- arnfinn<3

Mens halve trinnet mitt er ute og raver, bestemte jeg meg for å ta en rolig kveld hjemme hos Marthe. Tone kom også, så vi hadde det kjempekoselig med norske talenter, smash, popkorn og yoghurtnøtter! Det som toppa hele kaka var jo at Arnfinn gikk videre! Seriøst jeg digger han, og håper han går helt til topps. Flinkere dude skal du lete lenge etter! Y0, liksom.

Men nå har jeg gått rundt og gjespet i hele dag, så må vel gå å legge meg. I morgen er det den store vårrengjøringen på rommet mitt, og jeg tenker bare at heldigvis så er ikke butikkene åpne. Hvis de hadde vært det, hadde jeg gjort alt for å slippe vaskinga. Men nååå må jeg sove. Natta!


- kjøretimer - check

God kveld! ♥
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra min siste kjøretime og nå mangler jeg bare å ta prøven så kan jeg kjøre all by myself! Eller, aller først må jeg kjøpe meg en scooter. Bare sifra om noen av dere selger!

Det var forresten veldig regnete(?) ute, så nå er jeg gjennomvåt og tror jeg skal sette meg under dyna for å se 90210 og prøve å få igjen varmen. Kose meg skal jeg ihvertfall! Det må dere også, så snakkes vi i morgen! Tusen takk for alle gratulasjonene på 6'eren min forresten 
Planer for i kveld eller skal dere bare kose dere hjemme? 

- ;pPpPpPppP

Vakten: visa leg, så visar man benet ;pPpPpPppP
Är du en bra person? "JA!!!"..., så är man en en pedofil katolsk prest ;pPpPpPppP

Jeg kan mildt sagt si at jeg dør av de nye vitsene som fyker rundt på facebook. Ler hver gang en vits av disse ";pPpPpPppP"-typene kommer opp i loggen og jeg begynner å lure på hvem i all verden det er som sitter å finner de på. Om personen(e) hadde fått betalt for de, hadde de garantert tjent seg ganske så rike. HAHA, dagens fjesbokhøydepunkt!

Og nå som jeg er sånn i skuddet med disse vitsene kan jeg likesågodt lage min egen: "Jäg har nynappade öyenbryn!" og så har man inte det ;pPpPpPppP


Har dere sett disse vitsene? Hvis ja, hvilken er best? 

- en ting å fortelle dere...

HURRA!!!!!!!!!

- dagens irritasjon

Vurderer sterkt å opprette en facebookside som jeg kaller "vi som er lei av livssynshumanismen!" Akkurat nå topper dette temaet lista mi over mest irriterende ting, og det lover ikke bra. Ikke at jeg har en slik liste liggende noen sted, men dere kan tenke dere til. Jeg ble ferdig med skrivinga for en time siden, og siden da har jeg lest gjennom det gang på gang i håp om at i det minste noe setter seg. Men gjør det? Nei. Igjen slår idasyndromet til, og alt som finner vegen inn til hjernen min er tall. Typisk.

Tok meg nettopp en god og varm dusj, barberte leggene og er klar for en ny runde. Heldigvis skal jeg på city syd litt senere idag slik at jeg får litt avkobling. Humanisme, humanister, sammenligninger og refleksjon kan legge seg ned og dø akkurat nå. DØ SA JEG!Har dere noen tips for å lære ting utenat? 

- inspirasjon


/Jak and Jil

- @school

Sitter på skolen og øver til prøvemuntlig i morgen. Har til nå skrevet snart 2000 ord og spist en mcflurry. Livet er herlig! HEHE. Skal hilse fra Anna som sitter å ser på hva jeg skriver akkurat nå. HEHE, igjen. Men vi snakkes senere, skolejobbingz venter.

Ja, og forresten: den sangen jeg la ut i går heter gravity med Sara Bareilles :-) Last den ned! Anbefales.Hva gjør dere? 

- something always brings me back to youNå er jeg så trøtt at jeg kunne sovnet på flekken. Kjøringa var kjempemorsom og jeg kan nesten ikke vente til jeg får min egen scooter å cruise rundt på! I morgen kommer til å bli en veldig travel dag (overraskelse). Jeg får vite hvilket tema i RLE jeg kommer opp i til prøvemuntlig, så er det byavisa og så er det kjøring igjen. Åh, gleder meg til helg! 

Men nå skal jeg sove til den nydelige sangen over her. Sov godt 

- bilder fra helga

Sorry for min dårlige blogging i helga! Jeg har ikke tenkt å fortelle dere i detalj hva jeg har gjort, men kan si såppass at i går var jeg ute fra huset i 10 timer. Gikk fra det ene til det andre, og hadde såvidt tid til å spise! Jeg selv synes det er kjempegøy når det er sånn av og til, men kjenner at det kan bli litt stressende. Menmen. Her er bilder:

Meg, Renate, Marthe og Marit. Fornøyd med 5 år i hovedkorpset!

Dancing queens!

Gjett hvem hun kule på gul scooter er da? HEHE.

Bursdag til Marte.


Ilu.

Nå har jeg dusjet, skal spise litt og så skal jeg - hold dere fast - ut å kjøre i trafikken! Såååe, watch out for her kommer Ida på scooter!

Hatt en bra helg og har dere kjørt scooter før? 

- dudududududu

God morgen! Håper dere skjønner at overskriften er den der matsangen. Fikk den plutselig på hjernen. Nå er jeg sånn halvveis på veg til mopedkjøring, så er det spilling og etter det er det rett på bursdag. Det vil si at jeg ikke har tid til bloggen idag. Sorry! 


Hva skal dere idag? 

- hey glemska

Fint! Jeg greide å glemme at jeg skulle gi Nina penger for billetten. Herregud, at det går an å være så dum! Haha, blir flau over meg selv. Lover at du skal få igjen pengene dine, Nina! Nå har vi ihvertfall en bitteliten "unnskyldning" for å møtes igjen. 

Filmen var seriøst en av de beste filmene jeg har sett. Robert i hovedrollen gjorde den selvfølgelig enda bedre, men den anbefales på det sterkeste! Jeg har bestemt meg for å se den igjen litt senere, ihvertfall. Åh, blir så glad når jeg ikke waster pengene mine på en dårlig film. Eller i dette tilfellet: Nina's. Uff, stakkar. Skal dere se den?

- @ le cinema

Da er jeg på farten! Er så lenge siden jeg har vært på novakinoen at jeg er usikker på om jeg finner frem, så jeg drar litt tidligere. Gleder meg kjempemasse til å møte Nina, og til å se Robert Pattinson i Remember Me! Vi snakkes når jeg kommer hjem, så får dere ha en kjempefin fredagskveld 


Hva skal dere da? 

- suuuuuuunny day

Jeg kjenner på meg selv at det er noe som skjer med meg når våren kommer og sommeren er på vei. Det er så deilig å tenke på at jeg nesten blir kvalm av meg selv her jeg sitter. Tenk om hver dag kunne ha vært som denne?! Det er på slike dager jeg lurer på hva jeg tenker med om vinteren. 

På skolen idag satt vi og snakket om hvor vi ville reise og vi endte opp med en drøm om å dra til Fiji. Eller cruise i Karibien. Så når jeg blir stor skal jeg ta med meg kjæresten min enten til Fiji eller Karibien. Sounds good? 
Ellers så brettet jeg opp buksa mi idag:

Se bort ifra at leggen min er hvit som et laken. Vinteren stjelte all brunfargen. HEHE.

Camilla, Stine og meg. Ilu.

Men nå skal jeg spise litt og så skal jeg begynne og ordne meg til kino kvart over 6 med Nina! 

Fint vær hos dere idag? 

- t to the ravelt

Herregud, vet dere hvor mye jeg skal gjøre i løpet av de siste dagene i denne uka? Vel, her er en plan:

 Fredag: Kino med Nina. Vi skal se Remember Me!
 Lørdag: 10.45 (eller var det 09.45?): mopedkjøring på skolegården. Og etter det skal jeg på spilling til klokken 17.00. Så er det bursdag til Marte.
 Søndag: Mopedkjøring til samme tid som lørdag. Vårkonsert i korpset fra 16.00-18.00 og så er det forestilling i Olavshallen kl. 19.00


Vet jeg var veldig fin på dette bildet, men det beskriver det jeg føler nå: stress! Men nå skal jeg gjøre ferdig en engelskfremføring om sightseeing in London til i morgen. Snakkes!

Har dere det travelt denne helga, eller blir det bare å slappe av? 

- ny kjole!

Før mattehjelpen idag var jeg i byen med Marthe og siden det var salg på Trondheim Torg måtte vi jo bare innom Companys for å se om vi fant noe. Og vet dere hva? Jeg fant en kjempefin kjole til halv pris!


199,-

På det bildet der så den ut som en søppelsekk med knapper, men jeg lover at den er så mye finere i virkeligheten! Hva synes dere? 

- "kjøp brooooos"!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tidenes mattehjelp. Sist gang hadde "læreren" vår, Andrew, lovet oss sjokolade men idag hadde han glemt det. Derfor fikk jeg og Marthe 200 kroner for å dra på Rimi og kjøpe sjokolade, og når vi var på veg ut døra ropte han "å ikke glem bros! Husk bros da!" Vi kom jo selvfølgelig tilbake igjen og da vi viste han at vi hadde kjøpt en plate med Bergene melk og en flaske med fanta, lurte han på hvorfor vi ikke kjøpte mer! Haha, jeg har ikke telling på hvor mye jeg lo i løpet av den timen. Priceless!

Og forresten så holdt vi på med hengman. Som det geniet jeg er, så brukte jeg ordet "sprinkleranlegg" og se hvor lang tid det tok å gjette det da!


Hva er deres vanskeligste ord i hangman? Jeg trenger nye!

- ferdig med tentamener - checked

Da var faktisk min siste tentamen på ungdomsskolen ferdig, og jeg kan se frem til eksamenene. Hehe, "se frem til" ble ikke akkurat rett, men herregud så GODT det er å være ferdig med ungdomsskoletentamener! No more, hosè! 

I går skrev jeg jo at jeg kom til å dra til byen for å prøve å skaffe meg jobb i dag, men sånn som planen ser ut nå så må jeg nok bare utsette det litt. Ja, jeg drar til byen idag, men det er ikke for å skaffe meg jobb. Fikk nemlig vite at jeg har et geografiark som skal være ferdig i morgen, og dere vet hvordan det går med samfunnsfagkarakteren min om jeg ikke leverer. Den synker kraftig. Menmen, nok skoleprat. Nå skal jeg bare spise litt og så drar jeg :-)Hva skal dere idag? 

- frøken jobb-ida

Byavisene er lagt trygt nedi hvert hus sin postkasse, og det jeg sitter igjen med er et fornøyd smil. Det er alltid et ork å dra seg opp for å gå med den, men når jobben er ferdig da er det så sykt godt! Og det å vite at jeg faktisk får ca 300 kroner hver gang for det, gjør bare tanken bedre. 

Og når vi er inne på temaet penger, så har jeg noe å fortelle dere. I morgen når jeg er ferdig med min siste tentamen på ungdomsskolen - som forresten er nynorsk - så skal jeg ta bussen ned til byen, gå på mercursenteret og spørre om de har en sommerjobb til meg. Håper virkelig de trenger ekstrahjelp, for om jeg skal komme meg til Oslo med Renate i sommer, er penger det første jeg trenger. Heeeey, det rimte!Nå må jeg sette meg godt til rette for nå skal det øves til nynorsktentamen i morgen! Har kjøpt yoghurtnøtter da, så er egentlig så klar jeg kan bli. Ønsk meg lykke til med jobb og tentamen! :-)

Hvordan tjener dere penger? 

- brb


Byavisa idag, vet dere.  Snakkes når jeg er ferdig!

- heliumstemme <3

Danseforestillinga var helt fantastisk bra, og det at jeg kan glede meg til Let's Dance sin neste helg, gjør det bare enda bedre. Jeg får så lyst til å begynne å danse igjen når jeg er på sånt! Det plager meg.

Etter forestillinga var jeg, Anna og Marit på egon og spiste en kjempegod pizza, og når vi skulle ta bussen hjem måtte vi jo selvfølgelig ha heliumballonger. Siden verken jeg eller Anna turte å spørre om en ballong, endte det opp med at jeg brukte nøklene mine for å skjære av ballongene som var utenfor restauranten! Haha, dere skulle sett folka som gikk forbi. Tidenes blikk jeg fikk.


Men nå skal jeg slappe av og lade opp til skole i morgen. Håper alle har hatt en super dag, så blogges vi i morgen!

Har dere prøvd å snakke med heliumstemme? 

- bilder fra i går

TIDENES! Julie i dinosaur-posisjon og Kjerstin med pusi.

Marte, Camilla og Harriet.

Mia, Julie og meg.

<3

Julie, Sara og Mia.


Nå holder jeg på å ordne meg til step by step-forestilling! Åh, gleder meg sånn! Men må stikke. Snakkes senere idag.

Hva synes dere om bildene? 

- im off to K


Nå drar jeg straks på bursdag til min kjære Kjerstin! Håper alle får en kjempefin lørdagskveld enten det er vennekveld, festkveld eller rett og slett bare hjemmekveld. 

Hva skal dere? 

- to town

God morgen alle sammen! I går kveld la jeg meg til snø, og våknet til noe enda verre. Regn. Regn og med en vindskala på sikkert 20. Åh, hater at vi i Norge er så bortskjemte og kun vil ha sol og 30 varmegrader. Men sånn er det bare. JEG VIL HA SOL!! 

Nå holder jeg på å ordne meg til bytur igjen med Tone i finværet, og skal kjøpe noe å ha på meg på bursdagen til Kjerstin i kveld. Gleder meg sånn! Elsker jentebursdager. Ellers så var det 90210 jeg har begynt å følge med på, og ikke overraskende var det Tone som gjettet riktig. Hører jeg at du kjenner meg alt for godt? Nei, nå skal jeg finne pengene mine og dra tror jeg. Håper alle får en strålende dag videre! Hva skal dere forresten? 

- y = ax + b WHAT?

Hei dere! Siden sist jeg skrev her, har jeg ikke gjort stort. Jo, egentlig. Mattetentamen. Absolutt ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, men med et hode som var steintomt for y'er, x'er og grafer i koordinatsystem gikk i hvertfall ikke del 1 så veldig bra. 

Akkurat nå sitter jeg og ser på senkveld, og kjenner at jeg skal legge meg snart. Disse travle ukene tar knekken på meg og jeg får vondt langt inne i hjertet mitt (haha, lol) over at jeg ikke greier å holde dere oppdatert. Jeg har også begynt å følge med på en ny serie, så jeg har nok å henge fingrene i liksom. Oioi, nå ble det mye informasjon i ett innlegg her. Tror jeg bare sier god natt jeg 


Gjett hvilken serie jeg har begynt å følge med på da? 

- TRAVELT


Åh, det er så mye som skjer for tiden at bloggen ikke blir særlig prioritert. Nå som det begynner å gå mot sommer, starter jeg så smått å få tilbake livet mitt også, så da blir det ikke så mye tid til bloggen. Gleder meg til sommer jeg!

Gjør dere?

- @ frisøren

Nå drar jeg til frisøren for å klippe meg! Kråkereiret mitt trenger det, for å si det sånn. 

Hva tror dere jeg skal gjøre? 

- superstolt

Ah, nå er jeg stolt av meg selv. Jeg og Anna har nemlig vært ut i en time og jogget, trenet intervaller og styrketrening med trestokker. Kreative? Åjada. Men nå kan jeg - med god samvittighet - synke ned i senga å se 90210 og spise melon. Love love love 

Jeg og Anna har også inngått en treningsavtale, der vi hver søndag skal møtes og jogge en tur. Får se hvor lenge entusiasmen varer da.. Heh.

Jogger dere av og til?

- bilder fra i går

God morgen! Ehe, morgen.. Jeg og Tone hadd det kjempekoselig i går med chatrouletting, fruktsalat og Himmelblå. Vi smakte også på granateple, og jeg synes ikke det var spesielt godt. Drops med granateplesmak er så mye bedre! 
Her er noen bilder:

Banan, eple, pære, honningmelon og granateple  salaten kalles krig. Hehe.

FIN.

FIN.

Har dere smakt granateple?

- waiting

Nå sitter jeg og venter på at Tone skal komme. Vi skal kjøre sunn stil idag, og lage fruktsalat med vaniljeyoghurt! Nam.

Penamiiiih<3;*xD hehe

Har dere smakt det? 

- new stuff

Genser fra GINATRICOT. 49,-

Tunika fra GINATRICOT. 149,-


Truser fra GINATRICOT. Tre for 99,-


Bikini fra H&M. 79,50,- for hver del.


Hårkur fra VITA. 99,-

Dette var altså det jeg kjøpte meg idag, og jeg er kjempefornøyd! Kan bare ikke vente med å få testet ut den hårkuren, og jeg skal skrive en anbefaling på den om den virker. Håper den gjør det :-)

Hva synes dere? 

- bydag

God morgen! Nå holder jeg på å ordne meg til bytur med Tone. Begynner å bli en stund siden jeg har vært på shopping nå, så det skal bli deiliiiiiiig.

Blogges når jeg kommer hjem!


Hva skal dere idag? 

- en videoblogg om tyggis

Okei, jeg trodde aldri at jeg skulle legge ut denne, siden jeg hater tyggis, men synes denne videoen Frida og Camilla laget idag var så artig at jeg bare må. 

 

Hva synes dere? 


- halla robert!

Haha, nå må jeg bare fortelle dere noe morsomt:
Mamma holdt på å vaske døra mi, av alle ting, og på baksiden har jeg en plakat av Robert Pattinson. 

Mamma: heihei Robert! Koss har du det?
Jeg begynner å le.
Mamma: Ka flire du av? 
Ida: Nei, ingenting. Synes bare det va litt artig.
Mamma: Ja? Æ må jo si hei t han når han heng over alt her.

DAGENS! 
Der ja 
Men nå stikker jeg på spilling. Kos dere i kveld, snupper! 

Hva skal dere i kveld? Ikke si lekser.

- :-D

Den første av mange tentamener er ferdig og jeg har aldri følt at norsken min gikk så bra. Åh, jeg er så glad! 
Måtte nesten gi et kyss til påskepynten vår:

Hihi, søt. 

Har dere startet med tentamener? 

- ååååårh

Nå hadde jeg sittet å snakket foran kameraet i 10 minutter, og når jeg prøver å spille den av så kommer det ingen lyd. Herregud, så utrolig typisk! Gidder ikke å sitte å si det samme enda en gang, så dere får heller vente til helgen.. 

Nå skal jeg hive meg i dusjen, øve litt til norsktentamen i morgen og så er det paradise. Pandoras idag!
Har dere opplevd det samme? 

- videoblogg i morgen?

God kveld dere! Akkurat nå sitter jeg og ser på Paradise og ler av Emil. HAHA, alt han snakker om er jo "hun var skikkelig god til å kline" og "det var deilig å kline med henne". Lol, at det går an. Paradise er et drittprogram, men herlighet så gøy det er!

Når det er sagt, så vil jeg sette et lite plaster på såret for min dårlige blogging idag, og derfor lurer jeg på om dere vil ha videoblogg i morgen? Det kommer ikke til å bli noen store greier, men uansett er jo video bra :-)


Ja eller nei til videoblogg? 

- outfit 06.04.10Den vanlige jakka mi som dere sikkert vet hvor er fra. Topp fra BIKBOK. Cardigan fra GINATRICOT. Bukse fra VEROMODA. Sko fra DINSKO.

Åh, idag må jeg få lov å klage litt. Etter en hel dag med avisgåing er jeg så utrolig lite fotogen at dere i det hele tatt bør være takknemlige for at jeg eksponerer ansiktet mitt :-) Men outfit måtte det bli idag, fordi resten av uka kommer jeg til å bo i joggebukse og genser. Tentamensuke, you know. 

Hva synes dere? 

- miroslava duma

For ikke så lenge siden så jeg gjennom bloggen til jak and jil, og fant en herlig russisk jente. Oi, hadde aldri trodd at "herlig" og "russisk" skulle være i samme ord, men se på dette da!

Hva synes dere om stilen hennes? 

- det første vårtegnet

.. er hestehov, er dere ikke enige? Jeg husker da jeg var liten. Jeg torte ikke å plukke hestehoven, fordi jeg var redd for at den skulle dø når jeg satte den i vann. Alle blomster dør jo uansett, men for meg var hestehov helt klart noe spesielt. Kanskje det er derfor jeg elsker vår og sommer så utrolig mye høyere enn høst og vinter? 


Nå stikker jeg for å gå med avisa. Snakkes senere idag!
Hva er det første vårtegnet for dere? 

- fasit på påskekrimmen

Bare litt først: wow, dere er blitt kjempeflinke til å kommentere i det siste! Keep it that way, sier jeg bare. Jeg elsker det!  

Mange av dere lurer sikkert på hva som skjedde med tommestokken, og riktig svar var selvfølgelig at mamma og pappa hadde lagt den der som en overraskelse! Haha, neida. Bare tulla. Det riktige svaret var at jeg brukte den da jeg målte skapet mitt for noen uker siden. Smart å legge den under puta da. Glemsk, hvor?

Nå er jeg nydusjet, og er på farten igjen. Skal nemlig møte Tonebf og vi skal kose oss i sola. Ha en kjempefin kveld videre, skjønninger!


Hva skal dere denne siste kvelden før skolen starter? 

- bilder fra idag

Pappa var så snill og hentet meg og Mia så vi slapp å ta bussen hjem. Jeg har hatt en kjempedag ute i sola, og vi tok over 150 bilder. Helt sykt! Vi dro også på Narvesen og kjøpte årets første is. Etter mye om og men, var det kroneis med sjokolade som fikk æren av å bli min første is i 2010. Åh, det er så godt at sommeren er på vei!
Her er noen av de 150 bildene vi tok:
Ellers så har jeg funnet en ny måte å smile på:
HAHA, blir nesten redd av meg selv. Nesten tatt rett fra en skrekkfilm, jo! "Jeg vet hvor du bor.."

Har dere spist is i år? 

- outfit 05.04.10Genser GINATRICOT. Bukse og jakke VEROMODA. Solbriller H&M. Klokke ANERIKKE.

Herlighet, så sinnsykt flaut! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har stått på den samme plassen for å ta antrekksbilder til dere, og aldri har det kommet noen. Men det skjedde idag. Måtte ta "jeg tar antrekksbilder til bloggen min, skjønner du :-):-):-)". Håper ikke hun stod lenge og så på meg. FLAUT.

Nå drar jeg til Tiller en tur. Håper alle får en kjempefin mandag! 

Hva synes dere om antrekket? 

- påskekrim

God siste-fridag-før-skolen-morgen! Idag når jeg våknet skjedde det noe utrolig rart, og siden det fortsatt er påske, så tenkte jeg å lage en minipåskekrim utav det hele. Eller, minipåskekrim blir litt feil å si. Miniminiminimini, tror jeg passer bedre. Here we go:

 

Det er en deilig, solfylt morgen. Etter en god natts søvn er jeg kjempeklar for en ny dag, og som vanlig strekker jeg meg godt før jeg står opp av senga. Hånda mi havner under puta - av en eller annen merkelig grunn - og der kjenner jeg noe hardt, langt og firkantet. Jeg skvetter til, for vanligvis finnes det ingen harde ting i senga mi, men jeg må selvfølgelig løfte på puta for å se hva det er. Og hva finner jeg? Dette hadde dere aldri trodd at skulle ligge i noen som helst seng: en tommestokk?! 

 Jeg har gått i søvne i natt, og vandret ned trappen for å hente tommestokken?
 Mamma og pappa har lagt den der slik at jeg skal få en siste-dag-før-skolen-overraskelse? 
 Jeg skulle måle noen ting på rommet mitt for to uker siden, og har glemt å legge den tilbake? 

 

Hjerte 1, hjerte 2 eller hjerte 3? Svaret kommer senere idag!


- nytt smykke!
Kjøpte cosmopolitan i går, og inni var dette kjempefine smykket. For meg - som elsker sølve smykker - er det veldig uvant å ha på seg et i "gull", men jeg blir nok vant til det etter hvert. Jeg synes i alle fall at det er helt nydelig! Så enkelt og pent, liksom.

Forresten; never mind at dere ser kanten på papiret øverst. Skulle nemlig prøve meg på et hjemmelaget fotostudio, hehe. Øvelse gjør mester!

Hva synes dere?

- sunnhet i sofaen

Puh! Nå har jeg vært på en times lang gåtur med mamma, og må si jeg er stolt av meg selv. På to dager har jeg gått to turer! Og vet dere hva? Jeg bestemte meg idag for å gå neste gang jeg skal til byen! Herlighet, nesten så dette skulle blitt skrevet ned og brukt som inspirasjonsartikkel på kk. "Ida Sletvik viser deg hvordan du går lange turer". Neida, det hadde kanskje blitt litt dumt.

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen og ser ukens forrige episoder av farmen. Vanskelig å få med seg alt som går på tv når man er borte, så da må man ta det igjen i helgene. Hihi. Dere får kose dere videre idag, selv om ingenting er åpent. Høres ut som den butikkaddict'en, men det er jo tross alt søndag. Hva gjør dere idag? 

- outfit 04.04.10
Genser fra ONLY. Bukse fra BIKBOK. Sko fra DINSKO.

Nå skal jeg faktisk ut og gå meg en tur i sola! Og forresten, jeg må på sokkeshopping ser jeg. Vaskemaskina spiser dem til lunsj.. HEHE, morsom vits.

Hva synes dere om antrekket?

- jeg skal bli pilatesinstruktør

I natt sovnet jeg på et blunk. Litt rart egentlig, for så mye godteri som jeg spiste i går så skulle det jo ikke ha gått an. Om jeg hadde vært helt rett, så hadde jeg tatt på meg løpeskoene og sprunget ned til Oslo og hjem igjen i natt. Sånn ble det altså ikke. Heldigvis.

Idag er planene å møte Julie for å planlegge en pilatesgymtime. Skolen vår har det nemlig for seg at i tiende skal man planlegge en gymtime selv, og jeg og Julie skal ha pilates med hele klassen på onsdag. Eller var det tirsdag? HAHA, det kan bli gøy. 
Men før jeg gjør noe som helst skal jeg spise frokost. Mmm, det lukter rundstykker i hele huset.


Har dere prøvd pilates før? 

- 10 ting du ikke visste om meg


Jeg elsker å ta bilder av meg selv, og jeg elsker å le av dem etterpå.

Jeg sovner lettere hvis jeg har lav, rolig musikk på øret.

Jeg er helt sykt glemsk, og kan glemme ting rett etter at noen har sagt det til meg.

Det eneste jeg synes er bra med vinteren er slalom, jula og at jeg har bursdag.

Jeg gjør hva som helst for å bo i en by i California i et år. HVA SOM HELST.

Jeg biter negler, og har gjort det siden jeg var liten.

Jeg knytter meg ekstremt lett til folk, men er litt sjenert første gangen jeg møter dem.

Jeg bruker nesten ikke sminke, som oftest bare dipliner og mascara.

Jeg liker nesten ikke "rent" kjøtt, det vil si kjøtt som koteletter, biff osv.

Jeg har en utrolig merkelig og rar personlighet.

Nå drar jeg ut i sola for å møte Tone. Noe dere ble overrasket over?

- leopardfeber

Det er så utrolig mye fint som har kommet på hennes og mauritz sin nettbutikk nå, og det klør i fingrene etter å få tak i noe. Jeg har derfor funnet tre ting som jeg vil dele med dere, og som jeg tror jeg skal bestille om jeg får lov. Hei mamma  

Hva synes dere? Bestille eller ikke?

- outfit 03.04.10Jakke og bukse fra VEROMODA. Genser fra BIKBOK. Klokke fra ÅRE. Solbriller fra GINATRICOT.

Åh, se da! Min lille fotoshootplass er endelig nesten fri for snø! Herlig  Forresten: never mind at datoen på klokka mi er helt på jordet. Når jeg stiller den til den riktige datoen tar det maks et kvarter, og så er den langt fremme i ukedagene igjen. Jaja. 

Hva synes dere?

- PÅSKEEGG!!!

Aah, nå sitter jeg her og koser meg med egget mitt som er fylt med godteri. Påskelykke, folkens! Påskelykke.Så det godt ut eller? Hehe, dere blir iiiiiikke frista nå nei. 

- påskeegg - her kommer jeg

God morgen!
Idag er dagen jeg har ventet på siden påskeferien startet, nemlig påskeeggdagen! Er det noe man aldri blir for stor til, så er det akkurat påskeegg. Haha, tror jeg kommer til å lete etter påskeegg til jeg blir 90. Det hadde vært noe det - påskeeggjakt på gamlehjemmet!

Når det er sagt, så har jeg vel ikke bare godterispiseplaner i dag. Jeg tror jeg og Tone ender opp på kino, og jeg tror vi skal se Precious... Akkurat nå er det den filmen jeg minst har lyst til å se, fordi jeg føler ikke at det er min type film, men siden Tone blir så glad hvis jeg blir med (hihi), så slenger jeg meg like så godt på. 

Men nå skal jeg ordne meg, og så blir det hunting for alle penga! Skal forresten prøve å få til et "10 ting du ikke visste om meg"-innlegg idag også. Det blir gøy!Får dere påskeegg idag, eller har dere fått? Og helt til slutt: tusen takk for alle kommentarene jeg fikk i går! Dere er best 

- fotoshoot

Seriøst, nå ble jeg skikkelig usikker på hvordan man skriver "fotoshoot". Skrev det to ganger med h på slutten, HAHA. Uansett, her er noen bilder Mia tok av meg på onsdag:
Hva synes dere? 

- omg

Nå har jeg endelig kommet hjem fra Agdenes, og det første jeg ser når jeg logget meg inn på bloggen min er at jeg har nytt design! ÅHERREGUD, så sinnsykt fint! Tusen tusen tusen tusen tusen hjertlig takk til Nina som har laget det. Herlighet, nå kan jeg få lov å skryte litt av bloggen min: jeg har et NYDELIG design!

Så den andre tingen jeg omg'er for, nemlig at jeg ble månedens blogg på Markus sin blogg! En så herlig tilbakekomst har jeg aldri fått før. Brb, må ut og hyle gledeshylet mitt noen ganger.

Hva synes dere om det nye designet?