- IDA'S FØRSTE "VS"

Da er det klart for min første "vs" her på bloggen, og siden det er den første gangen, blir det mellom to ting jeg ikke greier å velge mellom. Så da sier jeg;
Gratis klær fra H&M i en dag - eller prinsesse for en dag?
vs
Som sagt, så tror jeg at jeg har fått store vanskeligheter med å velge, men faktisk tror jeg at det blir den hennes og mauritzgreia. Prinsesse kan du jo bli så ofte ellers. Er jo bare å gifte seg med en prins det.

- VINNEREN AV ET GAVEKORT ER ...

Dette blir bare kjapt siden det ikke var noen stor konkurranse, og vinneren ble Kaja Helene! Så kjapt jeg har logget meg på hotmail, skal jeg sende rabattkoden til deg. Så håper jeg virkelig at du finner noe fint.

Nå har jeg brukt ca. 2 timer på å pusse tennene mine, så de blir kritthvite til konfirmasjonen min neste helg. Så nå trenger jeg ikke å pusse dem før på lørdagen før!
ddddd
Mamma satt og ropte "ida, kom å sje" til meg, jeg gikk opp og på tven var det et program med en baby som hadde to ansikter. Jeg trenger vel ikke å si mer enn at jeg snudde fort og spurtet ned trappa. Liker ikke sånt, jeg.

Så må dere allerede nå begynne å glede dere til ny konkurranse der du kan vinne en kjempefin premie fra hg80. Sier det igjen; gled dere!


- NEW HAIRCUTCUT

Nå har jeg kommet hjem fra frisøren, og med 5 cm kortere hår er jeg fornøyd. Idag var hele klassen på Strinda skole, og fikk høre om undervisnigstilbudet og så videre, men jeg tror ikke den skolen er noe for meg. Media og kommunikasjon på Katta er det som gjelder! Noen som går på media og kommunikasjon?
today
Topp fra H&M. Hårbånd fra H&M. Shorts fra WOW, faktisk.
Over til noe annet; Det var noen som lurte på hvordan de ser at du er konfirmant på Mercur, og jeg har funnet ut at de krever legitimasjon. Håper jeg ser noen av dere ihvertfall!

Glemte å poste dette innlegget før jeg dro på spilling, så unnskyld for sent innlegg!
Hva har du gjort idag?

- KATT VS IDA OG GLADNYHETER

likee
Nå sitter jeg og venter på at Paradise skal begynne, og jeg vedder på at Petter får meg til å le idag også. Idag har jeg vært i byen, kun for å se på at Anna og Marit danset, men når man er i byen blir det jo så man går seg en runde også. Ser dere likheten mellom meg og kattestatuen mamma kjøpe i syden eller? Vi kunne vært søsken.

Så en kjempebra nyhet for både dere og meg; etter konfirmasjonen min den 10. mai har jeg tenkt å kjøpe meg et speilreflekskamera. Så da blir det supre bilder hver dag! "Hvor villt ekke det'a?"
Over til enda en gladnyhet; eller, dere får ikke vite den helt enda. Det dere får vite er at det har noe med hg80 og gjøre.
 Nå stikker jeg en tur til Mexico, noen som blir med?
Skal du se Paradise ikveld?

- KONF.DAGER PÅ MERCUR

fff
Mandag 4. mai og mandag 11. mai har Mercursenteret noe som kalles konfirmasjonsdager der du kan være med på fete konkurranser, spille spill og på toppen av kransekaka - få masse spesialtilbud. Jeg kommer selv til å være der mandag 11. mai, og det håper jeg dere også skal!
image2
I fellesområdet i 1. etasjen får du et eget mercurbånd som beviser at du er konfirmant. Dette gjør at de som jobber i butikkene ser at du er det, og kan gi deg spesialtilbud. Jeg kommer til å legge ut hvilke tilbud som gjelder på søndag, så dere får med dere det. Hvis dere ikke er innom bloggen min på søndag, kan dere jo også komme på Mercur på mandag og få med dere tilbudene da.
image3
Disse butikkene gir deg spesialtilbud om du har mercurbåndet;
untitled 2
Og en ting til; mercur har begynt med en konkurranse allerede nå der du kan vinne en nokia 5800 til en verdi av 4495 kroner. Stikk innom mercursenteret for en konkurransefolder senest på lørdag. Trekning og offentliggjøring av vinneren blir mandag 4. mai.
Bor du i Trondheim? Ser jeg deg der?

- EVENTYR; butterfly, bunny and cat

Da var det åpen uke på Let's Dance igjen, og jeg, Anna og Marit pakket kofferten (les; veskene) og strøk av gårde til byens land. Her ble vi både tutet på, og nesten kjørt på av en syklist, men vi kom oss da frem til Let's Dance, og jeg er imponert!
29042009002
Etterpå dro vi på rema for å kjøpe oss en is, men der hadde de ingen is, så da dro vi på Narvesen istedet og kjøpte is, selv om den var to kroner dyrere. Accessorize var neste stopp og dere fant vi de maskene over. Aner ikke hvor mye den kostet, men sånn ønsker jeg meg! Snipp snapp snute, så var eventyret ute.

Nå er det ut i sola, middag, dusjing, paradise og lekser som venter meg.
Hva har du gjort idag?

- SMOOTHIE-IS

Da var de siste konfirmasjonsforberedelsene gjort, og nå er det bare å vente til 10. mai. Jeg og Renate var forresten to og et halvt poeng på en quiz unna å vinne en pose med twist, men Julie slo oss altså. Og siden Julie er så snill, fikk vi en valgfri sjokolade hver, som trøst.
smoothies
Siden en sjokolade ikke er nok for å erstatte tapet over twistposen, dro jeg og Renate på ICA og kjøpte oss en ny is som dere ser. Jeg må si at jeg har fått meg en ny yndlingsis! Den smakte som pære og jordbær, med sånne jordbærprikker inni. Og den smeltet nesten på tunga! Herregud, så god. Den skal jeg definitivt spise 5265 stykker av i sommer.
Nå er det Paradise som gjelder, så vi snakkes i morgen!
Hva er din yndlingsis?

- VURDERING; www.siljeth.blogg.no

headerr
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
For min del kunne du gjerne hatt en litt mer "forseggjort" header, med kanskje litt skrift osv. Men bildet er kjempefint og bakgrunnen er nydelig! Terningkast; 4.

SKRIVEMÅTE;
Du oppdaterer ofte av og til, og kunne kanskje skrevet litt lengre innlegg, men du har humoren i boks og skriver bra! Dessuten har du brae overskrifter og lite skrivefeil. Karakter; 5.

BILDER;
I det siste har du begynt å redigere bildene dine noe jeg synes er supert. Noen googlebilder har du av og til, men det har ikke noe å si så lenge du ikke har det hele tiden. Du har god kvalitet, og har med bilder i nesten hvert innlegg. Karakter; 5.

ALT I ALT;
Er innom bloggen din hver dag nesten, og liker deg veldig godt. Du skriver som sagt morsomt, men kan kanskje lage deg en litt annen header. Ellers er alt kjempebra! Stå på, Silje Therese! Karakter; 5.
Hva synes du om bloggen til Silje Therese? Karakter?

- BADTASTE SA DU?

Hvis dere husker det, fortalte jeg om at jeg skulle på badtaste-party på fredag. Her er 3 av 100 bilder;
lll2618997218381n

lll9025728287n

291882001876490598366490226lll18976190846n
Hvem var styggest?

- H&M-FEBER

Nynorsktentamen; check! Og vil dere høre hvordan det gikk? Sier det uansett jeg. Det gikk kjempebra! Skrev akkurat 2 sider, og er superfornøyd. Sånn, da var skolepraten ferdig.
Siden det gikk så bra på tentamen, tenkte jeg å dra til City Syd for å kjøpe meg litt småting.
hm
Sokker, topp, shorts og mascara fra HENNES & MAURITZ.
Var forresten også rundt hele Tiller's elektrobutikker i håp om å finne noen øreplugger, fordi mine er sprengt, men hallo, jeg gidder ikke å betale 400 kroner for noe å høre lyd igjennom. Så senere skal jeg ta med meg pappa på Clas Ohlsson (?) og sjekke om de har noen der. Det har de helt sikkert.
Har dere prøvd mascaraen? Er dere ferdig med tentamener?

- GINA TRICOT

gina tricot
Flere enn meg som lengter etter lette sommerklær, slitte denimshortser, blomsterkjoler, stråhatter, pastellfarger, jumpsuits og sommer generelt? Herlighet, som jeg gleder meg til juni!
Du også?

- KONKURRANSE; house of fashion

logo
FAKTA;
I samarbeid med House Of Fashion legger jeg ut en konkurranse. Du må legge igjen e-posten din, så jeg får kontaktet vinneren. Jeg avslutter konkurransen 1. mai 2009, som betyr at du har 4 dager på deg til å delta.

DETTE KAN DU VINNE;
Et gavekort på 250 kroner hos House Of Fashion. De har tilbud nå, og det er masse fint å velge mellom til den prisen! I tillegg er det gratis frakt.

DETTE MÅ DU GJØRE;
Alt du må gjøre er å skrive èn setning som begynner med "Ida er ..." f. eks Ida er glad. Det er bare lov å delta en gang, og jeg sjekker ip-adressen til vinneren for å forsikre meg om at han/hun ikke har deltatt flere ganger. Og husk; e-posten din må være med.

Lykke til!


- TANGELARS OG SOMMERFØLELSE

Siden jeg skal ha tentamen i morgen, dro jeg ned til bunnpris for å kjøpe meg bamsemums. Ingen nynorsktentamen uten det! I tillegg ble det en daim-is og denne månedens topp, hvor jeg leste om Lars Tangen som hadde blitt drapstruet. Forferdelig at folk skal drapstrue han på grunn av bloggen hans, eller hva?
suun
Jeg satt meg forresten ned i gressbakken og spiste isen min, og da kom sommerfølelsen. Sola stekte, jeg spiste is med solbriller på og alt var bare herlig bortsett fra at jeg hadde på meg stormbergjakka mi. Den kalde vinden kan pelle seg til Nordpolen.
Har du hatt en fin dag?

- VURDERING; www.jjorid.blogg.no

headersxs

FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Det første jeg ser når jeg kommer inn på bloggen er lilla. Jeg synes headeren er litt kjedelig og synes kanskje du burde ha med et bilde av deg selv. Men ellers ser den skikkelig avansert ut, og det viser at du kan å lage headere!Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Du skriver veldig bra, men har ikke så god flyt i teksten. Det er liksom ett tema, så er det plutselig noe nytt. Hadde vært fint med en overgangssetning. Men du skriver morsomt og og har brae overskrifter! Ikke har du så mange skrivefeil heller. Karakter; 5.

BILDER;
Du har ikke så mange bilder av deg selv, noe jeg synes du burde ha flere av for du er jo kjempesøt! Så synes jeg at istedet for å legge ut google-bilder så kan du prøve å legge ut et bilde du har tatt selv. Men de bildene du har lagt ut som du har tatt selv er kjempefine! Karakter; 5.
ALT I ALT;
Jeg synes bloggen din er kjempebra og er innom den hver gang du har lagt ut et nytt innlegg. Det eneste du kan pase på er som sagt temaskiftnigen og bildene dine. Ellers er alt kjempebra! Stå på, Jorid! Karakter; 4.
Hva syns du om bloggen til Jorid? Karakter?

- MUZICA AND NYNORZZZZZK

Da har jeg kommet hjem fra skolen, og der fikk jeg vite at på nynorsktentamenen i morgen, får vi ha med oss læreboka vår! Så nå blir det happy tentamensdag i morgen, og jeg gleder meg faktisk. Det er ihvertfall mye bedre enn fransk.
Og her er en liten nynorsktest til dere; hvordan bøyer man en russer på nynorsk? Prøv å si det for deg selv, så finner du ut hva vi lo av hele norsktimen.

Nå har jeg bladd gjennom iPoden min, og funnet ut at jeg har sykt mye dårlig musikk lagt inn. Af1-sanger var kanskje kult når du ikke kunne dem, men når du kan nesten alle utenatt begynner du å bli litt lei. Haha, høres ut som den af1-fan'en. Anyways; hvis dere har noen sanger dere liker er det bare å anbefale! Trenger all den musikken jeg kan få.
idag 20354
Så hadde jeg tenkt meg en tur til City Syd idag, og kjøpe meg noe småtteri til konfirmasjonen, men tror ikke det blir noe av. Nå vil jeg få unna litt lekser!
Hva gjør du idag?

- KONSERTFIASKO OG HEADER TIL JULIE

Hei! Konserten jeg har pratet om i hele helga nå, gikk kjempedårlig. Eller, alt bortsett fra den ene sangen til meg, Marit og Anna gikk bra, men den sangen spilte vi sinnsykt dårlig på. Neste konsert vi skal ha fant vi ut at vi skulle spille et solistnummer der også - bare for å vise hva vi kan. Vi hørtes praktisk talt ut som 3 usikre jenter, som aldri før har spilt en sang alene. Seriøst.
idag 20346
idag 20338
idag 20347
Så ville jeg vise dere en header jeg laget til Julie! Ble ganske fornøyd med den selv.
tiljulie
Håper hun liker den ihvertfall! Nå skal jeg legge meg, og gjøre meg klar til en lang dag på skolen i morgen. På tirsdag er det nynorsktentamen, og hjelp jeg gruer meg!
Hva synes du om headeren?

- NOE DU LURER PÅ? SPØR MEG!

Da setter jeg i gang en spørrerunde der du kan spørre om alt du vil. Tenkte å svare på videoblogg, men selvfølgelig skal moviemakeren kapitulere og ikke la meg legge inn videoklipp. Så da blir det svar på innlegg istedet!
Jeg kjører denne spørrerunden fordi jeg har fått en del nye lesere i det siste som kanskje lurer på en del om meg osv, så nå er det bare å brette opp ermene og spørre i vei!
3me
Så er det noe du lurer på om den mystifistiske ile.blogg.no - spør nå!
Jeg avslutter spørrerunden når det har kommet inn mange spørsmål :-)

- VURDERING; www.scamilla.blogg.no

scamilla
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Greit nok. Jeg hadde selv ikke valgt de fargene sammen, men headeren er enkel og fin! Litt rotete på siden med alle de forskjellige tingene man kan trykke på osv. Karakter; 4-
SKRIVEMÅTE;
Du bruker litt for mange smiley's, og du skriver nesten bare om hva du skal gjøre og hva du har gjort. Noen få skrivefeil har du også, men du har et veldig fint språk som det er god flyt i! Litt varierte overskrifter kunne også vært bra. Karakter; 4.
BILDER;
I noen innlegg har du kjempemange bilder og i noen har du ingen. Du kan kanskje passe på og ikke legge ut alle på en gang? Men bildene dine er kjempefine, og jeg blir ihvertfall inspirert til å gå ut å ta bilder når jeg ser dine. Det er kjempepositivt! Karakter; 5.
ALT I ALT;
Kjempefin blogg som jeg er innpå hver gang det har kommet ett nytt innlegg. Det du må passe på er å ha litt varierte overskrifter, og ikke legg ut alle bildene du tar på en dag med en gang. Men herlig blogg som handler om livet ditt, og du lar virkelig leserne komme innpå livet ditt! Stå på Camilla! Karakter; 4.
Hva ville du gitt bloggen til Camilla?

- KONSERT OG SKREKKHENDELSE

Hei! Et kjept innlegg før jeg dessverre må dra igjen. Har selvfølgelig korpshelg som avslutter med en konsert klokken 4. Jeg og to venninner skal spille en sang alene, og dere kan tro jeg gruer meg. Herregud, vi kan det ikke helt enda!
idag 20337
idag 20343
idag 20351
Så vil jeg fortelle dere noe hysterisk som skjedde når jeg og Marit var ute og gikk med avisen i morges. Jeg ringte på en dør, og ventet kanskje 2 minutter. Så kommer det plutselig en katt hoppende opp fra under trappen, og jeg holdt på å dø av skrekk. Det var skikkelig ekkelt! Det høres kanskje ikke sånn ut, men hadde dere vært der hadde dere skjønt meg. Nå, derimot, er det på med uniform, hatt og hansker. Her skal det spilles!
Hva har du gjort idag?

- TAPER? YES

Kom nettopp hjem fra bowlingen, og åpnet døra til tomt hus. Yes! Jeg er hjemme alene! Så nå blir det spurting ned til butikken og kjøpe en kilo med godteri. Neida. Bare en sjokolade. En liten sjokolade.
Her er forresten enda en gjettelek til dere; gjett hvem som tapte begge bowlingrundene? Ja, riktig. Begynner på I og slutter på da.
Og selvfølgelig skulle den maskinen som tar opp kjeglene på vår bane bli ødelagt, så vi måtte lone på andre siden. Jeg skjønner virkelig ikke hva det er med disse "bowlingmaskinene". De blir jo alltid ødelagt!
heisann
Over til noe annet; jeg har fått pittelitt farge idag! I ansiktet til og med. Så nå er jeg på god vei til å bli brun til sommeren. Hater å være den som tar på seg shorts og har kritthvite bein. Ekkelt! Men sommerfølelse har jeg uansett om jeg har på shorts eller ikke. Ah, å lengte til sommeren er egentlig ganske greit. Det er jo faktisk ikke mange dager igjen til sommerferien heller. 59 eller noe tror jeg?
Har du blitt litt brun? Har du dårlige forhold til bowlingmaskiner?

- BOWLING- OG ISPRAT

Etter en lang, slitsom marsjeringsdag med Mads som nazileder som står og roper; ARMSLÆNG, KASSA FREM osv, er jeg endelig hjemme. Men om litt skal jeg på bowling med korpset, og dere vet jo hvor flink jeg er i det..
Hola hola, chica chica durer på radioen og jeg sitter å spiser mcflurry med trippel oreo. Herregud, så godt det er!
idag 191
Så har noen av dere spurt om jeg kan vurdere deres blogger, og det kan jeg selvfølgelig! I morgen kommer en ny vurdering og hvis det er flere som vil, skriv dere på i kommentarfeltet.
Men nå skal jeg bare spise opp isen min, så er det straight ned til Renate for å bli kjørt til Heggstadmoen. Håper dere har en strålende dag i sola!
Liker du mcflurry med oreo?

- VURDERING; www.ghazal.blogg.no

31464831240336327121
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Jeg er ikke så veldig fan av rammer, men du får de til å se bra ut og man blir nysgjerrig når man ser headeren. Men bak "underskrifta" på headeren kunne det kanskje vært en annen farge en oransj. Det er kjempefint at du har bakgrunn på overskriftene dine! Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Før skiftet du veldig mye mellom bold, kursiv og understreking i innleggene dine, noe jeg synes var litt irriterende, men nå har du blitt bedre på det. Du skriver bra, og får meg til å le. Du har noen få skrivefeil, men du blir bare bedre og bedre! Karakter; 5.

BILDER;
Du tar veldig mange fine bilder, og kvaliteten er det heller ingenting å si på. Kunne kanskje brukt litt mer tid på redigeringen av og til. Så bør du være forsiktig med å poste mange store bilder i samme innlegg. Det blir litt slitsomt å bla nedover når bildene er så store. Karakter; 4.

ALT I ALT;
Du oppdaterer ofte og lar leserne dine komme mye innpå livet ditt, noe jeg synes er positivt. Det eneste minuset er som sagt fargevalget på header og layout, litt mer redigering på bildene og størrelsen og mengden på bildene. ellers har du en kjempefin blogg som jeg leser hver dag! Stå på, Ghazal! Karakter; 5.

Hva synes du om bloggen til Ghazal? Karakter?

- HEI SEMINAR

God morgen kjære lesere! Nå er klokka halv 10, og gjett hva? Jeg skal på seminar. Marsj-seminar vel og merke, så om jeg ikke blogger før klokken 4 vet dere hvorfor.
idag 20326red
Over til noe annet. Badtaste-bursdagen! Tror aldri jeg har ledd så mye på en bursdag noen sinne. Sofie kom i 10 cm høye platåsko, og greide å tråkke over hvertfall 5 ganger. Uansett var det kjempegøy å være med den "gamle" gjengen igjen, og dum som jeg er tok jeg ikke med kamera, men Tone og Sofie har tatt bilder så de kommer ut så fort jeg har fått de!

Nå fikk jeg forresten akkurat høre at seminaret starter ikke før 12. Hurra for at jeg sto opp klokken 9, spiste frokost og skyndta meg for å logge på bloggen! Nå har jeg jo faktisk 2 timer til overs.
Hva skal dere idag?

- DETTE VIL DERE IKKE SE

Med 80-tallshår, grønn øyenskygge, rosa leppestift, mentosøredobber, pudder kun i ansiktet, 9 forskjellige farger på neglene, gullbånd i håret, skinnvest, kinatunika og pappas bukse drar jeg nå på badtaste bursdag!
picnik collagesaa
Og nei, vi har ikke gul vegg i kjelleren.
Hva skal du i kveld?

- BADTASTE OUTFIT

Siden vi er så utrolig godt i gang med outfits, tenkte jeg å legge ut antrekket jeg skal ha på meg på badtaste bursdagen til Sofie i kveld. Jeg tror jeg skal gå for mannelook, så da blir det nok bart på meg. Og dere vet jo at jeg er så fin med bart. Tidligere idag ante jeg ikke hva jeg skulle ha på meg, men etter at jeg fikk snu opp ned på skapet til mamma og pappa fant jeg da noe jeg kan bruke.
Den lyseblåe genseren har forresten oldemora mi brukt da hun var ung. Trendsetter!
hei sta
Skinnvest som er oransj på ryggen fra PAPPA SITT SKAP. Genser fra MAMMA SITT SKAP. Og så skal jeg ha på meg BUKSA TIL PAPPA som jeg sikkert må ha 3 belter på for at den skal passe.
Jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til taco med jentene mens vi sitter å ler oss til døde når vi ser hverandres antrekk.
Så skifter vi tema. I mattetimen idag spilte vi slåball med girls versus boys, og noen i klassen vår blir veldig engasjerte. Så engasjerte at når vi skulle dra hjem var de sure fordi de tapte. Dårlige tapere er noe av det verste jeg vet!
Tror dere jentene eller guttene vant?

- STRIPES

picnik collageoutfit
T-skjorte fra GINA TRICOT. Bukse fra ONLY. Armbånd fra KRETA. Krøllete hår AU NATURELL.

- SKJØNNHETSTIPS

Dere etterlyste skjønnhetstips, så værsågod:

♥ Vask hendene ofte. Klør du deg i ansiktet med møkkete hender er det byebye fin hud!
♥ Angående fin hud; rens huden din morgen og kveld med et godt rensevann om kvelden og rensevann og toner om morgenen. Toner lukker porene slik at du ikke får så mange urenheter.
♥ Damp ansiktet ditt to ganger eller oftere i måneden. Så tar du på en ansiktsmaske du liker og skylder den av. Det kaller jeg luksus!
♥ Få deg nok søvn. Ikke sitt oppe med lekser til klokka er 12. Da er det stor sjanse for at du har en remapose under hvert øye når du våkner.

ren20hud20primaer
♥ Less is more, når det gjelder sminke. Jeg liker best den naturlige looken, så alt jeg gjør er å prøve å holde huden min ren, og et strøk mascara. Så vipper jeg øyevippene.
♥ Drikk mye vann. Det hjelper, enten du tror det eller ikke.
♥ Hvis du har normalt hår som ikke blir så fort fett, vask det maks 2 ganger i uken.
♥ Når du våkner om morgenen - klapp deg selv i ansiktet noen ganger. Det hjelper til at huden ikke blir så fort rød.
Hva er dine skjønnhetstips?

- SE MIN KJOLE

For det første vil jeg si at etter en liiitt slitsom spilling var det kjempehyggelig å komme tilbake til så mange fine kommentarer! Det var definitivt dagens høydepunkt!
Her er forresten kjolen jeg lovte å vise dere. Det er ballongeffekt i den, og jeg synes at den er mye finere på, enn hengt opp på en kleshenger. Fargen er også helt nydelig.
picnik collagekjole
Kjole fra BIKBOK 399,-
Nå blir det parsermoni i Paradise, og jeg tror Karita må pakke tingene sine i kveld.
Hvem tror du ryker?

- THE WALL

Du våkner og ser at det regner katter og hunder ute. Håret ditt står til alle kanter, sminken er langt ned på kinnene fordi du glemte å vaske den bort tidligere og du aner ikke hva du skal ha på deg. Hva er vel bedre enn en inspirasjonsvegg?
idag 20321
Her har jeg hengt opp bilder fra alt av blader, kataloger og reklamer og hengt opp på veggen min. Hver dag når jeg våkner til dette, får jeg lyst til å ha på meg ordentlige klær, smykker, øredobber, skjerf og ja .. You name it!
Så et tips til deg som trenger inspirasjon; lag deg en vegg! Det hjelper i allefall meg.
Har du en inspirasjonsvegg?

- ANTREKK OG MORSOMHETER

Hei! Nå er leksene unnagjort, det vil si at jeg har masse av tid til blogging, mat og .. korps. Jeg kjenner at egentlig har jeg lyst til å være hjemme å øve til naturfagprøve i elektrisitet som vi skal ha i morgen, men på søndag er det vårkonsert og da må jeg vel være med på spillinga. De greier seg jo ikke uten meg! Her er forresten hva jeg har på meg idag. Bildene er nettopp tatt ut av ovnen, så de er rykende ferske. Hehe, morsom jeg er.
picnik collage123
T-skjorte fra NEW YORK. Bukse fra ONLY. Armbånd fra KRETA. Øredobber fra EN GULLSMED jeg ikke husker navnet på. Trutmunn fra PICNIK.
Hva skjer hos deg idag?

- SUNNY DAY

Solen strålte, været var varmt, himmelen var blå og jeg, Renate og Marthe var ute og skatet. Hva passer vel ikke bedre enn vaniljeis og sørlandschips i gressbakken?
summer
Med andre ord; jeg har hatt en fantastisk ettermiddag, tross i alle leksene. Nå er jeg bare spent på hva det store problemet i paradise er. Hva tror du problemet er?


- SKOLESLIT

Hei! Dere husket jeg sa at jeg skulle gjøre alle leksene mine idag? Kan vel ikke akkurat si at jeg kommer til å rekke det. Har allerede masse annet nytt jeg må lære meg, pugge til, og gjøre i løpet av denne uka. Og på toppen av bløtkaka er jeg bedt på bad-taste party til Sofie på fredag. Aner ikke hva jeg skal ha på meg! Hjelp?
kunstverk
Denne søte lille figuren har jeg forresten tegnet i blinde. 100 kroner til de som ser hvor føttene er!
Nå skal dere få slippe å høre mer om mine lekseproblemer, så derfor kommer jeg ikke til å røre pcen igjen før i pausene på Paradise hotel. Vet dere hva som er det store problemet som skal vises på Paradise idag, forresten? Sikkert noe med Lene og Margrethe.
Har du vært på badtaste party før, og hva hadde du på deg?

- LION KING

Hei og hopp. Da skal ikke jeg sitte å forklare hvor mye lekser jeg har gjort, hvor mye jobb jeg har gjort unna og hvor mye klokere jeg har blitt på de siste to timene jeg har sittet her. For det er nemlig ingenting å fortelle. Får forskyve leksedagen til i morgen i stedet.
idag 2016f
Nå blir det ihvertfall Paradise Hotel og kakao forran tv'en, og etter som Mads har kommet tilbake gleder jeg meg enda mer til å se det. Senere blir det nok Gossip Girl lesing i senga, og flink som jeg er har jeg kommet meg til bok 2. Herregud for en verdensnyhet! Kos dere resten av kvelden, og har du lekser du ikke har gjort, si som Timon og Pumbaa; Hakuna Matata.
Har du mye lekser, og har du lest Gossip Girl-bøkene?

- HJEMME MED EN NY TING I KOFFERTEN

Da har jeg kommet hjem fra City Syd, og etter 5 minutter på bikbok fant jeg den perfekte kjolen. Lover å vise dere den senere, men alt jeg kan si nå er at den er blå, enkel og av silke. Siden det er mamma som betaler klærne mine, fikk jeg streng beskjed om at nå ble det ikke noe mer klær før mandag etter konfirmasjonen min, og for å være ærlig er jeg helt enig. Go supermamma som setter grenser!
idag 2018beard
Ellers ser dere vel at jeg har fått meg bart? Nå må jeg stå opp enda tidligere for å krølle barten min om morgenen. Å nei!
Har du fått deg noe nytt idag?

- TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

... At været er skyfritt og varmt.
... At engelskprøven var kjempeenkel.
... At det er helg om 3 dager.
... Dette skjørtet:

image1
Skjørt fra Gina Tricot.
Nå er magen full av fiskesuppe, knaz og sandwich-is, og jeg og Anna har fått trent lattermusklene masse ved hjelp av mine sangtalenter. Vi lagde nemlig en ti minutters lang sang med melodien til "vi lister oss så stilt på tå", jeg sa at jeg holdt på å svelge meg selv, og Anna skulle visst ha pappekaker til middag, så neida; det har vært en kjempefin ettermiddag!
Hva har du gjort idag?

- TOPP 5; sanger

topp5
1. Alphabeat - Facsination
2. Coldplay - Yellow
3. Howie Day - Collide
4. Taylor Swift - Fifteen
5. T-pain - Church
Hva er dine topp 5?
Skal jeg fortsette med dette?

- DETTE HAR JEG PÅ MEG IDAG

antrekkk
Solbriller fra H&M. Genser fra BIKBOK. Tights fra ONLY.
Hva har du på deg idag?

- HOMSE 1, UGLE 2 OG IDA

Hei! Jeg har kommet hjem fra skolen, og energinivået er lik zero. Ellers har jeg det bra. Har nettopp tatt noen bilder av katten min and his boyfriend, Lurven, og nå straks skal jeg ut og ta antrekksbilder til dere. Været er herlig og livet er herlig. Kan det bli bedre? 
picnik collage123
Homse 1, ugle, homse 2 og ugle og til slutt meg med potetgullkviser i panna. Idalicious.
Har du katt?

- SOMMERDESIGN

Da har det endelig blitt nytt design på bloggen min igjen. Denne gangen ble det med yndlingsfargen min lys fersken, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker det. Det er så meg!
image9idasletvikjhj
Hva synes du om det nye designet?

- JEG HATER VENNEN MIN

Den første mobilen jeg eide var selvfølgelig vår alles elskede nokia 3510i med blått og gult deksel som hylte "se på meg" til enhver tid. Etter den har jeg hatt 3 mobiler. Alle har vært nokia. Nå har jeg dette vidunderet under her som jeg elsker og som aldri slår seg av. Dekselet detter ikke av. Kameralyden er ikke så høy at du kan høre den helt fra Danmark, og den lever ikke sitt eget liv.
idag
Feil. Jeg hater mobilen min. Håper den har det vondt.
Hvilken mobil har du?

- JEG VIL LESE DIN BLOGG

Jeg føler at jeg sitter og leser de samme bloggene hver dag, og vil gjerne begynne å lese noen nye blogger. Derfor skal du legge inn bloggen din i kommentarfeltet så stikker jeg innom så fort jeg har tid. Kommenterer til alle!
blogg12
Hva er din blogg?
Er du fast leser av min blogg?

- UNNSKYLDNINGER

Hei! Klokken er 12 og jeg er nettopp ferdig med avisrunden min. Nå sitter jeg og spiser sjokolade og venter på at det skal poppe ut en kvise fra panna mi. Livet er herlig!
idag 1998
Så til overskriften, unnskyldninger. For jeg vet at jeg har vært dårlig til å blogge de siste 3 dagene. Men jeg (som sikkert mange andre) har utrolig mye annet å gjøre når det blir sol og litt varmere i lufta. Ihvertfall andre ting enn å sitte inne som et spøkelse og skrive hvor utrolig morsomt livet som et spøkelse er.
Hvordan er været hos deg?

- EN LETTELSE

Heihei! Nettopp kommet fra en haug med lekser og en uforglemmelig skoledag. Ikke uforglemmelig på den positive måten, men uforglemmelig på den negative. Idag var nemlig den store dagen da vi skulle fremføre konfirmasjonstalen vår for klassen! Jeg ville være først for å bli ferdig med det, å jeg har aldri vært så nervøs. Hadde kanskje lest gjennom hele talen 2 ganger for meg selv, og det var all øvinga jeg hadde gjort. Trodde jeg skulle tisse på meg, men heldigvis var det over nesten med en gang. Værsåsnill å si at jeg var flink!
seastar
Og siden det ble så mye negativt i dette innlegget får dere også høre at jeg savner påska. Så vet dere det også.
Om en halvtime stikker jeg til kirka. Nå tror sikkert dere at jeg er en kristen tulling som elsker å være i kirka, men sånn er det altså ikke. Det er nemlig nest siste konfirmasjonsundervisning. Om tre helger skal jeg konfirmere meg!
Er du konfirmert?
xxx

- DETTE HAR DERE SØKT PÅ FOR Å KOMME HIT

skeord
"Forslag hva man kan skrive på et bursdagskort" faktisk. Har jeg noen gang skrevet om det?
Så har jeg funnet ut at det er to fra Pennsylvania, en fra Nederland og 6 fra Sverige som leser bloggen min. Jaja, noen overraskelser i hverdagen er jo bare bra det.
Hva søker dine lesere på?
Natta søtinger!

- LITT HJELP HER

Hei dere som ikke sitter å ser på fotball! Etter en rask tur i kjøleskapet for å hente kitkat, ligger jeg nå halvveis på stolen og tenker på hva jeg skal gjøre.
ida1
Vi har gym på skolen i morgen så den første tingen jeg må gjøre er å pakke gymtøy. Ellers kan jeg øve på konfirmasjonstalen vi skal fremføre på skolen i morgen. Jeg har lest gjennom hele talen en gang, så vi håper at Bodil er i det greie humøret. (Noe hun aldri er). Den siste tingen jeg kan gjøre er å dusje og så vente til Paradise begynner. Help me?

- DRØMMEKJOLER FRA NELLY.COM

nelly
Alle disse kjolene ligger under kategorien FESTKJOLER.
Hvilken var din favoritt?

- EKKE DU 15'A?

Hola amigos! Idag når jeg våknet hadde jeg absolutt ikke noe lyst til å gå med avisa. Men med en gang rullgardinene ble trukket opp og jeg så hvor nydelig været var, hadde jeg plutselig kjempelyst allikevel. Men selvfølgelig fikk jeg ikke solgt halvparten en gang. Hva skjer med at hele bygda er på ferie?
mopedo
Så fikk jeg en mail fra en leser isted, som lurte på om ikke jeg var ett år for liten til å kjøre moped. Å ja, det er jeg, men ikke når jeg er innerst inne i Sletvika hvor det bor 20 mennesker. Og som dere ser er jo den nye, fine mopeden min kjøpt i går. Finn ett adjektiv som passer den da! Jeg sier kul.

- HJEMME

Heisann! Det virker som om jeg er helt utdatert når det gjelder hva som har skjedd i det siste. Jeg har vært borte i 6 dager, og har ikke fått med meg noe som har skjedd verken i bloggverdenen eller på Paradise Hotel. Derfor skal jeg sette meg godt ned og se alle episodene siden mandag!
paradise
Påska har suset forbi som en ball i 200 kilometer i timen, og allerede i morgen er det skole. Men et lys i tunnelen; det er bare 4 dager til helg! Hva har du gjort i påska?
xxx
- Ørn ørn! Nå er jeg skikkelig støl i lårene etter å ha kjørt%

DSC01988.jpg
Ørn ørn! Nå er jeg skikkelig støl i lårene etter å ha kjørt moped i hele dag. Skulle gjerne kjørt lenger, men selvfølgelig skulle regnguden kjempe i mot så sola ble dekket av gråe skyer. Nå regner det. Det som skjer nå er at Kine spør meg om spørsmål fra frustrerte fruer, men siden jeg ikke ser på det blir det dårlig med rette svar. Ja, og jeg setter kjempestor pris på at dere besøker og kommenterer bloggen min selv om jeg blogger så dårlig nå. Kos dere videre! Nå blir det spionering i kikkert på meg, haha. xxx

- Heisann! Nå ligger jeg i senga og leser kk, drikker brus, og spiser%

08042009_001_.jpg
Heisann! Nå ligger jeg i senga og leser kk, drikker brus, og spiser cheez doodlez. Jeg har ikke sjans til å være nede, for det første er det for at chelsea leder 2 1 over liverpool og for det andre er det for at 10 voksne mennesker har vorspill. De skal nemlig på fest, og høres ut som ville dyr som ikke har fått mat på 1 dag. Håper alle har en kjempefin påskeferie, og ja forresten: har noen av dere fått påskeeggene deres? Jeg får det nemlig ikke før på lørdag :-( xxx

- I'M LEAVING

Ja, da drar jeg til Agdenes. Kommer til å bli der til søndag, så bloggingen blir det dårligere med, men det blir nok noen mobilblogger :-) Ha en kjempefin påskeferie!
idag 100
Spis dere mette på påskegodt, det skal jeg!
xxx

- MUSIC

Siden det er så lenge siden, skal dere få et bittelite musikkinnlegg. Nå skal jeg ut å jogge en liten tur, før jeg skal inn å pakke. Skal nemlig til Agdenes i morgen!

Lazee feat. Adam Tensta - Fresh       Miley Cyrus - The climbThe Fray - You found me                     Taylor Swift - Fifteen
 
Alphabeat - 10000 nights                    Dan Balan - Crazy loop

Hva hører du på tiden? Og hvilken av disse sangene likte du best?
xxx

- HJEMMEANTREKK

picnik collage
Genser fra BIKBOK, bukse fra CUBUS og hårbøyle fra HENNES OG MAURITZ.
Mia holder på å lage kanelsnurrer så det lukter kanelsnurr i hele huset, og her sitter jeg og sikler over tastaturet. Nam det skal bli godt!

- AKKURAT NÅ

idag 206
Akkurat nå sitter jeg å ser på Hannah Montana, drikker en kopp kakao og spiser brownies. Samtidig irriterer jeg meg over at i går var det kjempefint vær med blå himmel, sol og faktisk litt varmt, men når jeg og Marit skal ut å gå med avisa da skal det bli kaldt, småregn og tåkete. Det er en forbannelse over oss, helt sikkert.

Idag har jeg på meg koseklær, men dere ville ha fler outfits så jeg skal prøve å ta noen bilder når Hannah Montana er ferdig. Hvordan er været hos deg?
xxx

- BRACELETS

collage
Nå har jeg sittet i en og en halv time og tredd på perler på et strikk. Klomsete som jeg er, greide jeg selvfølgelig å miste perlene under senga en gang, men tålmodigheten er på plass så jeg plukket opp alle. Nå har jeg ihvertfall greid å lage et kjempefint armbånd, som du ser på det bildet til venstre, altså armbåndet øverst. Det får dere garantert se i flere sammenhenger!

Nå er det den store klassefesten og etterpå skal jeg se step up 2 the streets mens jeg koser meg med candykings.
Håper alle får en strålende kveld i godværet (det er det ihvertfall her i Trondheim) så blogges vi i morgen!
xxxx

- ATM

idag 197
Step up 2, og armbånd fra ACCESORIZE
idag 198
Diverse perler og strikk fra PERLEHUSET
idag 202
Jakke fra ZARA, genser fra BIKBOK og bukse fra ONLY + sløyfe i håret
Hva har du gjort idag?

- BYTUR OG GRATULERER ANNA

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra en kjempekoselig tur i byen. Det ble pizza med jentene, shopping og så møtte jeg Ghazal! Og på toppen av kransekaka fant jeg et påskeegg, med gavekort, godteri og en rabattkupong.
Ja, og til slutt så jeg Anna og Emilie - så gratulerer med dagen, Anna! Du var kjempesøt med krona på :-D
04042009004
04042009003
Legger ut bilder av hva jeg kjøpte senere. Nå skal jeg ut i sola!
Kisses

- PLANER FOR HELGA

untitled 1
Nå såm de endeli ær påskeferie, har jei ike tenkt å vere hjeme hele kvelen. Ok, påskehyperaktiviteten (for et langt ord) har tatt over. Egentlig burde jeg vært ut å løpt av meg det hypre, men hei! det er jo ganske gøy også. Ihvertfall: planene for helga er å ligge over til Tone i kveld, så skal vi på mercursenteret i morgen.

Så noe angående neste uke: jeg reiser til Agdenes og kommer ikke hjem før på mandag i neste uke etter der igjen, så da blir det bare mobilblogginger + dårlige bilder. Så er dere forberedt.

Nå skal jeg spise middag, så skal jeg til Tone om noen få strakser. Hva skal du i helga?

- BOWLING PÅ BOWLING 1

idag 195
idag 188
idag 192

idag 189
idag 185
Forresten her er det nye buksa mi!
Gjett hvem som vant andre runde?

- PÅSKE-EGG SLIPP PÅ MERCUR

Siden jeg bor i Trondheim, og har fri denne helga har jeg tenkt meg til Mercur på påske-egg jakt! Det er påskeegg med forskjellige ting fra butikkene på mercursenteret, så hvis du bor i Trondheim- bli med! Det kommer til å bli kjempegøy.
Hvis du vil lese mer kan du trykke her.
magasinforside
Skal du?


- SMÅTING

monikapolitan
Ah, se på disse herlige dingsene. En muffins nøkkelgreie med jordbær på, doughnuts øredobber og et cdspiller smykke = me go crazy.

Spurte mamma isted om hva vi skulle ha til middag. Joda, grøt. Så nå blir det risengrynsgrøt og pizza på meg idag! Eller bowlingpizza da. Har forresten kjøpt meg ny bukse som jeg skal ha på meg på bowlingen i kveld. Poster bilde av den senere. Og på lørdag skal jeg på påskeeggslipp på mercur. Flere som skal?

- NYTT DESIGN .. ELLER?

Da er det nye designet på plass, men jeg er ikke sikker på om jeg skal ha det. Fikk høre at det lignet veldig på Anna sitt, så da spørs det om jeg skal bytte :-) Jeg trodde Anna fortsatt hadde det blåe, men jaja. Får være sånn til jeg har laget et nytt ett!
nr1

- DESIGNJOBBING OG MATTEPRØVE

Heisann! Først og fremst vil jeg si at matteprøven jeg hadde grua meg så fælt til, var faktisk ikke så vanskelig likevel. Er skikkelig glad jeg ikke satt oppe i hele går og øvde. Det hadde vært bortkastet tid!
Nå har jeg nettopp tatt nye bilder til headeren min, har hatt den jeg har nå ganske lenge så jeg følte det var på tide med noe nytt. Enige?
idag 182
Tights fra only, sko fra adidas og genser fra bikbok.
Senere idag skal jeg på bowling med basisgruppa mi, og for første gang skal jeg spille uten gjerde. Vi foreslo på skolen idag at vi kunne ha på oss refleksvester som i barnehagen, men se for deg 15 stykker med neongule refleksvester, bowlingsko og pizzafyll rundt munnen. Det hadde ihvertfall sett ut som en gjeng med barnehageunger!
Q: Spiller du bowling med eller uten gjerde?

- IDA OG MIA

idaogmia
Jeg må si at dette er selvfølgelig de fineste bildene av oss du finner på nettet.
Men nå hopper jeg i det. Jeg skal nemlig lage nytt design, selv om det er ikke sikkert at jeg legger det ut enda. Dere får vente å se, cupcakes!

- MMM... SOAP

Vil dere høre noe morsomt? Ikke? Neivell, men dere får høre det uansett: jeg hadde vært på megan og kjøpt meg solbolle (sånn bolle med gult inni og melis rundt), kom hjem og skulle til å kaste den fordi jeg ble litt kvalm. Så ser jeg noe hvitt rett ved siden av neglen min, og tenker at det er sikkert melis, så jeg spiser det. Men neida; det er såpe! SÅPE!
27182521238168721147n400
Dere får se meg og Mia's nydelige selvportrettbilder litt senere idag. Må bare si det: vi er ekstret fine.
Q: Smakt såpe før?