- BOA BOA BOA

idag 024idagjhjhj
Hei! Nå er jeg hjemme fra skøytebanen med søskenbarnet mitt. Kjempekoselig! Det ble utrolig mye latter og tull, så jeg er kjempesliten, men skal ikke syte om det i bloggen min.
Kalkunen var amazing, og akkurat når vi kom hjem fra skøytebaneoppholdet vårt, hadde mamma fylt på flere skumnisser! Me løøøv.
Rakettene lyser opp himmelen i all verdens farger, og Oskar ligger på skriveren. Nyttårsstemning!

- NYTTÅRSANTREKK

idag 032idag 021
Kjole fra H&M, strømpis fra H&M, boa fra BR leker.
Dårlig ansiktsdag idag, derfor blir det ikke noe ansikts-show-off for dere :-)
Nå venter kalkunen på meg, håper dere får en kjempefin kveld!

- IDA'S NYTTÅRSFORSETTER

nyttr

- 2008

Den siste dagen av 2008 er snart ferdig. Folk har begynt å sende opp raketter, og Oskar hiver seg oppå skriveren under pulten min, for der kan han ikke bli tatt av de. Haha, jeg ler når jeg ser han. Stakkars.

Året 2008 har vært et kjempebra år for meg. Jeg føler at jeg har vokst masse, blitt mer selvstendig og har mer peiling på ting. Jeg har fått meg mange nye venner, og håper å beholde dem i 2009 også.


n5320506719810531400
Sommeren var vi i Østersund, med korpset, og herregud; jeg vil tilbake.
syden 082syden 086
Kreta. Jeg trenger vel egentlig ikke å si så mye mer enn Kreta.
bursdag mia og mamma 004
Jeg var med Marthe til Storlien. KEX <3

Det er så mye, mye, mye, mye mer som har skjedd i 2008 også, men jeg tar med bare det som skjedde om sommeren. Hvis ikke hadde innlegget blitt alt for langt. Høhø.


- NYTTÅRSAFTEN

Hei søtinger! For det første vil jeg bare si at jeg er kjempelei meg for at jeg har vært en så dårlig blogger i det siste. Men alt har vært travelt, og jeg har ikke sovet hjemme på to netter nå.

Idag stod jeg opp klokken 11, hjemme til tanta mi. Eller rettere sagt; vi våknet av at Petter kom inn på rommet vårt og ropte "d e mårran nooooo" 50 ganger på rad. Så ville han ikke gå ut før vi også hadde gått ut. Fin start på dagen? Jada.

Så nå får dere bare kose dere resten av kvelden, det skal jeg! :-)
Blogges masse i morgen.


- FILM OG NATT'A

Hei! Nå har jeg sett 27 dresses, igjen. En kjempesær film, men allikevel litt morsom. Fingrene mine er klissete på grunn av brente mandler, og jeg er sikker på at jeg har spist 500 stk.
Nå sitter jeg bare og er kjempe-super-bombe-glad for at håret mitt vil legge seg sånn jeg vil, for jeg har nemlig funnet ut en ny måte for å få det til.

Hvis du har tykt, krøllete hår, kan jo dette også være noe for deg:
Rett etter at du har dusjet håret tar du håret opp i en turban. Den bør være i så lenge som mulig. Jeg satt i sofaen med turban i 2 timer (men det var vel egentlig fordi jeg glemte det). Når du har tatt den ut, så drar du litt i håret og grer det med fingrene helt til det nesten er tørt. Så bare venter du, og håret ditt blir perfekt!

I morgen før jeg drar til søskenbarnet mitt kommer det en anbefaling av rensekrem for ansiktet. Nå holdt jeg på å skrive hvor fantastisk den er, men dere får vente med å høre det til i morgen. Nå skal jeg legge meg, nemlig.
Nattaklem til alle mine fantastiske blogglesere! bare dere kunne skrevet litt flere kommentarer ...
dxe3
Haha, se hva jeg fant! Så sykt søt katten min er når den er speilet på sol.no :-)

- 19:04

Jeg er utrolig takknemlig for at så mange som 25 stk har meldt seg på konkurransen min! Første konkurransen jeg hadde var det 5 eller noe sånt som meldte seg på, den neste var det 13 og nå er det 24! I'm proud of you.

Men jeg sa jo at jeg skulle velge en vinner idag, og det skal jeg. Alt du måtte gjøre for å ha en sjanse var å skrive en kommentar, så denne gangen bare satte jeg fingeren på skjermen og bladde opp og ned.
Og vinneren ble: Vilde!
Vilde, du har vunnet: 2 neglelakker fra H&M, 1 ansiktsmaske, et par øredobber, et nydelig smykke (som jeg også har btw) og en glitterspray!
Så send meg adressen din til ida--e@hotmail.com, og du får premiene etter jul en gang :-)

Ny konkurranse kommer til nyttår, så stay tuned!

- SYK & VESKERRRRRRRR

God morgen allihopa! Feberen har tatt over idag, å jeg tenker ikke klart pga. svimmelheten, men vi får håpe det går over i løpet av dagen.

Jeg er altså syk. Å være syk i juleferien suger, hvertfall når det er bare 8 dager eller noe sånt igjen til skolestart.
Men i og med at jeg skal til søskenbarnet mitt å ligge over i morgen til tirsdag, så tror jeg kanskje at jeg kårer vinneren på konkurransen idag! Good for you, people :-) Mine yndlingsvesker på polyvore for tiden:
bags
Noen vesker du likte?
Det neste som skjer på Ida's plan for idag er One Tree Hill. Er kommet til episode 5, så det skal jeg kose meg med.
Ha en nydelig søndag alle sammen! Bloggast


- SEABLUE

Hei søtinger! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra City Syd med søskenbarnet mitt. Jeg er ikke helt frisk så dette blir det siste innlegget for ikveld.

På City Syd kjøpte jeg meg en kjempefin, sjøblå genser fra bikbok. Jeg er utrolig kresen på klær, så jeg er glad jeg fant meg noe i det hele tatt. Ett av mine nyttårsforsett er at jeg skal være flinkere til å kjøpe meg klær. Høhø, pussig for en jente, men det er seriøst; jeg synes det er vanskelig å kjøpe seg klær!
Nå skal jeg legge meg i senga å se på energikampen.
Kisses

- Dagens kledning

Er utrolig lite kreativ for tiden, så derfor blir det samme klærne om og om igjen. Salget er i gang, og jeg har gavekort på 350 kroner på bikbok, så det blir nok noe nytt etter hvert :-) Jeg har kjærlighet i munnen, btw.
idag 021
Bukse fra bikbok, genser fra bikbok, smykke fra H&M og øredobber (som dere ikke ser) fra indiska.

- MORGENKÅPE & KJEMPEGLAD

Det er iskaldt i kjelleren, men jeg er varm uansett. Jeg er varm av to grunner; den første er fordi jeg har på meg en rosa morgenkåpe med hjerter på. Rart hvis man ikke blir varm av det, liksom? Den andre grunnen er fordi jeg logga på pcen og der var det sånn 20 kommentarer! Pluss at nå har bloggen min rundet 5000 besøkende! Så dere kan godt si at jeg er ganske varm nå. Eller hot da. Høhø, alltid hot.

Idag er det lenge siden det har vært outfitpost, så det kommer i løpet av dagen.
idag 017
Nissemor og nissefar er hotte de også. De ser veldig varme ut ihvertfall.

- ACCESSORIES

accessories1
Fant utrolig mye fint, så jeg fikk faktisk ikke plass til alt i en fil! Men mer kommer i morgen!
Jeg vil bare si at min favoritt er hatten og den isblå veska i silke. Den er nydelig!

- SHOES

shoes
Jeg har prøvd å få med litt klær osv. i blogginnleggene mine idag. Vil dere at jeg skal fortsette med det eller ikke? Herlige sko, huh?

- 27 DRESSES?

27dresses
Noen av mine favorittkjoler på polyvore for tiden. Elsker forresten kjoler med champagnefarge!
De fleste av disse kjolene er fra net a porter. Jeg sitter å drømmer meg bort til den dagen jeg får meg visa-kort. Da blir det kjoleshopping!

Fant du en favoritt?

- RIBBE ELLER PINNEKJØTT?

pinnekjott225bribbe
Jeg har sett at mange har diskusjoner på bloggen sin om hva man helst spiser på julaften; ribbe eller pinnekjøtt. Jeg må bare si en ting: jeg liker ikke verken det ene eller det andre og spiser derfor medisterkaker og poteter på julaften.
Jeg husker da jeg sluttet å spise ribbe. Høhø, det var når jeg var 5 år eller noe sånt. Og jeg spiste ikke ribbe fordi jeg trodde at det var en fugl! Så syntes jeg så synd på dem, at jeg ikke kunne spise ribbe. Høhø.
Men nå er jeg så vant til medisterkaker, og jeg synes ikke ribbe ser så godt ut, så derfor greier jeg meg fint uten det på julaften :-)

1.Ribbe eller pinnekjøtt?

- I DONT WANNA BE ANYONE ELSE

Er ikke i bloggmodus idag, så derfor blir det ikke mange innlegg heller.
Det som skjer nå er at  jeg ligger sånn halvveis i sofaen og ser på One Tree Hill sesong 1. Jeg fikk nemlig hele sesongen av tanten min i julegave! Kl. 4 kommer hun på middag, så jeg har tenkt å se en episode til før jeg finner på noe annet.

Håper alle har en kjempefin fredag!
Sorry for at det ikke blir noe outfitbilde idag. Det er fordi jeg ser ut som en uteligger både på håret, og i sminken.


- GOD MORGEN!

Etter mye om og men, har jeg endelig fått til slik at alle (?) ser overskriftene mine. Så nå blir det ikke noe mere mas om det i fremtiden!

Her sitter jeg og gjesper, med musikk på ørene. Jeg har funnet ut at det også går an å se film på iPoden min, så i går hadde jeg filmkveld med meg selv på en 2-tommers skjerm. Wehu!
Det er veldig hyggelig at så mange skriver kommentarer med god jul, og istede for å si god jul til hver enkelt, så sier jeg det til alle: til alle de beste bloggleserne i hele verden: GOD JUL!
idag 016
Så hvis dere har noen filmtips til meg, så skrik ut! Er åpen for alt.

- LAYOUTPROBLEMER

Ser bloggen min sånn ut?:
1
Eller sånn?:
2
Edit: er det bedre nå?

- 1. JULEDAGS ANTREKK

Åherregud, se bort ifra uttrykket mitt på det andre bildet. Haha!
idag 007idag 009
Bukse (ny) fra bikbok, topp fra bikbok (julegave fra Ingrid), tunika fra H&M, smykke fra H&M (julegave fra Renate)

- JULESANGER PÅ TV'EN

Hei julenisser! (høhø)
Nå sitter jeg fredelig og stille og hører på julesanger på tv'en. Det var kjempekoselig å være med familien min i går, og jeg fikk masse fine julegaver + iPod. Turkis iPod!
Idag kl. 2 kommer resten av familien min på julelunch, så det blir ikke mye til blogging idag. Men outfitpost blir det!

Noen som har noen bra band som jeg kan laste ned?
Loveyou

- TAYLOR MOMSEN

Hej allihopa!
Idag er det julaften, og jeg håper dere får det kjempefint! Spis til dere sprekker (høhø), neida.
Det jeg egentlig skulle si, var: visste dere at Taylor Momsen i Gossip Girl er 93'er?
Jeg for min del fikk sjokk da jeg så det. Hun ser ut som en 18-åring eller noe sånt!
tt
Synes du hun ser ut som en 93'er?

- JOYEAUX NOËL

Dagens franske setning: Joyeaux Noël som betyr god jul.
Siden det er julaften i morgen, tror jeg ikke at det blir så mye blogging, men det skjønner dere vel?
Jeg håper virkelig at alle dere som leser bloggen min får en kjempekoselig jul, og har det gøy med familie og venner. Det skal ihvertfall jeg!
Og en ting til: ikke bli sur på meg for at jeg ikke blogger så mye i morgen. Er jeg unskyldt?
idag 018
Det er ikke min finger på bildet :-) det er Renate's herlige pølsefinger! Høhø.

- KONKURRANSE

Regler: EDIT: Skriv en kommentar. Det må da folk ha tid til i julestria?

Premie: Premien denne gangen er småting fra H&M, eller ikke småting da, men masse kosmetikk osv fra H&M :-)

Håper så mange som mulig vil være med på konkurransen, og jeg velger enn vinner tirsdag 30. desember, det vil si at dere har en uke på dere! Lykke til!

- NISSESPILLING & KONKURRANSETIPS

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra nissespillinga. Grøten er kokt, og er jeg heldig så finner jeg mandelen, ønsk meg lykke til!

Et bilde sier mer enn 1000 ord så her er 4 bilder og det blir det samme som, ehm, 4000 ord!  idag 015
idag 009idag 007
idag 022
Ellers så blir det en konkurranse idag, men jeg vet ikke hvilken konkurranse..
Hvis du har et konkurransetips, kom med det!

- ET KVARTER PÅ MEG

God morgen, morgenfugler!
Siden det er lille julaften idag, så skal korpset mitt spille julesanger på Siemens. Det ser nokså tåpelig ut med 15 stykker (ikke hele korpset) som står og spiller i nissedrakt.
Jeg tar med kameraet, så det blir bilder!
Forresten: idag når jeg logga på bloggen min, var det mange hyggelige kommentarer! Jeg blir skikkelig glad for hver og en kommentar, og med hånden på hjertet kan jeg si at jeg leser alle kommentarene.
Til Kari: jeg har laget en HTMLhjelp litt lengre nede her :-)
Ellers så har jeg laget en liten julegave til en av bestevenninnene mine, Renate, på www.scrapblog.com. Kjempesmart hvis du har lyst til å lage et spesielt kort til noen du er glad i!
tilrenate
Så kommer det en konkurranse senere idag! Følg med.

- MIN DAG SOM BLOGGER

Hei! Dette blir nok det siste innlegget for i kveld. Er stuptrøtt, og kan ikke vente med å få lagt meg og sove!
Men idag er jeg kjempefornøyd med bloggingen min! Kom på 7. plass på mest aktive lista, og har skrevet mange kommentarer. Det er da hyggelig? Høhø, nå hørtes jeg ut som bestemor.

Har selvfølgelig også fått gjort noe annet enn å sitte på dataen også. Jeg har nemlig vasket kjelleren og ryddet opp i virrvarret av ledninger som var bak PCen. I morgen er det lille julaften, og treet skal pyntes. Jeg gleder meg enormt!

Nå skal jeg bare lage meg en kopp kakao, og sette meg i sofaen. Jeg og Tyra Banks har en avtale kl. halv 9 :-)
xoxo, from Ida. Ida Bond.
okok

- GAMMELT BLIR SOM NYTT

ggggg
Leita gjennom PCen min etter noen gamle bilder, og fant dette antrekket som jeg hadde laget på polyvore for lenge siden. Det var jo egentlig ganske fint?

- JAK & JIL BLOG

JAK&JIL bør sjekkes ut. Jeg blir skikkelig inspirert, får lyst på nye sko og vil bli en skikkelig moteblogger.
 evelinaysl4
gsaglio2
scernek1
hmustaparta1
Hanneli Mustaparta er fra Norge. Wehu!
mkerner1


- SMART, MAMMA

Jeg ventet på at det skulle skje. Og selvfølgelig skulle det skje idag! Så nå sitter jeg her, og har ingenting å høre på. Noen av bloggene jeg leser har lagt ut videoblogg, men hei! jeg kan jo ikke høre noe!
Mamma har ødelagt høytalerne mine :((

- TYPISK & ET STK OUTFIT

Når det er bare to dager til jul, og ikke noe stress med noe som helst, finner jeg ut at jeg har jo en bokrapport som skal være ferdig til over jul! Og bokrapporten skal til og med være på engelsk!
Siden jeg ikke har lest boken engang, så har snille Anna skrevet et utdrag på norsk til meg, så alt jeg må gjøre er å skrive det over til engelsk.
Men seriøst: skal ikke juleferien være fri for lekser?
blackred
Me wants.

- MIN MENING OM GRATISSIDER+DAGENS LILLE FRANSKE

Hei igjen! Nå er klokken ett og jeg sitter her og børster håret. Brillene fra pointshop er bestilt, og jeg er glad for at det bare er to dager igjen til julaften!

Det jeg egentlig skulle fortelle dere var at jeg er lut lei av maset om gratisklader, gratisklaer, gratismode, pointshop osv.
Jeg får mailer, kommentarer og brev på nettby der det står: meld deg inn via linken min! Det er helt gratis og du får gaver tilsendt!
Hva er det med folk? Når man sitter og sender reklame til alle folkene man kjenner om at man må melde seg inn, er det ganske tydelig at man bruker dem?
Håper at ikke flere fortsetter å sende meg linkene sine, for som sagt: jeg er lut lei!

Så sa jeg jo for litt siden at jeg skulle begynne med dagens franske setning. Dette er ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag, men av og til.
Dagens lille franske er: je t'aime. Gjett hva det betyr på norsk?

- IDA TIPSER: SURF THE CHANNEL

Mia lurte på hva surf the channel var for noe, så derfor skal jeg forklare litt.

surfthechannel kan du se filmer, tv-espisoder osv på nettet når du vil. Jeg vet ihvertfall at alle Gossip Girl sesongene er der, og alle One Tree Hill sesongene er der. Til og med episoder som bare er sendt i USA er lagt ut. Ingenting er tekstet, så hvis du ikke forstår engelsk, er ikke dette noe for deg. Det som er bra er at du kan søke etter filmene du vil se i søkefeltet:
1
Det er veldig mye reklame på siden, men det er det bare å krysse ut.
Hvis du ikke vet hva du skal søke på kan du gå på "channels" og trykke f. eks "movies". Da kommer du til filmene.

Håper dette hjalp, Mia! :-) og har dere spørsmål, er det bare å spørre.

- TODAY

Hei søtinger! Dette er hva dagen min består av; lesing av blader.
idag 008idag 007
Det har nemlig vært så mye i det siste at jeg har ikke fått tid til å lese noe (bortsett fra skolebøker, så klart).
Isen har lagt seg i Trondheim, så nå kan man jo faktisk gå på skøyter i hagen hvis man vil det.
Jeg tror forresten også at jeg skal begynne å se Gossip Girl idag. Jeg føler at jeg er den eneste i hele byen som ikke følger med. Høhø.
1. Hvordan er været der du bor?
2. Vet du om det er superonsdag på julaften?

- DIVERSE ANTREKK

untitled 2untitled 4
untitled 54
Hvis jeg kunne gådd kledd slik en dag, hadde jeg vært i himmelen.

- HERLIG, IDA. HERLIG

dscn5388dscn5384
Jakke fra bikbok, topper fra GT, bukse fra bikbok, armbånd laget selv, perleøredobber


- MUSIKK


Amiel - lovesong
 
Britney Spears - Circus

Colbie Caillat - Realize

Coldplay - Trouble

Ida Corr - Let me think about it

Nye sanger til iPoden, kanskje?

- DEFAULT

idag 028idag 026
I følge meg begynner ikke juleferien før i morgen, for nå er det jo bare helg. Men uansett så føler jeg at jeg har sover bort halve ferien, jeg har pyntet med julepynt i halve ferien og jeg har slappet av halve ferien.
Hm, hvor ble det av alle planene jeg hadde?

- JULESTRESS

Nå har jeg laget 15 julegaver til venner og familie, og det tok tid! Jeg kan ikke si hva jeg laget før etter julaften, men jeg kan si er at hver og en av tingene er helt unik. Ingen i hele verden har akkurat samme.
Det er derfor jeg har vært dårlig på bloggfronten også. Det har vært så mye stress med julegaver og alt.
Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og kose meg med en film eller to.
Hva skal du i kveld?

- JULEMORGEN

Nå er det julemorgen, alle barn må stå opp å gjøre seg klar. En deilig julemorgen, nå er det jul, og jul er det beste vi har!
Andre enn meg som savner Nissa og Elisabeth i Julemorgen?

Det er dette som er julestemning da!

Planer for dagen er å dra på besøk til søskenbarnene mine. Jeg gleder meg for det er lenge siden jeg har sett dem!
Koz og klemZ liZZZZm .... <3<3<3<3<3

- JEG HAR FÅTT MEG KJÆRESTE!

123
Den ene heter  Ben og den andre heter Jerry. Gratulasjoner, takk!

- GOD LATTER? HERE YOU ARE

3 av de vanligste guttene i klassen min: Gaute, Alexander og Sigurd!
n10654931932501394498n10654931932501427319
n10654931932501405442
Jeg ler ihvertfall!

- MA VÊTEMENTS

Overskriften er "mine klær" på fransk! Dagens franske setning. Høhø, det må jeg begynne med, tror jeg!
idag 018idag 019
Tunika fra H&M, skjerf fra bestemor, strømpis fra pierre robert.
Men nå durer i gode og onde dager på skjermen. Kjapp deg å skru på tv3!

- WEBCAMSPAM

172211172359
Nå er min herlige juleferie i gang!
Hva ønsker du deg til jul?

- VINNER(E) AV KONKURRANSEN

Hei babe! Har nettopp kommet hjem fra skolen og nå er det juleferie! Jeg hadde en konkurranse for en uke siden, og det er mange bra forslag, men greia er at det er to stykker som har utmerket seg, og jeg klarer ikke å velge en av dem. Derfor vinner begge et gavekort på 100 kroner hver på H&M. Håper dette er greit!

Den ene som vant, vant på grunn av kreativiteten. Jeg har aldri sett noe lignende og jeg synes det var kjempemorsomt! Så den som vant først var Stine! Dette skrev hun:
             Hello!                    Jeg elsker
        Bloggen din!        Aller mest fordi
    den er annerledes og mye mer interes-
   sant enn alle de såkalte motebloggene.
     Du blogger bra, innleggene dine er
      varierte og alltid like interessante.
       I tillegg liker jeg skikkelig godt
            Den ryddige layouten din.
              Bloggen din er dagens
                    HØYDEPUNKT!
                           Hilsen
                              S

Stine har ikke blogg, så send meg adressen din på mail!
Den neste som vant var ei jente som virker utrolig hyggelig! Jeg har skikkelig lyst til å bli kjent med hun! Hun skrev kommentaren sånn at det ikke virka som om det var smisking, men at hun mente det. Og når hun skrev at hun ble inspirert av meg, da fant jeg ut at hun skulle vinne. For det er hva jeg vil; inspirere andre.

Her er hva hun skrev:

IDAAA, jeg aner ikke hvordan komenar jeg skal skrive. men jeg gjør som de andre over her, å skriver om bloggen din! here we go.
DU HAR DET RÅESTE DESIGNET, SOM JEG HELT KLART INSPIRERES AV. DU SKRIVER PÅ SÅ UTROLIG BRA MÅTE, AT MAN SKULLE TRO DU VAR 17. ok, av med caps lock. Du har rett og slett bare en super blogg, som er unik og rett og slett skulle logget over både idawulff og maddi! (rett og slett.. høhø)
ida aka ile, you rock! :)

Vinneren av gavekort nummer 2 ble Annais! Send meg adressen din på mail :-)

Gratulerer til vinnerne! Og til dere andre, det var utrolig jevnt! Om litt skal jeg ha enda en konkurranse, så følg med!
Stine og Anna: siden det er så mye stress med julepost osv, får dere ikke gavekortene får etter jul. Håper det går greit.


- HVORDAN FÅ EN BEDRE BLOGG?

Camilla spurte meg på skolen idag om jeg hadde noen tips til hvordan man kan få en bedre blogg som flere vil lese. Her er noen av mine tips:

1. Prøv å ha med bilder i hvert innlegg. Jeg er ihvertfall sånn at når jeg prøver å finne nye blogger å lese scroller jeg nedover bare for å se på bildene. Så ser jeg på teksten.
2. La bildet/bildene være i sammenheng med det du skriver. Ikke legg ved et bilde av et juletre hvis du skriver om skoledagen din liksom.
3. Tenk på hva du synes det er interessant å lese om. Jeg synes at det er gørrkjedelig å lese om folk sine lekser, så derfor prøver jeg å ikke skrive så mye om det.
4. Masse skrivefeil trekker ned helhetsuttrykket på bloggen din. Lær deg å skrive bokmål når du først skal skrive bokmål.
5. Ha et fint design på bloggen. La folk lage headere til deg eller lag de selv. Headeren blir finest hvis du bruker tid på den.
6. Hvis du tenker "å nei, idag har jeg ingenting å blogge om", så ikke blogg noe den dagen. Det gjør at blogginnleggene dine blir kjedelige å lese for du er ikke engasjert, og så blir det bare korte, meningsløse innlegg.
7. Jeg har en bok jeg skriver ned ting jeg skal blogge om f. eks når jeg er på skolen. Da detter det en bloggidè ned i hodet mitt og hvis jeg ikke hadde hatt boka mi og skrevet den ned, så hadde jeg glemt idèen når jeg hadde kommer hjem.
8. Masse smileys i teksten ser bare rotete ut. Ha i gjennomsnitt en smiley per innlegg, og ikke 100.

Men viktigst: Skriv om det som du synes er interessant. Bloggen din er din plass for tanker og meninger, så hvorfor skrive om andres tanker og meninger?

Håper tipsene hjelper!


- NO HEADLINE

Meld deg på konkurransen min her.

ida 007
Min eneste julepynt på rommet.
Nyhet om konkurransen min: jeg har utmerket meg en favoritt, og hvis dere ikke vil ha et gavekort på H&M på 200 kroner er det greit for meg altså. Jeg kan godt ta det selv. Så kom igjen å skriv comments! :-D

Nå sitter jeg her med rosa negler og bare venter på at de skal tørke. Så skal jeg bare slappe av med pepperkaker resten av kvelden, kanskje jeg går ut en tur også.
Har forresten laget julegave til spillelæreren min også. En t-skjorte. Sorry, men jeg glemte å ta bilde av den før jeg pakket den inn. Damn.

2 dager til juleferie folkens! Nyt de siste dagene på skolen. Høhø.

- EMMA

idaogemma
idaogemma2
Jeg savner virkelig da vi danset sammen, da vi ringte hverandre bare for å si "æ e gla i dæ", da vi kranglet som verst, da vi kledde oss ut, da vi filmet gamle damer på teselskap, da vi akte ned sunnlandbakken, da vi lekte hester i tresko, da vi bare kunne gå et par meter for å være sammen, da vi lå over til hverandre, da vi hadde show for nabolaget, da vi hjalp til på dugnader.
Jeg savner virkelig å være sammen med deg, Emma. Jeg skal gjøre så godt jeg kan for at vi kan få det sånn igjen.

- ANTREKK

idag 012idag 007
Genser fra bikbok, bukse fra bikbok, pink nailpolish fra H&M

Idag har vært min dårligste bloggdag på lenge. Jeg har hatt masse å gjøre, dvs. avslutning på spillinga, laging av gaver og innpakning av gaver. Så nå er det relax - take it easy resten av kvelden.

Forresten så tok jeg en test som het "hvem ligner du mest på i One Tree Hill?" Jeg ble Haley. Se hva det stod: Du er Ekstremt søt og veldig Snill. Du har et ENORMT stort hjerte og du bryr deg om andre. Det er veldig mange som er glad i deg og du har mange venner. Du kommer til og oppnå hva som helst i framtiden bare du har tro på deg selv.

Og dere må bare fortsette å melde dere på konkurransen min her.
Kisses.


- Kjapt, sa du?

Dette innlegget er veldig kjapt, bare for å si at jeg fikk en femmer på franskprøven! Trodde jeg skulle få 3, fordi det var den vanskeligste prøven vi har hatt!
Så nå skal jeg på avslutning på spillinga, så blir det outfit når jeg kommer hjem!
Kisses

- Inspirasjonskilde

Meld deg på konkurransen min her.

Dette innlegget tenkte jeg at jeg skulle spare til i morgen, men siden jeg ikke greier å dy meg, så poster jeg det idag likevel. Good for you!
Jeg ryddet opp i skapet mitt igjen, for femte gang siden sommerferien tror jeg, og fant ut at fargene som går igjen er svart, hvit og grå. Da begynte jeg å tenke over litt; hva er det egentlig som inspirerer meg til å gå med disse fargene? Selvfølgelig har jeg masse annet i skapet mitt også, men det er helt klart disse fargene som dominerer.
Så så jeg gjennom noen blogger jeg leser og fant ut hvem jeg inspireres fra. Nemlig Lena. Her er noen bilder, så dere skjønner hva jeg snakker om.
eleele2
ele3ele4
Hvem blir du inpirert av?

- Sånn ser vi jeg ut idag

idag 001idag 004
Skjerf fra bestemor, tunika fra risøe, strømpis fra H&M

- Finn minst 5 feil

Nå har ejg lest gjennomm noen av konkurransebidragene deres, og det er mange som skiller seg ut! Her skal det bli vanskelig å velge en vinner... Mos sagt; dne avsluttes på fredagen, så det er fortsatt lov å melde seg på! Det kan du gjøre her.

Hva har du i posennnnnnn?

Fant du feilene?
Outfitpost kommer!

- Ida's puggetips

Bli med på konkurransen min her.

Siden Anna har ordnet sine puggetips, skal jeg vise dere mine :-)

1. Hvis du skal lese, sett deg i senga med sjokolade ved siden av deg. For hver femte side du leser og skriver et sammendrag til, tar du en sjokoladebit.
2. Ta deg pauser! Gå ut og hopp rundt huset, hvis ikke blir du lei og får ikke med deg noe av det du leser.
3. Hør på rolige sanger, og sett ut lys.
4. Ikke begynn å tenk på sommerferien, jula, hva du skal neste helg osv. Da ødelegger du "puggemodusen" din.
5. Begynn å øv til prøvene leng før de skal være. Da kan du lese litt og litt hver dag og ikke alt siste kvelden før prøven.
6. Pugg mest på kvelder en time før f.eks top model eller et annet tvprogram du gleder deg til. Da har du noe å se fram til.
7. Ikke tenk at stoffet er kjedelig. Prøv å interesser deg for det, da blir øvingen mye lettere også.
8. Skriv notater underveis. Stikkord eller fulle setninger. Da får du skrevet ned det viktigste samtidig som du lærer det.

- KONKURRANSE; write a comment

Regler: Skriv en kommentar på dette innlegget :-) Kreativt gir pluss i boken!

Premie: Premien denne gang er også gavekort på H&M til 200 kr, men denne gangen får vinneren gavekortet etter jul, etter som det er så travelt med julepost osv.

Vinnere: Stine og Annais


- Söööndag

Dagen min i bilder:
idag 010
Synes det ble litt fint, jeg.
idag 013idag 022
Juleskum er 2008's must have // no-blitz causes bad eyes
idag 016idag 017
Skal vi spille basket, kanskje? // heldig av meg må jeg si.

Jeg og Renate gikk i en time og spurte om folk villa kjøpe julenek, og nå er alle 20 julenekene solgt! På to dager! Så nå blir det ikke noe mer mas om julenek på en stund. (Les: aldri)
Til dere som lurte på hva pengene går til; de går til klasseturen til klassen min. Så no blir det myttji pæng, ja!

- Endelig ..

Endelig er det noen som har fått til noe av det jeg prøvde å forklare i går. Se her. Levende bevis på at det faktisk funka! Ellers så var jeg på sjuende plass på mest aktiv-lista i går. Takk for hjelpen :-)
sjuende

- Outfit

idag 006idag 007
Jakke fra Oasis, t-skjorte fra Only, bukse fra Vero moda, hodebånd laget selv

Jeg skjønner at det ble veldig mye oppstyr rundt innlegget i går. Folk har lagt meg til på MSN og jeg har ikke godtatt, men dere må skjønne at jeg ikke sitter på MSN hele dagen? Og det med standardoppsettet på blogg.no: jeg har nå funnet ut at det ikke lenger er noe som heter det. Derfor må dere bare prøve så godt dere kan å lime inn kodene under det oppsettet dere har nå.

Og værsåsnill, ikke bli sur på meg for at jeg ikke er på msn. Når jeg logga på nå, var det bare ei som hadde lagt meg til, så kanskje dere andre hadde skrevet feil adresse? En gang til: legg til ida--e@hotmail.com og en kommentar i dette innlegget at du har lagt meg til, så sender jeg dere mail, med malen min i løpet av dagen.
Håper jeg fikk ordnet opp i det, og kjempemye takk til dere som synes bloggen min er fin! Det varmer :-)

Nå skal jeg ut å selge julenek, så vi blogges senere!


- EDIT!

Det ser ut til at det ikke lengre er noe som heter det gamle standardoppsettet, så hvis du vil kan jeg godt sende deg malen på bloggen min til deg, så setter du bare inn egne headerkoder osv :-)

For de som lurer, så er jeg ikke på msn 24/7! Så ikke bli sur om jeg ikke legger dere til på msn med en gang.

Legg til: ida--e@hotmail.com

- Designhjelp

Jeg får en del spørsmål om design og layout, så nå skal dere få noen tips, som kanskje kan hjelpe dere med HTML-kodene :-) Hvis du vil ha en unik, kul, tøff, foxy, herlig, søt, røff blogg så må du laste opp det gamle standardoppsettet. EDIT: Jeg fant nettopp ut at det er ingenting som heter det gamle standardoppsettet lenger. Så hvis du vil ha min mal og bare legge inn dine egne koder, så kan du legge meg til på msn: ida--e@hotmail.com

Fjerne den rødprikkete linja:
Trykk CTRL+F og søk opp og fjern #950C22.

Midtstille bloggen:
For at du skal kunne midtstille bloggen, må du laste opp det gamle standaroppsettet.
Da må du skrive center under der det står #header i designoppsettet ditt. Sånn ser min kode ut:

#header {
background: url(http://i38.tinypic.com/suya2o.png) no-repeat
center;
header-position: center;
padding-left: 0px;
padding-bottom:0px;
padding-top:px;
margin: 0px 0px 0px;
height: 400px;
border: 2px solid #000000;
}

Ramme rundt bloggen:
For å få en ramme rundt bloggen sånn som jeg har nå, lim inn koden under, under plassen du vil ha rammen.
border: 10px solid #000000;
Det beste er å prøve seg frem med hvor du vil ha rammen. Som du ser har jeg rundt hele bloggen. Da har jeg rammen under andre "avsnitt" av #body.

Bakgrunnsbilde:
For å få bakgrunnsbilde på bloggen må du laste opp bildet ditt i tinypic eller noe, kopiere URLkoden og lime den inn i koden som ser sånn ut:
background-image: url("HER SKAL URLEN VÆRE");
Denne koden kan du lime inn hvor som helst hvor du vil ha bakgrunnsbilde.

Farge bak overskriftene:
Hvis du vil ha det, sånn som jeg har nå, skriv det inn under ENTRY HEADERS. Koden min ser slik ut:
/** Entry headers **/
h3 {
font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif;
LINE-HEIGHT: 15pt;
font-size: .7px;
font-weight: normal;
background-color: #ffffff;
color: #FF80C0;
margin: 0px 0px 10px 0px;
}

Så hvis det er noe mer, er det bare å spørre!


- Je t'aime

Nå har dere lært dere litt fransk. Je t'aime betyr jeg elsker deg.
Jeg greide akkurat å snuble opp trappa. Mamma holdt på å dø av latter. Høhø, for et underholdningsmenneske jeg er.
Når jeg endelig fikk kommet meg på dataen etter 2 svære tacolefser og en sjokolade er jeg for det første kjempekvalm, men også kjempeglad! Gjett hvorfor? Når jeg logga på var det 11 nye kommentarer! Så gjett hvem som blir insiprert til å blogge mer? Meg selvfølgelig.

I morgen blir det dagens outfit og diverse andre bilder. Jeg skal også selge de siste 4 julenekene mine, og se finalen i robinson!

1. Skal du se finalen i robinson?
2. Hvem heier du på?

- Min kommende uke

Vi tar en Alexander Krag og begynner med "min kommende uke".
PS: Alexander, du trenger ikke å kommentere mange kommentarer på dette innlegget :-) Det er ikke du som har skrevet det, vet du.
mku
Mandag:
Gjøre ferdig alle leksene mine, og pakke inn julegaver.
Tirsdag: Avslutning på spillinga
Onsdag: Lage de siste julegavene, og kanskje til byen en tur.
Torsdag: Siste spilling før ferien.
Fredag: FERIEN BEGYNNER!

- Desperat Ida

Heisann!
Jeg leser ganske mange blogger, og ofte har de ett eller flere innlegg om lekser, tentamener, prøver og alt det andre tullet skolen handler om. Men jeg vet også at jeg ofte skriver om dette, og av egne erfaringer synes jeg at lekser osv er dønn kjedelig å lese om. Hvem bryr seg liksom om jeg må lese til prøve i hele dag? Jeg gidder hvertfall ikke å bry meg.
Derfør spør jeg dere, leserne mine; hva vil dere at jeg skal skrive om som interesserer dere? Hvis det blir sagt fotball kommer jeg ikke til å skrive "å, jeg elsker fotball, det er det beste i verden." Hvis det blir sagt fotball, så kommer jeg til å skrive meningen min om fotball. Bare så det er klart.

Ellers så vet vel dere ganske godt hvem jeg er. så nå vil jeg bli kjent med dere! Svar på spørsmålene under:

1. Hva heter du?
2. Hvor kommer du ifra og hvor gammel er du?
3. Hva gjør du på fritiden?
4. Har du blogg?
5. Isåfall; hvilken skrifttype har du akkurat nå på bloggen din?


 


- Ny jakke

jakke
Dunjakke fra bikbok, 799,-
Bare for at dere ikke skal lure; jeg har den i brun. Nå kan vinteren bare komme - jeg er forberedt!

- Hvordan få nye skrifttyper?

Siden så mange har spurt hvordan man laster ned nye skrifttyper skal jeg prøve å forklare dere. Følg punktene og spør hvis det er noe så finner dere ut av det!
 
1. Gå inn på siden www.dafont.com
2. Finn hvilken skrift du vil ha, jeg anbefaler å se på Top 100 og New Fonts. Der er de fineste. Når du har funnet den skriften du vil ha trykker du der det står "Download PC / Mac OS X.
3. Da kommer det en boks, og der skal du trykke Open/Åpne
4. Så merker du alle filene som kommer opp og trykker på "Extract to".
5. Så finner du mappen "ekstrakterer" du skriftene til skrivebordet ditt
6. Gå inn på C:\Windows\Fonts og trykk Fil. Så trykekr du på innstaller ny skrift, og finner skriften på skrivebordet ditt. Trykk ok, og du er ferdig!

12
3
5


- Nytt design!

ffff
Kan du vennligst si ifra hvis det ikke ser sånn ut til deg?

- Bursdagsbilder

n1617232089579426643n1617232089579573317
Bursdagsbarnet // Sofie, Camilla og Frida
n1617232089579617507n1617232089579459888
Meg, høhø. // Silje

Nå skal jeg sette i gang å lage et nytt design på bloggen! Så jeg håper det blir ferdig i løpet av dagen.

- Endelig helg

Et kort innlegg her. Vi fikk gå kl 2 fra skolen idag, og tiende hadde forestilling. Seriøst beste som noen gang har vært. Jeg filma når bestevenninna mi, Ingrid sang og spilte piano, så det kan dere få se når jeg har konvertert den. Men har ikke tid til det nå.

Nå skal jeg ordne meg og spise litt så drar jeg på bursdag til Julie! Gleder meg. Blogges.

- One Tree Hill

onetreehills5Hei folkens!
Julie sa til meg at idag måtte jeg se One Tree Hill, så da gjorde jeg det. I det siste har jeg hengt langt etter med episodene, og glemt det rett og slett. Tenk å glemme OTH? Uansett. Etter den episoden jeg så idag nemlig akkurat når Lucas skyter Dan, så er jeg hekta. Igjen. Jeg skjønner ikke hva det er med One Tree Hill, men flesteparten som ser det blir hekta. Inkludert meg.
Så nå må jeg se episoden i morgen!

- Dagens sang


Chris Rea - Driving home for christmas
Denne sangen våknet jeg opp til idag. Herlig, eller hva?

Jeg har problemer med å finne fine julesanger. Har du noen julesanger du må høre hver jul?

- Grett å vær ferdig ja!

Yes, overskriften er på trøndersk. Veldig bred trønderdialekt, vel og merke.
Kom hjem fra skolen kl. halv 1 idag. Endelig ferdig med alle tentamenene. I fjor var det norsk- og engelsktentamen det gikk verst med. I år var det matte. Jeg er utrolig fornøyd med min egen innsats, så jeg håper bare lærerne skjønner tekstene mine.
adolf
Stakkars mann. (Er ikke jeg veldig flink til å legge ut bilder som absolutt ikke har noe med selve innlegget å gjøre?)

Nok om tentamen. Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal slutte på dansing. Jeg vil ta en pause til neste semester (altså over sommeren) så får jeg se om jeg kanskje begynner på igjen da.

Nå som mobilen min er frisk igjen, skal jeg legge til nye sanger! Tips, anyone?

- Hayden er blitt popstjerne


Hva skjer med at alle Hollywoods skuespillere (inkludert Jan Thomas) skal bli popstjerner?

- Relax, take it easy


Mika - Relax take it easy.
Herregud, Ida, du liker ikke Mika en gang!

Så langt idag har jeg bare gjort norsklekser og forberedt meg på norsktentamen som er i morgen. Både gruer meg og gleder meg. Det er den beste tentamenen, men hei! jeg er ingen norsknørd.
Resten av kvelden skal jeg bruke på top model og kakao. No more homework for today!

- Speilreflekskamera

Når jeg var på bursdag til Tone i går, hadde Hanna med seg speilreflekskameraet sitt. Jeg fikk ta en del bilder, lærte meg å fokusere og ble helt forelska. Sånn vil jeg også ha!
Bilder som jeg har tatt kommer når Hanna får lagt de ut på Facebook.


- Heisann!

Herlig overskrift, jeg vet.
Bare for å ha det klart: jeg kødda med å si at jeg ønsket meg de skoene et par innlegg under!
På fredag var jeg jo på skolen og i mattetimen fikk vi spille yatzy. Se hva det førte til:
dsc0071605122008010
Ikke bli sur på meg, Julie. // Siv Elin
05122008008
Siv Elin fikk 5 4'ere på det første kastet! Flaks, sa du?

Dere får se hva jeg kjøpte meg i går litt senere. Nå skal jeg bruke resten av dagen til å finne ut om jeg skal dra på city syd kl 2 eller ikke. Hjelp meg!

- Gamle bilder

Disse bildene er fra september en gang. Det ble tatt så sinnsykt mange, men kan ikke legge ut alle .. Høhø, du skjønner sikkert hvorfor. (Hint: vi er ganske stygge på de bildene) haha
dsc07755
Marthe og tyven
0911200805809112008038
Selvutløser er kjeeeekt // Agdenes - my paradice
09112008055
Saravennen

- Byen og byrsdag idag

Nå frista det meg veldig å skrive "hei sjokolader", men jeg sparer meg.
Idag skal jeg altså til byen, med Renate igjen. Vi skal kjøpe bursdagsgave til Tone, som jeg skal på bursdag til i kveld. Samtidig skal jeg også kjøpe meg noe nytt, men jeg skal ikke ta med meg 1000 kroner for å si det sånn. Da blir det mye på meg og ingenting på Tone.
Jeg vet at både Emilie og Anna også skal til byen idag, så jeg skal si hei hvis jeg ser dere!

Nuzz og klemz lizm <3<3<3

- Merkelig plass å legge seg på, Oskar

oskar 001
Her har pusen min vært i hele dag; oppå skriveren. Er det bare jeg som syns han er søt?
Btw: Idag fikk jeg over 3000 sidevisninger på bloggen! Supert!


- VIDEOBLOGG; vinneren av konkurransen

video:konkurranse

Gratulerer! Nå må du bare sende meg adressen din på mail, så får du gavekortet i posten om litt :-)
Til dere andre; Lykke til i neste konkurranse!

- 12 stykker er med

12 stykker er med i konkurransen om et gavekort på H&M på 100 kroner. Hvis flere blir med blir gavekortverdien høyere!

Da går jeg for å spille inn videobloggen, så får dere kanskje vite vinneren senere i kveld! Eller i morgen :-)

- Musikk


Ne-Yo - Miss Independent

DJ Ironik - Stay with me

- Hey mama, welcome to the oldies

img1078
Hvis dere lurer på hvem som er meg, så er det hun som følger med. Aner ikke hvor lenge det er siden.
Men søte var (og er) vi :-D

- KONKURRANSE påminnelse

Dette er siste sjanse til å delta. Konkurransen slutter kl. 18.00!
Greia er at under her står det noen spørsmål som du skal svare på. Alle svarene kan du finne her på bloggen min, og jeg trekker en tilfeldig vinner som får gavekort på en butikk jeg ikke har bestemt meg enda. Beløpet bestemmes etter hvor mange som deltar :-) Du skal skrive et innlegg på bloggen din om konkurransen, linken til bloggen min skal også være med på innlegget og så skal svarene stå under hverandre sånn:
1. Svar på nr 1
2. Svar på nr 2 osv ..
Husk at du må skrive en kommentar under her med link rett til innlegget sånn at jeg vet hvem som er med.
De som ikke har blogg kan sende svaret via mail, men må også skrive som kommentar at de deltar.
Lets go!
Spørsmål 1: Hvor gammel er jeg?
Spørsmål 2: Hvilken film kan jeg se mange ganger uten å bli lei?
Spørsmål 3: Hva heter det der jeg danser?
Spørsmål 4: Hvem vant min forrige konkurranse?
Spørsmål 5: Hva heter kjæledyret mitt og hva er det?
Spørsmål 6: Hvilken dato begynte jeg å blogge?
Spørsmål 7: Hvor mange videoblogger har jeg?

Skriv svarene dine på et innlegg med link til konkurransen og legg linken til bloggen din her.

- Dagens opptur

Hei dere! Nå kom jeg nettopp hjem fra skolen for 5 minutter siden og tenkte at jeg måtte begynne å rydde og vaske rommet. Men så sprang jeg opp og alt var vasket, ryddet og satt på plass! Takk, mamma! Du er den beste.
ida 005
Sånn ser det ikke ut på rommet mitt nå lenger ihvertfall. (Dette er korpsrommet)

- Hva ønsker jeg meg til jul?

Dette har jeg lurt på lenge nå, og finner ikke ut hva jeg ønsker meg. Sånne ting som speilreflekskamera, pc, ny mobil osv vet jeg at jeg ikke får uansett, så derfor viser jeg dere min fantastiske ønskeliste:
1.
iPod touch
2. Penger
3. Klær og sko
4. Gavekort (som du forresten kan vinne her)
5. One Tree Hill sesong DVD'er

Og selvfølgelig så ønsker jeg meg disse fantastiske skoene:
kisssko
Perfekte til julekjolen min!

- KONKURRANSE; vinn gavekort

Greia er at under her står det noen spørsmål som du skal svare på. Alle svarene kan du finne her på bloggen min, og jeg trekker en tilfeldig vinner som får gavekort på en butikk jeg ikke har bestemt meg enda. Beløpet bestemmes etter hvor mange som deltar :-) Du skal skrive et innlegg på bloggen din om konkurransen, linken til bloggen min skal også være med på innlegget og så skal svarene stå under hverandre sånn:
1. Svar på nr 1
2. Svar på nr 2 osv ..
Husk at du må skrive en kommentar under her med link rett til innlegget sånn at jeg vet hvem som er med.
De som ikke har blogg kan sende svaret via mail, men må også skrive som kommentar at de deltar.
Lets go!
Spørsmål 1: Hvor gammel er jeg?
Spørsmål 2: Hvilken film kan jeg se mange ganger uten å bli lei?
Spørsmål 3: Hva heter det der jeg danser?
Spørsmål 4: Hvem vant min forrige konkurranse?
Spørsmål 5: Hva heter kjæledyret mitt og hva er det?
Spørsmål 6: Hvilken dato begynte jeg å blogge?
Spørsmål 7: Hvor mange videoblogger har jeg?

Da er det bare å svare i vei! Har du spørsmål så skriv i kommentarfeltet :-) Lykke til!

Noen skjønte ikke dette: Dere skal skrive et innlegg på bloggen deres der dere svarer på spørsmålene. Så skriver dere linken til det innlegget i kommentarfeltet :-)

- Malaysia

Tenk hvis du kunne dratt til Malaysia om 10 dager. Ligge på stranda, drikke iiiskald fanta og bare ta livet med ro. Tenk å være der i 3 uker og til og med i jula!

Dette skal venninna mi, Frida, oppleve. Og herre min juledag hvor jeg misunner henne!
malaysiabestbeachesmalaysiamortgages000
tbturtledivingsipadanmalaysiamalaysiavacationpackages


- I'm tagged

Ida har tagget meg!

Og dette er følgende hva jeg må gjøre:

1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg

1.
Jeg bruker ingen tid på badet om morgenen ...
2. ... derimot bruker jeg en halvtime på rommet mitt.
3. Jeg blir ikke ofte hyper, men når jeg først blir det er det veldig.
4. Jeg hater at folk blir sure på meg fordi jeg har tulla med noe
5. Jeg kan se "Mean girls" mange ganger uten å bli lei. Tro det eller ei.
6. Når jeg blir stor vil jeg flytte til Danmark

Jeg tagger: Huong og Vanillascented.

- Work it!

Hei søtinger! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen (skal tilbake igjen snart) og vi viste frem dansen vår i gymmen idag. Må bare si det: vi var en av de beste gruppene!
102805102838
Sorry for min webcamspam. Jeg fikk m&mposen på fredag, og nå er den tom! Men jeg kan da ikke noe for at jeg elsker m&m?

Snart venter skolen på meg igjen, men heldigvis har vi juleverksted de to siste timene.
En ting til: jeg kom ned på pcen isted og så at kameraledningen var i, så visste jeg at søstra mi, Mia, var hjemme i morges så jeg gikk innpå bildene hennes og så. Uff, så slem jeg er. Kunne sikkert lagt ut bildene hun hadde tatt også, men sorry, det var bare 3 bilder og alle uttrykkene hennes i ansiktet var de samme :-)


- I just wanna live

Hei! Idag fikk jeg være med på "hospitering" på den beste norskgruppa. Så nå kan det hende jeg bytter!
Har akkurat ordnet meg så nå skal jeg snart på dansing, selv om jeg ikke har lyst. Det er åpen uke på Let's Dance nå så det er bare å komme å se på!
estland dans hitra 082
Fra forrige forestilling.

- Hope!

Flere og flere bloggere har vist at de bryr seg om barn med kreft gjennom Give-Hope kampanjen som er i gang nå. Bloggere har stor makt når det gjelder sånn, fordi hvis alle har merket under på bloggen sin vil flere hjelpe barn med kreft. Klikk på ikonet under og legg det ut, du også :-):

- Julefjell og julekalender

Hei sweeties! Føler at de siste 5 innleggene mine handler om jula, så nå skal jeg roe ned litt. (Les: egentlig ikke.)
Ikveld har jeg kosa meg skikkelig. Jeg tok på meg den gigantiske adidasgenseren min, og en kosebukse, og satte meg i sofaen for å se The Julekalender og Jul i Blåfjell. Koselig! Gud, hvor jeg elsker de seriene. Gleder meg allerede til i morgen, for neste episode!
blafjell2212julekalender954772f

- "Hei, hvordan ser ansiktet ditt ut?"

Stod det i en mail jeg fikk fra en leser med denne mailen; anonym_anonym@live.com.
Så da må jeg bare svare da, ansiktet mitt ser sånn ut:
okok
Så hvis du enda ikke ser hvordan ansiktet mitt ser ut, så kan du jo kanskje se på bildene på bloggen min? :-)

- 1. desember-outfit

ida 007ida 005
Sånn ser jeg ut på håret idag // Rotteuttrykk, jeg vet.
T-skjorte fra New York, Genser fra bikbok, bukse fra bikbok