen og skrevet 4 sider med norske dialekter og sosiolekter. Åh, det er så mye som skjer på skolen for tiden nå! Men jeg må vel bare bite tennene sammen, og komme meg over det. I morgen er det - som dere vet - byavisadag, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere. Lucky you! 

Idag var jo også den første dagen etter vinterferien, og vi blir lesset over med alt for mye skolearbeid. Litt hjelper det at jeg har tenkt meg til byen på lørdag da. Det gjelder å ha noe å glede seg til! Da er det så mye lettere å gi fullt i ukedagene. 

Men nå må jeg vende tilbake til norsken og gjøre en skikkelig innsats de siste timene før jeg blir så trøtt at macen nesten detter i gulvet. Men tro meg: det skal ikke skje. Ha en fortsatt fin mandagskveld! 
Hadde dere en fin dag på skolen idag? 

dette er en fancy overskrift

Siden sist jeg skrev et innlegg, ble jeg dratt ut døra for å dra på middagsbesøk. Vi skulle plutselig til tanta mi for å spise hvalkjøtt, vi! Men det er godt med litt overaskelser i hverdagen da. Nå sitter jeg og hører på musikk, og prøver å tvinge meg selv til å åpne norskprosjektet mitt. Det skal være ferdig til fredag.. Trenger jeg å si mer?


Ellers så øvde jeg meg på vannbilder når jeg var hos tanta mi da:

Haha, neida. Lol. Har forresten åpnet norskmappa nå. Æh, jeg vil absolutt ikke. Jo, jeg må. Snakkes senere! 
Hva skal dere gjøre den siste kvelden i vinterferien?

nå kan dere spørre meg direkte!

Jepp, da har jeg gjort som Ida og laget meg en bruker på bloggsvar.se. Det som er så bra med det, er at nå kan dere spørre meg direkte i boksen til høyre, og så fort jeg ser spørsmålet så svarer jeg! Smart? 

Alt dere trenger å gjøre er å stille meg spørsmål, og det kan dere som sagt gjøre i boksen til høyre. Kommer dere til å spørre meg?

wordsPåskeegg fra freia. The Hills. Vann. Koseklær. Null sminke. Med andre ord: jeg lader opp til curlingfinale i natt! 
Dere og? 

låret mitt trenger massasje

Nå kunne jeg godt ha tenkt meg en tur til massør. Det tar på å sitte 4 stykker i baksetet i 2 timer, altså! Jeg tror at det ene låret mitt kun har 20 prosent følelse igjen i seg. Ikke bra, ikke bra.

Men nå har jeg ihvertfall kommet hjem! Og vet dere hva jeg så når jeg sjekket mailen min isted? At jeg har 996 kroner ekstra på kontoen. Ah, byavisa ♥ Men nå skal jeg begynne å oppdatere meg litt på bloggfronten, og bli enda litt mer misunnelig på Voe som har sett Johnny Depp. Herlighet, går det an? JEG VIL OGSÅ!


Flere enn meg som ville møtt Johnny Depp? Marit: du trenger ikke å svare en gang. Haha.

jeg reiser

God morgen! Dagen min ble nettopp SÅ mye bedre. Egentlig hadde jeg, Mia og mamma tenkt å dra alene på bondelandet til bestemor, men så ringte Kine nettopp og sa at hun og Karina kunne være med! Det er reisekompisene mine, det. Åh, nå blir helgen så mye bedre! Lykke.

Men når det er sagt, så kommer jeg ikke hjem før lørdag eller søndag og jeg vet ikke hvor mange mobilblogger jeg gidder å betale for. Jeg må jo bruke mobilnettet for å være på facebook også.. Men ikke vær redde! Det har jo kommet ganske mange brae nye blogger i det siste som dere kan lese mens jeg er borte :) 


Og til slutt en minikonkurranse: Skriv en morsom ting dere har gjort i ferien, så velger jeg ut en når jeg kommer hjem som får linking. Kos dere resten av vinterferien, skjønninger! ♥

skrekkelig morsom hendelse i heisen

Hei og hopp, sukkertopp! Jeg kom nettopp inn døren og det første jeg gjorde var å hive meg i senga. Jeg er så sliten! Hadde skikkelige problemer med å holde meg våken i bilen tilbake, for hvis jeg sovnet hadde jeg ikke greid å sove i kveld. Men jeg har hatt en kjempefin dag, med en dramatisk hendelse. Eller, dramatisk og dramatisk. Mer morsom egentlig.

Det som skjedde var at jeg og Karina skulle ta en siste tur med heisen før heiskortet ble blokkert. Vi satte oss i stolheisen og dro avgårde, men da vi var ca halvveis, stoppet den plutselig og gynget skikkelig frem og tilbake. Vi så at til og med den lina som heisene henger på, bevegde seg ned mot bakken! Vi bare klorte oss fast til sikkerhetsbøylen, og hørte på alle rundt oss som sa "åååååååoooh", eller noe sånt. Når jeg forklarer det nå, høres det ikke noe morsomt ut i det hele tatt, men det var en skrekkblandet fryd vi følte da vi satt der og dinglet 30 meter over bakken.

Men nå skal jeg spise pizza! Legger inn en "on-the-road"-video til dere litt senere :)


Har dere hatt en bra dag?

OPPDAAAAL

God morgen! Whaat, hva gjør jeg opp så tidlig? Jeg skal til Oppdal! Slalom hele dagen i 15 minusgrader blir sikkert kjempegøy :) Og nei, det var ikke ironisk ment. Så litt svar på spørsmål dere lurer på:

Godtar du lesere på facebook? Ja, det gjør jeg. Synes det er kjempekoselig!
Du liker å ta bilder av deg selv, skjønner jeg! :P Ehm, ja. Men det virker det som om du også liker! Hehe.

Sorry for en veldig rotete tekst, men jeg er gira og trøtt på samme tid. Dere får ha en kjempefin dag!


Og så må dere fortelle meg hva dere skal gjøre idag? Vedder på at ingenting slår hva jeg skal. Med mindre dere skal på sydentur da. 

et hei fra tha penguin

Nå skal jeg kle på meg masse klær og vandre som en forfrosset pingvin med tralle ut i finværet. Jeg holdt på å skrive "si hei hvis dere ser meg da!", men det hadde bare blitt flaut for min del. Ingen vil se meg når jeg går med byavisa. Jeg minner meg selv om en sur, gammel kjerring som bare vil få jobben gjort. Men det er greit betalt da!Hva har dere gjort idag?

vinteren kan komme seg ut av Norge

Været gir meg falske forhåpninger. Når jeg åpnet øyenene i dag morges, så jeg lyset skinne som det aldri har gjort før gjennom gardinene. "YES, sommer!" tenkte jeg, og nærmest spratt opp av senga. Så jeg rev opp gardinene, og.... ble kjempeskuffa. Snø, liksom. SNØ. Det er ingen tvil om det; jeg er vinterdeprimert :( 

Altså. Det første jeg så var dette:

Men smilet på munnen min ble raskt dratt ned da jeg så dette:

Vær så snill og si at jeg ikke er den eneste? 

glansbildeboken next

Da har jeg faktisk ordnet meg og lagt planer for dagen på under en time. Oh my god, det er ny pers! Dette må dokumenteres. Planene for idag er faktisk ingenting annet enn at jeg skal møte Marit, og vi skal chatroulette, ehe. Håper vi finner like mange gøye folk idag, som vi gjorde i går. Skal prøve å få tatt printscreen av noen, så dere får se glansbildene. 


Når vi snakker om glansbilde. Om dere hadde slått opp på dinosaurglansbilde eller nesehornglansbilde i ordboka, så hadde de tre nederste bildene kommet opp. SØTA. 
Hva skal dere idag?

ile & rs <3 cr

God morgen Norge! Har alle sovet godt? Jeg var ikke hjemme fra Renate før klokken var 3 i natt, så litt trøtt har jeg lov til å være idag. Vi chatroulettet hele natten, og herlighet vi fant så mange rare og morsomme folk! Jeg fant til og med en norsk dude, som bodde like over fjorden og som skulle søke samme skole som meg neste år! Sykt! Jeg hadde det ihvertfall kjempegøy i går.Me nå tror jeg at jeg kjører søndagsfrokost idag også! Forresten, noen som vet om Emil eller Ole Einar tok medalje i går? Var for opptatt med å "rullettere". HAHA. 
Har dere holdt på med det før?

new york in my room

Idag har det vært den store tv-serie dagen. Om jeg ikke tar helt feil, så har omtrent alle innleggene mine handlet om The Hills idag. Men hva annet kan man gjøre på en søndag enn å drømme seg bort? Jeg får så uendelig lyst til å forlate alt i Norge og bo i Los Angeles i et år. Èn ting å gjøre før man dør.
Når vi snakker om The Hills og USA... Mamma var på kremmerhuset sist helg, og kjøpte et nytt bilde til meg. Så nå har jeg faktisk revet store deler av inspoveggen min og hengt opp dette istedet:


Stilig? Og hvis dere ble bekymret for at inspoveggen min er borte; det var bare den gamle delen som gikk i søpla. Jeg har 3 plakater igjen! Men nå skal jeg møte gossip girl'en min, Renate. Ha en fin kveld :)
Hva synes dere om bildet? 

oskar er room-m8en min

Wow, vanskelig gåte i overskriften. Sykt kreativt.

Nå er det faktisk nesten så fint vær at jeg kunne tatt meg en skitur i bymarka. Men merk dere at jeg skrev nesten. Dere finner ikke meg gående frivillig på ski uten at det er stekende sol ute. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme av kvikklunsjen. Den har en fast plass i sekken, liksom. 

Siden forrige innlegg handlet om Lauren Conrad, så har jeg hatt et lite The Hills-maraton med meg selv de siste timene. Jeg kan si at jeg har lett fått meg en ny favorittserie! Så nå er det Gossip Girl og The Hills ♥ Men nå er det pause fra tv-seingen. Må komme meg ut litt, tror jeg. Ikke på ski, nei. 


Hvilke tv-serier følger dere med på? 

sunday is funday. not

God morgen Norge! Idag blir det egentlig en standard søndag på meg. Våkne sent, spise en god frokost, rydde litt og ja. You name it. Skjønner ikke hvorfor butikkene er stengt på søndager. Tenk så mye bedre det hadde vært om de hadde vært åpen hele helgen! Men så kommer "tenk-på-de-som-jobber-der"-tankene inn, og da finner man ut at det kanskje er bra med en dag fri. Vel vel.
Ha en fortsatt fin søndag folkens! Hva skal dere finne på?

<3kanelsnurrer & anna anka

Nå har jeg og Marit nettopp bakt kanelsnurrer, og gjett om jeg skal ha med på skolen i morgen! Vedder på at jentene blir sykt misunnelige når de ser dem. De ser rett og slett herlige ut. Men nå skal jeg se litt på Anna Anka, og le over hvor forferdelig stygg hun er. Flere som er enige? 

i morgen skal jeg...

...hvis alt går etter planen, og jeg greier å overtale "sjølingan" som man sier på Hitra, så skal jeg kjøpe meg...... noe som dere får vite senere! Hahaha, det er godt å være ond. Men dere får se noe annet som mamma har kjøpt:
Så nå er det bare å komme hjem til meg om dere vil ha belgiske vafler!

bloggfri weekend

Om litt drar jeg til Hitra for å være der hele helgen. Og som den sosiale personen jeg er, så blir macen stående hjemme. Om jeg rekker det skal jeg legge ut et av filmprosjektene som klassen min har gjort, men hvis jeg ikke rekker det før jeg drar, så kommer den på søndag. 

Uansett. Håper dere får en kjempefin helg! Jeg føler det på meg at helga kunnet ikke ha kommet på et rettere tidspunkt. Jeg er døssliten. Og bare for å underholde dere litt, og være kjempegrei med Tone:
God helg! ♥

en gåte på en måte

Det lønner seg å dra på city syd med mams! Dagens filosofiske og vise setning nr. 2. Jeg fikk til og med overtalt henne til å kjøpe en ny lampe til å ha over spisebordet! Når mamma og pappa blir så gamle at de ikke kan ha den lenger, så skal den gå i arv. Jeg elsker den.

Jeg kjøpte meg også en kjole med rysjearmer som jeg skal ha på i bursdag på lørdag, og en hemmelig ting dere får vite i morgen. Hint: Ida Wiik har det. Hehehe, nå får dere noe å gruble over, ha mareritt om og tenke på..


Greier dere å gjette hva den hemmelige tingen er? 

noen som vil massere ryggen min?

..det er nå dere skal skrive i kommentarfeltet at "jaa, selvfølgelig Ida! Vi elsker deg jo!" Og grunnen til at jeg gjerne vil ha ryggmassasje er fordi jeg har helt sinnsykt vondt i ryggmusklene etter gymmen vi hadde idag! Har liksom aldri hatt noen grunn til å trene dem, og etter 20 rygghevninger var jeg helt død. Ikke død som i at jeg ikke levde, men død som i at jeg nesten kjente at musklene utenfor kroppen. Det er hva jeg kaller ut-av-kroppen-opplevelse. Om det heter det?

Men nå har jeg fått en liten oppvekker da. Idag skal jeg starte med trening av musklene på ryggen, liksom. Jeg tror vi ser en bodybuilder i enden av tunellen? KØDDA. Hadde det forresten veldig gøy mens jeg var på do isted:

Søt og pen og alt det der. Men les overskrifta og svar i kommentarfeltet, puzer<3

no one else can do it for you

Hva skjer med senblogging? Haha, føler at jeg venter hele dagen med å blogge og når klokken nærmer seg 11, da skal jeg finne frem macen og blogge. Thats life, people. 

I det siste har jeg fått gjort mye kult. Eller.. Kult og kult. Skole, lekser og jobbing er ikke akkurat kult. Det er hardt å gå i tiende! Men nå begynner jeg å merke at byavis-gåinga kommer til nytte. Mangler bare 2000 til å kjøpe meg kamera, og så skal jeg kjøpe meg nye sko. Heldiggrisen meg! Livet er herlig akkurat nå, og jeg nyter det. 
Forresten. Jeg har lastet ned to sanger som jeg hører på konstant. Den ene er den under her, og den andre får dere se i morgen. Men dere må sikkert vente til klokken 10 da. Nattblogging har blitt min nye hobby. 

Men seriøst, det er litt skummelt. Jeg tror jeg er bloggavhengig! Selv om jeg egentlig har en bitteliten pause, så er jeg helt hekta på å "bare logge meg på og sjekke hva som skjer". Når man har holdt på med dette i litt mer enn et år, så blir det vel kanskje sånn da.. Men nå skal jeg sove i 9 timer før Bodhisattva og de andre lærerne venter på meg. God natt, smoothieser! Kødda. Jeg lagde pæresmoothie idag, skjønner dere.


busstrikset er en vinner

Dere hadde rett. Det var Oskar som var på ferde i forrige innlegg. Heldigvis for meg er arrene helt forduftet nå, og jeg kan leve vanlig igjen. Uten emostempelet. Haha.

I går gjorde jeg noe ulovlig. Det hadde seg nemlig sånn at jeg hadde en fyrstikk i lomma, og plutselig fikk jeg lyst til å tenne på noe, så jeg tente på boligblokka rett bortenfor. Nå er det bare aske igjen, og jeg er fornøyd. LOL. Neida.

Det som egentlig skjedde var at jeg skulle til søskenbarnet mitt i går, og for å komme dit må jeg ta buss. Siden jeg er 16, må jeg jo egentlig betale 30 kr hver vei, men hallo! hvem gidder det når man har et lurt triks på lager? Så jeg tok opp telefonen, og latet som jeg snakket med noen når døra gikk opp. Bussjåføren tenkte sikkert at jeg hadde alt for mye annet å tenke på, så han tok gladelig i mot de 15 kronene og lot meg gå på, så der sparte jeg 30 kroner, folkens! Det er jo nok til bussreise èn vei det! :)

Her er forresten noen bilder jeg har glemt å vise dere:

Og vi døde nesten av dette bildet:

Nå skal jeg snakke med enda flere randoms på omegle.com og drikke enda litt mer vann. Later! 

jeg ser ut som en emo

Nå ser armen min helt syk ut. Noen som greier å gjette hva som har skjedd? HURRAAAAAAA

Hadde en kjempesuper dag i går! Møtte mange av de fra hellkonferansen og snakket om korps hele dagen. Det er på slike dager man virkelig merker hvor stor del korpset er av seg selv, og jeg er så stolt av korpset mitt. Facebook vrimlet av "<3Nidarvoll skolemusikkorps" osv i går, og tredjeplassen fortjente vi virkelig. Men se da:
Var ikke så veeeldig langt unna andreplass! All ekstraøvinga ble sykt verdt det, og om dere lurer: ja, jeg er en korpsnerd. Haha.

drar på spilling

Nå skal jeg dra meg nedover til skolen for å ha spilling i 5 timer. Jammen godt at trøndersk mesterskap er i morgen! C u l8r, allig8rs <3

Hehe, må jo ha med et bilde av meg!

hva spiser man for å få lyst til å rydde?

Sola steker meg rett i øynene, sånn at det er ekkelt å holde dem oppe. Med andre ord: det er finvær i Trondheim idag! Så fint at det nesten frister å finne frem langrennsskiene, og dra til Granåsen. Men merk dere at jeg sa ordet nesten. Haha, jeg er ingen langrennsgåer. Alpint for the win!

På èn time så har jeg faktisk rukket å gjøre masse. Spist frokost, ordnet meg, lest ferdig bloglovin-innleggene og ryddet frivillig. Tilkall hele Norges mødre og feir! Jeg rydda i stua frivillig idag! Det tar på å være 16 altså. Neida.


Og bare for å brife litt så så håret mitt sånn her ut da jeg våknet idag:
Bare det kunne vært sånn hver dag! Men nå skal jeg faktisk rydde litt mer. Må jo gjøre det ordentlig når jeg først har fått et ryddekick!

freia påskeegg har kommet på shell!

En stk. trøtt Ida har nettopp våknet og ligger nå og leser alle de 200 blogginnleggene på bloglovin som hun har glemt å sjekke. End of story in 3rd person. Haha. God morgen forresten! I går hadde jeg en kjempefin bursdag med Tone og en haug med flauser. Herregud, jeg tror aldri jeg har greid å gjøre mye dumt på èn dag! Men som dere sikkert vet så er ikke hendelser man forteller om så morsomme som da man virkelig opplever dem, så jeg holder dem som et minne i hodet. Og der kommer de til å være lenge! Lol.

Var jo også i byen i går da. Post om det kommer senere, men jeg kan si at jeg har kjøpt meg en skjorte, en genser, øredobber, armbånd, foundation og en bukse! Og så fant jeg disse herlige skoene:


Men om jeg ville ha hatt dem i rett størrelse, så hadde Ålesund eller Tromsø vært neste stopp :( cry. Og dere! Se hva jeg fant på Shell når jeg og Renate var der for å kjøpe oss godteri!:
I januar! Når vi kom inn i butikken var det første synet som møtte oss en hel stabel med lillae kartonger. Jeg blir trist, jeg. Det er jo mange måneder til de virkelig skal begynne å selge dette herlige godteriet! Og bare hvis dere lurte: jeg kjøpte ikke èn engang. 

<3

Tusen tusen tusen takk for alle gratulasjoner! Dere er virkelig best :) 

Nå har jeg ordnet meg, og er klar for en liten tur ut med Tone. Har kjøpt meg masse fint idag, som jeg gleder meg til å vise til dere, og så må dere kose dere masse i kveld!


jeg har bursdag!

Tenk det, dere! Nå har jeg faktisk levd i 16 år! Det anbefales at ingen er ute og kjører nå, for jeg inntar vegene! Følg med i avisen i morgen. Kanskje jeg har kjørt på noen. Haha neida. Jeg skal være forsiktig. Ikke at jeg skal ut å kjøre i morgen altså.. Det tør jeg ikke.
tower of lapps

HAHA, overskriften kunne vært tatt ut av hvilken som helst samefilm. Er ikke lapp same på samespråk? Samisk kanskje.. Uansett. Jeg har stått i over en time og stekt lapper til familien. Lurer egentlig på hvor mange lapper det ble, men kan med sikkerhet si at det ble ganske mange over 20. Kjenner jeg har vondt i lappestekemusklene mine. Ja stemmer, det er jo så sykt lenge siden jeg har trent dem.


prisen for...

..slappeste blogger går til meg! Men hei! jeg har egentlig bloggpause, så hvis jeg hører klaging blir det bank. Kødda, hehe. Idag har jeg faktisk vært på trening! Ehm, neida, jeg har vært og sett på at Tone har trent. Tae kwon-do (?) faktisk! Noen som vet åssen det skrives, egentlig? Jeg er god i norsk, men teikvåndo-språk det kan jeg ikke. 

Mia kom bort til meg idag og sa "bloggpause, du liksom". Og ja, det er en bloggpause. En type bloggpause. For om jeg ikke er helt fjern fra blogg.no-verdenen, så kan jeg jo være med litt? Man tager det man haver, eller noe sånt.jeg fant makramè i en gammel boks

Nå sitter jeg og føler meg som verdens peneste. Lol, kødda. Jeg har nettopp dusja og da er jeg det motsatte av verdens peneste. Vi trenger ikke å gå inn på detaljer, men jeg holder på å rette håret mitt. Det er nødvendig. Egentlig skulle jeg ha skrevet nødvendig med stor n. Nødvendig. Sånn.

Idag får jeg besøk av den gale familien min! Familiebursdag skal feires, og dere kan jo gjette til hvem. Hint: h*n har bursdag neste fredag. Altså den tjueniende januar.
Og se da! Jeg fant de gamle makramèsmykkene mine!:

Det var godt å spise frokost idag også. Har kjøpt en ny frokostblanding!:

LUE

Idag har jeg på meg lue og tights. Fin kombinasjon, ikke sant? Det er nå dere skal strekke hendene i været og rope: ja, ida! Haha, neida.

Så til deg som lurte på om jeg var tilbake etter min fire dagers lange bloggpause: nei, jeg er ikke tilbake. Ikke for fullt og ikke for helt. Nå blogger jeg når og fordi jeg har lyst, og den som forventer noe annet, kan egentlig bare lage seg sin egen blogg og se hvordan det er :) uff nei, nå ble jeg litt frekk her. Og en ting til: jeg ha sluttet med spørsmål på hvert innlegg, så nå er det bare å kommentere der dere vil! Hihi. See you later, for Marit venter på meg. 

j.k.m.

Jeg kjeder meg.

Må si at når man går rundt og ikke har stort å gjøre så kan man alltids få trent litt ved å ta bilder av seg selv. Lattermusklene altså.
Lol 1.
Lol 2. Fisk på land, liksom. Og så til min favoritt:

HAHA, jeg ser ut som en lærer jeg hadde på barneskolen. Dere som gikk på trinnet mitt kan vel lett gjette hvem jeg tenker på. 

lol

Sånn går'e når man bare har 4 i matte. Greide å regne feil, jeg. Karaktersnittet mitt dalte derfor nedover til 4,5......... 
Care. Det gjelder å se ting fra den lyseste siden, og jeg har bestemt meg for at til sommeren skal karaktersnittet mitt være 5 :)

!!!!!!!!!!!

JEG FIKK 5 I SNITT PÅ KARAKTERKORTET! Sorry, måtte bare dele det med omverdenen.

takker for meg for en stund

Hei dere! Må si jeg er lei meg for absolutt NULL blogging denne helga, men det har seg sånn at jeg hatt null lyst til det også. Derfor tror jeg at en bloggpause kommer på det rette tidspunktet nå. Det er så mye som skjer for tiden, og alle forventningene folk har til at jeg skal blogge hele tiden, gjør meg mildt sagt kjempestressa.

Akkurat nå, er blogging noe jeg har sykt lite lyst til, og det er jo ikke sånn det skal være? Blogging skal jo være gøy, så derfor tar jeg meg en liten pause til det blir gøy igjen! Høres bra ut?

Og forresten; hellkonferansen i helga var helt herlig. Lenge siden jeg har hatt en så bra helg! ♥

Snakker med dere senere, vbl :D vbl står forresten for verdens beste lesere. Så vet dere det.

SPØRRERUNDE

Vi får se om jeg får laget en video der jeg svarer, men med så dårlige minner jeg har fra sist gang jeg spilte det inn og 20 minutter med arbeid gikk i vasken, så kan jeg ikke love noen ting. Dere får ihvertfall spørre meg frem til søndag!
Så hva lurer dere på?

lost for words

Jeg har ingenting å blogge om, og i morgen drar jeg til Stjørdalen på ungdomskonferansen. Er litt usikker på om det er internett der, så egentlig frister det å bare la macen stå hjemme. Vil ikke at dere skal bli spammet med unødvendige "hei, idag har jeg spist knekkebrød til frokost"-innlegg, liksom :) 

Hva med en spørsmålsrunde? 

rottenuzz til alle zammen

Jeg er så sliten at jeg kollapser snart. Spilling hver dag i en uke tar knekken på meg, men med litt nattesøvn går alt mye bedre! Tror jeg bare går og legger meg, jeg. NATTA!

Koz og klemz fra rotte 1 og rotte 2. 

vi er på skaipern

Når verken jeg eller vennene mine har noe å bedrive tida med, gjør vi dette:Lei av å gjøre lekser alene? Lei av å være asosial på rommet? Da er skype det rette alternativet for deg! Nå må dere ikke rakke ned på meg for å ha skjult reklame for skype, altså. Haha. Ellers så har jeg fikset litt på designet, så om dere prøver å trykke på kategorier eller arkiv så kommer det hele innlegg opp istedet for bare litt av alle! I'm goood :)
Bruker dere skype?

brownies + sikkel

Siden jeg som dere sikkert vet, fikk fri fra skolen idag og ikke hadde noe å gjøre, så tok jeg meg en kjapp busstur til Stine. Vi bakte brownies, spilte sims og fikk latterkrampe av katten hennes. All you need is a Q-tips, liksom! Jeg er sikker på at hun holder på å leke med den fortsatt. Så skulle vi kose litt med henne, og av alle de kattene jeg har møtt så har jeg aldri opplevd noe lignende. Det fosset sikkel ut av munnen hennes! Ok, hva skjer med å være ekkel? 

Ellers så så vi på bilder fra da Stine var i Syden, og vi ble sittende å drømme oss bort, men tvert vi så ut av vinduet igjen ble drømmene våre fryst til is. Snø.
Men nå er det tilbake til leksene igjen, og så skal jeg drikke masse vann. Unødvendig for dere å vite, men jeg ble mildt sagt litt kvalm av all den browniesen. Konsentrert, lol. Og grunnen til at jeg har et støpsel i hendene er fordi macen stod og pep om at det kun var 2% batteri igjen. 
Er dere lei av snøen? 

"værde"

Skoledagen min ble myye kortere enn forventet. Dagen startet med en rle-time der jeg fikk vite at jeg kommer til å få 6 som terminkarakter denne perioden, og i den neste timen fikk vi vite at vi fikk gå hjem. Jeg har kalt mange dager en perfekt skoledag, men denne tar sjokoladekaka, bløtkaka og kanelbollene. Værde! ..som de coole kidza pleier å si.

Grunnen til at vi fikk dra hjem var fordi verken ventilasjonsanlegget eller varmeanlegget på skolen funket, og da ble det bikkjekaldt i klasserommene. Tre ganger hurra for det!

Har dette skjedd med noen av dere før? 

meg uten øyenbryn-PENA

Engelskfremføringen min og naturfagfremføringen gikk kjempebra, og nå har jeg ledd (?) så jeg holdt på å fikk hosteanfall. Helt seriøst, det var nesten så jeg datt av stolen. Og her er tipset: rediger bort øyenbrynene til personen på bildet. Dere kommer til å ligge på gulvet og rulle av latter. Min dårlige humor kommer til syne i denne bloggen, merker jeg.. Dere må jo tro at jeg er heeelt psyko.

Når dere leser dette så er jeg helt sikkert ut å går med byavisa, men se! jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere! Flinka.

Ellers så var det ikke jeg som skrev det siste innlegget, men som dere sikkert så: Gaute og "Steinar" eller Stein-Erik, som han egentlig heter. Gaute fikk meg nemlig til å laste ned et program slik at han kunne styre pcen min! Sykt! Og bare for å oppdatere dere på bildefronten min, så har jeg fått nytt profilbilde på facebook:


Køddaaa. Her er det egentlige profilbildet mitt:
Har dere prøvd å redigere bort øyenbrynene? 

:D

Nå har Gaute og Steinar tatt over ida sin MAC! Han sitter å styrer hennes MAC fra sin egen PC. Det er veldig morosamt. Ida sin MAC har veldig snuskete filer : O  
© Steinar og Gaute

proud kornettvasker in tha house

Her sitter jeg på badegulvet og blogger, og siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så vasket jeg nettopp kornetten min. For å si det sånn så vil dere garantert ikke se alt som var inni. Det var nesten så jeg ikke hadde mot nok til å se det selv en gang. HerreGUD, sier jeg bare. For et ekkelt syn! 

Når det er sagt, så var det kjempegodt å få vite at jeg fikk en femmer på den vanskelige franskprøven jeg snakket om! Wow, trodde aldri at ordene "femmer" og "vanskelig franskprøve" skulle komme i samme setning. Proudnessen er all over me, det skal jeg love dere.

Senere idag er det forresten top model-finale! Jeg vet hvem som vinner, men hvem heier dere på? Om dere ser på det da.
ikke be meg om noe som helst

Verdens lengste, men sykt morsomste helg er over og jeg er supertrøtt og ikke minst sliten! Har funnet ut at i løpet av den siste uka, så har jeg brukt hele 19 og en halv time på spilling. Hvor sykt er ikke det? Resten av kvelden tror jeg ikke det blir mye blogging på meg. Tror jeg setter meg ned med en god film, og slapper av istedet. For første gang denne helgen. 

Kos dere masse!
Er dere slitne idag? 

snakkes senere!

I natt har jeg hatt verdens verste drøm og den var så fæl at jeg ikke vil fortelle den en gang. Mildt sagt var den ikke fæl heller, den var forferdelig. Nesten så forferdelig at jeg ikke tør å gå ut av rommet mitt. Ok, ille var det ikke. Men nå må jeg ut av rommet mitt uansett om jeg vil det eller ikke! Spillingen venter, lizzåååååååm.

Og her er antrekket mitt for idag:
Jei redigerte ike in noe aso=)=) 
Fortell meg noe dere skal idag!

nesten så kjekk at han slår r.p.

HerreGUD, jeg har nettopp kommet hjem fra verdens beste spilling! Hvem hadde trodd at en tretimers spilling skulle ende opp med tjue minutter ekstra fordi vi var så gira? Ikke jeg i alle fall! Norges kjekkeste spillelærer hadde vi også. Hehe, håper ikke han leser dette nå. Det hadde vært litt flaut. Men seriøst, sorry for at fjortisen inni meg kommer ut, men jeg har med andre ord kost meg grenseløst i kveld!

Og her er tre stk som ihvertfall var veldig fornøyd med spillelæreren sin! 

Men nå skal jeg spise litt potetgull og se litt på tv, og så venter senga. Spilling i morgen klokken 10 også. Men det er uten han da.. Hva har dere gjort i kveld? 

brødskive med jordbærsyltetøy <3

Åh, jeg får forfrysninger når jeg beveger meg over dørstokken. Føles ut som om det er 50 minusgrader, men faktisk så er det bare.. 22. Jaja, er i hvertfall halvveis da!

Uansett, jeg vrir og vrenger hodet mitt for å komme på en bra måte å skrive om solenergi på. Skal nemlig ha en superviktig fremføring i naturfag i morgen, og jeg har ikke begynt å øve en gang. Det er så mye som skjer i dag! Ikke bare skal jeg øve på det, men spillinga starter klokken halv 6 også, så her blir det effektiv jobbing! Håper jeg..

Ellers så har verdens fineste ørepynt fått plass på det berømte og mye omtalte smykketreet mitt:
 
Omg, er de ikke fine? Jeg skal desidert kjøpe meg flere slike hengeøredobber! 
Men nå skal jeg starte å øve og kose meg med dette:
..hvis jeg greier å gjøre tre ting samtidig da. Hva synes dere om øredobbene? De er fra H&M :)

o fulle kjøleskap-velkommen tilbake

Puh! Etter en times trasking på obs har jeg og mamma handlet for ca. 1300 kroner. Skulle ønske det var klær, men denne gangen var det mat som skulle kjøpes inn. Men hey! jeg fikk en t-skjorte, en ring og øredobber! Øredobbene er utrolig fine og jeg gleder meg til å vise dem til dere, men siden jeg skal se dyrlegene som starter om tre minutter, så må det vente til i morgen. Kjempehyggelig at dere likte videoen forresten! Men nå skal jeg ned for å lage meg noe jeg har ventet lenge på: knekkebrød med jordbærsyltetøy. Haha, det er nemlig år og dag siden sist vi hadde jordbærsyltetøy i kjøleskapet!

Og for å oppfølge stolthetsfølelsen jeg hadde i går. Se da:

Dette er altså det jeg tjener på å gå med byavisa på èn gang! Verdt slitet?
Hva har dere gjort idag da? 

its been a hard days' night

God kveld god kveld! Nå er jeg stoltstoltstolt! Ok, hva skjer med gjentakelse? Uansett. Jeg er virkelig superstolt av meg selv! For det første har jeg brukt hele dagen på å drasse rundt på en 50 kilos tralle 2 ganger. Fiskebollearmene mine får seg en skikkelig omgang der altså! I tillegg har jeg greid å ikke spise noe godteri denne uka, selv om mamma har satt frem en sjokoladeskål i stua! Jeg sier det, det er viljestyrken som endelig slår inn.

Og så til den tredje og siste tingen jeg er stolt av meg selv for: jeg har trent hver kveld. Ikke sånn stortrening med vekter og 500 sit-ups, men pilatesøvelser. Om jeg ikke hadde hatt ører, så hadde nok smilet mitt gått helt rundt hodet, for jeg er så glad jeg har fått det til så langt. 


Så nå sitter jeg nydusjet og venter på å bli så trøtt at jeg kan legge meg og våkne opp til en ny dag. Blir video til dere i morgen, forresten. Når jeg greier å holde nyttårsforsettene mine så lenge, så skal jeg jammen meg greie å mekke en video til dere! God natt, snuppiser ♥ wow, nytt ord.

Si èn (eller flere) ting dere er stolte av dere selv for!

har ikke tid til å finne skjegget en gang!

Haha, tidenes dårligste overskrift. Men har dere ikke hørt den "for vi må finne skjegget, vi hakke tid"? 
Men dårlig tid og jeg må løpe for å gå med byavisa! Minn meg på at jeg skal forhåndsskrive innlegg hver mandag, slik at dere slipper å lide for at jeg bruker hele dagen på avisgåing! Skal forresten prøve å få til en video i morgen til dere. Høres bra ut? ♥

p.i.l.a.t.e.s.

Vet dere hva? Dere husker at jeg fortalte dere om naboen vår, som roper hele tiden? Nå har jeg funnet ut hva han holder på med. Han spiller spill på tv'en! Siden jeg bor i rekkehus, så høres roping ganske godt og når jeg våknet av "faen, æ greie itj å treff dæ! Æ skjønne itj!" så er jeg sikker på at han spiller tv-spill. HAHA, patetisk.

Anyways, det jeg egentlig skulle fortelle dere var at jeg kom hjem fra skolen idag og fant ut at mamma hadde kjøpt dette:
Hurra! Ikke noe press her altså, men nå skal jeg komme i gang med pilatestrening! Har dere prøvd pilates? 

det blir snart et kryss i taket

Dere skulle ikke ha trodd at dette kommer fra meg, men jeg synes det var deilig å komme i gang med skole igjen idag. Eller, ikke akkurat deilig, men ja.. dere skjønner. For i hele juleferien har jeg følt at jeg har ingenting å gjøre, men når skolen begynner på igjen får man liksom en rutine inn i hverdagen. Og for å forsvare meg selv littegrann, så synes jeg ikke det er deilig å bli druknet i innleveringer og prøver den første dagen. Hadde jeg lagt ut arbeidsplanen min for de to neste ukene her, så vedder jeg på at halvparten av dere hadde fått sjokk og ringt til skolen min. 

Men èn positiv ting om skolen: jeg fikk tilbake tentamenene mine idag og en firer på nynorsk og bokmål er ikke så verst. Det som var superbra var at jeg fikk femmer på engelsken! Kryss i taket, liksom. Det har jeg aldri greid før!
Men nå er det opp og hopp og tjo og hei, for jeg skal nemlig på spilling. Blogges after that, babes ❤ lol.

Synes dere det var litt godt å komme i gang igjen? 

10 gb rett ut av vinduet

Mårratrynet er fortsatt klistret på og jeg sitter å ser på gossip girl. Det var dagens oppdatering. Tulla. Vet dere hva? Jeg rydda bort over 10 gb med plass på macen min i går! Og jeg trengte ikke å slette ett eneste bilde. Det viste seg at jeg hadde tatt vare på innstallasjoner helt fra jeg fikk pcen, og lagret dem i en egen mappe. Nå har jeg lært at de innstallasjonen må jeg slette, om jeg ikke vil ha 10 gb med unødvendig dritt lagret da selvfølgelig.

Ellers så må jeg bare snike inn at jeg synes det er unødvendig at skolen starter i morgen. Ferien har jo gått så fort at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Og dessuten kommer jeg til å få tilbake tentamenene mine i nærmeste fremtid også. Ugh, jeg grugleder meg.

Gleder du deg til skole i morgen? 

ledningene sover med meg

Hva sier dere til at jeg starter en ryddeblogg? Typ "de 10 tipsene til den mest effektive ryddinga" osv? Haha, neida. Jeg bare tulla. Men det hadde egentlig vært litt gøy. Kanskje jeg skal lage et innlegg om Idas ryddetips en gang. Jeg som er så flink til å rydde. Når vi snakker om rydding, så skulle jeg rydde i senga mi idag. Ja, i senga. Og så flytter jeg bort alt jeg har av puter, dyner, pledd og slikt, og under der oppdaget jeg...

.. ledninger for alt i hele huset! Jeg hadde for 2 forskjellige mobiltyper, kameraet, iPoden og noen ting jeg ikke vet hva er en gang. Men hallo, to forskjellige mobiltyper? Jeg bruker jo bare en. Her har jeg tatt bort i hvertfall 3 stykker da, og det ligger igjen 3. For med en gang jeg tok bort putene mine så det ille ut. Noen som vet om det er farlig å sove med ledinger? Jeg vil ikke våkne i morgen med døvhet på det ene øret og støtfangere, liksom.


Men nok snakk om ledninger! For nå ringte det nettopp på døra og vi har fått besøk. Av hvem vet jeg ikke, men jeg tror vi skal spise kveldsmat med dem. Aaah, kakao med krem - her kommer jeg.
Hva skal du i kveld?

fotoshoot i 15 minusgrader

I går var det nesten så frostskadene inntok kroppen min. Jeg og Tone hadde planlagt lenge å ta en liten fotoshoot på toppen av en bakke her i nærheten, og fant ut at vi skulle ta det i går kveld. I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt å ha på oss boblejakke en gang, men med en gang jeg kom ut av døra i den svarte, tynne jakken min, skiftet jeg fort om. Seriøst, det var 15 minusgrader! 

Vi kom oss på toppen av bakken, men det ble ikke så mange bilder. Kommer til å legge ut flere når Tonetrega sender dem til meg. Og med neglebit på fingrene og prikking i bena kom vi oss fort ned, for å si det sånn. Vi løp faktisk. 

Har du vært så kald før? 

1. januar = årets slappeste dag

Hei og god første morgen i 2010! Jeg hadde det kjempekoselig i går, med to dirty dancing-filmer, potetgull, godteri og masse godt nyttårs-meldinger! Èn ting å si: begynnelsen på året var ikke akkurat så veldig sunn, haha. Når det er sagt, så skal jeg herved slutte å spise usunt midt i uka. Helga snakker vi ikke så mye om, men skal prøve å ikke skeie ut så mye der heller da. Å hey, jeg har jo allerede skrevet et nyttårsforsett-innlegg!

Her er noen bilder jeg tok i går forresten. Gjett hvem som fant ut at det var en egen innstilling for fyrverkeri da? Yes, that's me!

Og nå kan jeg begynne å telle ned til jeg blir 16. 28 dager igjen.

Nå har jeg ihvertfall tatt på meg kosedressen min, og kommer til å tilbringe resten av dagen i den tenker jeg. Neida, skal jo selvfølgelig ha på kjole idag og! Tulla.

  Hadde dere det bra i går? 

mine nyttårsforsett

Et gammelt år er snart forbi og da er tiden for å skrive nyttårsforsetter. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger dem, for det første fordi jeg alltid skuffer meg selv. "Trene mer" har stått på hver eneste nyttårsforsett-plakat og jeg skriver det igjen opp hver gang. Gir ikke opp, med andre ord. Dette med neglebiting har jeg også slitt litt med, men i 2010 skal jeg klare det. Må bare finne ut hvordan. 

Grunn nr. 2 for at jeg føler jeg ikke trenger nyttårsforsetter, er fordi jeg mener at man egentlig ikke må ha et nytt år for å starte noe nytt. Det er jo bare å bestemme seg det, så får man til alt man vil. Det er ihvertfall det jeg liker å tro. Og forresten, den mye omtalte sunnhetsavtalen min kan dere finne her. 
Hvis dere vil se nyttårsforsettene mine fra i fjor kan dere se her


Hva er ditt nyttårsforsett, og har du noen av de samme som jeg har? 

icetime three, lizåm

God kveld dere! Nå er det istid 3, potetgull, stratos og oreos som står på planen. Se for dere at jeg har på meg joggedress i morgen liksom. Kommer til å veie 1000 kilo hvis jeg skal fortsett sånn, haha. Jeg lover meg selv at sunnhetsavtalen skal tas opp igjen over nyttår. Minn meg på det neste gang jeg skriver at jeg spiser godis og det ikke er lørdag! Her er forresten hoppebilder av meg, Marthe og Mia:Dere får kose dere masse i kveld, sweeties! Snakkes i morgen, på selveste nyttårsaften! Hva skal dere i kveld? 

olympusen er min pus

Bestemor var i god form på sykehuset idag, noe som gjorde meg veldig godt. Får håpe hun får reise hjem frisk snart ❤ Når det er sagt, så har jeg òg det egentlig ganske bra idag. Har ikke gjort stort, men når det er hjortestek til middag blir alt bra! Haha. Oskar ligger forresten og vasker seg mellom tærne, om dere lurte. Han gikk og la seg på macen min isted og jeg greide selvfølgelig ikke å holde fingrene unna kameraet. Får se om jeg legger ut en video senere. 

Ellers så er det ufattelig godt å ha kamera igjen! De siste dagene har jeg fått kramper i hendene av å ikke ta bilder, og jeg har hatt problemer med å ta bilder med mobilkameraet. "Det blir jo ikke samme kvalitet som på olympusen". 
Men nå skal jeg kose meg med hjortestek og julebrus med familien, så får vi se hva jeg gjør senere i kveld. 

Er du avhengig av kameraet ditt? 

la meg i det minste få kameraet

God morgen, syvsovere! Hehe, skal kanskje ikke si noe jeg som også sov til klokken 12 idag. Fikk melding fra hyttesøstra mi om at hun kom hjem klokken 12, men her sitter jeg fortsatt og Venter med stor V på at hun skal komme hjem med kameraet. Herlighet, jeg legger merke til hvor avhengig jeg er av å ta bilder av ting rundt meg! Ekkelt. Jeg tror forresten at jeg dør av sinne hvis hun kommer hjem og sier at "kameraet lå da på rommet mitt det, Ida". Da hopper jeg ut vinduet og hyler av hele min hese måkehals. Neivell greit. dramatisk er det ikke.

Men dere tror vel ikke at jeg kaster bort min verdifulle tid på å vente og gjøre ingenting? Nei, selvfølgelig ikke. Jeg bruker ventetiden min på rydding og lesing av min nye bok:


Kjøpte den i forigårs og har kommet til side 71 allerede. Har seriøst problemer med å legge den ifra meg når jeg først har begynt å lese! Det er vel New Moon-forbannelsen som har kommet over meg, tenker jeg. Og det har jeg egentlig ingenting i mot. Tusen takk for alle kommentarene på designet mitt forresten! Det varmer veldig ❤
Sov du lenge idag? 

hjemme alene #1

Overskriften er den nye storsatsingen på kino. Nesten så vi må sprette sjampisen her nå, for jeg skal være hjemme alene i kveld! Det blir ikke mange timene, men på den lille tiden jeg har så skal jeg dampe ansiktet og bruke masse tid på å slappe av. HerreGUD, det er år og dag siden sist! Og bare for å smøre med ekstra fett på baconet (haha, lol) så skal jeg på butikken etterpå og kjøpe sjokolade. Misunnelige elleeeer? 

Liker dere å være hjemme alene eller er dere husredde forresten? Det må virkelig være ekkelt å være husredd..

med øyne så runde som tinntallerkner

Nå sitter jeg faktisk med sko på inne og bare venter på bussen. Vi krysser tør og fingre for at jeg rekker den! Hadde vært krise om jeg hadde kommet til bussholdeplassen og sett at bussen raste forbi. Anyways. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal kjøpe meg, så dere må bare komme med tips! Kjenner jeg meg selv rett, så kan det være at jeg kommer hjem med masse ubrukelig som jeg kjøpte "fordi det var på salg" eller så kommer jeg hjem med ingenting. Velg èn, liksom.


Søta:
Hva skal dere idag da? 

rea rea rea rea rea

God morgen coole cupcakes med coolt strøssel på! Har dere sovet godt? Det har jeg, og det er faktisk nødvending om man skal på salg som jeg skal idag. Som sikkert resten av hele Trondheim også skal, er det nemlig den store bytte- og kjøpe-dagen idag, så jeg blir helt sikkert ikke alene i byen. Godt at jeg skal spise en god frokost!

Når det er sagt, så har jeg egentlig ikke så veldig mye jeg skal bytte. Det er bare en bok jeg fikk to av og en t-skjorte jeg skal bytte i en annen størrelse. Og når det kommer til kjøpedelen, så aner jeg ikke hva jeg trenger en gang. Jeg får se når jeg kommer til byen, tror jeg. 


"Du rekk å ta bilde før vi fær over brua, Ida!! Kjapp dæ!" - Tone
Skal dere til byen idag? 

det var nesten så rumpa mi brente opp

ÅherreGUD, jeg har nettopp hatt en nær døden-opplevelse. Jeg leste et tips her for litt siden og det lød "ikke utsett ting du kan gjøre idag til i morgen". Så derfor bestemte jeg meg for å ikke utsette å rydde rommet mitt lenger, og startet med det. Nå lukter det forresten jordbær av fingrene mine fordi jeg hentet jordbærtelys, og nå skal dere få høre den virkelig ekle opplevelsen min som er poenget her.

Når jeg hadde tent på alle lysene så stiller jeg meg på gulvet med rumpa mi mot lysene, og plutselig helt ut av det blå så kjenner jeg at jeg blir så varm. Først trodde jeg det var at jeg ble så hot (neida), men jeg var altså så nærme lysene at de nesten brente meg. Og jeg har på meg kosedressen min liksom! Tenk om jeg ikke hadde hatt noen rumpe nå da. Da hadde jo bena mine falt av! Nå har dere altså lært dere en ting: ikke ha rumpa deres i nærheten av jordbærlys. Dagens visdomsord.

Når jeg tok dette bildet så sto macen i senga mi. Det sier litt om hvor liten plass det er på rommet mitt. Og der ser dere synderne også. Argh.

et år til neste mcdonalds-måltid

Jeg spiste mcdonalds mat idag! Tror det er sånn ca et år siden sist jeg spiste det, men idag inntok jeg frivillig en cheeseburger. Jeg som aldri har følt meg fristet noen gang til å spise mat innsmurt i fett, men idag fristet det faktisk. Okei, det hørtes bare ekkelt ut når jeg skrev det på den måten. Haha.

Nå sitter jeg og leser bloglovin-innleggene mine og kjenner at kakaoen brenner som lava i magen min. Nesten så jeg må sette opp vinduet på full guffe for å bli kaldere. "På full guffe" faktisk. Bruker man ikke det uttrykket når man snakker om musikk? Uansett, her er bilder:

Dette bildet ble tatt før jeg ble med og slo alle sammen. Fail. Til og med Emira vant over meg.

OG idag har jeg på meg skjerf fra bikbok, kåpe fra pepper, bukse fra bikbok, sko fra euro sko og veske fra gt.

Er det lenge siden dere spiste på mcdonalds? 

flaks, flaks, kom til meg

Søvnproblemene lurte seg innpå meg i natt, så jeg har max sovet kanskje bare 5 timer. Jeg vet ikke hvorfor, men det kan jo hende at det har noe med at jeg var i aktivitet klokken 12 i går. Jeg og Tone var selvfølgelig på skøytebanen! Igjen. Skøyting er helt klart en av mine favorittaktiviteter på vinteren! 

Når vi snakker om aktiviteter (som jeg forresten må konsentrere meg for å skrive rett) så skal jeg på bowling idag! Sist gang jeg spilte bowling var vel når jeg var i Åre, og da var flaksen virkelig på min side. Blir spennende å se om jeg har like mye flaks i dag også, eller om flaksen går i søpla sånn som flaksloddet mitt gjorde. Seriøst, hva er vitsen med at jeg manglet èn nisse til å vinne 500.000 kroner? 

Image and video hosting by TinyPic 
Vant dere noe på flaxloddet deres, om dere hadde? 


en brunnisse, en grånisse og en rosanisse

Nå er jeg så kald at selv om jeg har ullsokker på føttene så kjennes de ut som istapper. Smart å dra på skøytebanen uten noen som helst form av boblebukse, ja. Vi fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men så teknisk som jeg er, så tok jeg en film med mobilen. Jepp, dere hørte riktig. Med mobilen. 

Så nå skal jeg slappe av i kosedress, med julebrus og redigere den filmen til dere så kommer den ut senere i kveld. Promise ❤


Gleder dere dere til filmen? 

jei skal po sjøiter idag, jei

God morgen! Nå sitter jeg mindre godt plassert i senga mi med vinduskarmen i bakhodet, og spiller et spill jeg aldri mer hadde trodd jeg skulle bli hekta på. Jeg som har vært verdens mest "jeg-skal-ikke-spille-det-spillet" person, og så sitter jeg her og spiller som om jeg ikke har gjort noe annet. Greier dere å gjette hva det er? 

Når det er sagt så har jeg ikke tenkt å spille det spillet i hele dag. Hvis alt går etter planen så kommer vel de to K'ene hit og så drar vi for å gå på skøyter, men jeg tror nok jeg må mase litt på dem. Tregere personer må du lete lenge etter. Vedder på at de ikke har våknet enda, heller.. 

Ellers så vil jeg bare vise dere en av de mange gavene jeg fikk på torsdag, og som allerede har fått en fin plass på rommet mitt:

Gleder meg til jeg får så mange smykker at kjolen ikke vises! Selv om kjolen er veldig fin, da.

Har dere et smykketre? 

xoxo santa claus

God morgen, fantastiske lesere! Jeg er fremdeles i halvsøvne og ligger og leser om julegavene hele Norge fikk i går. Det ser ut som om alle hadde det kjempebra, og at alle var fornøyd med gavene sine, så da ble vel egentlig jula vellykket da? Lol, hilsen julenissen liksom. 

Dere kommer til å klø dere på haka når jeg sier hva jeg fikk av mamma og pappa ihvertfall. Jeg hadde nemlig ønsket meg en skriver, og tror dere ikke at jeg fikk det også? Grunnen til at jeg ønsket meg en skriver var at "jeg må jo ha det til å skrive ut skolearbeid osv", så da ønsket jeg meg det like så godt til jul. Aldri i verden om jeg, Ida, hadde kjøpt en skriver for mine penger. Haha.

Idag er planen julelunsj hos tanta mi med hele mammaslekta, noe jeg gleder meg masse til. Blir koselig å spise med absolutt alle og prate om julegaver :)

Er dere fornøyd med gårsdagen? Fortell meg èn ting dere fikk da!

JULAFTEN

Ønsker dere alle en kjempefin kveld i kveld! Kos dere masse med familien deres og fortell meg hva dere får i julegave :D Gleder meg kjempemye til å høre, og hvis dere lurte på hvor videobloggen ble av, så rekker jeg ikke det. Men lover at det kommer en i romjula en gang. 

Jeg kommer ihvertfall til å slå av macen nå og bruke resten av dagen på family'n. Håper dere gjør det samme også, så snakkes vi i morgen! ❤Hvor feirer dere jula forresten? Jeg skal være hjemme med besøk av bestemor, jeg. Og for siste gang: KOS DERE!

LILLE JULAFTENHar dere pynta juletreet? 

santa claus is coming to town

Julestemninga har senket seg over meg, og jeg har skikkelig julefølelse. Fikk mandelen i grøten idag, forresten! Så nå er jeg en kinder maxi rikere. Liker nemlig ikke marsipan. Men nå skal jeg pynte juletreet! Kos dere masse, verdens beste lesere ❤

Pleier dere å ha grøt på lille julaften? Videoblogg i morgen! LOVER.

jeg ønsker meg en støvsugerrobot til jul

Halhallais! Jeg siterer en kjekk, ung mann som satt bak oss på bussen hjem, just so you know. For nå har jeg akkurat blitt ferdig med julegavehandlingen! For å si det sånn; de 1200 kronene jeg hadde på konto har i løpet av kort tid blitt borte, men jeg har en god følelse. Det eneste jeg kjøpte til meg selv idag var en ny eos som jeg har savnet så sårt. Bokstavelig talt. Leppene mine var som Saharaørkenen før jeg kjøpte mitt grønne vidunder. Yes, nå er det grønn som gjelder. Go green!

Jeg har satt på en haug med spotifyspillelister og gjett hvilken musikk det er? Julemusikk! Christmas-time, mistletoe and wine. Tror Tone ble litt lei av at jeg sang konstant idag. Det gjelder å øve seg til julaften når julesangsynginga tar av ved middagsbordet. Eller ikke.. Haha, ser ikke for meg at familien min er så flink til å synge, akkurat. Fikk forresten en mail idag:

Tror jeg må slå til jeg altså. Føler at jeg har klaget minst hundre ganger over hvor mye jeg hater å rydde rommet, så nå kan jeg få en støvsugerrobot!


Men nå skal jeg starte å pakke inn julegavene. Åh, tenk at det snart er julaften da! Er dere ferdig med julegavene forresten? 

rommet mitt har blitt forever young

Hei dere! Sitter her og hører på en sugen rapversjon av "forever young" og venter på at Frida skal svare på meldingen min. Siste skoledag før julen inntar meg er nemlig i morgen, og siden det skal være julefrokost på skolen skal jeg ha med rundstykker. Så da håper jeg at Frida rekker å svare at hun blir med før klokken blir 10. 

Ellers så har jeg nærmest skrubbet gulvet med krystal for å få det rent før jul. Okei, skittent var det ikke. Det er tross alt ikke så veldig lenge siden jeg vaska. Nå er rommet mitt i hvertfall i julestemning, og hadde det ikke vært for at jeg ikke har noe juletre, så hadde julenissen kommet gjennom pipa med en gang. Vent, jeg har ikke noen pipe. Hoho, morsomt.
Her er hva jeg bedriver tiden min med:

Nå har dere lov å si MARIONØØRD!

Har dere vasket til jul? 

honeys, i'm home!

Vi har hentet juletre! Så nå er egentlig alt klart til torsdag, bortsett fra en bitteliten ting nemlig julegaver til to av venninnene mine. "Treg" er ett av etternavnene mine, så jeg mangler å bruke 250 kroner på de siste julegavene, men skal jeg si dere en ting? Juleferiepengene fra byavisa har kommet inn på konto, og vet dere hvor mye det var elleeeer? 1200 kroner! Kaching!

Ellers så merkes det at jeg har vært lat på bloggfronten. Alt dere får er jo bare webcam-bilder, men jeg lover at jeg skal skjerpe meg med det. Nå skal jeg lade opp til i morgen, og skrive treningsdagbok! Nei, jeg har ikke trent frivillig. Gymoppgave. Haha, der virka jeg skikkelig lat! Men dere får ha en fin søndagskveld, og her kommer dagens obligatoriske spørsmål: Har dere mye penger på kontoen deres for tiden, eller?