- god natt, darlings!

Image and video hosting by TinyPic
weheartit

- ida = feita

Hei alle dere som ikke har regnet eller fryst bort! Hvis været i Trondheim holder seg som det er akkurat nå, så tror jeg at alle innbyggerne til slutt vil se ut som ispinner. Om de ikke hiver på seg en alt for stor boblejakke og kaller seg "feita" da. Og det var akkurat det jeg gjorde idag. En i klassen min sa jeg så ut som michelingubben når jeg kom inn i klasserommet med en boblejakke i størrelse s, som man skulle trodd var i størrelse xxxl. Jeg så ikke ut.

Når jeg tenker meg om så har jeg en naturfagprøve i arv og miljø i morgen som jeg må øve til. Og det passer meg egentlig flott å sette meg ned med en varm kopp kakao i hånda og lese litt. Hørte dere det? Jeg sa at jeg gledet meg til å lese! Twilightbøkene har påvirket meg. 

p9270495
Nå skal jeg først bare rydde opp i dette rotet før jeg går ned og spiser en matbit. Interessant for dere å høre om? Skal dere bruke boblejakke i år?

- idag har jeg datafri

Bonjour mes amis! Hva skjer med fransk liksom? Uansett. Jeg skulle bare stikke innom for å si at jeg og Anna har leksedag idag, og på korpsrommet er det ikke internett, which means null blogging. Jeg vet at jeg er kjip, for hva vil dere liksom ikke mer enn at jeg blogger for dere? Haha, men som et plaster på såret så blir det videoblogg i morgen! Bare gi meg idèer til hva jeg kan videoblogge om da. Hvis ikke blir det ingen. Ikke noe press altså.

Oppsummering av alt dette er ihvertfall at idag skal jeg være med hun pene jenta under. Hun med rosa pannebånd ja. Tulla. Morsom idag.

picnik collage
Se så syke øyevipper jeg har på det bildet nederst til venstre! Ønsker-meg-til-jul!
Hva vil dere at jeg skal videoblogge om? 

- jeg er styrtrik!

Jeg logge meg på mailen min hver dag bare for å sjekke, men siden jeg aldri får mail så er det jo egentlig ikke noen vits i det. Men jeg skal love dere at jeg ble overrasket da jeg logget på idag og så at det var 15 nye meldinger. Jeg trykket jo selvfølgelig glad og fornøyd på og så dukket det opp 5-6 e-mailer der det stod at jeg hadde vunnet en million euro. Hurra liksom.

bilde 300
Flere enn meg som synes jeg ligner på en flodhest her? Er dere like rike som meg, eller?

- webradio ekke så enkelt å finne

God dag upper east siders! Nå har hjertet roet seg ned litt etter franskfremføringen som gikk (unnskyld språket) helt rævva for å si det sånn. Jeg var så nervøs at jeg skalv, men heldigvis hadde jeg teksten på pcen fremfor meg istedet for på ark. Da hadde jeg mistet det med en gang. Shaky hands, haha.

Ellers så har jeg faktisk endelig funnet ut hvordan jeg har på webradio på pcen, så for første gang hører jeg på radio mens jeg gjør lekser! Før har det bare vært den sugne iTunes spillelista mi som har vært på repeat. Bra leksemusikk det, ja. 

bilde 299
Nytt skjerf fra Indiska! 
Hva hører dere på når dere gjør lekser forresten?

- meg med magetopp

I går var jeg i byen med mamma og fant en kjempefin rosa genser! Så nå skal jeg leve meg inn i nittitallet igjen og starte å bruke magetopp med ingenting under. Tulla. Sånne korte gensere kan man jo også bruke med en topp under, og jeg liker det! Fra Gina Tricot til 149 kroner, tror jeg.

p9270496

p9270498
Nå starter jeg straks med episode 13 av Gossip Girl, så er det ut en liten tur for å jogge og rett etterpå er det biff til middag! Herlig. Ser dere på GG?

- virker som jeg har vært borte i evigheter

Wow! Det å være borte fra bloggen i en helg har ført til litt mer sosialisering med jentene og at jeg har vunnet en konkurranse! Premien var design og jeg aner ikke hvordan jeg vil ha det! Forslag? 

God morgen forresten! Har dere sovet godt? Jeg er ihvertfall stuptrøtt etter helgens bursdager og hendelser og når jeg tenker meg om så kan jeg ikke vente til jeg får lagt meg i sengen igjen i kveld. Sosial. I løpet av helga har jeg forresten kjøpt meg masse fine ting som kommer idag! Jeg har faktisk kjøpt meg en åttitallsgenser. Hvor vilt ekke det, liksom? Petter Pilgaard in the house.

bilde 386
Gjett hvem som må øve til franskfremføring i morgen... Meg. Hva skal dere idag?

- velkommen til min bursdagshelg!

God kveld bloggen! Jeg ville bare stikke innom for å si at jeg lever. Idag har jeg tilbragt hele dagen i byen for å kjøpe gaver og i løpet av helga er det ikke sikkert det blir så mye tid til blogging. Just so you know, liksom. Jeg skal i hele to bursdager og med en som ikke aner hva hun skal ha på seg på noen av de, blir jo det litt stress. I tillegg har jeg en viktig franskfremføring på mandag også som jeg må kunne utenat. Lucky me.

Og siden blogg.no ikke er i humør til å legge inn et bilde så blir det en sang istedet.

Yndlingssangen min! Si deres!

- kjoleproblemer

Hei! Nå øser og pøser det utenfor og jeg skal på bursdag i helgen. Dagens sammenhengende setning. Neida. Men uansett så hadde jeg tenkt meg til byen idag for å se om jeg fant noe å ha på meg på fredag og lørdag (bursdag begge kveldene), men det er ingen som kan være med meg og jeg hater å dra til byen alene, så da blir det i morgen istedet. Like greit egentlig.

Når jeg kom hjem fra gymmen for ti minutter siden hadde jeg lyst til å gjøre alt annet enn lekser. Da hadde jeg mest lyst til å legge meg ned og bare slappe av med dette:
  
p9210494
Ja, katten min har sølv pels.
Litt updates om konkurransen: dere får skrive så mange kommentarer dere vil, og det er en butikk som heter Demand and Supply :-) anbefales å stikke innom til de som bor i Trondheim! Har dere vært der før, kanskje?

- KONKURRANSE; vinn cupcake mints

Endelig er det klart for en ordentlig konkurranse! Den går ut på at det mangler et ukjent antall kommentarer til jeg har 5000, så da er konkurransen at den som kommenterer kommentar nr. 5000 får premien under. Den er fylt med kjempegode drops, som lukter som marshmellows og smaker helt himmelsk. I tillegg er det en kjempesøt boks også! Perfekt til å ha viskelærrusk i. Tulla.

Dere kan forresten skrive hva som helst på kommentaren!

bilde 320
Fra Demand and Supply, for de av dere som lurer på det. Lykke til!

- hemmelig videoprosjekt og konkurranse

Jeg sitter her og prøver å få til en stunning åpningssetning, men alt jeg kommer på er "hei bloggen". Ehe, jeg vet jeg er kreativ. Siden jeg og Anna har laget en tradisjon med at vi gjør lekser sammen på korpshuset på tirsdager, så har jeg ikke tenkt å så mye som dra opp franskboka før klokken er kvart over 5. Snakk om herlig følelse! 

Ellers så må jeg bare fortelle dere at jeg og Tone har et hemmelig videobloggprosjekt på gang, men at vi vet ikke når det blir gjennomført. Dere får bare vente å se, og derfor er jeg så utrolig slem og sier det nå. Moahaha. Ondskapsfull latter er ikke helt min greie, tror jeg.

bilde 298

Så må jeg forresten bare si at dere har blitt kjempeflinke til å kommentere i det siste! Det varmer virkelig en hardtjobbende bloggers hjerte. Poet-Ida smyger seg frem. Forresten så blir det en konkurranse senere idag! Med en ordentlig premie denne gangen, hurra! Hva tror dere premien er?

- savner deg

Det er aldri godt å kjenne at en du holder deg nær er på veg bort fra deg. En som alltid har vært der for deg når det gjaldt som mest og en som kjenner deg bedre enn noen andre. Man er heldig om man har en slik person. På barneskolen pleide vi å si at vi skulle være bestevenner for alltid. Beste venner er åpne for hverandre. Beste venner har det gøy sammen. Min beste venn holder på å skli fra meg. For hver dag som går glir vi lengre og lengre bort fra hverandre. Kanskje ikke du legger merke til det så godt, men jeg gjør. Jeg vil ikke gi slipp på deg for alt i verden. Jeg ville gått inn i en brennende skog om du sto der og ropte etter hjelp. Jeg ville kort sagt gjort alt for deg. Innerst inne vet jeg egentlig at du ville gjort alt for meg også, for det har du sagt til meg et titalls ganger. Men hva skjer nå? Vi snakker nesten aldri sammen på fritiden og det er akkurat som om vi lever inni vår egen lille boble. Jeg og deg. Deg og meg. Uansett så håper jeg vi finner tilbake til hverandre igjen og har det akkurat sånn som vi hadde det før. For jeg savner deg, R.

missu
Hadde tenkt å poste dette igår for det var da alt var crap, men nå er alt ordnet så dere får lese det! Og husk at alt mellom meg og R går på skinner nå :-) Forresten: Savner dere forholdet dere hadde til noen?

- kameraet mitt har tomt batteri

Når Mia kom hjem fra Steinkjer i går ble jeg over-alle-hauger lykkelig, men det første hun sa var "batteriet er tomt". Jaja, tenkte jeg. Da må jeg jo egentlig bare sette det på lading over natta. Men gjett hvem som glemte det da? Åjodaa, det var meg det. Hurra for glemsk hjerne!

Når vi snakker om hjerne så er den ikke ferdig med ferie, kjenner jeg. Et mattestykke tar et kvarter å løse og vi har matteprøve i ligninger i morgen. Jeg trenger virkelig en liten lykke til fra dere! 
Resten av denne mandagen tror jeg blir brukt på å spise 3 potetgullposer og drikke 5 og en halv liter brus mens jeg ser på hannah montana. Kødda. Jeg skal ut og møte Frida. 

kiss
Hva skal dere idag? Ikke gjør meg deprimert og si lekser, vær så snill.

- une voyage, s'il vous plaît?

Nå er det back to basics og på igjen med et hardkjør med lekser. Allerede på mandager merker jeg at helgen er slutt og at alt blir trykket opp i trynet mitt som en form for ekstra hard luft. Me dont like.

Ellers så ser jeg ut som den junkien hvis man ser oppi raskbøtta mi. Søppeldyngaposer og potetgull sier ikke akkurat at jeg er den mest sunne personen i verden. Jeg må snart ta meg selv i nakken og slutte å utsette sunnhetsavtalen min til neste og neste dag. 

bilde 317
Bukse fra only, topp fra zara, undertopp fra hm og jakke fra hm.
Noen som greier å gjette hva overskriften betyr? 

- jamen rydding er jo ikke helt meg!

Rommet mitt er rotete igjen, men denne gangen har jeg ikke hjerte til å rydde det. Når det er sånn som det er nå så er det liksom meg. Et kaotisk rom gjenspeiler en ryddig hjerne, er det ikke det de sier? 

Ellers så var jeg skikkelig positiv på at jeg skulle gå med vg idag, fordi "jeg tjener jo penger". Haha, in my dreams, sier jeg bare. 62 kroner holder til 3 dager med kantinelunsj. Og det er akkurat det jeg skal bruke de på også. Seriøst; om noen fra vg leser dette. Høyne lønna til avisselgerne deres! Dagens utbrudd?

bilde 310

Nå er det gossip girl, varm kakao og potetgull (for en sammensetning) som står på menyen de neste 3 timene. Har forresten forskjøvet "ukas blogg" så det kommer i morgen! Hva skjer hos dere? 

- min ønskeliste, del 2:

Photobucket
Hva ønsker dere dere? Haha, "dere dere".

- dagen er ikke den samme uten

God morgen! Det er ikke sånn at jeg blir superhappy hver gang jeg får sjansen til å stå opp tidlig i en helg, men idag har jeg også en unnskyldning for å stå opp tidlig; jeg skal gå med vg på døra til trøtte søndagsvåkne mennesker igjen! Jeg slutta jo med det, men Mia er bortreist så da får jeg gå for henne. En positiv ting: det er penger rett i lomma.

bilde 306
Idag eller i morgen får dere forresten del 2 av ønskelista mi! Og så lurer jeg til slutt på: går dere med noen avis?

- favoritter fra nelly.com

Nelly.com har fått inn masse nytt og fint til høsten, og med en gang jeg får råd til den parkasen under skal den bli min!

Photobucket
Hva likte dere best?

- ser dere pinnedyret?

Idag har jeg faktisk lært en del. Og det på en lørdag? Seriøst, noe må ha begynt å skje med meg. Hjernen min pleier vanligvis ikke å funke helt på lørdager, men når det handler om chinchillaer, da funker den. Jeg har lært at man skal holde en chinchilla i halen og at man skal børste den fra halen og fremover mot hodet. Ellers så har jeg skjekket ut Skjetlein-skolen også, og det må være den koseligste skolen jeg noensinne har vært på.

Skjetlein stilte med 4 chinchillaer og den beste plasseringen var tredje plass. Jeg og Emma satt og var nervøse selv om det ikke var våre dyr en gang. "Herregud, Ida, vi kan da itj vær nervøs for det her?"

dsc00929

dsc00936
Tredjeplass-vinneren!
dsc00926
Og gjett hva? Jeg torde å holde i et pinnedyr! Selv om det absolutt ikke var det største så er jeg stolt av meg selv. Liker dere chinchillaer? 

- hola chinchilla!

God morgen! Idag våknet jeg av på en helt forferdelig måte. Hva er vel verre en bygningsarbeidere som borer og banker 100 meter unna vinduet mitt som forresten var åpent? Ingenting. Eller, nesten ingenting iallefall. 

Men grunnen til at jeg blogger så tidlig som jeg gjør nå er fordi jeg skal på chinchillautstilling klokken 10 idag. Det var ingen av dere som greide å gjette det, og det er kanskje ikke så rart. Når jeg sier "det har noe med et dyr å gjøre", så er det garantert ikke det første dere tenker på. Eller hva? 

Jeg tror faktisk ikke at jeg har sett en ekte chinchilla så jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg! 

p9180420
Ser jeg ut som en chinchilla-type eller? Og hva skal dere idag?

- min ønskeliste så langt:

Photobucket
Jeg prøvde å være litt realistisk, men bare veska koster 11.000 norske kroner, så jeg vet ikke hvordan det ble jeg.
Nå skal jeg bruke ha litt kvalitetstid med tv'en og dusjen, så får dere ha en god natt! Det får ihvertfall jeg. Hihi. Hva skal dere i kveld?

- min inspirasjonskilde

Ja, tenk det. Jeg hermer etter Ulrikke og legger ut bilder som gjør at jeg blir inspirert og glad. Herregud, jeg må nesten bli anmeldt til politiet! Jeg hermer jo etter en annen blogger!

20090807232745

20090819160737

lavadiffusesbyineedchemicalxlarge

tumblrkq3l4osbcc1qzpe8uo1500large

tumblrkpyr3gfjyp1qa0hxgo1400large
Hva inspireres dere av?

- jeg har aldri sovet så godt som jeg gjorde i natt

Hei bloggen! ♥ Idag har jeg ingen nye sekserprøver å fortelle dere om og nesten ingenting annet interessant heller, bortsett fra at jeg har sovet utrolig godt i natt. Og vet dere hvorfor? Fordi jeg sov med min nye, herlige Edward Cullen-t-skjorte. Bare se da:
 
p9180418
Okei. Cred for at han får til å se så skummel ut på et bilde, men jeg drømte søtt uansett jeg.

Så en liten minikonkurranse: gjett hva jeg skal i morgen? Dere får ett hint: det har noe med et dyr å gjøre. Vinneren får vurdering av bloggen sin! 

- sol på bloggen, regn ute

Nå kan jeg forsikre dere om at jeg har kommet ned på jorden igjen etter gårsdagens opptur, og jeg kjenner at jeg bør begynne å skjerpe meg når det gjelder leksesnakk på bloggen. 

Nå er jeg ihvertfall lettet over to ting. Nummer en: Vi skal ha taco til middag idag. Nummer to: jeg greide å komme meg hele de 100 metrene fra skolen og hjem uten å få så mye som en bitteliten regndråpe på meg! "Enkelt", tenker dere sikkert, men hvis dere tar fly fra hvor enn dere bor og til Trondheim akkurat nå, så forstår dere at det er ikke bare bare.

Tenk om jeg hadde slått på radioen og så hadde værmelderne sagt dette:
Det hadde vært herlig, det!

170909
Så lurer jeg på.. Hva heter plassen dere bor på og hvordan er været? 

- 9a?

Av og til er jeg så uoppmerksom. Denne gangen over timeplanen min. Smarte Ida skulle være litt kreativ og skrive klassen sin på timeplanen, men jeg hadde visst ikke helt vendt meg til at jeg ikke går i niende lenger, så jeg skrev "9a" med selvfølgelig et hjerte bak. Men nå isted kom jeg på at jeg går jo ikke i 9a lenger! Så da endte det med at jeg måtte skrive alle trinnene jeg har gått på så ingen skulle legge merke til det. Haha. 

Fjern.
p9140418
Hvilken klasse går dere i?

- min mening om "telefonselgere"

På mandag når jeg satt så fredelig og hørte på musikk på min kjære mac, hører jeg telefonen ringe. Den ringer hele to ganger før jeg gidder å gå ned og ta den i håp om at noen spør om jeg vil være med å finne på noe. Når jeg tar opp røret og sier "heia, d e ida", så er det stille i den andre enden i 3 sekunder før jeg hører en utrolig langsom stemme som sier: "hei, idag er den store valgdagen, jeg ville bare ringe og høre om.." Noe mer enn det fikk han ikke si fordi jeg la på. 

Mannen i røret (høres forresten ut som en skrekkehistorie, haha) var som en robot der du trykker på en knapp og den spiller av et fem-minutters manus som en eller annen gal politiker har scannet inn. Uansett så var det ingen robot som snakket. Tvert i mot. Det var en hundre prosent ekte mann i kanskje førtiårene, som snakket så langsomt at man kunne ha trodd jeg var døv eller rett og slett var stokk dum. Tror ikke han får noe godt betalt for det heller, stakkars. 

Snakket med mamma isted om det, og hun påstår at vi har reservert oss mot disse telefonselgerne. Noen som vet hvorfor de fortsetter å ringe? Jeg er sikker på at det ikke tar lange tiden før de begynner å ringe meg på mobilen heller. No more answers to anonymous callers! Eller noe sånt.

tunge
Vet ikke helt om jeg skal geipe eller smile til dem. Hva synes dere?

- idag er jeg stolt over å være meg

I hele forrige uke har jeg gått og gruet meg til den beryktede løpetesten vi har hvert år. Det er en kilometers lang løype der man skal løpe så fort man kan og så får du tiden din. Jeg sprang denne løypa på 3 minutter og 56 sekunder, og det er et minutt mindre enn hva jeg sprang den på i fjor! Så selv om jeg holder på å fryse ihjel og at Mia tok den siste kakaoposen, så er jeg kjempestolt av å ha greid det. Herlig!

Den andre tingen er det under. Grunn til å være stolt, sier jeg bare!

bilde 5
sporty
Si at dere er stolte av meg! 

- idas topp 4 klokken 4

Hva synes dere om at jeg starter med musikkinnlegg hver tirsdag? 

Miley Cyrus og Nick Jonas - Before the storm

Craig David - Insomnia

Iron & Wine - Flightless bird, American mouth

Colbie Caillat - Rainbow

Og hva hører dere på for tiden? 

- en alvorlig glemming

I går når jeg skulle legge meg for å sove kom jeg plutselig på en ganske viktig ting. En ting som sist var i hodet mitt for en måned siden, og deretter hadde tanken bare flydd forbi. Hvordan jeg kunne glemme denne viktige tingen vet jeg ikke, men det gjorde jeg, og nå er jeg skikkelig deppa. Jeg som hadde planlagt å ordne med masse kule ting og feire skikkelig og så greier jeg å glemme det. 

Egentlig er det litt typisk meg. Å glemme noen sin bursdag er noe utilgivelig. La oss være litt "guderlig" her nå. Glemming er utilgivelig. Neida. Men hvordan kunne jeg glemme bursdagen til min egen blogg? 

over
Når laget dere dere blogg?

- den nyeste twilighttraileren

Hvor mye fra en skala på 1 til 10 tror dere jeg gleder meg? Flere? 

- bilder fra estenstadturen

Som det bloggmennesket jeg er så greide jeg å ta noen bilder på turen. Og selv om flesteparten av oss så ut som villmarkszombier som aldri har vært i en skog før ble jeg og Marthe "bloggteamet" og knipset bilder av den minste lille ting. Jeg tok til og med bilder av vottene mine! Ja, det var kaldt idag.

p9140436
Euroshopperketchup til 7 kroner. Billig til å være 1 kg da.
p9140432

44790451252934639263

p9140424
Kjempesøtt bilde av Emira!
Tar dere bilder når dere er på turer med trinnet? 

- VURDERING; www.seastar.blogg.no

jkg2sx
Her er bloggen.

FØRSTEINNTRYKK, DESIGN; Når jeg går innpå bloggen hennes ser jeg en utrolig enkel, men faktisk nydelig header. Det er ingenting med denne headeren jeg ikke liker! Bildet beskriver bloggnavnet hennes og fargen er helt flott, så der blir det nok karakter 6. 

SKRIVEMÅTE; Hun skriver korte og detaljerte innlegg, noe som jeg liker godt. Dessuten har hun er god og leselig skrift, men skriver kanskje litt for mange smileys? Nå sier ikke jeg at hun skriver mange, men noen har hun og det trekker ned. Karakter 5.

BILDER; Jeg sier en ting; ha flere bilder av deg selv! Dessuten er det kjempebra at du tar deg tid til å redigere litt på bildene. Karakter 5. 

ALT I ALT; Med litt fler bilder av deg selv og mindre smileys hadde du fått karakter 6 av meg, men nå blir det nok 5. Jeg synes bloggen din er kjempebra og at du skriver innlegg gjennomsnittlig 2 ganger om dagen er tommel opp! 

Hva vil du gitt bloggen hennes? 

- dere er heldige som ikke trenger å lukte som meg

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjempefin tur med trinnet opp til Estenstaddammen. Værgudene hadde bestemt seg for å ikke være humørsyke lenger, så jeg gledet meg faktisk, og med en pakke kjeks i sekken ble jeg ikke akkurat mindre glad. Toppen på kransekaka var vel da vi lurte noen åttendeklassinger til å prøve å tenne på et bål med steiner og en pinne. "Sånn som de gjorde i gamledager, vet dere". Haha, det verste var at det tok lang tid før de forsto at vi hadde lurt dem. Sorry!

Vi hadde jo selvfølgelig med oss fyrstikker, så etter en hel dag i engangsgrillrøyk, lukter det røyk av meg. Eller, det stinker røyk. Tror nesten jeg må gå å få dusjet det av meg før jeg kveles. 

ilepixel
Det var forresten deilig å kjøre turantrekk idag: Genser, joggebukse, umbrosokker og oppsatt hår. Hvordan er dere kledd når dere skal på tur? 

- vinneren av gautekonkurransen

Jeg hadde jo helt glemt at jeg hadde en konkurranse gående, men plutselig kom jeg på det og vinneren er....

http://seastar.blogg.no/

Hun vinner en vurdering av bloggen sin og link i mine 3 neste innlegg. Og for dere som lurer på hvordan det gikk med Gaute: han kom på fjerdeplass. Altså en plass unna å komme til finalen. Men tusen takk for alle stemmene!
gaugra45667155845625167496277337n
Vil dere ha flere slike minikonkurranser? 

- gratulerer med dagen, bestemor!

Før dere får vite mine fantastiske planer for dagen, vil jeg bare fortelle litt om kvelden i går. Eller, fortelle og fortelle. Si noen ord, bør jeg kanskje kalle det. Jeg var nemlig på bursdag til bestemoren min som ble 75 år på fredag! For å være gode blogglesere nå, så må dere si gratulerer med overstått til henne. Hihi, neida.

Og når vi snakker om i går.. Flere enn meg som la merke til at jeg skrev verdenshistoriens største fjortisinnlegg i går? Med bilde av Robert og hele pakka. Seriøst, jeg må skjerpe meg, men dere må vite at når jeg ser Twilight (som jeg gjorde i går kveld) så muterer jeg til en crazy Robertelskende Twilightfan som aldri kan få nok. Okei, overdrivelse. Men det er faktisk ikke så langt ifra sannheten. 

ilevoll

p9120427

Vel, nå fikk dere jo ikke egentlig høre om mine fantastiske planer for idag, men siden jeg er småsyk tror jeg ikke at jeg har noen heller. Håper dere har ihvertfall! Og helt til slutt, mine siste (kremt) fjortisord: Robert Pattinson eller Taylor Lautner? Tror dere vet hva jeg kommer til å stemme.

- TWILIGHT, seriøst

Unnskyldninger, unnskyldninger. Helga mi har gått bort på å være i nidarøhallen hele dagen og se på kamper, og dessverre må man betale for å få tilgang til nettet der, så ja.. Der har dere grunnen for dårlige oppdateringer.

Ellers så har jeg funnet ut at det går ikke en dag uten at jeg tenker på Twilight, og nå når jeg har lest ut Harry Potter-serien skal jeg begynne med T-bøkene. Seriøst, kan ikke vente! Eller "can't wait", som de sier med engelsk aksent. Herlig. Kan jo være litt ekstra fjortispewzelewz og legge ut et bilde av Robert Pattinson også, men om dere vil se bilde av drømmemannen min, så kan dere jo bare søke han opp på google. Dere som ikke gidder det får et herlig golfbilde av meg istedet.

761913459235149059836649030809537205805n
Og sorry, jeg kan ikke dy meg:
3438260879012831e6cb
Herremin. 

Nå er det nok med mine fjortisinnlegg. Koz og klemz og nattanuzz, så blogges vi i morgen. Jeg lover! (hvis jeg ikke møter Robert da..) hehe, jeg er så morsom. Missed me? 

- talk to you later

Hei bloggen! Siden Marit (tryllera på nettby) har bursdag idag så bestemte jeg meg for å invitere henne på vaffelparty! Eller party og party da... Vaffelspising på mitt kjøkkenbord. Det er ikke så veldig ofte det skjer, liksom. Anyways så virker det som om jeg har spist en bulldoser her jeg sitter og prøver å være smart og skrive krl-prosjekt. Hurra.

Ellers så får jeg en travel dag idag. Først skal jeg dusje, så skal jeg på spilling og etter det skal jeg på to håndballkamper - samtidig. Wow, for en liste! Noen som vet hvordan man finner opp en klonemaskin? Det kunne jeg virkelig ha trengt. 

p8310422
Dere må sifra hvis noen av dere skal i Nidarøhallen idag da! TTYL. 
Har dere travle dager? 

- vgslinje-snakk

Herregud, nå måtte jeg lese over overskriften to ganger. Humørsvingninger er et vanskelig ord! 

Idag har jeg begynt å se alvoret i det å starte på vgs. Jeg tok en interessetest på nettet, og fant overraskende nok ut at jeg var mest interessert i naturbruk! På delt andreplass lå media og kommunikasjon og musikk, dans og drama. Er det noen av dere som har erfaringer med noen av disse linjene? 

Når jeg tenker på naturbruk plopper det ned i hodet mitt sånne typiske bondeknøler med buksa opp til brystet og tretorn-støvler i størrelse 44. Men når jeg "researchet" litt nærmere fant jeg ut at det er linja man bør gå om man vil bli veterinær. Akkurat nå er jeg så usikker som det går an å bli, men jeg er sikker på at jeg velger det rette til slutt. Nå må jeg stoppe før dette blir en bibelfortelling.

712316015299077466577077440647695113493n
Kanskje jeg skal satse på en karriere som gangster? 
Hvilken linje vil dere gå på/går dere på?

- topp 5 klokken 8 minutter på 4

Madonna - Celebration

Jonas Brothers - Paranoid

Kate Voegele - Only fooling myself

A fine frenxy - Almost lover

Jonas Brothers, Demi Lovato, Miley Cyrus og Selena Gomez - Send it on

Hvilke sanger hører dere på for tiden? 

- ingen dongeritights på meg, nei

Når jeg åpnet øynene for første gang i morges var det som om jeg hadde kniver i halsen og at huleboerne hadde flyttet inn i nesa mi. Ekkelt, hæ? Jeg var 90 prosent sikker på at jeg ikke kom meg på skolen, men fordi vi hadde slåball i førstetimen dro jeg alikevel.

Ellers så føler jeg meg skikkelig ufresh for tiden og vakler rundt med joggebukse og hettejakke. Jeg er rett og slett ikke i noe dongeritights-form og gjør som regel lekser hele tiden. Ikke misforstå meg, for nå høres det ut som om jeg er en feit liten slask, med ett mål i livet og det er å gjøre lekser. Sånn er jeg ikke! 

Så til en liten gjettekonkurranse: gjett hva jeg har i hånda på bildet under? Jeg elsker den. Og det er det eneste hintet dere får.

71231601534907746657707744064816524636n
Vet dere hva det er?

- VIDEOBLOGG; klasseturen

Det er filmer i slutten av videoen! Hva synes dere?

- trøtt zombie på skolen

I de siste timene på skolen har jeg prøvd å holde øynene åpne og konsentrere meg om skolearbeidet, men det har søren meg ikke vært enkelt. Nesten så jeg måtte ha brukt tannpirkere under øyelokkene for at de ikke skulle ha glidd ned. 

Nå skal jeg ta igjen noen tapte blogginnlegg fra helga og kose meg med å redigere filmen hvis jeg greier å holde meg våken. Det må jeg.

p9070418
Den nye klokka mi! 200,- på en butikk i Åre jeg ikke husker navnet på.
p9070419
Dere ser ikke posene mine fra denne vinkelen, heldigvis :-)
Hva har dere gjort i helga?

- jeg er hjemme

God kveld bloggen! Etter en utrolig stressende og pinefull tog- og busstur er jeg hjemme fra turen. Pinefull? tenker dere sikkert, men med hodepine på en buss hvor jeg måtte sitte på gulvet fordi det ikke var plass fikk jeg fryktelig vondt i hodet. 

Nå er jeg så trøtt at jeg har lyst til å bli hjemme og skulke skolen i morgen, men vi får se. Dårlig forbilde, sa du? Neida, jeg kommer meg på skolen! I morgen blir det en herlig bloggdag med videoblogg fra turen, som dere bør glede dere til! Da får dere se at jeg henger opp ned i en vaier (?). 

Så vil jeg forresten si takk for at dere har vært så trofaste blogglesere å vært innpå bloggen min når jeg ikke har blogget noe særlig! Statistikken min har vært jevn hele helga, og det må jeg bare si takk for! Love you.

p9040420
God natt, verdens beste lesere! 

- VIDEOBLOGG; stemningsrapport fra Åre

video:film 2
Uredigert og fiks fersk. Jada.

- to timer til jeg sitter på toget og spørrerunde

Okei, hva skjer med de overskriftene jeg har begynt med? "Et kvarter til jeg sitter på skolen", og nå denne? Jeg må bli mer kreativ. 

Litt rart egentlig at jeg har greid å holde meg så tørr som jeg er, for ute er det akkurat som om noen har skrudd på en kran med iskaldt vann som har fosset nedover Trondheim i hele dag. Stort bedre er det ikke at det er meldt 7-8 grader og regn i Åre også. Dagens første dårlige nyhet. 

Så har jeg en annen dårlig nyhet. Jeg vet at jeg lovte dere utallige blogginnlegg og oppdateringer, men jeg har tenkt litt og kommet frem til at en klassetur skal jo ikke være noe lan hvor alle sitter på hver sin facebookprofil og oppdaterer om og om igjen. En klassetur skal jo være sosial, så derfor har jeg bestemt meg for at pcen blir igjen hjemme. 

Derfor har dere masse tid på å skrive spørsmål til meg som blir svart på videoblogg. Avsluttes på mandag!

bilde 238

Og forresten; svaret på forrige innlegg var Robert Pattinson! Applaus til de som greide det!
Nå gjenstår det bare å pakke tannbørsten, så åkar jag til Åre (eller noe sånt). Ønsk meg god tur og still meg masse artige spørsmål! 

- om et kvarter er jeg på skolen

God morgen bloggen! Først vil jeg bare si unnskyld for mitt bloggfravær i går. Pakking, lekser og spilling gjorde ikke akkurat sånn at jeg fikk tid til å blogge. Når det er sagt så blir jeg borte en del idag også. Når jeg kommer hjem fra skolen er det siste finpuss før jeg tar toget til Åre klokken 4. "Ånei", tenker dere sikkert. "Da får hun ikke blogget!" Men jo, det får jeg! Macen får selvfølgelig sin faste plass i reisebagen, og når jeg kommer frem til Holiday club, håper jeg det blir litt skriving, hvis ikke halve klassen henger over meg da. 

293pattinsonrobert10100red8
I mens kan dere jo gjette hvem dette er? Og nei, det er ikke jeg som har gjort narr av han. Det er Camilla..

Dere må ha en kjempefin dag, det skal jeg! 

- hasteinnlegg

Hei! Idag er ukas mest travle dag, så jeg får ikke veldig mye tid til bloggen før i kveld når vinneren av konkurransen min kåres, så følg med da! Jeg har også en kjempegod nyhet til dere, men den får dere heller ikke vite før litt senere. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg gjør en haug med mattelekser og etter det igjen skal jeg på spilling. Skål for at skolen har startet for fullt!

bilde 279
Nye øredobber! Fine?

Dere får ha en kjempefin torsdag, så blogges vi senere! Hva skal dere idag forresten?

- KONKURRANSE; litt småreklamering for gautis

Hei! Kompisen min Gaute har meldt seg på en konkurranse der premien er 5 kg med godteri fra Malaco, og derfor trenger han masse stemmer for å vinne. Siden jeg er en så fryktelig god venn gjør jeg det å stemme til en konkurranse, der du kan vinne vurdering av din blogg + linking i mine 5 neste innlegg. 

Så alt du må gjøre er å lime linken her inn der du skriver nettadressen: http://www.dinpose.com/#/alla-passar/page=0&order=vote/544 (var noe feil med linksystemet) og trykk på "like". Det kan være at det tar litt lang tid før siden kommer opp, men da er det bare å være tålmodig. Så når dere har stemt, legger dere igjen en kommentar og så er dere med i konkurransen! Enkelt!
gaute
KLAR FERDIG GÅ! 

- svett og trøtt

Gjett hvem som hadde alvorlige våkne-opp-problemer idag? Meg. Det var såvidt jeg ikke gikk og sa til mamma at jeg har influensa, men greide til slutt å komme meg opp av senga etter 20 minutter med alarmen på slumring. Ikke ble jeg noe særlig gira på å dra på skolen når jeg så hvordan jeg var på håret heller. På med joggebukse, stor genser og topp på hodet!

Nå sitter jeg egentlig bare og gleder meg til helga, og vurderer å dusje for tredje dag på rad. Advarsel om ekkel setning: jeg har aldri vært så svett etter en gymtime før idag. Så kan dere som vil tenke dere til hvor ekkelt det er. 

Forresten så skulle jeg ønske at jeg lå i senga til Mia i natt, for dette var det hun våknet opp til idag:

p9010448
Søt ja? Hvordan er dere om morgenen?

- stemningsrapport fra leksehjørnet

Siden jeg synes av egen erfaring at å lese om andres lekser er det verste man kan lese om så forteller jeg dere bare at etter at øyelokkene mine har gått halvt igjen på grunn av alle leksene, så skal jeg ut å jogge med Tone. Go sunnhetsavtalen! 

Hvis noen lurer på soundtracket mitt så er det holly dolly song. Verdens mest irriterende sang, men jeg har satt den på repeat og den skal få gå til leksene mine er ferdig og jeg kan den utenatt omtrent. Så får vi bare vente å se hvor lenge jeg greier å holde ut da. Men hvis jeg greier å holde meg unna godteri og brus (hehe) så greier jeg ihvertfall å gjøre leksene mine! Nå skal dere få slippe å høre ordet "lekser" noe mer i dette innlegget, bortsett fra ett lite unntak: nå må jeg tilbake til.. ja. Dere vet hva.

bilde 280

bilde 278
Er dere like flink som meg til å gjøre lekser?

- nye sko

I går kveld var jeg på City Syd med mamma, og en shoppingtur med henne ender alltid opp med noe til meg også. Så da ble det til at jeg fikk meg nye sko. Vet ikke helt når jeg skal bruke dem enda, men jeg elsker dem allerede! Hva synes dere?

p9010450

p9010449
DinSko 449,-

- idag begynner høsten

Og jeg starter den med å sende et godmorgen-kyss til dere! Kos dere på skolen eller jobben idag, verdens beste lesere!

p8310420
Skole eller jobb?