- bombe

Hei dere! Ville bare si at siden jeg starter på en helt ny skole i morgen, så legger jeg bloggen på hylla de neste dagene. Vet ikke helt hvordan det blir videre heller.. Jeg har liksom bare kommet til et punkt der jeg føler det blir feil å blogge, haha. Men vi snakkes senere! Nå skal jeg finne ut hva jeg skal ha på meg :-)Hvilken klasse starter du i? 

- why does it always rain on me?

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en liten kjøretur med Marthe. Jeg fikk heldigvis byttet den genseren jeg kjøpte meg i går til en størrelse mindre, så nå har jeg hele to antrekk å ha på meg på første skoledag! Viser dere i morgen, så kan dere hjelpe meg å velge hvilket.

Men i allefall så var vi ute og kjørte ja... Og når jeg kom inn, gikk jeg fra dette:Til dette:Og sånn har jeg tenkt til å være resten av dagen også. Lenge siden jeg har hatt på meg joggebukse nå! Åh, det er så deiliiig.
Ellers så kjøpte jeg meg to nye smykkebokser fra kremmerhuset mens vi var på city syd:Den minste skal jeg ha øredobber og ringer i, og den største er det smykker og diverse. Likte dem kjempegodt!

Hva synes du om smykkeboksene? 

- yesterday

God morgen!

I går kveld dro jeg og Renate en tur til Hanna. Jeg skal ikke fortelle i detaljer hvor bra vi hadde det, men kan ihvertfall si at det er lenge siden jeg har hatt en SÅ koselig kveld! Vi startet med å lage noe kjempegodt som jeg ikke husker navnet på (hjelp, Hanna?) og så brukte vi resten av kvelden på snakking og masse fliring. Go internhumor, sier jeg bare! 

Jeg tok faktisk ingen bilder i går da.. Dårlig blogger, jeg vet. Men her har dere noen bilder fra i forrigårs da jeg var ute med Renate, Marthe og Hanna:

Hva gjorde du i går kveld? 

- litt nytt


skjerf gina tricot. Dette kom inn i butikken idag!


genser cubus

Kjøpte meg også en genser til fra h&m, et pennal og en markeringstusj, men bildene ble så dårlige så dere får heller se de senere. Nå skal jeg ut med Renate!

Hva synes du? 

- skolestartshoppedagen

God morgen, sunshines! 
Rise and shine, sier jeg bare. Idag er det mye å gjøre! Men heldigvis så er det bare positive ting også da. Det er nemlig den store "skolestartshoppedagen" idag, og det vil si masse nye ting til skolen starter! Pluss nye klær da selvfølgelig. Jeg skal ihvertfall kjøpe meg et nytt pennal, lommebok og noe å ha på på første skoledag. Tips? Skal bare pakke tingene mine nå og ordne meg litt, og så kjører jeg og Renate ned til byen :-) Kos dere idag!

Har du kjøpt ting til skolen starter igjen? 

- dagens andre fjortisinnlegg

Bra å høre at de fleste av dere (hehe, Julia) har lik smak på gutter som meg! Hvem kan ikke gå forbi han der på en reklameplakat og ikke stoppe opp, liksom. Ikke jeg ihvertfall.

Nå holder jeg sånn halvveis på å planlegger en liten marshmellowsgrillkveld (puh, langt ord) med noen av jentene. Det eneste som er bittelitt problematisk er at 3 av 4 kjører, men det skal vi nok få ordnet opp i. Og ja, glemte helt å fortelle dere om filmen i går! Om dere har sett step up 2, så kan jeg si at den var nesten dobbelt så bra. Garantert en film jeg kommer til å kjøpe! For å være helt ærlig så satt jeg faktisk med frysninger under hele filmen, og nå gleder jeg meg bare enda mer til jeg starter på dans igjen nesten mandag. Jeg skal bli flink!

Og selv om dette ikke har noe med innlegget å gjøre i det hele tatt, så må jeg bare vise dere bildet av meg og Marit som ble tatt når vi tok Thunder Coaster'n:HAHA, snakker om fjortis på forrige innlegg liksom. Her har dere jo hele to fjortisinnlegg på rad!

Men nå fikk jeg svar fra Renate om at det blir grilling. Så håper dere får en fin kveld!

Hva skal du i kveld? 

- eyecandyAner ikke hvorfor bildene ble så små...

Herregud, Jon Kortajarena er høst/vinter-modell for h&m, og jeg må si at de har virkelig gjort et bra valg! Vet jeg høres ut som tidenes fjortis og alt det der, men når man ser sånne menn må man bare la fjortisen komme ut. HUNK!

- @ le cinema

Nå har jeg ordnet meg litt og er klar for kino med Marit! Husker dere for lenge siden da jeg sa at jeg skulle se step up 3? HAHA, jeg tok så grundig feil på filmen at det skal ikke engang være lov. Den gangen var vi altså og så street dance. derimot, skal vi se step up 3. Herregud, at det går an å være så fjern.Har du sett den? 

- <3FINVÆR<3

Hola chicas!
Byavisa er endelig ferdiggått, så nå er jeg fri og frank resten av dagen. Sola steker i Trondheim for tiden, og det er derfor jeg er så fraværende på bloggen. Vil helst bare ligge ute i varmen hele dagen og suge til meg all den brunfargen jeg kan få. Er jo ikke så lenge til skolestart, vet dere! Eller.. Noen av dere har vel kanskje allerede startet på skolen også. Haha, stakkar dere :-)

I går kveld rundt 11 var faktisk jeg og Tone ute og syklet i sentrum! Vi hadde ingenting å finne på, så bare plutselig helt spontant fant vi ut at vi skulle til byen. Og det er utrolig hvor mye man oppdager når det nesten ikke er folk der! Jeg fant faktisk en butikk/frisør som selger Barry M- og The Balm-sminke, sånn helt ut av det blå. Har tenkt meg en tur for å se om jeg finner noe til første skoledag på torsdag, så skal innom der å se litt da. Gleder meg!

Men nå skal jeg hive på meg bikinien, og løpe ut igjen. Håper dere skjønner at jeg ikke er like aktiv her når det er finvær. Har også tenkt å sette i gang en spørrerunde i kveld eller noe.. Hva tror dere om det? 

- outfit 16.08.10


topp cubus shorts bikbok veske morris solbriller pieces

Hva synes du? 

- åslåwpicturæs

Heisann hoppsann! Herregud, nå er jeg faktisk hjemme for første gang siden... tirsdag? Og jeg har så masse å vise dere, at jeg tror rett og slett at jeg bare starter jeg. Føler at dette innlegget kommer til å bli kjempelangt.


Her var vi lykkelige og glade i den SYKT lange rulletrappa inn til Tusenfryd. Vi gledet oss skikkelig til å hyle hele dagen, og spesielt det nye spøkelseshuset, nightmare, som viste seg å være en kjempestor skuffelse. Haha, det mest latterlige jeg har vært med på!Vi kaller bare han her for "monstermannen", haha. Jeg skulle liksom ta bilde av bildet på skjermen bak han, men så kommer han frem akkurat når jeg skal ta bilde og sier "det er ikke lov å ta bilde av skjermen", sånn på skikkelig østlendingdialekt. Så sa jeg "da tar æ bilde av dæ da!", på så bred trønderdialekt som jeg fikk til. Håper han ble skremt. 

Dere ser forresten litt av meg på det bildet bak han. Skal vise dere et helt bilde jeg og Marit kjøpte i morgen!


Den første dagen vi kom, kjøpte vi oss kneippbrød, leverpostei og kalkunfilet slik at vi hadde frokost hver dag. Det geniale var jo at vi tok det med oss på Tusenfryd også, slik at vi slapp å kjøpe dyr og usunn mat der! Vet jeg er smart. 


Ellers så var vi på et par konserter på brua utenfor der Øyafestivalen holder til og det var seriøst nesten så vi hadde festivalpass altså! Kjempebra utsikt og lyd, så var på M.I.A (som forresten var SYKT bra), Susanne Sundfør, CasioKids, La Roux og Marina and the Diamonds. Åh, jeg vil på Øya neste år!


Et besøk på operataket måtte vi jo selvfølgelig også ha, og der følte jeg meg skikkelig turist. Kamera rundt halsen (♥) er det største turisttegnet du kan finne. Men forresten så var det skikkelig fint der!Kan jo forresten også nevne at jeg og Marit ble "sjekket opp" av en 30-åring, så Chirag fra Karpe Diem, tok t-banen alene, lette etter Kong Halvor (haha), så Toroborgen på storskjermen på Øya og selvfølgelig fant vi på masse interne ting. Hadde vertfall en kjempefin tur og håper på at vi kan gjenta det neste år! 

Hva synes du? 

- mobilblogg: hei! Nå er jeg på vei til Agdenes for å være der til i morgen, og derfor blir det en lit

277975-1-1281777449643.jpg
mobilblogg: hei! Nå er jeg på vei til Agdenes for å være der til i morgen, og derfor blir det en liten datapause. Skal prøve å få postet en liten oppsummering fra osloturen på mandag så da får dere klikke dere inn her da :) håper alle får en kjempefin helg! Bildet er forresten fra M.I.A-konserten på tirsdag. Forteller dere mer senere!

- mobilblogg: heia! Nå har vi vært og shoppet, og marit har til og med fått et "sminkekurs" på kicks!

277975-1-1281710084993.jpg
mobilblogg: heia! Nå har vi vært og shoppet, og marit har til og med fått et "sminkekurs" på kicks! Atm står vi og hører på susanne sundfør fra øya, og skal snart dra en plass og spise. Snakkes senere! Klem :)

- TUUUUUUSENFRYD

Nå sitter vi og speider etter blå himmel, venter på at sola skal komme frem og så har vi nettopp spist vår vidunderlige frokost. Kneipbrød med leverpostei ♥ I går kveld var vi og så M.I.A live og det var helt villt bra! Tror begge ble veldig positivt overrasket. 

Bildet fra arkivet. Innlegget ble så tomt uten...

Vi har funnet ut at det nettet vi har pleid å brukt, har fått passord, så nå er det Hilde sin mac som gjelder. Derfor kommer det masse bilder når jeg kommer hjem istedet og får brukt mitt supermegaultrakule og kjappe nett. Men hallooo; se hva jeg og Marit skal idag:

Hurraaaa! Så nå er det på med klær og sko, og så skal vi ta t-banen igjen. Alene. Hehe, vi kunne lett ha bodd her altså. 

Er det lenge siden du har vært på Tusenfryd? 

- kolossale colosseum

Nå har vi nettopp kommet inn døra her i regnfulle Oslo. Vi fant ut sånn helt plutselig at vi skulle dra på kino for å se Inception, og jeg lover dere; jeg har vært i Norges største kinosal! Om dere har vært på Colosseum kino, så vet dere hva jeg snakker om. HerreGUD, jeg fikk sjokk når jeg kom inn jeg! 

Uansett. Jeg hadde SKYhøye forventninger til filmen, etter alt det positive som er blitt skrevet om den, men jeg greide rett og slett ikke å henge med. Synes det ble alt for mye skifting mellom forskjellige tider, og så har det sikkert noe med at jeg holdt på å sovne flere ganger. Skal bli godt å legge seg tidlig idag!

Kjøpte meg forresten bare to ting idag, en trekvartgenser og et par solbriller, men viser dere senere. Skal jo på shopping igjen på fredag også!

Har du sett inception? 

- fremmeeeee

Heihei!
Nå har jeg og Marit endelig innstallert oss hos søstra hennes, Hilde, og nå skal vi bare slappe av. Fikk kanskje en halvtime søvn på bussen i natt, så det sier seg vel selv at vi ikke er særlig opplagte i allefall! 

Og vet dere hva eller? Vi tok t-banen for første gang alene idag!!! Det fortjener seriøst tre utropstegn. Første gang i Oslo alene og så greier vi å ta t-banen, liksom. Tre ganger hurra for oss :-)

Som sagt så skal vi egentlig bare slappe av litt her nå og så er det shopping-time! 

Har du tatt t-banen før? HEHE

- oslo next

Da er kofferten pakket og klar pluss at jeg til og med har husket på tannbørste! Har også lært at jo større koffert man har med seg, jo flere klær pakker man, men litt plass til shoppingen er det fortsatt :-)

Bare så dere vet det, så har jeg med både macen, kamera og kameraledning så det blir nok noe bloggings mens jeg er der, og med internett både i bussen og i leiligheten til søstra til Marit (puh), er jo det himmelriket for oss bloggere (og twitrere)! Ekte bloggah 4 evahhh! Men nå må jeg stikke. See u in Åslåw!
Ønsk meg god tur da!

- spikke sage lime pakke

Åh, da var endelig det eneste negative med dagen ferdig og jeg kan holde full fokus på Osloturen med Marit! Startet å pakke for 5 minutter siden, så det sier seg vel selv at jeg ikke er heelt ferdig. Kjenner jeg meg rett, kommer jeg vel ikke til å være ferdig før det er 2 minutter til vi skal dra, hehe. Trenger heldigvis ikke å ha med så mye da, og jeg må jo ha litt tomrom i kofferten også. 0 sjans for at jeg kommer hjem med like mange klær som jeg hadde før, liksom.

Ellers så var det kjempegøy å komme hjem og se at noen av dere allerede hadde prøvd nose stripsene jeg la ut i forrige innlegg! Flere enn meg som kommer til å lage mixen oftere, eller? 

Noen tips til hva jeg bør ta med meg? 

- tirsdagstips

God morgen, sweeties!
Siden jeg har Byavisa å gå med idag, blir det sikkert ikke så mye blogging før jeg har begynt å pakke til Osloturen. Og i går når jeg surfet litt rundt langs Californiakysten (hahaha, jeg er så morsom idag). Neida. I går da jeg surfet på youtube fant jeg en kjempesmart video av en kjempeflink makeup-artist! Jeg prøvde dette tipset i går og det funket fjell! Bortsett fra at det stinker alt mulig negativt og ekkelt når du tar det på da. Bare se her:


Hva synes du? Kommer du til å prøve det? 

- ida sletvik liker dette


Og bare for å ha sagt det; den skinnjakka helt til høyre bare MÅ jo være drømmejakka! Se på'n. Nydelig. 

Noe du likte? 

- støl i morgen - here i come

Jeg bestemte meg for å dra til Grønlia (dere som ikke bor i Trondheim vet sikkert ikke hvor det er) og på to timer har jeg gått litt over 2 mil til sammen! Og på turen så var det en kjempesøt, kanskje 70 år gammel mann som sa hei til meg! Tenk at noe som egentlig er så tatt for gidt kan løfte opp en hel dag noen hakk. Jeg ble ihvertfall skikkelig glad inni meg, og begynte å snakke med han, sånn "hvor er du du skal da?"-type snakk. Vet jeg er snill med de eldre, hehe.

Men uansett. Her er noen bilder:


Sola kom til slutt frem også! Herlig.


Selvutløserbilder blir alltid så vellykket <3 <3 <3


Grønlihytta.

Men nå skal jeg bare slappe av i sola og kose meg med smoothie og mag. Må jo ta det litt rolig siste dagen før jeg drar til Oslo :-)Leser du mag? 

- slask -> turmenneske

Hola at you!
Nå har jeg spist en deilig frokost og er klar for en lang og god tur i Bymarka. Det er ikke så fint vær enda, men håper på litt bedre i løpet av dagen. Men været stopper ikke meg! Hihi, jeg er blitt en skikkelig turentusiast i det siste, jeg. Thumbs up!

Nå skal jeg bare ned for å tappe meg en flaske med vann, og så er jeg klar. Ha en fin dag!

Hva skal du idag? 

- viftedag

Idag skulle jeg prøve å få litt av den etterlengtede brunfargen, men det funket dårlig. Rekk opp hånda den som greier å ligge ute når det er vindstillet og 30 varmegrader i solveggen! Ikke jeg ihvertfall. Derfor har jeg tilbringt dagen med min bestevenn:HAHA, ok, nå hørtes jeg jo ikke ut som en loner da. En vifte til bestevenn liksom. Hallooo! 

Men dere! Nå er det bare to dager igjen til jeg drar til Oslo! Noen tips om hva jeg og Marit bør få med oss? 

- perfekt sommervær!

Vet dere hva eller? Idag er det sol for tredje gang på rad her i Trondheim. Og her en dag så jeg en statistikk over antall finværsdager i juli, og jeg ble faktisk ikke overrasket en gang. I løpet av 31 dager midt på sommeren, har det altså bare vært 3 dager med ordentlig sommervær, dvs temperaturer over 20 grader. Hurra for trøndelag, liksom!Idag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på.. Pakke litt og sole meg litt kanskje. Åh, jeg kjenner at lysten til å komme i gang med den vanlige hverdagen bare sniker seg innpå meg, altså. Og jeg gleder meg ihvertfall til jeg starter på dansing igjen! Det skal bli godt, det. Men nå skal det bli godt med frokost!

Hvordan er været der du er idag? 

- svelepartey hos meg!

Hola chicas!
Jeg hadde en skikkelig hard styrkeøkt litt tidligere idag der jeg trente mage, rumpe og lår, men jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg blir så godterisyk når jeg er ferdig?! Det kan jo selvfølgelig ha noe med at blodsukkeret går nedover, og med min viljestyrke så greier jeg ikke å holde meg unna. 

Derfor løp jeg nærmest ned til butikken for å kjøpe natron og kulturmelk og begynte med svelestekingen. Og herreGUD, så gode de ble. Sveler er seriøst nesten bedre enn vafler, altså! Naaaam, det er så godt!
Liker du svele? 

- home again

Heihei!
Da har jeg kommet meg hjem igjen fra Tone, og i går hadde vi tidenes daffekveld. Tone hadde nettopp vært på en ukes treningsleir, og det sier vel det meste, men vi la oss halv ett! Og da sovnet begge på et blunk. Tiden før vi sovnet brukte vi på å le oss ihjel av phrases på facebook, og seriøst dere bør prøve det. Hvertfall hvis dere er overtrøtte og trenger noe å le av. 

Venter på at Tone skal sende meg noen av bildene vi tok i går, så de får dere se senere :-) Nå skal jeg slappe av litt her.


Har du prøvd phrases? 

- shillern

Er til Tone og chillern. Ville bare komme med en liten update om at jeg lever. Snakkes bedre i morgen!Hva gjør du i kveld?

- 1. desember 2008

Idag kommer endelig Tone hjem fra leir, og derfor sitter jeg egentlig bare og venter på at hun skal sende meg en melding der det står "Æ e hjem!!!!" Så kom jeg på at det er år og dag siden sist jeg skjekka den gamle PCen vår, så jeg gikk ned i kjelleren for å slå den på. Og tror dere ikke at det kommer en hel haug med gamle (kjempepene) bilder av meg da?! Bilder fra da jeg nettopp hadde begynt å blogge, og trodde at "dagens outfit" var hvordan ansiktet mitt så ut den dagen. Jeg har forskjellig ansiktsuttrykk på alle bildene, så dere kan jo godt si at jeg fikk meg en god latter!

Her er ett bilde, og dette er fra 1. desember 2008:Så måtte jeg jo selvfølgelig finne et nesten lignende bilde med samme lys osv, og da fant jeg dette som er tatt denne uka:Herregud, så sykt rart å se hvor jeg har forandret meg! Til og med ansiktsformen er helt annerledes! Så hva sier du? Synes du jeg har forandret meg? 

- 6 tips til jogging

Et av tipsene dere kom med i forrigårs var at jeg skulle skrive hva som motiverer meg til å jogge. Dette kom fra Helene, som dessverre ikke har blogg. Så her kommer altså 5 tips når man skal ut å jogge:

1. Følelsen som kommer etterpå. Hva er vel ikke bedre enn å legge seg ned for f.eks å se en film når man er DØDSsliten? Nesten ingenting. Jeg vet iallefall at jeg blir veldig stolt av meg selv når jeg har gått gjennom en hard joggeøkt.
2. Musikk. Føler at dette punktet er på absolutt alle lister for tiden, men det er faktisk bevist at man jogger mer effektivt med musikk på øret! Sanger som gjør deg glad funker alltid. Og her er noen av mine treningssanger før øyeblikket:
Høyreklikk på sangene og trykk på "Watch on youtube" for å se hva sangene heter.

3. Sett deg mål. Realistiske mål som er oppnåelige er mye bedre enn "jeg SKAL greie å jogge èn mil". Start heller smått og jobb deg oppover. Da blir du også positiv til videre jogging fordi du greide de forrige målene dine.
4. Finn et folketomt sted. Jeg hater at folk ser på meg når jeg jogger, så derfor kjører jeg opp til en skog, et vann eller noe lignende og løper der.
5. Varièr. Denne henger litt sammen med punkt 4, men varièr hvor du jogger hen. Jeg liker best å jogge i skogen og på plasser jeg aldri har vært før. Skogen, fordi det er ganske varierende terreng, og ukjente steder, fordi da ser jeg hele tiden noe nytt.
6. Klær. Når du har nådd ett av målene dine kan du jo kjøpe deg en ny treningstopp eller noe sånt? Det er mye gøyere å jogge når man ser okei ut!
Har du noen tips? Og hva synes du om mine?

- let's ZUMBA!

Har dere sett den reklamen fra TV-shop som reklamerer for danseformen Zumba? Jeg lastet ned cardio-dvd'en i går, og jeg har seriøst aldri opplevd så bra og morsom trening! Jeg merker ikke at jeg blir sliten før jeg tar en pause, og da kjenner jeg at pulsen går som bare det. Så om noen av dere er glad i å danse, så anbefales dette virkelig. Er litt vanskelig å få til trinnene i starten, men jeg kjenner at det går bare bedre og bedre.

Som sagt så lastet jeg ned DVD'en, men etter som det egentlig ikke er lov, så vil jeg ikke legge ut noen link her. Du kan heller sende meg en mail om du vil ha linken :-) Og her er en liten smakebit:


Har du prøvd Zumba før? 

Btw: ønskeinnlegget kommer i morgen.

- kjempeultramegaduperkult

Nå er dere vel sikkert kjempespente på hva gladnyheten min er for noe? Jeg gjorde nemlig noe kjempeultramegaduperkult i går som jeg gleder meg masse til, og vet dere hva det er? 

..............
...................

JEG SKAL TIL OSLO PÅ ONSDAG!!!!!

Huuu heii, jeg gleder meg så sinnsykt mye! Og gjett hvem jeg skal dra med'a? Hu bæra her:Altså, ikke hun som er bakerst men hun i forgrunnen. Tenk det! Jeg og Marit. Skal dra alene til Oslo! Er så glad at jeg bare har lyst til å gå ut i hagen å slå ett hjul eller to:Er ikke dette kjempeultramegaduperkult eller? 

- ønskeinnlegg?

Har en gladnyhet som jeg skal fortelle om i morgen, men ville bare stikke innom for å si god kveld! Nå skal jeg laste ned episode 9 av Pretty Little Liars og legge meg godt til rette for å se på det. Elsker den serien! I morgen skal jeg forresten prøve å få skrevet et ønskeinnlegg, men da må dere jo komme med ting dere vil jeg skal skrive om. 

Så fyr løs, hva vil dere at morgendagens ønskeinnlegg skal bli? 

- bilder fra dagen

Idag har jeg hatt en kjempefin dag i skogen med min nydelige Marthe. Vi gikk 1 mil til sammen, og på den tiden rakk vi å skravle om alt mulig rart som foregår for tiden. Åh, dette må vi gjøre oftere!
Hahahah, vi fikk ikke til ett hoppebilde der begge var i lufta samtidig. Selvutløsersmarthet kalles det.Har du hatt en fin dag så langt? 

- aldri sur på tur!

I morgen drar Marthe til Syden, så vi fant ut at vi skulle gjøre noe sammen den siste dagen før hun drar og blir borte en stund. Derfor bestemte vi oss for å dra på en SUNN gåtur i finværet! Så alt jeg har med i sekken er faktisk bare to nødvendige ting; kamera og en flaske med vann. Her i gården er det herved slutt på søtsakene! 

Skal ihvertfall bli godt å få komme seg litt ut og bruke kroppen litt igjen. Snakkes litt senere!

Pleier du å ha med bare sunne ting på tur? 

- not a shopaholicker anymore

God kveld!
Kom nettopp inn etter å ha vært ute og gått med Anna. Hun har vært bortreist nesten hele sommerferien, så det var godt å se'a igjen! Jeg har vært skikkelig sliten idag, og vedder på at det er på grunn av byavisa. Det er faktisk ikke så lett som man tror å komme igang igjen etter 5 uker med ferie. Men herreGUD så godt det skal bli med noen ekstra penger å rutte med fremover. Og i de dagene jeg ikke har hatt penger, har jeg lært å tenke to ganger før jeg kjøper noe da. Nå er det ikke lenger snakk om å kjøpe noe etter den første gangen jeg har sett på det! Heretter skal jeg se på tingene vertfall 2 ganger før jeg kjøper dem. Noen som tør å vedde på at jeg ikke klarer det?

Tror bare jeg skal ta meg en dusj og se noen episoder av One Tree Hill i kveld, jeg. God natt!

Kjøper du ting spontant eller venter du? 

- roomnews

Dere må ikke tro at bloggen min har blitt en designblogg altså. To innlegg om møbler og pynt på to dager, haha. Tror jeg må bli noe med innredning når jeg blir stor jeg! Uansett, her har dere før og etter-bilder:


duk og lysholder kremmerhuset

Hva synes du? 

- back to hell

God morgen! 
Idag er jeg faktisk opp så tidlig av helt andre grunner enn det at jeg faktisk har lyst. Helvete begynner nemlig igjen, og om dere har lest bloggen min lenge nok så vet dere sikkert at helvete starter på b og slutter på yavisa. Lucky me! Ikke at jeg husket på det i natt da, når jeg satt med Paradise-episoder helt til klokken var 3..

Men nå må jeg dra! Skal prøve å være kjapp.


Og ja, hahaha. Oskar kom opp på rommet mitt isted glad og fornøyd og bare la seg oppå macen. 

Nye soveplassen <3 <3 <3 <3:):)Jobber du i sommer? 

- my new closet

Som jeg sa i forrige innlegg så var jeg på IKEA, og ble helt forelsket i det klesskapet under. Det er som skapt for meg og bare stod i skapavdelingen og ropte "idaaaaa, idaaaaa!" Etter som jeg har veldig lite rom, som ikke får plass til en seng på tvers engang, har jeg måtte skyve bort drømmen min om skyvdørsgarderobe (hehe, ordspill), men dette skapet er det faktisk plass til! 

Det er dobbelt så stort som mitt nåværende klesskap, og da det begynner å bli rimelig fullt, blir det godt med et nytt. Siden søstra mi skal pusse opp rommet mitt, inngikk jeg og mamma en deal om at hun skulle få ny seng, og jeg et nytt klesskap. Ah, tror jeg er i himmelen! 

Like? 

- outfit 02.08.10alt vero moda

Nettopp vært på en rundtur på IKEA og funnet et potensielt klesskap til meg. Så nå skal jeg bare ta mål av plassen der det skal stå og så håper vi på at det passer inn. Viser dere senere!

Hva synes du om outfiten? 

- oskar x2

Tok noen bilder av Oskar i går, som jeg synes ble ganske fine. Har også redigert litt smått på dem, så nå vil jeg bare høre hvilket bilde dere synes var det fineste? Ikke vær redde for å si meningene deres, for konstruktiv kritikk mottas med takk!

Så; hvilket synes du var finest? 

- blogganbefalingJeg har herved fått meg en ny yndlingsblogger. Hun heter (super)Marie, er 20 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Første gangen jeg kom inn på bloggen hennes var jeg litt sånn der "jaha, hva er dette for noe?", men etter hvert eneste besøk nå i ettertid så har jeg bare likt henne mer og mer. Hun skriver med leserne sine og ikke til dem, om dere skjønner hva jeg mener? Hun har en skrivemåte som gjør at jeg kjenner meg igjen, og jeg kan sitte å se på bildene hun tar i mange minutter. 

Hun har også startet med en kategori kalt "kjøttdisk" der hun viser bilder av verdens kjekke menn. Absolutt verdt en tur innom for å sjekke ut, altså!

HER ER BLOGGEN HENNES


Jeg er i allefall ikke i tvil lenger om hvem som er min favorittblogg. Dette er nå ganske lett, og jeg kan stolt si at bloggen din er suuuuper, Marie!!!

Har noen av dere lest den? 

- let's go!

Nå går turen først til Hampus for å gi han morgenkos og mat, og deretter drar jeg på gåtur. Vet ikke helt hvor enda, men det som er så kjekt med å ha scooter er at du kan kjøre nesten der du vil når du vil! Ender vel opp i Granåsen eller noe, tenker jeg. iPoden er ihvertfall oppdatert med ny spilleliste og greier, så nå er jeg klar! 

Hva skal du idag? 

- black & white-sunday

God morgen dere!
Idag er det null ting som skjer. Absolutt alle har reist fra meg, og mens jeg sitter stuck i Trondheim har folk dratt til syden, på leir, på hytta og ja.. you name it. Er derfor ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre idag, men èn ting er hvertfall sikkert; jeg skal ut å gå meg en tur! Vet det høres veldig "hei-jeg-er-60-år-og-liker-å-gå-lange-turer", men jeg er faktisk skikkelig glad i å gå. Sånn, der lærte dere noe nytt om meg i går også. HAHA, i går?! Har visst ikke helt våknet enda. Mente selvfølgelig idag.Liker du å gå? (lol)