- julekalender!

Idag når jeg kom hjem fra skolen og hadde sykt vondt i armen, så er det første jeg ser at mamma har hengt opp julekalenderen. Hun har sagt de to siste årene nå, at vi ikke skal ha noen gavekalender, men "det e da så koselig læll". Og som dere ser så er det ikke gaver på hver dato, men en sjokoladenisse. Undertegnede kommer til å rulle jula inn. Haha. Pass på meg når jeg legger ut antrekksbilder, så jeg ikke ser ut som en søt liten overspist julenisse til slutt.

Forresten; nå har jeg fått lønn for byavisa og gjett da; det var over 600 kroner!!

pb300533

happy
Dere er vel heller ikke for store for julekalender? 

- spillenørden trenger ikke bekymre seg for å bli gris!

Jeg tok svinesprøyta idag! Og ikke nok med at jeg faktisk tok den, men jeg og Camilla var de første på hele skolen som sa ja til å sette sprøytespissen inn under huden. Auch. Ikke noe særlig deilig følelse i ettertid. Det svir som bare det, men tanken på at jeg ikke får svinesyken er en fin tanke. 
Nå er den daglige prosedyren gjennomgått og jeg har tent på lys og småryddet litt. Flink? Må vel ta meg en tur på butikken litt senere også for å kjøpe kalendergave til den godtesyke klassen min. 

Men nå skal jeg ikke tenke på andre enn meg selv for et øyeblikk. Nå skal jeg være nerd og spille >dette< spillet.

pb290545
Grunnen til at det ligger en lighter der, er fordi jeg røyker selvfølgelig.

Har dere tatt sprøyta? 

- juletreet ser ut som lysmarker

God kveld! Nå er det tre kvarter til robinson starter, så jeg fant ut at jeg og bloggen trengte litt kvalitetstid sammen. Hei bloggnerd! Jeg er ihvertfall kommet hjem fra en utrolig kald, men koselig nissespilling og nå kan jeg love dere masse julesnakk fremover i hele desember. Herlig!

Jeg sitter her blant alle telysene jeg satt ut tidligere idag og prøver å få varmen i fingrene igjen. Når jeg ser ut vinduet så ryker det fra den ene skorsteinen på nabohuset og Oskar ligger i senga mi. Herregud, jeg må slutte med dette. Kan ikke jula bare vare helt til påske? Her er bilder:

pb290535
Maria: Ida, du gikk akkurat ned da du tok bilde! 
Ida: Åja, kanskje derfor det ble så rart..
pb290533

pb290534
Ren og Maria. 

I mens jeg har skrevet dette innlegget så har det rukket å bli 40 minutter til robinson! Det er helt klart søndagenes høydepunkt. Nå er det Oskarkos og Twilightlesing som står på planen. Så lurer jeg på: hvis dere ser på robinson, hvem heier dere på? 

- julestemning på rommet

Endelig er jeg ferdig med å rydde, vaske og ordne. Jeg fikk til og med satt inn noen telys også, så nå har virkelig julestemningen kommet til rommet mitt også. Hvem skulle trodd det? Ikke jeg ihvertfall. 
I skrivende stund har nissedrakten kommet på, så nå er det straka vegen ned til barneskolen for å spille julesanger. Koselig med stor k! 

bilde 516

pb290533

pb290534

pb290535
Slenger med en av verdens fineste julesanger også, så det drar litt på stemningen. Ble mye "stemning" her nå, haha:
Har dere startet å pynte til jul?

- outfit 29.11.09

291109
Topp fra bikbok og bukse fra only. 

Et enkelt og greit antrekk idag, men det har vel ikke noe å si? Nå skal jeg hjelpe mamma med kyllingen og så blir det adventsmiddag. Forresten: idag er det akkurat to måneder til bursdagen min! 
Noen som har noe tips til hva jeg kan ønske meg? 

- konfirmasjonsbilder

Overraskende nok så holder jeg på å rydde rommet mitt igjen og i alt rotet så fant jeg nesten alle konfirmasjonskortene jeg har fått, og tenkte at jeg ville vise dere dem. Som sagt så har jeg ikke funnet alle, men når jeg finner dem er bloggen neste stopp. Her er ihvertfall 5:

anna

frida

julie

marit

renate

Nå skal jeg fortsette med ryddinga mi, og dere skal ikke se bort ifra at jeg finner noe annet gøy jeg kan vise dere. Hihi.
Fine bilder ja? 

- waking up feeling just like this

Idag hadde jeg en helt rar start på dagen. Jeg våknet og trodde det var 24. desember. Det var helt sykt fordi jeg begynte plutselig å tenke på at jeg ikke har kjøpt noen gaver enda, og at tre nøtter til Askepott allerede hadde begynt. Det var faktisk ikke før jeg tok opp pcen og så på datoen at jeg så det bare var 29. november. Men èn ting kan jeg trøste meg med siden jeg er så julesyk: det er første søndag i advent idag!

dsc0004
Det er ikke mye her som minner om første søndag i advent..
dsc0283

Jeg kjenner at jeg ble litt deppa jeg. Men idag kommer jeg til å få skikkelig julestemning uansett hvilken dato det er. For idag tennes julelysene på barneskolen og korpset skal være med å spille. I nissedrakt. Nei, nå er det adventsfrokost med kakao og rundstykker!

Har dere hatt den samme følelsen før? 

- brus, popcorn, venner og kino = heart

God kveld! Sitter her helt utslitt etter en kjempefin dag i byen og ser på mgp jr. nordic. Er det bare jeg som synes at ingen har vært særlig brae etter at Malin vant? Oi hei, nå hørtes jeg ut som den malin fan'en. 
Fikk også kjøpt meg litt småtterier i byen idag, og så havnet det faktisk en bok i posen min! Gleder meg til å starte med lesinga, for jeg er sikker på at den er spennende. 

Nå skal jeg lage Idas spesialkakao og tenke på den fine dagen jeg har hatt idag. Her er bilder:

pb280533

pb280534
Karina og Kine. Eller Ka og Ki, som jeg liker og kalle dem.
pb280535

Og som den gode personen jeg er så lot jeg være å ta bilder mens filmen stod på. Det er jo ikke lov, vet dere. Har dere hatt en like fin dag som meg?

- verdenspremiere på hår naturel

er jeg virkelig stolt av meg selv. Det er første gangen på lenge at jeg går ut uten å ha rettet håret! Herregud, idag skal jeg ha den perfekte dag! Først shopping og så new moon. Perfekto, spør dere meg. 

Kos dere idag!

bilde 513

bilde 514
Hva gjør dere som oftest med håret før dere skal ut? 

- jeg er tilbake fra drømmelandet

God morgen! Jeg har sovet godt og drømt søtt om siklende kosekatter, galopperende hvite ponnier og en hel gjeng med pomeranianer. Hvis dere ikke vet hva det er så har jeg et tips; google det, så kommer dere også til å drømme om det en natt. Jeg lover! 

Idag har jeg by- og kinoplaner på gang. Jeg skal til byen for å møte >Julie< igjen og klokken 6 er det tid for New Moon! Igjen. Men denne gangen er det det Robert Pattinson-gale søskenbarnet mitt og det andre Taylor Lautner-gale søskenbarnet mitt jeg skal se den sammen med. Det skal bli koselig!
Så ville dere se gårsdagens outfit og den ser sånn ut: hadde forresten ikke på meg noen sko i frykt for å ødelegge parketten.

bursdagsantrekk
Kjole fra bikbok og cardigan fra h&m.

Nå tror jeg det er tid for å dra skrotten ut av senga. Føler det har blitt veldig mange innlegg der jeg ligger og skriver, haha. Har dere noen planer idag? 

- bursdagsbilder

Er det nå man skal si "god natt, søtiser"? Noen av dere befinner seg sikkert godt gjemt under dynen nå, mens jeg ligger på gulvet og trener. Pilates er tingen, og hvis dere vil vite hvorfor jeg plutselig starter med trening nå så er det fordi vi har egentreningsperiode i gymmen, og siden jeg har skippet så og si alle treninger den siste uka så følte jeg for å ta i et tak idag. Så nå skal jeg komme i form til ballet! Trengs leggmuskler for å gå i skoene mine, altså. 

Vel, her er bilder fra kvelden:

dsc0019

dsc0052
Tone, Frida, Sofie, Solveig, Eirin, Silje, Julie, Hanna, Christine, Emira, Marte, Kjerstin, meg og Tone. Puh.
dsc0095

dsc0299

Nå skal jeg sove til klokken er 11 og så blir det bytur, cafè og New Moon! Hihi, her får dere full oversikt. Sov godt!

- partyfaktoren er fortsatt her

Dere husker jeg snakket om partyfaktoren i går? Vel, den har ikke gidd seg enda. Jeg og Tone hadde egentlig avtalt og ordne oss sammen til bursdagen hos Julie i kveld, men jeg er fryktelig utålmodig så jeg har startet så smått å sminke meg. Jeg er absolutt ikke noen utdannet make-up artist, men et brukbart bursdagsresultat får jeg til. Hihi. Hei, nå fant jeg ut at nesten hele sminkepungen min er fylt med h&m-sminke. Billig og bra? Å jada.

Det skal bli kjempegøy med jentebursdag idag, ihvertfall! Det eneste problemet jeg har nå, er hvilken kjole jeg skal ha på meg. Herregud, for et stort problem altså! Neida, det er jo ikke såå vanskelig å finne en fin kjole i skapet mitt. Det er bare det at jeg har brukt nesten alle før..

Ellers så setter jeg kjempestor pris på alle tilbakemeldinger på håret mitt! Kjempekoselige er dere :) Nå tror jeg Tone kommer om et par strakser, så da blogges vi!

pb270536

pb270537
Og når vi snakker om bursdager: når har dere bursdag? 

- nyklipt

Da har jeg tatt et stort steg og klipt lugg. Jeg er ikke helt vant med det enda, og det er ikke sånn typisk rett-over-lugg, men litt skrå. Om jeg er fornøyd så kan det faktisk være at jeg klipper rett over neste gang jeg skal til friøsren! 

bilde 512

bilde 511
Hva synes dere? 

- så lenge har jeg aldri sovet!

Wow. God morgen! Nå vet jeg hva det å våkne sent innebærer. Ikke har jeg kommet i bloggmodus enda heller, så det jeg skriver nå ender sikkert bare opp som enda et av de innleggene mine med null mening. Idag skal jeg ihvertfall til frisøren og gjøre store forandringer. Dere får lure på hva det er helt til jeg kommer hjem, men dere kan godt gjette!

dsc0001

Og nå er det frokost! Greier dere å gjette hvordan jeg skal klippe meg? 

- jeg har besøk av den styggeste personen jeg vet av

Da har jeg og Tone kapitulert i senga mi med hver vår pc. Vi har nettopp vært og kjøpt både partybrus og partymix, så nå blir det party til ulvene hyler høyt i det fjerne. Haha, partyfaktoren er på høyt nivå allerede, ser jeg.

Ellers så har vi logget oss på Renate sin nettbybruker (med lov selvfølgelig) og sitter nå og skriver en metervis lang tekst om hvor fantastiske vi er. På hennes profil selvfølgelig. Om dere vil lese den, så kan dere besøke Renjate på nettby om noen få strakser. 

dsc0003

dsc0002
"Treng itj nå refleks når æ har på mæ tightsen her, vet du!"
dsc0007
Hva gjør dere i kveld da? 

- uvanlig måte å ringe på på

Nå har jeg ventet lenge og tålmodig på at Oskar skulle ha "ringt" på sånn at jeg kunne ta bilder av det til dere. Det er nesten så jeg bryter ut i latterkrampe hver gang han gjør det, men kan jo ikke være slem. Haha. Det blir litt mye vindusvasking da.

bilde 506

bilde 507
Så slipper jeg han inn, og da er det verdens mest kosete katt som hopper opp i sofaen ❤
bilde 509
Har deres dyr sære vaner? Om dere har kjæledyr da.

- tentamensprat på ironispråket

God dag solstråler! Idag hadde jeg en helt vidunderlig start på dagen med søking for inspirasjonstekster til tentamen og repetisjon av norsk grammatikk. Og når jeg kom på skolen, fikk oppgavene og la merke til at ingenting av det jeg hadde øvd på ble med, ble jeg jo skikkelig gira på å skrive noe som helst. Oisann, en hel paragraf med ironi! 

Nok om det. Nå skal jeg bestille billetter til New Moon på lørdag!

bilde 501
Tentamensselskap:
bilde 500
Har dere hatt noen tentamener enda? 

- mimring, to klisjeer og en forskjell

Nå sitter jeg og hører på så mye som det boybandet som kalte seg nsync og forbereder meg til norsktentamen i morgen. God miks? Sitter og mimrer tilbake til da jeg og Emma hadde danseshow for naboene med sangen jeg hører på. Det var tider det! En dag med alle opplevelser jeg har med Emma tror jeg hadde blitt den beste dagen i mitt liv, hihi. Klisjè. Temaet for tentamenen er forresten "å ta valg". Noen som har en glimrende idè? Sånn i tilfelle noen av dere har lyst til å hjelpe meg, liksom.

Ellers så skal jeg ta opp igjen gode gamle vennskap og møte Renate i kveld. Er så lenge vi har funnet på noe utenom korpset nå, så det er jammen på tide! Typisk oss blir vel å prate om Sunnland-gossip og kjøpe megakjekser. Det skal bli herlig!
Og forresten; dere husker jeg postet et innlegg i går om mamma? Se hva hun har gjort da: 

pb250538
Håper virkelig dere ser forskjellen, og at jeg slipper å si den til dere.
pb250543
Hva skal dere skjønninger i kveld? Klisjè igjen.

- onsdagsmusikk

Heisann! Lenge siden jeg har hatt et musikkinnlegg nå og siden jeg og Camilla brukte halve dagen på å laste ned musikk, så har passet det jo bra! Gjør dere klare for et nesten 100% midtstilt innlegg, haha. 

Edward Cullen - Love me

Janet Jackson - Make me

Colbie Caillat - Falling for you

Arash - Temptation

Jennifer Hudson - All dressed up in love

Eric Hutchinson - OK, its alright with me

Mika - Happy ending. (Dette er stort for meg! Jeg liker jo ikke Mika en gang..)

1234
Hva hører dere på for tiden? 

- i heart my mom

Takk mamma for at du løftet humøret mitt minst 10 hakk opp med nystekte vafler da jeg kom hjem fra avisgåinga! 

bilde 502

Flere enn meg som har verdens beste mamma? 

- er "trøtt" og "stressa" kjente ord for dere?

Øynene mine har blitt helt røykskadet. De er så tørre at det er ren smerte å blunke, og når jeg først greier å blunke så får jeg såvidt øynene opp igjen. Its a hard knock life! Turen i går var kjempegøy (hvis vi ser bort ifra bållukta) og på hele natta fikk jeg i meg 1 time med søvn som varte fra 5 til 6. Ikke at jeg spiste søvn, altså. Det kunne høres litt sånn ut. 

Vel, om jeg hadde fått valget mellom å ligge en dag til ute i skogen eller ligge i min lune koselige seng, så er det lett at jeg hadde valgt senga mi. Fy søren, det skal bli godt å legge seg i kveld!

Ellers så vet dere hva jeg gjør på tirsdager; citypaper. Cred til de som greier koden. Nå er det også straks spilling, og siden jeg er så brun på denne årstiden så må jeg huske å ha på meg refleksvest. Vil jo ikke bli kjørt på! HAHA, ironi. Jeg er herved det hviteste, blekeste og mest spøkelsesaktige mennesket dere kan tenke dere akkurat nå. Pena.

pb160538
Et lite bevis på min og Annas vakkerhet.
pb220540
Regn og is liker vi ikke. 

Har dere sovet i telt i en skog før? 

- no headline

bilde 500

Byavisa venter. Trøtte-Ida kommer sterkere tilbake til dere senere idag, snuppser! 

- Mobilblogg: dette er torb, om dere lurte

277975-1-1259004650803.jpg
Mobilblogg: dette er torb, om dere lurte

- Mobilblogg: hallo! Nå sitter jeg ute i marka sammen med klassen min. :-) Torb sitter å spiser fessbø

277975-1-1259004557091.jpg
Mobilblogg: hallo! Nå sitter jeg ute i marka sammen med klassen min. :-) Torb sitter å spiser fessbørger. Ser ut som han sliter litt. Dette kommer til å bli en kos kveld. :D hilser fra Torb og Frida. Snakes on a plane. -Gaute:-D

- VIDEOBLOGG; inspo #5

Siden det er inspovideojubileum idag, så har jeg laget videoen på en litt annen måte. Nå passer musikken til bildene! Wow, for et fremskritt.

Forresten: nå drar jeg på overnattingstur med den herlige klassen min til Bymarka og vi skal være der til i morgen. Jeg gleder meg masse, bortsett fra at jeg ikke får blogget noe. Dere får ihvertfall kose dere, så snakkes vi i morgen!

Hva synes dere? 

- ikke gå på rødt lys!

Fant denne sykt morsomme videoen på en eller annen sin blogg, og jeg tenkte med en gang på den trafikklys-leken. Haha, dere se hele videoen! Jeg ønsker meg en sånn katt til jul!

Hva synes dere? 

- rødnesedagen er om en uke!

Dere vet hva rødnesedagen er? En ny "tradisjon" der folk med røde neser underholder på gata, får penger og gir dem til redd barna. Røde neser selger de på Princess, KappAhl og sikkert mange andre plasser også, og de koster bare 25 kroner. Det tilsvarer en middels stor sjokoladeplate i vår verden og tenk: bare ved å ofre en sjokoladeplate kan vi gi noe til trengende barn! 

Så dere: gjør noe som fenger, for penger!

1
32
Har dere en rød nese? 

- dream-bff Ida tar hånd om saken

God morgen! Idag våknet jeg av noe man helst ikke vil våkne til, nemlig en tørst katt som holder på å mjaue seg ihjel rett utenfor døra mi. Det endte med at jeg dro den trøtte skrotten opp av senga og åpnet døra til han. For å si det sånn: jeg er glad bena mine overlevde! Det var en kosesyk katt som kom vandrende over dørkarmen da, ja.. Haha. 

Idag har jeg en liten plan om å besøke det syke bursdagsbarnet Tone. Tenk litt over det: vi hadde gledet oss i mange uker til premieren på fredagskvelden, og så ble hun syk. Samtidig skulle vi egentlig ha spilt inn en hylende morsom "matte"video til dere, men den får vente, og i tillegg til alt dette så har Tone bursdag idag! God timing? Uansett. I går var jeg en drømmebestevenninne og kjøpte sykegave til henne, som dere får vite etter jeg har gidd den. 

Men nå må dere være søte blogglesere og si god bedring Tone! ❤

pb210537
Har dere gidd sykegaver til noen før? 

- hvilken veske bør jeg velge?

Jeg satt og så litt på modekungen og fant frem til disse tre nydelige veskene. Alle er kjempeherlige på hver sin måte, men jeg aner ikke hvilken jeg ønsker meg av dem. Hjelp?
123vesker
Alle veskene er >herifra.<

Hvilken var finest? 

- pizzasulten shopaholicker som mangler veske

Hei dere! Etter at jeg skrev det forrige innlegget bare la jeg meg ned og ble borte i en halvtime. Det tar på å være i byen en hel dag! Nå sitter jeg egentlig bare og leser litt, småkoser med Oskar og hasterydder på rommet. Hybelkaninene flyr rundt som om de hadde hatt verdens kjappeste pilotfly, og jeg er så sliten at jeg ikke en gang gidder å hente støvsugeren. 

Idag var jeg som dere sikkert vet i byen, og nå har jeg alt klart for den store balldagen som er 12. desember. Det eneste jeg mangler nå er veske og noen fler armbånd, og så har jeg absolutt ingenting igjen. Jo, jeg må minne meg selv på å kjøpe sølv øyenskygge. Hihi. Takk for alle fine kommentarer på skoene mine, forresten! Dere er best ❤

pb210540

Men nå må jeg legge fra meg boka og springe ned til mamma for å hjelpe henne med å lage pizza. Hjemmelaget pizza er det beste jeg vet! 

Synes dere hjemmelaget pizza er godt? 

- nye sko

Det kjennes utrolig herlig at jeg endelig har kjøpt meg sko til ballkjolen min. De er kjempegode å gå i, og jeg gleder meg til å bruke de på ballet! 

pb210540

pb210539

pb210541
Din sko, 399,-
Hva synes dere? 

- jeg vil se den 100 ganger til!!

Jeg er sikker på at dere vil ikke en gang høre om filmen. Dere kommer til å bli misunnelige når jeg forteller dere hvor sykt bra filmen var, hvor sykt glad jeg ble da Jacob og Bella ikke kysset og hvor sykt deilig Robert er. Seriøst, jeg tror jeg er født i 1995. Fjortisfaktor så det suser etter. 

Som dere sikkert skjønner så var filmen helt imponerende bra, og.. ja.. jeg har ikke ord. Føler meg som en patetisk liten fugl som sitter å holder alle krefter inne, men hadde jeg skrevet alt jeg har lyst til å skrive akkurat nå så hadde dere hoppet ut av nærmeste vindu og ropt i gatene at "IDA ER GAL"! Jeg kan oppsummere hele greia med 13 ord, et komma og et punktum: filmen levde absolutt opp til forventningene, og jeg anbefaler alle å se den. 

Nå skal jeg roe ned med litt godis, tror jeg.

pb200540

 pb200537
Skal dere se den? 

- snart er det nymåne

Hei! Stikker bare innom for å si at jeg er helt i hundre og at jeg straks er på vei til New moon! Etter mye drama om hvem jeg skulle gi den andre billetten min til, så ble det til at Anna får den store ære av å være med en helsprø tulling på filmpremiere. 

Ellers så går alle tankene mine til Tone, som egentlig skulle bli med. Jeg vet at hun hadde gledet seg i over to uker, og det å få influensa natta før er virkelig ikke noe gøy. God bedring, bestevenninna mi! Håper du blir frisk til bursdagen din da, ihvertfall ♥

bilde 505

bilde 506

Dere får kose dere masse denne fredagskvelden, i mens jeg er på kino! Hihi, dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Mamma bare ruller med øynene når jeg sier "idag skal jeg på kino", så det vil si at hun har rullet med dem ca. 56 ganger idag. See yah! 

Hvilken film var den siste dere så på kino, forresten? 

- en kveld med venner og klær

Nå er jeg hjemme fra en kjempeherlig vennekveld på mercursenteret! Fikk kjøpt meg 6 nye ting som dere får se i morgen før jeg drar på new moon!! Tror Marit begynner å bli litt lei av at jeg maser hele tiden om det, haha. 
pb180538

Men nå tror jeg bare at jeg hopper til sengs, så blogges vi i morgen! Og tuusen takk for alle kommentarer jeg har fått idag :) dere er så søte, så. God natt! ♥

- en liten vs til dere mellom to twilight'ere

Oppdaget nettopp at jeg hadde fått topp i posten, og jeg kan ikke si annet enn at jeg fikk et dårlig førsteinntrykk. Hva gjør Taylor Lautner på forsiden, liksom? Hadde det vært opp til meg så hadde Pattinson vært på hver toppforside. 

bilde 501
Men en stor opptur i neste blad da: 
bilde 502
Så, hva sier dere? Taylor eller Robert? 

- fjortislignende spøkelse som snakker om dikt = meg

Heisann! Julie har nettopp dratt og jeg sitter her som en utsultet ulv og venter på de tre små grisene. Kanskje ikke bokstavelig ment, men hvis dere tenker i metaforer så kan faktisk de tre små grisene være et tegn på middag. Diktanalyse på skolen. Unnskyldt?

Ellers idag så holder jeg på å gjøre meg klar til den første spillinga på ca. 3 uker , og håper for død og liv på at den ikke kommer til å bli like langdryg som den var sist gang jeg var der. Da tar jeg med meg macen, klatrer opp til månen for å få internettforbindelse og blir sittende der å ta bilder av meg selv med webcamen helt til spillingen er ferdig! Høres ut som en god plan. Her er bilder:

pb190546
Lenge siden jeg har følt meg så fjortis. Flaut azzz <333;* (K)(L)
pb190543
Renate og Christine sin blogg finner dere her og Tone.. vel hun er ute av gjengen. No blog på denne jenta!
pb190541
Brillenørd og dukkespøkelse. Blir nesten skremt av meg selv, jeg.

Nå tror jeg jammen meg at det ringte på døra! De er helt sikkert grisene. Så tenker vi metaforer igjen, og sier at dørklokka som ringer er mamma som roper, og ja.. dere vet hva grisene betyr. MIDDAAG! Har dere hatt en fin dag så langt, søtiser? Fjortisinstinktet slo til igjen. 

- raw beauty

Om litt skal jeg på den siste delen av grunnkurset, så nå blir det ikke noe mer snakk om det på bloggen! Lover. Men mens jeg er ute og koser meg med å sitte på biler i mørket, kan dere se på disse kjempevakre bildene. Seriøst, nesten som om jeg begynner å grine. Gledestårer. Tulla. Men de er fine da!

rawbeauty05


rawbeauty02


rawbeauty01
Wildfox

- kjekke menn i uniform ut døra

Herre, jeg har vondt i føttene! Å nei. Snakk om å starte et innlegg på en positiv måte. Men når vi først snakker om vondt i føttene: noen som har et tips til hvordan jeg blir kvitt smerter under fotbladene? Ordet "smerter" hørtes litt hei-jeg-tar-selvmord-ish ut. Jeg er ingen selvmordkanditat altså!

Sitter å spiser litt og litt av den siste bublizzen som var igjen og leser kk. Ellers så har jeg tenkt å se episoden av gossip girl som går idag, men gidder ikke å sjekke når den er. Noen av dere som vet? 
Nei, nå hopper vi fra èn ting til en annen her. Vi fortsetter.. Idag fikk vi vite at det var noen fra forsvaret som kom for å snakke om utdanning. Vi jentene tenkte at "yes, kjekke menn i uniform!" ikke sant, men man kan si at vi ble litt skuffet da det bare var en kompakt, liten, skallet dude med flipskjegg. Kjekk mann i uniform, jaa. 

Så har forresten nabokatta blitt redd for meg. Se hva som skjedde når jeg kom for å stryke han kjærlig over ryggen da:

pb160541
Pilte minst hundre meter bort fra meg, buhu. 
bilde 500

Nå skal jeg spise den siste biten av bublizzen min og faktisk orke å finne ut når GG starter. Har hatt gym i siste time, så jeg er unnskyldt for å være sliten. Hard jobbing for femmeren! Liker dere bublizz? 

- det er deilig å ha noe å glede seg til i en lang uke!

Ok, nå har jeg dratt den slitne kroppen min hjem fra trafikalt, og legger meg nærmest i dusjen om litt. Fy søren, det skal bli godt med litt varme i kroppen! Hadde nemlig førstehjelp på kurset idag og med 4 "skadede" personer i en bil som tuter og kjører på med nrj på full guffe, kjenner jeg ihvertfall èn som blir stressa. Ja, riktig. Meg. Får virkelig håpe at jeg ikke blir utsatt for noe sånt på ekte. Da hadde det gått dårlig med de skadde, tror jeg. Uffameien.

Ellers så føles det som om uka her har blitt skikkelig dratt ut, men jeg har heldigvis noe å glede meg til på fredag:
cusl03twilight0812
MAI GAD.

Nå er det armmusklene mine som holder på å dø fordi jeg dro ett tonn med byaviser idag. Men faktisk så er det verdt det! På to ganger har jeg tjent ca. 600 kroner. Og det er meg, slaske-Ida, det er snakk om. I'm going off to the shower now. Har dere noe å glede dere til denne uken? God natt! ♥

- restaurant city-spillegal

Halvparten av Norges facebookbrukere har helt sikkert et spill der inne de sitter og nerder i smug. En hel del av disse har farmville eller farmtown, mens jeg har lagt min elsk på restaurant city. Hvorfor? Aner ikke. Men gøy er det ihvertfall!

Restauranten min ser ut som den hvite doen jeg har i hjørnet, men det er fordi jeg sparer penger til en luksus-restaurant. Ser at jeg har lenge igjen med sparingen min når det eneste jeg har av penger er 5025 kr da, men.. 

bilde 1
Spiller dere noe på facebook? 

- Mobilblogg: her er grunnen til at jeg blir borte en stund idag. Hurra! Hva driver dere med? :)

277975-1-1258468954654.jpg
Mobilblogg: her er grunnen til at jeg blir borte en stund idag. Hurra! Hva driver dere med? :)

- outfit 16.11.09

161109
T-skjorte fra Vero Moda, cardigan fra Gina og strømpis fra h&m.

Celebration på bloggen! Lovte meg selv i går at jeg skulle poste et antrekk til dere idag, og som sagt - så lovt! Dere kan tro jeg er stolt av meg selv her jeg sitter dypt begravd i engelske ordbøker å minitalk'er. Fremføring i morgen, yes. Whatcha think? 

- jeg kunne hatt fulltidsjobb i rengjøring

Hei dere! Etter å ha balansert rundt som en vandrende søppelsekk i hele helga, så var det kjempedeilig å komme hjem til fullt klesskap! Tro det eller ei, men det er en liten hverdagsglede å faktisk ha et så fullt klesskap at det ser ut som om man har tatt alle klærne ut og hivd dem inn igjen. Sært. 
123

I helga har jeg jo, som dere sikkert vet, hatt null internett. Dermed har jeg fått tid til en aldri så liten høstrengjøring på pcen, og for at dere datagenier skal få hakeslepp: jeg rydda vekk 10 gb!! Fant ut at en hel del av bildene mine var lagret dobbelt, og når jeg sletta dem.. poff, så var pcen min plutselig en helt ny pc. Jeg fikk også ordnet menylinjen min, eller "docken" som det så fint heter for alle datagenier. Stylish:

bilde 1

Det er nå alle sammen skal klappe høyt og si "bra jobba, Ida!" Forresten. Ser dere fargeskillet, eller? Haha. Nei, nå babler jeg meg bare bort. Godterimandag er herved satt i gang! Og når vi er inne på det: 

Har dere en spesiell dag i uka der dere gjør masse godteri? Haha, det høres egentlig bare rart ut.

- et annet ord for lekser er.....

Heiheisann! Skoledag osv osv, og etter det brukte jeg og Anna hele den lange vegen fra skolen og hjem til meg (ca 50 meter) på å rakke ned på en av lærerne våre. Jeg kan ikke navngi henne med fornavn en gang på grunn av det som skjedde en dag i forrige uke. Hun kom og sa til meg: idag har jeg lest om bloggeren Ida.. Ville hun gjøre meg til en rød nissetomat, eller? Derfor skjønner dere kanskje at jeg ikke vil si hvem hun er. Anmerkningsfrykt.

Vel, idag fikk vi også forespørsel om vi ville ta svinevaksinen. For å være helt ærlig så ser jeg ikke helt vitsen i det, og har enda ikke bestemt meg om jeg skal ta den eller ikke. Hva synes dere jeg burde gjøre? Ta den og bli syk en dag eller holde meg frisk uten å ta den? No offence til dere som kjenner folk som kjenner folk som har dødd, altså! Hvil i fred. 

pb160539
Siden jeg kom hjem har jeg også rukket å leke gjemsel med Oskar: 
pb160542
For en luremus. Med glimt i øyet!

Nå skal jeg spise litt mer av den sure bringebæryoghurten jeg holder på med, og gjøre litt godteri. Har funnet ut at når man nevner ordet "lekser", blir automatisk alt det andre i innlegget så negativt og derfor bruker jeg godteri istedet. Da blir jo alt positivt!

Har dere vært syk av influensaen, forresten? 

- jeg er hjemme

Kommer sterkere tilbake i morgen! Deilig å være tilbake i sitt eget hus igjen, i alle fall! Kos dere i kveld. 

20081111223652
Hva har dere gjort i helgen? 

- Mobilblogg: hei dere! Nå sitter jeg og ser på indiana jones og hører på vinden som blåser utenfor. S

277975-1-1258195568214.jpg
Mobilblogg: hei dere! Nå sitter jeg og ser på indiana jones og hører på vinden som blåser utenfor. Seriøst, det høres ut som en orkan! Ellers har jeg det bra, Hihi. Hva med dere? :)

- VIDEOBLOGG; ida spiller piano

Nå hiver jeg meg straks i bilen for å dra til bestemor og som plaster på såret, får dere en liten video. Lover mobilblogging! Og denne gangen skal jeg være snill og holde løftet mitt. Prøve iallefall.

Hva synes dere? Jeg er flink ja? 


- hemmelig salg til dere!

Nå sjekket jeg nettopp e-mailen min, og så at det er hemmelig salg på nelly.com for alle dere! Det betyr at det er opptil 60% rabatt på masse varer og dere kan være før de andre (som kan starte å kjøpe på mandag) ved å skrive inn SECRETSALE i kodefeltet når du kommer til salget. 

bilde 5

Jeg er faktisk blakk for tiden, så om dere vil så tenk på meg når dere kjøper dere det dere vil ha >her!< Nå er det nattatid :) 

- VIDEOBLOGG; inspo #4

Nå er det popz og costume på gang hos meg. Nesten standard torsdagskveld, bortsett fra at spillinga mangler. Jeg overlevde forresten det 3 timers lange kurset. Og forresten; det kommer en ny, annerledes video allerede i morgen! 
Har jo helt glemt å fortelle dere at jeg skal reise bort til Agdenes etter skolen, som betyr null internett, men som et plaster på såret får dere en amazing videoblogg! Gled dere, sier jeg bare. Den er gøy. 

God natt, søtinger!

Likte dere den?

- glemsk, smart, søt - you name it

Trafikalt grunnkurs ødelegger faktisk alt bortsett fra at man må ha det for å kjøre opp. I kveld har jeg egentlig sosialspilling, med leker og pizza på korpset, men selvfølgelig skal jeg på kurset som starter klokken seks og slutter klokken ni. Takk takk takk, kjære trafikklærer Rune. Not.

I morges fikk jeg forresten en real oppvåkning. Jeg var så trøtt i går når jeg skulle legge meg at jeg rett og slett glemte å ta med meg mobilen opp (som forresten er aka vekkeklokke), men jeg hadde lagt den på benken nede med alarm på. Smarte Ida har nemlig greid å sette på automatisk alarm. Men så kommer vi til poenget: klokken 06.45 startet den å ringe som vanlig, men siden den lå nede så måtte jeg opp av senga og ned trappa, og med øynene halvveis åpne kan dere jo se for dere hvordan det gikk. Tryna ned trappa og brakk foten selvfølgelig.. Èn ting kom ihvertfall godt ut av det: jeg våknet. 

bilde 429

bilde 430
Camillasøta! (Ikke drep meg) 

Har dere opplevd noe lignende før? 

- bloggintervju

Husker dere at jeg snakket om å bli intervjuet av skoleavisa? Vel, her er intervjuet ihvertfall. Og folkens: yadii på nettby har skrevet det. 

For bare tre år siden var det slett ikke alle som visste hva blogging var. Nå har ?alle? sin egen internettdagbok - og det ikke uten både positive og negative sider.

Dagbok for verdens øyne

De aller fleste har vært borti en eller annen form for blogg; men for de som enda ikke er helt sikre på temaet; her kommer en definisjon en gang for alle. En blogg er et nettsted der du har mulighet til å pubilisere akkurat hva du vil. Man kan finne eksempler på mange slags type blogger, blant annet moteblogger, bildeblogger, nyhetsblogger, politiske blogger og kanskje det aller mest vanlige, nemlig hverdagsbloggere som skriver om sin egen hverdag og sine personlige tanker og meninger ? nesten som en dagbok, bare på internett.

- Et rop etter oppmerksomhet
Femtenåringen Ida Sletvik har blogget i over ett år på sin hverdags/moteblogg ILE. Hun tror grunnen til at så mange unge jenter (og gutter) lager en blogg er at de ønsker oppmerksomhet og respons på både seg selv som personer, samt bilder og tekster de legger ut. Samtidig innrømmer hun at det var grunnen til at hun selv opprettet bloggen sin.
      - Jeg leste andres blogger og ble inspirert. Etter hvert innså jeg hvor gøy det var.

Mye negativt
Ida tror imidlertid ikke hvem som helst burde blogge. Det er nemlig ikke bare positive sider ved det.
    - Man må tåle negative kommentarer. En periode hadde fikk jeg mange teite og meningsløse tilbakemeldinger på innleggene mine. Jeg mistet inspirasjon, og hadde lite det
blogglyst. Når man har blogget en stund, lærer man seg å takle de negative kommentarene.

- 10 år er for ungt
De yngste bloggerene på blogg.no er nede i 10-årsalderen. Ida tror ikke de takler de negative sidene like godt som de eldre bloggerene.
   - De yngre tenker ikke så godt over hva de faktisk pubiliserer. En negativ kommentar på et bilde kan være utrolig sårende, og nok til å legge ned.

Mange goder til tross
   -  Lærer man seg å takle det negative, er det mye bra med blogging. De aller fleste blir bedre i rettskriving, man får faste lesere som gir gode kommentarer.
Hun forteller forøvirg at det er lett å glemme fem postive kommentarer hvis man mottar én negativ, og at det er viktig å huske at de som skriver slike kommentarer vanligvis ikke mener noe med det, eller bare er på grunn av misunnelse.

- Blogging kommer aldri først
Ida mener det er vanlig å bruke minst tre timer hver dag på blogging.
    - Men jeg dropper aldri planer for å blogge i stedet. Tenk om jeg hadde sittet inne med macen hele dagen. Hva skulle jeg blogget om da? Det er viktig å prioritere det man skal blogge om før man blogger det! Det er gøyere å lese et langt innlegg som det er brukt god til på, enn å lese korte referat om hvilket toalettpapir pappa kjøpte inn.

031109
Hva synes dere?

- nesten så jeg kan spise dem!

cocoose

Åh, jeg elsker disse smykkene! Trenger ikke noe godteri her i gården når man har en av disse rundt halsen, liksom. Fås kjøpt >her.< Hvilket smykke ville dere hatt forresten? Nr. 1,2,3 eller 4? 

- rosa stjernegangsta in tha h0use

Jeg er veldig rastløs merker jeg. Går rundt og smårydder litt og snakker med folk på msn når jeg egentlig sette meg ned, konsentrere meg og gjøre nynorsk. At jeg ikke lærer! Sier det til meg selv hver gang at jeg ikke må starte med oppgaver kvelden før de skal leveres inn, men sånn blir det alltid. Flere som har det som meg?

Ellers så har jeg fått på meg gangstaklærne mine også for max chill i kveld, y0. Nei, nå må jeg starte med nynorsken. Denne gangen skulle jeg faktisk ønsket at det var latin jeg skulle skrevet noe på. Positiv tenking aktiv: nynorsk er da ikke sååå ille. 

bilde 427
Skjeve kanintenner, men aldri aldri aldri om jeg skal ha reggis igjen!

- jeg ønsker meg:

Nå har jeg bestemt meg for at rommet mitt skal få litt "naturfeeling" i seg. Jeg skal kjøpe apekatter, furuer, ville tarantellaer og kanskje hvis jeg får råd: en elefant. Tulltulltull. Dette ønsker jeg meg i julegave:

bilde 3
Fås kjøpt >her.<

Rawr, grr og mjau på samme tid! Jeg trenger egentlig ikke noe mer for at rommet mitt skal få en naturlig look da. Eller jo. Man må jo ha foundation og maskara da. Tulltulltull igjen. Burde blitt klovn, jeg. Synes dere det var fint? 

- nørden er tilbake

Hei dere! Godt å være tilbake på bloggen, og jeg føler jeg har litt forklaring å gjøre etter som jeg var borte i hele går. Grunnen er at jeg startet å gå med byavisa og stresset meg ihjel, for klokken 6 skulle jeg på trafikalt grunnkurs som varte til 9. Det er snakk om hele 360 aviser som skal brettes og pakkes 6 reklamer inni hver, så dere kan jo tenke dere til at jeg var sliten i går da jeg kom hjem klokken 9! Forresten: takk for at dere var innom bloggen min selv om jeg ikke oppdaterte :) skulle sendt en muffins til hver av dere.

Og så er dere sikker kjeeempespente på hva karakteren min ble på den prøven jeg hadde i rle for ikke så lenge siden? Vel, vi fikk en konvolutt der navnet vårt sto på, opproping og greier. Så en skikkelig høytidelig opproping, med andre ord. Uansett. Sjekk da! Jeg er stolt. 

pb110519
Og inni der lå dette:
pb110520
På en muntlig prøve! Jeg er fortsatt i sjokk.

Har dere fått 6 på prøve noen gang? 

- kattevannbilder

Over halvparten av Norges bloggere har helt sikkert postet et vannbilde på bloggen sin før, og nå kjører jeg litt originalitet: vannbilde med katt! Oskar har en av de særeste måtene og drikke vann på og det er nesten så jeg må le når jeg ser han. Dinosaurene kunne nesten ha tatt han med i familien sin uten å se forskjell. Stunning bildekvalitet, forresten.

Dårig med oppdateringer idag, folkens. Sorry for det altså, men jeg forklarer senere! Nå jeg løpe.

pb080520
Dette er det beste!:
pb080523
Har dere kjæledyr?

- full jul på ikea!

Nå har jeg stappet i meg en deilig ikea-is, handlet samlegreier til alle bladene mine og kjøpt meg nye knagger. Her tar vi ordet effektivitet til et helt nytt nivå! Grunnen til at jeg dro til ikea var egentlig ikke for å kjøpe noe som helst, men bare for å se og bli inspirert. Det er ikke sunt å vandre rundt på en slik butikk. Jeg får jo så syykt lyst til å pusse opp alt hjemme! Flere enn meg som har det sånn, eller? 

Jeg fikk forresten litt hakeslepp da jeg kom inn inngangen og håret ble blåst bakover av julegjenstander og julelukter. Jeg er den typiske anti-jul-i-november typen, og står fast ved at man skal ikke drikke julebrus før 1. desember og sånn skal det være med butikkene også. No christmas before December 1st!

pb090523
Venter dere også med jula til etter første desember? Bank til de som sier nei! Neida :)

- outfit 09.11.09

091109
Genser fra Gina, topp under fra bikbok, bukse fra only og skjerf fra lindex. 

Idag er det faktisk første gangen jeg nevner ordet lindex på bloggen! Og det må feires med en tur på ikea. Ikke at det er derfor jeg drar dit, men for å kjøpe meg gardinstenger. Haha, husmoren i meg holder på å komme frem. Det er faktisk første gangen jeg skriver gardinstenger på bloggen også. Sant dette er litt bedre enn slaskeantrekk? 

- hannah montana gjør at jeg får vondt i hodet

Idag har jeg ikke bevegd meg over dørstokken. Rompa mi har vært plassert i sofaen i hele dag, og for å være helt ærlig så har jeg faktisk litt vondt i hodet. Vurderer å gå meg en liten tur ut i høstværet, men tviler på at jeg tør å gå alene. Haha. Noen som vil gå sammen med meg? 

Ellers så har jeg sett Hannah Montana-episoder så det ryker ut ørene, og grensen på sykhet gikk vel da jeg startet å søke opp episoder på den franske youtube. Ikke at jeg synes Hannah Montana er så hysterisk morsomt, men det gjør litt med humøret når jeg er så daff som jeg er nå. Nå er det to hele timer til robinson starter, så i mellomtiden tror jeg at jeg faktisk går meg en tur ut, jeg. Tøff! 

pb080523
Tør dere å gå alene i høstmørket? 

- britnet-syndromet

Jeg må fortelle dere noe: jeg er helt syk. Jeg har brukt hele èn og en halv time på å sitte å laste ned musikk! Da kan man si at jeg har lite å gjøre, for det er ingen som gidder det liksom. Og isted når jeg skulle laste ned den nye sangen til Britney Spears, så greier jeg å skrive Britnet hele 3 ganger før jeg skriver rett. Jeg skrev faktisk Britnet i dette innlegget også, haha. Jeg er syk jeg.

Forresten; gratulerer til alle dere fra Ålesund eller Molde med cupgull! I skrivende stund står det 1-1 mellom dem, og etter som Ålesund er en mann mindre så tror jeg Molde vinner. No offence! 
Nå ble det akkurat 2-1 til Molde, så det ser ut som om hypotesen min blir sann. Spåkvinne in tha house.

EDIT 15.51: Ålesund scorte, så nå er det 2-2!
EDIT 16.08: Ålesund vant i straffekonk!
pb080522
I tillegg til all musikknedlastningen min, så sitter jeg og leker proff i photoshop. Eller, leker jeg virkelig? Jeg er proff.

Og ja, en ting til! Dere må huske på å gratulere pappaene deres med farsdagen idag! Her "feires" den med go'mann romkake og brus, som vanlig. Feirer dere farsdagen på noen måte?

- årets store børste- og slaskedag

Idag har jeg den slaskedagen. Når jeg sitter i joggebukse, joggegenser, uten sminke og med hårtopp på hodet kan jeg virkelig si at jeg slapper av. Verden går ikke under for at jeg slasker rundt som en uteligger her hjemme, så dette må jeg begynne å gjøre oftere tror jeg! Det er jo utrolig deilig, da!

Ellers så har jeg børstet Oskar idag, og han blir helt gal. Ruller rundt på gulvet, stanger på alt han ser og maler som en båtmotor. Og etterpå blir han så kosete at det nesten er skummelt. Fra ett tema til et annet. Idag hadde jeg cornflakes til frokost:

pb080520
Ett ord: GODT.

Synes dere det er godt med slaskedager av og til? 

- åh, jeg elsker dette!

Morninger som dette er fantastiske. Sola som titter frem bak rullegardinene, kaldt og behagelig rom, ingen planer for dagen og dyret under som ligger i fotenden av senga. Det kaller jeg en flott start på dagen!
Kjenner at jeg synes det er unødvendig at butikkene ikke har åpent på søndager, men det er her "tenke-på-andre"-levemåten min kommer frem: tenk på de stakkars stakkarene som må bruke søndagen sin på å jobbe? Jeg er sååå glad det ikke er meg.

Jeg lastet ned ganske mange forskjellige Adobeprogrammer i går også, så hvis jeg kjenner meg rett kommer jeg til å måtte prøve ut alle. 

I går kveld ble det forresten ikke slik at jeg så film allikevel. Jeg ble nemlig invitert til Hanna, så vi hadde sladderjentekveld til klokken var ett i natt med potetgull, sjokolade og first price-brus. Rart at jeg ikke har en gigastor kvise i panna som strekker seg helt til taket, men sånne kvelder er virkelig nødvendige!

pb060523
Hva er en perfekt morgen for dere? 

- hjelp meg å velge film?

Når jeg var på City Syd idag, kjøpte jeg meg to filmer og nå aner jeg ikke hvordan jeg vil se! Så dere må hjelpe meg:
film
Kos dere masse i kveld, søtinger! 

- dreamz

Ida: mamma? æ har lyst t å dra på high school i california om to år.
Mamma: mhm, ja sikkert. (hun så på "forbrytelsen".)
Ida: men vær litt optimistisk da!
Mamma: jamen Ida. du har da så mange drømma! 

Derfor tenkte jeg å lage et bittelite innlegg om noen av de drømmene jeg har. Hodet mitt er helt fullt av sånne skikkelig urealistiske ting, men dette er altså noen:

21301242b3624large
Å bo i en toppleilighet midt i New York.
38540295208bdd3beae9large
Gå andreåret på videregående i California.
20090318195355
Dra på språkreise til Brighton i England.
3173543905e02dcbfb75large
Kjøpe meg en bichon frisè. 

Hva er deres drømmer?

- angrer på at jeg ble vekt så tidlig

God morgen, folkens! Idag hadde jeg faktisk satt på vekkerklokke på klokken 10 for å komme meg på City Syd raskest mulig. Har 400 kroner som snart brenner hull i lomma mi og roper på at jeg skal komme å bruke dem. Aner ikke hva jeg skal kjøpe eller har lyst på, men det pleier å ordne seg når jeg kommer dit og øynene plopper nesten ut pga. at jeg plutselig får lyst på alt. Jeg har med andre ord tenkt meg til Cityn idag.

Og når vi snakker om at jeg har stådd opp så rekordisk tidlig idag, så tror jeg dere hadde sunket til level 1 i mario om dere hadd sett meg akkurat nå. Med håret som klistrer seg ned langs kinnene, og.. eh.. dere trenger vel egentlig ikke å få vite alle de skitne detaljene (som for øvrig ikke er så ille som jeg skal ha det til). Jeg er ekkel, jeg.

pb060546

Men nå holder magen min på å rumle som en bulldoser, så jeg må vel bare slentre meg ned trappa og spise litt frokost.
Hva skal dere idag da? 

- VIDEOBLOGG; inspo #3

Jeg må bare si tusen takk for alle kjempefine tilbakemeldinger på det nye designet! Varmer en bloggers hjerte, hihi. Så til dere som spør hvilket redigeringsprogram jeg bruker, så er det Gimp og det kan lastes ned >her.< Og på videoene mine bruker jeg iMovie. Hva skal dere i kveld? 


- nytt design!

headerhst

Ikke så alt for heldig med noen av bildene egentlig, men det er litt mer høstfølelse i den nye headeren da! Brun farge og greier. Så til det viktigste: Hva synes dere? 

- joik ftw

Idag hadde jeg glemt å fortelle dere en ting: joik var temaet på skolen idag. Altså, vi skulle joike en joik foran både åttendeklassen og niende. Sykt flaut, men samtidig ganske gøy egentlig. Har en følelse av at jeg er en av de eneste som syns det, haha.

Nå er det akkurat som om helgefeelingen har kommet skikkelig inn over meg. Herregud, denne helga her har jeg virkelig gledet meg til! Ikke fordi det skjer så mye, men bare fordi det er fri. Det er det som er helg, ikke sant? Men jeg kan garantere dere at på fredagen om 2 uker kommer jeg til å være helt i hundre! Sick. 

Men nå skal jeg bruke litt tid på å rydde (!) og nappe brynene mine. Vil ikke se ut som en tarantella, heller.

413880101257177149452
Tarantella med værhår. Der har du meg!

Forresten så fant jeg ut at siden vi bare skulle joike på skolen så ble det ikke et superkreativt antrekk idag alikevel. Det kan også ha noe med at jeg fikk det veldig travelt idag, når jeg hadde et kvarter på å sminke meg, finne klær og spise..

Har dere prøvd joik før? 

- litt å tenke på

tumblrkpqfb7fvw21qzpjxyo1500large

Nå er jeg så sliten at jeg kunne lagt meg for å sove midt på det deilige teppet vårt. Dere må få se det en gang. Ett ord: herlig! Så jeg tror jeg bare sier god natt til dere, jeg. Snakkes i morgen, sjokolade-kake-muffins-godterier! ♥ Tar av.

- outfit 05.11.09

051109
Cardigan fra Gina, t-skjorte fra only, bukse fra rut m.fl, hals fra h&m, og siden sokker fra retro da, zeff <3<3

Åh, for et dårlig outfitbilde. Føler at dere har sett alle klærne mine snart, for jeg bruker jo nesten akkurat det samme hver gang. I morgen skal dere få et skikkelig kreativt antrekk, om jeg husker det da selvfølgelig. Og jeg lover ingenting! Da blir det ikke. Hihi. Gjett hva jeg skal nå? Hint: hva gjør jeg på torsdagskvelder fra 6 til 8? 

- sjiraffpatriarken gleder seg til helg

Seriøst, mageproblemer. Jeg er sulten! Okei, helt feil måte å starte et innlegg på. Vi prøver igjen. Hei! Jeg føler meg som en adoptert sjiraff uten hals og kunne godt ha vært det også. Jeg har lagt merke til at når jeg har på meg halsen min, altså den strikkede, får jeg myye lengre hals og kan da regnes som en babysjiraff. Oink oink, welcome to the zoo!

Idag har jeg planer om å forberede meg grundig til muntligprøven i rle i morgen, så hvis noen av dere vet hva patriarken av Alexandria stod for så må dere bare skrike ut, altså! Kan ikke så at jeg ligger så veldig godt an, akkurat.. Ellers så er det spilling som står på planen, og for å få oppramsingen perfekt så kan jeg jo si at jeg gleder meg til fredag, lørdag og søndag! HELG. 

pb050519
Bedre outfitbilde kommer senere idag!
Verdens beste mamma roper som en syk kråke om at nå er det mat. Tror det er fiskesuppe.. Vil heller på seven eleven og kjøpe meg kaffe for å få en gratis donut! Har dere hatt muntligprøve før, forresten? 

- her er klassen min:

pb050520

Dere har sikkert ingen interesse av å vite navn, så dere får bare dette uimotståelige vakre bildet. Ser dere meg? De som sier nei er blinde, haha. 

- for å få ut litt irritasjon om nettby

bilde 4

Ganske ofte når jeg logger på nettby for å sjekke, så ser jeg at jeg har fått et nytt brev. Brev er jo alltid hyggelig, men haka detter i bordet når jeg ser hvem det er fra og hva de skriver. Det er 15, 16 og 17 år gamle etniske gutter som spør hvordan jeg har det, hva jeg holder på med og hvor jeg kommer fra. Selvfølgelig; det er jo kjempekoselig! MEN, det er alltid et men, hva oppnår dere egentlig med det? Vedder på at de bruker timer på nettby for å sende akkurat samme brev til forskjellige jenter, men folkens: hva oppnår dere? 

Det hele toppet seg jo selvfølgelig når de skriver "vil du være sammen??" Det er litt festlig også, egentlig. 

Får dere sånne brev? 

- alle dagene ble nevnt i èn sang

Tjoheisann! Om dere vil vite detaljer så sitter jeg her svett og ekkel og hører på en sang jeg aldri har hørt før. En eller annen blanding mellom gangster- og "i-love-you-baby" musikk tror jeg. And on tuesday, wednesday, and on thursday and friday and saturday, synger de. Haha. Hvilken dag er det idag, liksom?

Føler at dette ble veldig lite saklig, og for å videreføre "sakligheten" og gjøre dere glade så har jeg greid å holde rommet mitt ryddig siden jeg ryddet det på søndag også. Det er tre dager det! Ny rekord. Ellers så kommer Julie idag, og jeg skal hjelpe henne med å lage sånn polyvore-antrekk. Det som er så gøy er at hun sier po-li-vore. Liksom sånn som man sier det. Mobbmobb.

blbla
Vet ikke om jeg kan kalle det et antrekk, men hånda mi ser ganske rar ut?
Nå skal jeg fortsette å høre på hvilken dag er det idag-sangen og spise litt hjemmelagd eplekake. Hei vent! Jeg liker jo ikke eplekake.. Liker dere det?

- outfit 03.11.09

Nå skal jeg bare poste antrekket mitt for idag, før jeg går til trafikalt grunnkurs! Tenk det; nå er det ikke så veldig lenge til jeg kan kjøre scooter!

031109
Genser fra bikbok, bukse fra only og hårbånd fra h&m.
Hva synes dere?

- gjennomsnittstall er ekle å snakke om

Nå har jeg satt meg godt til rette ved den rosa pulten min, og fant nettopp ut at mobilen var på lydløs. Ikke at det er så interessant å vite, men jeg har alltid mobilen på lydløs og når den for èn gangs skyld ikke er det, så skvetter jeg til himmelen når den ligger ved siden av meg og durer og lager den diling-lyden. Haha, velkommen til den nye maniac-bloggen, liksom!

Ellers idag så fikk jeg et hysterisk latteranfall når jeg og Anna gikk hjem fra skolen. Vi startet å prate om gjennomsnittstall, befolkningsvekst og slike geografiske ting, og det utviklet seg til dette:

Anna: å, æ syns det e så ekkelt å snakk om gjennomsnittstall! 
Ida: Ja, æ veit..
Anna: tenk da, om du snakke om befolkningsvekst. så si dem at hver person i Norge føde i gjennomsnitt 2,1 barn. TENK DA. det blir jo 2 barn og en arm, det!

Se for dere det da! En happy family med mamma, pappa, 2 barn og èn arm:
arm
Se bort i fra at armen ser ut som et tre..
Outfit kommer om litt, dere! Nå er det tidlig middag og geografilekser på den rosa pulten min. Okei, jeg skal slutte å gni det inn at jeg har verdens kuleste pult. Har dere mobilen mest på lydløs eller ikke? 

- et eventyr skrevet fra den rosa pulten

God kveld! Nå har jeg faktisk sittet med lekser helt siden jeg skrev forrige innlegg, og i tillegg til det så fant jeg ut at jeg måtte ha meg en pult. Derfor spurte jeg mamma så pent om hun ikke kunne kjøpe en pult til meg, men hun sa at vi hadde en i garasjen. Så jeg heiv på meg boblejakka og kjempet mot den sterke stormen og når jeg kom inn i garasjen så jeg at pulten var rosa. Derfor, for første gang i ile.blogg.no's historie sitter jeg og blogger med pcen på en rosa pult. Girlyy! 

Ellers så har jeg snakket med ganske mange som også skal på New Moon-premieren blant annet Nina! Gleder meg til å møte deg! 

jkdlsjkl

kdkdkd
Med morgenkåpa rett ved siden av, kunne jo den delen av rommet mitt vært et hvilket som helst slott!
Om et par minutter starter mandagens høydepunkt, nemlig top model! Ha en fin kveld dere! Hahaha. Skulle til å skrive "har dere pult på rommet deres?", men det ble litt feil så da lurer jeg heller på hva pleier dere å se på tv om mandagskveldene? 

- pcen min døde NESTEN

Jeg vet at jeg har vært dårlig på bloggfronten i det siste, men med fullpakka konsert- og halloweenhelg så er det vanskelig å få tid til blogging. Jeg kan jo starte dette seriøse innlegget med å si at jeg våknet faktisk av uværet som var i natt, og det første jeg tenkte på når regnet kom pøsende inn, var at pcen min lå rett under vinduet. 

Ida: å plutselig så våkna æ av at vinduet hadd blest opp å at regnet bare hagla inn, å tenk da: pcen min lå under vinduet!
Gaute: va det første du tenkt på når du så det å få bort pcen din? æ villa lukka igjen vinduet først æ.

SÅ HAR JEG VERDENS BESTE NYHET: dere kan prøve å gjette tre ganger hvem som skal på new moon-premieren fredag 20. november da? Starter på O og slutter på lga. Hihi. 

pa310524
Altså, hvem gjør vel ikke trutmunn når de snakker i telefonen?
Nå er det lekser and stuff. TTYL. Har dere våknet av været før? Det var faktisk første gang det har skjedd med meg. 

- jeg er sliten

God kveld, cupcakes! Herregud, tenk at jeg kaller dere for en mat"rett"! Jeg har ihvertfall bestemt meg for at jeg tar kvelden om nøyaktig 10 minutter, rett og slett fordi den gamle kroppen min ikke gidder mer idag. Om jeg hadde hatt 100 prosent energi igjen, så hadde jeg jo selvfølgelig skrevet et helt innlegg om hvor gøy jeg har hatt det idag, men nå tror jeg bare jeg må si sorry og gå og legge meg.

Nei vent! Robinson er jo i kveld! Seriøst, jeg kom på det akkurat nå. Må slenge meg ned trappa for å se det da, så snakkes vi i morgen på top model-dagen! God natt, dere :)

bilde 420
Ser dere på robinson?

- you make me go leopard

Bortsett fra at øyelokkene mine klistret seg fast til den huden under øyenbrynene mine i går kveld, så hadde jeg det kjempebra. Og jeg hadde jo gått skikkelig inn for at på halloween man se skrekkfilm, men når vi slo den på og jeg fikk høre den fryktelig skumle musikken, surret jeg leopardskjerfet mitt rundt halsen og prøvde så godt jeg kunne å gjemme meg i det. Det eneste jeg fikk med meg var at filmen handlet om trær som stengte mennesker inni dem, og spiste dem opp. Samtidig fikk jeg trent hylemusklene, og jeg og Tone hoppet som to gale barn som vil ha godteri hver gang alle hylte. Okei, end of story.

Det eneste negative var at jeg ikke kunne være vampyr alikevel. Prøvde å ta litt hvit teatermaling i ansiktet for å få den derre Edward Cullen-looken, men endte opp som et spøkelse med svarte ringer under øynene. Og da bestemte jeg meg for å være leopard istedet. 

pa310519
Christine har begynt å kalle meg "jenta med det blå kameraet". Haha.
pa310525
Marie og Renate er prikk like.
pb010532
Nå har jeg igjen gått i avisfella og sagt ja til å gå med den for Mia. Skyt meg. Hva gjorde dere i går kveld?