- dette er en fancy overskrift

Siden sist jeg skrev et innlegg, ble jeg dratt ut døra for å dra på middagsbesøk. Vi skulle plutselig til tanta mi for å spise hvalkjøtt, vi! Men det er godt med litt overaskelser i hverdagen da. Nå sitter jeg og hører på musikk, og prøver å tvinge meg selv til å åpne norskprosjektet mitt. Det skal være ferdig til fredag.. Trenger jeg å si mer?


Ellers så øvde jeg meg på vannbilder når jeg var hos tanta mi da:

Haha, neida. Lol. Har forresten åpnet norskmappa nå. Æh, jeg vil absolutt ikke. Jo, jeg må. Snakkes senere! 
Hva skal dere gjøre den siste kvelden i vinterferien?

- nå kan dere spørre meg direkte!

Jepp, da har jeg gjort som Ida og laget meg en bruker på bloggsvar.se. Det som er så bra med det, er at nå kan dere spørre meg direkte i boksen til høyre, og så fort jeg ser spørsmålet så svarer jeg! Smart? 

Alt dere trenger å gjøre er å stille meg spørsmål, og det kan dere som sagt gjøre i boksen til høyre. Kommer dere til å spørre meg?

- outfit 28.02.10

Genser fra ONLY, bukse fra BIKBOK, skjerf fra GINATRICOT.

Dette skjerfet har jeg helt glemt! Men det er jo egentlig ganske fint, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke bruker det oftere. 
Hva synes dere? 

- 5 stiler

God morgen! I natt fikk jeg faktisk gjort veldig mye, og en av de tingene var å finne nye ting på H&M. Så fant jeg 5 kollasjer, og da tenkte jeg å vise dere: 

Rock: mine favoritter på dette antrekket er jakken og veska. 

Romantisk: her er favorittene mine skoene til høyre og skjerfet.

Etnisk: her er favorittene alle skoene, veska og øredobbene. Tror ihvertfall jeg skal kjøpe meg de leopardskoene!

Marine: aaah, tunikaen her er helt nydelig!

Chic: her liker jeg omtrent alt. 

Hvilken av disse likte dere best? 

- wordsPåskeegg fra freia. The Hills. Vann. Koseklær. Null sminke. Med andre ord: jeg lader opp til curlingfinale i natt! 
Dere og? 

- låret mitt trenger massasje

Nå kunne jeg godt ha tenkt meg en tur til massør. Det tar på å sitte 4 stykker i baksetet i 2 timer, altså! Jeg tror at det ene låret mitt kun har 20 prosent følelse igjen i seg. Ikke bra, ikke bra.

Men nå har jeg ihvertfall kommet hjem! Og vet dere hva jeg så når jeg sjekket mailen min isted? At jeg har 996 kroner ekstra på kontoen. Ah, byavisa ♥ Men nå skal jeg begynne å oppdatere meg litt på bloggfronten, og bli enda litt mer misunnelig på Voe som har sett Johnny Depp. Herlighet, går det an? JEG VIL OGSÅ!


Flere enn meg som ville møtt Johnny Depp? Marit: du trenger ikke å svare en gang. Haha.

- jeg reiser

God morgen! Dagen min ble nettopp SÅ mye bedre. Egentlig hadde jeg, Mia og mamma tenkt å dra alene på bondelandet til bestemor, men så ringte Kine nettopp og sa at hun og Karina kunne være med! Det er reisekompisene mine, det. Åh, nå blir helgen så mye bedre! Lykke.

Men når det er sagt, så kommer jeg ikke hjem før lørdag eller søndag og jeg vet ikke hvor mange mobilblogger jeg gidder å betale for. Jeg må jo bruke mobilnettet for å være på facebook også.. Men ikke vær redde! Det har jo kommet ganske mange brae nye blogger i det siste som dere kan lese mens jeg er borte :) 


Og til slutt en minikonkurranse: Skriv en morsom ting dere har gjort i ferien, så velger jeg ut en når jeg kommer hjem som får linking. Kos dere resten av vinterferien, skjønninger! ♥

- videoblogg: roadtrip

Nå har jeg nettopp dusjet og skal sette meg godt til rette for å se på The Hills. Ah, det skal bli godt! Men her er filmen Karina filmet i bilen:


Vurderer å ansette henne som fast fotograf og filmer på sånne turer. Neida. Hva synes dere? Sykt kult redigert, ikke sant? Haha.

- skrekkelig morsom hendelse i heisen

Hei og hopp, sukkertopp! Jeg kom nettopp inn døren og det første jeg gjorde var å hive meg i senga. Jeg er så sliten! Hadde skikkelige problemer med å holde meg våken i bilen tilbake, for hvis jeg sovnet hadde jeg ikke greid å sove i kveld. Men jeg har hatt en kjempefin dag, med en dramatisk hendelse. Eller, dramatisk og dramatisk. Mer morsom egentlig.

Det som skjedde var at jeg og Karina skulle ta en siste tur med heisen før heiskortet ble blokkert. Vi satte oss i stolheisen og dro avgårde, men da vi var ca halvveis, stoppet den plutselig og gynget skikkelig frem og tilbake. Vi så at til og med den lina som heisene henger på, bevegde seg ned mot bakken! Vi bare klorte oss fast til sikkerhetsbøylen, og hørte på alle rundt oss som sa "åååååååoooh", eller noe sånt. Når jeg forklarer det nå, høres det ikke noe morsomt ut i det hele tatt, men det var en skrekkblandet fryd vi følte da vi satt der og dinglet 30 meter over bakken.

Men nå skal jeg spise pizza! Legger inn en "on-the-road"-video til dere litt senere :)


Har dere hatt en bra dag?

- OPPDAAAAL

God morgen! Whaat, hva gjør jeg opp så tidlig? Jeg skal til Oppdal! Slalom hele dagen i 15 minusgrader blir sikkert kjempegøy :) Og nei, det var ikke ironisk ment. Så litt svar på spørsmål dere lurer på:

Godtar du lesere på facebook? Ja, det gjør jeg. Synes det er kjempekoselig!
Du liker å ta bilder av deg selv, skjønner jeg! :P Ehm, ja. Men det virker det som om du også liker! Hehe.

Sorry for en veldig rotete tekst, men jeg er gira og trøtt på samme tid. Dere får ha en kjempefin dag!


Og så må dere fortelle meg hva dere skal gjøre idag? Vedder på at ingenting slår hva jeg skal. Med mindre dere skal på sydentur da. 

- et hei fra tha penguin

Nå skal jeg kle på meg masse klær og vandre som en forfrosset pingvin med tralle ut i finværet. Jeg holdt på å skrive "si hei hvis dere ser meg da!", men det hadde bare blitt flaut for min del. Ingen vil se meg når jeg går med byavisa. Jeg minner meg selv om en sur, gammel kjerring som bare vil få jobben gjort. Men det er greit betalt da!Hva har dere gjort idag?

- vinteren kan komme seg ut av Norge

Været gir meg falske forhåpninger. Når jeg åpnet øyenene i dag morges, så jeg lyset skinne som det aldri har gjort før gjennom gardinene. "YES, sommer!" tenkte jeg, og nærmest spratt opp av senga. Så jeg rev opp gardinene, og.... ble kjempeskuffa. Snø, liksom. SNØ. Det er ingen tvil om det; jeg er vinterdeprimert :( 

Altså. Det første jeg så var dette:

Men smilet på munnen min ble raskt dratt ned da jeg så dette:

Vær så snill og si at jeg ikke er den eneste? 

- folk fra hele verden

Haha, se redhead'en i midten! Vi døde nesten:
Han med hjelmen til høyre: come on! Party with me!


Som dere ser finnes det utrolig mye rart på chatroulette. Det anbefales ikke for svake sjeler, for å si det sånn. Haha, neida. Men jeg må bare advare: over halvparten er desperate 50-åringer som kun filmer fra livet og ned. Dere skjønner..

- glansbildeboken next

Da har jeg faktisk ordnet meg og lagt planer for dagen på under en time. Oh my god, det er ny pers! Dette må dokumenteres. Planene for idag er faktisk ingenting annet enn at jeg skal møte Marit, og vi skal chatroulette, ehe. Håper vi finner like mange gøye folk idag, som vi gjorde i går. Skal prøve å få tatt printscreen av noen, så dere får se glansbildene. 


Når vi snakker om glansbilde. Om dere hadde slått opp på dinosaurglansbilde eller nesehornglansbilde i ordboka, så hadde de tre nederste bildene kommet opp. SØTA. 
Hva skal dere idag?

- ile & rs <3 cr

God morgen Norge! Har alle sovet godt? Jeg var ikke hjemme fra Renate før klokken var 3 i natt, så litt trøtt har jeg lov til å være idag. Vi chatroulettet hele natten, og herlighet vi fant så mange rare og morsomme folk! Jeg fant til og med en norsk dude, som bodde like over fjorden og som skulle søke samme skole som meg neste år! Sykt! Jeg hadde det ihvertfall kjempegøy i går.Me nå tror jeg at jeg kjører søndagsfrokost idag også! Forresten, noen som vet om Emil eller Ole Einar tok medalje i går? Var for opptatt med å "rullettere". HAHA. 
Har dere holdt på med det før?

- new york in my room

Idag har det vært den store tv-serie dagen. Om jeg ikke tar helt feil, så har omtrent alle innleggene mine handlet om The Hills idag. Men hva annet kan man gjøre på en søndag enn å drømme seg bort? Jeg får så uendelig lyst til å forlate alt i Norge og bo i Los Angeles i et år. Èn ting å gjøre før man dør.
Når vi snakker om The Hills og USA... Mamma var på kremmerhuset sist helg, og kjøpte et nytt bilde til meg. Så nå har jeg faktisk revet store deler av inspoveggen min og hengt opp dette istedet:


Stilig? Og hvis dere ble bekymret for at inspoveggen min er borte; det var bare den gamle delen som gikk i søpla. Jeg har 3 plakater igjen! Men nå skal jeg møte gossip girl'en min, Renate. Ha en fin kveld :)
Hva synes dere om bildet? 

- oskar er room-m8en min

Wow, vanskelig gåte i overskriften. Sykt kreativt.

Nå er det faktisk nesten så fint vær at jeg kunne tatt meg en skitur i bymarka. Men merk dere at jeg skrev nesten. Dere finner ikke meg gående frivillig på ski uten at det er stekende sol ute. Og så må vi selvfølgelig ikke glemme av kvikklunsjen. Den har en fast plass i sekken, liksom. 

Siden forrige innlegg handlet om Lauren Conrad, så har jeg hatt et lite The Hills-maraton med meg selv de siste timene. Jeg kan si at jeg har lett fått meg en ny favorittserie! Så nå er det Gossip Girl og The Hills ♥ Men nå er det pause fra tv-seingen. Må komme meg ut litt, tror jeg. Ikke på ski, nei. 


Hvilke tv-serier følger dere med på? 

- lauren conrad
Har dere sett et vakrere menneske enn Lauren Conrad? Don't think so. Se på det håret, øyenbrynene og alt! Jeg kunne dødd litt for å se sånn ut. Nå tror jeg at jeg skal se litt på The Hills, hihi. 
Ser dere på T.H? Hey, nå fikk jeg litt Tokyo Hotel-vibber her. Ikke bra.

- sunday is funday. not

God morgen Norge! Idag blir det egentlig en standard søndag på meg. Våkne sent, spise en god frokost, rydde litt og ja. You name it. Skjønner ikke hvorfor butikkene er stengt på søndager. Tenk så mye bedre det hadde vært om de hadde vært åpen hele helgen! Men så kommer "tenk-på-de-som-jobber-der"-tankene inn, og da finner man ut at det kanskje er bra med en dag fri. Vel vel.
Ha en fortsatt fin søndag folkens! Hva skal dere finne på?

- <3kanelsnurrer & anna anka

Nå har jeg og Marit nettopp bakt kanelsnurrer, og gjett om jeg skal ha med på skolen i morgen! Vedder på at jentene blir sykt misunnelige når de ser dem. De ser rett og slett herlige ut. Men nå skal jeg se litt på Anna Anka, og le over hvor forferdelig stygg hun er. Flere som er enige? 

- videoblogg: filmprosjekt nr 1

Godt at dere passer på meg! Om ikke den personen som skrev en kommentar i går, hadde skrevet den, så hadde jeg glemt å lagt ut denne videoen. Uansett. Dette er ikke min gruppe sin, den kommer senere. Håper dere ler like mye som jeg gjorde første gang jeg så den! Og de andre gangene da, selvfølgelig. Ler like mye hver gang!

- i morgen skal jeg...

...hvis alt går etter planen, og jeg greier å overtale "sjølingan" som man sier på Hitra, så skal jeg kjøpe meg...... noe som dere får vite senere! Hahaha, det er godt å være ond. Men dere får se noe annet som mamma har kjøpt:
Så nå er det bare å komme hjem til meg om dere vil ha belgiske vafler!

- bloggfri weekend

Om litt drar jeg til Hitra for å være der hele helgen. Og som den sosiale personen jeg er, så blir macen stående hjemme. Om jeg rekker det skal jeg legge ut et av filmprosjektene som klassen min har gjort, men hvis jeg ikke rekker det før jeg drar, så kommer den på søndag. 

Uansett. Håper dere får en kjempefin helg! Jeg føler det på meg at helga kunnet ikke ha kommet på et rettere tidspunkt. Jeg er døssliten. Og bare for å underholde dere litt, og være kjempegrei med Tone:
God helg! ♥

- nytt i huset

Og denne gangen er det faktisk ikke klær det er snakk om. Jeg greide å overtale mamma til å kjøpe en lysekrone i går. Pappa liker den ikke, men who cares? Om de ikke vil ha den i stua, kan den gladelig henge på rommet mitt. Jeg tror grunnen til at jeg liker den så godt er fordi den er litt "tøffere" enn slike kongelige krystallysekroner. Ååååh, den er så fiin!

Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza og så bærer det på spilling. Snakkes senere i kveld :)

Hva synes dere? 

- gina tricot spring 2010

Vet det blir veldig mange slik "ønske-seg"poster nå, men når vi snart er på vei inn i en ny periode må det jo til. Jeg har sett på Gina Tricots vårmote og har funnet noe av det jeg liker best. Den skjorten helt nederst til høyre har jeg, mens alt det andre er velkommen hit! Spesielt buksa. Og hvis dere har andre butikker dere vil jeg skal sjekke innom, så skrik ut!

Noe dere likte? 

- en gåte på en måte

Det lønner seg å dra på city syd med mams! Dagens filosofiske og vise setning nr. 2. Jeg fikk til og med overtalt henne til å kjøpe en ny lampe til å ha over spisebordet! Når mamma og pappa blir så gamle at de ikke kan ha den lenger, så skal den gå i arv. Jeg elsker den.

Jeg kjøpte meg også en kjole med rysjearmer som jeg skal ha på i bursdag på lørdag, og en hemmelig ting dere får vite i morgen. Hint: Ida Wiik har det. Hehehe, nå får dere noe å gruble over, ha mareritt om og tenke på..


Greier dere å gjette hva den hemmelige tingen er? 

- ny eller gammel?

Jeg fikk den nye facebook'en i går, og jeg kan ikke si annet enn at jeg skjønner ikke dere som ikke liker den. Den er jo b.e.s.t! Alt er mer oversiktlig, og det ser egentlig ganske mye mer proft ut også. Men det er hva jeg mener da.
Hva mener dere? Old facebook eller new facebook? Dagens filosofiske spørsmål. 

- noen som vil massere ryggen min?

..det er nå dere skal skrive i kommentarfeltet at "jaa, selvfølgelig Ida! Vi elsker deg jo!" Og grunnen til at jeg gjerne vil ha ryggmassasje er fordi jeg har helt sinnsykt vondt i ryggmusklene etter gymmen vi hadde idag! Har liksom aldri hatt noen grunn til å trene dem, og etter 20 rygghevninger var jeg helt død. Ikke død som i at jeg ikke levde, men død som i at jeg nesten kjente at musklene utenfor kroppen. Det er hva jeg kaller ut-av-kroppen-opplevelse. Om det heter det?

Men nå har jeg fått en liten oppvekker da. Idag skal jeg starte med trening av musklene på ryggen, liksom. Jeg tror vi ser en bodybuilder i enden av tunellen? KØDDA. Hadde det forresten veldig gøy mens jeg var på do isted:

Søt og pen og alt det der. Men les overskrifta og svar i kommentarfeltet, puzer<3

- nytt design!

Tre ganger hurra for mine design-skills! Hurra, hurra, hurra! Ehh, nei. Nå fant jeg faktisk bare ut at designet måtte pusses opp, og det ble waaaay enklere enn hvordan jeg hadde det før. Følte at det forrige var så tungt, på en måte. Nå er det grått og hvitt som gjelder. Og den kjempefine oransjfargen på headeren da selvfølgelig. 
Synspunkter? 

- no one else can do it for you

Hva skjer med senblogging? Haha, føler at jeg venter hele dagen med å blogge og når klokken nærmer seg 11, da skal jeg finne frem macen og blogge. Thats life, people. 

I det siste har jeg fått gjort mye kult. Eller.. Kult og kult. Skole, lekser og jobbing er ikke akkurat kult. Det er hardt å gå i tiende! Men nå begynner jeg å merke at byavis-gåinga kommer til nytte. Mangler bare 2000 til å kjøpe meg kamera, og så skal jeg kjøpe meg nye sko. Heldiggrisen meg! Livet er herlig akkurat nå, og jeg nyter det. 
Forresten. Jeg har lastet ned to sanger som jeg hører på konstant. Den ene er den under her, og den andre får dere se i morgen. Men dere må sikkert vente til klokken 10 da. Nattblogging har blitt min nye hobby. 

Men seriøst, det er litt skummelt. Jeg tror jeg er bloggavhengig! Selv om jeg egentlig har en bitteliten pause, så er jeg helt hekta på å "bare logge meg på og sjekke hva som skjer". Når man har holdt på med dette i litt mer enn et år, så blir det vel kanskje sånn da.. Men nå skal jeg sove i 9 timer før Bodhisattva og de andre lærerne venter på meg. God natt, smoothieser! Kødda. Jeg lagde pæresmoothie idag, skjønner dere.


- my love

Mamma: kæm e det der?
Ida: ei som hete Anette.
Mamma: guud, for en fin veske hu hadd! 
Ida: mamma? det der e en miu miu-veske. Ska æ vis dæ?
Vi søker opp på google.
Mamma: ka koste dem veskan der da? Kjempefin!
Ida: Den her koste litt over 5000...

Flere enn meg som kunne gått jorda rundt for denne?

- bilder fra fredagens korpsfest

Siden vi kom på tredjeplass og at vi vant over et korps i førstedivisjon, så måtte det jo selvfølgelig feires! Utkledningsfest ble det, og siden jeg skulle på 50tallsbursdag samme kveld, så skulle jeg være 50talls chick. Det var ganske mange som lå over etterpå også, så det ble en kjempefin kveld/natt! Selv om vi sov bare i et par timer da.. 


- busstrikset er en vinner

Dere hadde rett. Det var Oskar som var på ferde i forrige innlegg. Heldigvis for meg er arrene helt forduftet nå, og jeg kan leve vanlig igjen. Uten emostempelet. Haha.

I går gjorde jeg noe ulovlig. Det hadde seg nemlig sånn at jeg hadde en fyrstikk i lomma, og plutselig fikk jeg lyst til å tenne på noe, så jeg tente på boligblokka rett bortenfor. Nå er det bare aske igjen, og jeg er fornøyd. LOL. Neida.

Det som egentlig skjedde var at jeg skulle til søskenbarnet mitt i går, og for å komme dit må jeg ta buss. Siden jeg er 16, må jeg jo egentlig betale 30 kr hver vei, men hallo! hvem gidder det når man har et lurt triks på lager? Så jeg tok opp telefonen, og latet som jeg snakket med noen når døra gikk opp. Bussjåføren tenkte sikkert at jeg hadde alt for mye annet å tenke på, så han tok gladelig i mot de 15 kronene og lot meg gå på, så der sparte jeg 30 kroner, folkens! Det er jo nok til bussreise èn vei det! :)

Her er forresten noen bilder jeg har glemt å vise dere:

Og vi døde nesten av dette bildet:

Nå skal jeg snakke med enda flere randoms på omegle.com og drikke enda litt mer vann. Later! 

- jeg ser ut som en emo

Nå ser armen min helt syk ut. Noen som greier å gjette hva som har skjedd? - ida sletvik om lepper

Side2blogg har en konkurranse gående der man kan vinne en macbook pro, og jeg anbefaler dere å bli med! Alt dere trenger å gjøre er å skrive ett innlegg om lepper!

..visste dere at når to helt ukjente mennesker møter hverandre, er en av de første tingene de merker, hvordan leppene ser ut? 

Dere har vel sikkert alle opplevd både gode og vonde "leppedager". På de gode dagene er leppene myke som softis og det gjør det bare bedre å smøre på lypsyl. Mens på de vonde dagene kjennes de ut som om de holder på å smuldre vekk, og tørre skinnbiter setter seg fast på lypsylen. Hvilken av de dagene vil dere velge? Den første selvfølgelig. 
Jeg har et tips til dere: før dere går og legger dere om kvelden, så ta en gammel tannbørste med litt tykk bust, ta litt vann på og massèr leppene med den. Men ikke massèr så mye at du begynner å blø! Det gjør bare ting verre. Når dere har gjort det, så vent til leppene har tørket og smør på mange lag med en god lypsyl f. eks EOS sin, som jeg bruker, og legg dere til å sove. Jeg vedder 100 kroner på at leppene deres er perfekte når dere står opp!
Jeg har brukt denne siden september og har snart brukt opp 2 stykker! Nå har jeg den helt til venstre og er kjempefornøyd. Og dere. Dette er hva jeg kaller perfekte lepper:
Hoho, det var gøy å skrive et slikt innlegg! Kanskje jeg skal begynne å skrive disse selv om det ikke er noen konkurranse..? 

- HURRAAAAAAA

Hadde en kjempesuper dag i går! Møtte mange av de fra hellkonferansen og snakket om korps hele dagen. Det er på slike dager man virkelig merker hvor stor del korpset er av seg selv, og jeg er så stolt av korpset mitt. Facebook vrimlet av "<3Nidarvoll skolemusikkorps" osv i går, og tredjeplassen fortjente vi virkelig. Men se da:
Var ikke så veeeldig langt unna andreplass! All ekstraøvinga ble sykt verdt det, og om dere lurer: ja, jeg er en korpsnerd. Haha.