- YOU CAN'T BREAK ME

gt
Gina Tricot's vårkolleksjon er helt nydelig! Pastellfarger, peach, denim - you name it. Kjøpte meg forresten en tee med zebraprint over all idag. Fargene er ikke så sterke som på bildet, men den kommer nok til å bli brukt ja!
zebra
Fra bikbok. Kostet egentlig 249,- men siden det var 50% på en valgfri vare, fikk jeg den for 124,50,-
Jeg slo tiiiiil!

- HAPPINESS


Husker dere disse? Jeg har blitt så heldig å få eie et par i mørkere farge! Vakre, vidunderlige, flotte Tone kjøpte dem til meg her og seriøst; det er den beste bursdagsgaven jeg har fått! Men en liten ulempe har det at jeg har fått det jeg ønsket meg; nå har jeg funnet noe annet. Uff, de stakkars vennene mine tror sikkert jeg bruker dem.

- Dessertprat

Ida og Marthe sitter og hører på Ron Pope - A drop in the ocean, så synger han:
A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It?s like wishing for rain as I stand in the desert
But I?m holding you closer than most,
Cause you are my heaven

Marthe synger for full hals, så spør Ida: Hæ? Koffor i hellvette står han i desseren?
Marthe: Ida? Dessert betyr sånn greie som e i Egypt.
Ida: Åja! ØRKEN!
namiboerken7

- A lot of work is missing

idag 1554Oh, hei bloggen-som-jeg-ikke-har-blogget-i-på-flere-dager! Jan Thomas og Christopher er endelig gidt, hva mer er det jeg ikke har fått med meg? Siden jeg har en ny start (?) ble det nytt design som jeg håper dere liker. Jeg liker det hvertfall! Skal prøve å få i gang dagens antrekk litt etter hvert her også så det blir mye å glede seg til.
Jeg sitter og jafser i meg glovarm kylling og det brenner mildt sagt i munnen min. Tror vi sier at den er sterkt krydret jeg! Og som du ser på siden her, har vi fått os et nytt bilde. Jeg elsker det, rett og slett! Noen som blir med til Paris?

Men nå skal jeg fatkisk opp å ta bilder av hva jeg har på meg idag, så stay tuned!

- Dagens innkjøp

idag 1569
idag 1573
idag 1571
Veske og t-skjorte: gina tricot, smykke: only.
Vet det ble et dårlig bilde av smykket, men kameraet mitt er crap.

- Usikker

Nei, jeg er ikke usikker på verken legningen min, om grønn eller svart er yndlingsfargen min eller hva jeg skal ha på meg i morgen. Det jeg er usikker på er om jeg skal ha devoteblogg eller bloggblogg. Haha, bloggblogg!

Det som er bra med blogg.no er:
- Enkelt å ordne designet
- Lett kommentarsystem
Det som er dårlig med blogg.no er:
- Av og til vanskelig å lade opp bilder
- Går  ikke an å forhåndsskrive innlegg

Det som er bra med devote.se er:
- Går an å forhåndsskrive innlegg
- Enkelt bildeopplastningssystem
- Kjempefine maler!
Det som er dårlig med devote.se er:
- Det er svensk
- Vanskelig kommentarsystem

HJELP MEG!

- NY BLOGG

Jeg har hoppet over til devote (faktisk) grunnen er ikke at det er så gøy med svensker, men at det går an å førprogrammere innlegg der, bildeopplastningen går fort, og designet er mye finere der. Det eneste jeg ikke har funnet ut fullt ut er det med videoblogger, men det tar vi som det kommer.
Så håper jeg dere vil følge meg videre!

www.idaflire.devote.se

- ONSDAG

Adam Tensta - They wanna know


lisaplace.devote.se

Det er onsdag, klokken er halv 8, jeg har fått meg ny seng, gossip girl begynner snart, rleprøven er ikke før på fredag og vi har lasagne til middag. Kortere sagt alt er perfekt. Dagen idag har jeg brukt på å se på speilreflekser, men vil gjerne ha tips fra dere. Nikon, Canon eller kanskje noe annet? Jeg er helt blank. Aner ikke hva jeg skal kjøpe, hva jeg har lyst på eller kanskje viktigst; hva det koster.

Derfor vil jeg vite noe fra dere. Hvilket speilreflekskamera har du? (hvis du har) og hva er bra, evt. dårlig med det?

- :-)

Hva skjer med at jeg har så utrolig spennende overskrift? Tror vi sier at det er fantasien som svikter, jeg.

Hei! Jeg vet at det interesserer dere veldig at jeg legger ut bilder av ting jeg har tegnet. Eller, det gjør det egentlig ikke, men det interesserer meg. Jeg liker å tegne og jeg liker å legge det ut her. Nå har jeg forresten tjent 1600 kroner, og da er det faktisk ikke lenge til det blir speilreflekskamera på meg! Bare et par tusen til så er jeg der. Fotoblogg - here I come!
grinkanin

Håper alle har en super mandag, husk top model i kveld!

- Bare en tegning

ile
Nytt på ønskelisten: tegnebrett!

- Let's get some shoes

244194810350x330

314222424350x330

Av og til er det bare godt å komme seg tilbake igjen. Og av og til ikke. Idag var en sånn dag da jeg plutselig fikk lyst til å blogge om noe. Tror det var fordi jeg leste "hvordan bli en blogger" artikkelen i topp. Høhø.
I et kvarter har jeg sittet å sett på sko fra bianco og jeg kan vel si at jeg er stucked. På søndag begynner jeg å jobbe og siden jeg hadde bursdag for noen dager siden, har det blitt en del penger på meg. Og heldigvis har vi bianco i Trondheim!
Jeg vil se hvilke favoritter dere har! Skriv linken til yndlingssko(ene) deres i kommentarfeltet, and I'll check'em out!