- what if...

 - søn-chillout-dag

Idag har vært den ultimate slappeav-søndagen på lenge. Jeg har sett x antall episoder av The City, småryddet litt, gjort ferdig alt av søknadsstyr og tatt en del bilder. Nå sitter jeg og ser på luksusfellen, haha. For et liv. 

I morgen har jeg min andre skriveøkt i norsken, og siden jeg fikk 5 på den forrige teksten min, må jeg ha 5 på denne også! Og forresten, ser dere noen forskjell på meg på bildene under?

 


- take me to p****

Everything happens for a reason. Take me to Paris. I'm sure it could be worth it.


 

 

 

Har fått heelt dilla på å ta bilder nå. Det er så gøy å ta bilder når man faktisk blir fornøyd med dem! Lykke. Apropos lykke. Jeg trenger en ny header. Noen som er dilla på å lage en til meg eller? Ninaaaaa? :-) :-)


- take every chance, drop every fear

 

 

 

Hva synes dere?


- i love youSynes denne teksten var så fiin! Nå skal jeg legge meg etter en herlig kveld sammen med Marthe og Stine. God natt! ;*


- fra fredag

I det siste har jeg bare blitt mer og mer glad i klassen min, og vi er spesielt en stor jentegjeng som har kommet ekstra nærme hverandre. Alle har det skikkelig gøy sammen og det var ikke stille et sekund når vi var hjemme hos Caroline på jentekveld! Iih, jeg er så glade i dem :-)

Men nå, gjør dere klare for navneeksplosjon! Det er klart for bilder:


Gina, Hilde og meg.


Meg, Tina og Rebecca.


Meg, Tina, Rebecca, Marte, Fanny, Margrethe, Tora Marie, Sunniva, Mia, Gina og Caroline. Hilde er fotograf.


Gina, Hilde og meg.


Tora Marie, Sunniva, Marit, Hilde, Marte, Margrethe, Fanny, meg, Gina, Caroline, Tina og Rebecca.Er du glad i klassen din?


- nytt smykketre


I går var jeg i byen med mamma, og da jeg sa at jeg hadde sett lenge på dette smykketreet så kjøpte hun det til meg. Vet enda ikke helt om jeg skal ha bare ringer på det, men det finner jeg vel ut etter hvert. Jeg kjøpte også en kjempefin og deilig cardigan fra freequent, men den kan jeg vise dere senere idag kanskje. Nå skal jeg føne håret! Haha, ja jeg vet at jeg har interessante ting å fortelle.

Likte du det?


- usa - here i come!

Nå har jeg faktisk fått lov av foreldrene mine til å dra til USA neste år!!!! HerreGUD, jeg er så glad! Tusen tusen  tusen takk!!!!!

Men derfor trenger jeg nå hjelp fra dere. Jeg må velge 7 mulige stater å komme til, så hvilken ville du valgt, og gjerne en grunn også?