- bye 2010, hello 2011

Da er muffinsene pyntet ferdig, og jeg er kjempeklar for tacokveld med hele familien. Som dere ser på bildet over, må jeg si at muffinsene ble utrolig vellykket! De ble fine, ikke sant? Sorry for webcambilder forresten.

Nå begynner folk å ringe på, så jeg tror jeg må komme meg ned. Da gjenstår det bare å si godt nyttår, mine kjære lesere! Love you 


- min plan for 2011

God morgen! Alt det jeg vet idag, er at 2011 kommer til å bli et minst like bra år som 2010. Derfor har jeg laget en liten liste over ting jeg skal gjøre i det kommende året:

Ha full godteristopp frem til sommeren, det vil si null smågodt, potetgull, brus og andre søtsaker. Hvorfor bare frem til sommeren, spør dere? Det kommer jeg tilbake til. 

Tilbringe MASSE tid med spesielt familien min, men også med de beste vennene mine. Man vet ikke hva man har før man (i mitt tilfelle) skal reise bort fra det, og derfor er dette et viktig punkt i listen min. 


Ta bilder hvor hen jeg går, og hvorhen jeg befinner meg. Nå har jeg faktisk tatt av reimen på speilrefleksen min, for jeg fant nemlig ut at den irriterte meg. Så nå skal kameraet være med over alt, enten det er kino, shoppingtur eller bare en koselig vennekveld.

Spare penger. No more shopaholicker her i gården! Nå skal jeg være supernøye med hva jeg bruker pengene mine på, og hvis jeg f. eks finner to plagg jeg liker, MÅ jeg velge - ikke ta begge to. 


Leve livet, ikke henge meg opp i ting har skjedd, og se fremover. 2011 skal bli mitt beste år!

.. Og sist, men ikke minst;

Reise til USA. Å herregud, det er så uvirkelig å skrive det. Tenk at sommeren 2011 drar jeg til Statene for et skoleår, og kommer ikke tilbake før sommeren 2012. Og da er jeg 18!!! Det er ganske villt å tenke på. Tror allerede nå jeg må begynne å psyke meg opp, for det kommer til å bli tøft, men fantastisk.

Har dere noen plan for 2011?

..Forresten: kommer til å bli opptatt i hele dag, så neste gang jeg blogger vil bli i 2011! Håper alle sammen får en flott kveld enten dere skal være ute med venner eller med familien - som meg. Kos dere masse, så snakkes vi i morgen!


- 2010's beste sanger

I dag er det den nest siste dagen i 2010, og derfor har jeg funnet noen sanger jeg har spesielle minner til. Når jeg hører disse tenker jeg med én gang på det jeg har gjort med de i bakgrunnen, det jeg tenkte, det jeg sa og det jeg drømte om. Da var egentlig ganske greit å finne frem til disse sangene, fordi jeg oppdaget at minnene mine ikke var glemt. #fintøyeblikk. Oioi, dreven twitrer!

Og ikke glem å følg med i morgen, for da kommer mine "things to do in 2011"!


Timbaland feat. Jojo - Losing Control


Taio Cruz - Break Your Heart


Cheryl Cole - Parachute


M.I.A - Paper Planes


Owl City - Hot Air BalloonKesha - Tick Tock


The Kooks - Naive


The Script - Breakeven. Egentlig alt av The Script! Yndlingsbandet, hihi.


Jay Z feat. Alicia Keys - Empire State of Mind


Lmfao - Yes

Train - Hey Soul Sister

Gavin Degraw - More Than Anyone

Shontelle - Impossible

Jason Mraz - Wordplay

B.o.B - Nothing on you

Har dere noen spesielle sanger fra året som har gått?


- favoritt akkurat nå: hueFikk denne i julegave av Gina, og jeg må si at jeg er strålende fornøyd. Den har akkurat den fargen jeg har lett etter - lys rosa, og den ser veldig naturlig ut. Selv om jeg har en tendens til å få veldig tørre lepper av leppestift ganske fort, så er alt som trengs et lag med EOS før de ikke er så tørre lenger. 

Den er i fargen "hue", og er kjøpt på estetique i Trondheim. De fleste har vel sikkert fått med seg at det har blitt en egen macavdeling der nå! Lykke. 

Likte dere den?


- videoblogg!

Kan ikke tro at jeg faktisk legger ut en video til. Men det er jo jul, og da må jeg jo være litt grei. Men videoblogg vil alltid være k l e i n t! Anyways, værsågod:Hva synes dere?


- alt klart for new-years eve!

Da er jeg endelig klar for nyttårsaften, og kan legge bort stresset. Jeg og tante Edith bestemte oss nemlig i fjor for å samle hele familien på tacokveld på nyttårsaften, og slik blir det i år! Gleder meg til å ha en veldig utradisjonell (men morsom - familien min er crazy!) slutt på året, og for en gangs skyld ikke ha kalkun på bordet. 

Vi var vertfall og kjøpe en haug med tacostuff, strawberry daiquiry og muffinsformer, så nå kan morgendagen bare komme! Åh, gleder meg sånn :-)Hva pleier dere å spise på nyttårsaften?


- even the angels love it
Hva synes dere?


- fonttips

Tips for å få tiden til å gå når det ikke er så mye annet å gjøre, er å søke rundt på f. eks dafont {link} etter søte fonter. Jeg liker de som er enkle, og gjerne håndskrevne! Her er noen av mine favoritter for tiden:

 

 

 Hvilke fontfavoritter har dere?


- victoria's secret 2010

Det har nærmest blitt en ny tradisjon at Victoria's Secret fashion show går på tv3 i romjula. Jeg kjenner jeg gleder meg til klokken 20.30 i kveld, å benke meg foran TVen for å se på. Egentlig litt rart at de viser det i jula, når alle sikkert har gått opp både en og to kilo, men for meg er det vertfall en inspirasjon til å starte med treningen igjen etter jul. Tror faktisk Katy Perry skal synge på showet... Det kan jo bli spennende, for jeg har ikke akkurat hørt så mye positivt om henne live! Anyways, husk tv3 klokken 20.30 :-)


Pleier dere å se på det?


- joyeux noël

Heia! Tenkte bare å stikke innom til de 50 som fortsatt besøker bloggen min hver dag for å si god jul, jeg. Her i gården står alt kjempebra til, og jeg har det virkelig perfekt. Høres kanskje en smule overfladisk ut, men litt overfladiskhet må vel være lov når det er jul. Og bare så det er sagt; jeg kommer til å bli smellfeit når denne jula er ferdig. Åh, det er jo så mye godt å spise at jeg blir helt forvirret! Prioriteringsevnen min må øves, hehe. 

Har jo også fått opp litt julepynt i huset nå, og det gir absolutt julestemningen et løft. Eller, hvem er det jeg prøver å lure? Hele huset er fullt av nisser, engler og lys. Mamma er besatt av dem.Og disse nissene er egentlig helt villt stygge, men jeg liker dem. HAHA, se de nesene og tennene!! Lol.

Ikke forvent å høre mer fra meg i morgen da :-) Kanskje vi snakkes på nyttårsaften! Da får dere ha en kjempegod jul, og kose dere masse ♥