- en drømmekveld som.....

Nå stikker jeg på halloweenparty! Den som gjetter hva jeg skal være får heder og ære. Oi, haha. Det rima jo! Og så er det rim ute fordi det er så kaldt. Åo mai gad, jeg er så morsom idag. 

Men her er et hint: 
blabla
Noen som greier å gjette det, eller? Skal vel egentlig ikke være sååå vanskelig, hihi.

Hva skal dere være i kveld? Om dere i det hele tatt skal kle dere ut? 

- sauen har ankommet

Føttene mine holder på å få krampeanfall der de ligger under et stort og varmt ullteppe. Smarta selv har nemlig ikke greid å begynne å bruke litt varmere sko enn tøysko nå når det snart blir -50 grader ute. Håper føttene mine dør snart, når de ikke kan si fra at jeg har UGGs stående i hylla. Takk for den liksom.

Ellers så var spillinga helt okei, som den pleier å være og nå er jeg virkelig klar for konsert! Så tror jeg det var "sjøstjerne" som lurte på hvilket instrument jeg spiller, og jeg spiller kornett. Den ser sånn ut:

bilde 422
Se bort ifra at håret mitt ser ut som saueull.
Føler at jeg har skrevet veldig mye hva jeg har spist i det siste, så jeg viderefører tradisjonen og forteller dere at idag er det lasagne til middag! Liker der det? 

- jeg har ikke fått halloween-feeling. været har

God morgen dere! I går kveld hadde jeg det kjempegøy, og med michael jackson-dans på gulvet, rai rai og en kiosk full av godteri så ble kvelden min nesten perfekt. Hvis M hadde vært der, så hadde festen blitt fullkommen. 

Men nå lurer dere sikker på hvorfor jeg er så tidlig oppe på en lørdag? Som dere gamle lesere sikkert vet så går jeg jo i korps og siden vi skal ha konsert i morgen, er det seminar idag. Hurra.. så fra 11 til 3 idag finner dere meg i en svett og stappfull gymsal. Men nå skal vi ikke tenke negativt her. Jeg gleder meg!

Ellers så er det jo halloween idag, og jeg føler at jeg ikke helt har fått den rette stemninga, men været rett utenfor har iallefall fått følelsen på halloween:

bilde 421
Skummeeelt. 
Nå blir det knekkebrød med krydderost på til frokost (veldig interessant) og så hiver jeg meg ut døra for å dra på korpsseminar! Hva skal dere idag?

- dream it, earn it, live it

Nå er det nesten sånn at jeg må pakke med meg nesespray på klassefesten. Dere vil ikke ha detaljer. Jeg holder ihvertfall på å ordne meg, noe jeg faktisk har gjort i en time nå. Haha, har sikkert prøvd 100 forskjellige kles-sammensetninger. Kles-sammensetninger, faktisk. Antrekk er vel et litt mer passende ord.

Ellers så er det veldig koselig med tilbakemeldinger på det personlige innlegget jeg la ut idag, og for å oppdatere dere litt så har jeg bestemt meg for å hjelpe M, og gjøre alt jeg kan for at hun kommer tilbake igjen. Thats what real friends do, ikke sant? 

Dere må hvertfall kose dere masse i kveld, for det vet dere jeg skal!
pa300519
Hva skal dere? 

- outfit 30.10.09

Mens jeg holder på å ordne meg til klassefest, kan dere få dagens outfit! 
30 okt
Hals fra h&m, genser og topp under fra bikbok og bukse fra only. Klokka mi er jo den fra Åre. 
Hva synes dere?

- vil dere ha personlig? her skal dere få det

Du sier at det ikke er noen vits i å prøve mer med meg. Jeg føler at det er du som ikke prøver godt nok. Du sier at jeg begynner å bli som fiendene dine. Jeg føler at jeg begynner å finne meg selv. Du sier at jeg aldri hører på hva du har å si. Jeg føler at jeg alltid har vært der når du har noe å fortelle meg. Vi sier at vi skal skjerpe oss. Men det blir aldri bra nok.

Det virker som om du tar meg for gitt. Du vet jo at uansett hva som skjer, så tør ikke jeg å gå ifra deg, og derfor har du kanskje bestemt deg for å ikke dele så mye av livet ditt med meg. Du har kanskje bestemt deg for at jeg er den venninna du har i tilfelle. 

Jeg har jo lyst til å ta del i livet ditt! Men det er så vanskelig når du ikke slipper meg inn. Vi er to helt forskjellige personer. Du finner ikke to mer ulike personer enn oss. Jeg vil at vi skal ha det perfekte forholdet. Det alle vil ha. Serena og Blair, liksom. Men du sier at du ikke kan sammenlignes med et tv-show. 

Hver gang vi krangler, er det alltid jeg som må si unnskyld. Det er alltid jeg som får dårlig samvittighet, og det er alltid jeg - i følge deg - som har forårsaket krangelen. Man skal gjøre mot andre slik man vil at andre skal gjøre mot dem. Vil du at jeg skal overse deg? Vil du at jeg skal fortelle deg ting jeg tenker på, drømmer om og skriver? Vil du at jeg skal være en virkelig god venn for deg? Da må du være sånn til meg også. 

Og for å avslutte med et tips: hvis du fortsetter i den banen du går i nå, så kommer du ikke til å ha noen venner igjen til slutt. Jeg kan godt hjelpe deg å komme tilbake. Men da må du slutte å kritisere meg for at jeg forandrer meg. Jeg er et menneske jeg også. Elsker deg, M.

- Hannah Montana-kos med Oskar

Nå har jeg og Oskar rotta oss sammen for å se på Hannah Montana. Vi har nemlig en tradisjon på gang hver fredag at da er det kosetid. Kjære aliens i verdensrommet, jeg er glad jeg har en katt! 

Idag var jo, som dere sikkert har fått med dere, den grøsseriske..grøssete..(?) samfunnsfagprøven, og for å si det med noen korte ord; jeg vet ikke hvordan den gikk. Enten gikk det skikkelig skikkelig bra, eller så gjorde jeg det helt forferdelig dårlig. Vi håper på det første, eller? 

Senere i kveld skal jeg på klassefest, men sist gang jeg var på det, var det rosa øyenskygge, turning på dansegulvet og skjerf rundt halsen som gjaldt. Nå aaaner jeg ikke hva jeg skal ha på meg, så satser på at jeg finner det ut i løpet av dagen. Hjelp. 

pa220519
Redigering av outfit på g! Hva pleier dere å gjøre på fredagene etter skolen? Vedder på at ingen har lik tradisjon som meg, hihi!

- akksang eller aksent?

Good evening, my darlings! Hvis dere sier det med engelsk aksent får dere en 6'er på engelskeksamen. Lover! ..ikke.
Jeg ville bare si at øvingen til samf.fagprøven har gått veldig bra, og at det faktisk ikke har tatt knekken på meg. Bare jeg har läkerol, så overlever jeg!

Det var forresten noe jeg glemte å fortelle dere idag: jeg har blitt intervjuet om blogging! Mari (yadii) på nettby skulle skrive om det til skoleavisa, så da ble jeg intervjuet om det. Jeg synes det er litt kult, jeg. Det kommer på bloggen hvis jeg får tak i det. Hihi.

bilde 424
Levestoff.
Nå blir det enda mer pugging, pugging og pugging, før jeg skal legge, legge, legge meg. Haha, funny today. Prøv og si det også. Med engelsk aksent selvfølgelig. Har dere vært i en avis før? 

- VIDEOBLOGG; inspo #2

Bare en dag på overtid! Det er ny rekord når det gjelder meg og blogg-loving. Hihi.
Nå prøver jeg å få tak i Renate slik at jeg kan gå med henne til spillinga. Dere får ha en fin kveld så lenge! Hva skal dere forresten? 

- polarepler er jammen meg godt!

Tjohei! Skoledag og bla bla bla, og etter den var ferdig har jeg bare startet å glede meg mer og mer til helgen. Eller, jeg er den typen som starter å glede seg til fredagskos allerede på mandagsmorningen, men denne helga blir alt annet en å slappe av og ta ting rolig. Korpset skal ha konsert, det skal være to seminarer og på toppen av det hele så er det halloween! 

Nå skal jeg egentlig bare spise opp polarbrødet og eplet mitt, så får jeg sette i gang med samfunnsfagprøveforberedelsene. Å herregud, for et langt ord. By the way: jeg har blitt skikkelig hekta på polarbrød i det siste! Det er jummy in my tummy, liksom. 

pa290520
Liker dere polarbrød?

- working class hero med dobbelhals

God kveld dere! Etter forrige innlegg ble jeg med mamma på handletur på obs'en, og i mens vi var der (haha, høres ut som om jeg sitter å skriver juleevangeliet) ringte en fra byavisa meg og sa at de hadde en ledig jobb! Jeg takket jo selvfølgelig ja, og siden jeg har sånn flaks så er hele ruta mi nesten bare rekkehus. Lett! Vedder ihvertfall på at det er ti tusen ganger bedre enn Dagbladet, vg og alle de andre avisene. Byavisa rocker!

Selvfølgelig ble det ikke handlet bare mat når jeg (shoppinggal 1) og mamma (shoppinggal 2) er på shoppingtur. Det ble så jeg fikk meg en kjempefin hals fra hennes og mauritz til 129 kroner! Er den ikke fin?

nyhals
Resten av kvelden min blir brukt til å øve meg på Twilightfremføringa mi og lese litt se og hør. Nytt blad idag! Uansett så må dere ha en kjempefin kveld :)

Leser dere se og hør? 

- fransken kveler meg

Nå sitter jeg her med halsen full av hvordan man beskriver Twilight på fransk, og har skikkelig dårlig samvittighet overfor venninna mi, Ingrid. Tror det ble en liten misforståelse når det gjaldt at vi skulle på øving med det andre korpset idag, men jeg trenger ikke å gå noe nærmere innpå det. Uansett, hvis du leser dette, Ingrid: unnskyld! 

For øyeblikket har jeg egentlig mest lyst til å hive meg over alle de 167 uleste bloglovin-innleggene jeg har, men jeg må vel bare bite tennene sammen og fortsette. "Det kommer til å lønne seg senere", er det jeg tenker på når jeg gjør lekser. For det gjør jo det? 

pa250518
Eller, det jeg egentlig mest har lyst til er å gå ut og nyte finværet! ..når det ikke regner. 

Hva har dere mest lyst til å gjøre akkurat nå?

- forkjølelsen ødelegger for meg

Nå sitter jeg og koser meg i de obligatoriske etter-skoledag-koseklærne mine, drikker sjokomelk og gjett hva.. jeg ser på Hannah Montana! Overraskelse. Siden sist jeg skrev et innlegg har jeg rukket å gjøre to matteoppgaver, øvd til samf.prøve og spilt volleyball til forkjølelseskondisen min tar meg igjen. 

Jeg holder nemlig på å bli forkjølet. Etter snart en halv høst med friskhet, har halsen min startet å tette seg igjen og for å være helt ærlig så er det å være syk det verste jeg vet. Det høres utrolig nerdete ut å si det, men jeg liker absolutt ikke å gå glipp av noe på skolen. Det blir jo så sykt mye å ta igjen! 

Ps: siden dere likte inspirasjonsvideoen min så godt, så kommer det en idag! 

ida
Så helt til slutt har jeg litt skjult reklame for shell. 

Har noen av dere vært syk i høst?

- håper ingen kan se meg gjennom vinduet..

God morgen dere! Famemusikken står på full guffe og jeg hopper og spretter rundt på rommet mitt, egentlig mest fordi jeg ikke finner ut hva jeg skal ha på meg. Om jeg ikke hadde hatt rullegardiner på rommet, tror jeg naboene hadde ringt 112 og jeg hadde blitt lagt inn på sykehuset for maniacs. Jeg føler at jeg er den eneste som har det sånn hver morgen, men kanskje jeg ikke er den eneste? 

Uansett: idag skal jeg gjøre lekser. Masse lekser. Og om dere har gleden av å vite hvilke lekser jeg skal gjøre så er det mattelekser med proposjonalitet. Eller noe sånt.

Det er ihvertfall en halvtime til jeg skal på skolen, så må vel bare hive på meg noe og liste meg ned trappa så jeg ikke vekker de andre. 

bilde 420
Se bort ifra at jeg ser skjeløyd ut. Haha.
Har dere det også sånn om morgenen?

- brillenørd uten briller og skjerffantomet

Ville bare stikke innom for å si at jeg blir borte hele dagen. Idag skal jeg faktisk tenke på alt annet enn det sosiale livet og pugge til samfunnsfagprøve. Eller, litt sosial skal jeg være da. Jeg skal jo pugge med Tone og Anna!

Ellers så har dere vært kjempeflinke til å kommentere i det siste! Fortsett sånn ❤

bilde 419
Brillenørd uten briller og skjerffantomet. Der har du oss!

Hva skal dere idag?

- blogg er heldig som ikke ligger i hagen

God kveld, kjære dere! I det siste har jeg nesten kastet blogg.no ut vinduet fordi de har vært så sykt trege til å laste opp bilder, men har jeg endelig funnet en utrolig bra løsning på bildeopplastingsproblemet mitt. Greia er at man bør resize bildet før man laster det opp. Jeg gjør det på picnik.com og skriver bare 600px i bredden, så tar bildet mye mindre plass, det tar bare noen sekunder og laste det opp og jeg kan legge meg lykkelig. Mission accomplished.

Nå har jeg en date med Tyra Banks på tv3! Så treg som jeg er, så hadde jeg ikke fått med meg at top model har startet på igjen før jeg så det på en annen blogg. Treeeega. 

picnik collage
Mamma fødte forresten en enegget tvilling for litt siden som så akkurat ut som meg! Sykt? 

Ser dere på top model?

- outfit 26.10.09

261009
Cardigan fra Gina, t-skjorte under fra only, bukse fra Rut m.fl og skjerf fra indiska.
Hva synes dere? 

- en blogg jeg..

bilde 23
..blir inspirert av å lese: Drea.
bilde 24
..blir glad av å lese: Nette Nestea.
bilde 25
..blir trist av å lese: Regine Stokke.
lolheader
..blir flirfull av å lese: Linnea.
bilde 26
..bare må lese: Ulrikke Lund.
bilde 27
..leser fordi bloggeren er utrolig pen: Kenneth Olsen.
bilde 28
..synes er kjedelig, men bare må innpå likevel: Weight of the world.

Nå har jeg homework to do! Og idag skal jeg faktisk prøve å få til et antrekk! 

Liker dere noen av disse bloggene? 

- ballkjolen min

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bildet her i går kveld, men dere kjenner meg og blogg-loving? Det blir aldri så jeg holder det jeg lover, men uansett; her er ballkjolen jeg skal bruke på juleballet:

kjole
Den er fra bikbok by Jenny Skavlan! Hva synes dere? Fin ja? 

- det har vært krig i klærne mine

Jeg er en sånn person som liker å utsette ting. Eller, jeg liker det ikke, men det blir alltid sånn. Så idag når jeg skulle åpne klesskapet mitt, hadde det gått så langt at gensere, bukser og topper bare datt ut. Tredje verdenskrig har altså foregått i mitt klesskap. Så nå tar det forhåpentligvis et par dager før fjerde verdenskrig bryter ut. Nei, jeg må skjerpe meg. 

Jeg må slutte med å kaste klærne inn i klesskapet (haha, der holdt jeg på å skrive kjøleskapet) og heller tenke på å være litt husmor som fint bretter sammen, og legger de pent inn. Se for dere en gal maniac som står litt unna skapdørene og slenger klærne inni. Der har dere meg, liksom.

pa250520
Før jeg startet den veldig nødvendige ryddinga mi.
pa250528
Etterpå. 

Blir deres klesskap rotete fort? 

- ringtrøbbel

I kanskje èn time i går kveld satt jeg og så på smykker på cocoo.se, og jeg får så lyst til å kjøpe alt sammen! Fant spesielt den ringen under, men når jeg så alle de forskjellige fargene det gikk an å få den i, ble jeg så usikker. Jeg trenger deres hjelp! Hvilken farge skal jeg ha? 
ring
Ringene kan dere finne her

- rikere og desperat, slem og lat

Jobben med avisselginga er ferdig og jeg sitter spent på rommet mitt og venter på at Mia er ferdig med registreringa, så jeg får vite hvor mye penger jeg har tjent idag. Slem? Neeida, bare litt lat.
Nå fikk jeg i skrivende stund faktisk vite hvor mye penger jeg har tjent og summen er påååå 99 kroner! Hurra, nå kan jeg jo desperat se gjennom "hipp for en hundrings"-greia i topp og kjøpe meg noe der! 

Anyways, nå er jeg på vei ut døra igjen for å være med på håndballkamp. Heia jobra! 

pa250519

Hva gjør dere idag? 

- svar på spørsmål - del 3

God morgen dere! Har nesten blitt en tradisjon å legge ut svarene grytidlig på morningen, så her får dere den siste delen av spørsmålene. Hvis det er noe mer dere lurer på, så feel free til å spørre meg. Jeg svarer i kommentarfeltet :)

Hvilken farge har du på rommet ditt?
Hvit. Om du kunne reist tur-retur med tidsmaskin, hvilken tid og hvor i verden ville du reist? England på 1950-tallet. Aner ikke hvorfor. Hva er din naturlige hårfarge? Og evt. hvilken bruker du?Den brunfargen jeg har nå er naturlig! Hihi. Hva tenker du på når du dusjer? At jeg gruer meg til å komme ut. Hva er ditt favorittplagg? Dongeritights. Har ingen spesielle i klesskapet. Legge ut favorittbildet ditt? Det er en grunn til at jeg har skrivebordsbakgrunnen min, men her er et annet:

2939kdy
Hvorfor? Fordi det minner meg om sommeren.

 Hvilken sjokolade er din favoritt? Smash, og melkedrøm med youghurt og bringebær. Har du søsken? Ja, en søster. Hvis du kunne velge, hvem ville du møtt i kjendisverden? LETT! Robert Pattinson. Hvordan får du sånn strek under hvert av innleggene dine? Jeg laget et bilde av en strek og lastet det opp på tinypic. Så satte jeg det inn i stilsettet en plass, men husker ikke hvor. Hvilken skrivebordsbakgrunn har du? Denne: 

Photobucket

Takk for alle spørsmålene! Nå skal jeg dra den late skrotten min opp av senga og gå og tjene meg litt penger. Skal jo selvfølgelig hjelpe Mia med å gå med avisa, men vær ikke redde: det er ikke dagbladet! Hihi, dere gamle lesere: husker dere hvor mye jeg hatet å gå med dagbladet om søndagsmorgenene? Går dere med noen avis?

- snakk om trøtthet

God kveld, darlings! Jeg har funnet ut at jeg blir utrolig trøtt av at det blir så fort mørkt. Så trøtt at jeg faktisk vurderer å legge meg nå som klokken er halv 11. Så trøtt at jeg ikke er sikker på om jeg i det hele tatt greier å komme meg opp tidsnok til å gå med avisen med Mia i morgen, og så trøtt at jeg såvidt har fått med meg en god nyhet for trøtte mennesker: i natt får vi èn time lengre søvn! Men så er det sånn da, at hver fordel har en ulempe. Og det har denne også: Trondheim, og nesten resten av Norge blir mørklagt i èn time lengre om dagene også. Takk for den, dere gale professorer som fant opp disse stille-klokka-greiene.

Ellers så har dere sikkert merket at jeg har gjort en liten designendring? Håper dere liker det, for nå er jeg - tro det eller ei - trøtt av html-koder. God natt! 

pa240519
Pen jente i høyre hjørne, jada. Er dere trøtte? Haha.

- djevelen er tilbake fra bursdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag til Petter, og som den kakemomsen jeg er, så var det kjempegodt med kake! Tror egentlig det er bra at jeg ikke er så ofte på bursdag. Til slutt ville jeg jo sett ut som Max Mekker, sett bort ifra blåfargen da selvfølgelig. 

Nå sitter jeg ihvertfall her og hører på musikken fra fame. Kan kort si at jeg er hekta! Var på butikken isted og kjøpte meg smågodt. Det er jo tilbud på bunnprisen så da må man jo slå til? Kjøpte meg forresten ballkjole i byen idag også! Det eneste jeg kan si er at den er fra Jenny Skavlan-kolleksjonen, men siden jeg er så ondskapsfull så får dere ikke se den før i kveld. Moahahaha. Ond latter er virkelig ikke min greie.

pa240520
Tunika fra Gina og tights fra only. 

Men nå skal jeg ned og hjelpe mamma med middagen. Vi skal nemlig ha taco idag! Har dere ball på deres skole?

- svar på spørsmål - del 2

God morgen! Her kommer andre del av spørsmålene:

Har du alltid bodd i Trondheim?
Ja, det har jeg. Trives kjempegodt! Hvorfor tror du at bloggen din har blitt så populær? Tror ikke man kan kalle den populær, men jeg prøver så godt jeg kan! Hvorfor liker du å blogge? Det er utrolig sosialt! Jeg har fått mange nye venner pga. bloggen. Hva er ditt beste skjønnhetstips? Smiiiil! Jeg har aldri vært i Trondheim før. Bør jeg komme dit, og hvorfor? Trondheim anbefales på det sterkeste. Det er masse shoppingmuligheter her og byen i seg selv er egentlig ganske fin! Sifra når du kommer da, så kanskje vi kan møtes. Hva er det beste du vet om? Være med de beste menneskene i livet mitt, og følelsen av å styrte ned en berg-og-dal-bane. Hva er det verste du vet om? Mobbing og å være kvalm. Kan du fortelle noe leserne ikke vet om deg? Jeg samler på skjell, og jeg har rundt 20 neglelakker. Haha. Hva er det første du gjør når du står opp og det siste du gjør når du legger deg? Når jeg står opp sjekker jeg mobilen, og når jeg skal legge meg er det å ta på meg sovemaska mi. Hvor får du så mye inspirasjon fra? Weheartit og andre bloggere. Hvordan klarer du å balansere skole, blogg, venner, lekser osv? Jeg sliter! Det handler om å prioritere. Sett opp f.eks en liste over hvem du skal være med til hvilken tid. Funker for meg. Når har du bursdag? Samme dag som Oprah Winfrey, 29. januar! Hvor mye tjener du på bloggen? Zero. Hvor mye penger bruker du på klær i mnd? Varierer veldig. Av og til har jeg masse penger jeg bruker, og av og til er jeg blakk. Er du sjalu av deg? Tror ikke det? Ikke så jeg har merket ihvertfall. Hva gjør du i helgene? Er ute med venner, tar igjen litt lekser og leser en del. Har du hatt kjæreste? Isåfall hvor mange? 5 tror jeg? Føler du selv at du har opplevd ekte kjærlighet? Nei. Real love stays for a lifetime :) Spiser du mye usunt? ...Ja. Hvor høy er du? 167, 168 eller 169 cm. Hvordan ser hele inspoveggen din ut nå? Den ser sånn ut: 

pa230520

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine? Bikbok, Vero Moda/ONLY, H&M og Gina Tricot. Hvilke blader leser du? Topp, Mag, Cosmopolitan, Costume og Henne. Haha, bladjunkie. Hvor stort er rommet ditt i meter? 1,95m x 4m. Ikke stort altså. Hvor gammel var du da du startet å blogge på din første blogg? 13-14? Hvorfor starta du å blogge? Kjedsomhet. Hvem fikk deg til å starte? Lisaplace. Hva liker du å gjøre på fritiden? Blogge, lage inspogreier, lese, spille i korps og være med venner. Hvor mange kommentarer har du på hele bloggen? 4410. Er du fornøyd med bloggen din? Jepp. Har du noen sære fobier? Har fobi for edderkopper som er nær meg, men vet ikke om det er så sært. Har du dilla på noe spesielt for tiden? Eos lipbalm! Favorittmatretten din? Taco. 

Oh, dette ble mange spørsmål! Tredje og siste del kommer i morgen, folkens. Nå drar jeg til byen for å se etter en kjole, så snakker med dere senere. Hva skal dere idag, da?

- fame!

Fame er helt klart en kjempeunderholdende dansefilm og jeg koste meg virkelig når jeg så den. Kan trygt si at jeg kommer til å kjøpe den når den kommer ut på DVD, og det gjorde den ikke mindre dårlig at Asher Book er hot! Åo mai gad, jeg er så fjortizzz altså, hihihi =)=)=)<33

Nå skal jeg bruke resten av fredagskvelden på tv-titting med familien, og legge meg tidlig. I morgen skal jeg til byen igjen - med mamma - og virkelig se etter kjole! God natt bloggen! 

Traileren.
Helt klart min favorittsang, og favorittscene!

Hva gjør dere i kveld?

- nyttnyttnyttnytt

Når jeg var i byen idag så kjøpte jeg meg bare noen småting. Dere kan begynne med å gratulere meg for å ha kjøpt min første foundation! Kan være greit med en liten oppfrisker i sminkepungen, for å si det sånn. Dere må sifra hvis jeg tropper opp på et bilde med foundationskille man kan se på mils omkrets da! Og hvis jeg skriver brunkrem må dere også sifra. Haha.

pa230521
Brunkrem fra cubus og spot-remover fra cubus. Gleder meg til å teste den blå greia! 

Katrine gjettet forresten riktig på gjettekonkurransen og det riktige svaret var at jeg skal på kino! Så nå blir det faaaame, og "im gonna live forever". Har dere sett den? 

- se den, og den, og den, ooog den!

Heia! Idag ble åpningsordet et cheerleaderord. Heia wildcats, liksom! Nå tror jeg ihvertfall at ryggen min holder på å krepere, så no way at jeg skal inn i et cheerleader-lag. Grunnen til min veldig såre rygg, om jeg får kalle det det, er at jeg har gått og bært på en skolesekk i hele dag fylt med bøker tunge som mursteiner, pcen min og to ladere! To ladere, folkens! Vet ikke helt hvorfor jeg tok dem med meg en gang. Trodde sikkert jeg skulle få tid til å lade mobilen min i friminuttene. Haha. 

Jeg har altså vært i byen idag for en hovedgrunn, nemlig å låne meg en bok. Det var mange av de bøkene dere hadde anbefalt meg som var utlånt allerede, så jeg skal til et annet bibliotek i byen for å sjekke der. Dere må bare komme med flere anbefalinger! Etter bibliotekbesøket ble det shoppingtur, og kjoletitting. Det skal nemlig være juleball i desember, og da må jeg jo ha en kjole!

pa220518
Peace and love, liksom. 
Føler dette ble veldig mye kjedelig oppramsing, så derfor får dere en morsom gjettekonkurranse. Gjett hva jeg skal med jentene i kveld? Det starter på K.

- svar på spørsmål - del 1

Liker du Voe-bloggen? Synes hun er kjempesøt! Leser du annais? Ja. Sjekker du blogglisten ofte? Nei. Hvordan må blogger være for at du skal lese dem? Ryddig og fint design, masse masse bilder og et godt språk gjør at jeg kommer tilbake! Kan du legge ut det verste barndomsbildet du har av deg selv på pcen? Siden pcen min er ganske ny så har jeg ingen barndomsbilder av bare meg her, men her er ett med mange av meg og Emma. Velg hvilket dere synes er verst! 

iloveyou
Jeg var litt søt nederst til venstre? 

Er du glad i taco? Eeeelsker det! Liker du mexikansk chips? Hvis det er sånn tortillagreie, såå liker jeg det. Liker du å lese bøker? Isåfall hva slags? Elsker å bare flykte inn i en fantasiverden fyllt med trollmenn, hekser og brennhete vampyrer. Trenger jeg å si hvilke bøker jeg liker? Hvilken videregående skal du begynne på neste år? Ønsket mitt er tiller vgs, men siden jeg bor lengre enn 6 km unna, så kan det bli litt vanskelig. Håper på det beste! Høst, sommer, vår eller vinter? Høst uten regn, varm sommer, tørr vår og snøfylt vinter. Hvor lenge har du blogget? På denne bloggen er det 1 år og en måned. Hvilke tvserier ser du på? Gossip Girl og Top model! Tv eller pc? Pc. Kan du vise oss mobilen din? Her: 

bilde 104

Hva er yndlingsplagget ditt? Dongeritights, sånn generelt. Går du med høye heler? Ikke på skolen. Janteloven, vet dere. Hvilke kjendiser har du møtt? Samsaya!!! Haha. Sent oppe i natt? Ja, for Oskar lå i senga mi og kunne ikke stoppe med malinga. Altså den "prrrr"- lyden. Hva vil du bli når du blir stor? Rik og berømt. Tulla. Jeg vet ikke. Hvordan vil du beskrive deg selv? Blid, glad og greier å holde meg rolig i de fleste situasjoner. Drev du med sport som liten? Har spilt håndball i 2 år og danset i 3. Hva er det fineste du noen gang har kjøpt? Har ingen anelse! Hva er det første du ser på når du ser en ukjent person? Håret. Vet egentlig ikke hvorfor. 

Nå skal jeg bare hoppe til køys og sove til klokken er 7. I morgen er det kinotime, så gjett hvilken film jeg skal se? Forresten, tusen takk for alle boktips! Skal sjekke ut alle :) God natt, cupcakes! 

- jordbær og julebrus gir en bra match

Nå har jeg hevet i meg en jordbæryoughurt og er straks på vei ut døra for å dra å spørre ukjente folk på bunnprisen om de drikker julebrus før 1. desember eller ikke. Skoleprosjekt. Etter det drar jeg rett på spilling, så det siste dere får høre fra meg idag er noen svar på spørsmålene. Okei?

Forresten! I morgen skal jeg på biblioteket for å låne meg en engelsk bok, men jeg som ikke leser så mange engelske bøker aner ikke hvilken jeg skal låne. Den bør helst ikke være for komplisert. Du snakker liksom ikke med den største engelsknerden i klassen :) og jeg blir deprimert hvis noen sier Twilight. Vet dere hvorfor? Fordi alle bibliotekene i hele byen ikke har noen Twilightbøker igjen å låne ut. Så hvis du bor i Trondheim og har en Twilightbok på engelsk liggende som du har lånt fra biblioteket, så kommer jeg og stjeler den i natt. Lover.

pa220519
Har dere en bra bok å anbefale? 

- vaffelen har trollbundet meg

Tjoheii! Det er ikke så alt for ofte at jeg er glad og energisk når jeg kommer hjem fra det fengselet man kaller skole, men idag var halve klassen borte pga. hospitering så vi var bare 12 stk i både matte, samfunnsfag ooog norsk, men selv om det er et faktum at vi er halvparten så lite så greide 4 stykker å få en anmerkning pga. av prat. I mattetimen! Det skal godt gjøres, og jeg greide å lure meg unna. Hihi. Nok om det.

Når jeg satte nøkkelen i nøkkelhullet på døra idag for en halvtime siden, kom vaffelsuget over meg. Seriøst, av en eller annen merkelig grunn fikk jeg utrolig lyst på vaffel, og det eneste jeg tenkte på der og da var vaffel, vaffel, vaffel. Noen får sykelig lyst på sjokolade av og til, jeg får sykelig lyst på vaffel. 

Nå skal jeg høre på rolig musikk og hoppe fra å lese om Europa i etterkrigstiden til å lese dette: 

pa220518

picnik collage
Ulljakke fra Gina, forresten. 

Er dere vaffel- eller sjokolademennesker? 

- i look for you in everyone

Nå har jeg jobbet hardt, jevnt og trutt i to timer med naturfagleksa - med resultater! Selv om alkoholer, hydrokarboner, alkaner og alkener ikke er i nærheten av hva jeg liker best så har jeg faktisk greid å gjort ferdig alt for begge disse ukene! Stolt. Slenger meg ned på senga og leser litt i Twilight jeg, da! TTYL.

20090406011858
Dagens visdomsord. God natt! 

- svar på spørsmålene, ja..

Okei, her er den tragiske historien gjort kjempekort: forsøk èn var med pc der jeg svarte på spørsmål i et kvarter før jeg fant ut at filmen bare ble 36 sekunder lang. Fail one. Forsøk to gjorde jeg det samme igjen, men vet ikke hva som gikk galt. Lyden kom plutselig bort. Fail two. Forsøk tre spilte jeg inn med kameraet, men vet dere hva? Om dere vil ha en svarvideo med støyende bakgrunn sånn at man ikke hører hva jeg sier, så kan jeg godt laste den opp. Skal jeg svare i vanlig innlegg istedet? Ikke bli sure på meg da..

bilde 425
Hjerte? ❤ men går det greit om jeg svarer på vanlig innlegg? 

- edderkopper er fascinerende dyr. æsj

Heeia. Føler meg utrolig kyllingete (om det er et ord?) som sier det, men etter en fagtime på skolen idag er jeg sliten! Snakk om dårlig skolekondis liksom. Man blir ikke sliten av èn time med matte? Anyways. Nå sitter jeg og studerer et edderkoppnett som har havnet rett utenfor vinduet mitt igjen, og det fascinerer meg faktisk. Rart at edderkopper som er så ekle får til å lage noe så fint. Sier det igjen jeg: facinating!

Ellers så har jeg funnet ut at jeg skal slutte å love ting på bloggen. Det blir bare ikke gjort. I går lovte jeg å starte filmingen, men det har jeg altså ikke begynt med enda. Sååå: jeg lover ikke å starte filmingen nå. (Det betyr: jeg skal starte filmingen nå). Snakkes!

picnik collage
Gymoutfit. Selvfølgelig gymmer jeg med pannebånd. Hvem gjør ikke det, liksom? 

Flere som syns at edderkoppnett er fine, mens edderkopper ikke er det?

- "sees til neste skoleår"!

... var det vi sa til hverandre når vi skiltes på skolen idag, og selv om jeg bare har kjent Ida, Quan, Petter, Markus og Karoline i to dager så savner jeg dem allerede. Sykt! Gleder meg til jeg blir 80 og skal ha reunion-party! 

Nå sitter jeg egentlig bare her og later som om jeg er sulten. Eller, jeg later faktisk ikke som. Jeg er sulten. Hadde vært godt med en tårnkake nå ja. Eller, jeg liker ikke tårnkake. Nå ble det ganske mye eller her, så jeg tror jeg slutter her jeg. Videoblogginnspilling pågår - vær stille!

pa170525
Raaandom: liker dere tårnkake? 

- hasteinnlegg igjen

Føler på meg at denne "hasteinnlegg-"overskriften starter å snike seg innpå meg nå, noe jeg ikke liker. Vil jo ikke ha dårlig tid! Ville isåfall bare stikke innom for å si at hospiteringa gikk kjempebra, og jeg tror faktisk at jeg har funnet min skole! Jeg trivdes så godt, folk tok oss i mot med åpne armer og alt var egentlig veldig bra! 

Nå er jeg straks på vei ut døra igjen for å være med Karina på ridning. Etter det skal jeg faktisk gjøre noe jeg aldri har gjort så tidlig før: legge meg. Må opp klokken halv 7 i morgen for å ordne meg til bussen går klokken halv 8, så det kan jo bli en utfordring hvis det blir en sen kveld. Ellers så har jeg faktisk blitt hekta på restaurant city på facebook! Dere burde prøve det for det er myye bedre enn alle disse farmgreiene. 

Så var det noen som lurte på hvilken eos jeg har, og jeg har denne: 

pa170518

Den er best! Nå haster jeg meg ut døra, så snakkes vi faktisk i morgen med svarene på spørsmålene deres! Ha en fin kveld! Hva skal dere forresten?

- i morgen er det vgs!

God kveld! Nå sitter jeg trygt plassert i sofaen hos søskenbarnene mine og venter på to ting: at robinson skal starte og at jeg skal på hospitering i morgen. Jeg gruer meg veldig siden jeg er den eneste fra min skole, og jeg vet ikke en gang hvor jeg skal gå inn hen. Det eneste jeg er heldig med er at Karina skal følge meg til skolen og stå med meg helt til jeg skal gå inn. Det blir som første skoledag om igjen. For å si det sånn, så trenger jeg noen varme ord og et lykke til. 

Uansett hvordan det går i morgen så skal jeg sove kjempegodt i natt, og det håper jeg dere også gjør! Natta bloggen ❤

pa180536
Glemt av lykkevottene mine hjemme har jeg også...
Hvilken skole går dere på?

- hjerte i senga

Bagen er ferdigpakket og selv om det garantert blir så vi skal høre på vømmølmusikk i bilen så har jeg faktisk ladet iPoden min. I følge Frank er vømmølmusikk trøndernes kulturarv. Vet ikke heeelt om jeg kan gå med på den. Vømmøl liksom. Det høres litt teit ut? 

Uansett. Over til det dette hasteinnlegget egentlig skulle handle om. Når jeg tok vekk pcen min fra sengetrekket i går kveld fant jeg nemlig et gresstrå som var formet som et hjerte! Jeg kommanderte Mia om å ligge musestille helt til jeg fikk tatt et bilde av dette engangstilfellet. For om det skjer igjen, setter jeg et kryss i taket. Da hadde jeg vært hjerteforbannet da! Det neste blir sikkert at jeg finner en hjertestein i fjæra. Da blir det ny kategori på bloggen: ida finner hjerter. 

Nå setter jeg meg i bilen om ca. 5 minutter og synger med på vømmølsanger. Eller først må jeg lære meg dem da. Hurra for det, liksom.  

pa170522
Sykt! Har dere opplevd noe lignende? 

- den vanlige Ida er på ferie

Hei alle sammen! Idag våknet jeg en time senere enn jeg har pleid de siste dagene, og ble skikkelig stressa da Mia kom opp og sa at alle nede hadde allerede begynt å spise. Så jeg hev på meg de styggeste fjøsklærne man kan finne i bagen min og nesten falt ned trappa, men når jeg kom ned og fikk satt meg ved bordet fikk jeg en super beskjed: etter frokost skal du ut å ri. Jeg strålte. 

Jeg føler at de siste innleggene har vært ganske ulikt meg, og hva jeg pleier å gjøre til vanlig. Dere får ihvertfall oppdage at det gjemmer seg en liten gårdsjente langt inni meg, og egentlig er det litt godt å la henne få slippe ut også. Derfor var det utrolig godt å ri idag, for alle materialistiske tanker er som skjøvet vekk og det eneste jeg tenker på er Rosti. Dette vil jeg gjøre oftere!

Forresten: følte at dette ble et litt gudommelig innlegg. Haha. 

pa180530
Liker dere hester? 

- byggmester ida skremmer sauene

God kveld i stugorna! I kveld tar vi en svensk liten vri, og kjører den helt ut med maaasse godis. Lørdager var alltid noe å se frem til i uka når jeg var liten, men det har jammen meg ikke forandret seg. Lørdager er den offisielle godteridagen, er dere ikke enige?

Var forresten og så hvordan sauene hadde det isted, og som den flinke bloggeren jeg er så hadde jeg tenkt å ta noen bilder av dem. Så jeg satte meg ned og slo på kameraet for å snikfotografere litt, men tror dere ikke at jeg hadde glemt å slå av blitzen da? Kunne nesten føle frykten til sauene der de skvatt høyt til himmels når jeg prøvde å ta et bilde. End of story, og jeg har lært at man aldri skal ta et blitzbilde av sauer i mørket.

picnik collage

Nå er forresten gjerdet ferdig snart også, og dagens gode gjerning er gjort. Uansett; meg med hammer er ikke stort å skryte av. Heldig at jeg hadde griseflaks akkurat idag, hvis ikke hadde jeg bommet på 90 prosent av de spikrene jeg skulle banke inn. Nå skal jeg bare grue meg over at den nest siste dagen i høstferien snart er over, spise litt mer godteri og legge meg i prinsessesenga som jeg vil ta med hjem. Håper dere har hatt en fin dag :) 

Hva har dere gjort i høstferien? 

- vi danser oss til u-landene

Hei dere. Den afrikanske dansen var alt annet en det dere kan tenke dere. Det jeg hadde trodd var at vi skulle hoppe rundt i ring mens vi lagde lyder som "aiaiai" og "rain, please come" og så videre, men faktisk så ble jeg veldig positivt overrasket. Vi lærte en koreografi og selv om musikken ble ganske kjedelig i lengden, så hadde jeg det topp! Vil ha mer, vil ha mer! 

Om dere vil vite hvorfor det plutselig skulle være et dansekurs med afrikansk dans på Hitra, så er det i forbindelse med at treningssenteret har 1-års jubileum på dansekurs pluss at det er tv-aksjonen i morgen og da går pengene til Care-organisasjonen som hjelper damer i u-land til å starte med forskjellige husdyr uten "mannehjelp", om jeg får kalle det det. Jeg oppfordrer alle til å gi penger! Hihi, godt forbilde.

pa170525

Men nå må jeg ordne litt på fasaden før jeg danser ned trappa for å spise lammelår til middag. Nam! Hva med dere? Hva skal dere ha til middag idag? Tusen takk for alle lykke til'ene på forrige innlegg forresten!

- jeg snakker Afrika og kommer fra afrikansk

Nå stikker jeg på en time med afrikansk dans! Gleder meg, hihi. Har ikke anelse om hvordan type dans det er heller, så det kan jo bli spennende. T-skjorte og flagrebukse er ihvertfall på, så nå er jeg klar til å prøve noe jeg ikke kan. Ønsk meg lykke til!
pa170520
Hva skal dere idag?

- idag kunne jeg ha vært en Waldorf

God morgen! Tidenes mest originale åpningssetning, men whatever. Over til saken, nemlig: i natt har jeg følt meg akkurat som Blair Waldorf. Eller kanskje ikke helt, siden Mia har ligget ved siden av meg og snakket om alskens forkskjellige greier, men alt i alt så har jeg faktisk hatt en liten Blair-feeling i natt. Vet det kan høres crazy (wow, to engelske ord i ett innlegg) ut, men når jeg våknet av at håret lå perfekt, gårsdagens sminke var ikke klint utover og jeg lå omringet av en haug med myke dyner og puter fikk jeg skikkelig Gossip Girl-følelse! Kødder ikke!

pa160522
Akkurat sånn så jeg ut når jeg stod opp idag! Her kødder jeg faktisk. 
Har dere noen slike dager? 

- a.k.a mitt skip er lastet med?

Tenkte bare jeg skulle fortelle dere hva min fredagskveld består av. En utrolig feit, god og rund katt som maler på inn- og utpust, gastromatkrydder på all mat jeg har spist idag og svartbrent pizza. Er ikke noe rart at pizzaen blir brent når kokkene absolutt skal se på tv? 

fredag
Hva består deres fredagskveld av? 

- håndleddet mitt har reist bort

Værgudene hater meg. Jeg drar smilende på meg støvler, lue, skjerf og votter for å tilbringe en halv dag ute med å ordne gjerder, og vet dere hva? Tvert jeg setter foten min utenfor dørkarmen starter det å pøse alt mulig hagl og regn ned. Ikke tok jeg med meg regnbukse hit heller, så det ble en bløt fornøyelse for å si det sånn. 

Vi fikk iallefall satt opp 300 meter med sånn ståltrådgjerde og hvis jeg sier at for hver påle må man banke inn tre spiker, så skjønner dere sikkert hvorfor det virker som om jeg ikke har noe håndledd på høyrearma akkurat nå. Det er egentlig et mirakel at jeg faktisk greier å skrive, men hva gjør jeg ikke for dere? 

pa160519
Dere ser vel kanskje at jeg brukte støvler da ihvertfall. Hihi. 
pa160521
Se den fine, rosa tapeten da!

Forresten: i morgen skal vi være med på afrikansk dans! Hvis dere lurer på hva det er, så ikke spør meg. Da tror jeg at dere får et like bra svar som om hvis dere skulle spurt en sofa. Jeg gleder meg faktisk skikkelig! 
Så til det obligatoriske spørsmålet for dagen: Har dere danset afrikansk dans før? Og kan noen fortelle meg om det er sånn shake-shake-shake? 

- blogg.no er så irriterende

God morgen alle morgenfugler! Tror ikke jeg helt har kommet i bloggmodus enda siden det er så tidlig, men det var kjempegodt å faktisk stå opp klokken halv 10 idag! 
Dette skulle egentlig bare være et kjapt lite innlegg der jeg forteller at jeg skal spise frokost, men nå har blogg.no plutselig bestemt seg for å ikke ta i mot .jpg filer. Hva skjer?

Det blåser ihvertfall så sykt mye ute nå, at jeg trodde det var biler som kjørte forbi. Det blir sånn der: hørte du bilen? Nei, det var bare vinden. Haha, morsom er jeg vertfall! 
Jeg fikk ikke til å laste opp noe bilde jeg... Så da får det bli med en sang istedet.
 
Martin Kember - Driving myself insane

- jeg er fremme!

Føler at overskriften der er blitt brukt mye i det siste? Nå er jeg ihvertfall trygt og godt plassert i godstolen på Hitra og venter på taco til middag! Skulle bare sifra at jeg har kommet frem, så ikke dere tror at jeg har dødd i en tragisk bilulykke eller noe sånt. Dere må kose dere i kveld, søtinger! ❥ wow, nytt tegn.

bilde 388
Hvor er dere i kveld?

- hvis jeg hadde samlet alt håret jeg har funnet ...

...så hadde jeg lett kunnet laget en parykk av det! Dere aner ikke hvor mange hårstrå jeg fant under senga! Det har helt sikkert noe med at jeg retter håret mitt på rommet, men nå har jeg innsett at det skal jeg slutte med. For å si det med ett ord: ÆSJ.
Nå skal jeg iallefall bli flinkere til å:
❤Gå ut med søpla.
❤Holde orden på gulvet.
❤Rette håret mitt på badet.
❤Ikke skrive om rydding på bloggen.
Sounds good? 
Fant forresten en midtbysjekk også. Hurra! 

bilde 424
Nå skal jeg gå ned på kjøkkenet å steke meg noen sveler, før jeg drar til Hitterøyen også kjent som Hitra. Fortsett å spør meg spørsmål her, så snakkes vi! 

- ryddeinnlegg nr. 10.000

Denne bloggen kommer til å ende opp som en "jeg-rydder-rommet-mitt"-blogg. Jeg føler ikke at jeg skriver om noe annet, jeg! Haha, neste gang jeg rydder rommet så lover jeg å ikke skrive det på bloggen. Med Karpe Diem på full guffe får jeg ihvertfall lyst til å rydde, og jeg har funnet ut at hver gang jeg gjør det så endrer jeg på noe på rommet mitt. Flytter liksom på senga mi hver gang. Så det skal bli litt forandring, vet dere.

Og uten at jeg hadde merket det, så hadde Oskar krøpet opp i den altfor overfylte senga mi og lagt seg mellom rotet. Dere kan tro jeg skvatt da jeg så han! 

picnik collage
Hva gjør dere?

- LYDBLOGG

Flere slike? 

- VIDEOBLOGG; inspo

Hva synes dere om slike videoer? 

- vinneren av konkurransen

Etter ganske mye tenking og masse frem og tilbake har jeg bestemt meg for at vinneren av en goodiebag fra mercursenteret eeeeer http://pernilleee.blogg.no! Hun skrev: 

- VS mellom butikker! 
- Hvordan få flere lesere & gi noen tips til bloggere der ute! 
- Sminkevideoer fra profesjonelle (: 
- Hot og Not denne mnd. 
- Hvilke butikker som har salg
- Mnd hotteste kjøp 
- Mnd hotteste person innpå mercur xD 
- Mnds hotteste butikk, og hvilken butikk det har kommet flest kunder i osv. (:
De burde kanskje prøve å sette sammen en stil fra div. butikker på mercur- senteret. (: 
- Måndens sminketips (måndens mascaraer osv) 

Da kan du sende meg adressen din på ida--e@hotmail.com så kommer premien så snart som mulig. 
pa030496
Grattis! ❤

- k-k-k-kald?

God morgen dere! Siden sist dere hørte fra meg har jeg vært helt forferdelig trøtt, og bare sovet. Egentlig skjønner jeg ikke hvordan jeg greier å skrive dette innlegget, for jeg kjenner at øyelokkene mine er på god vei til å lukke seg snart igjen. Ellers så var jeg ut med Tone i går kveld og hadde det kjempekoselig, bortsett fra at alt som heter følelse i beina var borte. Det var mildt sagt veeeldig kaldt. Brr.

Nå skal jeg prøve å dra meg opp av prinsessesenga mi og lage meg litt god frokost. Er jo hjemme alene, så da må man jo utnytte det! Og forresten: jeg har fått en ny plakat på inspoveggen min, så nå blir den bare større og større! Me likey!

PS: vinneren av konkurransen blir kåret idag. Nå har jeg endelig fått ut fingern og funnet en verdig vinner! 

pa050507
Hva spiste dere til frokost idag? 

- im alive og lager spørrerunde!

Har vært opptatt i hele dag, forteller senere! Nå er det spørrerunde på gang, og jeg stopper ikke før jeg har mottatt masse spørsmål! Husk: I see you. Haha, creepy.

bilde 14
Hva vil dere spørre meg om? 

- spørrerunde?

God morgen! Før jeg drar på skolen og ser film resten av dagen, tenkte jeg bare å høre med dere om dere vil ha en spørrerunde? Med videobloggsvar da, selvfølgelig! Så, hva sier dere? 

pa010495
Ha en fin dag på skolen eller jobben, søtinger!

- hilsen fra gossip girl'en

Hei folkens! Sorry for utrooolig dårlig blogging idag, men av og til blir ting bare et ork. Av og til så vil jeg bare skrive hundretusen innlegg om dagen og av og til blir det bare ett. Idag ble det bare ett, og jeg føler meg bad. 

Ellers så har jeg brukt denne mandagen på å se ferdig sesong 2 av Gossip Girl, og siden slutten var megaultragiga spennende så måtte jeg jo bare se ferdig. Jeg er også blitt en skikkelig gossip-girl-junkie i det siste, som gleder seg vilt til å se hver eneste episode. Nå mangler det bare at jeg ender opp på en eller annen fatcamp der ute! Kidding.

Nå skal jeg egentlig bare bruke resten av kvelden på å lese se og hør og vente på den herlige (!) skoledagen i morgen med tre timer med film før høstferien starter. Sant jeg er heldig? 

p9080426
Ser dere ofte film på skolen? 

- outfit 12.10.09

Etter en underholdende sistetime hvor noen av guttene i klassen min skulle spille jenter, har lattermusklene fått trimmet seg litt og jeg føler at jeg må starte med å finne ut hvem den heldige konkurransevinneren er. 
Vet at dere helst ikke vil høre unnskyldningen min for at jeg ikke har tatt outfitbilde med vanlig kamera, men dere får høre den uansett: tha battery is empty, yo. 

Så må jeg bare si en liten ting til: dere har vært kjempeflinke til å kommentere i det siste så fortsett sånn! :-D ja, den setningen fortjente en smiley. 

bilde 435
Og idag har jeg på meg genser og bukse fra only, skjer fra det berømte loftet og armbånd fra accessorize.
Hva synes dere?

- hjemme igjen

Hei! Nå er jeg hjemme og sitter å venter på hamburger. Bare hvis dere trengte å vite det, liksom. Neida. Hamburger er mat for ekte prinsesser! 

Resten av kvelden blir trist, for vet dere hva? Jeg er snart ferdig med å se sesong to av Gossip Girl, og så har det ikke kommet ut så mange episoder i den tredje sesongen enda, så hva skal jeg begynne å se da? Jeg tror ikke jeg overlever.

bilde 431
Hva skal dere i kveld? (originalt)

Finner forresten vinneren av konkurransen min i morgen rett etter skolen! Så dere som ikke har deltatt: løp og gjør det.

- sammensatte ord-gal

God morgen! Nå sitter jeg faktisk i hotellsenga mi med Edward Cullen t-skjorte og bare venter på å gå ned til frokost. Idag klokken 12 ca skal jeg sitte i bil igjen, men heldigvis: denne gangen er det nybilen! Skal nok ha en liten photoshoot om hvordan den ser ut når jeg kommer hjem, haha. Photoshoot med bilen faktisk.

I går kveld hadde jeg en halvtime å shoppe på et miniminikjøpesenter, men vet dere hva? Jeg fikk kjøpt meg uggs-look-a-like. Men om dere ser meg i giga boblejakke, joggebukse og uggs, da dere si ifra. For jeg vil ikke gå rundt som en eller annen fjortis-slaske-zombie. Har dilla på sammensatte ord idag, jeg. Her er forresten mitt lille datahjørne for døgnet:

pa100501
Har dere uggs? Og i såfall: bruker dere de med boblejakke og joggebukse?

- kamerakrise på peppes

God kveld! Norge har vunnet 1-0 over Sør-Afrika og hele riket er fornøyde. I Ålesund selger g-sport gensere med "steikje, kor vi gler oss"-påskrift fordi Ålesund endelig har kommet til cupfinalen og familien Sletvik ligger trygt og godt inne på sas radisson hotel og ser på skal vi danse. Konklusjon: alle er fornøyde!

...bortsett fra meg. Det fantastiske kameraet mitt har streiket, så jeg må ty til det mindre fantastiske mobilkameraet. Men egentlig så blir bildene litt mer "peppes pizza"-aktige når jeg bruker et crappy mobilkamera, synes dere ikke? 

dsc00985

dsc00984
Forresten! Hvem heier dere på i skal vi danse? Jeg heier på Jan Thomas! 

- jeg er fremme!

Nå er jeg endelig fremme etter en sekstimers (!) biltur. Den nye bilen er hentet og for å si det sånn: den er ti ganger finere, bedre og flottere enn den forrige. Så istedet for å skjemmes når vi kjører, blir det kjøring med stil! Og for at dere skal få vite ihvertfall litt om den; mercedesen vår er grå.

Nå skal hele familien i dusjen før vi drar ut og spiser god mat på mcdonalds. Kødda. Er ikke så kjent i Ålesund så jeg vet ikke hvor vi skal hen, men det får dere vite i kveeeeld! Fortsettelse følger? 

bilde 429
Hvilken farge er det på bilen deres?

- Mobilblogg: hei! Nå har jeg funnet ut hvor lang tid det tar å kjøre til ålesund. Det tar hele 6 time

277975-1-1255161350852.jpg
Mobilblogg: hei! Nå har jeg funnet ut hvor lang tid det tar å kjøre til ålesund. Det tar hele 6 timer! Men heldigvis så er iPoden fulladet og jeg sitter her i joggebukse og stoor hettegenser, så håper det går bra. Nå kjørte vi forresten akkurat forbi en traktor så vi er ihvertfall på landet en plass, selv om jeg ikke aner akkurat hvor vi er, haha. Hva gjør dere nå da? See you! :)

- rett før jeg drar

God morgen! Sjokka over at jeg greier å komme meg opp så tidlig? Det er jeg! Men helt ærlig så tror jeg at jeg er så spent på hvilken bil som venter på meg i Ålesund at det er det som gjør at jeg spretter opp av senga som en hyper ape. Skulle ønske det hadde skjedd hver dag. Tenk det da! En ny bil hver dag liksom. 
Nå har jeg iallefall pakket alt det nødvendige man trenger å ha med seg på en en-natts tur og så håper jeg at jeg ikke har glemt rettetanga. Tror jeg må få sjekket det, for hvis ikke den hadde blitt med så hadde det blitt kriiise.

Når vi snakker om rettetang så tror jeg at jeg skal gå og ordne meg litt. Ikke at jeg vet hvor lang tid det tar å kjøre helt til Ålesund, men ålreit på håret bør man ihvertfall være. Lover at dere får høre mer fra meg idag, men vet ikke når og hvordan. Enten så lyver hjemmesiden til hotellet slik at det ikke er nett der, og dere får mobilblogg, eller så lyver de ikke og dere får vanlig! Ha en kjempefin dag da ihvertfall, uansett hvor dere skal hen. ♥

bilde 428

bilde 424
Hei, jeg heter Ida og jeg er bleik. 
Hva skal dere idag?

- jeg skal til Ålesund!

Noe jeg kom på at jeg ikke har fortalt dere om er at jeg skal til Ålesund i morgen! Nå tenker dere sikkert at familien min er så spontan og ferielystne at vi bare drar til Ålesund for å dra, men sånn er det ikke. Vi skal nemlig få oss ny bil! Jeg har ikke fått vite noe om hvilken bil det er bortsett fra at det er en mercedes, så spenningsnivået er på topp for min del ihvertfall. Det eneste negative er jo bare at vi ikke skal ha den utrolig kule rånebilen vår lenger. Med spoiler!

Bloggen blir selvfølgelig med, for de som lurte på det. Radisson sas-hotellet har trådløst internett!
lesund
Så lurer jeg på om jeg noen av dere er fra Ålesund?

- jeg ville faktisk lese

Da jeg kom på skolen idag var jeg glad og fornøyd for at jeg endelig hadde husket å ta med meg boka mi til lesinga på skolen, men når lesetimen kom så hadde lærerne tydeligvis bestemt seg for å overse oss og rett og slett la oss være alene i den timen. Og når man lar 10a være alene i et klasserom da blir det ikke akkurat lesero. Og til dere som er sykelig nysgjerrig på hvilken bok det er jeg leser; den starter på T. Navnet står forresten nederst på bildet her også, om dere har godt syn.

Nå og til Tone har sendt meg melding skal jeg sitte å nyte at det endelig er helg, og se på yndlingsserien min Gossip Girl. Vet at jeg høres ut som alles bestemor når jeg sier det på den måten. "Yndlingsserien min, Gossip Girl", liksom. Haha. 

pa050505
Greier dere å gjette hvilken bok det er?

- god natt!

20090105230343
Nå legger jeg meg for å sove! Håper alle dere skjønninger sover kjempegodt. BLOGGKLISJÈ ♥ 

- outfit 08.10.09

picnik collage
Genser fra bikbok og bukse fra hm. Lua har jeg laget selv! Bestillinger anyone?

- dreamguy på forsiden

Hei! Etter skolen har jeg rukket å spise muffins, være igjen på leksehjelp og sist men ikke minst; fått toppskoledagboka i posten! Dere skulle sett meg da jeg åpna pakken og så at det var skoledagboka. Rev opp og bladde febrilsk i håp om at Robert Pattinson skulle være en av forsidekandidatene. Og det var han heldigvis, men dere kjenner meg. Hvis han ikke hadde vært det så hadde jeg jo selvfølgelig laget en forside med han på! Hehe.

Den engelske skrivedagen vi hadde i to timer idag gikk forresten kjempefint! Og så fikk jeg fem på prøven om ligninger.. Så ble dere oppdatert om skolehverdagen min også. 

pa080493
Outfit kommer før jeg drar på spilling. Har dere toppskoledagboken?

- outfit 07.10.09

Ikke glem konkurransen!
picnik collage
Topp fra Zara, topp under fra bikbok, jakke fra Gina og fett hår à la naturel. Figuren i bakgrunnen er det forresten søstersen som har tegnet, om noen lurte på det.
Hva synes dere? 

- bare et bilde fra bursdagen til Camilla

Nå er jeg kommet hjem fra dansinga til Anna, og får utrolig lyst til å starte å danse igjen! Sånn blir det når jeg blir med folk på håndballkamper også. Får sånn sykt trang til å være med. Sykt, rett og slett. 

Nå skal jeg ut og ta en kjapp joggetur, mens jeg ergrer meg over det heslige regnværet. Gjett hvem som kommer til å se ut som en bløt hund når hun kommer inn? Dusjen står og venter på meg. Så til dere som ville se hvordan alle så ut på bursdagen til Camilla: 

413880112546817614461
Fra øverst til venstre: Eirin som hippie, Hanna som pin-up, Renate som Lady Gaga, Kjerstin som Duffy, Marthe som Baktus, Camilla (bursdagsbarnet) som mann, Christine som vampyr.
Nederst til venstre: Silje som nerd, Emira som spøkelse, Marte som 60-talls chick, Julie som prinsesse, Tone som rocker og meg som Blair. 

Forresten så kommer outfit litt senere idag! Hvem synes dere lignet mest på personene de skulle være? 

- inspirasjon

Hva synes dere om disse bildene? 
Photobucket Photobucket
Photobucket
Anniken Hannevik Photography
Nå har jeg og Tone laget muffins som vi skal spise før spillinga starter. Med andre ord så er det datafri idag. Snakkes! ♥

- mer på inspowallen!

God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra taekwondo med Tone, som jeg har glemt å fortelle dere om. Jeg har nemlig startet på taekwondo og har allerede svart belte med 5 streker! Tulla. Jeg og Tone har en slags "vær-med-på-hverandres-fritidsaktiviteter"-ordning, og siden jeg ble med hun idag så skal hun være med meg på spilling i morgen! Forresten så kjennes det ut som om det er jeg som har vært på trening. Føttene mine kommer til å ha godt at en god natts søvn!

Ellers så skal jeg bruke resten av kvelden min på å lage flere inspo-wall ting, for nå har jeg nemlig bestemt meg ordentlig for at jeg skal få en hel vegg full! Her er forresten det jeg lagde i går:

pa050506
Hva skal dere i kveld? 
Også må dere huske på konkurransen min her.

- behind the mask

Like it or not?
pa030502
Accessorize

- outfit 05.10.09

Hello there, upper east siders! Nå har jeg valgt å gå og sette meg i kjelleren, av alle ting, fordi mamma og Mia har en samtale om hva alle månedene er på fransk. Jeg vil ikke delta. Jeg husker at jeg lovte meg selv rett før jeg fikk min egen pc at jeg aldri skulle sette foten min ned i kjelleren igjen, men nå har jeg faktisk oppholdt meg her i en halvtime og synes egentlig ikke at det er så verst. Jeg tror jeg liker meg i kjelleren min, jeg!

picnik collage
Lue fra Gina, genser fra bikbok og bukse fra only.
Har dere et rom dere hater å være i?

- KONKURRANSE

Jepp, da er det klart for konkurranse igjen der du kan vinne en goodiebag fra HG80.no. Her er full oversikt over hva som er oppi:

Øredobber fra Lene V.
Cupcake mints, tyggis, nøkkelring og fuglevannfløyte fra Demand and Supply.
HG80-bladet.
Plakat.
Krem som holder fargen i håret bedre fra Nikita.
Notisblokk fra Nille.
Rosa sløyfe.
Og hvis vinneren bor i Trondheim: 50% avslag på varer fra Fretex Unika Mercur. (dette er fordi det kun gjelder for akkurat den butikken i Trondheim)

Så det du må gjøre for å bli med er å se litt gjennom HG80.no og finne ut hva de bør skrive mer om. Det kan være alt mulig rart og i denne konkurransen blir det ikke tilfeldig trekning. Jeg skal se gjennom alle bidragene og finne det som er kulest/best/mest originalt. Dere får delta så mange ganger dere vil, så sett i gang!

pa040497

pa040495
Lykke til :-)

- rotete er et annet ord for hjemmekoselig

Nå er jeg i gang igjen. Tror jeg sier til meg selv hver helg at jeg skal rydde rommet mitt og holde det ryddig, men det skjer aldri. Akkurat på dette tidspunktet hadde det vært typisk meg å si at jeg prøver, men det er en del av meg som ikke prøver i det hele tatt å holde roterommet mitt ryddig. Jeg skylder på at jeg synes det er mye mer hjemmekoselig når det er rotete, jeg! 

Forresten: i kveld blir det konkurranse!

pa040494
Ryddig vs. rotete (men organisert)?

- idaaa, klokka e 12

God morgen! Hodet mitt suser som bare det fordi mamma sprang innpå rommet mitt for ti minutter siden og ropte: idaa, no e klokka 12! Jeg lå jo selvfølgelig og sov, så nå håper jeg virkelig at hun har laget en god frokost til meg! 

På bursdagen til Camilla i går, hadde jeg bestemt meg for å være Blair Waldorf. Ikke bare er hun min favorittpersonlighet i Gossip Girl, men utseendet hennes er også helt stunning! Rød lebestift er jo et must når man skal være henne, men å spise og drikke med rød lebestift er et mareritt. Det er veldig vanskelig å forklare, men du kan liksom ikke spise med leppene. Du må bare spise med tennene. Tror jeg trenger litt mer øving på det ihvertfall..

picnik collage
Såå: Synes dere jeg lignet?

- jeg har masse gaver i lomma

Kom nettopp hjem fra en kjempekoselig bytur med Renatebf der vi faktisk fikk kjøpt gave til Camilla! Var også innom Demand and supply på Mercur og vet dere hva de fortalte meg? At etter jeg hadde loddet ut den cupcake-mint greia, var det flere som hadde kjøpt de! Hvor vilt ekke det, liksom? Petter Pilgaard-fenomenet har ikke lagt seg enda.

Når det er sagt så gleder jeg meg kjempemye til bursdag klokken sju i kveld. Men denne gangen er det noe jeg ikke skal glemme: kameraet. Busted? 

pa030494
Gleder meg sånn til å gi disse gavene til dere!
pa030501
Hva skal dere i kveld? Bursdag, stuck med familien eller noe annet gøy? 

- outfit 03.10.09

picnik collage
Hårbøyle fra h&m, skjerf fra loftet, klokke fra Åre, jakke fra vero moda. Tilbehørsantrekk?

Nå stikker jeg til byen for å kjøpe gave til Camilla og hente noen spennende greier til tha blog. Later! Hva skal dere idag?

- good old days?

God morgen! Her sitter jeg med halvvått hår og bare venter på at klokka skal bli ett. Da blir det nemlig bytur, bursdagsgaveshopping med Renatebf og cafèbesøk, og det virker det år og dag siden sist jeg gjorde. Selvom det egentlig var sist helg da. Haha.

I går kveld når jeg kom hjem fra Anna satte jeg meg rett og slett ned litt for å granske gamle skoledagbøker, og de berømte vennebøkene. Selv om hele huset som så var det utrolig vanskelig å holde tilbake en liten latter når jeg begynte å bla, og man kan egentlig si at jeg døde litt inni meg. 

pa020494

pa020495
1000 milijoner var forresten matteboka vår. Fint navn! 
Har dere slike vennebøker? 

- stemningsrapport fra bakerne

God kveld i stuga! Da har jeg faktisk komemt meg trygt opp til Anna og vi har startet med bollebaking. Senere blir det film, melon og popcorn noe som er den perfekte fredagskveld for meg! Bare for å ha sagt det, så burde dere vært her nå og smakt på skolebollene våre. Seriøst, de ser utrooolige gode ut! 

I morgen skal jeg forresten på mercursenteret og hente noen spennende ting til bloggen. Jeg aner ikke selv hva det er, men dere får nok vite det snart. Ha en flott kveld!
pa020501

bilde 305
R8 til høyre. Hva gjør dere?

- alt skjer idag

Etter en skoledag hvor google.no har greid å komme seg på lista mi over de mest besøkte hjemmesidene, har jeg fått det til sånn at alt skjer idag. Ordning av facebookgruppe med Renate, kakeselging på fotballkamp og sist, men ikke minst filmkveld hos Anna. 

Vinneren av konkurransen er forresten Maja! Hun har dessverre ikke blogg, men send meg en e-post til ida--e@hotmail.com med adresse så får du premien din så snart som mulig! 

pa020500

pa020499
Trondheim blir nesten bortskjemt med det fine været vi har. Vet at dere i andre byer er sykelig misunnelig nå ja! Hvordan er været der dere er?

- outfit 02.10.09

Se hvor flink jeg har blitt til å legge ut antrekk! Stolt av meg selv nå, ja. 

picnik collage
Skjerf fra loftet, genser og bukse fra only og klokke fra Åre. 
Va tycks?

- nattis

Flere enn meg som synes det er kjempekoselig med et nattainnlegg i ny og ne? Blir selvfølgelig litt i overkant når det blir hver kveld, men når jeg først er så godt i gang med mitt lille prosjekt så må det da videreføres. Haha. Har forresten trukket vinneren av cupcake-konkurransen min også, men så ondskapsfull som jeg er så lar jeg dere få vite hvem vinneren er i morgen! Moahaha. 

Og rett før jeg legger meg ned for og drømme søtt om all verdens fantasidyr og ponnier, så må jeg bare si tusen takk for alle kommentarer jeg har fått idag! Dere er herlige! 

20081222162705
God natt!

- i'm shocked

Om ikke munnen hadde hatt en slags låsemekanisme så hadde jeg mistet haka i prøvearket mitt idag. Hvem hadde trodd at overgangen fra niende til tiende skulle være så stor? Ikke jeg ihvertfall. Og hvem i huleste hadde trodd at arv og miljø skulle være vanskelig? 

Nesten så jeg har lyst til å legge meg godt ned og trøstespise godteri og is helt til spillinga begynner, men jeg vil ikke se feit ut uten boblejakke også. Det holder å se feit ut med. 

pa010498
Hva gjør dere i kveld? Jeg drar ihvertfall på spilling.

- outfit 01.10.09

Jeg lover at jeg skal bli flinkere å legge ut antrekk! Eller kanskje jeg må slutte å love ting her på bloggen. Har jo allerede lovt dere en videoblogg også, men den tror jeg at jeg må utsette til helga. Okei? (Ikke bli sure på meg da)

picnik collage
Alt er fra Gina Tricot bortsett fra skjerfet som er fra Indiska.
Hva synes dere?

- naturfag gir meg selvmordstanker

God høstmorgen! Idag er det faktisk første oktober og nå er det virkelig høst. Jeg er kjempetrøtt og kjempesulten, men nå skal jeg kun lese naturfag i en halvtime. Her dropper vi alle menneskelige behov, og hvis jeg ikke blogger noe på lenge, så er det naturfagboka sin feil at jeg har tatt selvmord! Tulla. På "menneskelige behov" skrev jeg forresten "menneskeligr brhov" tre ganger feil, før jeg plutselig så at r'en ikke var noe e. Trøtt Ida?

Men når vi snakker om naturfag, så er det sånn jeg skal tenke under hele prøven:
life
Det funker! Ønsk meg lykke til'a. Og fortell meg hva dere tenker når dere har en vanskelig prøve?