TIDENES inspowall

Nå skal jeg vise dere det jeg har sittet med i over en time. Ca 100 bilder fra weheartit {link} satt sammen til ett stort med photoshop. Skjønner egentlig ikke at jeg faktisk har giddet det, men er kjempegøy å se resultatet! Så nå har jeg en helt ny skrivebordsbakgrunn som ingen har maken til. I  it!Hva synes dere?


victoria's secret 2010

Det har nærmest blitt en ny tradisjon at Victoria's Secret fashion show går på tv3 i romjula. Jeg kjenner jeg gleder meg til klokken 20.30 i kveld, å benke meg foran TVen for å se på. Egentlig litt rart at de viser det i jula, når alle sikkert har gått opp både en og to kilo, men for meg er det vertfall en inspirasjon til å starte med treningen igjen etter jul. Tror faktisk Katy Perry skal synge på showet... Det kan jo bli spennende, for jeg har ikke akkurat hørt så mye positivt om henne live! Anyways, husk tv3 klokken 20.30 :-)


Pleier dere å se på det?


i heart itGod morgen! Å starte dagen med litt titting på weheartit.com er vel ikke akkurat feil. Får så utrolig lyst til å hente kameraet mitt og gå ut i snøen å ta bilder når jeg ser alle de fine bildene som ligger ute. Kanskje det er det jeg skal gjøre idag?

Forresten, ikke glem å ønske pappaene deres gratulerer med farsdagen idag :-) Jeg har til og med lagd et ganske fint kort til pappaen min idag, som jeg har tenkt å gi i kveld. Er alltid koselig å få noe som er hjemmelaget!

Pleier dere å gi noe på farsdagen?


inspirasjon


/Jak and Jil

miroslava duma

For ikke så lenge siden så jeg gjennom bloggen til jak and jil, og fant en herlig russisk jente. Oi, hadde aldri trodd at "herlig" og "russisk" skulle være i samme ord, men se på dette da!

Hva synes dere om stilen hennes? 

lauren conrad
Har dere sett et vakrere menneske enn Lauren Conrad? Don't think so. Se på det håret, øyenbrynene og alt! Jeg kunne dødd litt for å se sånn ut. Nå tror jeg at jeg skal se litt på The Hills, hihi. 
Ser dere på T.H? Hey, nå fikk jeg litt Tokyo Hotel-vibber her. Ikke bra.

we are all meant to sparkle

the wall #2

God kveld, dere! Nå har jeg bestemt meg for en ting. Jeg har nemlig funnet ut at en hel vegg skal bli full av inspirasjon! Jeg har kommet ganske langt, og dette tror jeg blir den niende delen av inspowallen min. Men jeg har en ganske stor vegg da, så det er plass til masse mer!

pc070541

pc070543
Hva synes dere om min nyeste? Og forresten. Ser dere hvem som endelig har fått plass? 

raw beauty

Om litt skal jeg på den siste delen av grunnkurset, så nå blir det ikke noe mer snakk om det på bloggen! Lover. Men mens jeg er ute og koser meg med å sitte på biler i mørket, kan dere se på disse kjempevakre bildene. Seriøst, nesten som om jeg begynner å grine. Gledestårer. Tulla. Men de er fine da!

rawbeauty05


rawbeauty02


rawbeauty01
Wildfox

jeg ønsker meg:

Nå har jeg bestemt meg for at rommet mitt skal få litt "naturfeeling" i seg. Jeg skal kjøpe apekatter, furuer, ville tarantellaer og kanskje hvis jeg får råd: en elefant. Tulltulltull. Dette ønsker jeg meg i julegave:

bilde 3
Fås kjøpt >her.<

Rawr, grr og mjau på samme tid! Jeg trenger egentlig ikke noe mer for at rommet mitt skal få en naturlig look da. Eller jo. Man må jo ha foundation og maskara da. Tulltulltull igjen. Burde blitt klovn, jeg. Synes dere det var fint? 

dreamz

Ida: mamma? æ har lyst t å dra på high school i california om to år.
Mamma: mhm, ja sikkert. (hun så på "forbrytelsen".)
Ida: men vær litt optimistisk da!
Mamma: jamen Ida. du har da så mange drømma! 

Derfor tenkte jeg å lage et bittelite innlegg om noen av de drømmene jeg har. Hodet mitt er helt fullt av sånne skikkelig urealistiske ting, men dette er altså noen:

21301242b3624large
Å bo i en toppleilighet midt i New York.
38540295208bdd3beae9large
Gå andreåret på videregående i California.
20090318195355
Dra på språkreise til Brighton i England.
3173543905e02dcbfb75large
Kjøpe meg en bichon frisè. 

Hva er deres drømmer?

god natt!

20090105230343
Nå legger jeg meg for å sove! Håper alle dere skjønninger sover kjempegodt. BLOGGKLISJÈ ♥ 

inspirasjon

Hva synes dere om disse bildene? 
Photobucket Photobucket
Photobucket
Anniken Hannevik Photography
Nå har jeg og Tone laget muffins som vi skal spise før spillinga starter. Med andre ord så er det datafri idag. Snakkes! ♥

mer på inspowallen!

God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra taekwondo med Tone, som jeg har glemt å fortelle dere om. Jeg har nemlig startet på taekwondo og har allerede svart belte med 5 streker! Tulla. Jeg og Tone har en slags "vær-med-på-hverandres-fritidsaktiviteter"-ordning, og siden jeg ble med hun idag så skal hun være med meg på spilling i morgen! Forresten så kjennes det ut som om det er jeg som har vært på trening. Føttene mine kommer til å ha godt at en god natts søvn!

Ellers så skal jeg bruke resten av kvelden min på å lage flere inspo-wall ting, for nå har jeg nemlig bestemt meg ordentlig for at jeg skal få en hel vegg full! Her er forresten det jeg lagde i går:

pa050506
Hva skal dere i kveld? 
Også må dere huske på konkurransen min her.

nattis

Flere enn meg som synes det er kjempekoselig med et nattainnlegg i ny og ne? Blir selvfølgelig litt i overkant når det blir hver kveld, men når jeg først er så godt i gang med mitt lille prosjekt så må det da videreføres. Haha. Har forresten trukket vinneren av cupcake-konkurransen min også, men så ondskapsfull som jeg er så lar jeg dere få vite hvem vinneren er i morgen! Moahaha. 

Og rett før jeg legger meg ned for og drømme søtt om all verdens fantasidyr og ponnier, så må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer jeg har fått idag! Dere er herlige! 

20081222162705
God natt!

god natt, darlings!

Image and video hosting by TinyPic
weheartit

min inspirasjonskilde

Ja, tenk det. Jeg hermer etter Ulrikke og legger ut bilder som gjør at jeg blir inspirert og glad. Herregud, jeg må nesten bli anmeldt til politiet! Jeg hermer jo etter en annen blogger!

20090807232745

20090819160737

lavadiffusesbyineedchemicalxlarge

tumblrkq3l4osbcc1qzpe8uo1500large

tumblrkpyr3gfjyp1qa0hxgo1400large
Hva inspireres dere av?

ida bygger på inspowallen sin

Når jeg endelig ble ferdig med å rydde å vaske rommet, tenkte jeg at jeg kunne la meg gjøre noe av det jeg liker best - nemlig å lage en kollasj. Jeg elsker å sitte helt alene med musikk i bakgrunnen og klippe, lime og sette sammen. Så er det jo en fin måte å få ut kreativitet på også, og når jeg ikke er noe kreativ eller inspirert at all, da kan jeg se på den for å få inn kreativitet. Smart!

Bladene jeg har brukt på den siste kollasjen min er forresten Estetique, hg80-magasinet, h&m-magasinet og vixen (gratisblad fra bikbok).

p8130398
Hvis du vil se litt mer av veggen min kan du trykke her.
Hva gjør dere for å være kreative?

THE WALL

Du våkner og ser at det regner katter og hunder ute. Håret ditt står til alle kanter, sminken er langt ned på kinnene fordi du glemte å vaske den bort tidligere og du aner ikke hva du skal ha på deg. Hva er vel bedre enn en inspirasjonsvegg?
idag 20321
Her har jeg hengt opp bilder fra alt av blader, kataloger og reklamer og hengt opp på veggen min. Hver dag når jeg våkner til dette, får jeg lyst til å ha på meg ordentlige klær, smykker, øredobber, skjerf og ja .. You name it!
Så et tips til deg som trenger inspirasjon; lag deg en vegg! Det hjelper i allefall meg.
Har du en inspirasjonsvegg?

INSPO

99e24fe56c94f927b32ffe7f91f5acfb
736faf48cb9288a22c49bce490b0ec14
Lisaplace.devote.se

Når jeg ser disse bildene over her, tenker jeg først og fremst; give me those legs! Det neste jeg tenker på er; herregud, så fint håret hennes er! Så ser jeg på klærne, og oppdager at bildene er perfekte. Lisa er snygg, og skoene hennes er herlige! Come to mama.


Inspirasjonskilde

Meld deg på konkurransen min her.

Dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle spare til i morgen, men siden jeg ikke greier å dy meg, så poster jeg det idag likevel. Good for you!
Jeg ryddet opp i skapet mitt igjen, for femte gang siden sommerferien tror jeg, og fant ut at fargene som går igjen er svart, hvit og grå. Da begynte jeg å tenke over litt; hva er det egentlig som inspirerer meg til å gå med disse fargene? Selvfølgelig har jeg masse annet i skapet mitt også, men det er helt klart disse fargene som dominerer.
Så så jeg gjennom noen blogger jeg leser og fant ut hvem jeg inspireres fra. Nemlig Lena. Her er noen bilder, så dere skjønner hva jeg snakker om.
eleele2
ele3ele4
Hvem blir du inpirert av?