- i throw my hands up in the air sometimes

Heia! Herregud, så rart blogg.no har blitt for tiden. Blir helt forvirret med disse linjeskiftgreiene, jeg. Lurer virkelig på hvordan det kommer til å se ut når jeg poster dette. Exiting, exiting!

 

Nå holder jeg på å pakke, lage mat og rydde - samtidig. Hvem sa at jeg ikke kan multitaske? Det går forsåvidt bra, bortsett fra at jeg ikke greier å finne pudderet mitt. Æh, håper det ikke er knust! Og dere lurer sikkert på hvorfor jeg pakker? Skal nemlig på det årlige seminaret på Rye! Gleder meg sånn. Det pleier alltid og bli supergøy. Var i byen en liten tur etter skolen idag også, og kjøpte en genser, en bukse og to basic'e topper. Greit å ha.

 

Og når det gjelder hvor ofte jeg blogger nå, så blogger jeg bare når jeg har tid. For å beskrive hvor travelt jeg har det fremover, så skal jeg rekke å gjøre lekser, vaske rommet, bake kake og forberede meg på intervjuet ang. USA på mandag. Og jeg kommer hjem på søndagskvelden, liksom... Busy woman! Men nå må jeg ned for å ordne ferdig maten. Og for dere som har glemt hvordan jeg ser ut:Har du det travelt for tiden?


- superman


Kom over denne videoen på youtube her om dagen, og ble totally in love. Herlighet, Joe Brooks er så geeky, men alikevel så utrolig kjekk! Og stemmen hans er nesten til å dø for. Anbefaler dere å høre hele sangen - dere kommer ikke til å angre. Den har stått på repeat i sånn et kvarter her hos meg nå, og jeg kommer ikke til å stoppe med det første!

Likte du sangen? 

- skolebildet mitt

God morgen, alle som leser bloggen min! (Om det forsatt er noen da..) Jeg vet at jeg har vært blogg.no's verste blogger de siste ukene, men det er bare fordi tiden ikke strekker til. Om jeg hadde fått et ønske nå, så hadde det sikkert vært å få 48 timer i ett døgn. Jeg har skikkelig skikkelig lyst til å skrive masse til dere, men som sagt så har jeg for mye med skole, dansing, korps, lekser og venner. I tillegg så har jeg vært på 3t denne uka (studentuke) og trent når jeg har hatt tid til det. Busy woman, I know :-)

Ellers for å oppdatere dere litt om hvordan det går med High School-søkingen min, så har jeg skrevet ferdig et brev om meg selv på 660 ord, skrevet ferdig søknaden og fått skolebildet mitt i posten slik at jeg kan bruke det som passbilde på søknaden! Skal i tillegg ha intervju mandag den tjuende... Det blir spennende. 

Og nå får dere faktisk se skolebildet mitt også:


Hva synes du? 

- pics from friday

Dere har jo sikkert fått med dere at jeg har startet på en helt ny skole, med helt nye folk, og vi har allerede blitt en liten jentegjeng i klassen! Det kjennes helt rart, men det føles ut som om vi har kjent hverandre mye lengre enn bare 2 uker. Er allerede glade i dem, jeg. Uansett. Vi var i Tyholttårnet og spiste middag på Egon på fredag, og vi hadde det kjempekoselig! Dere får sikkert ikke så mye ut av at jeg forteller alt vi sa til hverandre osv, så her er noen bilder. Gjør dere klare for nye navn!:

Gina og meg. Fjårtiiiiz<3<3<3


Gina, meg, Margrethe og Marte. Love you!


Fanny, Julie og Hilde. Love you too!


Julie og Hilde.

Nå sitter jeg og snakker med Ingrid på skype, som for tiden er i USA. Kjempedeilig å se at hun lever, haha! Renate kommer også litt senere og vi skal lage sveler. Naaam.

Hva skal du i kveld? 

- dette visste dere ikke om meg

Jeg har aldri hatt lange negler. Det vil si slik at de ser pene ut, liksom. Er det noe jeg virkelig kunne ha forandret på, så hadde det vært neglene mine! H.A.T.E.R dem!

Jeg er ganske avhengig av facebook. Av og til blir det faktisk så ille at jeg bare må sjekke facebook'en min når jeg er på butikken. Butikken som ligger 5 min unna pcen min. Herregud, jeg må skjerpe meg der altså.Jeg retter håret så og si hver dag. Synes egentlig at det er ganske rart at det er så lite slitt i forhold til at jeg faktisk bruker rettetang så ofte som jeg gjør. Fyfy.

Rommet mitt holder seg ryddig maks to dager. Jeg har telt. Når jeg rydder så tenker jeg sånn "okei, nå SKAL jeg greie å holde det ryddig", men greier jeg det? Nei.


Åh, liker det egentlig litt når det er sånn...

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli. Dette er faktisk noe som skremmer meg. Kan det ikke bare falle ned i hodet på meg snart? 

Jeg har ekstrem viljestyrke når det kommer til å tie stille. Om jeg blir sur på f.eks foreldrene mine for en ting, så kan jeg la være å snakke en hel dag. Så da slår virkelig viljestyrken inn.

Jeg kan virkelig ikke fordra ord delings feil (hehe) og folk som maser. Folk som skriver "kjempe bra" og ting som det, bør... uff, jeg kommer ikke på noen god nok skjebne for dem. Ikke folk som maser heller, for den saks skyld. Herlighet.

Jeg er et buksemenneske. Jeg bare elsker bukser! Om jeg drar til byen for å shoppe, må jeg virkelig bite tenna sammen for ikke å komme hjem med en haug med nye bukser. Jeg føler at Robert Pattinson er "min". Okei, dette er litt sært, men det er bare vanskelig å forklare! Har hørt at flere har hatt det sånn med andre, og det er bare... rart.

Jeg kan ikke gå en dag uten å drikke minst en liter med vann. Vann er så GODT! 

Jeg spiser nesten ikke kjøtt. Jeg er kanskje en av de få i verden som ikke syns at verken koteletter, biff eller lammelår er noe særlig godt. Kylling og fisk derimot! Nam.

Fortell meg èn ting jeg ikke vet om deg! 

- siden sist har jeg...


...søkt på skole i USA andreåret! 

Jeg har enda ikke heeelt fått ja fra mamma og pappa enda, men om alt går etter planen så slipper jeg å si nei til plassen jeg forhåpentligvis får. Det kan nemlig være at jeg kommer inn, men må si nei og det har jeg ikke lyst til. Men livet er ikke bare en dans på roser ;-)

Hadde dere turt? 

- jeg lever!

Heia! Mange av dere lurer sikkert på hvor jeg blir av, og da er svaret ganske enkelt. Jeg gjør akkurat det samme som jeg alltid har gjort, altså skole. Jeg lever i beste velgående (haha), og har det kjempebra for tiden, men når man begynner å få et liv (haha igjen), så blir det absolutt ikke tid til bloggen. Den siste uka har alt skjedd i ett, og når jeg har vært på pcen så er det bloglovin og facebook som tar tiden min. Skulle virkelig ønske at det var 48 timer i et døgn! 

Når jeg ikke en gang har tid til å sette meg ned for å laste ned nye sanger, så kan dere vel tenke dere hvor travelt jeg har det. But I love it! Nå stikker jeg på spilling :-) Snakkes!Hva gjør dere om dagene? Flere som har mye å gjøre?