- idahumor

Jeg fikk med meg 1000 kroner til Østersund, og ehm.. Jeg brukte opp alt bortsett fra 100 kroner. Og selvfølgelig måtte jeg kjøpe to kex til mamma - det var jo derfor jeg kom. I følge henne. Dere får se hva jeg kjøpte meg senere, for kameraet ligger igjen hjemme og jeg spyr heller enn å bruke mobilkameraet. 

Nå skal jeg legge meg og sove litt (!) og fordøye den gigantiske mcdonalds-burgeren jeg spiste idag. Første gangen på lenge at jeg faktisk spiste der, og selv om jeg forlot halve burgeren i søppelbøtta, så var det egentlig litt deilig med feit fastfood også. Forresten; rekk opp hånda de som ler av denne videoen!
Det er dette som kalles idahumor!

- jeg har da aldri hørt om gina tricot?

Hei og god tidlig morgen! Jeg og Marthe la oss ikke før sent i går kveld, så dere tenker sikkert hvorfor i huleste jeg er oppe så tidlig, men sannheten er at idag skal vi til Østersund på shoppingtur! Det med shoppingtur skrev jeg når vi skulle til Åre også, men når nesten alle butikkene er Marthe-butikker, altså skibutikker, ble det ingenting på meg. Bortsett fra garn da! 

Uansett så er Østersund en by hvor de har en butikk som heter Gina Tricot. Noen som har hørt om den? Er den bra? Har de fine klær der? Neida, selvfølgelig vet jeg hva Gina Tricot er! Dessuten har jeg hørt at Østersund-butikken er svær også. Lucky me. 

Ellers så er jeg fortsatt på Storlien og koser meg skikkelig, bortsett fra at jeg savner dyret nedenfor. Nok chitchat, because now I'm going to Østersund, baby! 
bilde 110
Hva skal dere idag?

- jeg føler meg som en full fantaboks

God kveld i stugon! Nå sitter jeg og Marthe med hver vår pc og blogger begge to. Eller, jeg kan jo ikke si at jeg vet hva Marthe gjør, etter som hun sitter med pcen vendt fra meg, og nå sitter hun og sier at hvis pcen hennes funker så skal hun gifte seg med meg. Forlovelse i sikte? Neida. Pcen hennes er en drittpc, så det tror jeg vi kan se langt etter.

Så over til overskriften. Det er ikke fordi jeg er full eller noe sånt, men fordi jeg er glad. Jeg er sikker på at 99% av magesekken min er full av Fanta, og hva blir jeg da? Jo, glad. Hva skal jeg kalle det? Saklig? Liker dere fanta forresten? Og her er bare et lite bilde for å vise dere hvordan jeg føler meg.
cocacolafantaorange
Jepp, jeg er kunstneren. 

- cravings from topshop

recently updated
Og gjett hva? Topshop sender til Norge! Har du funnet noe fint der?

- sommermeninger

Etter mine tenkninger har jeg funnet ut at det bare er litt over 20 dager igjen til skolen begynner, og da kommer jeg på at sommeren har gått ufattelig fort. Det har ikke vært sånn at hver dag har vært et slit å dra seg gjennom, men dagene har gått seriøst fort. Uheldigvis. Så nå sitter jeg her da. Og venter på at neste sommer skal være dobbelt så lang. Nei, Ida, nå må du slutte å klage. Det er jo fortsatt 20 dager igjen med sol, bading, vennetreffing og leksefri! Håper jeg.

dsc00531

- the girl and the robot og ny sveis

Altså jeg er jenta og Marthe er roboten. Hekleroboten, vel og merke. Nå sitter vi ihvertfall og hekler pannebånd, og hører på musikk. Sommerferie? I natt bestemte jeg meg for å klippe bort de slitte tuppene mine, og gjett hvem som stilte opp? Jepp, Marthe. Så nå har jeg perfekte tupper som kan sees - og luktes på lang avstand. Marthe skal bli frisør, nemlig.

Senere i kveld skal vi spise deilig Torilpizza, og hvis dere trodde at Toril var en ny grønnsak så tar dere feil. Toril er mamman til Marthe. Så vet dere det også. Etter det blir det dusjing, for begge to ser ut som et troll eller noe i den duren, som ikke har gjort noe med håret på mange år. Blir spennende og se hvordan håret mitt blir når jeg dusjer det!

dsc00815
Gjett hvilket som er mitt?

- VIDEOBLOGG; photobooth


God kveld! Nå sitter jeg og Marthe og venter på mat og ser på addicted to boobjobs. Top Model og playboyjentene har vi også sett på, så dette har vært litt av en tv-kveld! Love it. 
Etter som begge to døgna i natt har vi masse søvn og ta igjen, så etter en herlig kyllingfilet-middag tar vi toget til drømmeland, før vi tar toget videre til Åre i morgen. It's shoppingtime!
Hva gjør dere i kveld?

- hvilken header bør jeg ha?

Nå har jeg og Marthe kommet oss trygt til hytta uten noen reiseproblemer. Selv om vi måtte vente en halvtime utenfor togstasjonen, så var gleden stor da vi oppdaget at de hadde internett der! Gleden ble enda større da jeg logget på mailen min og så at Nina hadde laget tre headere til meg, men nå aner jeg ikke hvilken jeg skal ha. Help me!

idaheader1

idaheader2

idaheader3
Nr. 1, 2 eller 3?

Edit: Det ble nr. 2

- ida leker seg med macen

Tro det eller ei, men fra dagen jeg kjøpte meg mac og til idag så har det blitt tatt 1023 bilder med photobooth! Klassen har skylda, sier jeg bare. Jeg kan ikke sette ifra meg pcen på pulten min uten å komme tilbake til en haug med bilder. Og videoer selvfølgelig. Lekkert.

Anyways. Nå har jeg pakket tannbørsten og er klar for å dra til Storlien! Om tre kvarter kommer Marthe og henter meg, og i den neste en og en halve timen sitter vi og spiller sims 3 på toget. Hurra! 
photo booth

Hva skal dere idag?

- jeg er sjokkert

For det første så får jeg ikke sove, og må snart ty til telling av sauer, lam, geiter og gud-vet-hva hvis jeg ikke sovner snart. Gjett hvemsom kommer til å troppe opp på togstasjonen i morgen nærmest med svartsekker under øynene? Togpassasjerene kommer til å bli livredde når de ser meg og Marthe nærmest gli over gulvet. Nesten som spøkelser, kan man si.

Den andre tingen jeg skulle si var at jeg leita gjennom den gamle pcen min isted, og fant plutselig et sykt vanskelig stilsett som jeg hadde fått fra en eller annen en gang. Derfor blir det nå slutt på at dere spør meg om noe fra designet mitt, og det er egentlig ikke fordi at jeg ikke har lyst til at dere skal gjøre det, men fordi jeg kan ingenting selv. 

Men nå kommer trøttskrampa og tar meg snart, så jeg må vel prøve å "få i meg" litt søvn. Neste gang vi snakkes, er jeg på Storlien!
img0460
Skulle likt å fått med meg soloppgangen nå.

- design- og korpssnakk

God kveld! Nå sitter jeg godt plassert i senga og hører på paranoid av Jonas Brothers. Jeg liker egentlig ikke sangen, men den funker. Samtidig begynner jeg å bli grundig irritert på stilsettet. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha bloggen min, men får det ikke til. Flere som har det sånn? Derfor har jeg ordnet sånn at det er det gamle designet mitt som vises, frem til Nina har laget en header til meg. Cant wait!

155
Forresten. Dere husker jeg pratet om at korpset mitt vant marsjkonkurransen i Gjøvik? Her ser dere hvorfor.

- jeg har fått pannelugg!

For første gang i mitt femtenårige liv skal jeg ta sol. Seriøst, jeg aner ikke hvordan eller hva jeg skal gjøre, og i frykt for å høres ut som en fjortis som synes at "å ta sol er det kulezte som finnes på jorda lizm", så må jeg bare si at det er første og siste gang jeg gjør det. Det er kun for opplevelsen sin skyld, og for at jeg skal vite hvordan det er. Ikke rart jeg ble Hermine Grang på en test jeg tok i går. Høres ut som den geeken. Ønsk meg lykke til!
sol
Forresten; hva synes dere om panneluggen min?

- blogg vs. blogg

vs
www.drea.se VS www.kristinaandersen.blogg.no
Min favoritt er Drea. Hva er din? Forresten; er det noen som vil være med på vs neste gang?

- paljetterrrr

Her sitter jeg med vondt i skuldra og er kjempeglad over at macen min passet akkurat inn i pcmappa mi. Lykke! 
bilde 190
Likte du den?

- nettbutikker, planer og solbrillesnakk

God morgen kjære dere! Nå tror jeg at det største gledessjokket over at jeg faktisk har fått meg bankkort, har gått og lagt seg. Jeg løy på bloggen i går, og sa at jeg la meg kvart på ni. Det gjorde jeg altså ikke. Istedet for å se en askepottfilm, ble det til at jeg søkte opp nye nettbutikker helt til klokken ble halv ett! De jeg fant som jeg garantert kommer til å bestille noe fra er MonikapolitanNelly og Topshop. Jeg kjenner ei jente som kommer til å ta helt av... Bra jeg ikke har kredittkort, det hadde blitt dyrt. Haha.

Idag skal jeg først rydde og vaske rommet mitt igjen, før jeg drar en snartur til byen med Tone. Jeg skal nemlig kjøpe meg en pcbeskytter, og når man først skal kjøpe seg det, så må det jo bli en stilig en! Min skal være med paljetter og jeg vet akkurat hvor jeg finner den; ordning og reda. Tipper at jeg kommer til å få sjokk når jeg får se prisen. 
Så over til noe trist. Jeg har greid å knekt de lyseblåe solbrillene mine! Ikke at man skal forvente så mye av et par martnasolbriller, men alikevel. Jeg likte dem! 

Nok sutring. Frokosten står på bordet (takk mamma) så jeg må stikke. Kos dere idag! Oi, "idag" fikk jeg til å skrive uten å se på tastaturet!
img0065

- sånn ser det ut på agdenes

img0380
img02772
img0185

img0408
Alle bildene er tatt av meg bortsett fra nr. 2 og 3.
Så til en gledelig nyhet; topshop har begynt å sende varer til norge! Og ikke nok med det, men nå har jeg endelig skaffet meg bankkort også! Hei, det ble to gledelige nyheter. Nå skal jeg se en askepottfilm, og så skal jeg legge meg, for i morgen blir det pcveske-kjøping God natt.! Likte du bildene?

- borte bra, men hjemme best

img0385

img0399
Begge tatt av meg.
Oskar kom fem minutter etter at jeg skrev det siste innlegget og endelig er jeg hjemme igjen. Nå er det dusjing som står på planen og så skal jeg rydde ut av kofferten min. Det blir herlig! Kommer forresten et bildeinnlegg med hvordan det ser ut der jeg har vært de siste dagene litt senere i kveld. Kos dere videre!

- Hei! Nå sitter jeg og venter på at oskar skal komme tilbake fra skog

DSC00811.JPG
Hei! Nå sitter jeg og venter på at oskar skal komme tilbake fra skogen. Jeg er sikker på at han har luktet det i hele dag at vi skal dra og plutselig ble han borte. Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere litt bedre hvordan det ser ut her, for det er dere sikkert nysgjerrige på. Nå skal jeg opp i skogen igjen og se mer etter oskar, så håper jeg at dere har det kjempefint! Klem ida

- kjapp update

Endelig er jeg hjemme fra fisketur og skriver egentlig bare for å si at jeg skal til bestemoren min og hente Oskar og kommer ikke hjem før senest på torsdag. Nå skal jeg skifte til tørre klær, og få i meg litt ordentlig mat så drar jeg. Lover å mobilblogge!
41388041245879225828n600
Forresten; det siste jeg vil nå er å dra til bestemor. Uansett så må dere kose dere! Hva har du gjort i sommer så langt?


- Hei alle sammen! Da har jeg endelig kommet meg inn i teltet hvor jeg s

DSC00783.JPG
Hei alle sammen! Da har jeg endelig kommet meg inn i teltet hvor jeg skal være de neste 24 timene. Hele den lysegråe buksa mi har blitt mørkegrå, så det sier litt om hvordan været er. Lekkert! Men selv om det regner som om det skulle ha vært høst, så er det en ting som er bra. Det er mobildekning her! Hvordan har dere det?

- dårlig nyhet og videoblogg!

At jeg drar på en-natts fisketur idag og kommer sikkert ikke hjem før i morgen, hvis ikke mamma og pappa har bestemt seg for at vi skal dra å hente Oskar samtidig. Denne sommeren er familien min veldig spontan og gjør ting etter hvert. Jeg liker det ikke. Men èn ting kan jeg love dere; det blir mobilblogger! Ha det kjempefint mens jeg er borte, og som plaster på såret filmet jeg en liten videoblogg i går. Kos dere, og le høyt!

 

- to dårlige nyheter

God morgen! Idag har jeg en dårlig nyhet til dere, men jeg vet ikke helt når dere får vite den enda. Den er ikke så dårlig som at jeg skal slutte å blogge, for det har jeg ikke tenkt til, men det er en nyhet som jeg absolutt ikke har lyst til å dra på. Så vet dere det, det er noe jeg skal dra på. 
Litt av en måte å starte dagen på, så vi kjører i vei med enda en ting; vi fikk bare tre krabber i går. Det hjalp ikke med en kul, rød båt eller solbriller på sjøen for krabbene ville ikke sette seg inn i krabbeteinen, men så grådige som de var så spiste de opp maten. Jeg holdt på å si at det var typisk krabber, men jeg vet ikke hva som er typisk dem, så det tror jeg at jeg holder inni meg. 

Nå er det frokost! Kos dere idag!crabs

 boat
Liker du krabbe?


- jeg liker egentlig ikke blonde gutter

Jeg er sikker på at jeg ser ganske rar ut her jeg står med pcen halvveis ut døra og prøver å finne signal. Ekke lett det der! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skattejakt og med en haug blonde gutter på 4-5 år, så det var jo egentlig ganske gøy. Godteripremie fra nidar ble det på meg også. 10 sjokoladebiter gjør godt når man har gått hele 3 kilometer! Han ene gutten var forresten bare så søt at jeg måtte se på han, og plutselig sa han "ka e det du glor på?" Da var han plutselig ikke så søt lenger. 

Men nå skal jeg skifte sokker etter at x antall sølepytter bestemte seg for å drukne skoene mine. Haha.
dsc00779
Lyse eller mørke gutter?

- vinduet mitt har fin utsikt

Idag er det tredje gangen jeg våkner opp i senga mi på Hitra og for første gang på disse tre dagene jeg har vært her oppdaget jeg at jeg har ganske fin utsikt! Vanligvis pleier man jo å se på dette med en gang man kommer inn på rommet, men jeg oppdaget det først idag. Lekkert. Noe jeg oppdaget nå nettopp er at jeg har begynt å skrive "lekkert" ganske ofte også. Vet ikke hvor jeg har fått det fra, men det har en positiv betydning ihvertfall!

Idag er planen å legge ut krabbeteiner, så får vi håpe jeg får flere krabber en sist gang. Da ble det nesten bare nok mat til katta her som er 7 kilo. Søk på "pusur" på google, så finner dere noe som ligner. Men uansett så er sol, krabbe og sene sommerkvelder virkelig sommer! Akkurat nå skinner ikke sola, men det går det an å gjøre noe med. Dessuten er det utrolig kult med en knallrød båt også. Når jeg sitter på den, føler jeg meg som Mette Marit når hun sitter på kongeskipet. Lekkert igjen.

Så har jeg en bitteliten ting til å si til dere og det er at dere må ta dere en tur innom Ida sin blogg som forresten har fått nytt design! Tror hun blir kjempeglad hvis dere kommenterer det. 
dsc00775
My crib.
dsc00771
Hva er typisk sommer for deg?

- "vil du ha kake da?"

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra slektsbesøk som vi alltid er på når vi er her, bare at vi får servert kaker og brus på hver plass vi kommer til. Skulle gjerne ha spist alt, men da hadde jeg sett ut som en overvektig Max Mekker til slutt og ja... Dere vet hvordan det hadde sett ut. Ikke pent.

Jeg har egentlig veldig dårlig tid nå, fordi jeg skal ned og spise toast og så skal jeg på et skuespill som heter Maren. Det er om ei jente som ble henrettet for noe hun ikke hadde gjort tror jeg. Triste greier iallefall. Ja, og en ting til: jeg lurer på om jeg skal ha en konkurranse snart, men vet ikke hva dere vil ha til premie. Så hva vil dere ha?p7170280
Toast eller geitemat?

- hvilken dag er det idag?

Er det èn sang jeg husker fra barnehagen, så er det den der "hvilken dag er det idag, hvilken dag er det idag. Er det tirsdag? Er det tirsdag?" Den skulle de ha spilt på den radiokanalen som sender sanger fra de siste fire tiår! Er det radio 1? 
Uansett. Er det flere enn meg som ikke har kontroll på dagene i ferien? Det eneste jeg vet er at det er 18. juli, men om det er fredag, lørdag eller søndag, det vet jeg ikke. Jeg er sikker på at jeg kommer til å oppdage en helt ny sykdom når jeg blir eldre, nemlig dagglemmingen. 

Villsauphotoshooten jeg skulle ha i går gikk ikke så bra. Villsauene er ikke akkurat fotogene og jeg tror ikke at jeg fikk tatt ett helfigursbilde av en sau. Alltid skulle det komme en annen og trykke nesa si oppi kameralinsen. Lekkert. Jeg tror dere får nøye dere med den fine tegninga mi. 

Oskar er på ferie til bestemoren min og vi skal hente han på onsdag tror jeg. Hvis det er noen jeg savner akkurat nå, så er det han. Dagen blir ikke helt den samme uten, som de sier i vgreklamen. 
missu
Har du noen du savner akkurat nå? 

- noen som vet hva lakris er på engelsk?

Jeg har funnet ut at det å være forkjølet er kun negativt likevel. Selv om sola stråler utenfor og gradestokken er godt over 20 grader, så må jeg gå ut i svart collegegenser og joggebukse. Hurra for sommern! Idag har jeg rukket å gjøre mye rart, og en av de tingene er at jeg endelig har fått ordnet meg bankkort! Får det ikke i posten før om en uke, men når jeg får det skal jeg virkelig slippe meg løs på Nelly og kjøpe nesten alt jeg har siklet på. Gleder meg!

En annen ting jeg også har fått tid til idag er å dra på "hopsjødagan", en bitteliten festival på Hitra som minner meg litt om martnan i Trondheim. Nå ble det fryktelig til trønderske ord, men da lærer dere noe av å lese bloggen min ihvertfall! Uansett så er det ingen martna uten lakris! Jeg kjøpte meg tre stykker, men tutti frutti er helt klart favoritten.
dsc00769

dsc00767
Hva er din yndlingslakris?

- bildeserie #2; geitene

Fikk ikke tatt noen bilder av villsauene enda uansett på grunn av batteritiden til kameraet mitt. Lekkert. Her er ihvertfall geitene!
p7170282

p7170283

p7170285

p7170286
Liker du geiter?

- villsaupreik

Hei og god morgen! Her ligger jeg i senga og lurer på om jeg skal stå opp. Hvis jeg står opp nå er det større sjanse for at pappa blir med meg til kjøpesentret (wow) på Hitra for å ordne bankkort til meg og hvis jeg blir her er det større sjanse for at jeg blir lengre oppe i kveld. Hva skal jeg velge?

Idag hadde jeg tenkt å gå ut å ha en liten fotoshoot med villsauene. Har prøvd å tegne en her under, men tror kanskje at bilder er litt bedre. Noen av dere tror helt sikkert at jeg har villsauer i hagen som klipper gresset om kvelden, men sånn er det ikke. Tror ikke familien Sletvik er noen villsauer-i-hagen-familie akkurat. Jeg er på Hitra og søskenbarnet til mamma har 100 villsauer, som ikke lever opp til navnet sitt. Vanlige sauer er villere. Det er jeg helt sikker på.

Forresten så har søstra mi bursdag idag, så si gratulerer med dagen til henne! 
Nå skal jeg gjøre meg klar til frokosten og så bærs det ut, som det så fint heter på trøndersk.dsc00685villsau
Hva skjer hos deg idag?

- VIDEOBLOGG; jordbærgrilling

Dere må skru opp lyden på fullt fordi Anna var så smart og holdt over mikrofonen.

- jeg har blitt forkjølet!

Ja du leste riktig. Jeg er sikker på at hele familien er drittlei av at jeg snufser hele tiden, og jeg er drittlei av det selv også. Tro meg. Det er ingenting som er verre enn å være forkjølet. Bortsett fra å spise seg selv da, selvfølgelig. Æsj, nå fikk jeg ekle bilder i hodet. Nå kom jeg akkurat på noe som er positivt med å være snufsete; den trenger ikke å ødelegge sydenturen min i år! For jeg skal nemlig ikke til syden! 

Idag drar jeg til Hitra på besøk hos søskenbarnet til mamma og halve slekta mi. Vanligvis når jeg reiser bort har aldri plassene jeg skal til internett, men denne er ett unntak; de har internett! Hele hjernen min hopper av glede, så får vi bare håpe på at jeg ikke glemmer igjen macen i gangen. Det hadde virkelig tatt seg ut! 

Nå skal jeg begynne å rydde rommet mitt snart. Jeg frykter at det er ganske lenge siden sist, og at mitt kjære rom trenger en overgang. Sist jeg ryddet fant jeg jo faktisk en maur i bokhylla. Her leses det bøker!
2939kdy
10 poeng til den som finner Melis!

- bilder fra vglista

p7150256
Backstageområdetp7150261

p7150273
"La oss ta ett gjengbilde her nå'a". -Kristoffer.
p7150267
VIBEKE!
p7150270
Kjenner dere han igjen fra af1? 
p7150271
Fra scenen.

p7150268
Samsaya. Yeiyeiyo!
p7150269

Som dere sikkert skjønner så er jeg helt oppi det akkurat nå. Har fått mailer og kommentarer om at dere så meg på scenen og jeg er kjempelei meg for at jeg ikke fikk hilst på dere! Det hadde vært koselig, det! Før jeg dro sa jeg at jeg skulle legge ut en video av meg som spiser grillet jordbær, men tror den får komme i morgen. Var du på vglista?

Edit: til dere som vil se showet ligger det ute på www.vgtv.no

- grilldate

Jeg, Renate og Anna har vært på grilldate i dag. Med marshmellows og pølser brukte vi 45 minutter opp til festningen, men hva gjør vel det når sola steker? Nå derimot, regner det så jeg skal hive på meg en jakke og dra på vglista. Senere kommer det en videoblogg hvor jeg spiser grillet jordbær. Ikke spør. Det var Anna sin idè.
p7150246
p7150248p7150247
p7150251

- dagens planer

Hei og god morgen! Sola stråler faktisk utenfor vinduet mitt nå! Jeg har sjekket været hver dag frem til idag, og alltdi vært skuffet over at det var meldt torden og lyn, men endelig slo metreolog-ida til og det ble sol! Hurra! 
I går var jeg til Ingrid som skulle lære meg og drille, og da vi fikk se bilde av Ken Duken på en eller annens blogg kom Ingrid med dette utsagnet:

Ingrid: åh, han der e så kjekk!
Ida: Ja, æ veit.
Ingrid: han har så fine føflekka!

Idag har jeg to ting jeg skal gjøre. Først skal jeg møte Anna på festningen hvor vi skal grille marshmellows, så drar jeg rett til torget for å dra på vglista-konserten. Høres det bra ut? Hvis det er flere fra Trondheim som skal, så håper jeg at jeg ser dere! Nå skal jeg ned å bruke en time på frokost! p7110204
Hva skal dere idag?

- backstage på vglista - her kommer jeg!

Jeg spør meg selv; kan denne dagen bli bedre? Tennene mine er såre (okei, overdrivelse) etter sure, men kjempegode jordbær og jeg sitter her med søskenbarna mine og tenker at dagen er super sånn som den er. Men så plutselig dirrer låret mitt noe helt forferdelig, og jeg lurer på hva det. Jo, en melding fra Renate om at jeg, hun og Christine skal backstage på vglista i morgen! Jeg sitter å smiler fra øre til øre!bilde 176
Jepp, GLAD!


- jeg har det med å våkne tidlig

God morgen søtinger! Jeg kan ikke noe for det, men når jeg er hjemme våkner jeg tidlig uansett hvilken ukedag det er, men når jeg er borte derimot, så kan jeg sove til langt utpå dagen. Flere som har det sånn? Jeg har hatt det kjempefint de dagene jeg var borte, men kjenner at det er godt å komme tilbake til bloggen også. 

Dagen idag skal jeg bruke til å være hos søskenbarnet mitt og dra å kjøpe grill. Høres ut som det å kjøpe grill er noe man bruker århundrer på, men det er ikke hver dag jeg kjøper engangsgriller! Dessuten kan det være at paps har gjemt noen i garasjen også. Vet ikke jeg. Han har så mye der. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe grill, men det får dere vite i morgen. 

Nå skal jeg spise en kjempegod frokost. Trenger det når jeg skal kjøpe gril,l vet dere.
brunja
Brun eller blek? 

- VIDEOBLOGG; agdenes #2

Og selvfølgelig bruker jeg crocs hver dag her hjemme!

- Hei alle sammen! Nå sitter jeg i bilen på vei til pizzarestauranten he

DSC00645.JPG
Hei alle sammen! Nå sitter jeg i bilen på vei til pizzarestauranten her på Agdenes. Tenk det: en så liten plass har en egen restaurant med pizza! Italiensk pizza til og med. Jeg hadde tenkt å lage en videoblogg til dere, men tror dere ikke at jeg glemte av macen hjemme? Jepp, jeg vet jeg er smart. Nå er vi snart fremme, så jeg håper at dere har det bra! Klem fra ida :)

- feil dag å kjøre på

Hei og god morgen! Idag føles det som om jeg har stått opp på feil fot. Alt blir feil idag. Sminken, håret og til og med maten! Når jeg skulle lage meg frokost greide jeg å søle juice utover bordet og smulene fra brødskiva la seg alle andre plasser bortsett fra på tallerkenen. Lucky me! Toppen på kransekaka hadde vel blitt hvis vi havnet i en bilulykke idag, men sånt tror jeg ikke at jeg skal tenke på. 

I natt hadde jeg det ihvertfall kjempegøy med sims 3 og fikk prøvd ut masse nye ting. Drukna ei dame i bassenget gjorde jeg også. Jeg er ond. Visste dere forresten at det går an å springe gjennom vannsprederen? Simmene mine er hekta på det, og nå gjør de det hele tiden. Ser litt ut som et freakhus når de går rundt i badetøy hele dagen. 


8juli
Flette fra glitter, t-skjorte og bukse fra only.
Nå er det ikke lenge før jeg legger meg godt til rette i bilen, og i mens jeg er borte så kan dere anbefale noen bra blogger til meg. Finn en blogg du liker og skriv den, men husk! bare positive ting. Mobilblogger får dere, men både kvaliteten på bildene og kvaliteten på innleggene blir crap. Kos dere! 

- film-maraton

Først en god nyhet til dere:  jeg fant ut at vi ikke skulle dra til bestemor før i morgen kveld, fordi Oskar har sommerperioden sin nå. Dere skjønner at hver sommer ser jeg han aldri før om kvelden i åttetiden fordi han går og gjemmer seg.Jeg tror at grunnen er fordi det er varmt om dagene, og da blir han gjerne litt slapp. Sist gang vi skulle til bestemor, tenkte vi ikke noe på dette og planla at vi skulle dra i 12-tiden, men etter som Oskar ikke kom inn dro vi ikke før i 9-tiden. Sånn er det å ha katt, dere! Neida.

Nå sitter jeg å ser på Twilight, og jeg skal ikke skryte på meg at jeg er verdens største Twilight-fan, men filmen synes jeg er grei nok og så skal det ikke stikkes under en stol at Robert Pattinson er deilig. Nå kom akkurat mamma trallende opp trappa og sang på "en solskinnsdag" og når hun kom inn på rommet mitt begynte hun å tromme meg på knærne i takten til sangen. Mora mi er rar. Og best.
is
Etter Twilight har jeg tenkt å ta meg en kjapp dusj, før jeg skal ha Askepott-maraton. Har nemlig lastet ned alle tre filmene, og de er så utrolig koselige så da blir det en Askepottkveld på meg. Nå tar det ikke lang tid før jeg sitter i senga med prinsessekjole og tiara! Hva skal dere gjøre i kveld?

- min mening om folk som "jukser" seg til topplisten

Da er det tid for et av mine mer seriøse innlegg og denne gangen blir det om disse som "jukser" seg til topplisten. I det siste har det vært mye tull rundt blogg.no's topplister og fra tid til annen har den blitt oppdatert. Folk som absolutt ikke har jobbet for plassen sin, men som har skrevet en nyhet på for eksempel nettby rykker fort opp på topplisten når de istedet for å legge ut link til nyheten, legger ut linken til bloggen sin. Jeg synes det er utrolig bra at folk reklamerer for bloggen sin, men når de ikke skjønner at de kommer til å dale ned på topplisten fortere enn de har kommet opp, så skjønner jeg ikke vitsen. Topplisten er til for at de som har jobbet hardt for det, skal komme opp etter min mening. 

Og bare for at jeg ikke skal få disse "jukserne" på ryggen; jeg har ikke noe i mot verken dere eller bloggene deres, men måten dere kom dere opp på listen på. Og når det er sagt så har jeg ikke noe i mot reklamering for bloggene deres, men når dere skriver at det er en nyhet med for eksempel Michael Jackson og legger ut link til bloggene deres istedet, er det å gå for langt. 

Hva synes dere?

- siste ordentlige innlegg på lenge

God morgen alle sammen! Idag ble jeg og Emma vekt av 3 aper. Ikke bokstavelig ment, men aper i betydning av 3 åttendeklassinger som roper, skriker og ler. Kos. Nå sitter vi i sofaen med hver vår mac, spiser pølse og pepsi til frokost og ser på so you think you can dance scandinavia. Kos igjen. 

Som dere sikkert skjønte på overskriften så er det sånn at jeg reiser bort idag og jeg aner ikke når jeg kommer hjem. Og til bestemor er det zero internett, men mobilblogginnlegg skal det bli! Nå sitter vi og ser på Christopher Mørch Husby sin videoblogg og den anbefales å se. Skikkelig flink skategutt, ja!
p7050180
Dette er ikke været i Trondheim nå, for å si det sånn.
I mens jeg er borte så kan dere jo fortelle meg noe kult dere har gjort i sommerferien? Snakkes!

- frokost klokken 2?

Gjett om jeg har sims 3 feber? Vi satt oppe helt til klokken 3 i går kveld og gamet, og ordet "game" ekke noe jeg bruker spesielt ofte, men vi gamet seriøst sims. Planen var egentlig å se en film som heter wanted, men etter som sims-folkene trenger så mye omsorg, var det ingen som fulgte med på filmen. Haha, omsorg sier jeg som bruker juksekoder..

Egentlig så våknet jeg klokken halv 10 av katten til Karina og Kine, Fia, som slikket meg på tærne. Må si det var utrolig ekkelt med tanke på alt hun har spist og slikket på før. Æsj, sier jeg bare. Det fristet lite med frokost da, så jeg la meg for å sove igjen og våknet ikke før 2. Da var jeg så heldig at Karina laget toas til meg! Jeg vet jeg er lat.
p7050177
Nå sitter jeg ute på teppet mitt og skal begynne å spille et spill igjen. Hvis dere er flinke gjetter dere hvilket..

- bilder #1

p7050166

p7050162

p7050183

Nå er det grillings og så stikker jeg til søskenbarna mine, men jeg tar med meg macen for vi skal nemlig ha sims 3 lan! 
Hva skal du i kveld?

- kveldsspa erlik fiasko

God morgen søtiser! Først vil jeg bare si at kveldsspaet mitt gikk ikke så bra som jeg hadde håpet. Jeg var så trøtt at jeg gikk rett og la meg etter dusjingen og senga pluss bløtt hår passer ikke sammen. Ihvertfall ikke for meg. Når jeg stod opp så det ut som om alle verdens byggmestere hadde bygget et kråkereir i håret mitt, og for å si det mildt så så det ikke ut. Det endte med at jeg måtte ta en dusj til for å få ut alle flokene.

Nå er jeg endelig ferdig med dagbladet-gåingen og gjett om det er herlig å være fri? En ekstra opptur ble det da jeg fant ut at jeg har 320 kroner i feriepenger som jeg enda ikke har tatt ut. Det er stas det! Får bare håpe at de ikke sier at siden jeg har sluttet, så blir det pengene deres.. Noen av dere som vet om hvordan dette fungerer?

Ellers så ble det også fikset litt på designet mitt i går, så nå blir det blått på overskriftene mine når du tar musa over, jeg har fått en gina tricot-reklame på siden og i stedet for de store knappene der det står om meg og så videre har jeg bare skrevet det med liten skrift. Nøgd ja.
p7050162
Dette har jeg brukt helgen min på.
p7050168
Jeg trenger en hårklipp..

- ida's kveldsspa

Da er jeg klar for å innta morgenkåpen og slenge meg i senga. I kveld er det nemlig tid for Idas kveldsspa! Det hørtes ut som den tv-shop reklamen, men sånn får det bare være. Jeg prøver desperat å finne en grunn til å feire, men den eneste grunnen jeg kommer på er fordi det er siste gang jeg skal gå med Dagbladet i morgen! 6 måneder med helvete er endelig over, og gjett hvem som er glad for det? I-D-A. Jepp.
Derfor har jeg tenkt å feire denne store dagen (haha) med en kveldsspa-kveld, og den består av følgende (haha igjen);

- En lang varm dusj med skrubbing, peeling og barbering av legger.
- En bodylotionsinnsmøring.
- Hårkur, ansiktsmaske og neglelakk.
- Spille sims resten av kvelden og spise sjokolade.
p7040158
Nytt armbånd som jeg har glemt å vise dere fra Gina Tricot forresten.
Så vil jeg gjerne vite hva dere gjør for å slappe av? Har dere et like fantastisk kveldsspa som meg, kanskje?

- html-koder

DE NYESTE KODENE NEDERST.

Her er noen HTML-koder som jeg har funnet litt her og der. Det er ikke jeg som har laget noen av disse! 

RAMME RUNDT BLOGGEN:

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet. 
Koden du skal legge inn er:
border: 2px solid #000000;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper og #footer. Ca. sånn her skal det se ut:
(Du kan også legge koden inn under #header, hvis du vil ha en ramme rundt headeren også).

#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px solid #000000;
 
istedet for solid, som betyr helstrukken linje rundt bloggen, kan du putte inn disse:
dotted = prikker
dashed = streker


For å endre tykkelsen på rammen, så kan du for eks. skrive 3px eller hvis rammen skal være mindre så skrive du bare 1px

MENYEN FRA HØYRE TIL VENSTRE

Hvordan gjør jeg dette?
Du limer bare inn koden i Stilsettet. 
Koden du skal legge inn er:
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den inn under #wrapper. 
Slik skal det se ut sånn ca:
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;
}
#main {
float: right;
}
#side {
float: left;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
border: 2px dotted #000000;

MIDTSTILLE BLOGGEN DIN 

Koden du skal bruke:
margin-left: auto; 
margin-right: auto; 

Hvor legger jeg den inn?
Den skal du legge inn under #header, #wrapper og #footer.

Slik skal det se ut:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

SMAL BLOGG
Koden:
width: 610px;

Hvor legger jeg den inn?
Du legger den under #header, #wrapper og #footer. 

Slik skal det se ut da:
#header {
background-color: #FFFFFF;
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
width: 700px;
}

Nå er det bare å endre tallet til hva du måtte ønske. 600px eller kanskje 800px. Du bestemmer.
ENDRE "X ANTALL KOMMENTARER" 

Vil du at for eksempel at det skal stå "x søte små" istedenfor "x kommentarer", så gjør du dette:
Design -> Rediger -> Maler 

- Trykk på CTRL + F tasten på tastaturet. 
- Søk på "comment".
- Der skal det stå: " <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a> " 
- Det du skal gjøre er å endre litt på koden slik: 
<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} søte små</a> 

MINDRE/STØRRE SKRIFT PÅ INNLEGGENE DINE

Koden du skal bruke: 
font-size: 10pt;

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge inn under wrapper. 

Slik for eks. skal det se ut; 
#wrapper{
background-color: #FFFFFF;
font-size: 10pt;
}

Det eneste du trenger å gjøre nå er å endre tall, vil du ha større skrift skriver du for eksempel 12, eller kanskje du vil ha mindre skrift, så skriver du 8...

HORISONTAL MENY (KNAPPEMENY)

Først må du gå inn på "design" så "rediger" og så "stilsett". Helt nederst i stilsettet ditt setter du inn denne koden:


<style type="text/css">

/*Credits: Dynamic Drive CSS Library */


.mattblacktabs{
width: 100%;
overflow: hidden;
border-bottom: 1px solid black; /*bottom horizontal line that runs beneath tabs*/
}

.mattblacktabs ul{
margin: 0;
padding: 0;
padding-left: 10px; /*offset of tabs relative to browser left edge*/
font: bold 12px Verdana;
list-style-type: none;
}

.mattblacktabs li{
display: inline;
margin: 0;
}

.mattblacktabs li a{
float: left;
display: block;
text-decoration: none;
margin: 0;
padding: 7px 8px; /*padding inside each tab*/
border-right: 1px solid white; /*right divider between tabs*/
color: white;
background: #414141; /*background of tabs (default state)*/
}

.mattblacktabs li a:visited{
color: white;
}

.mattblacktabs li a:hover, .mattblacktabs li.selected a{
background: black; /*background of tabs for hover state, plus tab with "selected" class assigned to its LI */
}

</style>

 

Nå må du lagre stilsettet (selv om det ikke vises noe på forhåndsvisningen, ikke vær redd). For at disse skal vises må du nå gå inn i "maler". Finn så denne linja:

 

<div id="wrapper" class="yui-gc">

 

Rett under den linja setter du inn denne koden:


<div class="mattblacktabs">
<ul>
<li><a href="URL-ADRESSE">valgfritt</a></li>
<li><a href="ULR-ADRESSE">valgfritt</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">valgfritt</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">valgfritt</a></li>
<li><a href="URL-ADRESSE">valgfritt</a></li>
</ul>
</div>

 

Så må du redigere litt i koden. La oss si at du vil ha en "knapp" som heter f.eks HOME og som linker til fremsiden din. Da må du skrive inn url-adressen til fremsiden der jeg har skrevet URL-ADRESSE, og skrive HOME der jeg har skrevet valgfritt. for eksempel slik:


<li><a href="http://www.eksempel.blogg.no/">HOME</a></li>

Url-adressen finner du ved å gå inn på din blogg (OBS: som besøkende) og klikke deg dit du vil linke knappen til. Da ser du url-adressen i søkelinja.

Det har lagt til linjer så du kan lage deg 5 knapper i en slik meny, men vil du ha flere legger du til enda ei linje med dette:


<li><a href="URL-ADRESSEN">valgfritt</a></li>

men vil du ha bare 4, fjerner du en av disse linjene.

Pass på at dette alltid står på slutten, så du ikke legger til linjer under det:

</ul>
</div>


Når det er gjort er det bare å lagre. Så må du sette inn dette i alle malene: index er den du har satt det inn i nå, men du må gjøre det i ?kategorier? ?arkiv? og ?enkeltinnlegg? også. Du kommer inn på disse malene ved å gå til ?maler? og velge rett over koderuten. Da er det bare å lagre alt.


MELLOMROM

Har du lyst på mellomrom mellom header og innhold? Da går du inn på "design", "rediger" også "stilsett".
sånn ca sånn skal det se ut:

#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url(''HER ER URL'EN TIL DIN HEADER);
height: 480px;
background-repeat: repeat;
margin: 0px 0px 10px 0px; <--- HER!

Sett inn denne koden margin: 0px 0px 10px 0px; slik som jeg har gjort over. vil du ha større eller mindre mellomrom, bare endrer du der det står 10px.


FARGE BAK OVERSKRIFT
lyst på farge bak overskriftene dine?
det eneste du trenger å sette inn er: h2 { background-color: #FFCCCC; }
selvfølgelig der det står #FFCCCC; setter du inn den fargekoden du har lyst på.

det skal se ca sånn ut:

a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Palatino Linotype, Book Antiqua, Palatino, serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }
h2 { background-color: #FFCCCC; }       <---- HER !
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; } 

^alt dette ligger UNDER #footer


FÅ BORT NAVNET OVER HEADEREN 

Koden: 
#header h1, #header p { display:none }

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge nesten helt nederst i stilsettet ditt. 

Slik skal det noenlunde se ut; 
#header { color: #FFFFFF; }
#header h1, #header p { display:none }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #FFFFFF; }

FÅ BORT LINKEN (BLOGG.NO) UNDER HEADEREN DIN

Slik gjør du det:
Design -> Rediger -> Maler.
Ctrl + f. Søk på blogg.no, så skal du lete etter linjen;
<div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> » ${BlogTitle}</div>
Denne skal du fjerne altså.
Etter du har tatt bort den, så skal du lagre malen, og da skal linken under headeren være borte. 


RAMME RUNDT HVERT INNLEGG

Koden:
}
.entry {
border: 1px solid #708090;
background: #FFFFFF;
text-align: center;
}

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge helt nederst i stilsettet ditt. 

FÅ BORT RAMMEN RUNDT PROFILBILDET DITT

Koden du skal bruke:
<img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">

Forklaring:
200 = der kan du velge hvor stort bildet skal være.
URL = Der skal du sette inn adressen for profilbildet ditt.

Hvor skal jeg legge inn koden?
Design -> Rediger -> Maler.
Søk (ctrl + f) på "profile".

Slik skal det ca. se ut:
       <div id="profile" class="clearfix">
        <div>
         <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">
          <img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">
         </a>
        </div>


FJERNE "SISTE KOMMENTARER", "AKIV"... 

Du må først gå til maler (design -> Rediger -> Maler). 
Når du har gjort det så søker du på f.eks. 'siste kommentarer'. Da skal du finne dette fram i maler: 
<h3>Siste kommentarer</h>
  <ul>
  <tag:commentlist global="true" limit="10" sort="desc">
  <li>${CommentAuthorLinkIf} om ${CommentArticleLink}</li>
  </tag:commentlist>
  </ul>
  </div>
---
Dette skal du fjerne rett og slett. Det samme gjør du med 'Arkiv', 'Kategorier' osv. Du fjerner de du vil. 

HA SÅNN "KNAPPEMENY" NEDOVER PÅ SIDEN

Legg koden under profilbilde ditt. Om du har et eget profilbilde (kanskje et stort et som du har lastet opp på tinypic eller noe lignende) så skal koden limes inn under bildekoden. Hvis du ikke har en kode for profilbildet ditt, da vet jeg ikke hva du skal gjøre. Et tips: prøv deg frem og trykk på "forhåndsvisning" før du lagrer. 
Så må du lage et innlegg til hva du skal ha knapp om og lagre det (ikke slett det etterpå).

<a href="LINKEN TIL INNLEGGET"><p style="width:160px;text-align:center;border:1px solid black;padding:1px;font-weight:bold;color:black;background:white;filter:alpha(opacity=50);opacity:.50;Popstar;cursor:pointer;">HVA DET SKAL STÅ PÅ KNAPPEN</p><br>

 


FÅ TIL AT DU KAN SKRIVE "HER" ELLER LIGNENDE ISTEDET FOR HELE LINKEN:

 

 

Denne koden limes inn i selve innlegget der det står "HTML". 

<A TARGET="_blank" href="URLen til siden">TEKST HER</A>

 


FÅ VEKK GOOGLE-REKLAMEN:

 

Gå til maler og trykk CTRL + F og søk etter </tag:profile>. Denne koden skal du slette, og husk å gjør det på alle malene (innlegg, arkiv, kategorier). Da er forhåpentligvis den plagsomme google-reklamen borte.

 


MELLOMROM OVER HEADEREN:

 

Gå til maler og trykk CTRL + F. Så søker du etter <div id="doc2">. Så limer du inn koden <br> under den linja og du har da fått et mellomrom! Hvis du vil ha større mellomrom så tar du en ny linje og limer inn den samme koden. Husk å gjøre dette på alle malene. 

 


Hvordan vise hele innlegg på kategori og arkiv?
Du må gå inn på maler (HTML) og søke opp denne linja;

<tag:entrylist limit="1000" maxchars="200">

Fjern maxchars="200", men husk at > fortsatt må være der. Gjør dette på kategori- og arkiv-malene og vips, du har hele innlegg istedet for litt av dem!

 


- jeg har fått nok av ukraina for en stund

Idag ble jeg vekt klokken halv elleve av ei hysterisk mor som sa at jeg ikke kunne sove bort hele dagen og at vi skulle på Øysand om en halvtime. Halvtime?! Jeg nærmest spratt opp av senga og kom på at jeg hadde en videoblogg å spille inn for dere og når jeg så gjennom den for litt siden oppdaget jeg at jeg sa en hel del med feil, blant annet at jeg lest Silje sin blogg når hun la ut nye bilder. Jeg mente selvfølgelig nye innlegg. Men jeg tror vi skylder på at jeg fortsatt var i morgenmodus. 

Når vi var på Øysand kom det en hel gjeng med utlendinger og satte seg rett ved siden av oss. Ikke at jeg har noe i mot dem, for det har jeg ikke, men når de begynner og snakke høylydt ukrainsk og samtidig ser på oss og ler, da begynner jeg å lure på hva de sier. Håndkleet mitt skulle ha vært en hemmelig ukrainsk ordbok.
p7040151
Onkel, Karina, meg og Kine.
p7040155
Fikk høre at jeg lignet på en professor fra NTNU...
p7040154
Karina og en av de ukrainske damene.
Nå kan dere sette i gang med å telle hvor mange ganger jeg har sagt ordet ukrainsk, så sier dere i fra til meg når dere er ferdige. Ha en fin kveld!

- VIDEOBLOGG; svar på spørsmålene


- mareritt?

God morgen alle sammen! Først og fremst har jeg tenkt å fortelle dere at jeg er sikker på det skjedde noe skummelt inni hodet til Mia i natt. Hun skrek ihvertfall og ropte "iiiida!" flere ganger, så om det var jeg som gjorde noe hun ikke likte eller at jeg rett og slett bare slo henne, vet jeg ikke. Får spørre henne idag.

Etter som at jeg nettopp stod opp har jeg ikke rukket å ta noen bilder enda, og da hadde jeg tenkt å slå til med et fancy webcambilde, men da jeg trykket på photobooth fant jeg fort ut at det skal jeg spare dere for. Morgentrynet er fortsatt på for å si det kort, og det vil dere ikke se. Da ender dere opp som Mia, dere også.

Når jeg har fått ordnet meg litt og slike ting starter jeg med videobloggen med spørsmålene. Siden vi alle vet hvor treg vimeo kan være, så tror jeg at dere trenger litt tålmodighet. Men den kommer idag altså!bilde 136
Meg, Emma og Ingvill.
Hva skal du idag?

- bilder fra storsjøcupen

p6290044
Badingz.
p6300091
Petter, Marthe og meg.
p7020142
Laget.
p6290073
Når jeg tok dette bildet satt jeg helt inni veggen. Største hytta jeg har bodd på ja!
p6290074
Kjeks og Harry Potter is tha thing!
I morgen blir det videoblogg! Go natt.

- hjemme igjen

Jeg er ganske sikker på at i løpet av denne uka har jeg drukket minst to liter med boksfanta, badet i Storsjøen minst 20 ganger og flirt minst 100 ganger. Med andre ord; jeg har kost meg. Østersund var fantastisk og jeg vil gjerne tilbake. Så om du har to togbiletter og vil ha med meg, skrik ut!

Det er ikke så veldig enkelt å komme hjem fra ferie og få vite at neste uke skal jeg til Agdenes, men jeg får vel bare gjøre det beste utav det og svare på spørsmålene deres i morgen. Det blir på videoblogg, men det kan ta litt tid, og når det gjelder det spørsmålet med "hvorfor snakket du bokmål på den første videobloggen din?" så vil jeg bare si at det er utrolig flaut. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg la den ut en gang. Der fikk du anonyme leser svar på spørsmålet ditt i forkant. Har en anelse hvem du er også :-)

Nå skal jeg bare rydde ut av kofferten min og så er det senga! Har sikkert fått sovet 12 timer i løpet av uka også, så jeg har mye å ta igjen. Snakkes i morgen!bilde 175
Greit fornøyd med nye solbriller og unappede øyenbryn ja.