- Julesnakk

Jeg vet at jeg har sagt at jeg vil vente til 1. desember med å få julestemning. Jeg vet at jeg har sagt at jeg vil vente med å drikke julebrus før 1. desember. Og jeg vet at jeg har sagt at jeg vil vente med å spise pepperkaker før 1. desember.
Men her sitter jeg, med en pepperkakeboks på 1 kilo, julebrus i hånden og julestemning på høyt nivå. Jeg er glad i jula!
Og forresten; ikke bli overrasket om jeg kommer rullende på skolen i morgen.

- Deilig kake

idag 034
Dette skal være glasur. Gammelt bilde jeg fant sist jeg var hos Anna. Fikk du lyst på sjokoladekake med sånn glasur?

- Outfit

Dagens slaskeoutfit, sorry for dårlig bilde:
ida 001ida 002
Jakke fra vero moda, bukse fra H&M, rosa negler fra H&M, topp fra bikbok.

- Konkurranse? Deres valg

Dere lesere som fortsatt ikke har pointshop bruker - hvorfor ikke registrere dere via linken min på siden? Da får jeg råd til å kjøpe meg de brillene jeg har så innmari lyst på.
Hvis 5 stykker gjør det og får nummergaranti, så blir det en konkurranse med en super premie! Nemlig gavekort på Hennes og Mauritz på 150 kroner! Hvem kan ikke si nei takk til det, liksom? :-D

- Herlig start på dagen

Hei søtiser! Idag når jeg våkna tenkte jeg først på at det er 24 dager igjen til julaften. Så sto jeg opp og mamma hadde laget rundstykker og kakao. spurte hun om jeg hadde lyst på den første kalendergaven, og jeg sa jo selvfølgelig ja. Gjett hva det var da? Mamma Mia DVD'en! Så nå skal jeg synge på Dancing Queen, Gimme Gimme, Mamma Mia og Money Money Money i hele dag.
Har også fått mange fine kommentarer på layouten min, så jeg beholder den.
hopp
Et gammelt bilde fra sommeren. Minner.

- Typisk

Nå har jeg spart og spart til sånne typ nerdebriller på pointshop, så oppdager jeg at både Anna og Sofie har dem. Jeg føler det blir litt teit av meg hvis jeg kjøper de også, men de er så sinnsykt kule!
Skal jeg kjøpe dem eller ikke?

- Beina mine er døde

Det er jeg sikker på. Etter å ha traska rundt i byen i 4 timer har jeg kjempevondt i føttene og jeg fikk altså kjøpt julgaver til 10 stykker + en neglelakk til meg selv og mag som jeg skal kose meg med i kveld. Kan dessverre ikke si hva jeg kjøpte for jeg vet at noen av vennene mine leser bloggen min, og da får de jo vite hva jeg skal gi dem i julegave!
Senere ikveld skal jeg bare slappe av, og mamma skal lage pizza - så nå skal jeg bli feit. Høhø.
Kommer bilder senere :-)


- Tidlig morgen

Jeg har ikke stådd opp så tidlig fordi jeg vil det, men fordi jeg må. Jeg skal snart til byen for å kjøpe julegaver til 10 stykker, men jeg vet hva jeg skal kjøpe så det går sikkert greit. Etter det skal jeg kjøpe julegaver til meg selv :-)
Så; hvis du ser meg - si hei!
sigurd ida marit
Hahahaha, begynnelsen på åttende. Vi var nydelige!

- Ny layout

nylayout
Hva synes dere? Jeg synes at denne var mye mer personlig enn den forrige. Men deres meninger teller også :-)

- Can't buy me love

Overskriften er kun fordi det var en sang jeg nettopp hørte.
I morgen skal jeg til byen med Renate, og kjøpe julegaver. Derfor ville jeg bare si at hvis du ser meg, så kom bort å si hei! Det er utrolig koselig! Sist gang jeg var i byen var det ei som het Sara eller noe sånt, som spurte; Hei! Er du Ida fra ile.blogg? Da ble jeg utrolig glad, for at folk tør å komme og prate med meg!
kollasj1
Herlige minner fra Kreta 2008

- Det handler om å ta seg selv uhøytidelig

ida 022 ida 024
ida 012ida 017
Genser fra H&M (herreavdelingen), bukse fra ONLY, smykke laget selv.
Og ja; jeg hoppet rundt på gulvet mens selvutløseren stod på. Først etterpå oppdaget jeg at "oi, vinduet stod jo åpent!" Håper naboene mine fikk seg en god latter når de så meg hoppe og danse rundt på rommet mitt :-)

- VIDEOBLOGG; akebrett, dere ser oss ikke

video:videoblogg akebrett
Ikke at dere ser så mye når vi prater, for den er filmet på kvelden. Men dere hører oss ihvertfall!
Camilla har redigert :-)

- Julegaver + Zara er kommet til Trondheim

Hei cuties! I morgen skal jeg til byen for å kjøpe julegaver. Men jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe! Det er snakk om jenter på 14 år, så sminke er jo vel og greit, men er ikke det litt kjedelig? Tips, anyone?
Idag fikk jeg vite på skolen at Zara har åpnet i Trondheim. Jeg trodde det var i desember at den skulle åpnes, men heldigvis åpnet den altså i går. Så nå føler jeg at jeg lever litt farlig. Aner jo ikke hvor mye penger jeg kommer til å bruke hvis jeg først kommer meg inn der ..
untitleddddd 1
Memories fra Scarborough i England - 2007


- Bollebaking og deigspising

Marthe var nemlig den som skulle elte bolledeigen, så du kan jo bare tenke deg hvor mye deig hun hadde på fingrene. Haha.
Idag har jeg, Renate og Marthe bare vært hjem til meg og slappet av, og senere skal jeg på spilling. Fant forresten en sykt kul russerlue her om dagen. Ikke russelue, nei. Men den er med pels og sånn! Dere får sikkert se den i morgen samtidig med en videoblogg der dere ikke ser verken meg eller Camilla, men gøy er den allikevel!
ida 013
Sludd + UGGs = TRUE FRIENDS

- Datafri på tirsdag

Hei igjen, søtinger! Nå i det siste synes jeg at jeg har vært en veldig flink blogger, ikke sant? Postet flere enn ett innlegg om dagen og greier. Nei og nei, så flink jeg er.
Nok om det; nå har mamma bestemt seg for at jeg skal ha datafri på tirsdager ut 2008. For da har jeg dansing og konfirmasjonsgreier. Så sier jeg at det holder jo ikke på i hele juleferien. "Nei, men du sitt nok på datan uansett." sier mamma.
Men nå vet dere det ihvertfall. Så skal jeg prøve å blogge kjempemye på mandager!
ida 010ida 011
Notene til en julesang vi spiller  // Baritonen min :-)

- VIDEOBLOGG; bestevenninna mi

video:tilmarthe

Jeg elsker deg.

- Todays outfit

ida 002ida 003
Hodebånd-sak laget selv, topp fra bikbok, genser fra neste stopp, bukse fra gina tricot.

- Underholdende

Hei, cupcakes! Jeg må bare si at jeg synes det er utrolig underholdende å sitte å lese på blogger der bloggerne sier at de skal slette bloggen sin når de får kritikk. Hallo! I hele bloggverdenen er det kanskje 4% av de som leser bloggen din som ikke liker den, og hvis du da sletter bloggen din; hva med de siste 96 prosentene?
Hvis man vil bli en typ kjent blogger må man jo bare finne seg i at noen ikke liker bloggen din. Alle er jo forskjellige. Alle liker forskjellige ting, og det kan man bare ikke gjøre noe med.
Så et råd til de som faktisk sier at "hvis folk kommenterer mer kritikk nå, så sletter jeg bloggen min altså!" Bare kom over det. Bare fordi om en anonym med fritidsproblemer sitter og skriver dritt om bloggen din i kommentarfeltet, så trenger ikke det å ødelegge deg?

Dagens outfit kommer senere idag! Nå venter leksene mine <3<3<3<3

- VIDEOBLOGG; let it snow

video:idacamilla

Enjoy :-)

- VIDEOBLOGG på vei

Hei! Jeg og Camilla er nettopp ferdige med å lage en kjempemorsom videoblogg til dere. Så vent å se - den kommer i løpet av dagen!


- Ich bin ein berlinerbolle

Hei søtinger! Nei, jeg har ikke tysk til tilvalgsfag på skolen, men nå sitter jeg å koser meg med berlinerbolle, så synes det passet bra.
Etter en kjempeavslappende helg så var det skole igjen idag, men vi hadde bare forberedelser til mattetentamen og kunst og håndverk. I morgen er det mattetentamen, og jeg gruer meg. Det er den verste tentamenen!
idag 012idag 013
Heidi og karen, pusan // Skolen min. LOVEYOU

Ja, også har jeg begynt å se Gossip Girl, men føler at jeg har mye å ta igjen. Har akkurat sett ferdig episode 1, sesong 1. Men ikveld er det topmodel finale!
Hvem håper du vinner top model?

- Antrekket idag

Lue laget selv, smykke laget selv, genser fra vero moda, jakke fra ellos, bukse fra gina tricot, votter fått av Marit.
idag 005idag 008
Dårlig bilde .. // Jakka mi
idag 019
Smykket jeg har laget


- Windows moviemaker hjelp

Nå har dere sjansen! For nå kan dere endelig spørre meg om redigeringsspørsmål om moviemaker osv.
Grunnen til at jeg spør dere hva dere trenger hjelp til er at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om ellers.
Så når dere har spurt meg om spørsmål lager jeg et innlegg med printscreens osv :-) er jeg snill, eller er jeg snill?
Spør i vei!

- Ingrids sweet fifteen

n60889216215468521735
Meg, Kristin, Charlotte og Marin

- Blogglovin

Hadde helt glemt at jeg var medlem på blogglovin, så når jeg skulle sjekke hvordan blogger jeg fulgte med på før, så var det 274 nye innlegg. Så nå sitter jeg og koser meg med å lese gjennom månedsgamle innlegg fra månedsgamle bloggere. Herligt.
Följ min blogg med bloglovin

- Pakket og klar!

- selv om det fortsatt er 2 timer til jeg skal dra. I'm going to Ingrid, baby. Hun skal feire bursdagen sin og jeg skal ha på meg frynsekjolen! Etterpå skal jeg ligge over hos henne fordi mamma og pappa skal på bursdag til tanta mi.
tuvamedhanekam
Tuva i fjorvinter. Hanekampower!

- Picturetime

Har ryddet opp på pcen min nå og fant utrolige mange gamle bilder. Noen var egentlig ganske fine, mens andre var mindre fine ...
Her er ihvertfall noe av det jeg fant. Selvfølgelig kan jeg ikke vise dere alt.
dscn1916
Halvparten av 6. trinn på leirskole. "Herregud, kor vi så ut!"
england20nidarvoll120163picture 25
Scarborough i England (2007) // Marthe 13 år (tror jeg)
dscn1774dscn1696
"Photoshoot" i 2006? // Gangster? Å jada.

- Neglefil fra H&M

idag 040idag 042
19,50,- på H&M // Melissa løøøves it
Denne neglefilen er perfekt! Det er nemlig sånn at den har step 1, step 2, step 3 og step 4, og når du er ferdig med alle "step'ene" er neglene dine kjempeglatte og skinnende!
Smart for de som absolutt ikke har lange negler, de som absolutt har lange negler og de som absolutt bare trenger å få skinnende negler.


- VIDEOBLOGG; Gratulerer med dagen, Ingrid!

video:tilingrid2

Hun har egentlig bursdag på lørdag, men jeg greier ikke å holde meg med å lage en video til henne ..
Nå forventer jeg meg en stooooooor klem av deg! Neida :-)

- Vant du konkurransen min?

Først vil jeg bare si at det var vanskelig å plukke ut en vinner. Men jeg så med en gang hvem som hadde lagt tid i å delta og hvem som hadde bare skrevet ned noe. Det var til og med noen som hadde skrevet det samme på noen andre sin konkurranse! Så nå har jeg kommet frem til topp 3.
Nr. 3: SiljeTherese
Nr. 2: Tine kan fly
Og vinneren bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:
MaritJohansen!! :-D

Grunnen til at du vant var rett og slett bare fordi du foreslo når jeg kunne ha videoblogger isteden for bare å si "flere videoblogger". Dessuten så jeg at du hadde lagt mye tid i å delta. Premien kommer snart!

Skal nok ha flere konkurranser, så følg med! Og husk; det var kjempevanskelig å velge vinneren!

- Konkurransetelling

Siden jeg ikke har noe annet å gjøre så sitter jeg og leser konkurransesvarene deres. Mange gode! Så siste frist for å melde seg på er kl 19.00. Premien skal kjøpes i morgen! Lykke til, søte dere.


- DESIGN; 1 eller 2?

Det designet jeg har nå er nummer 1.
Dette er nr. 2:
1
Du bestemmer!
Å ikke glem å meld deg inn i konkurransen :-)

- Idas favouritesong


Syng med!

- Oskar

video:oskar

Siden det var noen av dere som lurte på om jeg kunne skrive litt om katten min Oskar så legger jeg heller ut masse bilder av han :-)
Kan skrive om han senere, for nå skal jeg til frisøren!

- Sofie: tssss

idag 044idag 045
Sofie henger over doveggen // 2 på do + 2 på do = 4 på do
idag 050idag 053
Marthe loves litago // Anna loves vann
Denne uka har åttende miljøtjeneste, noe som betyr at de ikke greier å holde oss store niendeklassinger ute fra friminuttet. Så vi sneik oss inn på doen og var 4 stykker i en "bås". Haha, bås er et merkelig ord.
Eneste som var litt dumt var at Ellinor (en lærer) kom og heiv oss ut.
Ikke glem å melde dere på konkurransen noen innlegg under! Premien er kjempefin!
Og hva synes dere forresten om mitt ha-bilder-i-hvert-innlegg prosjekt? Skal jeg fortsette å ha med meg kamera overalt? (please svar ja)

- Ile.blogg.no's første outfit

idag 039idag 038
Lue laget selv, genser fra neste stopp, bukse fra bikbok, sokker fra hennes og mauritz.
Skal jeg fortsette å legge ut dagens outfit? Isåfall lager jeg en egen kategori for det. Tenk det a! En egen kategori for outfits!

- Tower Trouble

idag 022idag 035
Det skjeve tårnet i Pisa // Kakeglasuren før vi kokte den opp.
Jeg vil gjerne takke Eva (Anna's mor) som sa at vi måtte koke opp glasuren. Jeg og Anna hadde nemlog tenkt å ha den sånn som på bildet over. For å si det sånn; melisen bada i smør :-) mm, delicious.
Frisøren i morgen!
Youpie! Gjett hvem som skal til frisøren i morgen? Jeg tror ikke du greier å gjette det.
Ikke glem å delta i konkurransen!

- VIDEOBLOGG; blokkfløyte

video:blokkflyte


Du kan synge med hvis du vil:
Lisa gikk til skolen, trippe trippe sa.
I den nye kjolen, trippet hun så glad.

- Når en kakebaker baker sjokoladekake

idag 005idag 007
Random bilde // Den nye lua mi
idag 016idag 017
800g smør! // Kaka når den ble ferdig

Skulle egentlig være flere bilder, men blogg.no har bestemt seg for å vise meg et bilde der det står 404 page not found. We all love you, blogg.no! <3<3<3<3

- KONKURRANSE!

Jeg har allerede bestemt meg; det du må gjøre for å delta er å skrive som kommentar det som står under her:
1. Hvorfor du leser bloggen min,
2. Hva jeg kan gjøre for å få den bedre evt. hva jeg kan skrive om for å få deg interessert,
3. Hvorfor jeg skal lese bloggen din.
Premien er hemmelig, og konkurransen kommer til å pågå helt til tordag 20. november.

- Bilder og konkurranse?

diverse 070diverse 073
Fuglesamling i trærne. // Månen
Nå har jeg bestemt meg. Hver dag, uansett hvor jeg går, uansett hvem jeg skal til og uansett hva jeg skal - så skal kameraet være i lomma. Nå skal dere få se mine bilder hver dag, så dere får se litt mer av meg.
Konkurranse?
Jeg skal ha en konkurranse, men jeg vet ikke hva dere skal gjøre! Vil finne på noe originalt, ikke bare "hvorfor leser du bloggen min" liksom .. Noen tips?

- Ristunet

Endelig lørdag! I går var jeg, Marthe og Tone på ristunet. Vi var kanskje 15 stykker, så vi spilte buzz og jeg svarte riktig på nesten alt! Yay me.
Nå har jeg nettopp dusjet, for jeg skal til Renate i kveld med Marthe, og vi skal spise taco å sjokolademousse. Ah, nam - jeg gleder meg. 
ida3
Se hva jeg fant! Haha, søtt dådyrblikk, det må jeg si.
Ellers så må dere ønske venninna mi velkommen til blogg.no! Her er bloggen hennes :-)

- Endelig fredag

floridaalligatorOg fredag betyr snart helg. Eller, det betyr helg!
Og helga mi skal tilbringes sammen med Marthe. Jeg skal nemlig ligge over hos henne, så nå skal jeg bare pakke, så stikker jeg. Kanskje det blir en liten videoblogg også :-)

See you later, alligator!
Forresten; når jeg skulle finne et bilde av en alligator, så tenkte jeg at jeg skulle finne et søtt et, men haha, trodde jeg virkelig at jeg skulle finne et søtt bilde av en alligator?

- Gossip Girl

                                         gossipgirlpreview
Jeg tror jeg må være veldig unik. Jeg er nemlig en av veldig få som ikke følger med på Gossip Girl. En ganske usaklig grunn er at det er vanskelig å skrive det. Jeg holdt nemlig på å skrive Gosspi Gril. Tror jeg må finne opp et tv-program som heter det en gang. Men uansett; jeg har helt ærlig ikke sett èn eneste episode av hele serien. Mange som sier at jeg må begynne å følge med, men jeg hater å bli avhengig av serier. Selvfølgelig kan jeg jo se det på surfthechannel, hvis jeg plutselig får lyst til å trene engelskenforståelsen min litt, men akkurat nå har jeg ikke lyst til det.
Hvis du har kjempelyst til å hjelpe meg, kan du jo skrive hva som har skjedd i serien, hvem som er hvem osv. For jeg gidder ikke å spørre Julie :-) Da får jeg alt ramset opp på en gang, og da går bare alt i surr uansett.
1. Ser du på Gossip Girl?
2. Hva handler det om/hva har skjedd?
3. Hvorfor bør jeg begynne å se det?

- Superhappy

Jeg sitter her og pugger og pugger til musikkprøven i morgen, og jeg har det helt forferdelig. Så roper mamma: idaaa! kjolen din har komme! Så gjett hvem som skal ned på butikken å hente frynsekjolen sin nå da? Det er den her:
kjole
Håper den blir like fin på meg da!

- Kjoledilla

fave
Jeg ble helt forelsket i disse 3 kjolene fra Nelly.com og synes spesielt den midterste var veldig fin. Den brune kjolen er også helt fantastisk, den blå også for den saks skyld.
Bare jeg hadde hatt penger!
Hvilken er din favoritt?

- Jeg sikler når jeg tenker på deg!


Marie Amanda er rå. Jeg har latterkrampe.

- Wishlist

wish
Pandapengepung fra www.yesstyle.com
Solbriller fra www.forever21.com
UGGs fra www.shoes.com
T-skjorte fra www.wetseal.com
iPod touch fra www.store.apple.com
Ring fra www.forever21.com
Veske fra www.myprestigium.com
Smykke fra www.lulus.com

Ønsker du deg noe av dette?

- Nytt design!

untitled3 ida header
Jenta mi; Ingrid har laget den nye headeren min som kommer til å være her helt frem til jul :-) Jeg elsker den!
Va tycks?

- Travelt

Hei og hopp, du er topp! Jeg er kjempelei meg fordi jeg ikke får blogget så mye, men det er på grunn av viktige prøver. Idag hadde jeg engelsktentamen, noe jeg tror gikk ganske bra. På fredag har jeg musikkprøve (som dere sikkert vet) og jeg er i full gang med øving.

I helgen håper jeg at jeg får ligge over til Marthe med Renate, for det er utrolig lenge siden sist jeg lå over til henne:
152515
Gammelt bilde? JA!


- Svar på spørsmål

Har prøvd lenge nå, men får ikke til å laste opp videoen der jeg svarer på spørsmålene så da får de bare bli skriftlig istede. Here it comes;
- Hva er yndlings tv-serien din? Hmm .. Når jeg tenker meg om ser jeg ikke mye på tv. Men skulle jeg velge hadde det blitt top model!
- Hvorfor blogger du? Jeg liker å vise bilder, og er dritlei av nettby. Dessuten synes jeg det er gøy å se på gamle ting man har skrevet :-D
- Hva er yndlingsfargen din? BRUN!
- Hva heter skolen din? Too cool for Sunnland school
- Hvilken brus liker du best? Julebrus, pepsi max og fanta.
- Hvem snakker du mest med på msn? I'm talking to everyone. Nesten.
- Hva slags farge er det på rommet ditt? Hvitt look-a-like.
- Hva heter/het tippoldemoren din? Emilie eller noe sånt tror jeg.
- Hvilken dag i løpet av hele uka er yndlingsdagen din? Lørdag! Eller fredag ..
- Hvem sang hører du mest på for tiden? Tony Parker - Mon premier love
- Kunne du tenke deg en tatovering? - Såfall hvor og av hva? I "krysset" mellom tommelen og pekefingeren. Der vil jeg ha et hjerte,
- Hva ønsker du deg til jul? Ny seng!
- Har du noen tips om hår/sminke/klær? Hår: Vask det ofte. Sminke: Sats på det naturlige. Klær: Kjør din egen stil.
- Har du noen søsken eller dyr? Kan du lage et innlegg om dem? Ja, jeg har en søster og en katt. Kan sikkert lage et innlegg om dem.
- Hva gjør du når du er helt alene? Hører på musikk, perler og fletter.
- Har du msn? Jepp. Den står på siden.

Nå skal jeg begynne å øve til musikkprøven vi har på fredag, så skal jeg skrive opp engelsk gramatikk til tentamen i morgen. Hvis noen har noen tips om engelsk orddeling, så shout it out! 

- Julegavetips

Jeg fikk en mail her om dagen om ikke jeg kunne legge ut noen julegavetips. Så da lurer jeg på; julegaver til hvem? Søster, kusine, tante, onkel? Eller kanskje bestemor?
Så angående spørsmålsrunden under her .. Vet dere virkelig alt om meg? Spør om noe sprøtt, kult, morsomt, rart, teit. Hva dere vil!
Ellers skal jeg se top model å drikke kakao i kveld, elsker mandagskveldene. Hva skal du gjøre i kveld? Det samme som meg?

- Spørsmålsrunde

Siden jeg drar til Agdenes i dag, og ikke kommer hjem før på søndag, kan dere spørre meg spørsmål. Flere enn ett hadde vært supert! Så lager jeg videoblogg om de når jeg kommer hjem!
Ønsk meg god tur og spør om masse! Jeg svarer på alt.
onetreehilltv55
Hva jeg skal kose meg med i helgen.

- Designspørsmål

Det er mange av dere som spør om jeg lager headerene mine selv, og hvilket program jeg bruker. Ja, jeg lager headerene mine selv - det er jo min blogg? :-)
Og programmene jeg bruker er gimp og photofiltre. Gimp bruker jeg til å "sette sammen" bilder. Det kan du laste ned her. Og photofiltre bruker jeg til å sette inn skrift på bilder. Det kan du laste ned her.

Jeg er veldig fornøyd med disse programmene og bruker de nesten hver dag. Begge er 100% gratis og varer i all evighet!
photofiltre

- Ny layout.

blackandgrey
Hva synes dere? Og hvis bloggen min er helt rar, så må dere si ifra! For jeg så på bloggen min på skolepc'ene og der så den helt merkelig ut!
Nå skal jeg begynne å rydde på pc'en min. Har utrolig mye rart liggende. Så hvis jeg finner noen artige bilder, skal dere få se dem! Promise.

- Frynsepowaaah

kjole
Her er kjolen jeg nettopp har bestilt meg. Men min er i svart da. Tror jeg skal ha den på ballet, så nå gleder jeg meg skikkelig til jeg får den i posten!


- Usunn? Meg? Langt ifra

Eller kanskje ikke så veldig langt ifra. Men i det siste har jeg ikke spist godteri i det hele tatt, bortsett fra et par seigmenn (les; hele posen) til Marthe idag. Sorry, Marthe - du vet jeg er glad i deg.
Men i kveld skal jeg hvertfall gå på butikken å handle noe kjempegodt! Den som gjetter hva det er får en kjempehyggelig kommentar på bloggen sin i nærmeste fremtid :-)

n58609204915206613040
Meg og Renate på halloween.

- Paint.net?

Nå holder jeg på med 3 ting på en gang; prøver å laste ned paint.net, skriver melding og øver til engelsktentamen!Men jeg får ikke til det med paint :-( det klikker bare! Hjelpe meg?

- www.faceinhole.com

tingeling
mr
Noen bilder jeg tok for kjempelenge siden! Haha, men det er ekstremt morsomt :-) prøv det her,

- Ekstremt lite kreativ

Ser med en gang jeg kommer inn på blogg.no's forside nå at det er ikke bare jeg som er ekstremt lite kreativ! Hvit og rosa er alt liksom. Hahaha, jeg ler.
Nok om det. Må bare si at jeg er en kjempedårlig blogger for tiden, noe som skyldes at jeg lider av kreativitetsmangel. Har hatt mange prøver i det siste også og nå er det en superviktig musikkprøve jeg må øve til, så blogging kommer som ett andrevalg etter skolen.
Imens kan dere bruke tiden deres på å stille meg spørsmål! I'm follow the trend (?), og sier spør meg om hva som helst!