- Hei søtinger! En liten update fra Agdenes og den første fra min nye

DSC00061.JPG
Hei søtinger! En liten update fra Agdenes og den første fra min nye mobil. I går kveld var jeg og Mia ute og tok noen bilder, og de får dere se i videoen jeg skal lage. To hysterisk morsomme vitser får dere også høre. Her er det strålende sol så idag skal jeg bli brun! Nå er det butikktime så vi blogges i morgen!

- på "photoshoot" med en særdeles vilter pus

Hei og god helg! I går tok jeg noen bilder med Oskar og laget en liten kollasj av de. Oskar var ikke i noe særlig "jeg-vil-bli-tatt-bilde-av" humør, så jeg måtte nesten tvinge han. Men bare nesten.
Image and video hosting by TinyPic
Dette blir bare et kjapt innlegg for nå snart drar jeg til Agdenes og skal være der til mandag. Kommer til å ta videoer fra alle dagene og sette sammen til en når jeg kommer hjem, så da får dere bare nyte finværet (hvis det blir) og kose dere i helga! Blogges på mandag.

- strikke ... lue?

Image and video hosting by TinyPic
Hola! Har sittet lenge og prøvd å finne oppned utropstegnet sånn at det blir ordentlig spansk, men jeg måtte gi opp. Finner det ikke! Uansett. Her ser dere lua mi som jeg har heklet på 8 timer med kunst og håndtverk. Oh mai gåd, er den ikke bare amaaazing? Av og til kommer det en liten Fanthomas inni meg, noe jeg misliker litt. Oisann! Det er ny episode idag!

Og det så forresten ut som om dere ville ha en videoblogg til sammen fra helga, og det skal fikses på en to tre. Eller en to tle, som de søte babyene sier i den søte libero (?) reklamen. Nå blir det hopping i senga på meg! Natta! 

- ... and then vi take Berlin

Heisann! Endelig er internettet mitt tilbake igjen, og nå er jeg sikker på at "internettviruset" er på vei til Berlin for  ødelegge internetten der. Har endelig strikket ferdig lua mi som dere får se når jeg kommer hjem, og været er kjempebra! Bare til opplysning, hehe. 

Så til en liiiten oppdatering om helgen; jeg skal til min kjære bestemor fra fredag til mandag så derfor blir det ingen blogging de dagene. Men har tenkt å ta litt videoblogger for hver dag og sette det sammen til en når jeg kommer hjem, så det kan jo bli spennende. Hva tenker dere om det?
Image and video hosting by TinyPic
Om seks minutter ringer Marit på døren min, og da bærer det rett til musikkøvelse. Siste setning idag er noe som dere absolutt ikke trenger å bry dere om; alle leksene mine for niende klasse er FERDIGE!

- VIDEOBLOGG; visning i første etasje

Og siden blogg.no ikke greier å laste opp videoer for tiden ble youtube siste utvei. Og jeg aner ikke hvorfor de der greiene på begynnelsen kommer. Men dere vet at jeg fortsatt holder på å lære meg det, og videobloggene kommer til å bli bedre med tiden!

- har du twitta no da?

Twitter er det nye for tiden, og for å være helt ærlig synes jeg ikke noe om det i starten. Skjønte ikke helt vitsen med det og ingen kom sikkert til å følge meg uansett, men Julie skrev om meg på twitter-statusen sin, og plutselig hadde jeg 19 followers! Veldig interessant, hehe. Jeg heter forresten Idasletvik.
bilde 254
Var forresten en kjapptur i Oslo og besøkte stylingsalongen til Jan Thomas i natt. Er veldig fornøyd med resultatet selv om haken min ikke ble helt som den skulle... Bedre lykke neste gang da, håper jeg. 

- morgeninnlegg

God morgen søte blogglesere! For første gang på lenge har jeg tenkt å lage meg en ordentlig frokost som ikke består av en brødskive med sjokade, men noe skikkelig godt og SUNT. Hehe, Ida goes sunn for the first time. Ingen har stått opp her i huset heller bortsett fra meg, og jeg mener det når jeg sier det er herlig! 

På skolen idag har jeg et muntlig matteprosjekt jeg skal vise frem og gruppa mi har ikke øvd enda. Håper virkelig ikke vi må være først, for da står 1'ern i døråpningen og venter på meg. 
bilde 256
Genser bikbok, smykke konf.gave.
Så en gladnyhet til dere! Idag blir det videoblogg! Blir sikkert bare masse random snakking, men en videoblogg er en videoblogg, sant? Da skal jeg forresten også teste moviemakern på macen, og den ser avansert ut... Wish me luck, og ha en strålende dag!

- min skatt

bilde 254
Du ser at jeg er lei meg. Solbrillene mine knakk for noen dager siden.. Snufs.

- nytt design!

Image and video hosting by TinyPic
Endelig har jeg fått laget meg et nytt design! Rosa denne gangen også, men litt enklere laget. Grunnen for at jeg laget meg nytt var fordi jeg var møkk lei det gamle designet og trengte litt nyere farger. Think pink!
Hva synes du om det nye designet?

- thgiliwt

Heisann cupcakes! Nei, jeg har ikke kjøpt meg nye solbriller, men nå er jeg ferdig med tentamenene for niende klasse! Norsken var latterlig enkel og faktisk greide jeg å skrive 4 sider. Herregud, av og til er fantasien der når jeg virkelig trenger den. Og når jeg kom hjem satt mamma ved macen min og bestilte ny mobil til meg! Sony Ericsson ett eller annet, dere får se den senere. 
bilde 255
Hvis dere vil ha værupdate fra Trondheim så er det regn, regn og mer regn. Nå blir det litt one tree hill, for senere i kveld skal vi bestille dollypizza og see twilight! Har sett den da den gikk på kino, men selvfølgelig skal jeg se den igjen :-) Har du sett den forresten?

- fanthomas, dupidupidupdu

Fanthomas er på pcskjermen igjen og denne gangen er det Fanthomas vs. Mr. Choice! Høres ut som en dårlig reklamesetning, men det er altså bare meg som har sett litt av Jan Thomas-parodien. Det er det verste jeg har sett, men samtidig utrolig underholdende. Og ja, idag er vi svært voksne i språket.

Anyways, det regner, skyene er nesten svarte. Da er det jo egentlig tid til å gjøre litt lekser, men å skrive tre sider om leger uten grenser frister ikke så veldig mye uansett hvordan været er. Greia er også at i morgen er det den siste tentamenen i niende, og den siste "prøven" tror jeg faktisk, så om du har noen lure skrivetips å komme med, så kom med dem!
bilde 256
Smykke fått i konf.gave, genser bikbok, bukse only.
Vet det er mange av disse beryktede (enda et voksenord!) webcambildene, og jeg gir dere to valg: enten får dere webcambilder som viser hvordan jeg er akkurat der og da, eller så får dere litt bedre kamerabilder som viser hvordan jeg så ut når jeg tok bildene. Dessuten er det mye mer styr med å legge inn bildene også, så jeg synes det er best med webcambilder. Hva synes du?

- solbrilledilla - meg?

Før hadde jeg sju par solbriller, så satte jeg meg på det ene paret og knekte det andre paret. Da hadde jeg fem igjen. Så var jeg på Hitra og kjøpte meg et nytt par, og idag var jeg i byen og kjøpte meg enda et par. Hvor skal det ende?
Jeg er sikker på at når jeg blir tretti, har to barn og en god jobb kommer jeg til å ha minst 40 solbrillepar. Noen er altså hekta på vesker, andre på sko, og jeg på Sunglasses, med stor S.
bilde 250
bilde 252
Solbriller fra Gina Tricot, 59 kroner.
Dagens lille innkjøp er altså solbriller, og nå tror jeg ikke det blir noen flere solbriller - på en stund, hihi. Så kjøpte jeg meg forresten Twilight også. Nok kjøpeprat! See you later, babes! Nå er det mat.

- flue på engelsk-sunglasses

Heisann søtinger! Etter en tre timers (!) lang biltur fra Hitra er jeg endelig hjemme igjen, og jeg sier bare thank god for musikk i bilen! Grunnen til at det ble en time lengre enn vanlig er fordi at idag er det den store hjemreisedagen hvor alle skal dra hjem på samme tidspunkt, og vi ble stående i kø. Hoisann!
bilde 204
Solbriller fra Nikko, 179 kroner.
Som dere ser har jeg fått meg nye solbriller og jeg vet ikke helt om jeg liker dem eller ikke, så jeg sier som Hanna og synes at de er litt fuglye. Faktisk så tror jeg at jeg liker dem nå, hihi. Liker du dem? 

Nå er det tid for litt homecoming-rydding, og etterpå skal jeg brette ut flesket, legge meg på senga og se oppdrag nemo. Den er det nemlig kjempelenge siden jeg har sett!

- jobbfri. not

Halloen! Det er torsdag, alle har sovet lenge og alle har fri fra jobben idag. Bortsett fra meg. Selvfølgelig var det ekstra salgsdag med Dagbladet idag, og jeg måtte opp til klokken var ni. Perfekt start på dagen, ikke sant? Men uansett så fikk jeg solgt alle de trettifem avisene mine, og det har ikke skjedd på år og dag, så på en måte er jeg glad - 300 kroner rikere!
bilde 212
T-skjorte fra hennes og mauritz.
Idag drar jeg forresten til Hitra og besøker hest, geit og sau (det hørtes helt utrolig dumt ut), men søskenbarnet til mamma har altså hest, geiter og sauer. Så her blir det gårdsliv to the bitter end! Snakkes på søndag, søtinger.

- 2 rette pluss helgas planer

Heizann. Sitter og ser på lottotrekning med resten av familien og misunner Marthe og Hanna som har spa-kveld. Spennende? Yeah. Mamma har forresten 2 rette tall, og er 30 kroner rikere. Da blir det ny mobil på meg! Vintage til og med.
bilde 204
Hårbånd fra hennes og mauritz.
Ryddet på rommet mitt idag, og fant dette hårbåndet! Til sommeren skal Marthe og Hanna ha togaparty, og hva blir vel ikke bedre enn et hvitt laken og gulltilbehør? Gleder meg ihvertfall.
Senere i kveld skal jeg se et par episoder av one tree hill, og bare slappe av for i morgen blir det avisgåing og to timer i bil. Skal nemlig til Hitra i langhelga! Kisses. 

- konkurranseupdate og 17. mai-talk

Heihei! Om dagene skjer det ikke noen ting, bortsett fra at jeg har masse lekser å gjøre og derfor har jeg tenkt å trekke vinneren av mercurjakka i morgen. Så om du av en eller annen grunn ikke har deltatt enda kan du bla litt nedover for å finne konkurransen.
bilde 172
T-skjorte gina tricot skjerf cubus.
I går fikk dere garantert med dere at det var 17. mai, og jeg var kanskje hjemme i 5 minutter til sammen. Tivoli ble det også, men som alle 17. mai'er var det grusomt med kø, så tre av mine fem billetter gikk bort på hoppeslott. Jeg vil ha et hoppeslott i hagen! Hadde du en fin 17. mai?

- SÅNN ER DET BARE

bilde 16
Heisann! 2 dager uten blogging og jeg må bare si at jeg faktisk har et liv utenom blogging også. Etter å ha delt ut mercurjakken kommer jeg til å ta en pause. Vet ikke hvor lenge den vil vare, det eneste jeg vet er at i tiden fremover trenger jeg tid til alt annet enn blogg. Så vet dere det! 
Nå skal jeg spise - så er det korps. See ya, peeps!


- DAGENS INNKJØP; MAC

untitled
Etter mye om og men mellom pappa, mamma og meg har jeg endelig fått kjøpt meg en mac! Jeg får den ikke før i morgen klokken 4, men det er da ikke så lenge og vente? Jo, det er det. Kommer helt sikkert til å dø i mellomtiden.
Hvilken pc har du?

- KONKURRANSE - VINN MERCURJAKKE

Da er det klart for konkurransen jeg har ventet lenge med å fortelle dere om, og her skal dere få litt konkurranseinfo:
DETTE MÅ DU GJØRE;
Skriv en setning som har ordet "mercur" i seg, for eksempel "Mercur er et kjempebra kjøpesenter!". Flere kommentarer øker sjansene dine til å vinne, og jeg kommer til å spille inn en video sånn at dere ser hvordan trekningen blir. Så dere har altså lov å delta så mange ganger dere vil.

VIKTIG;
Legg ved e-posten din, sånn at jeg får kontaktet vinneren! Jakka er i størrelse 36 og den er faktisk verdt 599 kroner. Den er gitt av hg80 eller mercursenteret i Trondheim, om du vil.
idag 20405
idag 20407
Så da er det bare å delta! Lykke til.

- Hei søtinger! Nå har jeg endelig fått på meg bunaden, og om en%2

10052009.jpg
Hei søtinger! Nå har jeg endelig fått på meg bunaden, og om en og en halv time (!) skal vi til kirka. Marerittet mitt var at jeg skulle ha en dårlig hårdag, men faktisk ser håret mitt bra ut! Været er selvfølgelig ikke sånn som jeg hadde ønsket meg, men regn og overskyet. Great! Takk for alle lykke til'ene jeg fikk på forrige innlegg, så håper jeg at alle får en kjempefin dag! (sorry hvis bildet er snudd)

- DAGEN FØR DAGEN

Nå har jeg kommet hjem fra Hannah Montana - the movie, og jeg likte filmen kjempegodt. Var selvfølgelig litt småbarnslig humor, som jeg lo av, men den var også litt trist spesielt når hun stod på scenen i Tennesse.
34841841238174152158n400
Ikke min bunad.
Dette blir nok det siste innlegget før konfirmasjonen min, og neste innlegg kommer ikke før på mandag. Da får dere vite hva premien i konkurransen min er også. Over ser dere et bilde av hvordan bunaden min ser ut, og neste uke legger jeg sikker ut noen bilder av hvordan jeg ser ut i bunaden min. Så da vil jeg bare si at vi blogges på mandag! Ønsk meg lykke til :-) I need.


- STRESS STRESS STRESS

Heisann søtiser! Mest av alt har jeg lyst til å ligge i senga hele dag og lese en bok og høre på musikk. Mest av alt har jeg lyst til å bli her hjemme i kveld og slappe av med en god film. Men mest av alt gleder jeg meg kjempemye til i morgen også! Alt stresset med konfirmasjon går til hodet mitt, og jeg vet ikke om jeg gleder meg til det er over eller ikke.
dededddd
Så må jeg bare si at hvis dere er lei av konfirmasjonssnakk, så er det bare sånn det er. Det dere kan glede dere til etter at jeg er konfirmert er:

♥ Bedre bilder
♥ Flere videoblogger
♥ En super konkurranse som kommer på tirsdag. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å fortelle det til dere, så stay tuned!

Nå kommer Tone og avløser meg fra alt stresset, og vi skal på megaen og kjøpe godis. Føler jeg trenger det skikkelig nå.
Kommer du til å delta i konkurransen?

- GOD NATT

rjkjd
Her sitter jeg og gjesper som en fugleunge som vil ha mark (fryktelig eksempel), og jeg tror jeg går og legger meg. Har akkurat sett at quick vant norske talenter også, så jeg legger meg lykkelig! Jeg er så glad at Lydia ikke vant, for folk som er flinke til å synge har de idol for, og quick vant fortjent.

Jeg har forresten vært på konfirmasjonslokalet og ordnet med bordpynt i hele kveld, og nå er alt klart til den store dagen på søndag. Om jeg gleder meg vet jeg ikke. Tror heller det er en blanding mellom å glede seg og å grue seg. Glegrue seg, altså.

Nei, nå må jeg kjappe meg i senga før jeg sovner her jeg sitter. Så får dere som fortsatt er våkne ha en kjempefin kveld videre! God natt :-)
- BIKBOK VS. GINA TRICOT

bikbokginatricot
Da var det klart for en ny vs igjen og denne gangen ble det mellom bikbok og Gina Tricot. Selv synes jeg bikbok er mest når det gjelder kvalitet, mens Gina er best på pris. Samtidig har bikbok en årstid de er kjempegode på; sommeren. Jeg elsker ALT som har med klærne til bikbok om sommeren å gjøre! Men alt i alt vil jeg si at Gina får min stemme!

Bikbok eller Gina?

 


- ALLE LEGGER UT LETTKLEDDE BILDER AV SEG SELV PÅ NETTET

Hei dere! Eller skal jeg si heisann hoppsann? I mattetimen fant nemlig jeg og Gaute ut at "heisann hoppsann" har 18300 treff på google! Så begynte vi selvfølgelig og snakke om blogger på grunn av at nesten alle treffene var åpningsreplikkene på blogger, og vi kom over Ida Wulff:

Gaute: har hu ingen lettkledde bilda av sæ da?
Ida: gaute, det legg du faktisk ikke ut på nettet.
Gaute: jo, æ gjør det. alle gjør det da ida.

Så da har dere lært to ting idag; heisann hoppsann har nesten 20000 treff på nettet og alle legger ut lettkledde bilder av seg selv på nettet.
ffff
Ikveld skal jeg og mamma på konfirmasjonslokalet og pynte og ordne til søndag! Skal ta masse bilder så dere får se hvordan det blir. Ellers så kommer det en hot or not avstemning i kveld, men jeg trenger forslag til hva jeg kan ha med! Little help? Hva synes du om å legge ut lettkledde bilder av seg selv på nettet?

- HEADERTALK OG NOE DERE IKKE VIL VITE

Hei søtinger! Av og til blir man sur på læreren sin. Og denne av-og-til hendelsen hadde jeg idag. Jeg satt i hele går og skrev sammenligning av to bøker og når jeg kommer på skolen idag får jeg vite at jeg ikke kan ta den ene boka for den var ikke klassisk. det var 2 cm før jeg kokte over, og akkurat nå kan dere jo gjette hva jeg holder på med. Riktig. Sammenligner to nye tekster.
tilstine
Ellers har jeg det bra, og ei kjempesøt jente som heter Stine lurte på om jeg ville lage header til henne, og det sa jeg ikke nei til. Resultatet ser dere over! Nå skal jeg twitte litt og ordne meg til å dra ut i regnet i en time. Marsøvelse i orkan er jo bare så kult!
Hvordan er været hos deg?

- KURS; hvordan lage animasjon?

Siden det var mange som lurte på hvordan man lager en animasjon har jeg laget et lite minikurs til dere. Lykke til!
1.
Først laster du ned photoscape her.
2. Når du har lastet det ned og åpnet det, kommer skjermbildet under opp. Trykk på "animert GIF".
 untitled 2
3.
Så finner du de bildene du vil bruke og bare drar de over til der det står "slipp bildet ditt her". Til høyre på skjermen kan du velge hvor lang tid hvert bilde skal være osv. Bare å prøve seg frem til det som passer deg best :-)
4. Når du lagrer, går det ikke an å lagre i noe annet format enn .GIF, og dette formatet greier ikke blogg.no og laste opp. Derfor må du gå innpå tinypic (som jeg bruker) og laste opp bildet der.
5. Kopier den koden som står under "HTML for websites", og lim inn koden der det står HTML i innlegget ditt (se bildet under).
 ggggggggggggg
6. Så må du enten forstørre eller forminske og da blir bildekvaliteten crap, men det vet jeg ikke hvordan man får bort.
Kan du å lage animasjon nå?

- JEG HAR LÆRT MEG Å LAGE ANIMASJON

God kveld søtiser! Må si jeg følte meg utrolig tilbakestående når jeg ikke visste at det fantes et program som het photoscape. Takket være Caroline Maria (funka ikke å lage link), har jeg nå funnet ut hvordan man får striper over bildet og hvordan man lager animasjoner. I mine tidlige piczodager laget jeg animasjoner som bare det, men da brukte jeg animation shop og det programmet skjønner jeg ingenting av lenger.

Mia holder på å lage vafler til meg, så jeg får vel bare gå opp. Vedder på at jeg kommer til å bo med hun resten av livet og bruke all tiden min på spising av vafler og blogging, haha. Og hvis noen vil klappe for at jeg har laget min første animasjon, så gjør det nå!
Image and video hosting by TinyPic

Kan du å lage animasjoner forresten?
Kommer animasjons"kurs" i morgen!

- HOT OR NOT; peachfarger

Da var det klart for min første hot or not avstemning og denne gangen er det peachfarger som strå for tur. Selv synes jeg at peachfargen er den nydeligste fargen du kan kle deg i i sommer, og hos meg vil den alltid være hot!
peachfarger
Så hva synes du? Er peachfarger hot or not?

- VURDERING; www.andreadesiree.blogg.no

Siden Andrea vant konkurransen min skulle jeg vurdere bloggen hennes, så here it comes!
1bfb095b0940d73c1cac2bbf4bcb1acd
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Når jeg kommer inn på bloggen din tenker jeg at du har en fin header, men kanskje det hadde vært finere med hvit bakgrunn der du har lilla? Sånn at det blir mer "sammenheng" mellom header og bakgrunn. Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Nesten hvert innlegg starter med "Hei! Nå har jeg ..." og det synes jeg blir litt kjedelig i lengden, men du har ingen skrivefeil og oppdaterer ofte! Karakter; 4.

BILDER;
En ting å si; du bør begynne å ta egne bilder og ikke bare fra google :-) men du har ihvertfall med bilder i hvert innlegg da! Karakter; 4.

ALT I ALT;
Jeg liker bloggen din og er innpå hver gang du har skrevet et nytt innlegg. Det eneste du bør tenke på er kanskje å bytte bakgrunnsfargen din, skifte litt på hvordan du starter et innlegg og å ta egne bilder! Men jeg liker bloggen din kjempegodt, så stå på! Karakter; 4.

Hvilken karakter ville du gitt Andrea?

- CHEERLEADING OG MIMRING

Nå sitter jeg og hører på Will Smith med Miami, og minnene fra da Sara og Julie skulle danse til den på småstjerner i sjuende (?) kommer med èn gang. Når vi er inne på temaet dansing, snakket jeg, Frida og Sofie om å begynne på cheerleading! Vi hadde jo noe cheerleadergreier i sjette, tror jeg, og holdt på med det ganske lenge. Men det var kun dansing og ikke løft osv.
 
Lisaplace.
oskar
Ble litt av et mimreinnlegg dette, så da kan jeg jo like så godt legge ut dette bildet av Oskar som jeg tok for en stund siden. Nettopp våknet fra skjønnhetssøvnen i vugga, og er i gang med den daglige vasken som han må ha minst 10 dager om dagen. Uvanlig renslig katt jeg har.
Synes du cheerleading ser gøy ut?

- KLÆR FRA 3 FORSKJELLIGE BUTIKKER

Idag hoppet jeg ut av senga, kledde på meg i full fart, gledet meg til å gå på skolen og spiste en skikkelig lang frokost. Feil. Vel, nå får dere høre sannheten; jeg lå i senga i en halvtime før jeg kledde på meg i snegletempo, jeg hadde ikke lyst til å gå på skolen og jeg spiste en kjapp frokost. Kort oppsummert; en dårlig start på dagen.

På tirsdag i neste uke vet jeg at det kommer til å bli en kjempebra konkurranse på bloggen min, med en kjempefin premie! Det eneste som mangler er at jeg kommer på noe kreativt å gjøre til dere. Men så kreativ og oppfinnsom som jeg er, skal nok det gå bra.  
1234
Jakke fra H&M. Topper fra BIKBOK. Bukse fra ONLY. Solbriller fra SYDEN.
Idag har jeg tenkt å gjøre ferdig alt av prosjekter og lekser vi har. Jeg ligger allerede en halvtime bak skjema med å lage bordkort til søndagen!
Gleder du deg til konkurransen?
www.andreadesiree.blogg.no

- KJAPP UPDATE

Dette blir faktisk det første innlegget jeg har hatt uten bilde, men det eneste jeg skal si er hvordan jeg trekte vinneren på konkurransen:

Ida: Mia? Si et tall mellom 1 og 40.
Mia: Ehm, koffor det?
Ida: Te den konkurransen på bloggen min veit du.
Mia: Åja, æ si ..... 20!
Ida blar nedover kommentarfeltet, og finner vinneren.

Gratulerer Andrea Desiree! Du har vunnet en vurdering av bloggen din og link i alle innleggene mine frem til søndag. Det kommer til å bli flere slike konkurranser, så bare følg med! Nå fortsetter Paradise her hos meg, og jeg lurer på hvordan det går med Benedicte og William. Stakkar, de må være igjen på hotellet helt alene. Eller .. det hadde egentlig vært litt godt. Nå går jeg og legger meg, så nattakisses to you all, sweeties! ♥
Synes du sånne småe konkurranser er gøy?

- TOPP 5; tvserier

Hei søtiser! Nå har jeg kommet hjem fra fotografering i kirka, og med litt vondt i magen for hvordan det kommer til å gå på søndag gir jeg dere mine topp 5 tvserier!
topp5
1. Paradise Hotel
2. Gossip Girl
3. One Tree Hill
4. Top Model
5. God kveld Norge.

Så vet jeg at det er mange som lurer på hvem som vant konkurransen, og jeg har trekt vinner, men dere får ikke vite det før i den første eller andre pausen i Paradise. Så dere får bare bli sittende på pinebenken litt til.

Taylor Swift - Fifteen
Hva er dine topp 5 tvserier?

- LITEN KONKURRANSE; delta så mange ganger dere vil

Da skal jeg ha en liten konkurranse, der premien ikke er noe stort i det hele tatt, men rett og slett en vurdering av bloggen din og link fra min blogg ut denne uka. Jeg har funnet ut at det blir alt for mye styr å vurdere blogger hele tiden, derfor blir dette bare når det er konkurranser. Høres det greit ut?

Dere får delta så mange ganger dere vil og alt dere trenger å gjøre er å skrive yndlings tv-serien deres. Jeg avslutter konkurransen når jeg kommer hjem ikveld, så dere har ikke så god tid på dere! 13hill
Dere har vel funnet ut hvilken favorittserie jeg har - bortsett fra Paradise Hotel da, selvfølgelig.
Så begynn å skrive kommentarer til det gløder, men ikke brenn opp pcene deres.
AVSLUTTET.

- SER UT SOM OM JEG HAR SVART ETTERVEKST

Hei alle sammen! Etter en lang sykkeltur ned bakken er jeg hjemme fra Anna. Vi har skrevet litt på norskprosjektet vårt og det ser ut til at det kan bli ferdig til tirsdag. Mattetentamen gidder jeg ikke å si noe om, for nå setter vi strek over skoledagen.
flette
T-skjorte fra H&M.
Som dere ser har jeg lært meg å flette en ny flette! På bildet ser den ut som en typ fireåring som har flettet den, men den er mye finere i virkeligheten. Ser forresten ut som om jeg har svart ettervekst også. Ikke pent, ikke pent.

Dere må forresten hjelpe meg med en ting; hvordan skal jeg ha håret på konfirmasjonen, og er det noen som har sminketips? Jeg har faktisk ikke peiling, men jeg vil jo gjerne se litt bra ut også. Så hvis dere har noen tips på tunga, spytt dem ut, værsåsnill. Men nå må jeg forte meg opp for å spise litt middag.
Kan du noen fine fletter?

- TILBAKEBLIKK; noen av videobloggene mine

Da var bamsemumsen innkjøpt, og jeg er klar for tentamen! Nå er det en og en halv time til Paradise begynner og derfor tenkte jeg å vise dere 4 av videobloggene jeg har laget. Jeg lover dere at når jeg får meg en pc med et kamera det går an å filme med, blir det flere videoblogger! For da trenger jeg ikke å konvertere filene, som det så fint heter. Så det er altså grunnen til at jeg ikke har så mange videoer. Kos dere med videobloggene! 
video:idaogcamillaiegypt
video:adamidaingrid
video:idacamilla
video:ig


Hvilken likte du best?

- ARBEIDSUKEPRAT

God kveld, søtiser! Nå har jeg nettop blitt ferdig med leksene mine. Hadde en haug med norsklekser, men resten får jeg gjøre i morgen. Idag har jeg bare slappet av med dataen, øvd litt til mattetentamen og gjort andre lekser. Hadde faktisk glemt at vi har tentamen i morgen, så jeg har ikke kjøpt noe godt, men da får jeg gå til butikken etterpå. Der har dere den glemske siden av meg.
putttt
Genser og bukse fra BIKBOK. Sokker fra H&M.
I uke 23 er det arbeidsuke og arbeidssomme som jeg og Julie er, har vi tenkt å ringe til hurtigruta midnattsol i morgen for å høre om vi kan jobbe der. Selvfølgelig, er man på hurtigruta blir det jo ikke bare jobbing. Jeg har hørt at de har boblebad der... Håper de sier ja ihvertfall! Men nå må jeg stikke til butikken hvis mattetentamen min skal gå bra. Godteri for hjernen gjør godt for tærn (?) morsomhetene er i boks. Hahaha, må le av meg selv.
Har dere hatt arbeidsuke? Hvor jobbet dere?

- IDAPIDA94

... fordi det var mitt mest brukte "nickname" i 12årsalderen. Hurra! Nå skal dere få vite litt om meg.

Den 29. januar ble jeg født i Trondheim. Jeg var en gladbaby som trallet, sang og "snakket" hele tiden. Ikke at du kan kalle ma-ma og pa-pa snakking, men jeg snakket ihvertfall litt. Når jeg var 1 og et halvt år, fikk mamma høre at jeg kom til å få lese- og skriveproblemer fordi jeg fortsatt krøp, men i en alder av 4 år hadde jeg lært meg såvidt og lese og å skrive. Så den myten med lese- og skriveproblemer snudde jeg med en gang. Venner har jeg alltid hatt mange av, men jeg har hatt en spesiell venn som jeg mildt sagt har kjent hele livet; Emma.
emmaogida
Så hopper vi til barnehagen. Her fikk jeg en ny venn, Maria, og vi ble kalt flirebærte 1 og flirebærte 2 på barnehagen. Dere kan jo gjette dere til hvorfor. Jeg husker jeg koste meg i barnehagen, og når jeg ser tilbake har jeg bare gode minner derfra.
Over til barneskolen. Jeg startet jo i førsteklasse og den beste vennen jeg hadde var Morten. Vi er naboer enda, men har ikke noe kontakt, bortsett fra at han går i klassen min. Jeg var alltid redd for de eldste guttene på skolen, og når jeg så de stå en plass jeg skulle gå (det rima), gikk jeg en annen veg.
I tredje klasse (?) begynte jeg i korps, og jeg har merket at det er noe jeg liker å holde på med. Frem til nå har jeg byttet instrument 2 ganger. Begynte på kornett, men siden jeg fikk regulering i sjuende byttet jeg til bariton. I niende klasse byttet jeg over til kornett igjen, og er kjempefornøyd med det.
korps
Jeg har bodd i samme hus, på samme plass i 15 år og har hatt to katter, Amandus som døde i 2006 og Oskar, homsekatten min som faktisk er født 06.06.06. I ♥ him.
oskaramandus
I fjerde klasse dro jeg til Liseberg for første gang, og når jeg så pariserhjulet stod jeg bare og hoppet opp og ned og hylte som en gal. Jeg har med andre ord likt .. ehm, elsket tivoli siden fjerde klasse.

Så over til ungdomsskolen. Ble kjent med nye folk fra to andre skoler, begynte med timeplan og nye lærere. Det var litt av en utfordring, men jeg klarte det. Nå går jeg altså i niende klasse og har det kjempebra. Litt for mye lekser til tider, men jeg tenker at man får bare ta en dag om gangen :-)
Så er det to jeg også vil nevne, bestevenninnene mine Renate og Marthe. Vi har hatt masse krangler, men alltid kommet sterkt utav det, og er det noe jeg er glad for så er det det. Håper vi alltid er bestevenninner!

Da vet dere litt mer om meg, og hvis dere leste alt får dere en sjokolade! Noen som leste alt?

- KONFIRMANTUPDATE PÅ MERCUR

Som jeg sa litt tidligere kom jeg til å legge ut tilbudene dere konfirmanter i Trondheim får neste gang mandag 11. mai.
Så her er tilbudene:

♥Zaphari: 30% på alle kjoler og to par Victoria sko for 699;-
♥SWAG: 10% når du handler for over 2000,-
♥Rookie: Adio konkuranse, hvor de skal trekke ut 3 vinnere. 1 par den
2,4 og 11. mai. + at de skal gi bort 4 stk zip hoods fra DC, og alle som handler er med i trekningen. 20% avslag på alle Quicksilver hoods, zip hoods og jeans.                                 
♥Bertoni: 20% på hele butikken
♥Lene V: -30% på alle ordinære varer. Konkurranse med skinnjakke til en verdi av 1599,- (Ei jakke 4.mai og ei jakke 11.mai) i tillegg litt småstæsj som de legger ved i handleposene!!!
♥Carlings: Jeanskonkurranse! Gir bort 6 gratis jeans + 1 hemmelig goodie som avsløres i butikken?
♥Bik Bok: 20% på hele butikken
♥Gief: 20% på alle ordinærprisvarer
♥Jack & Jones: Jeans fra 199,50, 2x tee`s til 150,-, sweats & hoods til 199,50 og skjorter til 100,-                                
♥Nikita: 20% på klipp ved bestilling av time + Redken reisespray, lipgloss og ½ pris på hårvoks fra Wella
♥ONLY: 20% på hele butikken
♥DNA: 10% på alt fra Adidas og 20% på alle Dixie-vesker
♥Glitter: 25 % på alle halskjeder, og doble bonusstempel
♥Telehuset: Nokia 5800 til kr.3595,- (Ord. pris 4495,-) -20% på alt av tilleggsutstyr til mobil
♥Narvesen: Pølsemeny til 30,- Valgfri pølse med tilbehør & drikke.
♥Oasis: 25% på hele butikken
♥Urban: 20% avslag når du handler for over 1000,-
♥WOW: 30% på alle hettegensere (ikke merkevarer)                                
♥Fretex: 50% på secondhand og 20% på redesign & krims
♥Nille: 10% rabatt på hele godteriveggen
yes
Så om du syns dette ser gøy ut, bor i Trondheim og vil ha fri fra skolen på mandag - pell deg til Mercursenteret! I will.

Hva har du gjort idag?


- JEG HAR SNOOPYSENGETREKK

God morgen søtiser! Idag våknet jeg klokken halv 8! Nå tenker dere sikkert at jeg er en som ikke liker å sova, men sannheten er at jeg måtte opp halv 8. Skulle nemlig i den siste gudstjenesten i kirka før konfen. Endelig ferdig! Så nå blir det ikke noe mer snakk om kirka før jeg er 80 år og religiøs.
peach
Hårbånd LAGET SELV. T-skjorte fra BIKBOK. Kortbukse fra BIKBOK.
Idag skal jeg i konfirmasjon, og siden jeg vet hva vi får servert gruer jeg meg. De skal servere lammestek! Og jeg liker ikke lammestek. Så jeg har planlagt at jeg skal sitte å late som om jeg liker maten, så får vi se hvor langt jeg kommer med det. Jeg skal ikke forsyne meg 2 ganger ihvertfall!

Nå er det pet society-modus her hjemme i stua, så får dere ha en kjempefin dag enten dere skal på konfirmasjon eller ikke.
Liker du lammestek?

- BEDRE SENT ENN ALDRI

Den neste uka blir det sikkert veldig lite blogging fra meg fordi alt som kommer til å skje da er forberedelser til konfirmasjonen og lekser. Og det vet jeg at dere ikke vil lese om, så da blir det bare sånn. Idag har jeg forresten spilt til to av venninnene mine som komfirmerte seg i dag, og i morgen skal jeg på konfirmasjon. Så travel helg er det lenge siden jeg har hatt!
idag 20371
Men gresset er fortsatt grønt og sommeren er like rundt hjørnet, så hvorfor klage?
Skal du i konfirmasjon?

- KJOLEFAVS FRA NELLYSNUPPA

Sola har steket i hele dag, og jeg har gått i shorts, men hva hadde vel ikke vært bedre enn en av disse kjolene fra Nelly? 
nelly
Selv synes jeg kjole nr. 2 er den fineste, men de to andre ligger ikke langt bak.
Hvilken synes du var finest?

- BOKLESING? SELVFØLGELIG

Boka som har en serie som har tatt USA og Norge med storm.
Boka som handler om de populæreste av de populære.
Boka som har 11 bøker i serien.
Boka som handler om sladder.
book
Vet du hvilken bok jeg snakker om?

- BLÅ HIMMEL OG KAMERASNAKK

God morgen søtiser! Eller det blir sikkert god dag til dere. Jeg kan jo starte med å si at eg stod opp klokken 12, så jeg har vært våken i en halvtime. I den halvtimen har jeg bare ligget i sola og slappet av med musikk, og det er det beste jeg har gjort på lenge. Bedre avslapningsmetode når du har travle dager på skolen finnes ikke.

Idag har jeg tenkt å gjøre akkurat det samme som jeg gjorde i går nemlig å spise is, være ut i sola og vaske. Ehe, vaskinga er noe jeg ikke har lyst til, men må man ha penger så må man ha penger.
loveit
Jeg vet at det er kjempespennende for dere å se på bilder av hånda mi og en busk med blå himmel, men det er det som skjer hos meg nå, så hvorfor ikke? Jeg har tenkt å bli litt brunere enn jeg er for tiden, så straks må jeg vel bare spurte ut døra igjen.

Så skifter vi tema igjen. Jeg har funnet et speilreflekskamera jeg har lyst på! Noen som har erfaringer med canon eos 500D? Det er helt nytt, så det er ikke sikkert at så mange har det. Det går an å filme med det, så hvis jeg kjøper det blir det flere videoblogger! Det er bare ett pittelite minus; det koster 8000 kroner.
main6491
Hvilket kamera har du? Hva er dine planer for dagen?