- bloggpause og spørsmålsrunde

.. til søndag :-) nå er det Østersund og Storsjøcup for alle penga, så snakkes vi på søndags kveld! Nyt det fine været!
nyblogg
Trenger også nye blogger å lese. Legg igjen din! Spørsmålsrunde blir det også. Så spør meg masse gøyale spørsmål frem til søndag. Unnskyld for rotete innlegg, folkens!

- sunset beach

God morgen! Nå har jeg nettopp vært ut og solgt 13 aviser, så noe suksess ble det heller ikke idag. Jeg er glad for at det var en av de siste gangene mine idag! Sure, gamle, rynkete mennesker som sier nei takk med en gang de åpner døra, det er ikke noe for meg. 

Nå sitter jeg bare å kommenterer litt på lookbook og pakker litt til i morgen. I en uke skal jeg være i Østersund i en hytte uten innlagt vann og strøm. Noe sier meg at det blir lite blogging og jeg gruer meg til å dusje i fellesdusj. Ekkelt.
picnik collage
Topp fra bikbok, shorts fra h&m.
Nå er det frokost her i gården og i dag skal vi grille! Lucky me.

- bilder fra bursdagen til Camilla

p6270044
Meg og Aurora (aurorah94 på nettby)
p6270049

p6270070
Mitro, fridas94 og aurorah94.
p6270069
Jeg og Solveig vant quizen!
p6270043
Ssw94, ocamilla, ailovju, tfanavoll, aurorah94 og Kari.

Hva gjorde du i går kveld?

- VIDEOBLOGG; Tobias på trampolina

De to hylingene er fordi jeg og Emma ble trampet i hodet.

- luksusproblem nr. x

Som sikkert alle har fått med seg så er Michael Jackson død, og gjett hvilke sanger 60% av butikkene jeg var inne i idag spilte? Michael-sanger, selvfølgelig. Jeg har hørt ganske mye på Michael sine sanger, så jeg synes ikke akkurat det var noe gøy og gå å shoppe med musikken hans når jeg vet at han er død. Rett og slett en trist og ekkel følelse, var det jeg fikk inni meg da. Det gjorde det ikke akkurat bedre at alle avisene var dekket med "historen til Michael, se Michael's liv" osv heller. 

Jeg har lett og lett og lett etter en hvit unirfomsjakke fra Gina Tricot, faktisk sånn Jackson look-a-like, og når jeg endelig fant en hadde de den kun i størrelse 32. Det er 2 størrelser for lite, og da var det et stk. skuffet ansikt som trasket ut av Gina Tricot-butikken. Mamma sa at hvis jeg fant jakken på internett, så skulle hun bestille den til meg, men uheldigvis er den utsolgt. Enda et luksusproblem.
Image and video hosting by TinyPic
Ser ut som om jeg er gravid. Jeg er altså ikke det.
Nå skal jeg bruke hele ettermiddagen på å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Skal nemlig på bursdag til Camilla! (ocamilla på nettby) Legger ut hva jeg kjøpte meg senere. 

- sånn ser jeg ut i dag

lookbook2
Topp bikbok, shorts under H&M, solbriller gina tricot.

Nå stikker jeg til byen! See yah!

- bloggingz under trampizn

Nå sitter jeg og Emma under trampolina og blogger, ser gjennom facebook og hører på at Mia (søstra mi) og Ingvill (søstra til Emma) blåser opp palmebassenget. Kos! Grunnen til at vi faktisk sitter under trampolina er fordi det er så sinnsykt varmt ute og hva gjør man da? Jo, man setter seg under trampolina. Eller trampizn, som vi liker å kalle den.

Så til ukas irritasjonsutbrudd. Lookbook er "down for maintenance". Jeg hadde endelig blitt medlem der, og så skulle dette skje. Livet er hardt, jeg vet, men hva er vel ikke en blogg uten luksusproblemer?
Nå skal vi se alle episodene av Fanthomas, så vi kan de på rams. Rimehumøret er oppe, hører vi.
bilde 119
Hvilken Fanthomas-episode liker du best?

- historien om hund og katt

God morgen! Føler at jeg har startet et innlegg med god morgen ganske ofte nå, men tror nok bare det er fordi jeg våkner så sinnsykt tidlig. Natten i natt var vill. Oskar snek seg ut vinduet, jeg fikk ikke sove, ei skjære hylte utenfor og ikke nok med det, men i tillegg er jeg sikker på at det var 20 grader her. Minst! Måtte sove med begge vinduene åpne, og da sier det seg selv at skjærelyden var sykt høy. Bare jeg hadde hatt en hagle!

Hvis det er noen der ute som har lest bloggen min lenge, vet dere kanskje hvilke bilder jeg har på veggen. I tillegg til Løvenes Konge som jeg har skrevet om litt tidligere, så har jeg altså et bilde av en hund og en katt som dere ser under her. Føler at når jeg har fortalt om ett bilde, så er det min plikt (haha) og fortelle dere om flere. Dette hund-og-katt bildet er ihvertfall et puslespill. Når jeg var mindre var det ikke uviktige gaver jeg fikk i desemberkalendergave, men noen puslespillbiter. Spenningen steg utover mot julaften, for jo flere brikker jeg hadde, jo enklere var det å se hva det var. 

Jeg husker at jeg trodde bildet skulle bli lava, men når jeg fikk øynene, fant jeg fort ut at det var en hund. Hvis det er interessant så lyser det også i mørket! 

p6250043
Hva skal du idag?

- hvil i fred

 

Michael Jackson.
michael-jackson.jpg
50 år gammel og død av hjertestans. I'm shocked!

 


- nytt funn!

Hadde tenkt å legge meg tidlig idag for i morgen skal jeg nemlig ta bussen helt til Bratsberg som er x antall kilometer unna. Jeg får det til å høres som verdens lengste tur, men det tar altså bare et kvarter. Cirka. Når jeg kom inn på rommet mitt og så i senga, så det ut som en uteliggers hus. Klær som lå slengt over alt, overmadrassen halvveis bort fra undermadrassen og lakenet som krøllet seg sakte, men sikkert oppover. Og ikke nok med det så fant jeg også en tannkremtube og to vannflasker. Eller, en vannflaske og en isteflaske. Jeg hadde helt sikkert glemt og pusse tennene en kveld og tatt med meg colgatetuben tilbake til senga i håp om å få colgatesmil når jeg våknet igjen. Dream failed.

Som sagt skal jeg altså til Bratsberg i morgen på besøk til den gamle naboen min, Emma. Har ikke sett henne på lenge så det blir koselig! Hadde tenkt å tegne et kart til dere, men gimp har bestemt seg for ikke å funke, og har derfor et spørsmålstegn over hele ikonet sitt. Noen som vet hva som er galt?
p6250039
Så fant jeg en luring som prøvde å snike seg inn i teltet mitt. Han hadde sikkert tenkt å stjele alle de 438 teppene som er inni der:
p6250040
Rambo, katta til naboen. Mordernavn. 
Nå skal jeg prøve å sove. Men først skal jeg pusse tennene etter som jeg endelig fant tannkremen min! God natt :-)

- estenstaddammen

Har kommet hjem fra en svett, men herlig tur til Estenstaddammen på Risvollan. Jeg glemte selvfølgelig av badetøy, så det ble ikke noe bading på meg, men i stedet lå jeg og grillet meg til jeg ble rødbrun. Akkurat nå ser skuldrene mine sykt brune ut, men faktisk tror jeg det bare er solbrillene. Livet er hardt. Blir sikkert illrød i kveld når jeg skal legge meg, tenker jeg. Blir forresten den første natta i senga mi på 2 døgn! Hurra!

Med to is i magen og hårknuten på hodet var vi ved dammen i 4 timer. Det er så mye som en kort skoledag, men skoledagen virker mye lengre. Vi spilte kort, og jeg vant boms hver gang. Så brukte vi en time på å gå hjem igjen. Jeg som trodde jeg hadde funnet en snarvei tok rimelig feil der ja.

p6250040

p6250039

Nå skal jeg ta en kald dusj og smøre meg inn med after-sun. Må det når man har vært ute en hel dag, vet dere!

- vannkrig med 9åringene

God morgen! Jeg tror ikke man kan si at det er morgen når klokken er halv 2, men når man har sovet i telt og våkner seint, da er det lov. 

Jeg og Tone har nettopp blitt skutt i hodet flere ganger, ikke med gevær, men med lekepistoler. To smågutter på 9 år (?) har stått 5 meter fra oss helt siden vi satt oss ute, og skutt. Derfor bestemte vi at vi skulle ta igjen og gikk og sprutet vann på dem. De hentet en stor flaske for å sprute på oss, men da vi sa at de måtte betale for det de sannsynligvis kom til å ødelegge, så turte de ikke. Bra for oss, som får krøller av vann. He-he.

p6250039

p6250045

p6250042

Er det fint vær hos deg forresten?

- ute i telt, natt 2

Da har jeg og Tone inntatt teltet for en natt til i hagen. Her sitter vi og spiller et spill som heter Zoo Tycoon hvor antilopene og zebraene får unger hele tiden. Ha-ha, her har vi det gøy dere! 

Tone: ida! han fikk en unge! 3 stykker!
Ida: oj, stilig!
Tone: nei. han fikk ikke 3. d va bare dyret som het tre. 
Image and video hosting by TinyPic
Antrekket for idag er topp fra bikbok, bikini fra h&m, shorts fra h&m.
I kveld har vi vært på butikken 2 ganger og begge gangene var det hun samme dama som satt i kassen. Det kaller jeg flaut! Tror ikke hun kjente oss igjen der vi kom stresset inn på bunnprisen med koseklær og hårtopp. 
Bare til opplysning så har ikke zebraene våre fått noen flere barn, og utenfor teltet lusker det en skummel katt. Gjett hvem?

- glass i kjøleskapet?

I hele dag har jeg gått og fantasert om grillpølse, og når mamma ringer og sier at det er middag sykler jeg i full fart hjem og håper at vi griller. Håpet mitt ble knust da vi skulle ha kokte pølser. Ikke at kokte pølser i seg selv er så fælt, men når man håper på grillpølse sank humøret mitt to hakk. Men lakris på martnan holder humøret oppe uansett, så nå er jeg glad igjen! 

Det var forresten en ting til jeg ville fortelle dere. Når jeg rydda av bordet etter jeg hadde spist den deilige kokte pølsa så satte jeg det tomme glasset mitt inne i kjøleskapet! Jeg tror jeg skylder på at det er sommerferie jeg. Man skal ikke tenke da.

Nå er det så varmt på rommet mitt at jeg tror jeg smelter snart. Det er egentlig litt trist å sitte inne og blogge i finværet, så jeg går ut å fortsetter på brunfargen min, jeg! 

Image and video hosting by TinyPic 
Festival-chick.
Image and video hosting by TinyPic
I vinduet på remaen.

- peacetegn

Heisann! Først må jeg si at jeg ikke sitter på pcen hele dagen og blogger, og at jeg faktisk har prøvd å blogge fra terrassen, men når sola lyser så jeg nesten ikke ser hva jeg skriver, da tror jeg det er best å skrive inne. Hadde egentlig tenkt å ta bussen til Lade for å se på nidelvjentene sin kamp idag, men sånn ble det ikke. Mye bedre å ligge på teppet i hagen og sole seg! Neida.

Nå tror jeg faktisk at jeg skal prøve det sosiale livet og møte noen. Der hørtes jeg veldig datanørd-som-aldri-møter-vennene-sine'ish ut, men som sagt; jeg sitter ikke på pcen 24/7 hvis noen tror det. Forresten så så jeg Max Manus for tredje gang på en uke i går. Dere kan jo gjette hvorfor. He-he.
Nei, nå må jeg komme meg ut i sola før jeg blekner!

Image and video hosting by TinyPic
Peace and love to you all, hippies!

- morgeninnlegg

God morgen! Da har vi nettopp stått opp i teltet og med morgentrynet på, sitter vi og hører på musikk, prater og lager middels brae antrekk. Her har vi det gøy! Ellers så skinner sola, og jeg har ikke helt kommet over at pappa faktisk kjøpte et nytt kamera til familien i går! Olympus ett eller annet. Det er blått ihvertfall.

Nå skal vi ut i sola, kos dere videre!
Image and video hosting by TinyPic
Jumpsuit fra www.wetseal.com
Solbriller fra www.mytheresa.com
Sko fra www.piperline.gap.com
Armbånd fra www.missselfridge.com
Øredobber fra www.moonsoon.co.uk

- ingen bydag uten gratismagasiner!

- Ehm, ja...

... var ordene Renate sa hver gang jeg tok med meg et gratis blad i veska. Jeg liker gratismagasiner, og gratismagasiner liker meg. Jeg er jo fast kunde så. Uansett, nå sitter jeg og leser i spirit om Ulrikke Lund, og er det noen som virkelig inspirerer meg, så er det hun. Lund - hun, det rima! He-he. Da fikk dere svar på deres "hvem inspirerer deg"- spørsmål også.

På forrige innlegg ba jeg dere om å finne ut hvem denne kjekke, tyske max manus-skuespilleren var og svaret var selvfølgelig Ken Duken! En av dere hadde gjettet Nicolai Cleve Broch, men han er da verken tysk eller kjekk? Josefine var ihvertfall først og får en vurdering i morgen. 
bilde 117
Jeg liker ikke at webcameraet er speilvendt...

- k-j-e-k-k-a-s

- Fy faaader, han va kjekk!

Nå er det deres oppgave å gjette hvem jeg og Renate snakker om. Her er noen tips: han spiller i max manus og kommer fra Tyskland. Førstemann til å gjette får en bloggvurdering av meg!
bilde 116
Stort smil for nye solbriller!

- for første gang på lenge har jeg handlet på wow

Ja, du leste rett. For første gang på hvertfall 2 år har jeg faktisk handlet på wow. Men det ble ikke store tingen, men en pengepung. Lyseblå og med en muffins på. Kort sagt så elsker jeg den. Og det beste av alt; jeg fikk den av mamma. 
I tillegg så kjøpte jeg meg en kjempefin sommerkjole fra Fransa (!). Hadde ikke hørt om butikken før jeg nærmest ble dradd med inn på Byhaven (et kjøpesenter i Trondheim). Nesten ingen av butikkene der er "ida-butikker". Jo, Fransa.

Som sikkert de fleste vet så er det Scandiacup i Trondheim nå, og jeg sier bare at jeg er møkklei av alt ladepratet på nettby og facebook. Alle statuser er spammet med "lade, kom du og?" osv, og hver plass jeg bestemmer meg for å dra som jeg tror ikke har noe med fotball å gjøre, så ser jeg en fotballkledd person. Med fotball i hendene selvfølgelig. Kan noen gi meg noe annet å tenke på enn fotball? Månedens lille irritasjonsutbrudd.
Image and video hosting by TinyPic
Nå er det pannekaker! See you.

- gjøvik 2009

Her kommer noen bilder fra turen jeg var på i helga og om det skulle være noen tvil så var det en korpstur. Jeg er sikker på at ingen så bra ut, bortsett fra på turen fra Trondheim, men det er da noe som heter naturlig pen er det ikke? He-he. 
478911637454087771082121703493120400599n
Jeg og Renate prøvde å sove på tvers.
4789116374556878110821217034931244991507n
Renate, Maria, Beate, Kristin, Marthe, Marit, Marit og meg.
4789116374564878310821217034931261544253n
Bestevenninnene.
4789116374576878610821217034931295681537n
Meg, Marthe, Renate, Beate, Kristin og Marit. 
4789116396813434510821217034936916190584n
4789116374584878810821217034931313040463n
To ganske randome bilder tatt av meg.
Jeg er ganske så sikker på at det ble tatt minst 500 bilder, men som vi alle vet er det ikke alt som blir tatt på den positive måten hvis man legger det ut på nettet. Så det sparer jeg meg for. Idag skal jeg og mamma til byen på sommershopping og nå må jeg nesten gå, Oskar mjauer utenfor vinduet mitt og er klar for å innta fisken. Kos dere videre idag!

- verdens deiligste dusj

God morgen søtiser! Jeg vil starte med å si at jeg har hatt en kjempefin tur til Gjøvik og at jeg virkelig har lyst til å dra tilbake. Hyggelige folk, fin by og nydelig natur gjør at jeg har kjempelyst til å dra dit på ferie en gang! Dere vet at når korpset var der, var hovedmålet å være med på en marsjkonkurranse? Av 11 korps som var med så greide vi å vinne med ett poeng! 
Image and video hosting by TinyPic
Ble nettopp ferdig i dusjen og skal straks dra og hente karakterene mine med Marit. Enten så ødelegger de ferien eller så trekker de opp. Neida. Jeg skal ha en kjempefantastisk sommerferie uansett jeg! Forresten, er kjempefantastisk et ord? Hva skal du gjøre idag da?

- snart avreise

God kveld! Kofferten er snart pakket ferdig, jeg har dusjet, alt er på plass og jeg ser eh.. to personer med bunad utenfor vinduet mitt. Nå gleder jeg meg sånn til i morgen! Selv om jeg skal istte i buss fra halv 9 til 5, kommer til å bli kjempegøy! Jeg vet enda ikke helt om det blir så jeg tar med meg pcen, men hvem veT? kanskje det er gratis nett på skolen vi skal ligge på. Dere får ihvertfall krysse alt dere har for meg så jeg ikke dør i en bilulykke, ødelegger pcen min eller noe annet negativt skjer med meg.

Forresten så blir det sikkert sånn at jeg mobilblogger litt uansett. Litt oppdateringer må dere jo få. Nei, nå skal jeg pakke det siste som er igjen og legge meg. Skal tross alt opp klokken 7 i morgen, og da er det ikke særlig kult å komme til bussen med store poser under øynene og blek som et laken. Nei, det skal vi ikke ha her i gården! He-he.
Image and video hosting by TinyPic
I mens jeg er borte, kan dere jo skrive litt om dere selv til meg så jeg får høre litt hvem dere er. Legg igjen bloggadressene også, så får jeg nye blogger å lese når jeg kommer tilbake! Dere får ihvertfall kose dere i helgen, så ser dere meg på mandag! 

- nytt i klesskapet

Hei! Nå er jeg hjemme fra visningstime på konfirmasjonsbildene mine og så snart jeg får scannet dem inn får dere se 10 stykker. Var en liten tur på trondheim torg også og der kjøte jeg meg dette:

Image and video hosting by TinyPic
Shorts fra Gina Tricot. (199,-)

Image and video hosting by TinyPic
Har ikke tid til å snu bildet. Topp fra bikbok (75,-)
Pluss en svart jumpsuit fra neste stopp til 399,- og svarte kawasaki sko til 499,-. Nå må jeg løpe! 

- bilder fra lianvannet

Image and video hosting by TinyPic
Vi spiste opp to pakker med marshmellows.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Noen som fikk lyst på nå eller?
Image and video hosting by TinyPic
Heidi, Marit, meg og Anna.
Image and video hosting by TinyPic
Gjørmebad er godt for føttene har jeg hørt.

Planen var egentlig ikke at vi skulle bade, men når vannet var så varmt måtte vi selvfølgelig det. Brr. Og gjett hvem som var først uti og tok hele 5 svømmetak? Jo, det starter på I og slutter på da. Vanskelig? 
En siste ting jeg må si dere er at siste skoledagen min før sommeren er i morgen og da får jeg karakterkortet mitt. Hadde 4,5 i snitt til jul, men nå tror jeg sannelig at jeg har gått ned igjen. Typisk meg å gå opp og ned i snitt som en berg-og-dalbane. 

Edit: nå er det plutselig topp 100 på blogg.no's forside. Hva skjer?

- perfekt dag for en dukkert!

Hei kjære lesere! Idag skulle egentlig basisgruppa mi på Lian men på grunn av at så mange ikke kunne bli med, så blir det jentetur med basisjentene i stedet. Og faktisk så gleder jeg meg villt. Skal kanskje få til en liten badetur også, men jeg har ikke bestemt meg helt enda. Vil ikke bli syk før sommerferien heller!

Idag kom de nye åttendeklassingen på besøk på skolen og jeg må si at jeg var ikke sånn når jeg gikk i sjuende. Håret deres var tupert til tusen og alle var tynne som deres egne hårstrå. Ellers var det jo peacetegnet og trutmunnen som gikk igjen når de tok bilder av hverandre. Noen ihvertfall. Seriøst, jeg gleder meg til å se hvordan det går med dem. Det verste er at søstra mi er en av disse fjortisene. He-he.

Image and video hosting by TinyPic
Hodebånd fra H&M, genser fra bikbok, bukse fra only og solbriller fra gina tricot.

Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg finne noen servietter og slikt til turen, så vi blogges senere i kveld! Hva skal du i kveld forresten?

- forandring fryder

Ida Wulff er tilbake på toppen igjen, topplista var borte i går kveld og alle i bloggkongeriket er glade og lykkelige etter at topplisten har fått 30 bloggere til. Nå er det altså topp 50, ikke topp 20. Jeg må si at jeg liker det mye bedre sånn. Nå kan det bli litt oftere forandringer og man får oppdaget nye bloggere. Før var det de samme gamle og kanskje var det en liten forandring på plass 20 i ny og ne. Håper de beholder topp 50-lista nå da. 

Image and video hosting by TinyPic
Hva synes du om forandringene?

- pictures og sommerferieblogging

Image and video hosting by TinyPic 
Første gangen jeg har laget bløtkake og den ble vellykket!
Image and video hosting by TinyPic
Sims 3.
Image and video hosting by TinyPic
Søskenbarnet mitt Karina som blir fjorten år 29. juni. Gratulerer!

God kveld! Bare for å minne dere på at det snart er sommerferie (neida), så reiser jeg bort på fredagsmorgenen til Gjøvik. Kommer til å være der til søndag, og da kan det være at det ikke blir noe blogging hvis ikke Renate tar med internettgreia si. Så på mandag reiser jeg til Østersund på storsjøcup. Nei, jeg spiller ikke fotball, men skal være med uansett. Så hele den uka blir det ingen blogging heller. Da fikk dere vite det, så nå går jeg og legger meg!
God natt, søtinger!

- musikk jeg hører på i juni

Chester See - God damn you're beautiful

Ashley Tisdale - Be good to me

Aviation - You were my everything

Black eyed peas - Boom boom pow

Robyn - be mine

Flo Rida feat. Wynter - Sugar

Lily Allen - Not fair

Hvilken likte du best? Har du noen sanger du liker akkurat nå?

- let's put a smile on my face

God morgen kjære lesere! Med morgentrynet klistret på og maskara ned til haken har jeg kommet på at jeg glemte å vaske bort sminken i går kveld. Så nå er det frem med rense- og skyllevann og på med ny sminke igjen. Lucky me.
Idag skal jeg på avslutning på spillinga og jeg, Anna og Marit skal bake jordbærbløtkake til spillelæreren vår. Vi sendte han nemlig en melding og lurte på hva yndlingskaka hans var. Nå skjønner han sikkert ingenting, he-he.

Rett etter det tar jeg limo'n til bursdag hos søskenbarnene mine og blir der resten av kvelden. Hvis jeg får tid blir det også et musikkinnlegg litt senere. Sounds good? 

Image and video hosting by TinyPic
Et antekk jeg satte sammen for to minutter siden. Elsker zebravesken!
Cardigan fra www.mytheresa.com
Kawasaki's fra www.farfetch.com (finnes i de fleste skobutikker)
Jeans fra www.republic.co.uk (billigere modell på Gina Tricot)
Øredobber fra www.masterpiecejewels.com
Topp fra www.forever21.com
Veske fra www.michaelkors.com

- lion king has entered the building

Image and video hosting by TinyPic

På noen av antrekksbildene mine har dere sikkert sett at jeg har dette bildet i bakgrunnen, og dere tenker sikkert "hvorfor har hun et sånt bilde på rommet sitt?" Grunnen er at dette bildet fikk jeg i dåpsgave, og helt ærlig så synes jeg det er det søteste bildet ever made lizzzåååm. Neida, SÅ fjortis er jeg ikke. Men uansett så elsker jeg bildet mitt!

Planene for kvelden er ut å møte Tone, så skal vi til meg eller hun og se på playboyjentene og top model. Vet ikke helt hvilket av de to programmene jeg liker best, men tror det blir top model. Begge er over gjennomsnittet underholdende ihvertfall!

Hva synes du? Playboyjentene eller top model?

- sånn ser rommet mitt ut nå:

Image and video hosting by TinyPic
Har ikke funnet resten av solbrillene mine.
Image and video hosting by TinyPic
Denne hylla pleier å være full, men nå er det jo sommerferie snart! Trenger jeg å si mer?
Image and video hosting by TinyPic
Organiserer-Ida slår til igjen.
Image and video hosting by TinyPic
Sminken min, smykkeskrinet og bilder av meg og mine to BFF's.
Image and video hosting by TinyPic
Dette skal bli mitt nye headerbilde har jeg tenkt. Neida, jeg fant denne mauren bak bøkene mine. Sier litt om hvor lenge siden det er jeg vasket der. He-he.

- fryktløs? nei

Nå sitter jeg her og vrir meg i frykt for å vaske rommet. Av og til tror jeg at det er briller jeg trenger, for jeg kan ikke se at det er rotete. Tror vi kaller det støvblind, jeg. Støvsugeren må frem sammen med vaskefillene og vannet, men det positive er jo at nå blir det lenge før neste gang! Lurer virkelig på hvordan det blir når jeg skal flytte for meg selv... Rotekoppen i egen leilighet blir... bra, he-he.

Idag har jeg heller ikke tenkt å dra ut i frykt for å regne ned i et eller annet kumlokk, og for å få litt skolesnakk inni dette så fikk jeg 5- på nynorsktentamen, 4+ på bokmål og 4 på matte. Litt flaut egentlig å ha bedre karakter i nynorsk enn i bokmål. 
dsc00367
Klar til ryddings!

- togapartey

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Chester See - god damn you're beautiful

- so much drama

Hvis dere hadde vært på bursdagen i går hadde dere skjønt hvorfor jeg ikke stod opp før nå. Sier ikke mer enn at det var en spennende bursdag med ting som skjedde hele tiden, bokstavelig talt.

Over til noe annet. Jeg har bestemt meg for å slutte å selge dagbladet på søndager, endelig! Hver gang jeg har gått er det bare stress og jeg skal aldri gå med noen avis igjen i helgene! Bare så det er klart.
Jeg har vært en utrolig dårlig blogger i det siste, men håper dere slutter å følge meg på grunn av det. 
Image and video hosting by TinyPic
Noen som vet hva det her betyr?

- solbrillefun in the sun

Har nettopp kommet hjem fra en kjempefin tur med trinnet mitt, og det hele ble bare bedre da det var sol hele dagen! Jeg har forferdelig vondt i alt som heter rompe og skuldre, rompa fordi jeg har syklet fra skolen til Lade og skuldrene fordi jeg sykla fra city Lade til Djupvika med plastpose på ryggen. Ingen som hadde tenkt på å ta med seg sekk. 
Er helt sikker på at dere syns det er utrolig spennende at jeg forteller om alle plassene jeg har vært på idag, når ingen av dere vet hva eller hvor jeg snakker om. Haha. 

Anyways, når jeg kom hjem hadde mamma laget jordbær med sukker på til meg og jeg er sikker på at jeg helte i meg 4 porsjoner. Helte i meg, faktisk. Spiste.
Image and video hosting by TinyPic

- "se ka æ har fanga da"

Heisann sweeties! I de siste timene har jeg gjort mye rart, og med det mener jeg at jeg faktisk har sett Celine! Dere vet hun som vant melodi grand prix junior, hun fra Orkdal (?). Jeg er bare den største fansen hennes, altså! Feil. 

Anyways. Når jeg kom hjem fra skolegårdsfesten etter å ha hivd i meg tre kakestykker og en varm pepsi, kom jeg hjem til litt av et syn. En død fugl midt på verandaen. Jeg liker ikke å ta bilder av døde dyr, derfor får dere ikke se den heller, men tretti sekunder etter at jeg hadde kommet over at det faktisk lå en død fugl der, kom Oskar spankulerende over plenen. Hvis han kunne snakke er jeg sikker på at han hadde sagt "se ka æ har fanga da". Herlig med død fugl til middag, ja!
Image and video hosting by TinyPic
På bildet er det jakteblikket som er på gang tror jeg. 
Har du sett en død fugl før?

- latsekk som ikke vil sykle

For en dag! Ikke bare måtte vi gå helt til blomsterbyen barnehagen, men vi måtte ha på oss trollsminken og hvis dere husker hun Calypso fra pirates-filmene, så så jeg akkurat ut som henne. Ikke som et troll akkkurat. Fikk høre av noen fra den andre gruppa at to unger på 2 år hadde begynt å skrike, på grunn av trollet, men det hadde gått bra. 

Nå halvveis ligger jeg og tenker på en super unnskyldning for å slippe sykkelturen til Lade i morgen. Vet jeg er lat, men jeg vil ta buss! Ellers har jeg ganske mye jeg må gjøre idag, for rommet mitt ser ut som ett eller annet rotete noe. 
Image and video hosting by TinyPic
Genser fra BIKBOK. Bukse fra ONLY. Veske fra GINA.
Så var det den sykkelturunnskyldningen da. Jeg trenger hjelp! Anyone?

- jeg har fått en ny venn

Hvis dere lurte på hvordan i all verden jeg hadde nok tålmodighet til å øve på bukkene bruse en hel dag, så har det seg nemlig sånn at jeg og Tone kanskje øvde en halv dag. Tilsammen. Resten av tiden går på å låne eyelineren til Anna og tegne ansikt på hakene våre. 
Image and video hosting by TinyPic
Når man ikke har så veldig mye annet å gjøre, er haketegning et fint tidsfordriv! Siden jeg og Tone skulle være et tohodet troll kan du se for deg to jenter med bustehår liggende på gulvet og har fullstendig latterkrampe. Og hvis du har lest hele dette innlegget eller i det minste sett på bildet så skjønner du hva vi lo av.

- det er nå det er godt å ha egen pc!

Når torden- og regnværet herjer utenfor. Når man har ingenting å gjøre. Når senga di er god å varm. Når man har masse gode filmer å se. Det er da det er herlig å ha egen pc! 

Og her sitter jeg og strever med å få av meg sminken jeg har i ansiktet etter en lang dag med bukkene bruse gjennomkjøringer. I morgen skal jeg ut å gå med trollkostymet mitt, helt opp til barnehagen i Blomsterbyen. Håper jeg skremmer vettet av ungene. Neida. Jo forresten. Det fortjener de etter at de har fått meg helt opp dit i trollkostyme. Gleder meg litt egentlig.
Image and video hosting by TinyPic
Har lastet ned enda en film idag, så nå blir det Beverly Hills Chihuahua og popcorn på meg, før det bærer ned på åttitallsforestilling på trinnet til søstra mi. Hvis dere lurer er det hun som har de morsomme vitsene i en av videobloggene mine. Har dere noe gøy å gjøre idag?

- jeg liker (ikke) sjokade

Men jeg spiser det likevel. Bare fordi jeg ikke liker noen av de andre sjokoladepåleggene, og det er jo egentlig litt rart siden vi har både nøtte, honning og nugatti, og faktisk så tror jeg vi har hapå i skapet også. Nå skal dere ihvertfall få vite at jeg har vært og tatt bilder og jeg smilte som en retarded treåring på alle bildene. Neida. Hvis jeg skal stole på mamma om hvordan det gikk så gikk det superduperbra! At fotografen var kjekk, gjorde det heller ikke noe dårligere. 
Image and video hosting by TinyPic
Nå fant jeg forresten ut at pappa har spist opp spaghettien og alle to pølsene, så da blir det hvalkjøtt til middag på meg. Hurra! (Håper dere skjønte at den hurra'en var ironisk). Jeg liker ikke hvalkjøtt heller.

- onsdagsinnkjøp

På onsdag var jeg en kjapp shoppingtur på City Syd, og her er det jeg kjøpte:
Image and video hosting by TinyPic
Alt fra H&M.
Nå sitter jeg hos søskenbarna mine, Karina og Kine, og vi har lan. Hehe, lan høres skikkelig nerdete ut, men vi sitter altså og laster ned filmer. Så har du en god film du vil at jeg skal se - skrik ut! 

- hva skal jeg ha på meg på fotograferingen i morgen?

I morgen klokken 3 skal jeg til Rotvollfjæra for å ta konfirmasjonsbildene mine. Jeg fikk ha to antrekk og har bestemt meg for å ta bunaden og ett antrekk til. Hjelp meg!
Nr. 1:
Image and video hosting by TinyPic
Nr. 2:
Image and video hosting by TinyPic

- if u seek dagbladet

Jeg er så lei. Så sykt lei av at dagbladet skal ha meg til å gå med avisa si hver søndag. Etter sommern blir det slutt. Jeg gidder ikke mer. Idag tjente jeg hele 140 kroner på å stå opp klokken 9 og bruke en og en halv time av livet mitt på å selge en ubrukelig avis som halvparten av Norge leser på internett. Hvorfor er noen så dumme at de kjøper papirutgaven? Ikke rakk jeg å spise frokost idag heller, arg. 
Image and video hosting by TinyPic
T-skjorte fra BIKBOK. Bukse fra ONLY.
Det var månedens lille irritasjonsutbrudd. 

- VIDEOBLOGG; jeg har lært meg å plystre!

Nå drar jeg ut med Tone, ha en fin kveld!

- VIDEOBLOGG; ida og mia på agdenes

Nå får dere vel til å se den? 
Forresten; Idag har katta mi Oskar bursdag! Så si gratulerer med dagen til han : )

- svar på spørsmålsrunden

Nå har jeg hentet meg litt jordbær som ble igjen etter i går, og er klar for å svare på spørsmålene deres. Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

Hva ville du helst gjort av å: 1. spise ørevoks hver dag i et helt år, eller 2. være klistret til Rolf Haakons svette og 'godluktende' rygg et helt år?
Herregud, for et umulig spørsmål. Hadde jo vært litt spennende å se hvordan livet til Rolf Haakon egentlig er, men samtidig hva skjer hvis han skal legge seg på ryggen? Jeg blir knust. Tror jeg tar alternativ 1, jeg. 

Leser du annais sin blogg? Hva liker du med den?
Ja, jeg leser Anna sin blogg, og jeg liker den fordi hun tar bra bilder, skriver morsomt og så er hun utrolig søt.

Hva er yndlingsfargen din?
Peach-farge. Elsker den!

Har du blitt gjenkjent på gata?
Ja, faktisk. En gang har det vært ei jente som kom og sa at bloggen min var kjempebra. Liker å høre sånt!

Hvor gammel er du? 16?
Nei, jeg blir 16 år 29. januar så da kan du jo gjette deg til hvor gammel jeg er.

Er håret ditt naturlig? Det er så fint!
Takk! Ja, det er 100 prosent naturlig.

Hvordan sminke bruker du? 
Masse forskjellige maskaraer og litt rouge.

Hvor mange ordentlige forhold har du vært i?
Ingen som har vart over lengre tid. Er utrolig kresen når det kommer til gutter.

Hvorfor blogger du?
Jeg blogger kun fordi jeg synes det er gøy. Den dagen det blir kjedelig kommer jeg til å slutte.

Hva er yndlingsbloggen din?
Har så mange yndlingsblogger, men hvis jeg skal trekke frem en så blir det Lisaplace.

Hvor mange lesere har du hver dag?
Det varierer, men jeg ligger på ca. 200 hver dag.

Hvem er din bestevenn?
Marthe, Renate og Tone.

Hvor mange kommentarer har du i alt på bloggen?
3353.

Hva forlater du ikke huset uten?
Mobilen min. Helt klart.

Hadde du klart deg uten PC og bloggen for en dag?
Jepp.

Favorittkjøpesenter i Trondheim?
Mercursenteret. Der har de alt jeg trenger og har ofte tilbud. Elsker'e!

Hvem blogger leser du og hvorfor?
Et innlegg er på vei om det, og jeg har startet å skrive på det, men det er så sykt mange.

Hva liker du best og verst med deg selv?
Det jeg liker best er at jeg tenker masse på hvordan andre har det, før jeg tenker på meg selv og det jeg liker verst er at jeg kan bli veldig frekk når jeg er sint på noen.

Hva heter skrifttypen du har i headeren?
Violation.

Hva er målet ditt med blogging?
Har ikke noe mål. Inspirere andre til å starte med blogg, kanskje?

Hva fikk deg til å begynne med blogg?
Lisaplace og Ida Wulff. Jeg tenkte at det så utrolig gøy ut og senere fant jeg ut at det var noe for meg.

Topp 3 kjente blogger?
Lisaplace, Ida W og Amanda Berg.

Topp 5 ukjente blogger?
Det vet jeg faktisk ikke...

Hva syns du om min blogg, helt ærlig? (jjorid.blogg.no)
Du skriver bra til å være 12 år, du er kjempesøt og du tar fine bilder! 

Hvor mye får du i lønn pr. måned?
Hvis jeg regner med Dagbladetpengene blir det ca 500 kr. i måneden alt etter som hva jeg gjør hjemme.

Er rommet ditt stort? Liker du det?
Rommet mitt er akkurat passe. Det som irriterer meg er at bredden er 1,95 og da får jeg akkurat ikke plass til en to meter lang seng tvers over. Jeg liker det, ja.

Er du forelsket akkurat nå?
Nei.

Topp 3 sanger?
Augustana - Boston
Black Eyed Peas - Don't lie
Britney Spears - Overprotected

Yndlingsdesigner?
Alexander Wang og Pierre Balmain.

Nevn alle bloggene du leser?
Nå nevner jeg bare. Senere kommer det et helt innlegg om alle sammen. Lisaplace, Mysigt, Nette Nestea, Amanda Berg, Annais, Ida Wulff, Ghazal, Ulrikke Lund, Blondinbella, Kamilla K, Trønderhunter, Julia Nyland, Caroline Maria, Kjetil Lundstein, Nora Alba, Julie Aida, Drea, Linnea, Vanillascented, Karlas closet, Jorid, Kaja Helene, Bea, Zathx, Sigurd J, Linaae, Bingri, Aymara, Weight of the world og Ingrid Fredriksen. Pluss at jeg leser alle innleggene som kommer opp i vennelista.

Favorittmat og drikke?
Mat: taco. Drikke: vann.

Hvilken parfyme bruker du?
Bruker forskjellige, men aller mest er det Britney Spears sin midnight fantasy.

Hva blir du mest glad for å høre av en som leser bloggen din?
At de liker den og at de leser den hver dag. Det gjør meg glad!

- historiens enkleste antrekk

Image and video hosting by TinyPic
T-skjorte fra GINA TRICOT. Bukse fra ONLY. 
Med sims 3 stuck på hjernen sitter jeg her og irriterer meg over at jeg hikker. Har dataen på fanget og hver gang jeg hikker (ca. hvert femte sekund) hopper dataen opp og gjør det vanskelig å skrive. Luksusproblem, jeg vet. Nå skal jeg straks begynne å svare på noen av spørsmålene deres og det er veldig mange av disse "hvorfor blogger du"- spørsmålene. Uansett så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 

- dagen starter med ønsker

God morgen! Denne gangen er ønskene fra Gina Tricot. Den jumpsuiten kommer helt sikkert til å se helt misformet og rar ut på meg, men shortsene og solbrillene skal jeg absolutt kjøpe! Elsker forresten fargene på alt.
Image and video hosting by TinyPic
Senere idag kommer både outfit og svar på spørsmålene deres. Har fått inn mange bra spørsmål, så jeg gleder meg!
Hva likte du best?

- slækkekveld ended

God kveld! Jeg har sett ferdig tre av Harry Potter filmene, og øynene mine føles ut som firkanter. Jeg har lest mange blogger og jeg har spist jordbær dyppet i sjokolade. Bedre slappe-av-dag får du ikke i mine øyne. 

Nå holder jeg på å finne ut hva jeg skal ha på meg på mandag (dere skal få se utvalget i morgen),og det blir en liten premie til den som gjetter hva jeg skal! Eller premie og premie. En link på siden her. Forresten, har dere sett at jeg har fått menyen min på venstre side? Vet ikke helt om jeg liker det enda, men vi får se. 
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg snart avslutte slækkekvelden min og hoppe i dusjen. Perfekt avslutning, spør du meg! Så skal jeg få meg en god natts søvn, og jeg tror virkelig jeg trenger det etter alt stresset som har vært nå. Kos dere!

- spørsmålsrunde- svarer i morgen AVSLUTTET

Image and video hosting by TinyPic
Ready, set, GO!

- slækkekveld og pluss-snakk

Da er arbeidsuka overstått, og med ett kritthvitt ansikt og sliten kropp gjør jeg meg klar til slækkekveld. Yndlingsfilmene mine Harry Potter skal sees i kveld og jeg skal endelig få slippe å tenke på hva førsteklassingene gjør. Herlig!
Enda et stort pluss er at vi skal ha taco til middag og det har jeg ikke spist siden badtaste bursdagen til Sofie. Tanken på varm kjøttdeig, salat og tacolefser gjør meg hungrig akkurat nå. Over til enda et stort pluss; sola har tittet frem flere ganger idag! Trenger vel ikke å si noe mer om det?
Image and video hosting by TinyPic
Dessuten tror jeg at jeg setter i gang en spørsmålsrunde idag eller i morgen hvis dere vil det. Så vil dere ha en spørrerunde?

- sånn ser jeg ut 5. juni

Image and video hosting by TinyPic
Hårbånd fra ACESSORIZE. Smykke fra STINE. Genser fra H&M. Bukse fra ONLY.
Jeg synes det er utrolig trist å gå i slike klær når det er juni. Gleder meg til å ta frem shortsen!

- fiskebeinsflette

Å lage fiskebeinsflette var noe jeg gjorde mye idag og jeg tror at jeg ihvertfall flettet håret på 10 førsteklassejenter. Så derfor lurte jeg bare på om dere vil at jeg skal lage en step-by-step visning på hvordan man gjør det? Det er egentlig mye lettere enn vanlig flette fordi du trenger bare å flette med to, og dere finner det sikkert fort ut hvis dere prøver, men si fra hvis noen vil ha et innlegg på hvordan man gjør det.
Image and video hosting by TinyPic
Nå skal jeg gå å legge meg og gjøre meg klar til siste dag på jobben i morgen. Gruer meg egentlig litt, for jeg vil jobbe der lengre! Kos dere resten av kvelden, søtinger : )

- "til ida fra malin"

Her sitter jeg med vondt i kjeven. Spør dere hvorfor? Når jeg skulle bære opp ei lita søt jente som heter Malin, hoppet hun opp samtidig som jeg bøyde meg ned og hun traff meg rett i haka. Så nå har jeg tyggeproblemer på venstre side. Og jeg som akkurat har kjøpt meg smurfedrops!

Litt trøst er det jo at jeg skal på spilling i kveld og ha marsjøvelse med nazi-Mads. Not. Jeg g-r-u-e-r meg. Men over til noe jeg gleder meg til; skal på expert og se på kamera idag! Og jeg har bestemt meg for ikke å kjøpe speilrefleks fordi det blir så mye å drasse på og en mann jeg snakket med på expert på mandag sa at det er ikke så stor forskjell på speilrefleks og digitalkamera som folk skal ha det til. Derfor trenger jeg tips til kameraer og hvorfor du liker det kameraet. Anyone?
Image and video hosting by TinyPic
Dette kortet fikk jeg forresten av Malin idag. Hun er skummelt søt.

- marrrbles

Etter som jeg bruker halvparten av dagene mine i denne uka på å spille "klinkis" følte jeg at det var rett tid å ta frem klinkekulene igjen. Jeg trodde jeg hadde rundt 50 stykker, men etter litt leting på mørkloftet fant jeg en hel toliters isboks full av klinkekuler. Fristet litt å telle alle sammen, men jeg tror faktisk ikke jeg gidder.

Alle disse klinkekulene til sammen har jo en historie bak seg, og når jeg gikk på barneskolen var det vår når hele skolen var samlet på platten for å spille klinkis i hvert friminutt. Det var dagens lille høydepunkt når man traff en rekke med fire klinkekuler og var man ekstra heldig, så traff man en storkule. 
Jeg lurer på hva jeg skal gjøre med disse kulene, om jeg skal kaste dem eller beholde dem, men når jeg tenker meg om så tror jeg faktisk at det blir så jeg beholder dem. En ting er ihvertfall sikkert og det er at disse kulene var en stor del av barneskoletiden min!
Image and video hosting by TinyPic
Nå blir det en liten city syd tur på meg, og for dere som bor utenfor Trondheim og som ikke vet hva det er; ett av Norges største kjøpesenter med 71 butikker. Håpe jeg får kjøpt meg nye sko, det trenger jeg virkelig! 
Har du spilt klinkekuler før?

- bildeserie #1; lampene i stua

Jeg ble helt overrasket over hvor mange lamper vi har i stua. I forhold til størrelsen på stua vår er faktisk 4 lamper kjempemye! I tillegg har vi sikkert flere titalls med stearinlys også. Neste gang får dere bilder av hva jeg liker best på rommet mitt og hvorfor.
Nr. 1 og nr. 2;
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Nr. 3 og nr. 4;
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Hvilken lampe likte du best?

- "æsj! den e grønn!"

Magen min rumler. Anna spiste en grønn muffins idag, og den var ikke naturlig grønn med eplesmak, men gått ut på dato den 20. mai. Magemusklene våre fikk seg en real omgang, og det var bare noe av det vi lo av idag. For eksempel så hadde ei jente skrevet på et kort til bestevenninnen sin "til Marie. Hei Marie. Jeg horer du har det fint." Så hadde hun tegnet fem hjerter på den andre siden og over der sto det "farg sel". Jeg tror hun prøvde å si fargelegg selv.
Image and video hosting by TinyPic
Ellers har vi vært ute hele dagen, og siden det er så fint vær var vi kjempevarme når vi kom inn. Not. Sannheten er at tærne våre måtte pakkes inn i garn (vi fant ikke noe teppe), og der satt vi med garn rundt føttene og en tekopp i hånda. Det er hva jeg kaller sommerfølelse!

- mercredi - jour numéro deux

God morgen sunshines! Dag to på jobben begynner om en halvtime, og sunn som jeg er så har jeg tenkt å dra på butikken og kjøpe meg ett eller annet godt noe til lunsj. Det blir helt sikkert sånn smørbrødgreie man får kjøpt på bakeriet med ost, skinke og salat og min daglige dose med iste. Peach selvfølgelig. 

Idag vet jeg at vi skal få være med på teater, og i morgen blir det enda et teaterstykke og tur til Smidalen. Det er en skog 200 meter fra skolen som jeg husker kjempegodt fra da jeg gikk på barneskolen! Siden det er meldt regn, kommer jeg og Anna til å se ut som forvokste førsteklassinger der vi sprader rundt i regnbukse, lue, votter og støvler, men når vi er lærere på første trinn, så er vi lærere på første trinn. Jeg bare vet at jeg kommer til å savne dem når uka er over! 
Image and video hosting by TinyPic
Og forresten; noen macgenier der ute som vet om det går an å ta printscreen med mac? Gidder ikke å ta bilde av skjermen hver gang jeg skal lagre noe morsomt folk skriver osv, hehe. Nei, nå får jeg ordne litt på kråkereiret jeg har på hodet. Og for dere som ikke koblet så mente jeg håret mitt. 

- den stolte bærer av en mercurjakke er

Mens jeg sitter og blir deprimert av regnværet eller fosseværet som vi også kan kalle det, vil jeg at dere skal vite hvem vinneren av konkurransen min ble. Jeg vet at dere har ventet lenge, men jeg hadde faktisk glemt at jeg hadde en konkurranse gående, og nå har jeg altså trukket vinneren ved hjelp av Mia som sa et tall mellom 1 og 105. Derfor hjalp det ikke å skrive kilometerlange kommentarer : )

Mia sa det siste tallet, altså 105 og på kommentar nr. 105 stod det: Jeg ønsker meg en mercurjakke! Vinneren ble Jorid!
Så du må bare sende meg adressen din på ile.blogg@hotmail.com så sender jeg deg jakken så fort jeg får tid. 
Image and video hosting by TinyPic
 Nå sitter jeg og ser på at gamle mennesker forteller hvordan og hvorfor de mister håret, og... interessant må jeg si. Stylista ruller over tv-skjermen i kveld og jeg skal sitte som klistret forran den. Nei, nå kommer jeg ikke på noe mer bra å skrive, så derfor spør jeg: hva skal du se på tv i kveld?

- en hel dag med sære navn og refleksvest

Da var min første arbeidsdag over og for å oppsummere det hele så sluttet alt med klaging over at jeg skulle hjem. Ei lita jente som het Heidrun hengte seg på foten min, skulle ha kos på kinnet og ville bli bært rundt i fem minutter før jeg skulle dra, og til slutt måtte jeg bare si at hvis hun ikke slapp så kom jeg ikke igjen i morgen. Da var det akkurat som om hun overså meg. Men barn med sære navn er kjempekoselige!

Under her ser dere dagens antrekk og dette bildet tok jeg når jeg lekte gjemsel. Sendte melding til Anna og sa at jeg var ved edderkoppnettet og fikk svar tilbake at hun kom snart, hun skulle bare jakte på de andre rundt bingen først. Da var det liiitt vanskelig å holde seg for ikke å le. 
Image and video hosting by TinyPic
Jakke stormberg, regnbukse sfo, refleksvest sfo.
Det er så mye jeg vil fortelle dere! Jeg har vært med førsteklassingene èn dag, lært om reven, lekt gjemsel, skrevet overskrifter og lært at norge sitt flagg er "rot, vit og blot". Nei, nå må jeg slutte med pratingen min. 

Over til noe annet: Hva synes dere om det nye designet? For å "feire" at det er nytt design, skal jeg trekke vinneren av hg80 konkurransen min i morgen, og hvis du ikke har deltatt, trykk på mai 2009 i arkivet og bla til "konkurranse - vinn mercurjakke". Fikk ikke inn linken i dette innlegget. Ha en kjempefin kveld!

- kunne sovet i en time til

... men siden jeg er så spent på hvordan jobbuka på Nidarvoll skole kommer til å bli, så sto jeg opp klokken seks. God morgen forresten! Det ble hurra for playhouse disney og frokosttv og om ti minutter kommer Anna og vi skal gå til jobben sammen. En hel uke med skrikende, slående, sparkende andreklassinger kan bli litt slitsomt, men jeg håper de ikke er så forferdelige som jeg tenker meg at de er.
Image and video hosting by TinyPic
Siden jeg ikke har noen lekser i de neste to ukene skal jeg lage et nytt design. Denne gangen vil jeg ikke ha rosa, men kanskje blå? Vi får se. Må stikke!