- innkjøpene idag


øredobber bikbok


skjorte vero moda (denne er myye finere på!)

Nå skal jeg få på meg slaskeklær, og så er det opprydning og vasking av rommet mitt som gjelder. Ah, elsker denne lørdagskvelden altså. Hahaha. 

Hva synes du om innkjøpene?

- byææææn

Nå holder jeg på å ordne meg til bytur med mams og paps! Håper alle får en strålende dag :-)

Hva skal du idag? 

- måneden som gikk - juli

Nå har jeg tenkt å starte med noe nytt her på bloggen, nemlig måneden som gikk. Her skal jeg skrive om diverse favoritter, oppturer, nedturer og ellers masse annet som jeg kommer på etter hvert. Håper dere liker det!

Månedenes bok: 

Det var Tone som tipset meg om denne boken, og jeg er blitt helt hekta! Anbefales virkelig på det sterkeste!

Månedens sang: 
Major Lazer - Keep it goin louder

Månedens bilde:

Hahaha, fint av meg og Marit! Kan ta det frem når jeg er lei meg og begynne å le, faktisk!

Månedens sitat: Go get your life. Live it, feel it, be it. This is my dream. What's yours?

Månedens opptur: 

Møtte Camilla for første gang denne sommerferien. Åh, håper ikke vi mister kontakten på vgs, snuppa! ♥

Månedens nedtur: Da jeg var til tannlegen...

Månedens beste kjøp: 


Månedens "ting å gjøre": Lange kjøreturer på scooter! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg og Marthe har vært ute og kjørt den siste måneden. Elsker det!

Hva synes du om dette? Noe jeg bør fortsette med? Og har du noen tips til hva jeg kan ha med? 

- oss, gamlingene og småungene

Sist gang jeg kjørte ned til byen tok det 10 minutter. Idag tok det en halvtime... HerreGUD, så glad jeg er for at det ikke er Olavsfestdagene og Trøndersk Matfestival i Trondheim hver dag! Turister med fotokamera og sekker over alt pluss at de løper over gata når det ikke engang er grønn mann. Lurer på hvilke trafikkregler de har i Tyskland jeg..

Olavsfestdagene er forresten supergøy om du er 60 år eller eldre og sikkert kjempespennende om du er et lite barn fra 6 år og under. De koser seg gløgg ihjel mens jeg og Tone (tidenes kuleste tenåringer) bare drar dit for å le av alle sammen. Åh, det er så mange merkelige folk i byen på denne tiden :-) gøy.

Anyways. Med en gang vi kom inn på det historiske markedet (??) så vi en vaffelbod og rett etterpå så vi en bod der de solgte brente mandler. Jeg vurderer seriøst å kjøpe meg en jerngryte, to kilo med sukker og en haug med mandler altså. Det er så himla godt! Enda bedre enn godteri til og med. Det er kjempebra at de tar 40 kroner for en pose med det, hvis ikke hadde jeg lett kjøpt meg mer enn en! 


Og her er litt av dagens antrekk:

Liker du brente mandler? 

- PHDK

Ehe.. GOD morgen!
Idag trodde jeg at jeg våknet til finvær, men med en gang jeg dro opp gardinene var det ikke en lyseblå himmel som lyste mot meg, men en hvit. Med andre ord: jeg har blitt bortskjemt når det kommer til været. Blir ikke fornøyd før det er 30 grader og strålende sol vettu. Makan! 

Nå ligger jeg sminkeløs, uordnet og trøtt og ser på Paradise Hotel Danmark. Drama, drama, drama er alle de tre nøkkelordene der, og jeg elsker det! Spesielt når han Patrick kommer inn og spiller både dum og dobbeltspill og de andre ikke forstår noen ting. Priceless. Skal bare se èn episode til, og så må jeg vel komme meg opp. Skal jo kanskje på Olavsfestdagene med Toniz idag.

Ser du på PH Danmark? 

- spåttifai

Nå har jeg nesten ingen musikk å høre på lengre, så derfor vender jeg meg til mine trofaste lesere for å høre om dere har noen musikktips til meg? Jeg er stort sett altetende bortsett fra sånn hardrock osv. Dere skjønner. Jeg holder forresten også på å lage en sommerspilleliste på spotify som dere kan finne herSååå, har du en sang eller spotifyliste du vil dele med meg? 

- mjauedøden

God morgen, dere :-) Været greier ikke helt å bestemme seg for om det skal være bra eller dårlig vær idag, men jeg håper selvfølgelig på det første. Da blir det marshmellowsgrillingz med Marthe! Jeg våknet forresten av et "jeg-dør"-mjau idag og da var det Oskar som satt på verandaen og mjauet seg nesten til Kina. Seriøst, jeg har aldri hørt noe skrikende som bare mjæææææææoooooowwww. Det var en sånn lyd altså. Så varte den i kanskje 7 sekunder. Herregud. 

Anyways. Jeg tenkte at siden han mjauet så lenge og høyt, så kanskje han ville bli tatt bilde av! Så jeg sprang selvfølgelig opp trappa for å hente kameraet mitt, men da jeg kom ned igjen hadde han lagt seg under bordet. Og da jeg viste han kameraet ble han sånn her:


Bare "øøøhm? Du skal ikke komme her og tro at du kan ta bilde av kongen uten å spørre først lissaaaam."

Så jeg gikk for å hente en av homsevennene hans (ja, han er bevist homse), og med en gang Lurven og Rambo (hahaha, for noen homsenavn!) kom opp på verandaen ble han sånn her:Så da fikk jeg altså ett vellykket bilde av han da ihvertfall. Good job. 

Jeg er forresten med i en konkurranse her.

Hva synes du om det vellykkede bildet? 

- attis med dagen.no

Aloha, der ute i sommervarmen! Gårskvelden/natta var utrolig hyggelig og morsom, og jeg angrer nesten litt for at jeg dro så tidlig. Det eneste negative som skjedde var at når vi spilte alias, så tapte laget mitt med 42 poeng mot 27.......... Vi som var så gode! Anyways, dere lurer sikkert på hva overskriften er for noe? Okei, her er historien:

Lise logget på facebook for å sjekke om det hadde skjedd noe siden sist, og plutselig oppdaget hun at en kompis av henne hadde bursdag! Alle dere facebook'ere vet jo selvfølgelig at når noen har bursdag, da man skrive en hilsen på veggen deres, og det gjorde hun. Eller vel.. hun prøvde. Og hadde det ikke vært for at jeg og Marthe var der (som kunne se klart, haha), så hadde hun skrevet "attis med dagen.no" på veggen hans! HAHAHA, dere skulle vært der da hun nesten postet det. Totalt fail! 

Men nå skal jeg ut i sola igjen. Den roper på meg.Pleier du å gratulere venner på facebook? 

- bows is the new black


Hva synes du om sløyfer? 

- feather dress

Kjolen, sko, grillmat og kamera er pakket, så nå drar jeg til Marthe. Vi skal vel sette på noen sanger som får oss i humør, og så tar vi turen til Lise på grillparty med resten av korpsjentene! Åh, gleder meg sånn :-) Det blir liksom den siste gangen at hele gjengen møtes før noen drar til USA, Tromsø osv for å gå på skole. Trist, men sant.

Får vel bare få på meg noe joggeklær og komme meg ut døra, da. Håper alle får en kjempefin tirsdagskveld! ♥ og her er kjolen jeg kjøpte meg idag forresten:

fra bikbok 

Hva synes du om kjolen, og hva skal du i kveld? 

- outfit 27.07.10
jakke gina tricot bukse zara topp bikbok sko og solbriller h&m

Da har jeg kommet hjem igjen, og vi hadde en kjempefin dag i byen. Jeg fikk kjøpt meg en kjole jeg skal bruke i kveld (forteller og viser dere senere), men siden jeg for tiden er ganske blakk så ble det ikke noe mer. Men nå skal jeg ut i sola og tænne litt!

Hva synes du om antrekket? 

- @byen

God morgen, mine kjære! Skulle bare fortelle dere at jeg og Marthe skal tilbringe denne vakre sommerdagen i byen. Okei, hva skjer med voksenspråket? Så vil jeg bare si at jeg er kjempetakknemlig for at dere besøker bloggen min selv om jeg ikke er så aktiv for tiden! Har en veldig dårlig bloggperiode nå, men jeg lover dere at jeg kommer sterkere tilbake litt senere. Vil bare kose meg og leve livet når det først er finvær :-)

Kos dere masse idag! Hva skal du finne på idag, egentlig?
nusssss

- live your life

Hei dere! Nå når det er så fint vær, er jeg egentlig bare opptatt med å leve livet mitt. Kommer tilbake til bloggen når regner har bestemt seg for å herje med Trondheim igjen! :-)


Hva bruker du sommerdagene til?

- 167 cuts down to one

God morgen! I natt lå Camilla over til meg, så vi var ute i går og tok masse bilder. Med èn gang vi kom inn igjen, skulle vi se om noen egnet seg til nytt profilbilde på facern, men vet dere hva? Av 167 bilder fant jeg ett jeg var sånn greit fornøyd med, og det var dette:Det sier kanskje litt om hvor fine resten av bildene var, haha. For å si det enkelt, så hadde jeg ikke en fotogen dag i går. 

Nå hører jeg på Miley Cyrus og ordner meg til enda en solfylt dag i Trondheim. Idag tror jeg at jeg skal kjøre meg en tur opp til Emma, som sitter i Bratsberg og lengter etter noen å tilbringe dagen med. Neida. Joda. Ellers så drakk jeg smoothie til frokost idag, da! Hei, vent. Null frokostblogger her i gården. Lover dere at det der skal aldri skje igjen. 

Ja, og når vi var ute i går da.. I shorts og t-skjorte.. Og vi trodde vi hørte en bil.. Da ble vi sånn her:Og tro meg: det skjedde minst 7 ganger! Hahaha, "IDA PRØVE DU Å GI MÆ HJERTEATTAKK ELLER?" - Camilla.Har du slike photoshooter med vennene dine i blant? 

- femelle streetstyle

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen etter en liten streetstyleleting. Vi fant mange som var godt kledd i Trondheim idag, så jeg har tatt en del fine bilder! Nå sitter jeg og Maria ute og spiller kort, og siden det er så fint vær for tiden håper jeg dere skjønner at det blir lengre mellom oppdateringene. Men dere fikk jo en videoblogg i går da :-) Later!


Hva synes dere om antrekket til jenta på bildet btw?

- videoblogg!

Helt uredigert og flau, men who cares! Nå har Maria kommet forresten! Later :-)

Hva synes du? 

- bløt hamster

Hei dere! Kom nettopp hjem fra byen, og er klissvåt! Regn og scooterkjøring passer virkelig ikke godt sammen. Neste innlegg blir videoblogg der jeg forteller dere mine lille overraskelse! Hihi, det er ikke noen stor ting altså, men noe som egentlig er litt gøy! Men nå venter jeg på at Maria skal komme, så må vel få vekk skittentøyet mitt. Snakkes! :-)


Gleder du deg til å få vite hva det er? 

- jeg er så totally spies

God morgen! Ville bare fortelle dere at jeg har fått et superkult oppdrag, som jeg skal til byen nå og utføre. Forteller dere alt når jeg kommer hjem! Og om dere lurer, så både gleder jeg meg og gruer meg. Men skal heldigvis ta med Julie som støtte da. Spente nåå? Vel, som sagt: dere får vite det senere! Toodles!


Har du noen som helst aning om hva det kan være? 

- bilder fra idag

Regnet pøser ned utenfor, og jeg kjenner at jeg aller mest har lyst til å synke dypt ned i senga og se One Tree Hill. Blogglysten er her vertfall ikke, så jeg tror jeg bare legger ut noen bilder, jeg :-) Håper alle har en finfin dag!


Elsker deg, Camilla! ♥

Regner det hos deg også? 

- fugleskremsel på døra

Heia! Sov kjempegodt i natt og det kan komme godt med, etter som jeg har mye å gjøre idag. Først på planen er å dra til Camilla en tur. Har ikke sett henne siden sommerferie startet, så det skal bli herlig! Derfor holder jeg nå på å ordne meg, så jeg ikke dukker opp på døren som et fugleskremsel. Det hadde vært noe, det! 

Har planlagt å dra opp til henne til klokken 2, så må vel bare få opp farten litt. Takk for alle kjempefine kommentarer jeg har fått i det siste, forresten! Dere er virkelig best ♥


Har du planer for dagen? 

- ny header!

Kjente jeg plutselig ble grådig lei av den headeren jeg hadde, så nå er det en som er litt enklere, litt lysere og generelt litt bedre. Jeg liker den hvertfall, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg må skifte den ut igjen. Under er forresten bildene jeg brukte! Nå skal jeg trene litt pilates, se en film og ta en tidlig kveld. Åh, det skal bli godt :-)

Hva synes du om den nye headeren? 

- gaven fra tone var en...

...klokke! Skjønte med èn gang jeg så den at jeg kommer til å bli kjempeglad i den! Åhjrke, LOVE IT!Like or dislike? 

- off I go

Hei dere! Kom nettopp hjem fra en liten tur i byen. Kjøpte noe småtteri som jeg trengte, og som selvfølgelig var nødvendig. Nå sitter jeg og venter på at Tone skal ordne seg slik at vi kan møtes. Hun har nemlig vært i London, og vet dere hva eller? HUN HAR KJØPT GAVE TIL MEG! FRA LONDON, DERE! Men nå fikk jeg akkurat melding, må stikke! Viser dere hva jeg fikk når jeg kommer hjem. 


Har du vært i London før? 

- renatenight

Heisann! Idag står jeg faktisk opp til tomt hus. Jeg er alene hjemme, og det føles kjempedeilig! Derfor skal jeg tidlig opp av sengen for å steke meg rundstykker til frokost. Nam. 

Filmen i går var som dere sa, kjempekoselig, og det gjorde den ikke verre ved at jeg så den med en av mine bestevenninner. Vanligvis når det er så mange som 4 filmer med samme innhold, så bruker ikke den fjerde filmen å være særlig bra, men jeg synes faktisk denne var best jeg! Pluss at det var godt og tilbringe en hel kveld med Renate. Når vi kom hjem og satte oss i sofaen, ble klokken plutselig halv 2! Det var sånn "hæ, e klokka allerede halv 2? trudd den va sånn 12 æ". Da hadde vi altså sittet der i nesten 3 timer, som bare rant avgårde. Rart hvor fort tiden går når man har det bra! Det er bare så utrolig dumt at vi ikke starter på samme skole til høsten, men da har vi jo egentlig bare bedre historier å fortelle når vi møtes! :-) iluHar du en venn du elsker å prate med?

- girls night med shrek

God kveld! For tiden holder jeg på å få litt orden i håret og ansiktet mitt. Skal nemlig på kino klokken kvart på 9 og se Shrek 4 med Renate! Er så lenge siden vi to har funnet på noe nå, så etter filmen ska vi dra hjem til henne og ha litt girls night. Gleder meg sånn :-)

Renate kommer hit ca klokken 8, og så er det straka vegen ned til kinoen, så jeg må vel begynne å bli ferdig med fiksingen snart. Dere får kose dere masse i kveld!Har du sett Shrek 4? 

- outfit 19.07.10
topp freequent tights gina tricot armbånd accessorize

Hadde akkurat funnet frem kameraet og var på tur ut døra for å ta outfitbilder ute, men da åpnet selvfølgelig himmelen seg og regnet pøste ned. Eller vent, det pøser fortsatt. 

Hva synes du om antrekket? 

- sovedyret

GOD morgen!
Dette er den første dagen i sommer at jeg har sovet så lenge faktisk. Jeg hater egentlig å stå opp så seint når jeg har ferie, på grunn av at jeg ikke vil sove den bort. Man vil jo få tid til mest mulig når man først har fri fra skolen! Men idag var det faktisk litt godt å våkne klokken 12 og tenke "yes, ferien er ikke over enda!" Ikke at det var så deilig å våkne for å kjenne en syyk følelse i lårene, da. Stiv fra joggeturen i går, sa du? Og slik ser været ut i bartebyen idag. Herlig eller hva?:Liker du å sove lenge når du har ferie? 

- if i just got into the water

Har forresten blitt vurdert. Det kan dere lese her. Bare si ifra hvis noen har vurdert bloggen min eller noe, slik at jeg kan poste det her! :-)

Tok dette bildet når jeg, Karina og Kine syklet til Lian i går. Synes det var brukbart, og med litt redigering ble det jo bare enda finere! 


Hva synes du om bildet? 

- skrekktur

Det ble ikke så jeg jogget rundt Jonsvannet alikevel. Jogget de 100 første meterne av ruta, og så ble jeg lei og dro tilbake. Da hadde jeg en liten skrekkopplevelse, der jeg jogget så fredfullt med høy musikk i ørene. Plutselig travet det en stor hest forbi meg, og dere kan jo tenke dere følelsen. Når du ikke hører noen ting, og noe uten forvarsel dukker opp bak deg. Ekkelt! Etter det så turte jeg ikke å være der noe mer (haha), så jeg kjørte til en liten skogssti som tydeligvis gikk opp til Estenstadhytta, og gikk glad og smilende oppover. Plutselig så jeg at de svarteste skyene trekker seg sammen og lager det regnværet. Karmaen var visst ikke på min side idag.

Nå har jeg fått på meg noen tørre klær, og er kjempesliten. Kanskje det ikke var så lurt å gi seg ut på tur når man er småforkjølet :-)Finvær hos deg? 

- løpefantomet

Hei dere! Fant nettopp ut at jeg ikke bare kan sitte her i hele dag når det er perfekt løpevær! Derfor tok jeg på meg alt som heter treningstøy, og er straks klar for å sprinte ut døra. Ok, ikke helt da. Tror jeg kjører opp til Jonsvannet og løper så langt jeg klarer rundt der. Hele ruta er på ca. 4 mil da, så jeg tror ikke jeg greier den med det første i alle fall. 

Har lagt over treningssanger på iPoden også, så jeg er egentlig klar. Toodles!Og bare for å ha med et illustrasjonsbilde:

Hahaha, don't tell me at jeg ser slik ut når jeg løper.........

Liker du å jogge/løpe? 

- yesterday

I går kveld dro jeg på marinen med Marit for å grille marshmellows og bananer med sjokolade inni (♥). Det var kjempekoselig, bortsett fra at grillen vår ikke funket så jeg måtte springe til nærmeste bunnprisbutikk for å desperat finne en ny. Invitert på party ble vi også, men siden vi hadde bestemt oss for å holde et eget lite party, så takket vi nei. 

Vi ble vel på marinen ca 2 timer før vi dro på barnehagen for å ta bilder, og herlighet som vi lo! På ett av bildene ser jeg brannskadd ut, og begge ser generelt crazy ut på resten, så jeg velger å bare vise dere 3 av de jeg. Det er for deres eget beste, hihi. Men nå er det frokost!

Hva gjorde du i går kveld? 

- vi danser glow-dansen!

Må. Ha. Litt. Pause. Fra. Sola. Så her er en film til dere! 


Kan du glow-dansen? 

- tour de byneset

God morgen, Norge!
Idag skinner sola for andre gang i Trondheim, men siden jeg bare lå og solte meg i går så skal jeg være aktiv idag. Selv om det er sommerferie så må man jo trene litt. Vil ikke se ut som både en snømann òg en gris når jeg starter på ny skole. vet dere. Anyways. Det "aktive" jeg skal gjøre idag, er å sykle rundt Byneset. Dere som ikke bor i området her, vet garantert ikke hvor det er, men om jeg sier at det tar ca 3 timer å sykle den runden så skjønner dere at det kommer til å bli sliiitsomt. Menmen, trening er trening!

Har også en video på lager til dere som jeg poster når jeg kommer hjem. Den er av at jeg, Karina og Kine danser "glow". Hihi, gled dere :-)


Ja, og nevnte jeg at jeg har var med på Tour de France i fjor? Så litt trening må man altså ha for å sykle seg rundt Byneset:


Lol, bare tuller.

Liker du å sykle? 

- bollebursdag og pretty little liars

Skyene kom nettopp nå, så jeg sitter inne og tar en liten pause fra sola mens jeg ser på Pretty Little Liars. Kom også på at vi skal ha familiebursdag til mamma her idag, så jeg begynte å bake boller isted. Så drømte jeg meg helt bort, og plutselig kom jeg på at jeg hadde en deig til heving! Haha, det var nesten så den bulte utover bollen. SYKT stor! Håper det blir gode boller av den da. Så god som jeg er til å bake så bør de nesten bli supermegaultragode, altså. 

Som sagt så sitter jeg og ser på en amerikansk serie som heter Pretty Little Liars. Kanskje noen av dere har hørt om den før? Serien har ihvertfall nettopp kommet ut i USA, så det er bare 6 episoder som er sluppet, men herregud jeg er hekta etter èn episode jeg! Anbefales virkelig om du liker serier som Gossip Girl, The Hills og 90210!
Nå må jeg ned til bollebakingen igjen, så her er noen bilder fra idag:

Hva gjør du idag? Og har du sett Pretty Little Liars? 

- outfit 16.07.10

Yes! Endelig har sola kommet seg på plass i Trondheim, og jeg vet bare med meg selv at jeg skal nyte det for alt det er verdt. Det er nå jeg blir misunnelig på dere østlendinger som har hatt finvær hele sommeren, hihi. 

Idag har jeg faktisk bare planer om å ligge ute som et slakt og få litt farge. Hadde vært litt flaut om jeg hadde begynt på skolen igjen, og sett ut som en snømann i forhold til alle som har vært i syden. The snowmen returns, liksom! Ellers så har jeg et høstinspo-innlegg på lager til dere, så stay tuned! Her har dere outfit for idag også:

topp cubus bikini gina tricot shorts h&m solbriller h&m

Hva synes dere om antrekket?

- dagens innkjøp

For første gang på utrolig lenge, var faktisk alt jeg handlet idag på salg! Det vil si at det ser ut som om jeg har brukt en hel årslønn på dette, men egentlig har jeg ikke brukt mer enn 300 kroner. Det er hva jeg vil kalle kupp. Nå skal jeg prøve å spare penger slik at jeg kan kjøpe meg et kamera det går an å filme med. Så om dere har noen tips, så skrik ut!


bikini gina tricot


skjerf bikbok


topp freequent


hårspenne glitter


armbånd accessorize


cardigan og bukse zara

Hva synes du om innkjøpene?

- "vi tar en voe!"

Nettopp kommet hjem fra byen, og nå er jeg sliiiten! Og varm. Det viste seg at 80% av Trondheim hadde bestemt seg for å dra på bytur idag, og det var sånn at man var maks 5 minutter i hver butikk. Så måtte vi ut å puste igjen, og så var det 5 minutter til. VARMT! Viser dere innkjøpene mine senere :-)

Vi måtte jo selvfølgelig på mormors stuer denne gangen også, men det ble ikke noe bolle da. Istedet kjøpte vi oss iste med isbiter, og da måtte vi jo selvfølgelig teste ut denne "trenden" bloggdronningen vår har gjort populær. Hihi.

"Eh, lol. Det skjer jo ikke nå godt ut en gang! Ska æ virkelig SPIS den her?"


Kjent bloggpose.


PEN.


"Åherregud, dem e jo iiiiskald!"


Hahahaha.

Så konklusjonen er: isbiter egner seg kun til kald drikke. 

Synes du isbiter er godt? 

- outfit 15.07.10


tunika freequent tights gina tricot veske vic

God morgen! Håper dere har sovet bedre enn meg. Tror faktisk jeg holder på å bli syk, og det gjorde det ikke akkurat bedre at jeg satt ti minutter i senga mi og prøvde å snakke før jeg stod opp. Herlig! Heldigvis er jeg litt bedre nå, så holder på å ordne meg til bytur med Marit. Kos dere masse idag!

Hva synes du om antrekket? Og hva skal du? 

- off to india

Da har jeg fått på meg noe annet enn daffeklær, og er klar til å dra ut for å spise. Vi skal se om vi finner en indisk restaurant her i byen, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker indisk mat. Det er så NAM! Mia har jo dratt på Dalecarliacup, og siden hun ikke er noen spesiell fan av sterkt krydret mat, så tar vi det når hun er borte. Hehe. 

Har forresten lest en del blogger idag, og hva skjer med at nesten alle skriver at de har vært på stranda, badet, spist is og koset seg i varmen? Åh, misunner dere som bor på østlandet. Vi trøndere vil også ha litt finvær i sommer! Send det til oss et par dager, please? Nei, nå snakker jeg meg bort her. Må løpe! Her er hva jeg har på meg forresten:
topp bikbok tights gina tricot sokker chanel da zeeff <3<3;*

Liker du indisk mat? 

- tommel ned for tannleger!

Jeg lovte jo at jeg skulle fortelle dere om det som skjedde på tannlegekontoret idag, og her kommer det: 

Jeg hadde fått tildelt time klokken 10 onsdag morgen (altså idag), og stresset skikkelig med å komme meg opp tidsnok. Er ikke alltid like lett å våkne når klokken er halv 9 midt i sommerferien for å dra til tannlegen, liksom. Så nærmet det seg sakte, men sikkert skjebnens time (haha), og jeg og mamma heiv oss inn i bilen for å kjøre til tannlegen. Om dere lurer på hvorfor jeg, som er så stor (!!), vil ha med moren min så er det fordi jeg elsker tannleger over hele mitt hjerte. Kødda. Jeg hater dem. Og er redd for dem. De vil meg vondt.

Uansett. Vi satte oss på venterommet, og det var en dame som gikk inn og ut av dørene, ryddet ut pappesker og tok imot postordre fra diverse kjekke mancandies som kom inn. Det virket ikke som om hun hadde sett meg og mamma en gang, så der ble vi sittende. Ganske lenge, faktisk. Da klokken ble kvart på 11 (!!!) så vi gjennom venteromvinduet som førte inn til der de har PCene sine og sånt, og vet dere hva?! HUN SATT OG SJEKKA FACEBOOKEN SIN!!!! Jeg så at mamma bare himlet med øynene, og gikk rett bort og spurte "e det leng t det e vårres tur, eller?" Så svarte hun "oi, unnskyld. Æ hadd ikke sett dåkker, æ :-) :-) :-)". Og to sekunder etterpå ropte hun meg opp slik at jeg endelig kunne få det overstått. Har dette skjedd med deg før? Hva synes du om det? 

- 1 2 3 4

Hei, og god morgen! Har dere sovet godt? Gjett hva jeg drømte om i natt da?! Tannleger! Ikke en av de beste drømmene jeg har hatt, for å si det sånn. Nå er ihvertfall tannlegedramaet overstått, og jeg fikk vite at jeg ikke har mindre enn 4 hull. Eller, om jeg er flink til å bruke tanntråd og munnskylling annenhver dag kan det være at de går bort, så jeg vil vel ikke akkurat kalle de hull. Enda.

Var forresten noe sykt teit som skjedde på tannlegekontoret idag, men det får jeg fortelle om senere. Nå skal jeg på ikea!Hvor mange hull i tennene har du? 

- tilbake

Da har jeg kommet hjem til Trondheim igjen, og jeg er sliiiten! Det tar på å være på Agdenes, altså. Nå sitter jeg i senga mi og leser mail, bloglovin og gruer meg til i morgen. Jeg har nemlig tannlegetime klokken 10, og jeg er en av de med sånn halvveis tannlegeskrekk, så det kan jo bli.... gøy....

Jeg vet at tannleger generelt ikke er farlige, men når jeg vet at jeg har hull, så er det akkurat som om jeg føler på meg at de bare vil dytte hullborreren langt ned i munnen min. Er det èn ting jeg ikke skal bli, så er det tannlege altså. Makan til ekkel jobb!


Overraskende nok så har jeg ikke tatt ett eneste bilde på de dagene jeg og Tone var på Agdenes. Kan vel ha noe med at vi så ut som en blanding av en hulder og en hufse. En hulderhufse altså. Nå skal jeg gå og pusse tennene mine for fjerde gang idag. Ææææh!

Hater du også tannleger? 

- outfit 11.07.10

topp cubus shorts bikbok veske friis & company

Ble ikke noe bading på meg idag alikevel. Hehe. Har funnet ut at jeg er den største pysa i mils omkrets når det gjelder bading. Det liksom være sydentemperatur for at jeg skal bade, ja.

Hva synes du om antrekket? 

- årets første...

God morgen! :-)
Idag har jeg to ting jeg skal gjøre. Èn: spise frokost. To: slappe av. HAHAHA, tuller bare. For de to tingene er jo allerede unnagjort! Det jeg faktisk skal gjøre er å bade for første gang i år! (badeland telles ikke). Det er helt sykt at jeg ikke har badet enda, egentlig. Den trønderske sommeren har ikke vært noe å skryte av, så langt. Det er jo fortsatt en måned igjen av ferien, så det kan godt være at værgudene smeller til med en skikkelig finværsuke. In my dreams.

Den andre tingen jeg skal gjøre idag er å dra til bestemor. Jeg har levd uten Oskar i en og en halv uke nå, og idag skal vi endelig dra for å hente han. Det som er litt dumt er at vi skal være der til tirsdag, noe som betyr at det blir kun mobilblogging de neste dagene.. Menmen, dere overlever vel. 

Nå skal jeg hive meg på scooteren og komme meg opp til hestsjøen. Årets første bad står for tur! 

Har du badet i år?

- fra i går

Ble ikke så mye Harry Potter-maraton på oss i går, haha. Vi så den første filmen, og da var både godteriet og potetgullet spist opp, så vi gikk og la oss i stedet. Nå holder jeg på å prøve den nye rettetanga mi, så her har dere noen bilder fra i går kveld:


Hva gjorde du i går?

- 21.36

Nå skal jeg ha Harry Potter-maraton med mine herlige to søskenbarn, Karina og Kine. Er så lenge siden jeg har sett Harry Potter nå, at jeg kan ikke vente til å stupe inn i den verdenen igjen! Håper alle får en kjempefin kveld, så snakkes vi i morgen ;* Her er forresten noen bilder fra idag:


Liker du Harry Potter? 

- outfit 09.07.10
topp zara shorts h&m sko din sko solbriller h&m

Hva synes du? Nå er det grilling! 

- robsessed

Dere.. nå har jeg virkelig gjort det. Kan ikke annet enn å si at jeg er Robsessed. Vet dere hva jeg kjøpte på Ark idag for 150 kroner? FORTELLINGEN OM ROBERT PATTINSON! Og vet dere hvor lang tid det tok før jeg hadde lest ut alle de 100 sidene? Tre kvarter. Og da leste jeg nøye. Men hallo, jeg kunne jo ikke gå forbi den når coveret skrek "kjøp meg, kjøp meg!" bare se da:


Så da ble det en stk. lykkelig Ida som vandret ut av bokhandelen med en nydelig bok i bæreposen sin. Lucky girrrrl!


Har dere lest den? 

- rêve de maladie

God morgen! Idag skinner sola her i Trondheim, og jeg har planer om å være ute hele dagen. Jeg må jo benytte finværet mens jeg har sjansen, for her i Trøndelag vet man aldri hvordan været forandrer seg bare på noen minutter. Trøndernes levemotto burde vært "be prepared" eller noe sånt. Random.

Idag hadde jeg egentlig planer om å sove lenge, men siden mamma så klumsete kom inn døra og dunket i stolen min, ble jeg kjapt revet bort fra drømmeland og inn i den virkelige verden. Hadde en supersyk drøm i natt også, men jeg husker ingenting av den! Alt jeg husker er at den var.... syk. Overskriften er forresten "syk drøm" på fransk. We all love google translate!
Har du også problemer med å huske drømmer? 

- 90210

Nå har jeg kommet hjem fra Hitra, og tror jeg skal legge meg snart. Har jo sett ferdig 90210 nå også, så jeg trenger nye serier å se på før jeg legger meg! Tips? Ikke One Tree Hill Gossip Girl eller Glee. De har jeg rundet flere ganger. Det eneste som irriterte meg med 90210 var at det skjedde så mye i den siste episoden som ikke ble avklart! Det bare komme en sesong til, for jeg har blitt avhengig. Det er mildt sagt en av de beste seriene jeg noensinne har sett, og jeg anbefaler til dere alle å begynne å følge med. 

Favorittkarakterene min i serien er Naomi, Silver, Liam, Adriana, Navid... åh. Herregud. Jeg greier ikke å velge! Ser du på 90210? 

- strawberries and school

Kom nettopp inn døren, har hatt en kjempefin dag i skogen sammen med knottene, myggene, kleggene og selvfølgelig fluene. Nå er jeg sinnsykt sliten, og kjenner at jeg har mest lyst til å legge meg ned og sove til i morgen. Men det kan man jo ikke når man har jordbær i kjøleskapet! Hehe.. 

Fikk forresten sånn halvveis vite hvor jeg har kommet inn på skole idag, og det ble førstevalget mitt! Det var en ganske stor lettelse som flydde av skuldrene mine når jeg fikk den meldingen. Nå kan jeg jo bare glede meg til å begynne på skolen igjen! Eh.. nei, vil at sommerferien bare skal vare og vare og vare.. 
Forresten, for dere som lurte på hvordan kattene her så ut, her er to bilder;


Champis.

Søss.


Denne katten er jo helt klart den beste da. Neida, tuller.

Men nå skal jeg ta en god og varm dusj og så venter jordbærene! De første i år, faktisk. NAM.

Har du spist jordbær i år? 

- @hitra

God morgen!:-)

Jeg fant ut at jeg rett og slett hadde glemt å fortelle dere at jeg er på en liten ferie på Hitra, og skal være her til torsdag eller fredag. Det har faktisk vært litt godt å bare ta helt fri fra bloggen de siste dagene, men når jeg kommer hjem igjen er jeg tilbake altså. 

Idag er det kjempefint vær her, så jeg tipper at jeg bare skal være ute i sola og kose meg. Skal også en liten tur til dyrlegen med Søss (den ene katten) for at hun skal fjerne stingene etter steriliseringen. Nå kom jeg på at jeg må få tatt bilde av alle de tre kattene her. De er jo så søtee!Unnskyld for at jeg ikke svarer på spørsmål angående HTML-innlegget mitt forresten. Gidder ikke å sitte inne med det nå, dessverre. Håper dere får en fin dag! Smazk!

Hva skal du idag? 

- ready for the cinema

God kveld! Nå har jeg akkurat ordnet meg, og er klar for kinooooooo! Denne gangen skal jeg og Marit se Step Up 3d, og jeg gleder meg kjempemasse. Den ser utrolig bra ut, og jeg er sikker på at jeg kommer til å sitte med frysninger under hele filmen. Typisk dansefilmer.

Anyways, må vel bare finne pengene mine og gå til bussholdeplassen :-) her er traileren til filmen:


Har du sett den? 

- outfit 04.07.10


topp cubus shorts bikbok solbriller og sko h&m 

Hva synes du? 

- new bag

Som dere vet, så var jeg på Sandvika Storsenter i går. Der var jeg inne på VIC, og mens jeg snudde og vendte om på hvert eneste plagg, så jeg denne veska stå på en 50%-hylle bare noen meter fra. Jeg har lenge lett etter denne perfekte veska, men har aldri funnet en som er så enkel og detaljert på samme tid. Tror dette er min drømmeveske! Like or dislike? 

- borte bra, men hjemme best

Utrolig deilig å sette føttene inne i huset igjen. Kjenner det skal bli kjempegodt å legge seg ned i sin egen seng og lese de 237 (!!!!) innleggene som har kommet på bloglovin, og så legge seg for å sove! Innkjøp og diverse får dere se i morgen. Alt jeg vil nå er å rydde ut av bagen min, og komme meg i seng. Sov godt! ;*

- mobilblogg: ååååårh, er så glad nå! Har kjøpt meg en perfekt veske og kan nesten ikke vente med å vi

277975-1-1278158378422.jpg
mobilblogg: ååååårh, er så glad nå! Har kjøpt meg en perfekt veske og kan nesten ikke vente med å vise den til dere. Gikk meg heldigvis ikke vill på sandvika storsenter da, så om litt vender jeg snuten hjemover til t-town. Snakkes senere, nå er det smoothietime :)

- menneskestudering i åslåw

Oi, seriøst. Første gangen jeg har blogget så sent på kvelden, tror jeg. Men dere vet jo sikkert grunnen til det. Jeg er nemlig i Osloooooo! For dere som lurer på det, så dro jeg fra Tønsberg idag for å besøke de gamle naboene våre som har flyttet hit til Bærum. Kjempekoselig å se dem igjen! 

Så idag har vi gått litt rundt i Tigerstaden (som pappa sier) og studert mennesker. Sykt mange rare, merkelige, pene, stygge ... ja alt egentlig. Et tips til dere som skal hit en eller annen gang: sett dere ned på en gatekafè og bare se på menneskene som går forbi. Utrolig morsomt! Og ja, så en person som var prikk lik Robert Pattinson idag! Det var helt sykt, jeg trodde med en gang det var han. Hadde jeg hatt med meg kameraet mitt, skulle dere fått sett bilde. Er sikker på at dere hadde vært helt enig med meg :-)

Nå sitter jeg faktisk i senga til yngstemann i familien, på 6 år, og blogger for dere. Han er nemlig på ferie, og derfor har jeg vært så heldig å få låne senga hans! Den er litt kort, men hallo; jeg er ikke verdens lengste person heller. I morgen er planen å dra en tur på Sandvika Storsenter, som er et gigantisk kjøpesenter her, og siden jeg nettopp har fått lønn så.. haha, trenger jeg egentlig å fullføre den setningen? 

Nå tror jeg at jeg går og legger meg, jeg! Sov godt da, dere! Og forresten, tusen takk for at dere besøker bloggen min selv om bloggingen ikke har vært på topp de siste dagene! Ilu ;*

- mobilblogg: er på aker brygge og spiser nå. Kjempegod kylling her! Håper dere har det bra :) snakkes

277975-1-1278092974036.jpg
mobilblogg: er på aker brygge og spiser nå. Kjempegod kylling her! Håper dere har det bra :) snakkes bedre senere!

- mobilblogg: god morgen! Etter all solingen i går har jeg blitt både brun og solbrent. Brun der jeg s

277975-1-1278064358025.jpg
277975-1-1278064358640.jpg
277975-1-1278064359218.jpg
mobilblogg: god morgen! Etter all solingen i går har jeg blitt både brun og solbrent. Brun der jeg smurte meg og solbrent de to stedene jeg ikke gjorde det, nemlig bak knærne og litt over øyelokkene. Ett ord; pent! Nå er jeg, mia og maria ute og går på tur med caspar i finværet, og skal snart inn igjen for å pakke litt. Idag drar vi nemlig til oslo en tur! Noen av dere som bor der? :)

- idagSånn har altså dagen min sett ut idag. Nå skal vi snart grille laks og spise en herlig middag i finværet! Gleder meg. Har helt skrivesperre, så jeg tror jeg bare avslutter her jeg. Har forresten hørt at det ikke er så særlig fint vær i Trondheim. Hehe, stakkar dere :-) 

Hva har du gjort idag? 

- mobilblogg: hei dere! Nå har vi nettopp kjørt ut til en liten holme her og ligger og soler oss. Det

277975-1-1277980585437.jpg
277975-1-1277980586010.jpg
mobilblogg: hei dere! Nå har vi nettopp kjørt ut til en liten holme her og ligger og soler oss. Det er kjempedeilig vær og vi koser oss som bare det. Håper dere har det fint! Klem fra ida :)