- dette ønsker jeg meg til jul:

Vanligvis når det begynner å nærme seg jul, er ønskelisten min stappfull og jeg har vanskeligheter med å finne ut hva jeg virkelig vil ha. I år, derimot, ønsker jeg meg nesten ingenting! Jeg føler ikke at jeg trenger noe heller, for jeg har jo alt jeg trenger! 

Når det er sagt, så er det faktisk ett ønske som troner øverst på lista mi, og det er iPhone 4. Aah, drømmen! Ja, pluss noen andre vintersko enn de iiiiskalde joggeskoene jeg har nå da. Er ikke så gøy å ake i snøen med joggesko, skal jeg si dere. 

Hva ønsker dere dere til jul?


- 2 ganger igjen!Det å tenke på at jeg faktisk bare skal gå to ganger til med byavisa er en så utrolig digg følelse! Har tross alt holdt ut i et år, og endelig skal jeg få bruke tirsdagene mine på noe annet enn å spre reklame rundt i nabolaget :-)

Men nå skal resten av tirsdagskvelden min brukes på dusjing, Gossip Girl og 90210. Har stresset i hele dag, så det skal bli utrolig godt å grave seg ned i senga (i et ryddig rom btw!!!!) og se TV-serier til jeg sovner. Håper dere får en like bra kveld som meg! ♥


Hva skal dere i kveld?


- cravings fra topshopTopshop er helt klart en av de butikkene som har mest fint inne nå. Bare se på det over da! Bamselue, korsettopper, uglesmykker og nøytrale jordfarger er jo perfekt også. Og dere har vel fått med dere at Topshop ikke kommer til Norge alikevel? Jeg må si at jeg har litt blandede følelser overfor det. Det som er bra med det, er jo at klærne derifra ikke blir "allemannseie", om dere skjønner hva jeg mener :-)

Men nå må jeg få på meg ullklærne og ha meg ut. Byavisa venter... Kjempeglad for det azzzz<3<3<3

Hva likte dere best på bildet over?


- team rat(tata)

Bare for å fortelle dere hva skoledagen min har gått ut på, så har jeg tilbringt dagen på vitenskapsmuseet med å skrive en artikkel om en anakonda og ta bilder med photobooth. Med andre ord; det er lite som slår det på en mandag!

Hva vi skulle kalle gruppa vår var vel det som var det mest utfordrende, men på grunn av rottehumoren vår, ble det Team Rat(tata). Passende?


Og så en liten test: Kan dere prøve å sende meg en mail gjennom å trykke på den hvite konvolutten ved siden av, under kontakt? Har bare lyst til å sjekke om det faktisk funker :-)


- music is the language everyone can speakHva synes dere om bildene?


- nytt design!


Det mangler litt småendringer her og der, men det får jeg bare ta etter hvert. Er ikke noe som dere kommer til å merke uansett :-) Si gjerne ifra hvis det er noe som ikke funker som det skal, så blir det fikset! Fra Byggmester Bob, hehe. Neida.

Hva synes dere?


- i heart itGod morgen! Å starte dagen med litt titting på weheartit.com er vel ikke akkurat feil. Får så utrolig lyst til å hente kameraet mitt og gå ut i snøen å ta bilder når jeg ser alle de fine bildene som ligger ute. Kanskje det er det jeg skal gjøre idag?

Forresten, ikke glem å ønske pappaene deres gratulerer med farsdagen idag :-) Jeg har til og med lagd et ganske fint kort til pappaen min idag, som jeg har tenkt å gi i kveld. Er alltid koselig å få noe som er hjemmelaget!

Pleier dere å gi noe på farsdagen?


- hello world, hope you listen
Hei dere! Nå har jeg på en måte hatt litt "bloggavvenning" med meg selv, og blogg.no er faktisk ikke på mine mest besøkte sider lenger. Vil egentlig bare si at jeg kommer til å bruke bloggen min på andre ting enn å skrive hva jeg gjør om dagene fremover. Bildedryss, musikk, videoer osv er hva dere kommer til å finne her for det meste. 

MEN! Om et halvår venter store USA på meg, og da kommer jeg til å skrive hverdagslige ting her igjen. Håper ikke jeg går i glemmeboksen for dere frem til da, ihvertfall :-) Og så trenger jeg et helt nytt design... Noen som melder seg frivillig?