åslåwpicturæs

Heisann hoppsann! Herregud, nå er jeg faktisk hjemme for første gang siden... tirsdag? Og jeg har så masse å vise dere, at jeg tror rett og slett at jeg bare starter jeg. Føler at dette innlegget kommer til å bli kjempelangt.


Her var vi lykkelige og glade i den SYKT lange rulletrappa inn til Tusenfryd. Vi gledet oss skikkelig til å hyle hele dagen, og spesielt det nye spøkelseshuset, nightmare, som viste seg å være en kjempestor skuffelse. Haha, det mest latterlige jeg har vært med på!Vi kaller bare han her for "monstermannen", haha. Jeg skulle liksom ta bilde av bildet på skjermen bak han, men så kommer han frem akkurat når jeg skal ta bilde og sier "det er ikke lov å ta bilde av skjermen", sånn på skikkelig østlendingdialekt. Så sa jeg "da tar æ bilde av dæ da!", på så bred trønderdialekt som jeg fikk til. Håper han ble skremt. 

Dere ser forresten litt av meg på det bildet bak han. Skal vise dere et helt bilde jeg og Marit kjøpte i morgen!


Den første dagen vi kom, kjøpte vi oss kneippbrød, leverpostei og kalkunfilet slik at vi hadde frokost hver dag. Det geniale var jo at vi tok det med oss på Tusenfryd også, slik at vi slapp å kjøpe dyr og usunn mat der! Vet jeg er smart. 


Ellers så var vi på et par konserter på brua utenfor der Øyafestivalen holder til og det var seriøst nesten så vi hadde festivalpass altså! Kjempebra utsikt og lyd, så var på M.I.A (som forresten var SYKT bra), Susanne Sundfør, CasioKids, La Roux og Marina and the Diamonds. Åh, jeg vil på Øya neste år!


Et besøk på operataket måtte vi jo selvfølgelig også ha, og der følte jeg meg skikkelig turist. Kamera rundt halsen (♥) er det største turisttegnet du kan finne. Men forresten så var det skikkelig fint der!Kan jo forresten også nevne at jeg og Marit ble "sjekket opp" av en 30-åring, så Chirag fra Karpe Diem, tok t-banen alene, lette etter Kong Halvor (haha), så Toroborgen på storskjermen på Øya og selvfølgelig fant vi på masse interne ting. Hadde vertfall en kjempefin tur og håper på at vi kan gjenta det neste år! 

Hva synes du? 

TUUUUUUSENFRYD

Nå sitter vi og speider etter blå himmel, venter på at sola skal komme frem og så har vi nettopp spist vår vidunderlige frokost. Kneipbrød med leverpostei ♥ I går kveld var vi og så M.I.A live og det var helt villt bra! Tror begge ble veldig positivt overrasket. 

Bildet fra arkivet. Innlegget ble så tomt uten...

Vi har funnet ut at det nettet vi har pleid å brukt, har fått passord, så nå er det Hilde sin mac som gjelder. Derfor kommer det masse bilder når jeg kommer hjem istedet og får brukt mitt supermegaultrakule og kjappe nett. Men hallooo; se hva jeg og Marit skal idag:

Hurraaaa! Så nå er det på med klær og sko, og så skal vi ta t-banen igjen. Alene. Hehe, vi kunne lett ha bodd her altså. 

Er det lenge siden du har vært på Tusenfryd? 

kolossale colosseum

Nå har vi nettopp kommet inn døra her i regnfulle Oslo. Vi fant ut sånn helt plutselig at vi skulle dra på kino for å se Inception, og jeg lover dere; jeg har vært i Norges største kinosal! Om dere har vært på Colosseum kino, så vet dere hva jeg snakker om. HerreGUD, jeg fikk sjokk når jeg kom inn jeg! 

Uansett. Jeg hadde SKYhøye forventninger til filmen, etter alt det positive som er blitt skrevet om den, men jeg greide rett og slett ikke å henge med. Synes det ble alt for mye skifting mellom forskjellige tider, og så har det sikkert noe med at jeg holdt på å sovne flere ganger. Skal bli godt å legge seg tidlig idag!

Kjøpte meg forresten bare to ting idag, en trekvartgenser og et par solbriller, men viser dere senere. Skal jo på shopping igjen på fredag også!

Har du sett inception? 

fremmeeeee

Heihei!
Nå har jeg og Marit endelig innstallert oss hos søstra hennes, Hilde, og nå skal vi bare slappe av. Fikk kanskje en halvtime søvn på bussen i natt, så det sier seg vel selv at vi ikke er særlig opplagte i allefall! 

Og vet dere hva eller? Vi tok t-banen for første gang alene idag!!! Det fortjener seriøst tre utropstegn. Første gang i Oslo alene og så greier vi å ta t-banen, liksom. Tre ganger hurra for oss :-)

Som sagt så skal vi egentlig bare slappe av litt her nå og så er det shopping-time! 

Har du tatt t-banen før? HEHE

oslo next

Da er kofferten pakket og klar pluss at jeg til og med har husket på tannbørste! Har også lært at jo større koffert man har med seg, jo flere klær pakker man, men litt plass til shoppingen er det fortsatt :-)

Bare så dere vet det, så har jeg med både macen, kamera og kameraledning så det blir nok noe bloggings mens jeg er der, og med internett både i bussen og i leiligheten til søstra til Marit (puh), er jo det himmelriket for oss bloggere (og twitrere)! Ekte bloggah 4 evahhh! Men nå må jeg stikke. See u in Åslåw!
Ønsk meg god tur da!