- hit skal jeg i sommer:

Er det rart at jeg gleder meg eller? Selv om Mallorca er tidenes turistcharterplass, og jeg helt sikkert kommer til å møte charter-Svein, så kan jeg nesten ikke vente til 13. august. Det skal bli såå godt å komme til varmere strøk i en uke :-) 

Har dere bestilt årets sommerferie?


- tenkte bare å fortelle dere noe..


Er akkurat en uke siden idag, men på grunn av mitt bloggfravær har dere selvfølgelig ikke fått vite noe. Men nå vet dere det, og ikke ta av helt med stalkinga av vennene mine på facebook da, haha :-)


- oi, jeg har en blogg ja

..jeg lever. Tenkte bare å si fra om at jeg har det bra, og at alt er som det skal være. Bedre til og med! As we speak, sitter jeg i en sofa på Hitra og spiller tetris (<3<3) og spiser sjokolade. Ah, livet! Neida, er jo så heldig at jeg har vinterferie! Flere som har? 

Ser forresten at selv om jeg absolutt ikke er aktiv her på bloggen, så er det mange av dere som fortsatt titter innom, noe som er superhyggelig! Utrolig koselig å se at dere fortsatt gidder å se om jeg har blogget noe, men føler jeg skylder dere masse da, hehe.. Men blogger forhåpentligvis mer i morgen, nå skal jeg spille kort!Har noen av dere vinterferie også?