- konfcrasher

God lørdagsmorgen! Har endelig fått på meg bunaden igjen, for idag er det nemlig duket for årets tredje og siste konfirmasjon. Tror virkelig det er bra at dette er den siste, jeg har ikke godt av all den gode maten og kaken.. Hehe. Håper alle får en kjempefin dag :-) Har dere planer?


- happiness

Livet er det mest fantastiske vi har. Noen bruker det opp på å prøve å imponere andre. Andre bruker det på å leve med de de har greid å imponert. Og andre igjen bruker det på å leve med de de liker å være med, som ikke trenger å bli imponert. 


Livet har fordeler og ulemper, som alt annet i verden. Kanskje har kjæresten din nettopp gått fra deg, og du føler du sitter der med knust hjerte og en tom isboks som ikke var tom i morrest. "Det er flere fisk i havet". Jada, jada. Du vet det, men akkurat nå føles alt helt tungt og mørkt. Du sliter med å finne lysbryteren til det store, svarte rommet. Du kaver i mørket, med begge hendene, i håp om å finne det du leter etter: ny kjærlighet. En ny person du kan gi hjertet ditt til.  


Noen lar livet gli forbi uten å hoppe på når ting er som mørkest. Hver dag er den samme. Kunne like gjerne ha bodd i en annen by, et annet land, eller kanskje en helt annen planet. Ingen hadde vel kommet til å savne akkurat deg? Trodde du. Helt til denne helt spesielle personen kom inn i livet ditt. Åpnet øynene dine på nytt. Var glad i deg for den du var, ikke den du prøvde å være. Verden virket ikke som et mørkt rom after all. Lysbryteren ble funnet, du skrudde på lyset, og rommet ditt var plutselig malt hvitt. Ingen bilder på veggene, blanke ark. Du fikk lov til å starte helt på nytt, og han gjorde at du tok de rette valgene, du gjorde de rette tingene og du sa de rette ordene. Plutselig var du den som betød mest for han, og han betød mer og mer for deg. Og det var da du kom på; lykke er alltid rett foran deg. Alt du trenger å gjøre er å kave litt med hendene, til du finner den rette bryteren. Når denne er slått på, er hele verden åpen for akkurat deg. 


Har du én ting som gjør deg lykkelig akkurat nå?


- featherSmykke fra H&M

For å feire at jeg slapp skriftlig eksamen, ble det et nytt smykke på meg. Gleder meg masse til å bruke dette i sommer med jeansshorts og en løs topp! 


- hejhej supertjejHeia! Gud, nå er det lenge siden jeg i det hele tatt har logget inn her... Men overraskelsen var stor da jeg så at noen av dere fortsatt har vært innom meg jevnt og trutt siden det siste jeg la ut. Koselig å se ♥ 

Har masse bilder, masse å fortelle, men så utrolig liten tid. Jeg får gi dere oppdateringer i teskjeporsjoner, tenker jeg. Ikke smart å starte for hardt heller, det vet vel dere som trener :-) hihi. Men nå er det natta! Seeyou.