- video - alex meraz <333


Såååå; like or dislike?

- fra i gårHåper dere skjønner at det ikke blir mye tid til blogging når jeg er her. Men her er et par bilder fra i går, og så skal jeg prøve å få lagt ut en film der Alex Meraz viser magen sin!! Ikke at det er så utrolig bra kvalitet, men. Hehe, dere vil vel se den? 

- travel update


ALEX MERAZ ER SYYYYKT KJEKK I VIRKELIGHETEN! Bare se:


Travelt! Er akkurat på veg til byen og jeg fikk ikke nett før nå. Snakkes når jeg kommer hjem! 
Gleder du deg til å se eclipse? Skriver min mening om filmen senere :-) 

- neste stopp - tønsberg

God morgen! Nå er jeg endelig ferdig med å pakke, og som vanlig fikk jeg såvidt igjen bagen min. Det er tegnet på at man har med seg akkurat nok klær, i følge meg. iPod og mobil er også fulladet, så jeg er godt rustet for å sitte i bil i 8 timer. Tar med meg macen, så forhåpentligvis blogges vi når jeg kommer frem! Nå roper mamma, så må vel bare kjappe meg. Kos dere masse idag!Hva skal du idag?

- jeg <3 naboer med internett

Da var endelig billettene mine solgt, og jeg kan stresse ned og bare glede meg til å dra i morgen tidlig. Er så heldig at det er meldt kjempefint vær i Tønsberg også, så endelig kan jeg pakke ned shortsene mine! Litt synd egentlig, at jeg som er glad i shorts, sikkert må vente helt til juli for å bruke de her hjemme i Trondheim..


Anyways. Det var helt brukbart vær rett før vi spiste middag, men så plutselig kom det svarte skyer og regnet begynte å hølje ned. Kunne nesten tatt en dusj på verandaen. Pappa ble redd for at lynet skulle slå ned i pckablene, så han koblet fra internettet, men hva har man vel ikke gode naboer med usikret nett for? Håper ikke de finner ut at de har en "internettyv".. Det hadde kanskje blitt litt flaut.

Ellers så har jeg begynt å pakke så smått til i morgen, og har laget meg en egen liten hule der jeg sitter og ser på 90210. Koselig? Åjada. Ble kjempeglad når så mange hadde kommentert på det jeg har kjøpt meg idag forresten! Dere er best ♥ Hva gjør du i kveld? Og hvordan er været?

- dagens innkjøp

Tok en liten spontantur til byen, etter som mamma spurte om jeg ville være med. Hvem kan vel ikke si nei når hun nettopp har fått feriepenger? ;-) Nei, huff der var jeg nesten litt slem. Her er ihvertfall det hun kjøpte til meg:


t-skjorte bikbok


genser cubus. Denne er SINNSYKT deilig, og i tillegg så står det jo california på den! Perfekt!


tunika/topp free quent

Hva synes du? Hva likte du best? 

- premierebilletter og hårmaske

Tjohei! I går kveld prøvde jeg en maske for håret mitt som liksom skulle kurere krusete hår. Godtroende som jeg er om slike ting, måtte jeg selvfølgelig teste den ut og det gikk bra helt til step 2 begynte å tørke. Jeg fikk fine krøller, men med det serumet i håret så det ikke bra ut. Om dere hadde stilt meg opp ved en person som ikke har dusjet håret på kanskje 3 uker, så hadde dere ikke sett forskjell. Derfor måtte jeg stå opp tidlig idag for å dusje, og nå er det akkurat som jeg liker det.

Og for et kaos det blir rundt eclipse nå! Fikk nettopp kontrabeskjed fra mams om at jeg skal på premieren i Oslo istedet for den i Trondheim fordi venninna til Maria, som jeg skal besøke i Tønsberg, kunne ikke være med alikevel. Derfor har jeg to billetter til overs til premieren her i Trondheim. Noen som vil kjøpe dem? 

- energiboost

Skal si dere noe ubermegagigaultrabra????
...................
........
.....
JEG TRENGER IKKE Å SELGE BILLETTENE MINE ALIKEVEL!!!!!!

Nå fikk jeg plutselig masse energi, så jeg stikker på en joggetur.


iiiiiiiih :-D 

- byebye eclipse

God morgen alle sammen! Idag kan jeg for første gang på mange dager faktisk se en blå himmel utenfor, så det var ikke akkurat vanskelig å komme seg opp av senga. Det var utrolig deilig å våkne til noe annet enn støvdotter og rot for en gangs skyld også, hihi :-)

Idag er det søndag, noe som betyr at over èn uke av sommerferien har blitt brukt opp. Bare jeg som synes det har gått fort allerede? Når vi da snakker om sommerferie, så fikk jeg vite idag at jeg må selge eclipsebillettene mine.... Jepp, du leste riktig. Jeg som har gledet meg siden releasedatoen i Norge kom, må selge dem. Hvorfor? Ferien vår i år er lagt til Tønsberg og vi drar på tirsdag. 20 timer før filmen starter. Hvor typisk er ikke det? Får vel bare tenke at verden ikke går under av den grunn og at jeg skal se den med en gang jeg kommer hjem igjen. For det skal jeg, uansett om jeg må dra alene. 


Føler at dette innlegget ble litt negativt ladet, så jeg avslutter med å spørre dere om den nye headeren; ble den fin? 

- rommet mitt

FERDIG! Alt som mangler nå er sengesettet, men det får bare ligge i sengesettskapet og godgjøre seg litt før jeg kommer og henter det. Har kjøpt meg nytt skjønner dere. Kjempedeilig sånn kreppstoff!! Bør testes altså, for jeg gleder meg til å legge meg i kveld. Ok, random.

Om dere lurer på hvorfor jeg bruker så utrolig kort tid på å rydde, så kan dere jo se på bildene nedenfor. Ikke akkurat olavshallen det her. Og bare sånn til deres opplysning så stod jeg helt inntil veggen når jeg tok disse bildene. Hurra for små og koselige rom!

Har du stort eller lite rom? 

- dagens innkjøp

øredobber og spenne glitter


bukse gina tricot

I tillegg ble det en hvit t-skjorte, hårkur og selvfølgelig 2 gratismagasiner. Som dere sikkert har fått med dere er jeg gratismagasinavhengig :-)

Hva synes du om innkjøpene? 

- tidenes bolleinnlegg

Etter å ha vært i byen i 5 og en halv time kan man godt si at jeg er sliten. Jeg fikk kjøpt meg en del småting pluss den perfekte buksa. Har ikke ord på hvor glad jeg er for at gina tricot har hadde halv pris på jeans akkurat idag. Hurra! Viser dere hva jeg har kjøpt i neste innlegg.

Nå skal det virkelig bli godt å få på seg ryddeklær og starte med vaskinga! Herregud, tenk det; jeg synes det er greit å ordne opp på rommet mitt. Noen holder på å vokse opp. Her er forresten 4 bilder fra dagen, og ja; jeg vet det ble en del bollebilder:
Haha, ler nesten litt av meg selv. For første gang i historien er bolle hovedfokuset på 4 bilder. Stolt.

Liker du å rydde? 

- sosial dag coming through

Føler jeg har levd alt for lenge uten noe som helst sosial omgang nå, så idag har jeg bestemt meg for å dra til byen med Tone. Det var så utrolig deilig å sminke og ordne seg litt idag når jeg stod opp, for etter 4 dager med joggebukse, slaskeklær og au naturel ble jeg egentlig litt lei. Utrolig, men sant!

Nei, nå snakker jeg meg bort her. Bussen går ikke før om en halvtime, så jeg har egentlig masser av tid til å sitte her og skrive til dere. Her er dagens outfit forresten!:cardigan vila topp bikbok bukse vero moda øredobber favorittene fra gina tricot

Har forresten noe jeg må fortelle dere når det gjelder mandag, men det får vi ta i neste innlegg. Nå må jeg finne pengene mine! En halvtime var mye kortere enn jeg trodde, hihi :-) Toodles!

Hva skal du idag? 

- agogdodenonesos

Hei! Lenge siden sist nå, og jeg har vært opptatt helt siden sist. Skal ikke sitte å ramse opp alt jeg har gjort, men kan vel fortelle dere at jeg har vært på Agdenes som ligger ca 2 timer utenfor Trondheim. Det er her bestemoren min bor, og bortsett fra hjemme og Hitra er det yndlingsplassen min å være. Det er så nydelig der! Verdens fineste plass om sommeren ihvertfall.

Nå har jeg da pakket ut av bagen min og holder på å rydde i klesskapet. Har en del klær som skal kastes ja! Eller kanskje jeg skal gi dem til frelsesarmeen.. De er jo ikke utslitt akkurat. Nei, må vel bare fortsette. Her er bilder fra dagene som har vært, så snakkes i morgen!


Hva driver dere med om dagene da? 

- korpstur 2010

Tenkte bare jeg skulle legge inn noen bilder fra korpsturen. Vi tok forresten igjen suksessen fra i fjor og vant marsjkonkurransen i år også! I tillegg har jeg opplevd å bade når det hagler. Namnam. Nå skal jeg pakke ut av kofferten, og pakke en ny bag for jeg drar nemlig til Agdenes!


Hva synes dere om bildene? 

- pakkerrrrr

Så gøy at det var så mange som likte videoen! Lol, dere maser og maser om videoblogg, men nå skal jeg aldri lage det igjen... Dagens lille skjennepreken.

Nå sitter jeg og grugleder meg til i morgen. Gleder meg fordi vi endelig skal på korpsturen jeg så lenge har gledet meg til, og gruer meg fordi det er siste dag med 10A. Tårene kommer til å renne helt villt, og mest av alt har jeg lyst til å ta med meg klassen min over på videregående. Vi har det jo så bra sammen! Gruer meg virkelig til å gi slipp på det. 

..Men så vet jeg jo at jeg kommer til å treffe de fleste senere også da! Venner for livet, sier jeg bare. Venner for livet. 
Ellers så pakker jeg litt til helgen:
Finn èn feil!!!! hahaha.

- videoblogg!


Skjønner ikke hva det er med meg og det å ta bloggpauser. Kommer jo tilbake igjen uansett! Haha, håper dere liker videoen.

- brb

Hei dere! Jeg går inn i min siste uke på Sunnland, og min siste uke i grunnskolen. I tillegg er det snart sommerferie, så jeg tar bloggen litt som andrevalg de neste dagene. I tillegg skal jeg på korpstur til helga, og vil kose meg i stedet for å ha bloggen konstant i hodet hele tiden. 

Håper dette går greit, og så snakkes vi når jeg har noe å fortelle dere! Ha en kjempefin uke :-)


- bilder fra bursdagen

God morgen! Forbered dere på blogghistoriens lengste bildeinnlegg. Hadde det kjempekoselig på bursdag i går, og føler at dette er en gjeng jeg absolutt ikke kommer til å miste etter sommeren. Faktisk så tror jeg det blir enda bedre å holde kontakten når ikke alle går på samme skole! Gleder meg faktisk litt jeg. Uansett, her er bilder fra en fortreffelig (heyheyhey) bursdag:


Marthe Duck og Ida Duck.

Dansing på g. Meg, Tone, Maren, Emira og Tone.


Bursdagsbarnet!


Anstendige og pene...


... før villdyrene bryter løs! Hahaha, Marthe er så PEN.


Love you.


Maren, Stine, Tone og meg.


Kjerstin prøvde å dytte meg ned fra verandakanten! Neida.


Dette er så fiiint!


Fake legs or not?Hva synes dere om bildene? 

- bursdagsantrekk

Hei! Har vært skikkelig stresset i hele dag, og har nesten vendt hele skapet mitt på hodet for å finne noe å ha på meg i kveld. Endte opp med noe enkelt, men greit og vi sier som de gjør i remareklamen; det enkle er ofte det beste! Fant ut etterpå at jeg minner meg selv om en hippie-kinda ting, men det får så være. Jeg liker det!

Som dere sikkert har skjønt, så skal jeg på bursdag i kveld og bursdagsbarnet er ingen andre enn min kjære Marthe. Gleder meg kjempemye til å ha det koslig med nesten alle jentene mine i kveld, og så håper jeg at resten av jentene har det kjempekoselig på overnattingstur i marka! 


Topp: gina tricot Shorts: bikbok Sko: din sko


Øredobber: h&m


Armbånd: fått i gave fra Marthe <3

Hva skal dere i kveld? 

- pink tulip
Hvilket likte dere best? 

- outfit 10.06.10Alt fra gina tricot, faktisk! Bortsett fra jakka som er fra cubus.

Hadde en kjempefin dag på skolen idag med volleyballturnering og is, og lærerne var ekstra snille da de bestemte at vi fikk slutte halv 2. Deiliig! Nå skal jeg ligge ut i sola og slappe av litt før jeg drar på spilling, og så skal jeg prøve å ordne med en liten bildeserie til dere. Spennende :-)

Hva synes dere om antrekket? 

- bilder fra idag


Og ja, jeg prøvde meg på den "skummel-ida"-looken igjen. PEN:

Har dere hatt en fin dag?

PS: Streiken er over så jeg må på skolen i morgen :-( Flaks at det er meldt 18 grader og knallsol da, for vi skal ha ballturnering!

- innkjøp

Jeg og Stine dro en tur til byen idag, og her var det jeg kjøpte meg:

Tights fra gina tricot, 199,-
Armbånd fra h&m, 29,50,-

Og sist, men ikke minst:

:D:D:D:D:D:D:D:D

Nå har jeg fått besøk av Ka og Ki, og vi skal ut og ta bilder. Snakkes senere i kveld! 

Likte dere det jeg kjøpte? 

- guitar hero

God morgen!
Akkurat nå sitter jeg i stua og hører på at en av naboene mine spiller elgitar på verandaen. Jepp, dere leste riktig. Elgitar. Jeg tør ikke å se ut vinduet for å se hvem det er, for hva hvis han ser meg?! Personen som holder på har spilt siden kvart på 12 idag, så dere kan jo gjette dere til hva jeg våknet av. Ingenting som er så herlig som å våkne av litt god, gammel elgitarmusikk <3<<3Hva er det rareste dere har våknet av? 

- det finnes en gud:

Jeg er sikker på at dere ikke har noen som helst aning om hvor stort tak som nettopp slapp taket i magen min nå. Seriøst, dette er tidenes gladnyhet. Det som jeg har gått og gruet meg til hele dette skoleåret, slipper jeg!! SYKT!- meg + eksamen = ?

Nå er dere sikkert kjempespente på hva det blir mellom meg og eksamen? Veeeel...

Jeg får vite det i morgen! 

Altså, om streiken varer til etter klokken 11 i morgen, så slipper jeg muntlig eksamen og hvis den avblåses før klokken 11 må jeg ha den. Sykt ekkelt å tenke på, dere aner virkelig ikke! En del av meg har bare lyst til å mutere til et gigantisk ett-eller-annet slik at jeg slipper å komme på skolen igjen før etter sommeren..Må vel bare bite tennene sammen og komme meg gjennom det uansett.

Èn ting har jeg ihvertfall klart hvis jeg kommer opp i fransk muntlig, og det er "jeg vet ikke". Har hørt at det er lurt å kunne det til spørsmålene man får etterpå. Hehe.


Hva ville dere ha kommet opp i?

- new shoes


Løpe-/fritidssko, XXL 499,-
Sandaler, Din Sko 499,-

Like? 

- finger's crossed

God morgen folkens! Som dere sikkert har fått med dere gjennom media, så er store deler av Norge i streik inkludert her jeg bor. Det vil si at skolen min har streiket siden torsdag i forrige uke. Nå har det seg sånn at jeg egentlig skal trekke hvilket fag jeg kommer opp i til muntlig eksamen idag, men på grunn av streiken håper jeg selvfølgelig at jeg slipper. 

Dette ble litt uoversiktlig, men skolen jeg går på har bestemt det sånn at alle elever i tiende skal møte opp klokken 9 uansett om det er streik eller ikke, og det er her uromomentet ligger. Det er ingen av oss som vet om vi kommer opp eller ikke. Kanskje har skolen søkt for å få oss opp i muntlig, eller kanskje har de vært snille og latt det være. Dere aner ikke hvor spent jeg er! Krysser derfor alle fingre, tær, hår og alt mulig og håper på at jeg slipper muntligeksamen og kan ta en velfortjent sommerferie!Og om dere er religiøse: plis be til guden deres slik at jeg slipper! Og husk å kryss fingrene for meg da :-) Snakkes etterpå når jeg har fått vite skjebnen. HAHA.

- videoblogg


Hva synes dere? 

- bilderHaha, dette bildet er sånn "kom inn i min skogsstiiii, kjære deg". DØR.

Lover dere, over 98 prosent av bildene skal aldri se nettets lys, men her har dere i alle fall noen. Vi spilte også inn en film der vi spiser marshmellows og holder på med noe kalt Chubby Bunny (idè fra www.bambooandbutterflyes.blogg.no). Laster den opp til dere senere idag, så bare følg med :-)

Hva synes dere om bildene? 

- anonymt

God kveld! Nå sitter jeg og Tone og laster opp bilder vi har tatt idag. Kommer til å legge ut et kjempestort bildeinnlegg i morgen, så dere får se! Gled dere, sier jeg bare :-)

Er på Tone sin utrolig trege pc nå, så greier ikke å laste opp noen bilder til dere. Sorryy!

- t.f.t (tid for trampiz)

God morgen dere! Idag tror jeg det kommer til å bli en super dag. Sola skinner nemlig på himmelen, så jeg og Tone skal sette opp trampolina hennes! Vi skal prøve å holde oss innenfor tiden vi brukte i fjor, for da var det rundt 3 timer av våre dyrebare liv som gikk bort på å sette den opp. Håper i såfall vi har lært litt på det siste året og greier å holde oss til ca 2 timer ihvertfall. Det hadde vært litt greit.

Tror ikke jeg kan gå i shorts idag uansett, da.. Blåflekkene jeg har fra veltet har blitt både gule og grønne, så det ser utrolig lite fint ut. Jeg ser rett og slett litt mørbanket ut på beina, og det er ikke akkurat noe jeg vil gå og vise frem heller. Får vel bare vente å se om de går bort snart! Ellers så har jeg sett litt i "vi i villa" idag, og drømt meg helt sykt bort.Men hvem har vel sagt at det ikke er lov å lese villablader når man bor i rekkehus?
Har dere trampoline? 

- daffefredag

For første gang siden jeg ble født sikkert, så har jeg daffet på en fredag. En fredag, dere! Vanligvis pleier jeg alltid å være så skolelei på fredager at jeg hopper rundt og feirer helga, men siden streiken enda ikke er ferdig så ble denne fredagen ukas daffedag, Litt godt egentlig, med tanke på at daffefredagen min blir ødelagt ved spilling klokka 8 i kveld. Hvor skrudd er ikke det?

Anyways. Siden sist dere hørte fra meg har jeg gjort mye gøy. Planen var egentlig å rydde i klesskapet mitt etter som jeg er hjemme alene, men når jeg åpnet skapet og det så ut som skapet til Carrie bare at ALLE klærne var i hulter til bulter, så bestemte jeg meg for å ta det en annen dag. Men ja, jeg har fått tid til to ting idag:


..tatt bilder av meg selv. Hihi, noe må man jo gjøre når det er daffefredag.


..og facsinert meg over at den ene delen av plena vår vokser mye fortere enn den andre. Seriøst, det har ALLTID vært sånn. Noen som vet hvorfor? 

Lenge siden dere har ryddet i klesskapet, eller? 

- innkjøp

Jumpsuit fra BIKBOK.

Shorts og topp fra BIKBOK.

Øredobber fra GINATRICOT. Åh, elsker disse. De kommer jeg til å bruke hver dag!

I tillegg til dette så kjøpte jeg meg en ny beige bukse, for siden den gamle ble ødelagt da jeg velta med scooteren så måtte jeg jo ha en ny yndlingsbukse! Sånn neglelakk for å styrke neglene ble også med meg hjem, og jeg håper at den hjelper meg å slutte med neglebitingen. 

Like? 

- mobilblogg: jeg og Renate kjørte oss en tur til byneset og nå sitter vi og spiser smash :) derfor få

277975-1-1275595933851.jpg
mobilblogg: jeg og Renate kjørte oss en tur til byneset og nå sitter vi og spiser smash :) derfor får dere se hva jeg har kjøpt idag i morgen i stedet. Håper det går greit. God natt!

- travel update!

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen uten verken å krasje eller velte. Fliiink! Jeg har kjøpt meg masse fint som jeg gleder meg til å vise dere, men nå må jeg kjappe meg på spilling! Snakkes etter det!

Disse øredobbene fra gina tricot var ihvertfall en ting jeg kjøpte:


Like? 

- scootervelt

I går nevnte jeg såvidt at jeg hadde vært med på en litt dramatisk scootertur. Nå kan jeg fortelle litt mer om hva som skjedde. 

Kvelden startet med at jeg og Marthe skulle kjøre oss en tur på city syd. Vi gjorde det, og etterpå fant vi ut at vi hadd lyst til å dra på en litt lengre tur, så vi kjørte til Klæbu (sorry til dere som ikke bor i Trondheim!). Når vi var på veg hjem igjen var det en rundkjøring som skulle passeres, og jeg kjørte sist. Det både regnet og vegen var grusete, så jeg greide selvfølgelig å skli på grusen når jeg skulle svinge, og ble kastet av scooteren. 

Det hele skjedde utrolig fort, så fort at jeg ble overrasket selv, og jeg tror jeg kom i en liten sjokktilstand når jeg prøvde å løfte scooteren opp igjen. Hanskene var selvsagt glemt av hjemme og iiiiskalde fingre som jeg måtte bruke for å ta meg for var absolutt ikke noe godt. Heldigvis var det en mann som stoppet og hjalp meg, så det gikk bra til slutt. 

Det eneste "beviset" på scooteren min er et par riper pluss at speilene lever sitt eget liv, men ellers er den helt fin og det er jeg kjempeglad for! Jeg fikk også et par skrubbsår, men de er så små at de nesten er ubetydelige. Men yndlingsbuksa mi og skoene ble ødelagte :-( 

Lol, leggen min så ut som et lår på dette bildet.


Så kommer vi til punktet der vi skal se positivt på ting, og her er vel det; nå vet jeg i allefall hvordan det er å velte med scooter!

- piczzzz

Her er noen bilder fra dagen idag, og siden jeg har ganske vondt i hånda enda etter en litt dramatisk scootertur med Marthe, så dropper jeg å skrive mer og går heller og legger meg. 

Skjer med å være så sykt fotogen da? 

Hahahah, ble litt klatring på Gaute også. Monkey.


- streik, finvær og grilling sounds good

Endelig har streiken kommet til min skole også, så idag skal jeg ut å grille med klassen min i finværet. Så jeg tror bare jeg hopper ut av senga for å finne noe å ha på meg, jeg :-) Datafri idag, så slipper jeg å tenke på bloggen. Hvis det er finvær ute bør man skamme seg når man sitter inne og glor på en dataskjerm. Snakkes!!


Hva skal dere idag? 

- summer


Følelsen av at det er sommer. Følelsen av at man har 2 måneder med ferie. Følelsen av sola som treffer kroppen. Følelsen av å kunne gå i lette klær. Følelsen av å være ute hele tiden. 


Det å bruke masse tid på grilling. Det å bade i havet. Det å ligge på stranden. Det å dra på ferie. Det å ha venner å dele den minste lille opplevelse med. Det å høre sanger som du forbinder med akkurat det spesielle minnet senere. 


Finvær. Jordbær i solnedgangen. Strandliv. Venner. Latter. Frihet. Reising. Flip Flops. Shorts. SOMMER 2010 <3

Hva forbinder dere sommer med?