- drar på spilling

Nå skal jeg dra meg nedover til skolen for å ha spilling i 5 timer. Jammen godt at trøndersk mesterskap er i morgen! C u l8r, allig8rs <3

Hehe, må jo ha med et bilde av meg!

- hva spiser man for å få lyst til å rydde?

Sola steker meg rett i øynene, sånn at det er ekkelt å holde dem oppe. Med andre ord: det er finvær i Trondheim idag! Så fint at det nesten frister å finne frem langrennsskiene, og dra til Granåsen. Men merk dere at jeg sa ordet nesten. Haha, jeg er ingen langrennsgåer. Alpint for the win!

På èn time så har jeg faktisk rukket å gjøre masse. Spist frokost, ordnet meg, lest ferdig bloglovin-innleggene og ryddet frivillig. Tilkall hele Norges mødre og feir! Jeg rydda i stua frivillig idag! Det tar på å være 16 altså. Neida.


Og bare for å brife litt så så håret mitt sånn her ut da jeg våknet idag:
Bare det kunne vært sånn hver dag! Men nå skal jeg faktisk rydde litt mer. Må jo gjøre det ordentlig når jeg først har fått et ryddekick!

- freia påskeegg har kommet på shell!

En stk. trøtt Ida har nettopp våknet og ligger nå og leser alle de 200 blogginnleggene på bloglovin som hun har glemt å sjekke. End of story in 3rd person. Haha. God morgen forresten! I går hadde jeg en kjempefin bursdag med Tone og en haug med flauser. Herregud, jeg tror aldri jeg har greid å gjøre mye dumt på èn dag! Men som dere sikkert vet så er ikke hendelser man forteller om så morsomme som da man virkelig opplever dem, så jeg holder dem som et minne i hodet. Og der kommer de til å være lenge! Lol.

Var jo også i byen i går da. Post om det kommer senere, men jeg kan si at jeg har kjøpt meg en skjorte, en genser, øredobber, armbånd, foundation og en bukse! Og så fant jeg disse herlige skoene:


Men om jeg ville ha hatt dem i rett størrelse, så hadde Ålesund eller Tromsø vært neste stopp :( cry. Og dere! Se hva jeg fant på Shell når jeg og Renate var der for å kjøpe oss godteri!:
I januar! Når vi kom inn i butikken var det første synet som møtte oss en hel stabel med lillae kartonger. Jeg blir trist, jeg. Det er jo mange måneder til de virkelig skal begynne å selge dette herlige godteriet! Og bare hvis dere lurte: jeg kjøpte ikke èn engang. 

- <3

Tusen tusen tusen takk for alle gratulasjoner! Dere er virkelig best :) 

Nå har jeg ordnet meg, og er klar for en liten tur ut med Tone. Har kjøpt meg masse fint idag, som jeg gleder meg til å vise til dere, og så må dere kose dere masse i kveld!


- svarene

Hvorfor begynte du å blogge? Oppmerksomhetssyk er ordet.
Hvilke blogger leser du fast? Livingdoll, Ulrikke Lund, Nette Nestea, Julia Nyland, Marcus Ek, Felicia, Kenza og diverse fotoblogger. 
Hvilket kamera har du? Olympus ett eller annet. Det er blått og firkantet og jeg gleder meg til jeg får kjøpt speilrefleks! Noen som har ett å anbefale?
Vil du tjene 100 kr? Ja!
Hvordan fikk du til å ha hele innlegg vist sammen på arkiv og kategorier? Sjekk HTML-hjelpen min :)
Hvem er din favorittblogger? Livingdoll.
Fav.dyr? Hund og katt.
Fav.film? New Moon!!
Fav. artist? Forandrer seg fra dag til dag. Haha.
Hvis du var usynlig for en time, hva vill du gjort? Prikket folk på ryggen! Det har jeg alltid hatt lyst til.
Hvis du kunne vært en person/skapning for en dag. Hvem vill du ha vært? Bestevennen til Robert Pattinson, slik at jeg kunne hengt med han hele dagen.
Kan du vise bilder av dine favorittplagg? Det kan jeg vettu. Må bare finne et tidspunkt.
Joggebukse eller dongeri? Dongeri. Helst.
Sofa eller stol? Sofa. Slik at alt flesket mitt får plass, selvfølgelig. Kødda.
Sofagris eller jogging? En blanding? 
Tv eller pc? Pc.
Om dere har noe mer dere lurer på, så spør i kommentarfeltet så svarer jeg der! :)


- jeg har bursdag!

Tenk det, dere! Nå har jeg faktisk levd i 16 år! Det anbefales at ingen er ute og kjører nå, for jeg inntar vegene! Følg med i avisen i morgen. Kanskje jeg har kjørt på noen. Haha neida. Jeg skal være forsiktig. Ikke at jeg skal ut å kjøre i morgen altså.. Det tør jeg ikke.
- idag sjåppa jeg foto (hehe)

Sånn går det når man kjeder seg og har ingenting å gjøre. Photoshop er tingen, og selv om jeg ikke er en dreven "fotosjåpper" så får jeg til litt. Ikke gidd å pirk på småfeil da. Gjør det jo bare for gøy!
Men nå er det spilling, og så venter langhelga på meg. Herlighet, det skal bli deilig!!


- litt bursdagsønsker bare:

Da er tid for årets mest materialistiske blogginnlegg. Meen, siden jeg har bursdag i morgen så må vel det være lov, eller hva? :)
Alt er fra Gina Tricot bortsett fra skoene som er fra H&M, selvfølgelig. De har så mange fine sko der nå!

- nyttttttSalg på Gina Tricot, folkens! Greide å finne denne herligheten til bare 49 kroner, og gleder meg til å bruke den. Er den ikke fin? 

- tower of lapps

HAHA, overskriften kunne vært tatt ut av hvilken som helst samefilm. Er ikke lapp same på samespråk? Samisk kanskje.. Uansett. Jeg har stått i over en time og stekt lapper til familien. Lurer egentlig på hvor mange lapper det ble, men kan med sikkerhet si at det ble ganske mange over 20. Kjenner jeg har vondt i lappestekemusklene mine. Ja stemmer, det er jo så sykt lenge siden jeg har trent dem.


- prisen for...

..slappeste blogger går til meg! Men hei! jeg har egentlig bloggpause, så hvis jeg hører klaging blir det bank. Kødda, hehe. Idag har jeg faktisk vært på trening! Ehm, neida, jeg har vært og sett på at Tone har trent. Tae kwon-do (?) faktisk! Noen som vet åssen det skrives, egentlig? Jeg er god i norsk, men teikvåndo-språk det kan jeg ikke. 

Mia kom bort til meg idag og sa "bloggpause, du liksom". Og ja, det er en bloggpause. En type bloggpause. For om jeg ikke er helt fjern fra blogg.no-verdenen, så kan jeg jo være med litt? Man tager det man haver, eller noe sånt.- jeg fant makramè i en gammel boks

Nå sitter jeg og føler meg som verdens peneste. Lol, kødda. Jeg har nettopp dusja og da er jeg det motsatte av verdens peneste. Vi trenger ikke å gå inn på detaljer, men jeg holder på å rette håret mitt. Det er nødvendig. Egentlig skulle jeg ha skrevet nødvendig med stor n. Nødvendig. Sånn.

Idag får jeg besøk av den gale familien min! Familiebursdag skal feires, og dere kan jo gjette til hvem. Hint: h*n har bursdag neste fredag. Altså den tjueniende januar.
Og se da! Jeg fant de gamle makramèsmykkene mine!:

Det var godt å spise frokost idag også. Har kjøpt en ny frokostblanding!:

- we are all meant to sparkle

- LUE

Idag har jeg på meg lue og tights. Fin kombinasjon, ikke sant? Det er nå dere skal strekke hendene i været og rope: ja, ida! Haha, neida.

Så til deg som lurte på om jeg var tilbake etter min fire dagers lange bloggpause: nei, jeg er ikke tilbake. Ikke for fullt og ikke for helt. Nå blogger jeg når og fordi jeg har lyst, og den som forventer noe annet, kan egentlig bare lage seg sin egen blogg og se hvordan det er :) uff nei, nå ble jeg litt frekk her. Og en ting til: jeg ha sluttet med spørsmål på hvert innlegg, så nå er det bare å kommentere der dere vil! Hihi. See you later, for Marit venter på meg. 

- j.k.m.

Jeg kjeder meg.

Må si at når man går rundt og ikke har stort å gjøre så kan man alltids få trent litt ved å ta bilder av seg selv. Lattermusklene altså.
Lol 1.
Lol 2. Fisk på land, liksom. Og så til min favoritt:

HAHA, jeg ser ut som en lærer jeg hadde på barneskolen. Dere som gikk på trinnet mitt kan vel lett gjette hvem jeg tenker på. 

- lol

Sånn går'e når man bare har 4 i matte. Greide å regne feil, jeg. Karaktersnittet mitt dalte derfor nedover til 4,5......... 
Care. Det gjelder å se ting fra den lyseste siden, og jeg har bestemt meg for at til sommeren skal karaktersnittet mitt være 5 :)

- !!!!!!!!!!!

JEG FIKK 5 I SNITT PÅ KARAKTERKORTET! Sorry, måtte bare dele det med omverdenen.

- takker for meg for en stund

Hei dere! Må si jeg er lei meg for absolutt NULL blogging denne helga, men det har seg sånn at jeg hatt null lyst til det også. Derfor tror jeg at en bloggpause kommer på det rette tidspunktet nå. Det er så mye som skjer for tiden, og alle forventningene folk har til at jeg skal blogge hele tiden, gjør meg mildt sagt kjempestressa.

Akkurat nå, er blogging noe jeg har sykt lite lyst til, og det er jo ikke sånn det skal være? Blogging skal jo være gøy, så derfor tar jeg meg en liten pause til det blir gøy igjen! Høres bra ut?

Og forresten; hellkonferansen i helga var helt herlig. Lenge siden jeg har hatt en så bra helg! ♥

Snakker med dere senere, vbl :D vbl står forresten for verdens beste lesere. Så vet dere det.

- SPØRRERUNDE

Vi får se om jeg får laget en video der jeg svarer, men med så dårlige minner jeg har fra sist gang jeg spilte det inn og 20 minutter med arbeid gikk i vasken, så kan jeg ikke love noen ting. Dere får ihvertfall spørre meg frem til søndag!
Så hva lurer dere på?

- lost for words

Jeg har ingenting å blogge om, og i morgen drar jeg til Stjørdalen på ungdomskonferansen. Er litt usikker på om det er internett der, så egentlig frister det å bare la macen stå hjemme. Vil ikke at dere skal bli spammet med unødvendige "hei, idag har jeg spist knekkebrød til frokost"-innlegg, liksom :) 

Hva med en spørsmålsrunde? 

- rottenuzz til alle zammen

Jeg er så sliten at jeg kollapser snart. Spilling hver dag i en uke tar knekken på meg, men med litt nattesøvn går alt mye bedre! Tror jeg bare går og legger meg, jeg. NATTA!

Koz og klemz fra rotte 1 og rotte 2. 

- vi er på skaipern

Når verken jeg eller vennene mine har noe å bedrive tida med, gjør vi dette:Lei av å gjøre lekser alene? Lei av å være asosial på rommet? Da er skype det rette alternativet for deg! Nå må dere ikke rakke ned på meg for å ha skjult reklame for skype, altså. Haha. Ellers så har jeg fikset litt på designet, så om dere prøver å trykke på kategorier eller arkiv så kommer det hele innlegg opp istedet for bare litt av alle! I'm goood :)
Bruker dere skype?

- videoblogg

Helt uredigert og fikset på. Men om dere vil ha flere videoer, så må dere bare finne dere i at jeg ikke gidder noen fancye greier :) 

- brownies + sikkel

Siden jeg som dere sikkert vet, fikk fri fra skolen idag og ikke hadde noe å gjøre, så tok jeg meg en kjapp busstur til Stine. Vi bakte brownies, spilte sims og fikk latterkrampe av katten hennes. All you need is a Q-tips, liksom! Jeg er sikker på at hun holder på å leke med den fortsatt. Så skulle vi kose litt med henne, og av alle de kattene jeg har møtt så har jeg aldri opplevd noe lignende. Det fosset sikkel ut av munnen hennes! Ok, hva skjer med å være ekkel? 

Ellers så så vi på bilder fra da Stine var i Syden, og vi ble sittende å drømme oss bort, men tvert vi så ut av vinduet igjen ble drømmene våre fryst til is. Snø.
Men nå er det tilbake til leksene igjen, og så skal jeg drikke masse vann. Unødvendig for dere å vite, men jeg ble mildt sagt litt kvalm av all den browniesen. Konsentrert, lol. Og grunnen til at jeg har et støpsel i hendene er fordi macen stod og pep om at det kun var 2% batteri igjen. 
Er dere lei av snøen? 

- "værde"

Skoledagen min ble myye kortere enn forventet. Dagen startet med en rle-time der jeg fikk vite at jeg kommer til å få 6 som terminkarakter denne perioden, og i den neste timen fikk vi vite at vi fikk gå hjem. Jeg har kalt mange dager en perfekt skoledag, men denne tar sjokoladekaka, bløtkaka og kanelbollene. Værde! ..som de coole kidza pleier å si.

Grunnen til at vi fikk dra hjem var fordi verken ventilasjonsanlegget eller varmeanlegget på skolen funket, og da ble det bikkjekaldt i klasserommene. Tre ganger hurra for det!

Har dette skjedd med noen av dere før? 

- meg uten øyenbryn-PENA

Engelskfremføringen min og naturfagfremføringen gikk kjempebra, og nå har jeg ledd (?) så jeg holdt på å fikk hosteanfall. Helt seriøst, det var nesten så jeg datt av stolen. Og her er tipset: rediger bort øyenbrynene til personen på bildet. Dere kommer til å ligge på gulvet og rulle av latter. Min dårlige humor kommer til syne i denne bloggen, merker jeg.. Dere må jo tro at jeg er heeelt psyko.

Når dere leser dette så er jeg helt sikkert ut å går med byavisa, men se! jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere! Flinka.

Ellers så var det ikke jeg som skrev det siste innlegget, men som dere sikkert så: Gaute og "Steinar" eller Stein-Erik, som han egentlig heter. Gaute fikk meg nemlig til å laste ned et program slik at han kunne styre pcen min! Sykt! Og bare for å oppdatere dere på bildefronten min, så har jeg fått nytt profilbilde på facebook:


Køddaaa. Her er det egentlige profilbildet mitt:
Har dere prøvd å redigere bort øyenbrynene? 

- :D

Nå har Gaute og Steinar tatt over ida sin MAC! Han sitter å styrer hennes MAC fra sin egen PC. Det er veldig morosamt. Ida sin MAC har veldig snuskete filer : O  
© Steinar og Gaute

- proud kornettvasker in tha house

Her sitter jeg på badegulvet og blogger, og siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre så vasket jeg nettopp kornetten min. For å si det sånn så vil dere garantert ikke se alt som var inni. Det var nesten så jeg ikke hadde mot nok til å se det selv en gang. HerreGUD, sier jeg bare. For et ekkelt syn! 

Når det er sagt, så var det kjempegodt å få vite at jeg fikk en femmer på den vanskelige franskprøven jeg snakket om! Wow, trodde aldri at ordene "femmer" og "vanskelig franskprøve" skulle komme i samme setning. Proudnessen er all over me, det skal jeg love dere.

Senere idag er det forresten top model-finale! Jeg vet hvem som vinner, men hvem heier dere på? Om dere ser på det da.
- ikke be meg om noe som helst

Verdens lengste, men sykt morsomste helg er over og jeg er supertrøtt og ikke minst sliten! Har funnet ut at i løpet av den siste uka, så har jeg brukt hele 19 og en halv time på spilling. Hvor sykt er ikke det? Resten av kvelden tror jeg ikke det blir mye blogging på meg. Tror jeg setter meg ned med en god film, og slapper av istedet. For første gang denne helgen. 

Kos dere masse!
Er dere slitne idag? 

- snakkes senere!

I natt har jeg hatt verdens verste drøm og den var så fæl at jeg ikke vil fortelle den en gang. Mildt sagt var den ikke fæl heller, den var forferdelig. Nesten så forferdelig at jeg ikke tør å gå ut av rommet mitt. Ok, ille var det ikke. Men nå må jeg ut av rommet mitt uansett om jeg vil det eller ikke! Spillingen venter, lizzåååååååm.

Og her er antrekket mitt for idag:
Jei redigerte ike in noe aso=)=) 
Fortell meg noe dere skal idag!

- nesten så kjekk at han slår r.p.

HerreGUD, jeg har nettopp kommet hjem fra verdens beste spilling! Hvem hadde trodd at en tretimers spilling skulle ende opp med tjue minutter ekstra fordi vi var så gira? Ikke jeg i alle fall! Norges kjekkeste spillelærer hadde vi også. Hehe, håper ikke han leser dette nå. Det hadde vært litt flaut. Men seriøst, sorry for at fjortisen inni meg kommer ut, men jeg har med andre ord kost meg grenseløst i kveld!

Og her er tre stk som ihvertfall var veldig fornøyd med spillelæreren sin! 

Men nå skal jeg spise litt potetgull og se litt på tv, og så venter senga. Spilling i morgen klokken 10 også. Men det er uten han da.. Hva har dere gjort i kveld? 

- videoblogg!

Hei dere! Nå har jeg faktisk den glede å presentere den kommende tv-reklamen for bloggen min. Haha, tuller bare. Men her er i hvertfall Mia og Sara:

Hva synes dere? 

- dette ønsker jeg meg:

Vet dere hva?! Jeg klikket meg inn på iBling.no for å sjekke om de hadde noen bra tilbud og fant 4 solbriller til 49 kroner hver! Jeg har nemlig en rabattkode der som gjør at jeg får 50% på noe jeg handler, så hvis jeg hadde handlet det under så hadde det blitt nøyaktig 132 kroner. 

Men så kommer problemet: Jeg har ikke visakort, og verken mamma eller pappa vil la meg få kjøpe flere solbriller enn det jeg allerede har. Sannheten er at de fleste solbrillene jeg har nå er utslitte etter flertallige sommere på nesen min. Så konklusjonen er: jeg trenger nye, og når jeg kan få fire stykker til 132 kroner kan jeg vel ikke greie å stå i mot?

Over til dere: noen som vet hvordan man kan bestille over nett uten å ha visakort? 
Måtte bare slenge med diamantene for å få kostnaden til å bli over 200 kroner, sånn at jeg kunne bruke rabattkoden min. Haha. 

- brødskive med jordbærsyltetøy <3

Åh, jeg får forfrysninger når jeg beveger meg over dørstokken. Føles ut som om det er 50 minusgrader, men faktisk så er det bare.. 22. Jaja, er i hvertfall halvveis da!

Uansett, jeg vrir og vrenger hodet mitt for å komme på en bra måte å skrive om solenergi på. Skal nemlig ha en superviktig fremføring i naturfag i morgen, og jeg har ikke begynt å øve en gang. Det er så mye som skjer i dag! Ikke bare skal jeg øve på det, men spillinga starter klokken halv 6 også, så her blir det effektiv jobbing! Håper jeg..

Ellers så har verdens fineste ørepynt fått plass på det berømte og mye omtalte smykketreet mitt:
 
Omg, er de ikke fine? Jeg skal desidert kjøpe meg flere slike hengeøredobber! 
Men nå skal jeg starte å øve og kose meg med dette:
..hvis jeg greier å gjøre tre ting samtidig da. Hva synes dere om øredobbene? De er fra H&M :)

- o fulle kjøleskap-velkommen tilbake

Puh! Etter en times trasking på obs har jeg og mamma handlet for ca. 1300 kroner. Skulle ønske det var klær, men denne gangen var det mat som skulle kjøpes inn. Men hey! jeg fikk en t-skjorte, en ring og øredobber! Øredobbene er utrolig fine og jeg gleder meg til å vise dem til dere, men siden jeg skal se dyrlegene som starter om tre minutter, så må det vente til i morgen. Kjempehyggelig at dere likte videoen forresten! Men nå skal jeg ned for å lage meg noe jeg har ventet lenge på: knekkebrød med jordbærsyltetøy. Haha, det er nemlig år og dag siden sist vi hadde jordbærsyltetøy i kjøleskapet!

Og for å oppfølge stolthetsfølelsen jeg hadde i går. Se da:

Dette er altså det jeg tjener på å gå med byavisa på èn gang! Verdt slitet?
Hva har dere gjort idag da? 

- videoblogg!

Edit: 6 timer tok det å konvertere filmen på vimeo! Det skal da ikke gå an å være trege? Greit nok at man må være premiumkunde for å stå først i køen, men det må da finnes grenser. Uansett; hva synes dere? 

- its been a hard days' night

God kveld god kveld! Nå er jeg stoltstoltstolt! Ok, hva skjer med gjentakelse? Uansett. Jeg er virkelig superstolt av meg selv! For det første har jeg brukt hele dagen på å drasse rundt på en 50 kilos tralle 2 ganger. Fiskebollearmene mine får seg en skikkelig omgang der altså! I tillegg har jeg greid å ikke spise noe godteri denne uka, selv om mamma har satt frem en sjokoladeskål i stua! Jeg sier det, det er viljestyrken som endelig slår inn.

Og så til den tredje og siste tingen jeg er stolt av meg selv for: jeg har trent hver kveld. Ikke sånn stortrening med vekter og 500 sit-ups, men pilatesøvelser. Om jeg ikke hadde hatt ører, så hadde nok smilet mitt gått helt rundt hodet, for jeg er så glad jeg har fått det til så langt. 


Så nå sitter jeg nydusjet og venter på å bli så trøtt at jeg kan legge meg og våkne opp til en ny dag. Blir video til dere i morgen, forresten. Når jeg greier å holde nyttårsforsettene mine så lenge, så skal jeg jammen meg greie å mekke en video til dere! God natt, snuppiser ♥ wow, nytt ord.

Si èn (eller flere) ting dere er stolte av dere selv for!

- har ikke tid til å finne skjegget en gang!

Haha, tidenes dårligste overskrift. Men har dere ikke hørt den "for vi må finne skjegget, vi hakke tid"? 
Men dårlig tid og jeg må løpe for å gå med byavisa! Minn meg på at jeg skal forhåndsskrive innlegg hver mandag, slik at dere slipper å lide for at jeg bruker hele dagen på avisgåing! Skal forresten prøve å få til en video i morgen til dere. Høres bra ut? ♥

- p.i.l.a.t.e.s.

Vet dere hva? Dere husker at jeg fortalte dere om naboen vår, som roper hele tiden? Nå har jeg funnet ut hva han holder på med. Han spiller spill på tv'en! Siden jeg bor i rekkehus, så høres roping ganske godt og når jeg våknet av "faen, æ greie itj å treff dæ! Æ skjønne itj!" så er jeg sikker på at han spiller tv-spill. HAHA, patetisk.

Anyways, det jeg egentlig skulle fortelle dere var at jeg kom hjem fra skolen idag og fant ut at mamma hadde kjøpt dette:
Hurra! Ikke noe press her altså, men nå skal jeg komme i gang med pilatestrening! Har dere prøvd pilates? 

- det blir snart et kryss i taket

Dere skulle ikke ha trodd at dette kommer fra meg, men jeg synes det var deilig å komme i gang med skole igjen idag. Eller, ikke akkurat deilig, men ja.. dere skjønner. For i hele juleferien har jeg følt at jeg har ingenting å gjøre, men når skolen begynner på igjen får man liksom en rutine inn i hverdagen. Og for å forsvare meg selv littegrann, så synes jeg ikke det er deilig å bli druknet i innleveringer og prøver den første dagen. Hadde jeg lagt ut arbeidsplanen min for de to neste ukene her, så vedder jeg på at halvparten av dere hadde fått sjokk og ringt til skolen min. 

Men èn positiv ting om skolen: jeg fikk tilbake tentamenene mine idag og en firer på nynorsk og bokmål er ikke så verst. Det som var superbra var at jeg fikk femmer på engelsken! Kryss i taket, liksom. Det har jeg aldri greid før!
Men nå er det opp og hopp og tjo og hei, for jeg skal nemlig på spilling. Blogges after that, babes ❤ lol.

Synes dere det var litt godt å komme i gang igjen? 

- outfit 04.01.10


Genser fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra eurosko, skjerf fra bikbok og jakke fra bikbok. 

Idag er den store bikbok-dagen, dere! Nesten alt jeg har på meg er derfra jo. Det var forresten utrolig uvant å skrive "10" på overskriften! Men jeg blir sikkert vant til det. Og en ting til: sorry for årets dårligste antrekksbilder. Jeg har en utrolig ufotogen dag idag :) Men hva synes dere? 

- 10 gb rett ut av vinduet

Mårratrynet er fortsatt klistret på og jeg sitter å ser på gossip girl. Det var dagens oppdatering. Tulla. Vet dere hva? Jeg rydda bort over 10 gb med plass på macen min i går! Og jeg trengte ikke å slette ett eneste bilde. Det viste seg at jeg hadde tatt vare på innstallasjoner helt fra jeg fikk pcen, og lagret dem i en egen mappe. Nå har jeg lært at de innstallasjonen må jeg slette, om jeg ikke vil ha 10 gb med unødvendig dritt lagret da selvfølgelig.

Ellers så må jeg bare snike inn at jeg synes det er unødvendig at skolen starter i morgen. Ferien har jo gått så fort at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Og dessuten kommer jeg til å få tilbake tentamenene mine i nærmeste fremtid også. Ugh, jeg grugleder meg.

Gleder du deg til skole i morgen? 

- ledningene sover med meg

Hva sier dere til at jeg starter en ryddeblogg? Typ "de 10 tipsene til den mest effektive ryddinga" osv? Haha, neida. Jeg bare tulla. Men det hadde egentlig vært litt gøy. Kanskje jeg skal lage et innlegg om Idas ryddetips en gang. Jeg som er så flink til å rydde. Når vi snakker om rydding, så skulle jeg rydde i senga mi idag. Ja, i senga. Og så flytter jeg bort alt jeg har av puter, dyner, pledd og slikt, og under der oppdaget jeg...

.. ledninger for alt i hele huset! Jeg hadde for 2 forskjellige mobiltyper, kameraet, iPoden og noen ting jeg ikke vet hva er en gang. Men hallo, to forskjellige mobiltyper? Jeg bruker jo bare en. Her har jeg tatt bort i hvertfall 3 stykker da, og det ligger igjen 3. For med en gang jeg tok bort putene mine så det ille ut. Noen som vet om det er farlig å sove med ledinger? Jeg vil ikke våkne i morgen med døvhet på det ene øret og støtfangere, liksom.


Men nok snakk om ledninger! For nå ringte det nettopp på døra og vi har fått besøk. Av hvem vet jeg ikke, men jeg tror vi skal spise kveldsmat med dem. Aaah, kakao med krem - her kommer jeg.
Hva skal du i kveld?

- jeg kan ikke se kjolen lengre

Dere husker da jeg sa at jeg hadde fått meg et smykketre? Vel, hvis man først har et slikt et, så må man jo bruke det for fullt. Derfor fant jeg ut at jeg skulle rydde ut av smykkeskrinet mitt og henge opp alle smykkene mine. Hvis det var plass, liksom. Og vet dere hva? Det var plass! Ikke bare ser treet utrolig stilig ut nå, men jeg blir også minnet på å ta på meg smykker! Flott! 
Herregud, så flink har jeg ikke vært på lenge. Se da:

Før jeg rydda ut av det, hadde jeg vanskeligheter med å få igjen skrinet.. Det sier litt.
Og tadaa:
Hva synes du? Smart eller rotete? 

- sånn ser jeg ut idag:
Genser fra gt, topp og bukse fra bikbok, ringer fra h&m, armbånd fra kreta.

Hva synes dere? 

- fotoshoot i 15 minusgrader

I går var det nesten så frostskadene inntok kroppen min. Jeg og Tone hadde planlagt lenge å ta en liten fotoshoot på toppen av en bakke her i nærheten, og fant ut at vi skulle ta det i går kveld. I utgangspunktet hadde vi ikke tenkt å ha på oss boblejakke en gang, men med en gang jeg kom ut av døra i den svarte, tynne jakken min, skiftet jeg fort om. Seriøst, det var 15 minusgrader! 

Vi kom oss på toppen av bakken, men det ble ikke så mange bilder. Kommer til å legge ut flere når Tonetrega sender dem til meg. Og med neglebit på fingrene og prikking i bena kom vi oss fort ned, for å si det sånn. Vi løp faktisk. 

Har du vært så kald før? 

- remember me

Dette jo bare være en perfekt film! Med Robert Pattinson i hovedrollen, kjærlighet og drama så må vel det her bli den absolutte typiske Idafilmen. Den kommer på kino 9. april 2010, og heheeee; gjett hvem som skal skaffe seg premierebilletter? 

Synes du den så bra ut? 

- 1. januar = årets slappeste dag

Hei og god første morgen i 2010! Jeg hadde det kjempekoselig i går, med to dirty dancing-filmer, potetgull, godteri og masse godt nyttårs-meldinger! Èn ting å si: begynnelsen på året var ikke akkurat så veldig sunn, haha. Når det er sagt, så skal jeg herved slutte å spise usunt midt i uka. Helga snakker vi ikke så mye om, men skal prøve å ikke skeie ut så mye der heller da. Å hey, jeg har jo allerede skrevet et nyttårsforsett-innlegg!

Her er noen bilder jeg tok i går forresten. Gjett hvem som fant ut at det var en egen innstilling for fyrverkeri da? Yes, that's me!

Og nå kan jeg begynne å telle ned til jeg blir 16. 28 dager igjen.

Nå har jeg ihvertfall tatt på meg kosedressen min, og kommer til å tilbringe resten av dagen i den tenker jeg. Neida, skal jo selvfølgelig ha på kjole idag og! Tulla.

  Hadde dere det bra i går?