- SLUTT PÅ WWW.ILE.BLOGG.NO

Ja, nå har jeg gått og tenkt over dette her lenge, og det er ikke noe det går an å forandre på. Bloggen min blir som et slit hver dag, og jeg føler at jeg må blogge. Blogging skal være gøy, det vet alle, og derfor har jeg bestemt meg for å ta en bloggpause, i verste fall en bloggslutt.

Jeg kommer ikke til å slette bloggen min, og hvis jeg kommer på det blir det jo et innlegg av og til, men absolutt ikke så ofte som det er nå.
idag 172
Jeg har et sjokoladeriskorn på låret. Høhø.

Da er det bare en ting igjen å si: takk til alle dere som fulgte med på bloggen min! Det har vært kjempekoselig! KKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSEEEEEEESSSSSSSS

- AV MANGEL PÅ BILDER

cimg11911232221890
... legger jeg ut et gammelt, stygt, forferdelig, mongolid, lamt, rart bilde av meg.

Skolen slutta 10 minutter tidligere idag, så jeg har all grunn til å feire! Våknet forresten klokken kvart på 8 idag, og da var det et kvarter til jeg skulle gå til skolen. Det finnes ikke stress i meg, så det gikk jo fint.  Høhø.
Nå er det lekser og franskøving som er neste, og i kveld er det jo top model og playboyjentene også! Wehu.
Meeeeeeen, vi blogges later søtiser!

- RIGHT NOW

idag 162
Fra klokken 5 over halv 5 og til jeg har spist middag er det One Tree Hill som gjelder. Pluss at tine jordbæryoghurt gjør ettermiddagen min perfekt. Det eneste som mangler nå er varmen. Jeg prøver desperat å fyre opp i ovnen, men som den flinke jenta jeg er får jeg det ikke til. Høhø. Flinke.
idag 1536
Jeg er lei av at jeg alltid legger ut hvordan jeg ser ut akkurat nå (og uansett så vil dere ikke se det), derfor viser jeg dere hvordan Oskar ser ut akkurat nå. Fin, hæ?

Hva gjør du for å kose deg?


- I'VE FOUND THEM

vilha
Drømmesolbrillene mine. Disse skal jeg ha uansett om det blir krig i Norge. Uansett om søstra mi får anoreksi, og uansett om jeg må flytte til Kongo, så skal jeg ha disse brillene. Okei, så alvorlig er det ikke.

- VET IKKE JEG

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra kirka og er kald som en ispinne. Langdrygt og kjedelig - der har du kirka!

Forresten idag er jeg ikke i bloggehumør. Jeg aner ikke hva det er men jeg må tenke skikkelig hardt for å finne ut noe å skrive om. Det kan jo hende at det har litt med at blogg.no ikke vil laste opp bilder, men man vet aldri. Men vi får håpe at skrivelysten kommer så fort som mulig. Kos dere!

- DRØMMELAND

120546_untitled-1_-_copy
Lookbook.nu. Sånn skal jeg gå kledd i sommer.

Nå sitter jeg og Camilla på hver vår PC og spiller, skriver innlegg og ser på andre sine blogger. Isn't we social? Men det er dette jeg kaller å slappe av. Gjøre hva man vil forran dataen er herlig. Rett og slett, herlig.
Hannah Montana durer på tv'en og alt er som det skal. Høhø.

I morgen klokken kvart over 10 (!) er det konfirmasjonsgreier i kirka, så det blir ingen sen kveld på oss i kveld, dessverre. Men nå får dere fortsette å kose dere videre utover, det skal ihvertfall vi!
Kjøss.

- GOD "MORGEN"


Nå har jeg og Camilla stått opp og spist frokost. Veldig hyggelig at så mange liker Egyptvideoen vår, og nå kan dere begynne å glede dere til Hawaiivideoen vår. Vi skal kanskje filme den ikveld, for jeg skal ligge over til Camilla, men vi får se. Vi skal også bake boller idag, så ikke se bort ifra at det blir en liten videoblogg derifra også. Høhø. Ida and Camilla is in tha moooood!
Dere får bare fortsette å ha en super dag, så blogges vi!

- VIDEOBLOGG; EGYPT

video:idaogcamillaiegypt
Den svarte stripa midt i videoen er fordi det er noe galt med kameraet. Og dette er fullt og helt Ida-og-Camilla humor! Høhø.

- VIDEOBLOGG PÅ VEI

Hei folkens! Nå sitter jeg og Camilla og redigerer videobloggen vi nettopp har spillt inn. Den kommer mest sannsynlig ut i morgen, så her har dere to bilder som gir dere et lite hint om hva den handler om.ida g camilla 021
ida g camilla 022
Gleder du deg?
Edit: Den kommer straks!

- ULRIKKE LUND & KVELDENS PLANER

bilde6361220913097Da har jeg lest gjennom hele Ulrikke Lund sin blogg på iPublish, og herre min juledag så imponert jeg er over den jenta. Uansett om hun skal på fest eller cafèbesøk så ser hun alltid fantastisk ut!

Og sist men ikke minst; Hvor har hun fått tak i de solbrillene? Elsker dem.

Nå skal jeg stikke opp på rommet mitt for å ringe Camilla, så skal jeg rydde og så skal jeg vente. Høhø. Håper dere får en fantastisk fredagskveld kjære lesere!

- OM HUD

idag 222Huden din påvirkes av hva du spiser og drikker. Drikk vann, tren, få nok søvn og bruk hudprodukter som passer din hud, så kommer den til å se flott ut!

Hver dag renser jeg huden min. Først tar jeg av sminken, vasker over med rensemelk, og til slutt smører jeg en krem for min hudtype i ansiktet. Jeg kan helt sikkert anbefale dere om flere hudpleieserier, men fordi om de funker til meg er det ikke sikkert at de funker for dere.

Mine tips for en fin hud:
Rens huden om morgenen, og smør inn en god fuktighetskrem.
Drikk mye vann.
Vær en del ute. Frisk luft er det beste for sunn hud.
Ikke sov med sminke på. Da tetner huden med en gang.

Ja, og forresten: tren og bli sterk! Det funker! Høhø.

- KARAKTERER

Hei søtinger! Siden vi fikk avspasering på skolen idag kom jeg hjem 40 minutter tidligere, og hva gjør man da? Jo, man går på bloggen. I siste time fikk vi karakterkortene våre, og istedefor å si hvilke karakterer jeg fikk på hvilket fag, sier jeg bare at jeg fikk 4,5 i snitt. Superultramegafornøyd!
Her er hva jeg har på meg idag:

idag 231
Jakke fra only, bukse fra H&M, skjerf fra H&M, og topp under fra bikbok.

I går var jeg som sagt på innlegget under på spilling fra 6 til 9. Derfor kom jeg ikke hjem før i 10 tiden, noe som resulterte i dårlig nattesøvn. Mamma kom innpå rommet mitt klokken kvart på 8, og siden jeg hadde et kvarter på meg før jeg skulle gå, ble det joggebukse idag. Jeg er ikke noen stor fan av joggebukse, men idag var det egentlig litt deilig!

Senere ikveld kommer Camilla så natten blir tilbragt med latter. Mye latter. Ja, også er det cheetah girls på disney channel klokken 7 i kveld. You just gotta se it! Au revoir!

- TODAY, I LOOK LIKE THIS

idag 216idag 223
Alt fra bikbok.

Høhø, hvem sa at jeg var bikbokfan? Nå er middagen sunket ned i magen, og leksene unnagjort. Herlig! Senere ikveld skal jeg på spilling og siden den ikke slutter før klokken 9, blir det ikke noe innlegg etter det.
Over til noe annet, nemlig karakterer! I morgen får vi karakterkortene våre, og det eneste jeg vet er at jeg ligger på en femmer i engelsk. Med andre ord, jeg er spent og nervøs på samme tid.

Camilla skal også ligge over i morgen, så jeg kan love dere videoblogg. Og bilder selvfølgelig! Nå sitter jeg bare å slapper av ved pc'en og det har jeg tenkt å gjøre helt frem til klokken er halv 6. Håper dere har en kjempefin dag!

- PERFECT NIGHT

idag 209Heisann snygginger! Og til dere som trodde det stod stygginger der. Nei det gjorde ikke det :-)
I kveld skal jeg ha spa-night-for-one. Det betyr at alt det går an å fikses på når det gjelder føtter, ansikt og hår og hender skal fikses på. Ikke i kirurgiform, men i krem- maske og shampoo- form. 

Jeg synes nemlig at denne uka har vært så stressende som det går an å få den. Med prøveøving, lekser og ja. You get it. Derfor skal jeg straks opp i dusjen, og stå der i en time. Minst!

Forresten så ser dere dagens antrekk på siden her. Uklart, men dere ser vel at det er rosajakken min? Høhø, med en gang den er vasket, bruker jeg den igjen! Å ja, så er det jo Gossip Girl idag også! Enda en ting å glede seg til! Kos dere :-)
Har dere et favorittplagg dere bare bruke?

- HOME FROM SCHOOL

Skoledagen idag varte lenger enn jeg trodde, det virka vertfall sånn, og etterpå var det spilling så jeg kom ikke hjem før nå nettopp. Jeg har en lekseting idag også. Eller, kall dere hva dere vil, men jeg fikk sterk 5er på geografiprøven!
idag 212
idag 215
Det som forklarer det siste bildet er at jeg holdt på å miste pusten av Camilla. Ikke av at Camilla er så tung for det er hun ikke, men fordi jeg mildt sagt holdt på å flire meg ihjel.

Nå løper Oskar rundt meg som en galing, og det er kun en ting jeg hører. Mjau. Han vil helt sikkert ha mat, men akkurat nå gidder jeg ikke. Mamma hadde kjøpt ferrero rocher (noen som vet hva det er?) til meg siden jeg fikk en sterk 5er, og jeg elsker det! Jeg tør å si at mamman min er best.
 
Nå er det lekser i en time som er det neste på planen, så blogges vi senere ikveld! :-)

- TODAY

Idag er det naturfagprøve. Jeg sier bare 4 ord; ønsk meg lykke til. Herregud, Ida. Hvorfor begynte du ikke å øve før?
idag 199
Sånn ser jeg ut nå. Ikke særlig blid, nei. Høhø.

ANNA! Emilie har fått premien din så den er på veg til deg :-)

- JESSDA + ENDA ET PUSEBILDE

Nå er jeg glad av 3 grunner. 1: "lederen" i kirka idag var ikke den jeg var redd det skulle være. 2: Da jeg kom hjem ventet det 8 nye kommentarer på meg. 3: Det er frustrerte fruer i kveld.
Det eneste som trekker ned humøret mitt nå er at vi har naturfagprøve i morgen. Jippi, sier naturfagnerdene, buhu sier jeg.

Og en ting til: jeg har blitt bloggavhengig. Det siste jeg tenker på før jeg sovner er hva jeg skal blogge om, og det første jeg tenker på når jeg våkner er hvordan det neste designet mitt skal bli. Eller, det er nesten sånn.
Siden jeg begynte med blogging i september har det blitt en del av livet mitt. Det er helt merkelig å tenke på at folk leser hva jeg skriver, og det som virkelig "skremmer" meg er når jeg sier til en venninne; Jeg har fått meg en ny bukse! Så får jeg til svar: Vet det, jeg så det på bloggen din.
Flere som har det sånn?
idag 180
Bare si fra hvis katte"spammingen" blir for mye for dere. Jeg er glad i Oskar :-)


- ALIEN I ET TELT

idag 192
Jepp, det er hva jeg ser ut som når jeg har på meg jakken min. Men er det vinter, så er det vinter. Og er det kaldt, så er det kaldt. Og sånn er det bare.
Og helt til slutt: hvis jeg ikke tar helt feil så kommer ca. 97,8 % av dere til å se frustrerte fruer i kveld. Det skal ihvertfall jeg!

Skal du se FF?


- BEDRE SENT ENN ALDRI

... er det første jeg vil si. Jeg har vært fullt opptatt i hele dag, og nå burde jeg egentlig sittet å gjort lekser om pubertet, sex og samliv, men greier ikke å holde meg borte fra bloggen. Klokken 7 skal jeg i kirka på konfirmasjonsmøte også så det blir ikke mye tid til overs.

idag 208
idag 201idag 206
Oskar er begravd i leksene mine, jeg hater leksene mine & det siste bildet er at jeg er glad for at det snart er helg.
Dessuten greide jeg å knuse lampa mi idag når jeg sto opp. Hvem visste vel at ledningen lå på gulvet?
Håper dere har en super tirsdag! Jeg skal være en mye bedre blogger i morgen, lover.

Å forresten! Jeg har fått meg jobb! Å selge dagbladet på søndagsmorgener. Så hvis du bor i klæbuvegen, kommer jeg på døra di hver søndag. Høhø.

- Å SÅ SINNA

idag 159Jeg vet at jeg er utrolig fin når jeg gjør sånn. Men dere måtte få se det en gang! Høhø, sett i gang å le!

Nå er det playboyjentene om 5 minutter, og for dere som ikke har sett det, så går det på tv norge klokken 8. Jeg anbefaler det for folk som liker å se på dumme blondiner som har en hjerne det kun er plass til en 90 år gammel grisemann og en chihuahua-hund. That's the way I like it!

Ellers får dere bare kose dere så mye dere kan i kveld! Så blogges vi i morgen.


- KATTEN MIN ER FOTOGEN

Dere vet jeg sa i et innlegg for noen dager siden at jeg skulle ta bilder av pusen min til noen hemmelige greier? Vel, jeg tror jeg sier det sånn at de hemmelige greiene ble det ikke noe av. Oskar er jo så utrolig fotogen!
idag 167
idag 166

- IDA ER ET ANNET ORD FOR KUL

... Ifølge urban dictionary. Ja Marit. Jeg har tatt det fra deg :-)
urban
Trykk her og finn ut hva ditt navn er! Hva ble du?

- NY UKE

... igjen, og nå har jeg 10 dager igjen som fjortiizzzz.

For jeg blir nemlig 15 år 29. januar, så hvis du er her da, er det hyggelig med en hilsen! Nå sitter jeg her og drikker iste og venter på at det skal bli middag. Jeg må vel egentlig begynne med leksene også, men det skal dere få slippe å høre om. Her er hvertfall hva jeg har på meg idag:
idag 154idag 155
Genser og jeans fra bikbok, skjerf fra H&M and my løøøvly iPod.

Ikveld er det bare topmodel og playboyjentene som står på planen, og lekser selvfølgelig. Håper dere har en finfin dag, så lurer jeg på en ting: Hvem heier du på i top model? Jeg har ingen favoritt enda!

- SLITEN

... Etter en lang dag i pirbadet. Hendene mine føles ut som svisker og jeg greier såvidt å røre på ansiktet. Helt stivt!

Jeg vet jeg sa at jeg kom ikke til å blogge noe i kveld, men siden jeg ikke har noe annet å gjøre så får det bli blogging da. Jeg tenkte å legge ut dagens outfit, men hallo. Jeg har vært i pirbadet hele dagen og hva har man på seg da? Nettopp. Bikini.
Men det jeg kan er å legge ut bilde av hvordan jeg så ut før jeg dro i pirbadet.
idag 130
I morgen er den store leksedagen pluss at det er top model, men det blir helt sikkert et blogginnlegg eller to (eller fem) i morgen også.
Har dere hatt en fin dag?

- GODKVELD

Og takk for en herlig bloggdag! Jeg har fantastiske lesere, verdens mest fanstastiske lesere. Dere legger igjen kommentarer 5 minutter etter at jeg har postet et nytt innlegg, og nå er jeg helt i hundre! Selv om jeg har greid å søle sjokolade på genseren min, så er jeg utrolig glad for at dere gjør dette mot meg.

9304
I morgen skal jeg som sagt til pirbadet, og siden vi skal være der når det åpner (klokken 10) til det stenger (klokken 19) tror jeg at dette blir mitt siste blogginnlegg for helga. For liksom, se for deg meg komme hjem etter en 9 timers lang dag i pirbadet. Kommer jeg til å sette meg på pcen eller kommer jeg til å gå rett opp på rommet mitt å legge meg?
Dere får sette i gang å gjette, og ha en fortsatt fin kveld!
idag 145
Så avslutter vi med et typisk svensk sitat: Puss på er! ♥

- HVA GJØR EN BLOGG BRA?

... Er det spørsmålet nesten alle bloggere får på en eller annen spørsmålsrunde. Og siden jeg er så glad i å lage lister så skal dere få enda en liste av meg om hva jeg synes gjør en blogg bra.

1. Det første jeg gjør når jeg kommer inn på en ny blogg er å scrolle kjapt nedover. Jeg ser på bildene, og kun på bildene. Har ikke bloggen bilder, er det like stor sjans for at jeg kommer til å følge med på den som det er å vinne i lotto.

2. Har bloggen bilder ser jeg på det første og siste innlegget. Hvis bloggen har forbedret seg fra det første innlegget til det siste er det også stor sjans for at jeg kommer til å følge med.

3. Så ser jeg om personen skriver bra og hva han eller hun skriver om. Er det bare "idag stod jeg opp klokken 8, så spiste jeg frokost, så gikk jeg ut en tur, så gjorde jeg det og så gjorde jeg det", krysser jeg ut bloggen med en gang! Skriver personen bra sånn at jeg bare må lese videre, er jeg stucked!

4. :D <3 ^^. ;* ; - D ;) :) ; - * ._. -.- Trenger jeg å skrive mer? En fin huskeregel: Bruk maks en smiley i gjennomsnitt per innlegg.

5. Oppdater ofte. Det verste (nesten) jeg vet er folk som oppdaterer en gang i uka. Okei, det var litt drøyt, men dere skjønner tegninga?

6. Layouten!

Det var det jeg kom på nå! Hva synes du gjør en blogg bra?


- PRINSESSER

idag 152
Les for meg om prinsesser.

Da jeg var liten var krone det jeg ønsket meg mest i hele verden. Denne boken ble lest utallige ganger på sengen av mamma og eventyrene satte seg i hodet. Der er de fremdeles. Det ønsket som lå forran krone var å bli en prinsesse. En ekte prinsesse. Hvilken jente i verden ville ikke være en ekte prinsesse liksom? Ingen.
Jeg drømte om at mamma og pappa var konge og dronning og at jeg levde i et slott, under navnet Prinsesse Ida.

Q: Drømte du om å være prinsesse da du var liten?


- SÅNN SER JEG UT IDAG

idag 150idag 149
Genser fra H&M, bukse fra bikbok og smykke fra H&M.

Nå sitter jeg å ser på videobloggene til nette nestea (annette) og kjenner pannekakelukta langt oppi nesen. Vi skal nemlig ha pannekaker til middag idag! I morgen skal jeg til pirbadet med søskenbarnene mine, noe jeg gleder meg til. Har ikke vært i pirbadet på ett år eller noe, tror jeg.
Q: Vært i pirbadet før?

- SLITENT BUSTETROLL

Hello people! Da har jeg kommet hjem fra en tur på 5 forskjellige sportsbutikker for å prøve å finne skisko til meg, men gjett da. Ingen av butikkene hadde størrelsen min! Uff, mamma, nå får vi ikke gått på ski! (Les: Wehu! Vi trenger ikke å gå på ski!)

Jeg fikk ihvertfall kjøpt meg noe, men det er bare sånne småting som man ikke har bruk for hvis man ikke har iPod. Så kjøpte jeg batteri til kameraet mitt, så nå stikker jeg bare opp på rommet mitt for å ta outfitbilder så kommer jeg straks tilbake igjen. Ciao!

- MUSIKK

dddd
Blogg.no gjør kvaliteten så dårlig som det går an, men dere ser da?
For å si det med ett sammensatt ord: HIGHSCHOOLMUSICALPOWER!
Hjelp meg! Jeg trenger virkelig noe nytt å høre på!

- TRAVELT

Hei folkens! Idag har jeg masser av ting jeg må gjøre, og jeg starter allerede nå, men det blir helt sikkert et blogginnlegg til i løpet av dagen.
idag 135
Først er det "photoshoot" med pusen min. Jeg skal nemlig ta bilder jeg kan bruke til noe hemmelig. Høhø.
Så skal jeg legge over sanger på iPoden til Renate, for pcen hennes har flydd til himmelen, igjen.
Etter det skal jeg spurte (ja, spurte) ned til Renate med iPoden hennes, og etter det venter vaksing og rydding av rommet mitt. Jeg håper alle dere har en flott dag, så blogges vi senere!

Ja, en ting til: I morgen skal jeg se Twilight. Jeg har ikke lest boka, men har skyhøye forventninger. Alle sier jo at den er kjempebra osv. Har du sett den, og synes du den var bra?

- OUTFIT OG BLOGGANBEFALING

idag 131idag 129
Er utrolig dårlig til å sette sammen antrekk om dagen, så jeg går stort sett i de samme antrekkene. Jeg vet det.

Men det var en ting jeg ville vise dere! Hvertfall hvis dere har fransk på skolen, og skjønner litt så har Betty en utrolig moteblogg der hun legger ut fantastiske outfits, og skriver på fransk! Wehu, heaven! Jeg har bladd gjennom ganske mange av sidene hennes nå og sitter bare å gaper. I love your stile, gøøørl!
betty3
bettyetvous1
neige62

- IT'S GETTIN' COLD OUT HERE

... Er overskriften som mange har hintet til. Og ja, det er frysende kaldt. Jeg holdt i hvertfall på å fryse ihjel der jeg gikk i trange jeans og ikke hadde tatt igjen glidelåsen på jakka mi.
idag 134
Idag fikk vi også tilbake norsktentamen, noe jeg syns gikk kjempebra! Jeg fikk 4 på nynorsk og 4+ på bokmål! Det er det viktigste som har skjedd idag. Nå er det spaghetti og blogglesing som står på menyen, så vi blogges!

Q: Hvor kaldt er det hos deg?

- JEG LIKER ...

idag 093
... Bilder som dette. Når jeg får se et sånt bilde får jeg lyst til å spurte ut å ta 1000 bilder til. Litt fordi de er så fine, men mest fordi jeg liker å ta bilder. Nytt ønske på ønskelisten: Speilrefleks.

Idag stod jeg opp tidlig. Bare for å blogge! Hva gjør jeg vel ikke for dere?
Forresten; visste dere at de hackegreiene mot Ida Wulff var bare for å advare andre til å ha vanskelige passord? Jeg synes det var forferdelig unødvendig!
Hva synes dere om det? Helt greit eller unødvendig?

- READY FOR TAKE-OFF

Jeg tar av snart. Hodet mitt banker, og jeg er glovarm. Enten er det fordi jeg holder på å bli syk eller så er det fordi ovnen står på for fullt. Har dere det fint?
113876jotaaai005
11394831923940426c4a0dbfd4o
Lookbook.


- BLOGGMAIL

Nå har jeg endelig fått ordnet meg bloggmail! Yay. Så nå får dere bare sende ris og ros til ile.blogg@hotmail.com. Jeg leser alle mailer, og svarer på alle, så hvis du lurer på noe - send en mail!
ileeee
Kvelden i kveld blir tilbringt i New York med Serena og Blair ved bassengkanten, mens vi prater om hva morgendagens antrekk skal bli. Høhø. Dream on, Ida.

Q: Hva skal du se på superonsdag i kveld?

- DILEMMA

Heisann ppl! Livet mitt er ikke så utrolig spennende for tiden, og det går mest i lekser lekser & lekser, og av egen erfaring vet jeg at leksene til ukjente personer er utrolig kjedelig å lese om, så da sparer jeg dere for det. Men en ting vil jeg si: samfunnsfagprøven idag var e-n-k-e-l! Og jeg fikk 5 på RLEprøven. Sånn, da var leksepraten ferdig.

Nå sitter jeg desperat å prøver å finne ut om jeg skal rydde rommet mitt eller ikke. Det positive er at det blir rent hvertfall en dag, og det negative er at det blir rotete igjen etter 2 dager.
idag 101
Og Ghazal: JEG VET at man må være 18 for å være registrert på frossle, men i mitt tilfelle er det foreldrene mine som er registrert!
Q: Rydde eller ikke?

- CAN'T WAIT

Hej allihopa! Nå slasker jeg rundt i huset som en annen slubbert, og bare venter på at klokka skal bli halv 6. Da skal jeg nemlig til Frida og ha "puggekveld" til samfunnsfagprøven i morgen! Jeg kan ingenting og jeg må få lært meg 100 sider før klokken 5 over 12 i morgen. Yey me!
idag 087
I love you geografibok! (Les: pell deg ut av livet mitt)

Q: Liker du geografi?

- JEG LER

idag 091idag 093
Vi er så pene, Marit!

Good morning sunshines! Stikker snart ut døra for å dra til skolen, men heldigvis begynner vi med engelsk, og når jeg er ferdig med bokrapporten, kan jeg bare sitte å se på de andre! Blogges søtinger.

- HER ER HVA JEG KJØPTE MEG IDAG

idag 123idag 124
idag 125idag 126
Rosa genser fra only, kjolesak fra GT, skjerf fra HM og øredobber (som dere ser på bilde nr. 2) fra only.

I LOOOOVE THE JACKET.

- NYE INNKJØP

Hei folkens! Da har jeg kommet hjem etter en herlig bytur med mamma. Det vi egentlig skulle gjøre var å ta nye mål til bunaden min, men når vi først var i byen kunne vi jo gjøre andre ting også? Høhø.
Jeg fikk kjøpt meg en rosa genser, et skjerf, et par øredobber og en "kjole". Men siden kameraet mitt har gått å lagt seg (les: batteriet er tomt) så blir det ingen bilder av tingene før jeg har kjøpt nye batterier. Sorry!
I kveld blir det topmodel-seing hjemme hos Marit, noe jeg gleder meg til. Er så lenge siden jeg har vært der nå.

Dessuten en kjempegod nyhet for meg: Jeg og mamma gikk og pratet om hva familien skulle bruke de pengene vi fikk av bestemor osv på. Så foreslo jeg speilreflekskamera, og mamma sa at det kunne vi jo gjerne spare til! Nå kommer jeg til å være glad resten av året, for det ser jeg virkelig fram til  :-)
idag 096
Lykkearmbåndet mitt.
Q: Har du noe å glede deg til?


- TODAY

Hei søtinger! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang og slitsom dag på skolen. Er det bare jeg som gleder meg til helga starter?
idag 121idag 120
Alt fra bikbok.

Nå skal vi spise middag (jeg vet det er tidlig) for jeg skal til husfliden og prøve bunaden min! Jeg aner ikke hvordan jeg kommer til å se ut i den blåfargen, så det kan bli spennende. Høhø.

Q: Hvilken bunad har du?

- YOU WILL ALWAYS LOOK PRETTY

3084925886c206aed3761231694785
bilde2copy1231695402
Flickr.com


- INSPO

99e24fe56c94f927b32ffe7f91f5acfb
736faf48cb9288a22c49bce490b0ec14
Lisaplace.devote.se

Når jeg ser disse bildene over her, tenker jeg først og fremst; give me those legs! Det neste jeg tenker på er; herregud, så fint håret hennes er! Så ser jeg på klærne, og oppdager at bildene er perfekte. Lisa er snygg, og skoene hennes er herlige! Come to mama.


- HVORDAN TJENE PENGER PÅ BLOGG?

... Er spørsmålet jeg har lurt på lenge. Men nå har jeg endelig funnet en pålitelig side man kan bruke.
Trykk på banneren til høyre, og du får 50 kroner i startbonus!

Jeg vet at mange av dere også har lurt på det samme som meg, så nå skal jeg prøve å forklare dere hvordan.
1. Trykk på banneren til høyre, og registrer deg som bruker.
2. Det kan ta en dag før du får mail om at du er blitt godkjent, så ha tålmodighet.
3. Når du har fått mailen står det et passord, og det er passordet du må bruke den første gangen du skal logge deg på. Du kan skifte passord senere, og det anbefaler jeg dere å gjøre for passordene du får fra Frossler er ekstremt vanskelige å huske!
4. Så trykker du på "Alle program" til høyre på menyen, og finner den annonsen du vil ha på din blogg.
5. Trykk "Annonser" på den annonsen, og finn den koden som passer best til ditt bloggoppsett.
6. Lim inn koden i bloggoppsettet ditt, og ....
... så er du i gang!
Frossle.com

- ØVING x2

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra enda en lang øvedag. Både øving i korpset og øving på samfunnsfagen i pausene gjorde at nå er jeg utrolig sliten. Men siden vi har samfunnsfagprøven på tirsdag, må jeg vel lese litt uansett.
idag 081
Men det positive er at nå er seminarhelga over, og nå skal jeg ikke på spilling før på onsdag! Så nå blir det null korpssnakk på meg fremover.
Ellers så greide jeg å gå der det er som verst med is, og svosj så lå jeg nede. Typisk meg!
Håper dere har hatt en herlig søndag, så får dere fortsatt ha en kjempefin kveld!

Q: Har du gjort noe spennende idag?

- HEI KJEKKEN

chacecrawford300Hei folkens! Nå sitter jeg å spiser frokost og gjesper som bare det. Klokken halv 10 skal jeg møte Renate så skal vi gå til seminaret igjen. Heldigvis har jeg masse godteri igjen fra i går!

Så til det jeg egentlig skulle si: maaaange jenter syns at Zac Efron er så nydelig, kjekk, pen og alt det der. Jeg for min del liker ikke han i det hele tatt. Chace Crawford i Gossip Girl er helt klart min favoritt!

Men nå skal jeg bare kjappe meg å spise ferdig, og så skal jeg opp å rette håret. Høhø. Blogges i kveld!

Q: Hva synes du? Zac, Chace eller noen andre?

- POLAROIDS

idag 021polaidag 071pola
idag 015polaidag 080pola
JEG ØNSKER MEG POLAROIDKAMERA!

- JEG EKKE NO MAMMUT, JEG ER EN PUNGROTTE

mammutpungrotte531854a
Sitter og ser på istid 2 og ler meg ihjel av mammuten som tror den er en pungrotte. Høhø.
Og jeg bare lurer. Hvis du måtte være et av disse dyrene, hva ville det ha vært? Mammut eller pungrotte?


- VACKERT

idag 093
idag 104
idag 100
idag 103idag 098
Fugler i treet, korpshuset, smågodt, Renate & meg, meg.

Da har jeg kommet hjem fra en lang, men morsom øvelse. Jeg har vært der i 7 timer, og er ganske sliten, så det blir nok en tidlig kveld på meg idag ettersom jeg skal dit i morgen klokken 10 også.
Nå sitter jeg bare her og hører på musikk og bare koser meg.

Jeg og Renate begynte å prate om syden idag når vi dro hjem, og nå savner jeg syden kjempemye! Hvis det er noen tilfeldigvis som har 10000 kroner i lomma som jeg kan få, blir du med meg til syden da?

- SEMINARMODUS

Hei folkens! Nå har jeg et kvarter på meg før jeg skal være på sunnlandbarnehagen, så jeg tenkte å vise dere bildet jeg tok i går.
idag 086
Jeg rakk ikke å redigere noe nå, men skal prøve å få det litt bedre når jeg kommer hjem.
Kameraet er pakka i lomma på jakka mi, og barytonen på ryggen. Ha en kjempefin lørdag - det skal hvertfall jeg!

- TOMORROW

I morgen skal jeg på seminar fra klokken er 10 til 5, så da blir det ingen blogging før det. Men når jeg kommer hjem skal jeg vise dere et bilde jeg ble kjempefornøyd med som jeg tok isted.
Nå har jeg vasket (!!) alle solbrillene mine, og sitter og ser på Mesternes Mester, et program på nrk1 om gamle idrettsutøvere som konkurrerer mot hverandre.
Utrolig teit, men det er jo ingenting annet som går på tv'en!
idag 031
Oppskrift på dette kommer også i morgen! Hvis jeg rekker det selvfølgelig.


- BILDER SOM ALDRI BLE PUBLISERT

dsc02031230776582
idag 041
dsc02021230776442
En blanding av noen nyttårsbilder, og 1 julebilde.

Nå vil jeg bare si til dere at jeg har rundet 7000 besøkende, og herre min juledag, jeg er så glad. Jeg må bare si at jeg blir glad for hver eneste kommentar, jeg blir glad for hver eneste tilbakemelding og jeg blir glad for hver eneste besøkende. Noen av dere tenker sikkert at "det er så mange som har kommentert det innlegget, så hun ser sikkert ikke min kommentar". Jeg ser alle kommentarene deres! Hver og en av dere har alle en plass i hjertet mitt.
Så vet dere det.

- POPCAP

Hei! Nå sitter jeg og spiller insaniquarium på popcap, og leser blogger samtidig. Travelt? Neida, langt ifra. Jeg elsker det!
idag 071
Jeg og Marthe brukte forresten en og en halv time til sammen på filming, redigering, opplasting og konvertering!
Q: Er det noe på TV'en idag?

- VIDEOBLOGG; SPØRSMÅL DEL 2

video:idaspm2

Dessuten skal det stå spørsmål og ikke spørmsål i begynnelsen. Høhø.
Og her er de siste spørsmålene som ikke ble med:
Hva syns du om bloggen min (maritje.blogg.no)? Bra! Men du oppdaterer ikke så ofte.
Hva er 2+2? 5
Har du fortsatt ku klux klan-hatten fra 8nde (samf.prosjektet :P)? Nei, den tror jeg ligger igjen i glassburet.
Vil du kjøpe min exelente hjernekrem (hahahah)? Den er IKKE testet på dyr ;)LEI AV Å IKKE HA PENGER? LEI AV Å BLI KALT DUM? LEI AV Å VÆRE DUM? HVORFOR IKKE KJØPE EN HJERNEKREM? Jeg er så smart fra før av.
Liker du nøtter? Jepp
Hvor skal du i sommer? Vet ikke enda.
Hvilken klasse er verdens beste? 9a
Hva slags kamera har du? Nikon coolpix 5600. Anbefales ikke.
Hvor mye kosta det (må ikke svare)? Aner ikke. Fikk det i julegave.
Kommenterer du og leser andre sine blogger også? :) Ja, det gjør jeg. prøver å svare på alle kommentarene som jeg får.

- VIDEOBLOGG; SPØRSMÅL DEL 1

video:idaspm1

- HEI

Nå holder jeg & Marthe på og redigere svar-på-spørsmålsvideobloggen. Noen spørsmål kom ikke med, så de svarer jeg skriftlig på under videoen :-)
Q: Gleder du deg?

- JEG ER I KK

ojojojoj
Det er veldig dårlig kvalitet, men jeg er på hjemmesidene til KK!
Haha, bare tull!

- BLOGGBOK

idag 028idag 033
Genser fra neste stopp, jeans fra oasis og iPod.
Idag har jeg endelig fått meg en ny bloggbok! Den andre jeg hadde ble skrevet ut, og nå har jeg vente leeenge på å finne den perfekte bloggbok. Så nå blir hele boken skriblet ned med ideer til bloggen min. Wehu!
Har også fått tilbakemelding på om jeg skal begynne med oppskrifter, så det blir i morgen.

Q: Har du noen bloggtips som jeg kan skrive opp i boken?

- OPPSKRIFTER?

Hei igjen! 
Det var en ting jeg lurte på... Skal jeg begynne med matoppskrifter på bloggen? Sånn til forskjellige kaker, boller, muffins og så videre? Hadde vært veldig fint om dere hadde sagt ifra om dere vil ha det, for jeg har litt lyst til å starte med det. Høhø. 
Q: Oppskrifter eller ikke? 

- MISS YOU LOVE


Hver gang jeg hører denne sangen, begynner jeg å tenke på bestevenninna mi, Ingrid.
Because I miss you, love.

- ØHM

Hei! Jeg synes bokrapporten min idag gikk så forferdelig bra, derfor vier jeg overskriften til det ordet jeg sa mest: øhm.

Nå sitter jeg klar med et drops i munnen og skal straks begynne med å sjekke daglige oppdateringer på de bloggene jeg leser. Så når det er sagt; skriv inn bloggadressen din under, så sjekker jeg den så fort som mulig!
idag 018idag 018
Hva jeg har på meg idag, eldgammelt bilde, men gidder ikke å ta nye bilder nå. Høhø, lating.

Så en update om spørsmålsrunden: jeg er superhappy for at jeg har fått så SINNSYKT mange spørsmål, og jeg kommer ikke til å svare sånn kjedelig rett foran kameraet på spørsmålene deres. Marthe skal nemlig intervjue meg. Exiting!

- STILL MEG SPØRSMÅL

Ghazal lurte på om jeg kunne ha en spørsmålsrunde med svar på videoblogg, så det skal jeg sette i gang nå.
Værsegod å spør meg om alt mulig! Jeg er spent på om dere lurer på noe om meg.

- NEI, NÅ HAR JEG DUMMA MEG UT

Hei. Egentlig burde jeg ikke vise meg mer her. Jeg har dumma meg skikkelig ut.

Jeg er kjempelei meg for at jeg sa jeg ville slutte. Jeg vet ihvertfall at jeg har 6 trofaste lesere, og jeg er utrolig glad for at ihvertfall noen leser bloggen min. Jeg var utrolig langt nede isted, og alt jeg gjorde og sa ble bare feil. Blogg er jo noe jeg vil holde på med - men det innså jeg ikke.

Men no vet jeg at jeg vil gjøre alt for at alle skal bli fornøyde, og nå vet jeg hva jeg vil oppnå med bloggingen min: å inspirere andre til å begynne med det.

Jeg vet at dere er verdens beste lesere, men lover dere at dere fortsetter å kommentere? Det gjør meg så glad!
Nok klaging for idag. Uff.

- SLUTTE ELLER IKKE?

Før jeg starter: værsåsnill og ikke kom her å si at jeg hermer etter Emilie Moen :-)

Jeg vet at jeg har mast i det siste om kommentarer, kommentarer og kommentarer. Men hallo; ingen bloggere gidder vel å blogge hvis de ikke får tilbakemelding på hva de skriver? De to siste dagene har vært dårlige bloggdager. Jeg har vært umotivert, og hatt ingenting å blogge om, og inspirasjonen har ihvertfall ikke vært på topp.
Når jeg skriver ett innlegg føler jeg at jeg ikke oppnår noen ting. Jeg er ikke engasjert i det jeg skriver, og da blir innlegget så dårlig som det går an å få det. Og som jeg sier: kommentarer gir motivasjon, så 0 kommentarer er lik 0 inspirasjon. Enkel matte.

Så det får være opp til dere som faktisk leser bloggen min; vil dere at jeg skal fortsette med bloggingen som jeg har den nå, eller vil dere rett & slett at jeg skal glemme alt som heter blogg, og bare slutte? Jeg vil også ha tips om hva jeg kan gjøre for at dere skal kommentere. For når dere først gjør det - så hopper jeg i taket! For jeg vet nemlig at jeg har verdens beste blogglesere. Høhø. Så ....

Hjelp meg, vær så snill. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre!
idag 019idag 019
To nusser til de som gir meg tilbakemelding.

- TEGNINGER

De tre tegningene under er tegnet på tegnebrettet til Tone. Det er utrolig vanskelig i begynnelsen, men herlighet hvor morsomt det er når du har lært deg det!
n60382091619134196568
Dette er en zebravillhestgris, hvis du lurer:
n60382091619134206872
Q: Er jeg flink eller er jeg flink?

- ALLE GODE TING ER TRE

Hei kjære bloggleserne mine! Først vil jeg si at i hele går brukte jeg dagen på lekser, fordi jeg ville bli ferdig med dem. Og når det ikke er ferie/helg har jeg mye å holde på med. Derfor blir det ikke 5 innlegg om dagen, noe jeg håper dere skjønner.
idag 025idag 023
KRL-bok og arbeidsplan: pell dere ut av huset mitt!

Så til det andre: i det siste har besøkstallene mine bare steget og steget, og selvfølgelig er jeg overlykkelig for det! Men kommentarene har også gått nedover. Hvorfor kommenterer dere ikke? Jeg lyver ikke hvis jeg sier at det er dere jeg blogger for! Det kan da ikke ta så lang tid å skrive en kommentar, kan det vel? Jeg leser hver eneste kommentar som dere skriver og svarer på nesten hver eneste en, så hvorfor ikke bare skriv en kommentar, og gjør hverdagen min bedre? (Okei, det hørtes litt "old-school" ut, høhø.)

Så til det tredje: idag har jeg på meg verdens fineste t-skjorte:
idag 026sssss
T-skjorte fått av Marthe, smykke fra H&M og enkel jeans.

- JEG ER I SJOKK

Hei! Jeg er utrolig stressa nå. Vil dere vite hvorfor?

Nemlig; før juleferien fikk vi vite at vi skulle skrive en engelsk bokrapport og at vi kunne lese ut boka til etter juleferien, men idag får vi vite at bokrapporten skal framføres i morgen, og siden jeg ikke har lest ferdig boka en gang, så har kjære snille Anna skrevet et handlingsreferat på norsk til meg. Så jeg håper at dette skal gå bra.

Men nå vil jeg ikke at bloggen min skal bli en lekseblogg, høhø. Dette var dagens første og siste lekseinnlegg!
busy
Travelt!

- MIN DEFINISJON AV LYKKE

idag 017idag 018
Lette i bua etter godteri isted (høhø) så fant jeg disse nydelige solbrillene! Det er akkurat sånne jeg har lett etter, men ingen butikker har dem, så nå er jeg lykkelig! De er ceriserosa, med en blå stripe øverst og speilglass!
Å tenk at disse har vært i bua kjempelenge! De lå forresten i en boks det stod "smårusk" på. Haha.

Forresten; Kremen jeg anbefalte koster ca. 200 kroner :-) så vet dere det

- HJEM FRA VASSFJELLET

idag 034Hei! Nå er jeg kjempesliten og støl i beina etter en lang dag i vassfjellet. Jeg koste meg skikkelig, og hadde det superduperultragøy!
Jeg hadde lagt frem kameraet, sånn at jeg skulle huske det til jeg dro, men hei! kameraet lå der fortsatt når jeg kom hjem. Så det ble bare et stusslig, lite bilde tatt med mobilkamera som jeg kan legge ut senere.

Til dere som lurte på hvor mye kremen kostet: det vet jeg ikke, men jeg skal finne det ut og da poster jeg det :-)

Nå får jeg se hva kvelden bringer for meg, enten det er One Tree Hill episoder, TV eller noe annet. Resten av familien er ihvertfall i selskap, så jeg har hele huset for meg selv! Oh happy day. Nå skal jeg dusje en lang varm dusj, så blir det mer blogging etterpå!

xoxo, Ida Jolie
Btw: Jeg vet at jeg var pen på det bildet ... Høhøhø

- IDA ANBEFALER: hypo sensible

idag 012Denne rensekremen kommer i en middels stor flaske, med "klemmetut". Før du tar den på bør du vaske hendene. Dette gjør du jo selvfølgelig for at du ikke skal gni inn skitt osv inn i ansiktet ditt. Kremen renner ikke, så du tar litt krem i henden, gnir dem og masserer den rundt hele ansiktet.
Den roer ned og avkjøler huden med en gang du får den på, og virker mot urenheter. Du bør la den være på i et minutt eller lengre før du vasker med varmt vann med en myk vaskeklut.

Fås kjøpt på apotek, og koster ca. 200 kroner :-)

Skal jeg fortsette med anbefalinger?

- PIZZA & VASSFJELLET

idag 022
Hei! Når jeg ser ut av vinduet nå, ser det sånn ut. Det er helt sykt at det har kommet så mye snø, men også utrolig fantastisk! Jeg elsker snø!

Mamma holder på å lage hjemmelaget pizza, noe jeg elsker. Som jeg gleder meg! Resten av kvelden skal jeg slappe av å se på One Tree Hill. Har kommet til episode 11 eller noe sånt, så har ikke mange igjen, men jeg må jo ha noe å gjøre for kvelden.
Jeg skal legge meg tidlig idag også, for i morgen blir jeg i  vassfjellet hele dagen. Og da skjønner dere sikkert at jeg ikke kan blogge, men bilder kommer helt sikkert!
Sånn ser jeg ut nå:
idag 025idag 024
Tunika fra H&M, bånd rundt midjen fra norli, strømpis fra pierre robert.

- KROKODILLER SNAKKER IKKE NORSK

idag 038idag 038
Denne boken var en av gavene pappa (faktisk) fikk til julegave. Jeg synes den så litt merkelig ut, og tittelen gjorde at jeg ble nysgjerrig, så jeg åpnet boken og startet å lese. Det viste seg at det var en bok om barnesitater, og jeg holdt på å le meg ihjel av noen av sitatene:

Å være postmann er nesten det samme som å være flyver. Man må ha på seg uniform, og finne frem til forskjellige vanskelige steder i verden.
- Aksel, 8 år.

Søsteren min er 12 år. Hun liker postkasser veldig godt, fordi det ligger kjærlighetsbrev oppi der.
- Miriam, 6 år.

Jordkloden er stor og rund og gul og grønn og stripete. Som en zebra omtrent!
- Mathias, 7 år.

Det er musklene som bestemmer hva man skal gjøre og ikke gjøre. Derfor er det så irriterende når moren min sier at det er min skyld når jeg slår Nora!
- Oscar, 7 år.

Venner er egentlig det samme som vener, bare at de er nynorske.
- Ingrid, 7 år.

Hvis jeg får barn en gang, så skal hun hete Salmonella Elisabeth.
- Hedda Sofie, 6 år.

Noen dyr legger egg, mens andre faktisk legger valper!
- Anne Marthe, 7 år.

Kua har svære lår, akkurat som mamma.
- Steffen, 6 år.

Jeg har aldri hatt noen kjæledyr - jo forresten, jeg har hatt lus.
- Ingrid, 6 år.

Det er mange ord for krokodille. I utlandet kaller de dem for alligator eller rullator.
- Anton, 6 år.

Hvilket sitat synes du var best?

- WISHLIST

Dette ønsker jeg meg til bursdagen min den 29. januar:
01
02
03
04
05
06
Oioioi, så langt innlegg tror jeg ikke at jeg har hatt før!

- NYE INNKJØP

Hei folkens! Nå er jeg skikkelig sliten etter en lang bytur med mamma, men koselig var det.
idag 045
Genser fra bikbok, 249 kroner.
Bukse fra bikbok, 399 kroner.
Skjerf fra cubus, 129 kroner.

For det første elsker jeg fargen på genseren, og for det andre elsker jeg high-wasten på buksa. Kjempefornøyd!
idag 040idag 042
Hva synes du?

- GOLDEN NAILPOLISH

gold
Her er drømmeantrekket mitt nå for tiden. Jeg greide ikke å bestemme meg for hvilket smykke jeg ville ha, så da ble det to. Høhø.
Hva synes dere om en polyvorekonkurranse? Der man lager et antrekk hver, og bloggleserne stemmer på den som skal vinne?
Nå legger jeg meg! Skal tidlig til byen i morgen, så da må jeg stå opp tidlig også. Kissez!

- HER ER NOE Å LE AV:

vicyheader
http://viccyalexandra.blogspot.com/
Hva sier dere? Er "Viccy Alexandra" en person som vil være Marie Amanda, en person som mobber Marie Amanda eller en person som rett og slett tror hun er Marie Amanda? 

Marie Amanda sin blogg finner dere her.

- NYE HØYTALERE

Nå har pappa endelig kjøpt nye høytalere, så nå blir det seing av videoblogger! Wehu!
idag 010idag 012
Var forresten på City Syd isted, og se hva jeg fant. En mumikopp, med mumitrollet og snorkfrøken. Me wants!
Og jeg sitter i bila og tar bilder av "CIty Syd-logoen" og plutselig kommer det en gutt frem bak bila på bildet, og sier "ka va d for nå, d blinka jo som bare d?" og der sitter jeg med kameraet i hånden ut av vinduet og holder på å le meg ihjel.
idag 013idag 014

- HVORDAN OPPFATTER JEG MEG SELV?

idag 014idag 012
Dere vet dette innlegget... Der står det at jeg skulle skrive en fasit på hvordan jeg oppfatter meg selv. Dette er utrolig vanskelig å få til, for jeg liker ikke å sitte å si at jeg er flink til det og det. Men jeg skal prøve.

Jeg oppfatter meg selv som veldig overfladisk. Jeg sier ofte ting som bare jeg bryr meg om, og som bare jeg ler av. Jeg kan vel si at jeg er ekte. Jeg tør å si meningene mine, og hvis ingen er enig med meg. Vel, da er ingen enig med meg da. Jeg er ganske sosial, men liker også å sitte inne alene med en god film, og bare kose meg.
Jeg liker å holde på med HTMLkoder og kan derfor sitte ganske lenge med stiloppsettet på bloggen min.

Stilen min er ganske casual og klassisk. Jeg elsker jeans og lange gensere, og jeg elsker brune t-skjorter, topper osv. Når jeg er hjemme liker jeg ikke å gå i joggebukse, men tights og en t-skjorte. Armbånd liker jeg også, og føler at jeg ikke kan få nok. Det er det tilbehøret som er mest meg tror jeg.

Mange sier at jeg har en morsom latter, men jeg vet ikke helt jeg. Jeg synes selv at den høres ut som en kråke som blir torturisert eller noe sånt, men når jeg først får latterkrampe, da ler jeg av hele meg!

- IDA TIPSER: HTMLKODER

Hei igjen!
Når jeg gikk ned trappen isted med mobil, kamera og iPod i hånden følte og så jeg ut som den elektronikk-geeken. Høhø, til og med mamma lo når hun så meg.
Men det jeg egentlig skulle fortelle dere var;

Dere som trenger hjelp til HTML og CSS-koder og slikt, og ikke finner noen som kan hjelpe dere, så besøk siden her. Den er på svensk, men enhver norsk person greier vel å forstå svensk? Siden er egentlig laget til de som har blogg på blogg.se, men designoppsettene er akkurat like, så det funker på blogg.no også!
Men på hver side du klikker inn på, så kommer det sånn gratissider som personen har testet, men bare scroll nedover, så finner du det du vil!

design2

- BYTUR

idag 028
idag 027
To randome bilder av meg, bare.

Idag hadde jeg egentlig tenkt meg til byen, men siden klokken ble to før jeg stod opp, tror jeg det blir i morgen istede. Men det jeg egentlig skulle spørre dere om var hva burde jeg kjøpe meg? Er det noe du har i klesskapet som du bruker så ofte du kan? Tell me! For jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe.


- GOD MORGEN

Hei! Akkurat nå er jeg superhappy, for når jeg logget på bloggen kom det mange kjempefine kommentarer opp fra dere. Og dere aner ikke hvor mye det varmer. Dere lagde til og med ny besøksrekord! Jeg er kjempeglad i dere også, bloggleserne mine! ♥

idag 025idag 022
Genser fra bikbok, bukse fra cubus, topp under fra H&M.

Ellers så stod jeg opp for en halvtime siden, og når jeg kom hjem trodde Bestemor at jeg var død. Så vet dere det. Haha.
Jeg tror ikke at jeg er den eneste som har snudd døgnet, og som kommer til å få problemer på mandag når det er skole. Later, babes!

- FAVORITTBLOGGER

Hei! Ett av spørsmålene under spørsmålsrunden min var om jeg hadde noen favorittblogger. Jeg har mange og derfor har jeg tenkt å vise dere alle bloggene jeg har på "favoritter" på venstresiden på skjermen, vet dere.
Marie Amanda. Er på listen min fordi jeg greier meg ikke uten rett og slett. Høres helt rart ut, men noen blogger må jeg bare innom for å sjekke, selv om de er under lavmål.
Ulrikke Lund. Er der av en grunn: inspirasjon. Bildene hennes er fine, og antrekkene hennes er fantastiske! Dessuten er Ali ganske kjekk. Høhø.
Ida Wulff. Er en av de bloggerne jeg ser opp til pga. skrivingen. Hun skriver så bra at man kan kjenne seg igjen.
Maria Nguyen. Har nydelige bilder, og perfekt stil. Inspo til tusen.
Drea. Jeg oppdaga henne gjennom adresseavisen, faktisk! Og siden i sommer har jeg vært fast leser. Fotografgeni.
Lisa Ohlsson(?) Tar flotte bilder! Klærne hennes er det heller ikke mye å si på. Høhø. Love it.
Kamilla K. Kjempesøt hverdagsblogger, som skriver morsomt.
Huong. Utrolig lat, men skriver innleggene sine sånn at jeg må le. Jeg tror jeg ler 2-3 ganger i hvert eneste innlegg.
Karla. Misunner henne for alle de fine klærne hennes. Me wants!
Anna. Oppdaterer ofte, og tar fine bilder. Skriver bra også.
Emilie Moen. Alt jeg har å si er: herlig stil. Du inspirerer meg!

Var det noen av disse bloggene du likte? Har du noen favorittblogger?

- SVAR PÅ SPØRSMÅL

Til at spørsmålsrunden bare varte i noen minutter, fikk jeg inn mange spørsmål. Dette skal bli gøy, høhø.

Hvem var din første forelskelse?
Hmm, det tror jeg må være i barnehagen. En søt, liten gutt som het Brage. Jeg har ikke kontakt med han nå lenger, og jeg tror aldri jeg prata med han. Haha.
Liker du Smash? Jeg eeeelsker smash!
Cola eller Pepsi Max? Pepsi Max. Av cola får jeg sånn sukkerbelegg på tennene. Æsj.
Liker du bloggen min? Ja, det gjør jeg! :-)
Har du noen fobier? Edderkopper, og trange rom. Edderkopper fordi jeg er sikker på at en dag vil de bite meg, og trange rom fordi jeg liker det bare ikke.
Smakt blekksprut? Aldri. Men det høres spennende ut da.
Liker du asparges? Er det en grønnsak? Jeg vet ikke om jeg liker det. Har helt sikkert spist det, men har ikke tenkt noe over det.
Går du på dans? Jeg gikk. Men så ble jeg lei, og nå tar jeg meg en pause. Tror kanskje at jeg begynner på igjen etter sommeren, men det blir i et annet dansestudio :-)
Liker du gutter eller jenter? Som venner liker jeg begge. Som kjæreste liker jeg gutter.
Hva spiller du på 123spill.no? De spillene som ligger på forsiden!
 Hva er favoritt filmen din? Klassikeren Notting Hill
Favoritt kjendis? Det første navnet jeg tenker på når jeg hører ordet kjendis er Gemma Ward. Hun er nydelig!
gemma20ward

 Favoritt butikk? Neste Stopp, H&M, GT, Zara & Bikbok. Kjedebutikker <3
 Har du farget håret ditt? Er det din normale farge? Håret mitt er 100% naturlig.
 Yndlingskrem? Det kommer en anbefaling på den i morgen.
Tips mot sorte prikker? Skrubb minst en gang i uken med en hudpeeling, og vask hver morgen og kveld. Det funker.
Tjener du på blogg? Nope, det gjør jeg ikke.
Har du søsken? Ja, en søster på 12 år.
Føler du deg som en kjent blogger? Jeg føler ikke at jeg er så kjent, nei?
Hvor høy er du? 168 cm. Høyere enn mamma :-D
Hva ville du hett, hvis du ikke het Ida? Hmm. Sara tror jeg. Vanskelig spørsmål.
Hvilken disneyfigur er den du liker best? Langbein! Eller fedtmule om du vil. Fedtmule er nemlig langbein på dansk. Høhø.
Hva liker du best å drikke? Vann og iste.
Hva må til for at du skal like og begynne å lese en blogg? Hvis du har bilder og et fint design er jeg stucked.
Hvor lenge har du danset? 3 år tror jeg?
Hvor mange steder har du bodd? Ett sted, og det er her jeg bor nå. Om du ikke teller med hjemme hos vennene mine da.
Hvilken hårspray bruker du? Bruker ikke hårspray.
Hva er det styggeste og det peneste du har kjøpt deg? Det var vanskelig! Det peneste: et nydelig smykke. Det styggeste: en heslig grønn neglelakk.
Favoritt blogg? Har mange. Kan lage en liste senere.
Favoritt ''fan'' av bloggen din? Deg, Ghazal. Haha.
Favorittfarge? Bare 1! Brun
Favoritt spill på 123spill? Det er så mange. Haha. Det blir listelaging på meg, ser jeg.
Hvor gammal er du egentlig? 14 år. Hvor gammel trodde du jeg var? :-)

Ha en fortsatt fin kveld, verdens beste blogglesere!

- MINI MINI SPØRSMÅLSRUNDE

Nå sitter jeg og kjeder meg og hva gjør man da? Jo, man spiller på 123spill! Så hvis noen av dere leser dette innlegget så kan dere sette i gang å spørre om hva som helst. Jeg vil ha mange spørsmål, og du kan godt skrive flere enn ett spørsmål. Hihi.
Lurer du på hvor høy jeg er, om jeg har yndlingsfilmer, hva som er min favorittblogg osv, så spør meg nå!
idag 039
AVSLUTTET

- HVA TENKER DU OM MEG?

ghazal
Jeg vet at mange av vennene mine leser bloggen min, og jeg vet hvordan de oppfatter meg. Men det jeg lurer på er hvordan dere blogglesere oppfatter meg? Synes du jeg er en overfladisk fjortisbitch, eller synes du jeg er som prinsessen på erten, liksom?
Jeg er utrolig spent på hva du vil svare, så hvis du har litt tid, så kanskje du kunne skrevet litt om det som kommentar? Vær helt ærlige, og du kan godt skrive som anonym hvis du vil det :-)

Skriv hva du tenker om meg. Det ville vært hysterisk morsomt å få høre hva dere tror!
Senere kommer jeg til å legge ut en "fasit" om hvordan jeg oppfatter meg selv. Høhø.

- KOSA DANCING

idag 043
idag 036idag 038
Hei! Nå har jeg dødsvondt i føttene etter en times skøytegåing med Renate. Camilla kunne ikke komme for hun skulle bort, men gøy hadde vi det likevel! Jeg tenkte å ta bilder skøytebanen, men takket være den kjempegode batterikapasiteten (?) på kameraet vårt, så ble det bare bilder fra veien til skøytebanen.
Jeg ønsker meg nytt kamera til bursdagsgave!

- NY LAYOUT

Siden det er 1. januar og all ting, så starter vi (ihvertfall jeg) det nye året med ny layout!
dddd
Ble veldig fornøyd selv. Beholde?


- PERLEMANIA

Hei igjen! Jeg fikk slept meg vekk fra frokostbordet, mens julemusikken duret for fullt på radioen. Nå er jeg lei av julemusikk, så jeg er glad at jeg slapp unna. Jeg tror jeg har sendt 10 meldinger til Renate og spurt om hun er våken, men treg som hun er har hun ikke svart enda. Jeg vil gå på skøyter!
Men nok om det. Om 28 dager har jeg bursdag. Men jeg har ikke anelse om hva jeg skal ønske meg.
Q: Hva ønsker du deg?

hahah1230587289
Fant dette bildet på Ghazal sin blogg, og for de som ikke ser det så er det mariofigurer. Sykt?

- DRAWINGS

Jeg har tegnet hele livet, altså! (høhø)
pingvin
stein
monster
Her er kremen av blogg.no's paint-tegnede tegninger. Jeg bare sier det: jeg sitter ikke og tegner på paint hele dagen lang. Men når jeg ikke har noe annet å gjøre, og blogginspirasjonen ikke er på topp, DA tegner jeg :-)
Har forresten vurdert å lage en konkurranse der man skal herme etter disse tegningene. Hva synes du om det?


- YESTERDAY

untitled 1
Hei! Nå sitter jeg her, halvfet og trøtt etter en lang, men hysterisk morsom kveld i går. Jeg var med Camilla og Renate,  og kvelden ble perfekt når det første jeg gjorde klokken 00:00 var å klemme Renate.
Resten av kvelden spilte vi eyetoy, og latteren lå i halsen hele tiden! Høhø.


Planene for idag er å dra på skøytebanen med Camilla og Renate. Hvis Renate finner skøyter som passer da.
Skal også sette meg ned å skrive nyttårsforsetter for bloggen min.
Og bare så dere vet det: jeg kommer ikke til å slutte å blogge i 2009 :-)

Later, babes!
Outfit: genser (ny) fra bikbok, bukse fra oasis og skjerf (nytt) fra indiska.