featherSmykke fra H&M

For å feire at jeg slapp skriftlig eksamen, ble det et nytt smykke på meg. Gleder meg masse til å bruke dette i sommer med jeansshorts og en løs topp! 


nytt sengetrekk!

Er sånn halvveis på veg ut døra til trening, men tenkte å poste det nye sengetrekket mitt først. Noen vil kanskje si det er utrolig harry (og egentlig er jeg ganske enig, hihi), men jeg eeeelsker det. Er ikke noe rart jeg nesten forsov meg idag, når jeg sov i denne herligheten :-) Fra h&m home, forresten.

Som sagt, så skal jeg på trening og idag er det MRL (mage, rumpe, lår) som står for tur. Jeg gjør meg klar for en hard time og gleder meg faktisk til å kjenne at det mildt sagt brenner i de kroppsdelene. Ønsk meg lykke til!Hva synes dere?


litt innkjøp


Trenings-t-skjorte fra h&m.
Blondebody fra h&m.

Tenkte bare å poste noen innkjøp jeg har gjort i det siste. Var så lenge siden, så :-) Nå sitter jeg foran tv-skjermen og ser på det store korslaget. Må si det er et utrolig høyt nivå på alle korene som er med i år! Men jeg troor at jeg heier på Team Anine. Mest fordi make-up-artisten som hjalp meg og Marit på kicks da vi var i Oslo, er med! Om dere så han med de litt spesielle brillene? That's him!

Functional Moves var forresten kjempebra! Føler jeg sier det om alt av gruppetimer jeg er med på, men det der skal jeg helt sikkert være med på flere ganger! 

Har dere noen favoritt i årets korslag?


new make-up

Heiheiii!

I går før nyttårsfeiringen var jeg en snartur i byen. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe meg en ny foundation fra mac, men endte opp med to nye koster og en øyeskygge. Det å legge foundation med kost har jeg hørt mye bra om, og tenkte jeg skulle teste ut, og en ny øyeskyggekost skulle jeg hatt for lenge siden. Enda bedre var det at de Vita hadde 25% på all sminke fra gosh slik at jeg fikk alt dette for under 200 kroner!


Øyeskyggekost og foundationkost nr. 340 og 324.


Øyeskygge i fargen "silver".

Har dere noe sminke fra gosh?


nytt smykketre


I går var jeg i byen med mamma, og da jeg sa at jeg hadde sett lenge på dette smykketreet så kjøpte hun det til meg. Vet enda ikke helt om jeg skal ha bare ringer på det, men det finner jeg vel ut etter hvert. Jeg kjøpte også en kjempefin og deilig cardigan fra freequent, men den kan jeg vise dere senere idag kanskje. Nå skal jeg føne håret! Haha, ja jeg vet at jeg har interessante ting å fortelle.

Likte du det?


why does it always rain on me?

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en liten kjøretur med Marthe. Jeg fikk heldigvis byttet den genseren jeg kjøpte meg i går til en størrelse mindre, så nå har jeg hele to antrekk å ha på meg på første skoledag! Viser dere i morgen, så kan dere hjelpe meg å velge hvilket.

Men i allefall så var vi ute og kjørte ja... Og når jeg kom inn, gikk jeg fra dette:Til dette:Og sånn har jeg tenkt til å være resten av dagen også. Lenge siden jeg har hatt på meg joggebukse nå! Åh, det er så deiliiig.
Ellers så kjøpte jeg meg to nye smykkebokser fra kremmerhuset mens vi var på city syd:Den minste skal jeg ha øredobber og ringer i, og den største er det smykker og diverse. Likte dem kjempegodt!

Hva synes du om smykkeboksene? 

litt nytt


skjerf gina tricot. Dette kom inn i butikken idag!


genser cubus

Kjøpte meg også en genser til fra h&m, et pennal og en markeringstusj, men bildene ble så dårlige så dere får heller se de senere. Nå skal jeg ut med Renate!

Hva synes du? 

roomnews

Dere må ikke tro at bloggen min har blitt en designblogg altså. To innlegg om møbler og pynt på to dager, haha. Tror jeg må bli noe med innredning når jeg blir stor jeg! Uansett, her har dere før og etter-bilder:


duk og lysholder kremmerhuset

Hva synes du? 

innkjøpene idag


øredobber bikbok


skjorte vero moda (denne er myye finere på!)

Nå skal jeg få på meg slaskeklær, og så er det opprydning og vasking av rommet mitt som gjelder. Ah, elsker denne lørdagskvelden altså. Hahaha. 

Hva synes du om innkjøpene?

feather dress

Kjolen, sko, grillmat og kamera er pakket, så nå drar jeg til Marthe. Vi skal vel sette på noen sanger som får oss i humør, og så tar vi turen til Lise på grillparty med resten av korpsjentene! Åh, gleder meg sånn :-) Det blir liksom den siste gangen at hele gjengen møtes før noen drar til USA, Tromsø osv for å gå på skole. Trist, men sant.

Får vel bare få på meg noe joggeklær og komme meg ut døra, da. Håper alle får en kjempefin tirsdagskveld! ♥ og her er kjolen jeg kjøpte meg idag forresten:

fra bikbok 

Hva synes du om kjolen, og hva skal du i kveld? 

gaven fra tone var en...

...klokke! Skjønte med èn gang jeg så den at jeg kommer til å bli kjempeglad i den! Åhjrke, LOVE IT!Like or dislike? 

dagens innkjøp

For første gang på utrolig lenge, var faktisk alt jeg handlet idag på salg! Det vil si at det ser ut som om jeg har brukt en hel årslønn på dette, men egentlig har jeg ikke brukt mer enn 300 kroner. Det er hva jeg vil kalle kupp. Nå skal jeg prøve å spare penger slik at jeg kan kjøpe meg et kamera det går an å filme med. Så om dere har noen tips, så skrik ut!


bikini gina tricot


skjerf bikbok


topp freequent


hårspenne glitter


armbånd accessorize


cardigan og bukse zara

Hva synes du om innkjøpene?

robsessed

Dere.. nå har jeg virkelig gjort det. Kan ikke annet enn å si at jeg er Robsessed. Vet dere hva jeg kjøpte på Ark idag for 150 kroner? FORTELLINGEN OM ROBERT PATTINSON! Og vet dere hvor lang tid det tok før jeg hadde lest ut alle de 100 sidene? Tre kvarter. Og da leste jeg nøye. Men hallo, jeg kunne jo ikke gå forbi den når coveret skrek "kjøp meg, kjøp meg!" bare se da:


Så da ble det en stk. lykkelig Ida som vandret ut av bokhandelen med en nydelig bok i bæreposen sin. Lucky girrrrl!


Har dere lest den? 

new bag

Som dere vet, så var jeg på Sandvika Storsenter i går. Der var jeg inne på VIC, og mens jeg snudde og vendte om på hvert eneste plagg, så jeg denne veska stå på en 50%-hylle bare noen meter fra. Jeg har lenge lett etter denne perfekte veska, men har aldri funnet en som er så enkel og detaljert på samme tid. Tror dette er min drømmeveske! Like or dislike? 

dagens innkjøp

Tok en liten spontantur til byen, etter som mamma spurte om jeg ville være med. Hvem kan vel ikke si nei når hun nettopp har fått feriepenger? ;-) Nei, huff der var jeg nesten litt slem. Her er ihvertfall det hun kjøpte til meg:


t-skjorte bikbok


genser cubus. Denne er SINNSYKT deilig, og i tillegg så står det jo california på den! Perfekt!


tunika/topp free quent

Hva synes du? Hva likte du best? 

dagens innkjøp

øredobber og spenne glitter


bukse gina tricot

I tillegg ble det en hvit t-skjorte, hårkur og selvfølgelig 2 gratismagasiner. Som dere sikkert har fått med dere er jeg gratismagasinavhengig :-)

Hva synes du om innkjøpene? 

innkjøp

Jeg og Stine dro en tur til byen idag, og her var det jeg kjøpte meg:

Tights fra gina tricot, 199,-
Armbånd fra h&m, 29,50,-

Og sist, men ikke minst:

:D:D:D:D:D:D:D:D

Nå har jeg fått besøk av Ka og Ki, og vi skal ut og ta bilder. Snakkes senere i kveld! 

Likte dere det jeg kjøpte? 

new shoes


Løpe-/fritidssko, XXL 499,-
Sandaler, Din Sko 499,-

Like? 

innkjøp

Jumpsuit fra BIKBOK.

Shorts og topp fra BIKBOK.

Øredobber fra GINATRICOT. Åh, elsker disse. De kommer jeg til å bruke hver dag!

I tillegg til dette så kjøpte jeg meg en ny beige bukse, for siden den gamle ble ødelagt da jeg velta med scooteren så måtte jeg jo ha en ny yndlingsbukse! Sånn neglelakk for å styrke neglene ble også med meg hjem, og jeg håper at den hjelper meg å slutte med neglebitingen. 

Like? 

dagens små innkjøp

Føttene verker etter en bra dag i byen med Tone. Det ble ikke så mange innkjøp, men det er vel egentlig ganske logisk etter som jeg brukte ca 600 kroner på førerkortet idag. Men disse høyst nødvendige tingene ble med meg hjem:

Cubus 39,- Denne smaker himmelsk!

Bikbok 150,- Ja, jeg vet at jeg har to fra før.


Apoteket 330,- for begge. 

Hva synes dere? 

ny kjole!

Før mattehjelpen idag var jeg i byen med Marthe og siden det var salg på Trondheim Torg måtte vi jo bare innom Companys for å se om vi fant noe. Og vet dere hva? Jeg fant en kjempefin kjole til halv pris!


199,-

På det bildet der så den ut som en søppelsekk med knapper, men jeg lover at den er så mye finere i virkeligheten! Hva synes dere? 

new stuff

Genser fra GINATRICOT. 49,-

Tunika fra GINATRICOT. 149,-


Truser fra GINATRICOT. Tre for 99,-


Bikini fra H&M. 79,50,- for hver del.


Hårkur fra VITA. 99,-

Dette var altså det jeg kjøpte meg idag, og jeg er kjempefornøyd! Kan bare ikke vente med å få testet ut den hårkuren, og jeg skal skrive en anbefaling på den om den virker. Håper den gjør det :-)

Hva synes dere? 

nytt smykke!
Kjøpte cosmopolitan i går, og inni var dette kjempefine smykket. For meg - som elsker sølve smykker - er det veldig uvant å ha på seg et i "gull", men jeg blir nok vant til det etter hvert. Jeg synes i alle fall at det er helt nydelig! Så enkelt og pent, liksom.

Forresten; never mind at dere ser kanten på papiret øverst. Skulle nemlig prøve meg på et hjemmelaget fotostudio, hehe. Øvelse gjør mester!

Hva synes dere?

nytttttt

Sko fra DINSKO og bukse fra VEROMODA.

Hehe, det er alltid et pluss å dra på mathandling med mamma. Ender som oftest også opp med andre ting enn mat. Nå skal jeg ordne meg og ut for å møte Marit! Ha en fortsatt fin mandag ❤

Hva synes dere om innkjøpene? 

new scarf

Tenkte bare å vise dere mitt nyeste innkjøp før jeg går med avisa:

Nytt skjerf fra TEKSTILFUNN.

Oioioi. Verdenspremiere på ordet "tekstilfunn"! Jeg hadde nærmest ikke hørt om butikken før jeg og mamma var på et senter som det var år og dag siden jeg har vært på. Og der, på en benk ved kassa, lå dette nydelige skjerfet. Elsker det allerede jeg. 

Hva synes dere? 

ny veske!

God morgen dere!

Jeg er halvveis pakket og klar for å dra til en plass jeg ikke har vært i på lang tid, nemlig pirbadet! Kan faktisk ikke huske sist jeg var der, så ille er det. Kommer til å være der hele dagen, så det blir nok ikke noe stort som skjer her inne i dag.
Ellers så har jeg kjøpt meg ny veske. Er den ikke fin?Hva skal dere idag?

i morgen skal jeg investere

...for jeg skal nemlig bruke mine hardt opptjente 4000 kroner på dette:

Si meg at jeg er heldig da! Åeh, gleder meg sånn at det kribler i hele kroppen. Får bare håpe at expert har tilbud på dette når jeg kommer i morgen også da. At det ikke bare var denne uka, liksom. 

Hvilket kamera har dere? 

gårsdagens innkjøp

Hettejakke fra CUBUS, to basic topper fra BIKBOK, t-skjorte fra GINATRICOT.

Solbriller fra H&M, dipliner fra H&M, filmen "taken" fra PLATEKOMPANIET.

Neglelakk og lipgloss fra H&M.

Hva synes dere om innkjøpene? 

nyttttttSalg på Gina Tricot, folkens! Greide å finne denne herligheten til bare 49 kroner, og gleder meg til å bruke den. Er den ikke fin? 

jeg savnet sommeren så mye at jeg kjøpte en ullgenser

Idag innså jeg hvor mye jeg savner å ha solbriller på. Jeg følte meg, for første gang i hele vinter der jeg vakla rundt som en pingvin med kåpe, ukomplett uten solbrillene mine og startet straks å savne sommeren villt. Det var helt sykt. Jeg fikk liksom lyst til å ønske meg fremover i tid til sommeren 2010. Åhhh, I can't wait!

Da var det jeg hadde på hjertet sagt, og dere kan få se ett av mine nye kjøp. Blogg.no har visst problemer med bildeopplastningen igjen, så jeg viser dere resten senere. Og forresten: Mia har lånt kameraet for 24 timer på hyttetur, så det blir ikke ordentlige bilder før i morgen dessverre. 

Genser fra gt.

Jeg kjøpte meg også to nye bøker, og skal starte å lese i en av dem nå. Mihi, dere kan jo gjette hvilken? 

nye sko

Det kjennes utrolig herlig at jeg endelig har kjøpt meg sko til ballkjolen min. De er kjempegode å gå i, og jeg gleder meg til å bruke de på ballet! 

pb210540

pb210539

pb210541
Din sko, 399,-
Hva synes dere? 

behind the mask

Like it or not?
pa030502
Accessorize

nye sko

I går kveld var jeg på City Syd med mamma, og en shoppingtur med henne ender alltid opp med noe til meg også. Så da ble det til at jeg fikk meg nye sko. Vet ikke helt når jeg skal bruke dem enda, men jeg elsker dem allerede! Hva synes dere?

p9010450

p9010449
DinSko 449,-

dette kjøpte jeg meg idag:

p8290421
Ansiktsmasker fra vita. 50,- til sammen.
p8290420
Tunika fra Gina. 299,-
p8290418
Jakke fra urban. 199,-
p8290422
Gjett hva som er inni? Fra demand and supply. 39,-

kino-antrekk

picnik collage
Da drar jeg for å se Harry Potter! Kos dere i kveld, søtinger!

ny jakke!

God morgen, verdens beste lesere! Idag våknet jeg til at mobilen min vibrerte som bare det rett ved øret mitt, og for det første så aner jeg ikke hvordan den hadde kommet ditt i løpet av natta for jeg er sikker på at jeg la den på hylla mi, og for det andre så var det ingen andre enn "skjult id" som ringte og sa ingenting. Lekkert.

Ellers så var jeg nede i sted og kom på at jeg har jo glemt å vise dere den nye jakken min! Den er fra hennes og mauritz og kostet 249 kroner, tror jeg. Er den ikke fin?
Idag skal jeg til byen en tur med Tone for å være hennes "personlige stylist" til første skoledag. Haha, det høres ut som om vi skal begynne i førsteklasse igjen. Blir vel ett lite cafèbesøk også, kan jeg tenke meg. 

p8100421

p8100423
Hva skal du idag?

nye innkjøp

I tillegg til en halvfull handlevogn fra obs ble det også noe nytt i klesskapet. Jeg sa jeg kjente mammaen min godt! 
p8100423
Cardigan fra only: 180,-
p8100424
Ring fra h&m: 40,-
p8100421
Cardigan fra bikbok: 299,-
p8100422
Tunika fra only: 199,-

Hva synes dere? 

nytt i klesskapet

Hei! Nå er jeg hjemme fra visningstime på konfirmasjonsbildene mine og så snart jeg får scannet dem inn får dere se 10 stykker. Var en liten tur på trondheim torg også og der kjøte jeg meg dette:

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra Gina Tricot. (199,-)

Image and video hosting by TinyPic
Har ikke tid til å snu bildet. Topp fra bikbok (75,-)
Pluss en svart jumpsuit fra neste stopp til 399,- og svarte kawasaki sko til 499,-. Nå må jeg løpe! 

onsdagsinnkjøp

På onsdag var jeg en kjapp shoppingtur på City Syd, og her er det jeg kjøpte:
Image and video hosting by TinyPic
Alt fra H&M.
Nå sitter jeg hos søskenbarna mine, Karina og Kine, og vi har lan. Hehe, lan høres skikkelig nerdete ut, men vi sitter altså og laster ned filmer. Så har du en god film du vil at jeg skal se - skrik ut! 

H&M-FEBER

Nynorsktentamen; check! Og vil dere høre hvordan det gikk? Sier det uansett jeg. Det gikk kjempebra! Skrev akkurat 2 sider, og er superfornøyd. Sånn, da var skolepraten ferdig.
Siden det gikk så bra på tentamen, tenkte jeg å dra til City Syd for å kjøpe meg litt småting.
hm
Sokker, topp, shorts og mascara fra HENNES & MAURITZ.
Var forresten også rundt hele Tiller's elektrobutikker i håp om å finne noen øreplugger, fordi mine er sprengt, men hallo, jeg gidder ikke å betale 400 kroner for noe å høre lyd igjennom. Så senere skal jeg ta med meg pappa på Clas Ohlsson (?) og sjekke om de har noen der. Det har de helt sikkert.
Har dere prøvd mascaraen? Er dere ferdig med tentamener?

NEWS

Etter at Nidelv tok en velfortjent seier over Flatås (med 15 mål, eller noe sånt) tok jeg meg en liten tur på City Syd.
Her er det jeg kjøpte:

idag 149
T-skjorte: h&m, 49,50 kr
idag 146
Tights: only, 250 kr
idag 147
Bukse: cubus, 129 kr.

Klokken 4 skal jeg på bursdag og spise meg mett på kake. Så skal vi ha taco til middag. Hurra for lørdag!
Q: Hva gjør du?

Dagens innkjøp

idag 1569
idag 1573
idag 1571
Veske og t-skjorte: gina tricot, smykke: only.
Vet det ble et dårlig bilde av smykket, men kameraet mitt er crap.

HER ER HVA JEG KJØPTE MEG IDAG

idag 123idag 124
idag 125idag 126
Rosa genser fra only, kjolesak fra GT, skjerf fra HM og øredobber (som dere ser på bilde nr. 2) fra only.

I LOOOOVE THE JACKET.

NYE INNKJØP

Hei folkens! Nå er jeg skikkelig sliten etter en lang bytur med mamma, men koselig var det.
idag 045
Genser fra bikbok, 249 kroner.
Bukse fra bikbok, 399 kroner.
Skjerf fra cubus, 129 kroner.

For det første elsker jeg fargen på genseren, og for det andre elsker jeg high-wasten på buksa. Kjempefornøyd!
idag 040idag 042
Hva synes du?