- seventeen years old

IDAG ER JEG 17 ÅR!! :D:D:D


- min egen personlige almanakk!

Heiheiii! Sorry for mitt fravær på bloggen de siste dagene.. Var på Hell med de beste folkene man noen sinne kan møte i helga, og sov i en halvtime, så jeg har brukt de siste dagene på soving og skole. Er jeg unnskyldt? 

Når vi snakker om skole.. Dere vet slike almanakker som man skriver inn dagens planer og så videre inn i? Vel, jeg har nå gått fra denne gamle, kjedelige almanakken:..til denne her:

Er den ikke fin! Jeg er heeelt in love med den, og gleder meg sånn til februar starter, for da kan jeg endelig begynne å bruke den! Den er fra trykdig.se {link} forresten. Anbefales å sjekke det ut!

Hva synes dere?


- some few days off

Jeg har så lyst til å leve opp til alle forventningene deres, svare på hver kommentar, blogge 3 innlegg om dagen og få tid til alt, men nå er det utrolig travelt! Er inne i andre termin på skolen nå, og siden jeg drar til USA til sommeren, er det karakterene jeg får da som avgjør om jeg kommer inn i tredjeklasse eller ikke... Superstressa! Okei, nok sutring om hvorfor jeg ikke har blogget på 4 dager ;}

Har nettopp kommet hjem fra den faste torsdagstreningen, og idag greide jeg faktisk å presse meg selv litt mer. En utrolig god følelse! Satser på at nivået blir enda bedre neste onsdag. Nå skal jeg faktisk se litt One Tree Hill (!) og hvile de slitne bena mine. Håper alle får en super torsdag!Ser dere på OTH?


- love my life

God kveld, dere!

Nå er jeg ubersliten. Kanskje ikke så rart når jeg såvidt har vært innom dørene i mitt eget hus. For ikke å snakke om at jeg nesten ikke har fått noen tid til å slappe av! Det har gått ett i ett hele helgen, men jeg klager ikke. Jeg elsker det! I løpet av bare tre dager har det blitt funnet opp så utrolig mange interne ting, og det beste av alt er at jeg har mesteparten på film :-) Altså, ikke de interneste (?) sitatene, men de tror jeg at jeg og Maria skal holde for oss selv, hihi.

Må uansett si at i kveld skal det bli godt å legge seg. Tror nok at i løpet av den neste halvtimen ligger jeg godt plantet i senga mi. Sov godt Har dere hatt en fin helg?


- wants it

 


Noe dere likte?

Nå skal jeg forresten på spilling igjen til klokken 16.00 :-) Håper alle får en fin søndag!


- ebay

God morgen, solstråler!

Med frokosten i magen, er jeg klar for spilling til klokka 16. Så skal jeg ta bussen rett til bursdagsselskap hos onkelen min, og deretter er det rett i bursdag til Christine. Selvfølgelig bare morsomme ting, men herregud så travelt! Derfor tenkte jeg å slenge inn et innlegg om noen av mine ebay-favoritter for tiden. Det var forresten Tora Marie som fikk meg hekta på det i mattetimen i går, hihi.

Her er forresten dagens travle plan:

10.00-16.00 Spilling
16.00-19.00 Bursdag til onkelen min
19.00- Bursdag til ChristineDe to øverste armbåndene er såå fine på! Har sett på noen lignende før, og de er perfekte! Nå gjenstår det bare å få overtalt mamma til å bruke kortet hennes... 

Har dere handlet på ebay før?


- attention please

Som dere sikkert alle vet, så er det jo det store korslaget på tv2 i kveld. Forrige fredag skrev jeg at jeg heiet på Team Anine, og jeg har fortsatt ikke skiftet mening. De er kjempeflinke til å synge, har et bra show pluss at de er sprudlende og glade. Fikk også en kommentar fra Stephan {link} idag om at jeg kom til å elske klærne, så jeg gleder meg kjempemasse til å se dem :-) 

På grunn av håndball-VM, er programmet flyttet til i kveld klokken 21.45 - så husk å stem da!

Og se så flinke de var forrige gang da! Nå skal jeg ordne meg litt før jeg tar turen på spilling, før jeg drar til Julie sammen med en del fra klassen. Blir koselig! Dere får også ha en fin kveld 

Hvis dere ser på korslaget; hvem stemmer dere på ikveld?


- photoshoptips: hvordan få tekst med bilde bak?


Lurer dere på hvordan dere får et bilde som det over? Jeg vet at Caroline Maria {link} har laget masse av disse bildene nå, men hun har fortsatt ikke forklart hvordan. Og siden jeg har så god tid akkurat nå, tenkte jeg å prøve å forklare dere :-)

Det dere først må gjøre er å selvfølgelig åpne photoshop. Jeg bruker CS4-versjonen, og liker den kjempegodt. Så må dere lage et nytt bilde, ved å trykke File > New og så fylle inn hvor stort bildet skal være. Sånn ser min ut:Så er det skrivingen som står for tur. Etter som vi skal ha et bilde inni teksten, er det kanskje lurt å ha en tykk fonttype, og jeg synes at Rockwell Extra Bold er ganske bra å bruke. Vet ikke helt om denne bare er med mac, men det finnes sikkert andre det går an å bruke. Så er det bare å skrive hva man har lyst til.Så går dere til Layer > Flatten image, og så dobbelklikker dere på layeren Background og trykker OK på pop-up-boksen. Nå har navnet forhåpentligvis blitt forandret til Layer 0. Det er nå det interessante starter. Åpne det bildet du vil ha til bakgrunn. Jeg brukte dette:Kopier bildet og lim det inn i det første bildet dere lagde. Nå ser dere kanskje at teksten ikke vises mer, men bildet ligger oppå. Da må dere ta tak i Layer 0 (den med teksten) på layerpalletten og dra den over Layer 1 slik at bare teksten vises. Neste steg er å finne frem Magic Wand Tool, markere inni bokstavene, og trykke på delete slik at fargen kommer bort, og bildet inni vises. Gjør dette på alle bokstavene.Sånn! Da var dere ferdige, og forhåpentligvis greier dere å lage et slikt bilde :-) Så er det bare å spørre om det er noen spørsmål.

Greide dere det?


- c'est vendredi!

Heii!

Endelig helg! Grunnen til at jeg ikke fikk blogget i går var... eh, jeg har egentlig ingen grunn. Ikke at det var så mye som skjedde i går heller. Jeg hadde kort dag på skolen, var på to treninger og sist, men ikke minst; spilling.

Akkurat nå er korps det som tar mest tid av alt, og i nærmeste fremtid har jeg øvinger idag, i morgen, søndag, mandag, tirsdag og torsdag! Jeg er så glad for at jeg synes det er gøy, hvis ikke hadde jeg ikke orket alt. Og det at jeg blogger om korps, er jo egentlig bare positivt? Er ikke så veldig mange som gjør det, så :-)

Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg til helga slik at jeg får blogget noe ihvertfall. Hvis ikke blir det bare nattblogging på grunn av at det er bare da jeg kommer til å være hjemme, haha!Noe spennende dere skal i helgen?


- quotes that I like

Weheartit {link} er faktisk mye mer interessant enn skolen akkurat nå, så idag har jeg brukt dagen på å finne fine bilder av Johnny Depp, nye blogger å lese pluss sitater jeg liker. Har tenkt å lage en liten "serie", eller hva jeg skal kalle det, med bilder fra forskjellige "temaer" fra idag av.. Hva tror dere om det? 

Idag er det altså "quotes that I like" som er temaet, og her er derfor noen av sitatene jeg fant idag:
Hva synes dere om dette?

Tusen takk for alle fine kommentarer på sminkevideoen forresten!


- videoblogg: hverdagssminke

Ble alt for mye stress og ta av seg sminken for så å vise hvordan jeg sminker meg, så det ble en litt lettere versjon av en sminkevideo :-) Nå har jeg det travelt!Hva synes dere?


- svar på leserspørsmål

Spørsmål fra Maren: Kjære Ida! :) Kan du ikke lage en sminkevideo? Du er alltid så fint sminket, og om du skulle finne det "flaut" eller "kleint", kan du ikke vise fram sminken din og si hva du gjør? Takker for svar! :)

Hei Maren! Først og fremst, tuusen takk for at du synes jeg sminker meg fint! Det betyr faktisk mye mer enn man tror å få høre sånt :-) Jeg har ikke akkurat ustyret til å lage en proff sminkevideo, men jeg tenker at med litt lys og god tid, så skal vel det meste gå an! Om jeg ikke har så mye lekser å gjøre i morgen, kan jeg vel få prøve å få spilt inn en video etter yogaen (hihi, jeg skal på yoga i morgen, forresten!).Hva tror dere om det?

 


- tips: grooveshark

Idag er det mandag igjen, og derfor tenkte jeg å lyse opp mandagstilværelsen med et lite tips. Jeg fikk vite om dette på torsdag av Renate, og det har allerede blitt en av mine favorittnettsteder til å samle musikken min, spille den, og ikke minst; finne ny musikk. 

Man kan søke opp andres spillelister, lage sine egne og finne sanger i "mest populære-spillelisten", og det er perfekt når man har musikktørke! Greia er egentlig ganske likt spotify, bortsett fra at du slipper å laste ned et program på PCen din, og det er heller ingen reklame. 

Om dere synes dette hørtes interresant ut så kalles nettstedet "grooveshark" {link}.Har dere prøvd det før?


- om jeg hadde hatt uendelig med penger...

... ville jeg brukt noe av det på dette:Hva synes dere?


- hvem er dere?

I det siste har jeg sett at statistikken min bare har bevegd seg oppover og oppover. Noen av dere kommenterer ofte, andre sjeldent, og noen kommenterer ikke i det hele tatt. Derfor hadde jeg blitt superglad om dere hadde kunnet fortelle litt om dere selv.

Hva heter dere? Hvor kommer dere fra? Alder? Hvilke interesser har dere? Hvor fant dere bloggen min, og hvor lenge har dere lest den? Hva synes dere om den? Dette er bare eksempler altså, dere kan skrive hva dere vil!


- perfektperfektperfekt

Good morning sunshines! 

Filmen i går var faktisk en av de beste jeg har sett. Den har nesten fått bare 3'ere hos kritikerne, men hos meg fikk den en soleklar 6'er! Alt var perfekt. Venezia, spiondramaet og ikke minst skuespillerne! (Johnny Depp, naam). Og slutten!! Herregud, slutten var jo bare helt perfekt! Akkurat slik jeg så for meg at den perfekte slutten på en slik film skulle ha vært. Nei, om dere ikke har sett den enda; løp og se! 

Nå ligger jeg i senga mi og halvsover egentlig.. Det er søndag, jeg har lyst på en god frokost, og jeg sov utrolig godt i natt. Perfekt! Så i mens jeg skal ned og ordne tidenes mest perfekte frokost, kan dere få telle hvor mange ganger jeg har skrevet ordet "perfekt" i dette innlegget. Hihi.Og her har dere forresten tidenes dinosaurbilde av meg:


Rawr, liksom.

Pleier dere å sove lenge på søndager?


- the tourist

God kveld!

MRL'en var ikke hard som jeg hadde forestilt meg, men jeg kommer nok til å være både stiv i mage og lår i morgen. Menmen, man må lide for skjønnheten! Neida, bare tuller. I morgen er det afrodans som står på menyen! Jeg prøver noe nytt hver dag, jeg :-)

Men nå derimot, holder jeg på å ordne meg for kino med Caroline og Christine. Er ganske lenge siden jeg var på kino, så det skal bli godt å få gjort det igjen. Det blir min første gang uten godteri da... Uvant, men det skal bli utroolig godt etterpå! Her er filmen vi skal se:Wow, to filmtrailere på én dag! Jeg har overgått meg selv. 

Hva skal dere i kveld?


- nytt sengetrekk!

Er sånn halvveis på veg ut døra til trening, men tenkte å poste det nye sengetrekket mitt først. Noen vil kanskje si det er utrolig harry (og egentlig er jeg ganske enig, hihi), men jeg eeeelsker det. Er ikke noe rart jeg nesten forsov meg idag, når jeg sov i denne herligheten :-) Fra h&m home, forresten.

Som sagt, så skal jeg på trening og idag er det MRL (mage, rumpe, lår) som står for tur. Jeg gjør meg klar for en hard time og gleder meg faktisk til å kjenne at det mildt sagt brenner i de kroppsdelene. Ønsk meg lykke til!Hva synes dere?


- water for elephants

Water for elephants er den nyeste filmen Robert Pattinson er med i, og den kommer til Norge 15. april. Og hvem tror dere skal på premieren? MEG, selvfølgelig :-) Skal prøve å få dratt med meg Nina {link} også. Er så lenge siden vi har møttes! 

Men uansett, har sikkert sett traileren 20 ganger allerede, og flere blir det nok. Soundtracket til filmen er også helt fantastisk, så jeg kan nesten ikke vente med å få sett den. Her har dere traileren:

Skal dere se den?


- litt innkjøp


Trenings-t-skjorte fra h&m.
Blondebody fra h&m.

Tenkte bare å poste noen innkjøp jeg har gjort i det siste. Var så lenge siden, så :-) Nå sitter jeg foran tv-skjermen og ser på det store korslaget. Må si det er et utrolig høyt nivå på alle korene som er med i år! Men jeg troor at jeg heier på Team Anine. Mest fordi make-up-artisten som hjalp meg og Marit på kicks da vi var i Oslo, er med! Om dere så han med de litt spesielle brillene? That's him!

Functional Moves var forresten kjempebra! Føler jeg sier det om alt av gruppetimer jeg er med på, men det der skal jeg helt sikkert være med på flere ganger! 

Har dere noen favoritt i årets korslag?


- it's friday

Endelig er den første skoleuka i 2011 over. Jeg skal ikke klage, men dere vet jo meg... Det er uansett godt med helg! Denne helgen har jeg faktisk ingen planer, bortsett fra trening, og det skal bli så godt å slippe desemberstresset som det har vært så mye av i det siste. Det å dra til byen for å kjøpe julegaver en lørdag når det er stappfullt og man må stå en halvtime i kø, frister veldig lite akkurat nå synes jeg. 

Ellers så bare whipper jeg my hair litt da :-)

Neida.. Skal gå og ordne meg til trening jeg nå. Functional Moves med Marthe og Renate idag! Har aldri prøvd det før, så det kan jo bli spennende. Kommer med rapport til dere, så klart.


- multitaskingwoman

God kveld!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra spilling, og sitter og designer en egen almanakk fra tryckdig.se {link}. Samtidig gjør jeg en stor franskoppgave som skal leveres inn i morgen. Multitasker, anyone?

Føler forresten at bloggen min har blitt en treningsblogg for tiden. Idag har jeg faktisk hatt treningsfri, men i morgen blir det min første functional moves-time, og jeg gleder meg sånn! Har faktisk vært litt tomt idag uten treningen, hihi. Her har dere forresten kveldens outfit:


Fin?Men nå tror jeg at jeg skal gjøre meg ferdig med både almanakken og franskleksene, så snakkes vi i morgen! Sov godt 


- figurstrikk.no

Noen av dere som har hørt om Silly Bandz? Slike kjempepopulære strikk som "alle" kjendisene bruker, i forskjellige former, farger og figurer. Vel, nå har det kommet en ny, norsk versjon, nemlig figurstrikk! {link} De har utrolig mange forskjellige pakker man kan velge mellom, og jeg fikk tilsendt basisfigurer, musikk, prinsesseglitter, alfabetet og dinosaur. 
Denne kornetten er nok favoritten min, hehe :-)Har du noen slike? 

Dette innlegget er sponset av Figurstrikk {link}


- 07.23

God morgen!

Siden jeg fikk 3t-kort i går, er jeg skikkelig gira på å trene for tiden! Føler meg helt seriøst som Tina og Bettina. Derfor er det slik at jeg har med meg treningstøy på skolen, og trener rett etterpå. Hvem fortjener et klapp på skulderen? Moi.

Jeg var også på zumba i går, og som jeg koste meg! 45 minutter med hofter og shaking er perfekt, og jeg skal definitivt være med på neste mandagstime også! Nevnte jeg forresten at jeg også skal være med på yoga? Nei, herregud, nå tar det av her, hihi. Sorry for alt treningssnakket, forresten. Er som sagt utrolig gira! Men nå må jeg kjappe meg til bussen!


Hva skal dere idag?


- 3t-fantomet

Heiii!

Vet dere hva jeg gjør nå? Sitter og skriver ned hvilke treningsøkter jeg skal på denne uken. Jeg har nemlig startet på 3t! Har gått og gledet meg hele desember, og nå når det var fri innmelding dro jeg med mamma for å skrive medlemsskap. Er så gira på trening at jeg faktisk blir litt redd av meg selv, haha.

Jeg vet at jeg ihvertfall kommer til å være på nesten hver zumbatime. Det prøvde jeg da jeg hadde kompiskort hos sats, og det er noe av det morsomste jeg har vært med på! Dere som har mulighet burde prøve det :-)Trener dere? (test over hvor spreke lesere jeg har, haha!)


- TIDENES inspowall

Nå skal jeg vise dere det jeg har sittet med i over en time. Ca 100 bilder fra weheartit {link} satt sammen til ett stort med photoshop. Skjønner egentlig ikke at jeg faktisk har giddet det, men er kjempegøy å se resultatet! Så nå har jeg en helt ny skrivebordsbakgrunn som ingen har maken til. I  it!Hva synes dere?


- jeg ønsker meg...

Føler meg som tidenes mest materialistiske jente her nå, når det nettopp har vært jul og alt, men jeg har jo snart bursdag. Hihi, her er ihvertfall noe jeg ønsker meg:Noe dere likte? 

P.S: kjempekoselig å se at dere likte det forrige innlegget mitt forresten! 


- you don't have to live forever, you just have to live

Et av mine nyttårsforsetter er å "leve livet fullt ut". Hele 2010 brukte jeg på å telle ned til neste helg, neste happening eller bare rett og slett neste ferie. Først nå oppdager jeg at dette er jo helt idiotisk. For min del finnes det to forskjellige mennesker; de som lever livet sitt akkurat slik som det er, og de som lever for å vente på at livet skal begynne. Hvilken ville du ha valgt å være?Det er 7 dager i uka. 5 dager med hverdag, og 2 med helg. BARE 2 med helg. I 2010 tenkte jeg slik på en mandag: "Neiii, mandag... 4 dager igjen til helg!" Og når helgen kom etter 4 dager, begynte jeg å tenke at den snart var slutt igjen. Den varte ikke evig. Selvfølgelig varte den ikke evig. Og slik var det hver uke, hver måned. Helt til i går, når jeg innså at man kan faktisk ikke gå rundt å tenke sånn. For hva er vel livet om man går og venter på at livet skal begynne? Er det noen av dere som kjenner seg igjen? Budskapet mitt er egentlig bare at man bør prøve å nyte de dagene man har. Være spontan. Og tenk over hvor viktige de "vanlige, dagligdagse" tingene er. Som å gå på skolen. Eller jobben. Tenk hvor kjedelig livet hadde vært hvis vi ikke hadde noen plass å gå til! Hvis vi hadde vært hjemme hele dagen, og ventet på at noen skulle ringe. Hvert sekund man venter, er et sekund man aldri kan få tilbake. Om 70 år, når jeg er gammel og grå, skal jeg tenke at jeg har levd livet mitt så godt jeg kunne. Og idag skal jeg starte med å gjøre hver dag til noe gøy. Slutte å telle ned til helgene, og heller bare kose meg når helgen kommer. Og én ting skal jeg huske; man skal ikke angre på det man har gjort. Man skal angre på det man ikke gjorde.


- valentine's day, han er faktisk ikke interessert eller engler og demoner?

God kveld! Nå skal jeg toppe slappe-av-dagen min med en god film, men jeg vet ikke hvilken. Derfor trenger jeg hjelp fra dere. Så;


- nyttårsaften 2010/2011


Bord made by tante Edith, Tove og Ida. Fint? 
Marthe og Petter i tullehumør. 
Vellykket gjeng? 


Meg, Sara og Petter. 
Sara ♥

Jeg hadde det utrolig koselig i går. Det var skikkelig uvant å spise taco istedet for kalkun - som vi alltid pleier å ha - men det var egentlig litt godt med noe annet enn julemat. Nesten hele familien var samlet, og det kunne ikke ha blitt bedre! 

På bare noen få timer så tok jeg godt over 300 bilder. Over halvparten er av tanter, onkler, mamma og pappa, og de vil ikke på bloggen. Derfor tok jeg bare ut disse bildene så dere i allefall får se litt av hvordan min overgang til 2011 var :-)

Hadde dere det gøy i går?


- new make-up

Heiheiii!

I går før nyttårsfeiringen var jeg en snartur i byen. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe meg en ny foundation fra mac, men endte opp med to nye koster og en øyeskygge. Det å legge foundation med kost har jeg hørt mye bra om, og tenkte jeg skulle teste ut, og en ny øyeskyggekost skulle jeg hatt for lenge siden. Enda bedre var det at de Vita hadde 25% på all sminke fra gosh slik at jeg fikk alt dette for under 200 kroner!


Øyeskyggekost og foundationkost nr. 340 og 324.


Øyeskygge i fargen "silver".

Har dere noe sminke fra gosh?


- god morgen!

Da er det endelig 2011, året vi har ventet på! Håper alle hadde en superbra feiring i går, og at dere ikke er alt for reduserte idag. Hehe.. Jeg er i hvertfall overlykkelig for at det står 1. januar i kalenderen, og om bare 28 dager blir jeg 17 år! 

Idag har jeg egentlig ingen planer, kanskje bryte mønsteret HELT og legge ut på en joggetur? Vi får se :-) Skal i hvertfall blogge masse til dere med sminkeinnkjøp og bilder fra i går! Hva skal dere idag?