- Mobilblogg: hei alle sammen! Nå har jeg og mia akkurat vært ute og hatt en liten fotoshoot i vinden.

277975-1-1270046260173.jpg
277975-1-1270046261141.jpg
Mobilblogg: hei alle sammen! Nå har jeg og mia akkurat vært ute og hatt en liten fotoshoot i vinden. Jeg gleder meg til å vise dere bildene! Men nå skal jeg tilbake til et spill som heter mirrors edge, haha. Google det. Håper alle har det kjempefint! Har dere hørt om mirrors edge før?

- påskeferie


Ja, da drar jeg på påskeferie til Agdenes - paradiset mitt som ikke har internett. Men vet dere hva? Null internett får meg virkelig til å slappe av. Jeg skal kose meg der til fredag, så neste ordentlige blogginnlegg kommer vel ikke før da, tenker jeg. Men mobilen er med, og et og annet mobilinnlegg skal jeg vel få til :-) Kos dere masse de dagene jeg er borte, så snakkes vi på fredag! 

Hva har dere gjort/skal gjøre i påsken? 

- outfit 30.03.10

Genser fra GINATRICOT. Topp under fra BIKBOK. Bukse fra VEROMODA. Sko fra EUROSKO. Solbriller fra H&M.

Nå har jeg virkelig vært flink med outfitsbilder i det siste! Klapp på skuldra for det. Anyways, fikk en mail i går om hvordan jeg tar bilder selv, og svaret på det er.... en stige! Jeg setter altså speilrefleksen på en stige som henger på tvers, og setter på selvutløser. Smart? Think so.

Hva synes dere?

- hot or not?

God morgen alle sammen! Bildet under er tatt fra en av verdens største "moteblogger", og det får meg til å tenke litt. Vanligvis om en person går med et bestemt plagg, så vil jo alle gå med det dagen etter. Er det slik med denne vesken også? 


Aldri om jeg hadde gått med denne dragen rundt skuldra, uansett hvor populær den hadde vært, men så kommer spørsmålet: 

Hot or not? 

- jeg blir rørt, jeg


Plutselig dukket det opp at jeg hadde fått en mail. Jeg åpnet den, og der var det en kjempekoselig mail fra ei jente på 14 år som heter Silje. Hun hadde laget dette bildet over, og skrevet en kjempesøt tekst! Herlighet, jeg får nesten tårer i øynene, jeg! Blir så sinnsykt glad av dere :-)

Og forresten; om noen flere vil sende meg noe så send til ida--e@hotmail.com. Blir glad for alt ❤ og dere: alt jeg får blir lagt ut her!

Har dere fått et sånt bilde før? 

- outfit 29.03.10


Jakke og bukse fra VEROMODA. Skjerf fra H&M. Veske fra KAPPAHL. Sko fra EUROSKO.

Endelig er det såppass varmt at jeg kan bruke den nye vårjakken min ute! Jeg er så møkklei av boblejakken min nå at jeg godt kan brenne den eller gi den bort til veldedighet. Er sikker på at 4 små, fattige barn får plass i den jakka. Tror faktisk de kan bruke den som telt også, haha!

Hva synes dere om antrekket?

- nytttttt

Sko fra DINSKO og bukse fra VEROMODA.

Hehe, det er alltid et pluss å dra på mathandling med mamma. Ender som oftest også opp med andre ting enn mat. Nå skal jeg ordne meg og ut for å møte Marit! Ha en fortsatt fin mandag ❤

Hva synes dere om innkjøpene? 

- send en robot istedet'a

God morgen! 

Det er fortsatt påskeferie, klokken er egentlig halv 9, og jeg sitter her og er glad over at jeg våknet så tidlig. Herregud, det høres helt freaky ut, men det er faktisk sant. Når det er ferie så hater jeg å sove bort halve dagen, og setter gjerne vekkeklokka på slik at den kan vekke meg rundt 10. Men idag var det annerledes. Her var det ingen vekkeklokke som vekket meg, men hjernen min. 

Hehe, lol. Skal jeg si dere den egentlige grunnen til at jeg er oppe så tidlig? Handling........... av mat..... Sikker på at jeg har hatt uante drømmer om det i natt, men marerittene ble straks til sukkersøte rosa drømmer, da jeg våknet og så dette i senga mi:


Flere enn meg som synes han ligner på en liten kineserkatt? Men ikke misforstå meg: da er jo kinesere søte! Hehe. Men nå roper mamma. Mathandling venter.

Liker dere å handle mat? 

- 45 minutes

Nettopp kommet hjem fra en 45-minutters lang gåtur med Tone, og begynner å lure på om det er noe med meg og 45-minuttere. Alt jeg gjør varer jo i 45 minutter for tiden! Sykt. 

Ellers så hadde vi jo den obligatoriske "fotoshooten" også. Bare se her:


Og Tone hadde ryddet rommet sitt før jeg kom (liker jeg å tro), så nå kan vi faktisk spise "et måltid på gulvet fordi det er så rent". Haha.

Så døde vi litt av dette bildet:


Men nå skal jeg slå på tv2 og fortsette heiinga mi på rosenborg. Håper virkelig de ikke dummer seg ut foran vålerenga! 

Ser dere på kampen? 

- videoblogg; slalom med Maria

Jeg har ikke sett gjennom hele filmen enda, så det kan være litt småfeil her og der. Og bare så dere vet det, så er dette 5 minutter med intern humor, og jeg skjønner godt om dere ikke vil se hele. Om jeg hadde lagt ut hele filmen i sin helhet, så hadde det blitt litt over en halvtime! Haha :-)

Hva synes dere? 


- outfit 28.03.10

Skjerf fra TEKSTILFUNN. Genser og bukse fra ONLY.

Hva synes dere? 

- good morningWehartit.com

God morgen alle sammen! Idag har jeg videobloggplaner på gang her, men siden den opprinnelige filmen er på 26 minutt, så tror jeg det kommer til å ta litt tid for å få den ferdig. Dere må ha tålmodighet, ihvertfall! 

Nå skal jeg se ferdig she's the man - som jeg startet på i går - og spise rundtsykker til frokost! Wiiii.

Sovet godt? 

- 45 minutter på èn løype, sa du?

Hei dere!
Nå har jeg endelig kommet til hektene igjen etter en kjempebra tur til Oppdal. Siden Maria har hytte der, ble hun også med, og alt endte jo selvfølgelig med at jeg og Maria brukte 45 minutter på en av skogsløypene og rakk akkurat den siste heisen. Flaks! Vi tok film av det hele, og om jeg har tid blir den lagt ut i morgen eller overmorgen. Gled dere! sier jeg bare. Sykt bra.

Ellers så var forholdene bra til tider, men når vi skulle kjøre den berømte åttetallsløypa, så vi bare en og en påle. Sier litt om hvor tåkete det var. Men nå skal jeg se en film og så venter senga på meg. Det kjennes i leggene, for å si det sånn.

Meg og Karina.


Kjempekoselig å finne på noe med deg igjen, Maria!

Vært på Oppdal før?

- @oppdal

Nå drar jeg på slalomtur til Oppdal! Den siste turen før sesongen slutter, og derfor skal jeg utnytte den for alt jeg orker. Ha en kjempefin påskelørdag, puzær! Hehe, intern bloggreie?

Hva skal dere idag? 

- i've got balls

Nå har jeg kommet hjem fra årets beste skoledag. Kort oppsummert så startet den med danseøving, så fikk vi vise frem dansen vår for hele skolen, og så vant vi utfordringgreia for hele tiende. Og på toppen av bløtkaka slo bollene an hos klassen min :-) Overskriften er forresten noe jeg greide å si på skolen idag. Husker det ikke helt ordrett, men det var noe sånt. Det ble ikke akkurat stille etter det sitatet, nei. 

Men en bakside med "utfordringsmedaljen" var jo at noen mente vi hadde jukset (kremt, Henrik..). Så nå sitter jeg faktisk og diskuterer med han på facebook, om hvem som fortjente seieren. Dårlig taper, hvor? Haha.


Men nå skal jeg sette meg godt ned og bare slappe av med tanke på at det er påskeferie. Åh, det er så godt! 

Godt med ferie?

- grunnen til at jeg ble en bollebaker idag

En av dere lurte på om jeg bakte boller bare for å være snill, og jeg har jo helt glemt å fortelle dere grunnen! Skolen vår har nemlig en såkalt "vi-bryr-oss"-uke der hele uka har gått ut på å gjøre ulike aktiviteter med klassen og på tvers av trinnene. Og som en avslutning på denne uka, så skal sistetimen i morgen gå til å kose seg med klassen sin. Derfor sa jeg at jeg godt kunne bake boller til folket :-) 

Kjempebra at dere stiller spørsmål forresten! Keep it coming. Nå drar jeg på spilling, og senere er det paradise. Hehe, jeg vet hvem som går ut da, men artig er det uansett.


Pleier dere å gjøre koselige ting med klassen iblandt? 

- bilder og bolleprat
Kjenner at jeg på en måte har litt skrivesperre idag. Kanskje er det bolledeiglukta som gjør det. Jeg skal nemlig bake boller til klassen min til i morgen, og for en perfekt klasse må man ha perfekte boller :-)

Liker dere boller?

- godteri turns banan

God kveld! 
Skal jeg fortelle dere noe sykt? Isted når jeg og Tone var på butikken, så gjorde vi noe vi aldri har gjort før. Vi gikk straight forbi godteri- og kjekshyllene og kjøpte banan istedet! Så nå har vi bestemt oss for at neste gang vi ligger over til hverandre, skal vi bytte ut godt og blandat med en fruktsalat. Det verste er at jeg gleder meg. Herregud!


Sunna!

Nå skal jeg gå opp og ordne meg til natta før jeg reiser en tur til Mehicåååå. Paradise Hotel, selvfølgelig!

Frukt VS godteri? 

- dance like nobody's watching

For å få noe nytt i skolesammenheng, så hadde jeg det faktisk veldig gøy der idag. Denne uka har vi en såkalt prosjektuke der vi skal få et bedre samhold på skolen, og jeg valgte å ha dans som hovedaktivitet. Eller, valgte og valgte. Jeg ble plassert der. Så nå er jeg i full gang med å planlegge en dans på ett minutt, og tror faktisk at den blir ganske bra! Jeg gleder meg iallefall til å vise den frem på fredag.

Siden jeg ikke har noen lekser denne uka, så vet jeg ikke hva jeg skal finne på. Hehe, lol. Fremstiller meg selv som den lonernerden da. No hard feeling til dere som er lonernerder altså! 


Om dere har et fantastisk syn så bør dere legge merke til min nye plakat. FIN.

Har dere hatt en slik prosjektuke på skolen?

- HAHAHA

På vår lille photoshoot tidligere i går fant jeg ut at det ble nydelige bilder hvis man tok selvportrett. Bare se her:

HAHA, seriøst. Tror jeg dør. Deiligst.no neste? Tror nok det ja.

- new scarf

Tenkte bare å vise dere mitt nyeste innkjøp før jeg går med avisa:

Nytt skjerf fra TEKSTILFUNN.

Oioioi. Verdenspremiere på ordet "tekstilfunn"! Jeg hadde nærmest ikke hørt om butikken før jeg og mamma var på et senter som det var år og dag siden jeg har vært på. Og der, på en benk ved kassa, lå dette nydelige skjerfet. Elsker det allerede jeg. 

Hva synes dere? 

- spilleliste uke 12

1. Dizzee Rascal - Dance with me
2. 3 doors down - Here without you
3. Knaan - Take a minute
4. Leona Lewis - I will be
5. Five for fighting - 100 years
6. Black Eyed Peas - Imma be
Hvilken likte dere best? 

- summerfeeling

Siden det var strålende sol idag, besteme vi oss for å feire 5+'en min i norsk med vafler ute i finværet! Så etter at jeg kom hjem fra skolen, har jeg..

..stekt vafler og spist de ute...og matet forbipasserende katter:

Neidaaa, det var jo bare nabokatten Rambo som ville ha litt mat siden han ikke har spist på et år. Kødda. Nå skal jeg og Tone finne på noe originalt å gjøre. Haha, særlig. Kommer musikkinnlegg senere idag!

Har dere spist vafler ute før? 

- ryddings med bf

God kveld dere! Idag hadde jeg ingen planer, men endte opp med at Tone kom og hjalp meg med rydding av rommet mitt. Nå har jeg faktisk ommøblert her, og er storfornøyd! Fikk også ordnet opp i klesskapet, så nå er alt faktisk helt shina her. Lurer på hvor lenge det varer...


Hva har dere gjort idag? 

- this made my day

Vet at dette ikke er så interessant å lese, men når jeg får slike kommentarer som dette tennes det en ny gnist i meg. Dette er hvorfor jeg blogger! Tusen takk, Siri Rogne, for at du skrev denne kommentaren ♥ Nå kan jeg fortsette vaskingen med et smil om munnen. Og så jeg ikke glemmer alle dere andre; jeg er kjempeglad for at akkurat du leser bloggen min!


Har dere fått en så koselig kommentar før?

- 3 bilder fra morgenen min

God morgen alle søte! 

Da har jeg nettopp våknet og er klar for en ny dag. For tiden har jeg ingen planer, men finner vel på noe gøy. Kanskje jeg skal gå ut en tur og ta litt bilder, for vet dere hva? SOLA SKINNER! Kjenner jeg blir glad inni meg ved tanke på det. Kommer til å smile hele dagen jeg, nå.

Hvordan er været hos dere idag? 

- outfit 20.03.10

Genser fra BIKBOK, topp fra BIKBOK og bukse fra ONLY.

Jeg elsker denne genseren! Tror rett og slett at brun er blitt fargen min. Alle klær kan være fine så lenge de har en brunnyanse på seg, føles det ut som. Haha. 

Hva synes dere?

- bursdagsbilder

God morgen! I går var jeg på bursdag til Anna, og selv om vi var bare 4 stk, så hadde vi det kjempekoselig!

Iskake og pikekyss er standard Annabursdag.Karen, Marit og bursdagsbarnet.

Nå skal jeg komme meg opp av senga og spise frokost. 
Synes dere pikekyss er godt? 

- FREAK!

Den søte bloggeren Erica har forresten vurdert meg og en annen blogg, og hvis dere vil kan dere lese det her.

Sorry for dårlig blogging idag, dere! Ikke tro at jeg begynner å bli en slik bloggdiva som forventer at dere skal kommentere 100 kommentarer hver dag selv om jeg ikke blogger, for det har jeg ikke blitt. Grunnen til dårlige oppdateringer er rett og slett bare s-ordet. Skole.

I det siste har jeg tatt enda flere bilder av Oskar, og jeg har funnet ut noe litt kult. Eller.. kult i nerdete betydning. For når jeg tok bilder av han i dagslys ble pupillene sånn:


Og når jeg tok bilder om kvelden ble de sånn:

Wow, for en forskjell! Haha, føler meg skikkelig freak akkurat nå. Men når vi snakker om skole og freak - om to min slipper jeg ut skolefreaken ut i meg og begraver meg ned i norskfremføringen min. Men vi må se positivt på ting; jeg fikk 5'er på franskfremføringen min idag!

Dagpupiller eller nattpupiller? Årets freakspørsmål ble nettopp spurt. 

- akevideoblogg!

Idag var hele skolen på tur, og jeg og noen flere dro for å ake. Her er en liten video fra en av gangene vi suste nedover den syyykt lange bakken!

Hva synes dere? 


- appelsinsmoothieoppskrift

Herregud, bloggprisen for lengste ettordsoverskrift er nettopp kåret. Gidder ikke å telle hvor mange ord den har en gang! Ille. Men så over til saken. Ailin lurte på om jeg kunne legge ut oppskriften på smoothien jeg lagde i går. Ikke at smoothieoppskrifter er så vanskelige, men jeg legger den gjerne ut, jeg!


Du trenger:
♥ En eller flere appelsiner
♥ Isbiter
♥ Appelsinjuice
♥ Blender
♥ Sugerør

♥ Det første du gjør er å finne frem en eller flere appelsiner (èn appelsin holder til ett stort glass).
♥ Skjær bort alt som du ikke vil ha i smoothien. Jeg pleier å skjære bort skallet og det hvite på appelsinen. Legg fruktkjøttet i blenderen.
♥ Så finner du frem en halv "ispose"-pose med isbiter, klemmer dem ut og legger oppi.
♥ Neste på lista er appelsinjuice. For å få en litt tykk smoothie tar du bare litt juice oppi, men om du vil ha den mer flytende tar du oppi mer. Jeg bruker ca. 1 dl, men bruker ikke desilitermål for å få få det perfekt. 
♥ Nå er smoothien nesten klar, og du kan sette på blenderen! La det "blende" i ca et minutt, og smak på den. Om du vil kan du ta oppi litt sukker. 
♥ Ta oppi et sugerør og smoothien er klar for servering! 

Kommer dere til å prøve?

- matmatmatmatSMOOTHIE

Nå sitter jeg og ser på celebert selskap, der det er med en dame med knallrosa hår. Spennende? Åjada. Så blar jeg til neste kanal og jammen meg er det ikke et matprogram der også? 4stjerners middag, selvfølgelig. Åh, hvor sinnsykt kult hadde det ikke vært om jeg hadde vært med der'a? Kunne laget dagens middag, hamburger:

All by myseeeeelf.

Og nå nettopp bestemte jeg meg for å ta frem blenderen, appelsinen og juicen og lage smoothie:Dere liker vel smoothie?

- travelt


Idag snøbadet vi etter gymmen, og føttene mine lider fortsatt. Ett ord: vondt! Men nå lengter byavisa etter meg. Må løpe! Snakkes senere i dag puzeeeeeer ;* ;* ;* ;* 

Hva gjør dere idag?

- tv-kveld i kveld!

Nå skal jeg slappe skikkelig av den siste tiden før jeg skal legge meg. I dag er det nemlig hotel cæsar, farmen og paradise hotel på tv'en, og siden jeg er så sunnsykt sliten (sunnsykt faktisk. Jeg mente sinnsykt) så skal det bli utrolig godt og legge seg nedpå med en appelsinsmoothie. Hey, den setningen kunne jeg ha skrevet og vært i syden! 

I morgen er det - som dere vet - byavisadag, men skal prøve å være kjapp med gåinga slik at jeg kan ta litt bilder ute. Om det slutter å snø da, selvfølgelig. 


Hotel cæsar, farmen eller paradise? Jeg stemmer for paradise!

- spilleliste uke 11

1. Gavin Degraw - More than anyone
2. Will.I.Am - Heartbreaker
3. Ronan Keating - Life is a rollercoaster
4. Colbie Caillat - Droplets
5. Shakira - Did it again
6. The Script - Before the worst
 Hvilken likte dere best? 

- glede seg til en mandag???!!!

Nå tror jeg mildt sagt at vannet har gått til hjernen på meg. Vondt i hodet og småkvalm.. Håper bare det går over til i morgen for da har jeg årets beste skoledag i vente! Jeg starter nemlig dagen med mat og helse, der vi skal lage tomatsuppe. Endelig er jeg ferdig med kunst og håndverk for tiende! Så stikker hele klassen til husebybadet på livreddningsgreier, og så kommer vi tilbake til en time med norskfremføringer. Herlig! Ok, det hørtes ikke så herlig ut, men jeg gleder meg faktisk.

Men nå skal jeg skjære opp en pære (haha) og slappe av med himmelblå. Verdens koseligste serie! Her er forresten et par bilder fra helgen:

Tone er den nye HG80-modellen.


Gangsta-Ida og gangsta-Marthe. Hva skjer med gangstring for tiden?


Har dere hatt en fin helg? Og ser dere på himmelblå?

- ny veske!

God morgen dere!

Jeg er halvveis pakket og klar for å dra til en plass jeg ikke har vært i på lang tid, nemlig pirbadet! Kan faktisk ikke huske sist jeg var der, så ille er det. Kommer til å være der hele dagen, så det blir nok ikke noe stort som skjer her inne i dag.
Ellers så har jeg kjøpt meg ny veske. Er den ikke fin?Hva skal dere idag?

- mercurtoilldag

Her er noen bilder jeg tok fra når pengebadeballene ble sluppet ut fra fjerde etasje i Mercursenteret. Det var helt sykt, fordi på et par minutter ble det stappfullt nede, og jeg, Tone og Renate stod oppe i fjerde. Gøy var det ihvertfall å se på alle de som ble helt gale når pengene ble sluppet ned. Haha.

Har dere vært med på noe lignende før? 

- byvandrerne

Nå banker føttene mine som om jeg skulle ha hatt et ekstra hjerte. Trasking i byen på tolljdag er ikke bare bare! Det eneste jeg spiste mens jeg var der nede var en gigantisk kanelbolla fra mormors stuer. Elsker den cafeen!

Det eneste jeg kjøpte meg var en blå veske og en joggebukse, som jeg måtte ha for å bruke i kveld. Skal nemlig på kosekveld med alle de 13 jentene hos Eirin klokken 7. Gleder meg masse :-)Flere som har vært i byen idag? 

- det snør igjen..

Først og fremst: gooood helg! ♥ åh, denne helga skal bli så bra. I kveld skal jeg til Tone og ligge over, og i morgen blir det toilldag! Haha, herlighet så teit navn. Men vedder på at er bare oss trøndere som har noe så kult. I tillegg skal jeg på kosekveld hos Eirin i morgen med hele gjengen, og det skal bli skikkelig deilig å være sammen uten at det er bursdag. Lenge siden!

Ellers så har snøen kommet igjen, og jeg bare venter på at en eller annen værgud skal knipse med fingrene slik at den på mystisk vis forflytter seg til Nordpolen, der den hører hjemme. Amen, liksom.
Har forresten planer om å ta litt bilder av noe annet enn Oskar, men det er litt vanskelig når det snør tett i tett i tett hele tiden. Så vet jeg ikke hva jeg skal ta bilder av heller. Ikke trær ihvertfall.Hva liker dere å ta bilder av? 

- outfit 11.03.10


Genser fra GINATRICOT, jakke fra CUBUS, bukse fra ONLY.

Åh, elsker denne genseren! Kommer seriøst til å bruke den hver dag når det blir sommer, bare fordi den er så fiiin. Men nå må jeg kommer meg tilbake til leksene. 

Hva synes dere om antrekket? 

- rocking around

Fikk en mail fra en anonym leser i går som lurte på om jeg trente noe. For å si det mildt så er jeg ikke akkurat den personen som trener mest. Faktisk ikke i det hele tatt. Det eneste jeg gjør  om vinteren for "å holde meg i form" er å rocke. Jepp, med rockering. Passer perfekt om du skal se på tv! I går kveld rocka jeg faktisk under hele paradise. Det er 40 minutter det.


Har noen av dere en slik rockering? Fornøyd?

- videoblogg!


- jeg trenger hjelp

Noen som kan hjelpe meg med hvordan få best fokus når jeg tar bilder med selvutløser? De blir bare sånn her:Såå, somebody som har canonkamera og gjerne vil forklare meg hvordan det blir bra fokus selv om: skrik ut!

Edit: Har litt problemer med vimeo, men dere kan gå inn der og finne meg for å se den siste videoen om dere vil! Nå drar jeg på spilling. 

- videoblogg straks

Dette innlegget vil bli slettet, men ville bare si at jeg holder på å laste opp en video til dere som kommer ut om litt! 

- ønsker meg englevinger

Jeg er hjemme. Det er lenge siden jeg har vært så våt og kald. Og sliten! Dere aner ikke den herlige følelsen jeg fikk inni meg da jeg skrudde på dusjen! Herlighet, det kan kun beskrives med ett ord: deilig!

Men brått forsvant all deiligheten, og jeg må øve i hele kveld til rle-fremføring og naturfagprøve i morgen. Rle'en er avsluttende og jeg komme på høyt nivå! Blir nervøs og skjelven bare ved å tenke på det, jeg. Sorry for at det er så mye skolesnakk for tiden, forresten. Og dere; i morgen blir det videoblogg!


Håper dere drømmer søtt i natt ♥ så kan dere jo ønske meg lykke til i morgen, om dere vil? 

- purple rain in the sky(pe)

For en kreativitet jeg viser i overskriften! Haha, måtte ta meg selv i å le litt av den der. Morrosam.

Nå har jeg faktisk pakket aviser i to timer, og endelig er jeg ferdig. Alt som mangler nå er gåingen, men den tar jeg når pappa kommer hjem fra jobb. Når det høljregner ute og en av reklamene i avisa er biltema som sikkert veier et tonn, så må man ha hjelp av sin store, sterke far. Ehm, kremt. Neida.

Etter det er gjort, har jeg en stor jobb å gjøre med både prøve og fremføring i morgen. Gleder meg til helgen, jeg. Ellers så må jeg minne meg på å logge på skype for å snakke med Camillasnuppa i kveld. Vi tok pinky swear, og alle vet at om man bryter det, så er man ikke venner mer. Sånn er det med den saken.Hvordan er været der dere bor? Ser frem til et bar støttekommentarer med "det regner her også:(". 

- et siste farvel, i tilfelle

Nå sitter jeg på skolen og blogger, fordi det er byavisadag idag, som dere sikkert vet. Denne gangen gruer jeg meg, fordi det snør som bare det ute! Og under den snøen, ligger det...æsj, jeg vil ikke tenke på det en gang. IS! Ønsk meg lykke til, og for sikkerthets skyld: det har vært koslig å bli kjent med dere. Sånn i tilfelle jeg dør.Hva skal dere idag? 

- da var det første bildet tatt

..og Oskar var så heldig å være modell. HURRA!


Hva synes dere?

- DET ER MITTTTTTT!!!!!

Herregud, nå bare venter jeg på at batteriet skal lades. Skulle liksom gjøre lekser også, men har ikke sjans til å konsentrere meg om det. Seriøst, det føles ut som om jeg har blitt mamma! Eller lottomillionær. LYKKE!

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

- spilleliste uke 10

1. Natasha Bedingfield - These words
2. Justin Bieber - Baby
3. Train - Hey, soul sister
4. Elisabeth Carew - Rocketfuel
5. The script - Breakeven
6. Demi Lovato - Remeber December


Hvilken likte dere best? 

- outfit 08.03.10


Genser FÅTT AV MAMMA, topp under fra BIKBOK, bukse fra ONLY.

Dere! Dette blir mest sannsynlig det siste antrekket tatt med vanlig kamera. Herlighet, jeg skal kjøpe meg kamera senere idag! SYKT. 

Hva synes dere om antrekket? 

- et kyss til dere

God kveld! Nettopp sett på himmelblå, og herlighet som jeg elsker den serien. Kjenner meg sånn igjen at det nesten er litt skummelt.

Tenkte bare jeg skulle stikke innom å si at jeg er kjempeglade i dere for tiden. Jeg har hatt ny besøksrekord idag, og dere har kommentert som aldri før. Fortsett sånn og dere beholder meg i lang tid fremover. Elsker å blogge når jeg får tilbakemeldinger på ting! 

Men nå skal jeg pakke sekken og legge meg, tror jeg. Helga her har gått så sykt fort! 

God natt og sov godt vbl! Hehe, jeg og forkortelsene mine. Vbl står forresten for verdens beste lesere. 

- i morgen skal jeg investere

...for jeg skal nemlig bruke mine hardt opptjente 4000 kroner på dette:

Si meg at jeg er heldig da! Åeh, gleder meg sånn at det kribler i hele kroppen. Får bare håpe at expert har tilbud på dette når jeg kommer i morgen også da. At det ikke bare var denne uka, liksom. 

Hvilket kamera har dere? 

- NY KNAPP PÅ SIDEN!


Mange har etterspurt hvor de kan kontakte meg bortsett fra bloggen, og nå er endelig "kontakt-knappen" her! Om dere trykker på den, vil dere få opp både hva jeg heter på facebook, nettby og mailen min. Slå dere løs med kontaktinga, folkens! Elsker å få henvendelser fra dere :D hehe, det fortjente en smiley. 

Synes dere dette var bra? 

- gårsdagens innkjøp

Hettejakke fra CUBUS, to basic topper fra BIKBOK, t-skjorte fra GINATRICOT.

Solbriller fra H&M, dipliner fra H&M, filmen "taken" fra PLATEKOMPANIET.

Neglelakk og lipgloss fra H&M.

Hva synes dere om innkjøpene? 

- self-irony, auto-ironie, auto-ironía, Selbstironie

God morgen! Overskriften er det deres oppgave å finne ut hvilke språk det står på! Dagens utfordring er enklere enn å gå ned en trapp. 

Så over til noe annet. Gårskvelden var kjempegøy, for jeg dro til Marit og så på spellemannsprisen. End of day. Neida. Vi chatrouletta, spiste godteri og... jeg tok bilder av meg selv. Noen av de var så fine at de ikke passer seg ut på vårt kjære internett (som alle er så glad i), men her er ihvertfall noen:


Kjenner at selvironien tar litt av her jeg sitter og halvsover. Gårsdagens innkjøp kommer etter at frokosten har kommet i magen! Hva gjorde dere i går kveld? 

- @ marit's crib

I det siste har vi...

...gængstret på chatorulette.

...laget brownies.

...og sett på spellemannsprisen.

Vanlig lørdagskveld med andre ord! Og når vi snakker om brownies; vil noen av dere ha? Vi har spist et stykke hver og det er masse igjen! Kjøpte meg forresten masse fint i byen idag, men det får jeg vise dere i morgen. Nå skal vi kose oss videre! 
Ser dere på spellemannsprisen? 

- outfit 06.03.10


Caridgan fra GINATRICOT, topp fra BIKBOK, bukse fra ONLY, solbriller fra GINATRICOT, skjerf fra H&M.

Hva synes dere? 

- førstegangsmorgenfugl

God morgen! Jeg våknet faktisk kvart på 9, heeeelt av meg selv idag! Jeg, Ida, våknet kvart på 9! Dette må feires med en supergod frokost og smoothie. Jeg hadde jo planer om å dra til byen ganske tidlig idag, og satte vekkerklokka på 10, men så greier jeg å våkne et kvarter før. Det er jo et tegn på at man har sovet godt det? 

Men skal begynne å ordne meg og høre på "Lur en venn" samtidig. Ler meg ihjel! 

Mårratryne skyldes fingrene forran øynene.

Jeg kan bruke solbriller i byen idag!


Skal dere noe spennende idag, kanskje? 

- kveldskosNå går vi og legger oss! Snakkes i morgen, søtiser. God natt ♥- jeg har sluttet å blogge

Hehe, køøddaaaaaaaaaa! 

Det er bare det at jeg er veldig opptatt for tiden, og rekker ikke annet enn å gjøre lekser, sove, og få bittelitt tid med vennene mine. Livet som tiendeklassing er travelt, dere! I morgen drar jeg til byen da. Lys i enden av tunnellen liksom. Ja, for det virker som om jeg lever i en mørk, kjedelig tunnell for tiden. Så kommer læreren vår og sier: slapp av. Det er bare 4 uker igjen med hard jobbing, og så kan dere slappe av litt før eksamenene begynner. Hurra!

Vil ha slike øyevipper btw!
Forslag til hva jeg kan kjøpe meg i byen i morgen? 

- hvis blikk kunne drepe

Okei, jeg trodde jeg skulle dø isted. Og denne gangen var det ikke av latter, men av skrekk. Jeg satt her ved spisebordet så fredelig og holdt på med lekser, og så ser jeg plutselig øynene til Oskar som stirrer noe helt ekstremt på meg gjennom vinduet! Nesten så jeg hoppet under bordet og gjemte deg der forever, for det var helt sykt skummelt!

Sorry for den dårlige bloggingen for tiden, men i løpet av den neste uka så har jeg samfunnsfagprøve, naturfagprøve, rle-framføring, norskinnlevering og engelskfremføring! Og i tillegg så har jeg mista både rleboka mi og naturfagboka! Bloggen blir ikke akkurat førsteprioriteten da, nei.. ♥

Skulle egentlig ta outfitbilder idag også, men jeg hadde gym i sistetimen og da vandret jeg hjem i... hold on: SHORTS! Sommerfølelse!


Skal ta nye bilder til dere i morgen, lover! Men nå skal jeg spise litt. Ha en god kveld! 
Skjer det mye på skolen for tiden hos dere? 

- bare været kunne vært slik hver dag!

Hoho, ordspill i overskriften! Obs obs, liksom. Været idag har vært helt fantastisk, og jeg har gått rundt og tenkt på våren nå som snøen begynner å smelte. HerreGUD, hvor jeg gleder meg! Er nok ikke den eneste, men når det kommer til vinter og snø, så er det to ting som er bra med det; julaften og slalom. Eller, om vi teller med bursdagen min så blir det tre. 

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byavisagåing, og vet dere hva? Siden jeg fikk hjelp av min kjære pappa, så gikk det unna på en time og tre minutter! Hvor sykt er ikke det? Virkelig en klapp på skuldra der altså. Stolt, jeg.


Men nå skal jeg hive meg i dusjen og gjøre litt lekser. Håper dere får en kjempefin kveld! ♥
Hvordan var været hos dere idag? 

- ønsker

Tenkte bare å dele litt med dere hva jeg ønsker meg for tiden. En lignende dongeribukse har jeg funnet på bikbok, t-skjorten finner jeg sikkert på zara, klokken er fra modekungen.se og maskaraen og leppestiften har de helt sikkert på estetique. Mangler bare å finne vesken og skoene! Og penger til alt da, så klart...

Hva likte dere best? 

- dagens tips: ha noe å glede deg til


Hei og god kveld! Siden sist jeg var her, har jeg vært stuck foran macen og skrevet 4 sider med norske dialekter og sosiolekter. Åh, det er så mye som skjer på skolen for tiden nå! Men jeg må vel bare bite tennene sammen, og komme meg over det. I morgen er det - som dere vet - byavisadag, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg til dere. Lucky you! 

Idag var jo også den første dagen etter vinterferien, og vi blir lesset over med alt for mye skolearbeid. Litt hjelper det at jeg har tenkt meg til byen på lørdag da. Det gjelder å ha noe å glede seg til! Da er det så mye lettere å gi fullt i ukedagene. 

Men nå må jeg vende tilbake til norsken og gjøre en skikkelig innsats de siste timene før jeg blir så trøtt at macen nesten detter i gulvet. Men tro meg: det skal ikke skje. Ha en fortsatt fin mandagskveld! 
Hadde dere en fin dag på skolen idag? 

- spilleliste uke 9

1. Will Smith - Gettin jiggy with it
2. The Script - If you see kay
3. Timbaland - Morning after dark
4. Ne-Yo - Never knew I needed you
5. LMFAO - Yes
6. Alicia Keys - Like the sea
7. Pitbull feat. Kesha - Girls

Hvilken likte dere best? 

- outfit 01.02.10


Alt fra BIKBOK faktisk!

Idag var det faktisk så fint lys at jeg kunne ta bilder ute! Kjenner at sommeren er på vei, ja. Åh, det er så mye lettere å leve når det er sol og finvær! Okei, random. Nå må jeg spise noe før magen min dreper meg!

Hva synes dere om antrekket?