- GODT NYTTÅR!

Nå holder jeg på å dekke bordet og gjør klart for nyttårsmiddagen. Siden pappa er syk, og mamma skal på jobb i kveld, så skal jeg og Mia til tanten min etter vi har spist og ligge over der. Det blir helt sikkert en litt spesiell nyttårsaften, men jeg gleder meg masse til å gå inn i 2010! Nå har allerede folk begynt å sende opp rakketter også, så Oskar har gått og lagt seg i hylla mi. Se så skjønn han er da:
Men da må jeg bare si takk til alle dere som har kommentert, lest og fulgt meg på livet mitt i 2009, så blogges vi i 2010! Kjempeglad i dere, verdens mest fantastiske lesere! ❤❤❤ Haha, tar av med hjerter. Men anyways; kos dere masse masse i kveld! 

- mine nyttårsforsett

Et gammelt år er snart forbi og da er tiden for å skrive nyttårsforsetter. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger dem, for det første fordi jeg alltid skuffer meg selv. "Trene mer" har stått på hver eneste nyttårsforsett-plakat og jeg skriver det igjen opp hver gang. Gir ikke opp, med andre ord. Dette med neglebiting har jeg også slitt litt med, men i 2010 skal jeg klare det. Må bare finne ut hvordan. 

Grunn nr. 2 for at jeg føler jeg ikke trenger nyttårsforsetter, er fordi jeg mener at man egentlig ikke må ha et nytt år for å starte noe nytt. Det er jo bare å bestemme seg det, så får man til alt man vil. Det er ihvertfall det jeg liker å tro. Og forresten, den mye omtalte sunnhetsavtalen min kan dere finne her. 
Hvis dere vil se nyttårsforsettene mine fra i fjor kan dere se her


Hva er ditt nyttårsforsett, og har du noen av de samme som jeg har? 

- mitt 2009

Januar:
Var ikke stort som skjedde i januar, bortsett fra at jeg hadde bursdag og lagde en videoblogg med Camilla som vi ble kjempefornøyd med:
video:idaogcamillaiegypt

Februar:
Jeg skrev mye om hva jeg ønsket meg og begynte å skrive sitater fra hverdagen. Her er ett av dem:
Marthe synger for full hals, så spør Ida: Hæ? Koffor i hellvette står han i desseren? 
Marthe: Ida? Dessert betyr sånn greie som e i Egypt.
Ida: Åja! ØRKEN!
I tillegg bytta jeg blogg til devote, men kom raskt tilbake til blogg.no.

Mars:
Jeg hadde min første konkurranse som var sponset av motehus.no og fikk endelig bunaden min! Jeg la også ut en designoppdateringsvideo:
Dette var forresten også måten å ta antrekksbilder på:

April:
Jeg fikk meg ny mobil og jeg sutret hele tiden over at yndlingssolbrillene mine var knekt. Jeg begynte hvert innlegg med ting som "heizann, søtinger!" og "heihei, cupcakes", og fortsatte med det i lang tid fremover. 
Mai:
Konfirmasjonen min som jeg hadde gledet meg lenge til, ble vellykket og jeg kjøpte meg mac for noen av pengene jeg fikk:

Juni:
Sommeren kom for fullt, jeg og Tone overnattet masse i telt og jeg var lookbook-inspirert. 

Mitt andre sitat kom på bloggen:
Tone: ida! han fikk en unge! 3 stykker!
Ida: oj, stilig!
Tone: nei. han fikk ikke 3. d va bare dyret som het tre. 
Det ble også mange badeturer til Estenstaddammen:

Juli:
Jeg og Marthe var på Storlien sammen i en uke, og for å si det kort og godt så var det en veldig minnerik tur. Jeg tok sol for første gang, og jeg dro på fisketur i skogen med familien min. Jeg møtte også Anna for første gang, og smakte grillet jordbær:
August:
Skoledepresjonen var over meg og jeg skrev masse om hvor mye jeg hatet å gjøre lekser. Jeg tok også ansiktsmaske typ hver uke, og kjøpte meg det hver gang jeg var i byen:
Var også en del på egon og spiste pizzabuffet:
Jeg så Harry Potter og Halvblodsprinsen på kino, og har etter det sett filmen 8 ganger. Sykt!

September:
Jeg skrev følsomme innlegg til bestevenninnen min, og var litt depressiv. Rommet mitt rota seg til uansett hvor mye jeg ryddet og jeg oppdaget nettsiden weheartit. Jeg la også ut en video fra klasseturen vår:
Så kjøpte jeg meg mine første høyhelte sko:
Oktober:
Jeg begynte for alvor å glede meg villt til New Moon-premieren og brukte masse tid på å se på filmer av Robert Pattinson. Haha, se da:
Ellers så begynte jeg å legge ut flere antrekk:
Og så brukte jeg omtrent hele måneden på å grue meg til hospiteringa, som forøvrig var kjempegøy!
I tillegg lagde jeg min første inspovideo:

November: 
Jeg fikk meg en rosa pult, og blogget jevnt og trutt om den:
Så oppdaget jeg den gode gamle boybandmusikken igjen, og brukte timer på å finne gamle sanger å laste ned.
Jeg var også på overnattingstur med klassen min i bymarka, og Gaute prøvde seg som gjesteblogger.
Den etterlengtede New Moon-premieren tok også plass, og til nå har jeg sett den 6 ganger. LOVE IT!

Desember:
Jeg prøvde meg på en liten bloggjulekalender, men det funka dårlig: 
Jeg tok også swineflu-sprøyta på den betingelse at jeg ikke ville bli syk, men takket være min uflaks så ble jeg det. Aldri i verden om jeg skal ta den igjen i Januar!
Jeg var på mange bursdager:
... og jeg har aldri vært så fornøyd med tentamene mine noen sinne! I tillegg var jeg på juleball med yndlingskjolen min:
Og så lagde jeg en spilleliste til dere. Utrolig hva man gjør for bloggleserne sine, dere? 
Adventstiden gikk sin gang, og jeg var superfornøyd etter jula! 

Da fikk jeg oppsummert dette året litt, og jeg må si meg veldig fornøyd med 2009. Det er så mye bra som har skjedd, og gjennom bloggen så har jeg blitt kjent med masse nye mennesker og fått deltatt på mye gøy. I tillegg så er det et stort pluss at jeg faktisk skriver om det jeg opplever så jeg ikke glemmer det når jeg en gang i fremtiden får Alzheimers. 

Her er forresten et bilde av meg for et år siden og nå. Synes dere jeg har forandret meg?:
Da gjenstår det bare en liten ting å si, og det er takk til alle dere som har fulgt meg i 2009! Håper dere vil fortsette å følge med i 2010 også, for jeg gleder meg til å blogge for dere! Kommer til å legge ut nyttårsforsetter litt senere. Har du hatt et fint år? 

- icetime three, lizåm

God kveld dere! Nå er det istid 3, potetgull, stratos og oreos som står på planen. Se for dere at jeg har på meg joggedress i morgen liksom. Kommer til å veie 1000 kilo hvis jeg skal fortsett sånn, haha. Jeg lover meg selv at sunnhetsavtalen skal tas opp igjen over nyttår. Minn meg på det neste gang jeg skriver at jeg spiser godis og det ikke er lørdag! Her er forresten hoppebilder av meg, Marthe og Mia:Dere får kose dere masse i kveld, sweeties! Snakkes i morgen, på selveste nyttårsaften! Hva skal dere i kveld? 

- olympusen er min pus

Bestemor var i god form på sykehuset idag, noe som gjorde meg veldig godt. Får håpe hun får reise hjem frisk snart ❤ Når det er sagt, så har jeg òg det egentlig ganske bra idag. Har ikke gjort stort, men når det er hjortestek til middag blir alt bra! Haha. Oskar ligger forresten og vasker seg mellom tærne, om dere lurte. Han gikk og la seg på macen min isted og jeg greide selvfølgelig ikke å holde fingrene unna kameraet. Får se om jeg legger ut en video senere. 

Ellers så er det ufattelig godt å ha kamera igjen! De siste dagene har jeg fått kramper i hendene av å ikke ta bilder, og jeg har hatt problemer med å ta bilder med mobilkameraet. "Det blir jo ikke samme kvalitet som på olympusen". 
Men nå skal jeg kose meg med hjortestek og julebrus med familien, så får vi se hva jeg gjør senere i kveld. 

Er du avhengig av kameraet ditt? 

- dette har jeg på meg idag:

Kjære kamera. Jeg er så utrolig glad for at du er hos meg igjen! Kyss og klem fra Ida.
Hadde på meg dette i går også, men siden jeg ikke fikk tatt ordentlige antrekksbilder, så har jeg det på meg idag og. Ender vel opp i kosedress uansett.Genser fra gt, øredobber fra glitter, skjerf fra indiska, rosa t-skjorte under og bukse fra only, ring fra h&m og sko fra eurosko.

Hva synes du? 

- la meg i det minste få kameraet

God morgen, syvsovere! Hehe, skal kanskje ikke si noe jeg som også sov til klokken 12 idag. Fikk melding fra hyttesøstra mi om at hun kom hjem klokken 12, men her sitter jeg fortsatt og Venter med stor V på at hun skal komme hjem med kameraet. Herlighet, jeg legger merke til hvor avhengig jeg er av å ta bilder av ting rundt meg! Ekkelt. Jeg tror forresten at jeg dør av sinne hvis hun kommer hjem og sier at "kameraet lå da på rommet mitt det, Ida". Da hopper jeg ut vinduet og hyler av hele min hese måkehals. Neivell greit. dramatisk er det ikke.

Men dere tror vel ikke at jeg kaster bort min verdifulle tid på å vente og gjøre ingenting? Nei, selvfølgelig ikke. Jeg bruker ventetiden min på rydding og lesing av min nye bok:


Kjøpte den i forigårs og har kommet til side 71 allerede. Har seriøst problemer med å legge den ifra meg når jeg først har begynt å lese! Det er vel New Moon-forbannelsen som har kommet over meg, tenker jeg. Og det har jeg egentlig ingenting i mot. Tusen takk for alle kommentarene på designet mitt forresten! Det varmer veldig ❤
Sov du lenge idag? 

- videoblogg


Ser dere! For første gang i mitt bloggliv har jeg greid å holde et bloggløfte! Hihi. Nå skal jeg en tur til Karina og Kine på besøk, så dere får ha en kjempefin kveld! Hva skal dere forresten? ❤

- outfit 29.12.09


Genser fra gt, bukse fra only.

Må bare beklage det igjen, men Mia blir på hytta til i morgen og det vil si at kamerasjansene mine er 0.01. Det ene lille tiendelstallet er for webcameraet mitt. Hurra, liksom. Hva synes dere om dages outfit? 
PS: Videoblogg i kveld, folkens!

- år 2009

1. Gjorde du noe i år som du aldri har gjort før? Var med på en marsjkonkurranse med korpset for første gang og vant!  
2. Holdt du noen av nyttårsløftene? Jeg er så fryktelig dårlig på å holde slike ting, at til og med sunnhetsavtalen min gikk i vasken. 
3. Ble noen av dine venner foreldre i år? Nei.
4. Døde noen som sto deg nær? Heldigvis ikke.
5. Hvilke land besøkte du? Sverige.
6. Er det noe du har savnet i 2009 du vil ha i år 2010? Jeg vil dra på besøk til Maria i Tønsberg, men ellers har jeg alt jeg trenger!
7. Hvilke datoer fra år 2009 kommer du alltid til å huske? 10. mai - den dagen jeg konfirmerte meg.
8. Hva var din største framgang i 2009? Hmm, kommer bare på at jeg sluttet å selge dagbladet og begynte å gå med byavisa!
9. Største feilgrep? Begynte å gå med dagbladet. 
10. Har du vært syk eller skadet deg? Var sykelig redd for swineflu-sprøyta, men tok den til slutt og ble syk i en dag. Ellers har jeg vært frisk tror jeg.
11. Beste kjøpet? MACEN MIN ❤
12. Hva bruker du mest penger på? I 2009 har jeg brukt masse penger på kino og bøker. Tro det eller ei, men jeg har blitt en skikkelig lesehest!
13. Gjorde noe deg ordentlig glad? Masse. Venner og familie.
14. Hvillke sanger kommer alltid til å minna deg om 2009? A Fine Frenzy - Almost Lover. Minner meg sykt om Åreturen med klassen!
15. Var du mer glad eller lei deg i sammenlikning med tidligere år? Mer glad tror jeg. Blir gladere, jo eldre man blir!
16. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av? Reist. 
17. Hva skule du ønske du hadde gjort mindre av? Sammenlikne meg selv med andre. 
18. Hvordan tillbringer du julen? Hjemme med mamma, pappa, Mia og bestemor.  
19. Ble du forelsket i år? Nei.
20. Favorittprogram på TV? Gossip Girl og nå har jeg fått hekta på Summerland. 
21. Besta boken du leste i år? Twilight - Evighetens kyss og Harry Potter og dødstalismanene
22. Største musikalske opplevelse? Gjøvikfestivalen!
24. Noe du ønsket deg og fikk da du hadde bursdag? Ønsket meg ny seng. Fikk ny seng.
25. Noe du ønsket deg men ikke fikk? Nei.
26. Hva gjorde du på bursdagen din i 2009? Fikk gaver på morgenen og var ute med venner hele dagen. 
27. Finnes det noe som kunne ha gjort året enda bedre? Nei.
28. Hvordan vil du beskrive din stil i år 2009? Basic, men personlig. 
29. Hva fikk deg til å føle deg bra? Vennene mine. Klisjè, men det er bare sånn!
30. Hvilken kjendis var du mest sugen på? Åh, gjett tre ganger da. R***** P********.
31. Hvem savnet du? Maria!
32. De beste nye menneskene du traff? Har ikke truffet så mange nye faktisk.

Så vil jeg at dere skal kopiere denne lista, legge ut på bloggene deres og skriv linken i kommentarfeltet :) 

- hjemme alene #1

Overskriften er den nye storsatsingen på kino. Nesten så vi må sprette sjampisen her nå, for jeg skal være hjemme alene i kveld! Det blir ikke mange timene, men på den lille tiden jeg har så skal jeg dampe ansiktet og bruke masse tid på å slappe av. HerreGUD, det er år og dag siden sist! Og bare for å smøre med ekstra fett på baconet (haha, lol) så skal jeg på butikken etterpå og kjøpe sjokolade. Misunnelige elleeeer? 

Liker dere å være hjemme alene eller er dere husredde forresten? Det må virkelig være ekkelt å være husredd..

- jeg savnet sommeren så mye at jeg kjøpte en ullgenser

Idag innså jeg hvor mye jeg savner å ha solbriller på. Jeg følte meg, for første gang i hele vinter der jeg vakla rundt som en pingvin med kåpe, ukomplett uten solbrillene mine og startet straks å savne sommeren villt. Det var helt sykt. Jeg fikk liksom lyst til å ønske meg fremover i tid til sommeren 2010. Åhhh, I can't wait!

Da var det jeg hadde på hjertet sagt, og dere kan få se ett av mine nye kjøp. Blogg.no har visst problemer med bildeopplastningen igjen, så jeg viser dere resten senere. Og forresten: Mia har lånt kameraet for 24 timer på hyttetur, så det blir ikke ordentlige bilder før i morgen dessverre. 

Genser fra gt.

Jeg kjøpte meg også to nye bøker, og skal starte å lese i en av dem nå. Mihi, dere kan jo gjette hvilken? 

- med øyne så runde som tinntallerkner

Nå sitter jeg faktisk med sko på inne og bare venter på bussen. Vi krysser tør og fingre for at jeg rekker den! Hadde vært krise om jeg hadde kommet til bussholdeplassen og sett at bussen raste forbi. Anyways. Jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal kjøpe meg, så dere må bare komme med tips! Kjenner jeg meg selv rett, så kan det være at jeg kommer hjem med masse ubrukelig som jeg kjøpte "fordi det var på salg" eller så kommer jeg hjem med ingenting. Velg èn, liksom.


Søta:
Hva skal dere idag da? 

- rea rea rea rea rea

God morgen coole cupcakes med coolt strøssel på! Har dere sovet godt? Det har jeg, og det er faktisk nødvending om man skal på salg som jeg skal idag. Som sikkert resten av hele Trondheim også skal, er det nemlig den store bytte- og kjøpe-dagen idag, så jeg blir helt sikkert ikke alene i byen. Godt at jeg skal spise en god frokost!

Når det er sagt, så har jeg egentlig ikke så veldig mye jeg skal bytte. Det er bare en bok jeg fikk to av og en t-skjorte jeg skal bytte i en annen størrelse. Og når det kommer til kjøpedelen, så aner jeg ikke hva jeg trenger en gang. Jeg får se når jeg kommer til byen, tror jeg. 


"Du rekk å ta bilde før vi fær over brua, Ida!! Kjapp dæ!" - Tone
Skal dere til byen idag? 

- det var nesten så rumpa mi brente opp

ÅherreGUD, jeg har nettopp hatt en nær døden-opplevelse. Jeg leste et tips her for litt siden og det lød "ikke utsett ting du kan gjøre idag til i morgen". Så derfor bestemte jeg meg for å ikke utsette å rydde rommet mitt lenger, og startet med det. Nå lukter det forresten jordbær av fingrene mine fordi jeg hentet jordbærtelys, og nå skal dere få høre den virkelig ekle opplevelsen min som er poenget her.

Når jeg hadde tent på alle lysene så stiller jeg meg på gulvet med rumpa mi mot lysene, og plutselig helt ut av det blå så kjenner jeg at jeg blir så varm. Først trodde jeg det var at jeg ble så hot (neida), men jeg var altså så nærme lysene at de nesten brente meg. Og jeg har på meg kosedressen min liksom! Tenk om jeg ikke hadde hatt noen rumpe nå da. Da hadde jo bena mine falt av! Nå har dere altså lært dere en ting: ikke ha rumpa deres i nærheten av jordbærlys. Dagens visdomsord.

Når jeg tok dette bildet så sto macen i senga mi. Det sier litt om hvor liten plass det er på rommet mitt. Og der ser dere synderne også. Argh.

- et år til neste mcdonalds-måltid

Jeg spiste mcdonalds mat idag! Tror det er sånn ca et år siden sist jeg spiste det, men idag inntok jeg frivillig en cheeseburger. Jeg som aldri har følt meg fristet noen gang til å spise mat innsmurt i fett, men idag fristet det faktisk. Okei, det hørtes bare ekkelt ut når jeg skrev det på den måten. Haha.

Nå sitter jeg og leser bloglovin-innleggene mine og kjenner at kakaoen brenner som lava i magen min. Nesten så jeg må sette opp vinduet på full guffe for å bli kaldere. "På full guffe" faktisk. Bruker man ikke det uttrykket når man snakker om musikk? Uansett, her er bilder:

Dette bildet ble tatt før jeg ble med og slo alle sammen. Fail. Til og med Emira vant over meg.

OG idag har jeg på meg skjerf fra bikbok, kåpe fra pepper, bukse fra bikbok, sko fra euro sko og veske fra gt.

Er det lenge siden dere spiste på mcdonalds? 

- flaks, flaks, kom til meg

Søvnproblemene lurte seg innpå meg i natt, så jeg har max sovet kanskje bare 5 timer. Jeg vet ikke hvorfor, men det kan jo hende at det har noe med at jeg var i aktivitet klokken 12 i går. Jeg og Tone var selvfølgelig på skøytebanen! Igjen. Skøyting er helt klart en av mine favorittaktiviteter på vinteren! 

Når vi snakker om aktiviteter (som jeg forresten må konsentrere meg for å skrive rett) så skal jeg på bowling idag! Sist gang jeg spilte bowling var vel når jeg var i Åre, og da var flaksen virkelig på min side. Blir spennende å se om jeg har like mye flaks i dag også, eller om flaksen går i søpla sånn som flaksloddet mitt gjorde. Seriøst, hva er vitsen med at jeg manglet èn nisse til å vinne 500.000 kroner? 

Image and video hosting by TinyPic 
Vant dere noe på flaxloddet deres, om dere hadde? 


- VIDEOBLOGG; på skøytebanen

Hva synes dere? 

- en brunnisse, en grånisse og en rosanisse

Nå er jeg så kald at selv om jeg har ullsokker på føttene så kjennes de ut som istapper. Smart å dra på skøytebanen uten noen som helst form av boblebukse, ja. Vi fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men så teknisk som jeg er, så tok jeg en film med mobilen. Jepp, dere hørte riktig. Med mobilen. 

Så nå skal jeg slappe av i kosedress, med julebrus og redigere den filmen til dere så kommer den ut senere i kveld. Promise ❤


Gleder dere dere til filmen? 

- jei skal po sjøiter idag, jei

God morgen! Nå sitter jeg mindre godt plassert i senga mi med vinduskarmen i bakhodet, og spiller et spill jeg aldri mer hadde trodd jeg skulle bli hekta på. Jeg som har vært verdens mest "jeg-skal-ikke-spille-det-spillet" person, og så sitter jeg her og spiller som om jeg ikke har gjort noe annet. Greier dere å gjette hva det er? 

Når det er sagt så har jeg ikke tenkt å spille det spillet i hele dag. Hvis alt går etter planen så kommer vel de to K'ene hit og så drar vi for å gå på skøyter, men jeg tror nok jeg må mase litt på dem. Tregere personer må du lete lenge etter. Vedder på at de ikke har våknet enda, heller.. 

Ellers så vil jeg bare vise dere en av de mange gavene jeg fikk på torsdag, og som allerede har fått en fin plass på rommet mitt:

Gleder meg til jeg får så mange smykker at kjolen ikke vises! Selv om kjolen er veldig fin, da.

Har dere et smykketre? 

- magisk morsom julelunsj med bambiene

God første juledagskveld! Nå har jeg seriøst spist så mye mat at hvis noen hadde bedt meg gå til skolen for å ha gym, så hadde jeg bedt mamma skrive melding om sykdom. Seriøst, mat er godt, men det kan bli litt for mye. Tror mageskinnet har utvidet seg med minst 10 cm idag ja. 

Når det er sagt så var det kjempegøy på lunsjen! Vi ungene tok på oss skoene og gikk ut for å leke sura (eller "har'n" for dere på østlandet) og jeg holdt på å tisse på meg. Jeg og Karina bytta sko slik at vi hadde på oss en høyhelt sko og en uggs, og dere kan jo se for dere hvordan det så ut å springe rundt i det. HAHA, vi så ut som bambi på isen. For å si det sånn, så var det så ille at Marthe lå på bakken og lo :)
Her er bilder:


Marthe, Mia og Petter. 
Meg, Sara, Petter, Karina, Kine, Mia og Marthe.
Kjempeglad i deg, K ❤

Hva har dere gjort idag da? 

- julaften - 2009

Nå stikker jeg på julelunsj til tanta mi for å spise så mye mat at jeg ikke får plass i bilen tilbake. Det er en tradisjon som jeg har tenkt å holde vedlike. Neida. Skal bare spise så mye mat at jeg nesten ikke får plass i bilen. Tror jeg må ønske meg vekt til bursdagsgave jeg, altså..

Her er noen av bildene fra i går:

Pleier dere å spise julelunsj til noen i romjula? 
Meg og Mia.
Den store pakken var til meg!
Oskar la seg i skriveresken.
Helt i begynnelsen av gaveåpningen.

- xoxo santa claus

God morgen, fantastiske lesere! Jeg er fremdeles i halvsøvne og ligger og leser om julegavene hele Norge fikk i går. Det ser ut som om alle hadde det kjempebra, og at alle var fornøyd med gavene sine, så da ble vel egentlig jula vellykket da? Lol, hilsen julenissen liksom. 

Dere kommer til å klø dere på haka når jeg sier hva jeg fikk av mamma og pappa ihvertfall. Jeg hadde nemlig ønsket meg en skriver, og tror dere ikke at jeg fikk det også? Grunnen til at jeg ønsket meg en skriver var at "jeg må jo ha det til å skrive ut skolearbeid osv", så da ønsket jeg meg det like så godt til jul. Aldri i verden om jeg, Ida, hadde kjøpt en skriver for mine penger. Haha.

Idag er planen julelunsj hos tanta mi med hele mammaslekta, noe jeg gleder meg masse til. Blir koselig å spise med absolutt alle og prate om julegaver :)

Er dere fornøyd med gårsdagen? Fortell meg èn ting dere fikk da!

- JULAFTEN

Ønsker dere alle en kjempefin kveld i kveld! Kos dere masse med familien deres og fortell meg hva dere får i julegave :D Gleder meg kjempemye til å høre, og hvis dere lurte på hvor videobloggen ble av, så rekker jeg ikke det. Men lover at det kommer en i romjula en gang. 

Jeg kommer ihvertfall til å slå av macen nå og bruke resten av dagen på family'n. Håper dere gjør det samme også, så snakkes vi i morgen! ❤Hvor feirer dere jula forresten? Jeg skal være hjemme med besøk av bestemor, jeg. Og for siste gang: KOS DERE!

- LILLE JULAFTENHar dere pynta juletreet? 

- santa claus is coming to town

Julestemninga har senket seg over meg, og jeg har skikkelig julefølelse. Fikk mandelen i grøten idag, forresten! Så nå er jeg en kinder maxi rikere. Liker nemlig ikke marsipan. Men nå skal jeg pynte juletreet! Kos dere masse, verdens beste lesere ❤

Pleier dere å ha grøt på lille julaften? Videoblogg i morgen! LOVER.

- (katte)bilder fra hitra

God morgen og god lille julaften! Forbered dere på 2009s søteste innlegg. HerreGUD, jeg smiler bare ved å se på disse bildene. Det ble ikke tatt så mange bilder av annet enn kattene da, men hey! de kunne tatt opp et helt minnekort om det hadde vært opp til meg.

Men nå skal jeg hive på meg nissedrakten og komme meg til Siemens. Okei, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle skrive en setning som det noen gang, men korpsnerden Ida har nemlig nisseoppdrag idag. Det er toppen av kransekaka når det gjelder å få julestemning :)

Relax-stilling.
Søs og Gullet. SER DERE HVOR SYKT STOR GULLET ER? I tillegg er han verdens nydeligste. 
Mia og Champis.

Hva skal dere idag? Om dere har stått opp da :)

- jeg ønsker meg en støvsugerrobot til jul

Halhallais! Jeg siterer en kjekk, ung mann som satt bak oss på bussen hjem, just so you know. For nå har jeg akkurat blitt ferdig med julegavehandlingen! For å si det sånn; de 1200 kronene jeg hadde på konto har i løpet av kort tid blitt borte, men jeg har en god følelse. Det eneste jeg kjøpte til meg selv idag var en ny eos som jeg har savnet så sårt. Bokstavelig talt. Leppene mine var som Saharaørkenen før jeg kjøpte mitt grønne vidunder. Yes, nå er det grønn som gjelder. Go green!

Jeg har satt på en haug med spotifyspillelister og gjett hvilken musikk det er? Julemusikk! Christmas-time, mistletoe and wine. Tror Tone ble litt lei av at jeg sang konstant idag. Det gjelder å øve seg til julaften når julesangsynginga tar av ved middagsbordet. Eller ikke.. Haha, ser ikke for meg at familien min er så flink til å synge, akkurat. Fikk forresten en mail idag:

Tror jeg må slå til jeg altså. Føler at jeg har klaget minst hundre ganger over hvor mye jeg hater å rydde rommet, så nå kan jeg få en støvsugerrobot!


Men nå skal jeg starte å pakke inn julegavene. Åh, tenk at det snart er julaften da! Er dere ferdig med julegavene forresten? 

- rommet mitt har blitt forever young

Hei dere! Sitter her og hører på en sugen rapversjon av "forever young" og venter på at Frida skal svare på meldingen min. Siste skoledag før julen inntar meg er nemlig i morgen, og siden det skal være julefrokost på skolen skal jeg ha med rundstykker. Så da håper jeg at Frida rekker å svare at hun blir med før klokken blir 10. 

Ellers så har jeg nærmest skrubbet gulvet med krystal for å få det rent før jul. Okei, skittent var det ikke. Det er tross alt ikke så veldig lenge siden jeg vaska. Nå er rommet mitt i hvertfall i julestemning, og hadde det ikke vært for at jeg ikke har noe juletre, så hadde julenissen kommet gjennom pipa med en gang. Vent, jeg har ikke noen pipe. Hoho, morsomt.
Her er hva jeg bedriver tiden min med:

Nå har dere lov å si MARIONØØRD!

Har dere vasket til jul? 

- honeys, i'm home!

Vi har hentet juletre! Så nå er egentlig alt klart til torsdag, bortsett fra en bitteliten ting nemlig julegaver til to av venninnene mine. "Treg" er ett av etternavnene mine, så jeg mangler å bruke 250 kroner på de siste julegavene, men skal jeg si dere en ting? Juleferiepengene fra byavisa har kommet inn på konto, og vet dere hvor mye det var elleeeer? 1200 kroner! Kaching!

Ellers så merkes det at jeg har vært lat på bloggfronten. Alt dere får er jo bare webcam-bilder, men jeg lover at jeg skal skjerpe meg med det. Nå skal jeg lade opp til i morgen, og skrive treningsdagbok! Nei, jeg har ikke trent frivillig. Gymoppgave. Haha, der virka jeg skikkelig lat! Men dere får ha en fin søndagskveld, og her kommer dagens obligatoriske spørsmål: Har dere mye penger på kontoen deres for tiden, eller? 

- Mobilblogg: hei dere! Lørdagskveld, godteri og ikke minst kosing med kattunger. Herlig! Og nå som bj

277975-1-1261241210152.jpg
Mobilblogg: hei dere! Lørdagskveld, godteri og ikke minst kosing med kattunger. Herlig! Og nå som bjørgen og northug har vunnet hver sine løp, så kan norges skientusiaster sove godt i natt også. Og for å oppdatere dere om været

- Mobilblogg: god morgen dere :) nå er jeg på tur til hitra og heldigvis er det masse snø. Jeg har ikk

277975-1-1261218590993.jpg
Mobilblogg: god morgen dere :) nå er jeg på tur til hitra og heldigvis er det masse snø. Jeg har ikke med meg macen siden at jeg bare skal være her til i morgen. Hva skal dere i helga? :)

- bilder fra mandag

Jeg hadde jo helt glemt at jeg hadde tatt bilder da jeg var med Karina på ridning, men her kommer de ihvertfall. På det nederste holdt jeg og Kine på å kapitulere i betonggulvet av latter, for herreGUD hvor vi lo. Dere skulle seriøst sett når hun tok grimen over hodet, tok opp hendene, og lekte hest - jeg døde nesten. 

Karina og Lana.
Å ta bilder av løpende hester uten blitz ekke lett.


Men nå må jeg finne noe å ha på meg i kveld! Føler at alt er så oppbrukt, men er sikker på at hvis jeg leter godt nok inni det rotet jeg kaller skap, så blir det sikkert til et antrekk til slutt :) 

- kyss og klem, gamer-gøøørl

Det snør, det er helg, og jeg er glad. Perfekt fredag! I tillegg skal jeg på bursdag til Emira i kveld, og drar til Hitra i morgen så om ikke det er en perfekt helg, så vet ikke jeg. Jeg og Tone var jo i byen i går for å kjøpe gave til bursdagsbarnet, og endte opp med to tullegaver og en kjempefin en (som jeg òg har lyst på). Dere får se alt senere, men åh, det skal bli herlig å pynte seg igjen.

Nå har jeg egentlig ikke så mye å gjøre. Sigurd lastet ned et mariospill til meg idag, som jeg skal prøve å få til, men lover ikke at jeg dreper Bowser (?) med det første. Tar jo litt tid å i hele tatt venne seg til hvilke knapper man skal styre Mario med også.. xoxo, Gamer-Ida.Har dere spilt Mario før? Hvis dere ikke har det, så ikke gjør det. Det er avhengighetsskapende og man kan bli spillegal.

- moooooooose

Beklager for virkelige dårlige oppdateringer idag, men jeg har hatt det så travelt at jeg nesten ikke har rukket å stave ordet "pølse". Jeg spiste pølse til middag idag, btw. Julegaveshopping med mitt nye kort (som forresten var gårsdagens høydepunkt) og julekonsert med korpset har tatt all tiden min idag, så macen har levd sitt eget liv hjemme. Levd sitt eget liv betyr i min verden "å laste ned Glee-episoder". Så nå har jeg alle episodene fra sesong 1 lagret! 

Når ordet "julegaveshopping" blir nevnt, blir det jo selvfølgelig så jeg kjøper meg ting til meg selv også. Og idag var det et elgepennal jeg kjøpte. Yeah right. Et elgepennal.49,- hos Ting.

Hva synes dere? Jeg synes det er helt råttmegaloldeiligogkult. Hehe. Bare fordi jeg er så sykt lei av ord delings feil. Ja, det var meningen at jeg skulle dele det ordet opp i tre. Bare for å understreke. Sees i morgen, søtinger! 

- il sera bon d'être fini

Naboene våre har pomeranianhunder, og nå når jeg ligger i senga mi og ser på Glee, så hører jeg at en av dem knurrer utenfor. Jeg tør virkelig ikke å åpne gardina og se på den, i frykt for å møte eierens blikk så jeg tror jeg bare ligger her en stund til jeg, og ler av den ubersøte knurrelyden. Der stoppa den forresten.

Det kunne blitt en begynnelse på en hvilken som helst stil med retrospektiv teknikk, det! Trallera, hvor mye som har satt seg i hjernen. Når vi snakker om å sette seg i hjernen: hodet mitt er fullt av franske verb, pronomen, gloser, tall og klokkeslett. Prøvemodus, med andre ord. Dere får ønske meg lykke til på den første franskprøven dette året! Men så kan jeg trøste meg selv med at etter i morgen klokken 12, blir det ikke noe mer fransk i år. Hooray!

Når det gjelder det bildet av Gaute, så.. hehe.. tror ikke det blir postet. "Ikke gidd å legg det ut nånn plass, da :)" Det bildet får bli klassens dystre hemmelighet. Sånn som meg, om jeg får 3 på franskprøven. Og i morgen må dere minne meg på å fortelle dere ukas høydepunkt! Mihi. Men nå er det god natt! 

- t.t.t

Ting tar tid. Har ikke mye å meddele idag, dessverre. Bortsett fra at jeg har to prosjekt, franskprøve og og diktfremføring som skal være ferdig i løpet av uka her. Og det er altså siste innspurt før juleferien, så da må jeg gjøre det skikkelig bra! Ikke no press. Haha.

Har forresten et fint bilde av Gautis i tightsen og singleten til Frida på pcen min (unnskyld, macen) også, men jeg troor jeg må ha tillatelse for å poste det. Gautee? 


Så må dere huske på at det er Glee på tv 2 klokken kvart på 10 i kveld! Jeg har lastet ned hele den første sesongen nå, og jeg gleder meg til å starte. "Glee" er forresten det nye ordet. "Åh, du e så glee". Så viser vi L-tegnet. 

Har dere en skikkelig innspurt før juleferien? 

- i HEART radio1-reklamer

Nå sitter jeg og ser på Linus i svingen og snakker om reklamene på radio 1. Nå kan jeg faktisk alle utenatt, så hvis dere vil vite hva dere må sende til 2440 for å få en blodsukkermåler som ikke gjør vondt, så er det lite. L-i-t-e, altså. Til 2440. 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i kveld, jeg. Tror kanskje jeg skal starte å se den nye serien "Glee", og øve litt til franskprøven på torsdag. Herregud, franskprøve! Det er til og med verre en mattetentamen, det! Men det skal nok gå bra. Må bare tenke på sjokolade. Det funker alltid. Haha.

Snapshot under middagen.

Har dere sett Glee? 

- dagens setning: og julie er solen

Haka er langt nede på brystet etter all gjespingen gjennom en laaang film. Jeg som trodde Romeo og Julie skulle være romantisk, men så feil kan man altså ta. Jeg tror jeg hadde blitt gal hvis han folk hadde snakket til meg på rim hele tiden. Og i løpet av hele filmen fikk jeg med meg en eneste setning: og Julie er solen, eller and Juliet is the sun, som de sa. Bra Ida. 

Nå sitter jeg og kvier meg for å slippe å hente avisene, men det må vel gjøres. Dessuten er det den siste gangen før jul idag, så jeg skal legge over litt julemusikk på iPoden og gå meg en fin tirsdagstur. Forresten. Visste dere at jeg våknet idag og trodde det var 14. desember? Jeg hadde tydeligvis ikke åpnet den luka i kalenderen enda, og ble skikkelig overrasket da mamma sa det var 15. Jaja, bedre å ligge lengre frem i skjema enn bak da, ihvertfall. 

Har dere sett Romeo og Julie? 

- jeg presenterer; ile's spilleliste

Da har jeg endelig gjort ferdig spillelista til dere! Så nå får dere høre hvilken musikk jeg liker å høre på, pluss litt fra dere selvfølgelig. Spillelista heter TIL ALLE DE SØTE BLOGGLESERNE MINE<3 og er en blanding av mine, IsabellSiljeMalin og Karen sine sanger, og jeg håper dere liker dem! Dessverre så går det ikke for dere som ikke har spotify å høre dem, men kan prøve å ordne med noen invites litt senere. Lover ingenting!

Nå skal jeg på ridning med Karina, så dere får kose dere så lenge med sangene! 

Har dere spotify? Og i såfall: likte dere sangene? 

- outfit 14.12.09

Cardigan fra gina, topp fra vero moda, bukse fra bikbok og skjerf fra loftet.

Her er den nye buksa! Var den ikke fin? Måtte brette den opp litt i beina, fordi bikbok-buksene er så fryktelig lange, men det ble jo ikke så verst. Hva synes dere?

- wang=vagina

Hei! Macen går på reservestrøm, og jeg greier ikke å finne laderen. Med andre ord; rommet mitt har gått gjennom tiende verdenskrig. For tiende gang. Må vel finne frem tha støvsuger og sette i gang med å rydde opp de døde. Okei, nå ble det litt for sært her. 

Og når det er sagt så hadde jeg en skikkelig bra dag på skolen! Gaute fikk blant annet låne macen min og gikk innpå >modekungen.se< sine sider. Så sa jeg at jeg skulle vise han hva jeg ønsket meg i julegave, og viste han den Wang-inspirerte veska jeg har vist dere før. Dere husker den? Så holdt jeg pila over bildet, og da kom det på bildeteksten "wanginspirert veske". Tror dere ikke Gaute brøt ut i latter og trodde det stod vaginainspirert veske, da? HAHA. 

Bedårende.

Men nå skal jeg leke litt kokk og lage meg litt mat, så kommer det antrekk senere! 

Hadde dere en fin dag på skolen? 

- koselig bytur med family'n

Jeg og mamma fant ut at det hadde blitt en utrolig lang dag om vi bare hadde ligget å sett på tv, så vi fant ut at vi skulle ta oss en tur til byen. Pappa og Mia ble også med, så da ble det jo rene familiejulegaveshoppingen! Jeg har fremdeles tre gaver igjen, men fikk i hvertfall kjøpt noen da. Og så fikk jeg meg ny bukse. Dere får se den i morgen!

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og lese ferdig Twilightboka mi. Når jeg sovnet med den i går kveld så hadde jeg nemlig kommet så langt at jeg bare har et halvt kapittel igjen, og det skal leses ut idag. Gleder meg allerede til å begynne med neste bok, selv om jeg sikkert må vente til jul. Noen som kjenner den "du får ønske deg den til jul", eller? 


Ekstremt ustø på hånden.

Har dere begynt å kjøpe gaver? 

- kom med sangtips til spillelista!

Jeg har ikke orket noe som helst idag, jeg. Håret mitt kunne lett ha blitt forvekslet med det kråkereiret i treet utenfor vinduet, og ikke har jeg orket og sminke meg heller. Litt farge i hverdagen har jeg bragt frem da med knallgrønne sokker, men sånn som jeg er nå så tror jeg naboene hadde stormet under senga si og gjemt seg hvis jeg hadde vist meg. Okei, Ida. Så ille er det ikke. Hihi.

Ellers så sitter jeg og setter sammen en spotifyspilleliste til dere, som sikkert kommer ut i morgen. Dere må bare komme med musikktips, så kanskje den kommer på ile's spilleliste! Ile har forresten blitt mitt nye kallenavn. Kult, hæ?
Nei, nå prater jeg meg bort her. Det jeg egentlig skulle fortelle dere, var at etter en lang og koselig kveld i går, var det kjempeherlig å våkne opp til dette i morrest:
Er jeg ikke heldig som har en så fin katt? Akkurat nå ligger han på brystet mitt, så hvis det blir noen skrivefeil her og der, så har jeg en unnskylding: det er ikke så enkelt å skrive med en katt på brystet. Haha. 

Og når det gjelder spillelisten: har dere noen sanger å anbefale? Kommer til å linke alle de bloggene som har fått med sangene sine i spillelista!

- i går var jeg høyere enn Tone

Gammel maskara og svartfargen under øynene etter øyeskyggen i går. Noe av det ekleste som finnes, bortsett fra edderkopper da så klart. I går sovnet jeg med Twilightboka i hendene. Haha, jeg skulle jo "bare lese ferdig kapittelet". Men dere som har lest førsteboka, skjønner sikkert at kapittelene er kjempelange, og et kapittel er gjerne på 20 sider. Det gikk ikke så bra å lese ferdig det når bena verket etter 6 timer med hopping i 10,5 cm heels. Oh yes!

Men etter ballet, ble det sånn at jeg dro til Hanna en tur. Kan ikke skryte på meg at jeg var der så lenge, og den tiden jeg var der, ble tilbragt i sofaen. Herrefred, jeg kan virkelig si at jeg har aldri i mitt hele liv vært så sliten. 


Så som dere sikker har skjønt på teksten over, så blir det ikke så masse som skal gjøres idag. Har ikke tenkt å stæsje meg opp for å dra på shopping, for å si det sånn. Har 66 uleste innlegg på bloglovin også, så de skal jeg ihvertfall kose meg med nå. 

Har dere sovnet med en bok i hendene før? Oi, hva skjer med meg og originale spørsmål? 

- nå drar vi på ball!

Om en halvtime drar jeg og Tone til årets skoleball! Gleder oss kjempemye begge to :) Dere får kose dere i kveld, mine herlige lesere! 

bilde 551

bilde 541


bilde 543
Hva skal dere i kveld? 

- jordbær er den nye sjokolade

Ansiktet mitt kjennes ut som om det er frostskadet. Jeg fikk jordbæransiktsmaske i kalendergave idag, og den er så utrolig kald, dere aner ikke! Kan jo være at det er fordi det er lenge siden jeg har tatt ansiktsmaske også da, men jeg sitter nesten og fryser her selv om rommet mitt sikkert er 50 grader.

Forresten. Litt senere får dere se kjolen min, og hvordan jeg ser ut i den. Men nå må jeg løpe og få av meg denne jordbærluktende greia.

bilde 543

bilde 541
Tar dere ansiktsmaske ofte? 

- kjøp cosmo denne måneden!

God morgen! Idag er den store juleball-dagen, og jeg gleder meg! Men tanken på å danse i 10 cm heels er litt skremmende. Jeg som skulle øve i en hel uke. Vel, jeg må nok bare ta det som det kommer. Jeg putter et ekstra par sko i veska ihvertfall! 

Når det gjelder gårsdagen, eller gårskvelden, så satt jeg med kråkereir-håret mitt i sofaen og leste dette:

pc100540

pc100541

pc100542

pc100546

Lykke! Og til alle dere Tommy-fans: det er med et tosiders intervju med han :) Og hvis dere vil vite det så leste jeg ut de 4 sidene over på kanskje to minutter. Haha, obsessed. 

Leser dere cosmopolitan? 

- minibank- og boblesnakk

Planen idag var egentlig å dra til byen med Tone, men siden minibanken på city syd slukte kortet mitt så har jeg derfor ikke noen penger før om en uke. Smarte Ida greide nemlig å skrive feil kode tre ganger. Vedder på at det er bare jeg som får til sånne ting. Tør noen av dere å vedde i mot, eller? 

Når jeg nå sitter hjemme, føler jeg at jeg lever i min egen lille boble. Det er ingen som tar kontakt, og jeg er stuck. Dette skal absolutt ikke bli noe klageinnlegg, for jeg har da ting å gjøre her hjemme jeg og! Eller, hvis jeg ikke skulle se på Camilla klokken 18.40 så hadde jeg nok vært ute nå. Prioritering, folkens. Prioritering. Camilla hilser forresten til meg også. Da jeg jo bare se det.

1
2
Nei, ingen som kjeder seg? 

Har det med minibanken skjedd med dere eller? Denne gangen ble det faktisk et originalt spørsmål. 

- DESIGNHJELP; hvordan få vekk google-reklamen

Da er det tid for litt designhjelp igjen, og denne gangen skal jeg vise dere hvordan dere får vekk den plagsomme google-reklamen som pleier å være på siden av blogger. Nå har jeg allerede tatt den bort, så den vises ikke her, men jeg kan forklare den likevel til dere. 

❤Først logger du deg inn på bloggen din, trykker på design, så rediger og så på maler (HTML). 
❤Så taster du inn CTRL + F (på mac: cmd + F) og søk etter </tag:profile>. Denne koden skal du slette, og bare denne.
❤Så må du huske å gjøre dette på alle malene dine. Da trykker du på innlegg, kategori og arkiv og gjentar steg 2. 
❤Trykk lagre, og du er ferdig!

Håper dette hjalp dere til å få den vekk!
google

Fikk dere det til?

- make-up artist for en dag er drømmen

Med hodet fullt av tanker om juleballet i morgen, går jeg nå inn for helg! Jeg synes det er kjempeherlig og det blir fast rutine i kveld med en lang dusj toppet med ansiktsmaske. Senere skal jeg se på Camilla som er på tv'en idag, noe jeg har gledet meg lenge til! Dere skulle hørt henne på skolen når vi sa at hun kom på tv i kveld. "Åååå, ikke si det da!" Camilla er verdens søteste.

Ellers så blir jo selvfølgelig kvelden brukt på å teste forskjellige sminkemetoder. Det er nemlig ball i morgen, og om jeg kunne fått et ønske nå, så hadde det lett blitt å lært meg å legge perfekt sminke. Dere kan spørre en søt, liten and fra Kina om å legge øyeskygge på dere, så er jeg sikker på at det blir finere enn mitt resultat. 
Men faktisk så ble jeg veldig fornøyd med maskaraen min idag. Bare se:

pc110548

pc110574
Lenge siden jeg har fått det til såå fint. Nå har jeg lov å skryte av meg selv. 

Vet dere noen brae måter å sminke seg til ball på? Trenger desperat hjelp, så det tas i mot med to sett av armer!

- outfit 10.12.09

101209
Cardigan fra Gina, topp og bukse fra only, sko fra snowflake og jakke fra bikbok.

Herregud, nå kan jeg virkelig se at jeg ser ut som en sumobryter med boblejakka mi på. Hihi. Men nå skal jeg spise risengynsgrøt og så på spilling! 

- lilla hår er det hotteste i vinter

Nå kunne overetasjen i huset vårt ha blitt sammenlignet med den reneste frisørsalongen. Hele etasjen, inkludert rommet mitt, lukter sterkt av hårfarge og det er så vidt at jeg ikke går og henter en klesklype. Det stinker til og med hårfarge av duftlysene mine. Oh no! 

Selvfølgelig er det ikke jeg som farger håret mitt da. Jeg har jo sagt til meg selv at hårfargen min, den skal jeg holde som den er og det løftet tror jeg at jeg greier å holde også. Eller, jeg kan jo prøve å farge det blondt da? Eller svart kanskje. Jeg tror vi avventer den hårfargingen litt, jeg. Forresten; det er mamma som holder på å farge sitt. Nå ser det lilla ut. 

pc100552

pc100557

Ellers så kjøpte jeg meg en yoghurt i kantina idag, og gjett når den gikk ut på dato da? 24. desember! Tone sa at det måtte være et tegn på at jeg var søstra til Jesus. Ikke at jeg skjønte noe av det, men. Outfit kommer senere idag! Nå er det franskøving til krampa tar meg. 

Har dere farget håret noen gang? 

- onsdagskveld

Tente lys og Twilight. Nydusjet og sminkefri. Ingenting er bedre enn det ❤

bilde 541

bilde 543
Hva gjør dere i kveld? 

- dette må feires!

Hei dere! Våknet opp og var redd jeg hadde forsovet meg idag, men heldigvis kom jeg meg tidsnok på skolen til den beryktede nynorsktentamen startet. Så nå er alle juletentamenene ferdig og jeg kan puste lettet ut. Tror jeg tar meg en tur til City'n etterpå bare for å feire med noen nye ting. Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med den siste tentamenen min!

Nå sitter jeg og ser på et random britisk program om en "kul" 50-åring med ølmage og besj dress. Morsomt og underholdende ja. Not. Nei, jeg må vel skifte til noe annet enn uteligger-klær hvis jeg skal på shopping. C you l8r! Skikkelig forkortelsesnerd.

bilde 540

bilde 539
Hadde dere en fin dag på skolen/jobben idag? :)

- skoooooo

Gad, jeg har funnet drømmeskoene. Så utrolig enkle og stilige, og så kan de brukes til alt! Elsker dem.
skojegvilha
Hva synes dere? Verdt å sette på ønskelisten? Dreper dere om dere sier nei, haha.

- flaaaut

Da har jeg gått den første runden med aviser og opplevde nettopp noe utrolig flaut. Jeg går og hører på radio 1 samtidig som jeg leverer avisene, og plutselig begynte de å spille "sometimes" med donkeyboy. Lykke! Jeg blir så glad av å høre den sangen, så jeg setter i gang og synge for meg selv. Kan ikke akkurat si at det var så lavt, fordi rundt meg så jeg ikke en eneste sjel.

Så plutselig hører jeg en mann over meg som sier "hey". Og jeg blir helt forvirra og lurer på om det er gud som snakket til meg. Haha, kødda. Så sier han "flink du va t å syng da!" for dere som ikke er kløppere på trøndersk så betyr det "så flink du var til å synge da". Og jeg ble jo så flau. Dere skulle sett meg, så sikkert ut som den tomaten. 

bilde 533

bilde 537

Men nå må jeg ut med tralle nr. 2. Bare 200 aviser igjen, som jeg må rekke på en time. Jul i svingen, vet dere :) 

Begynner dere å synge med når dere hører en sang dere liker? 

- the wall #2

God kveld, dere! Nå har jeg bestemt meg for en ting. Jeg har nemlig funnet ut at en hel vegg skal bli full av inspirasjon! Jeg har kommet ganske langt, og dette tror jeg blir den niende delen av inspowallen min. Men jeg har en ganske stor vegg da, så det er plass til masse mer!

pc070541

pc070543
Hva synes dere om min nyeste? Og forresten. Ser dere hvem som endelig har fått plass? 

- uke 50

Nå har jeg tenkt å starte opp noe som er nesten likt som Kissie, nemlig den kommende uken! Har en følelse på at de fleste "skjemaene" kommer til å se ganske så like ut, med lekser, spilling og diverse småting, men det er litt greit uansett. Å ha oversikt liksom. 

Nå skal jeg starte med en ny greie på inspowallen min!

Hva tror dere om dette? 
idasuke50
Edit: Oh my god! Jeg glemte jo juleballet på lørdag! Så det blir altså ikke julegavekjøping, men juleball. Haha, at jeg kunne glemme det.

- bråkete naboer og bråkemusikken deres

Nå sitter jeg og hører på "only fooling myself" og fører inn naturfagsforsøk. Hadde helt glemt at vi skal levere inn 5 stykker før jul, og jeg hadde gjort max ett. Nå er de ihvertfall straks ferdige, og hånda mi har skrivekramper.
No ble jo ikke Kate Voegele-idyllen min ødelagt med bråkemusikken til naboene. Seriøst, de er et kapittel for seg selv altså! Roper, skriker og kjefter på hverandre til klokken er 11 om kvelden. Underholding å høre "æ blir syk bare av å sje dæ", ja. 

Forresten så blir jeg litt fascinert av himmelen utenfor vinduet mitt akkurat nå. Den er faktisk gul nederst med dusere utover til blått! Gul! Det tror jeg aldri at jeg har sett før. 
Ellers så sitter jeg og nerder twitter, og synes det er litt rart at alle de fra USA tweeter (haha) at de nettopp har stått opp osv. Tidsforskjell, vet dere. Hvis dere vil så kan dere legge meg til på twitter >her.< Bruker dere twitter? 

pc070540

pc070542

- jeg er i tentamensmood

Hei dere! Nå har jeg endelig kommet hjem fra noe jeg tror er en av mine beste tentamener noensinne! Nesten så jeg vil grabbe med meg alle pengene jeg finner i huset og gå på hurrashopping for meg selv, men siden jeg ikke vet hvor alle pengene ligger, så sparer jeg meg. 

Jeg tror at den siste måneden har vært "tentamensmåneden" for meg, fordi på alle tentamenene jeg har hatt så langt så har jeg følt at det har gått kjempebra! Jeg er sååå glad nå, dere aner ikke :)

pc070552

pc070551
Stort smil!

Men nå har jeg noen sider å lese i Twilight, en sjokolade å spise opp og litt lekser å gjøre. Ha en fortsatt fin dag, kjære lesere! 

- matten ble lagt bort

Jeg hadde en liten løgn på bloggen isted. Eller jeg løy ikke, men gjorde noe annet enn det jeg egentlig burde ha gjort. Det er vel ikke smart å starte med pepperkakebaking når man har tentamen i morgen, er det vel? Jeg orket bare ikke tanken på geometri, standardform og algebra så jeg sier meg selv unnskyldt.

Åh, jeg elsker å bake pepperkaker! Bare dumt at vi kun gjør det en gang i året. Men det er kanskje derfor jeg synes det er så koselig og gøy også. 

pc060539

pc060538

pc060537

Men nå jeg øve til.. ja, dere vet. En time igjen til robinson starter også. Uff, jeg har det travelt idag. 

Har dere bakt pepperkaker i år?


- dette skal jeg bruke kvelden på

Jeg har verdens verste tentamen i morgen. Hørte jeg en liten fugl som hvisket det i øret mitt? Jepp, mattetentamen. Jeg prøver å tenke positivt hvert år og si til meg selv at "det har ikke så mye å si om det går dårlig denne gangen, jeg har jo et år igjen", men denne gangen er det jo den siste gangen. Derfor måtte jeg finne frem denne eska:

pc060534
For å se i disse bøkene:
pc060535
Og øve meg ihjel på dette:
pc060536

Nervevrak. Takk alt i himmelen for at butikkene har søndagsåpent slik at jeg kan kjøpe meg en tentamenssjokolade. Beroligende, vet dere. Men jeg har èn ting å se frem til i kveld. Eller to: jeg blir hjemme alene og skal se finalen i robinson! 

Har dere noen tips til hvordan jeg bør øve? Wow, skriften ble jo megastor.


- bilder fra Tones bursdag

dsc0023
Julie og Eirin.
dsc0009
Meg og Renate
dsc0076
Tone og Hanna
dsc0073
Renate og meg. HAHA, kveldens latterbilde.
dsc0003
Renate, Marte og Emira

Gårsdagen var kjempemorsom, og som vanlig snakket vi om så sykt mye sykt. I tillegg tok vi utrolig mange bilder, og hele gjengen ble trøtt i ett-tiden så da takket de fleste for seg og dro hjem. Kan ikke akkurat si at jeg og Tone hadde party all night long heller, for når klokken var 2, var vi i drømmeland. 

Hva synes dere om bildene? 

- outfit 05.12.09

Nå drar jeg på bursdag med jentene! Eller, bursdagen starter ikke før klokken 7, men siden jeg er så snill så skal jeg hjelpe Tone med maten. Taco it is! Og så får jeg julebrus da, mihi. Her er antrekket mitt:

051209
Jakke fra h&m (bare til å ha over når jeg drar), t-skjorte fra Vero Moda og strømpebukse fra Gina.

Hva skal dere i kveld? 

- korttrøbbel, julesanger og bursdaaag

Hei! Overraskende nok (not) spilte omtrent alle butikkene julesanger idag, og hvis jeg hører jinglebells en gang til så flipper det ut her. Neida, julesanger er egentlig kjempekoselig! 

Jeg fikk i alle fall kjøpt meg en leopardstrømpebukse og en basic hvit topp. Noen julegaver ble det ikke, etter som kortet mitt bestemte seg for å ikke funke idag. Først så får jeg ikke til å bestille kinobilletter med det, og nå skjer dette? Vedder på at det ligger en forbannelse over meg.

Nå holder jeg på å ordne meg til bursdag hos Tone samtidig som jeg spiser pølse. Haha, her gjør man så godt man kan! 

pc050539

pc050535

Tror jeg skal fikse et bursdagsantrekk til dere rett før jeg drar :) Har dere begynt å høre på julesanger? 

- bytur på lur

God morgen! Idag kommer det til å bli travelt. Jeg har nemlig planen full, og vet ikke hvor jeg skal få plass til spising en gang. Eller, jeg få plass til det en plass, men jeg vet absolutt ikke hvor. Jeg og den ultrastygge jenta under skal nemlig til byen for å handle inn noen julegaver, sko og veske (hvis jeg finner meg en fin en) og jeg skal kjøpe bursdagsgave til den ultrastygge jenta under fordi hun skal feire bursdagen sin i kveld. 

I tillegg dere, så må jeg ha med meg macen til byen, fordi jeg skal kjøpe en ukjent kabel. Alt jeg vet er at den er for projektorer, og at jeg må ha en sånn for å vise powerpointgreier med den. Takk, kjære macoppfinnere, for at dere ikke har projektorinngang på macene deres! Fint å betale 299 kroner ekstra, ja.

dsc0005
Så må vi jo ha søtt bilde av meg også:
ndklshjkdls
Au naturel.

Men nå får dere en liten test. Om dere har fulgt med så er ikke gjettingen av hvem som er på bildet så vanskelig så nå får dere bare sette i gang med å gjette hvem denne ultrastygge jenta er. 

Hva skal dere idag? 

- outfit 04.12.09

041209
Hals fra h&m, genser fra bikbok, topp under fra h&m og bukse fra Rut m.fl.

Jeg greier å ha på meg yndlingshalsen min, og så blir det et så stygt antrekksbilde? Det skal bare ikke gå an, men idag gikk det an. Typisk! 

Hva synes dere? 

- jeg kunne blitt brannskadet

Hei og god dag! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og fant ut at siden jeg hadde det så travelt i morrest, så rakk jeg ikke å åpne kalenderen min! Og jeg fikk faktisk en ny pc og nye sokker. Seriøst, takk mamma og pappa. Det er verdens bezte adventsgave! Nå mangler det bare at jeg får en bil på lille julaften og et hus på julaften, så er jo adventstiden min perfekt. 

Tulla. Jeg fikk en sjokoladeee ❤ og det betyr altså at jeg nå sitter og gomler i meg herlig, tysk sjokolade og ser på himmelen utenfor. Nydelig! Mange av dere er helt sikkert uenig med meg når jeg sier at kalendersjokoladene er nesten de beste, men ærlig talt: de er jo det? 

Forresten, mamma fikk sjokk i morrest når hun kom opp å så at jeg hadde sovet med telysene mine på. Min unnskylding var at de brant for Regine. "Men det e jo livsfarlig!" Seriøst, dere skulle sett henne.

pc040538

Men nå må jeg starte å lese de 60 nye innleggene jeg har på bloglovin. Om dere vil følge meg kan dere trykke der det står "følg ida sletvik med bloglovin". Smaart.

 Bruker dere bloglovin? 

- med en pingvin som mamma

For tiden sitter jeg og ler meg ihjel av mamma som prøver den nye treningsrockeringen vår. Hun ser ut som en hudfarget pingvin, som rocker rundt i kjellern. Morosamt.
Ellers så ville jeg bare si god natt til dere, jeg! Idag har jeg forresten for andre gang gått ut med naturlig hår, så det er på bedringens veg! Høres ut som om jeg er helt syk.

Men når vi snakker om syk. Regine Stokke døde i dag og derfor håper jeg at alle vil tenne et lys for henne. Hvil i fred.

bilde 540
Ikke noe smil idag, nei.

Har dere tent et lys for henne? Dere kjenner meg.. Jeg kommer til å tenne maaange.

- oprah winfrey snakker om bæsj

Okei, tidenes særeste overskrift. 
Tentamen gikk kjempebra! 3 ord og mer enn det gidder jeg ikke å si. Skoleprat på blogg.no er boring. Uansett. Nå sitter jeg og ser på et av Oprah Winfreys siste show og jeg kan godt se at hun har forandret seg. Dere skjønner, det er sånn tilbakeblikk på andre episoder og det er litt morsomt, men fra de første episodene så hun ut som en liten hvalross. Ikke at det er noe galt i det, for hun kledde det egentlig, men nå i de siste episodene er hun vakker! Hun er som Tyra Banks, en herlig personlighet og nydelig utseende. Me wantz. 

Men det som virkelig er morsomt er at de sitter og diskuterer hvordan en persons bæsj helst skal se ut. Så om dere har S-formet bæsj, så er den perfekt. Dagens lærdom tror jeg er veldig smart å ha i bakhodet. Tulla? 

bilde 533

bilde 536

Og forresten. Hun har bursdag på samme dag som meg, 29. januar! Følte bare jeg måtte dele det. Har dere sett på Oprah Winfreys show noen gang? 

- pepperkaker, byavisa og Marvin zeff

God kveld dere! Nå sitter jeg og ser på Linus i svingen og ler av at Marvin er så syykt sleip mot ungene. Jeg dør nesten. Jeg fikk forresten hjelp av Marthe og Mia til å gå med avisa idag, så det gikk ganske mye fortere enn vanlig heldigvis. Og selv om jeg gikk ifra dem sånn at de brukte 20 minutter på å finne meg, så gikk det jo bra! Hihi.

Jeg sendte dem på butikken etterpå også, så nå er det pepperkaker som står på bordet. Faktisk så er det min første pepperkake i desember! For mamma glemte jo selvfølgelig av å kjøpe i går...

pc020536

pc020535
Marthe og Mia prøvde å få kontakt med meg da jeg gikk fra dem. Men smarta sjøl hadde jo selvfølgelig ikke med seg telefon:
pc020537
Har dere spist pepperkaker i år? 

- jeg tar ansvar for sykheten min

Siden jeg var syk i går så fikk jeg ikke til å gå med byavisa, men så pliktoppfyllende som jeg er så går jeg med dem idag istedet. Flinkaa. Engelskforberedelsene gikk forresten kjempebra, og jeg og Cammi skrev faktisk 3 sider med notater. Det er verdensrekord! 

Så til Nina: kan du sende meg oppgavene på mail om du har dem? Det hadde vært kjempefint om du hadde funnet dem! :-) 
bilde 531

Men nå skal jeg se ferdig episoden av Kim Possible som jeg ikke har sett på på lenge, og så er det ut i snøen for å drasse tralla etter meg. Det ble altså ikke noe snømannlaging idag. Haha, jeg holdt på å skrive snømannbaking. 

Er det snø der dere bor? 

- photobooth

Oppdatering fra Ida og Camilla som er på skolen og har engelskforberedelse! Vi har fått temaet "time" så om noen har et eller annet amazing det går an å skrive om, så er vi åpne for deres hjelp. Jeg (Ida) lå jo og var syk i går, og hadde ikke fått med meg at det har kommet snø til Trondheim, noe som veier opp for engelsken. Etter skolen blir det nok på med utebuksa for å dra ut å lage snømann. Tulla. Såå mye snø er det ikke.

bilde 522

Camilla: æææsj, ikke legg ut bildet der da.
Ida: vi va like fin begge to.
bilde 521
Hva gjør dere? 

- lys og Klara forever

God kveld! Nå tror jeg at den siste sykheten som var i meg ble skylt ned i sluket sammen med shampooen, og heldigvis for det! Lystenneren sjøl har selvfølgelig tent på nøyaktig 12 telys og sitter i halvmørket med en kopp kakao og bløtt hår. Med andre ord: jeg koser meg!

Btw så var Linus i svingen utrolig søtt, og jeg må si at hver gang hun Klara sier noe, så må jeg le litt. Går det an å være mer sjarmerende? Når jeg får meg unge så skal hun være akkurat lik Klara. Oi, nå tok jeg meg selv i å drømme meg heelt bort her. I mens fløy alle tanker ut av vinduet, så jeg runder av her og viser dere hva min tirsdagskveld går ut på:

pc010535

pc010536
Hva gjør dere i kveld? 

- problemløsende fjortis

God ettermiddag! Nå har jeg kost meg med film og Twilight i et par timer, og jeg føler meg allerede mye bedre. I morgen har vi forberedelse til engelsktentamen på skolen, og overraskende nok så er jeg glad for at jeg får med meg det. Oh yes, her setter vi pris på den minste lille time på skolen. 

Ellers så har jeg løst problemet mitt med hva jeg skal lese etter Twilightserien og kommet frem til Camilla Läckberg sine bøker. Det var >Frida< som tipset meg om bøkene hennes, og etter å ha "smakt" på de første sidene i ulykkesfuglen så må jeg si at jeg gleder meg til å lese hele boka! Hørte dere det? Ida gleder seg til å lese en bok som ikke har med Twilight å gjøre. Okei, der hørtes jeg virkelig ut som et fjortisvrak. 

pb300535
Har dere lest noen av Läckberg's bøker før? 

- juletider skal jo egentlig bare være positivt

Jeg innså en ting i går når jeg skrev det innlegget om julekalenderen min. At jeg ikke hadde tenkt på dette før, liksom. At jeg ikke hadde tenkt på alle de som ikke har noen julekalender i desember. Her sitter jeg og er strålende fornøyd, mens på andre siden av en annen dataskjerm som kanskje sitter å leser hvor fornøyd jeg er, så er det en person som ikke får noen småe gaver i desember i det hele tatt.. Det er forferdelig, og jeg får frysninger av tanken.

Så derfor ber jeg alle andre om å være forsiktige med hva de legger ut av gaver osv. For alt dere vet så kan det være en person som leser og får en vond følelse av det, nettopp fordi de ikke får noe i kalendermåneden. Alle varme tanker den første desember går til dere ❤

acozychristmasbymchasesteelylarge
Om jeg hadde hatt sjansen til å gi hver og en av dere en gave i desember, så hadde jeg garantert gjort det. 
Har dere tenkt sånn før?

- nytt design!

Jeg har gått og irritert meg over det brune designet lenge nå, og endelig har jeg fått tid til å skifte! Jeg er storfornøyd, ihvertfall.

bilde 5
Hva synes dere? 

- jeg er syk

God morgen! I natt har jeg nesten ikke hatt blund på øyet i det hele tatt. I går skrev jeg jo at jeg hadde tatt svinesprøyta, og heldigvis ikke fått noen bivirkninger. Vel, idag kaldsvetter jeg, har vondt i hodet og har 38,6 i feber. Jeg skulle aldri ha tatt den sprøyta! 

pb300538
Flere enn meg som er syke idag?