outfit 16.08.10


topp cubus shorts bikbok veske morris solbriller pieces

Hva synes du? 

outfit 02.08.10alt vero moda

Nettopp vært på en rundtur på IKEA og funnet et potensielt klesskap til meg. Så nå skal jeg bare ta mål av plassen der det skal stå og så håper vi på at det passer inn. Viser dere senere!

Hva synes du om outfiten? 

outfit 27.07.10
jakke gina tricot bukse zara topp bikbok sko og solbriller h&m

Da har jeg kommet hjem igjen, og vi hadde en kjempefin dag i byen. Jeg fikk kjøpt meg en kjole jeg skal bruke i kveld (forteller og viser dere senere), men siden jeg for tiden er ganske blakk så ble det ikke noe mer. Men nå skal jeg ut i sola og tænne litt!

Hva synes du om antrekket? 

outfit 19.07.10
topp freequent tights gina tricot armbånd accessorize

Hadde akkurat funnet frem kameraet og var på tur ut døra for å ta outfitbilder ute, men da åpnet selvfølgelig himmelen seg og regnet pøste ned. Eller vent, det pøser fortsatt. 

Hva synes du om antrekket? 

outfit 16.07.10

Yes! Endelig har sola kommet seg på plass i Trondheim, og jeg vet bare med meg selv at jeg skal nyte det for alt det er verdt. Det er nå jeg blir misunnelig på dere østlendinger som har hatt finvær hele sommeren, hihi. 

Idag har jeg faktisk bare planer om å ligge ute som et slakt og få litt farge. Hadde vært litt flaut om jeg hadde begynt på skolen igjen, og sett ut som en snømann i forhold til alle som har vært i syden. The snowmen returns, liksom! Ellers så har jeg et høstinspo-innlegg på lager til dere, så stay tuned! Her har dere outfit for idag også:

topp cubus bikini gina tricot shorts h&m solbriller h&m

Hva synes dere om antrekket?

outfit 15.07.10


tunika freequent tights gina tricot veske vic

God morgen! Håper dere har sovet bedre enn meg. Tror faktisk jeg holder på å bli syk, og det gjorde det ikke akkurat bedre at jeg satt ti minutter i senga mi og prøvde å snakke før jeg stod opp. Herlig! Heldigvis er jeg litt bedre nå, så holder på å ordne meg til bytur med Marit. Kos dere masse idag!

Hva synes du om antrekket? Og hva skal du? 

outfit 11.07.10

topp cubus shorts bikbok veske friis & company

Ble ikke noe bading på meg idag alikevel. Hehe. Har funnet ut at jeg er den største pysa i mils omkrets når det gjelder bading. Det liksom være sydentemperatur for at jeg skal bade, ja.

Hva synes du om antrekket? 

outfit 09.07.10
topp zara shorts h&m sko din sko solbriller h&m

Hva synes du? Nå er det grilling! 

outfit 04.07.10


topp cubus shorts bikbok solbriller og sko h&m 

Hva synes du? 

sosial dag coming through

Føler jeg har levd alt for lenge uten noe som helst sosial omgang nå, så idag har jeg bestemt meg for å dra til byen med Tone. Det var så utrolig deilig å sminke og ordne seg litt idag når jeg stod opp, for etter 4 dager med joggebukse, slaskeklær og au naturel ble jeg egentlig litt lei. Utrolig, men sant!

Nei, nå snakker jeg meg bort her. Bussen går ikke før om en halvtime, så jeg har egentlig masser av tid til å sitte her og skrive til dere. Her er dagens outfit forresten!:cardigan vila topp bikbok bukse vero moda øredobber favorittene fra gina tricot

Har forresten noe jeg må fortelle dere når det gjelder mandag, men det får vi ta i neste innlegg. Nå må jeg finne pengene mine! En halvtime var mye kortere enn jeg trodde, hihi :-) Toodles!

Hva skal du idag? 

bursdagsantrekk

Hei! Har vært skikkelig stresset i hele dag, og har nesten vendt hele skapet mitt på hodet for å finne noe å ha på meg i kveld. Endte opp med noe enkelt, men greit og vi sier som de gjør i remareklamen; det enkle er ofte det beste! Fant ut etterpå at jeg minner meg selv om en hippie-kinda ting, men det får så være. Jeg liker det!

Som dere sikkert har skjønt, så skal jeg på bursdag i kveld og bursdagsbarnet er ingen andre enn min kjære Marthe. Gleder meg kjempemye til å ha det koslig med nesten alle jentene mine i kveld, og så håper jeg at resten av jentene har det kjempekoselig på overnattingstur i marka! 


Topp: gina tricot Shorts: bikbok Sko: din sko


Øredobber: h&m


Armbånd: fått i gave fra Marthe <3

Hva skal dere i kveld? 

outfit 10.06.10Alt fra gina tricot, faktisk! Bortsett fra jakka som er fra cubus.

Hadde en kjempefin dag på skolen idag med volleyballturnering og is, og lærerne var ekstra snille da de bestemte at vi fikk slutte halv 2. Deiliig! Nå skal jeg ligge ut i sola og slappe av litt før jeg drar på spilling, og så skal jeg prøve å ordne med en liten bildeserie til dere. Spennende :-)

Hva synes dere om antrekket? 

outfit 06.04.10Den vanlige jakka mi som dere sikkert vet hvor er fra. Topp fra BIKBOK. Cardigan fra GINATRICOT. Bukse fra VEROMODA. Sko fra DINSKO.

Åh, idag må jeg få lov å klage litt. Etter en hel dag med avisgåing er jeg så utrolig lite fotogen at dere i det hele tatt bør være takknemlige for at jeg eksponerer ansiktet mitt :-) Men outfit måtte det bli idag, fordi resten av uka kommer jeg til å bo i joggebukse og genser. Tentamensuke, you know. 

Hva synes dere? 

outfit 05.04.10Genser GINATRICOT. Bukse og jakke VEROMODA. Solbriller H&M. Klokke ANERIKKE.

Herlighet, så sinnsykt flaut! Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har stått på den samme plassen for å ta antrekksbilder til dere, og aldri har det kommet noen. Men det skjedde idag. Måtte ta "jeg tar antrekksbilder til bloggen min, skjønner du :-):-):-)". Håper ikke hun stod lenge og så på meg. FLAUT.

Nå drar jeg til Tiller en tur. Håper alle får en kjempefin mandag! 

Hva synes dere om antrekket? 

outfit 04.04.10
Genser fra ONLY. Bukse fra BIKBOK. Sko fra DINSKO.

Nå skal jeg faktisk ut og gå meg en tur i sola! Og forresten, jeg må på sokkeshopping ser jeg. Vaskemaskina spiser dem til lunsj.. HEHE, morsom vits.

Hva synes dere om antrekket?

outfit 03.04.10Jakke og bukse fra VEROMODA. Genser fra BIKBOK. Klokke fra ÅRE. Solbriller fra GINATRICOT.

Åh, se da! Min lille fotoshootplass er endelig nesten fri for snø! Herlig  Forresten: never mind at datoen på klokka mi er helt på jordet. Når jeg stiller den til den riktige datoen tar det maks et kvarter, og så er den langt fremme i ukedagene igjen. Jaja. 

Hva synes dere?

outfit 30.03.10

Genser fra GINATRICOT. Topp under fra BIKBOK. Bukse fra VEROMODA. Sko fra EUROSKO. Solbriller fra H&M.

Nå har jeg virkelig vært flink med outfitsbilder i det siste! Klapp på skuldra for det. Anyways, fikk en mail i går om hvordan jeg tar bilder selv, og svaret på det er.... en stige! Jeg setter altså speilrefleksen på en stige som henger på tvers, og setter på selvutløser. Smart? Think so.

Hva synes dere?

outfit 29.03.10


Jakke og bukse fra VEROMODA. Skjerf fra H&M. Veske fra KAPPAHL. Sko fra EUROSKO.

Endelig er det såppass varmt at jeg kan bruke den nye vårjakken min ute! Jeg er så møkklei av boblejakken min nå at jeg godt kan brenne den eller gi den bort til veldedighet. Er sikker på at 4 små, fattige barn får plass i den jakka. Tror faktisk de kan bruke den som telt også, haha!

Hva synes dere om antrekket?

outfit 28.03.10

Skjerf fra TEKSTILFUNN. Genser og bukse fra ONLY.

Hva synes dere? 

outfit 20.03.10

Genser fra BIKBOK, topp fra BIKBOK og bukse fra ONLY.

Jeg elsker denne genseren! Tror rett og slett at brun er blitt fargen min. Alle klær kan være fine så lenge de har en brunnyanse på seg, føles det ut som. Haha. 

Hva synes dere?

outfit 11.03.10


Genser fra GINATRICOT, jakke fra CUBUS, bukse fra ONLY.

Åh, elsker denne genseren! Kommer seriøst til å bruke den hver dag når det blir sommer, bare fordi den er så fiiin. Men nå må jeg kommer meg tilbake til leksene. 

Hva synes dere om antrekket? 

outfit 08.03.10


Genser FÅTT AV MAMMA, topp under fra BIKBOK, bukse fra ONLY.

Dere! Dette blir mest sannsynlig det siste antrekket tatt med vanlig kamera. Herlighet, jeg skal kjøpe meg kamera senere idag! SYKT. 

Hva synes dere om antrekket? 

outfit 06.03.10


Caridgan fra GINATRICOT, topp fra BIKBOK, bukse fra ONLY, solbriller fra GINATRICOT, skjerf fra H&M.

Hva synes dere? 

outfit 01.02.10


Alt fra BIKBOK faktisk!

Idag var det faktisk så fint lys at jeg kunne ta bilder ute! Kjenner at sommeren er på vei, ja. Åh, det er så mye lettere å leve når det er sol og finvær! Okei, random. Nå må jeg spise noe før magen min dreper meg!

Hva synes dere om antrekket? 

outfit 28.02.10

Genser fra ONLY, bukse fra BIKBOK, skjerf fra GINATRICOT.

Dette skjerfet har jeg helt glemt! Men det er jo egentlig ganske fint, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke bruker det oftere. 
Hva synes dere? 

outfit 04.01.10


Genser fra vero moda, bukse fra bikbok, sko fra eurosko, skjerf fra bikbok og jakke fra bikbok. 

Idag er den store bikbok-dagen, dere! Nesten alt jeg har på meg er derfra jo. Det var forresten utrolig uvant å skrive "10" på overskriften! Men jeg blir sikkert vant til det. Og en ting til: sorry for årets dårligste antrekksbilder. Jeg har en utrolig ufotogen dag idag :) Men hva synes dere? 

sånn ser jeg ut idag:
Genser fra gt, topp og bukse fra bikbok, ringer fra h&m, armbånd fra kreta.

Hva synes dere? 

GODT NYTTÅR!

Nå holder jeg på å dekke bordet og gjør klart for nyttårsmiddagen. Siden pappa er syk, og mamma skal på jobb i kveld, så skal jeg og Mia til tanten min etter vi har spist og ligge over der. Det blir helt sikkert en litt spesiell nyttårsaften, men jeg gleder meg masse til å gå inn i 2010! Nå har allerede folk begynt å sende opp rakketter også, så Oskar har gått og lagt seg i hylla mi. Se så skjønn han er da:
Men da må jeg bare si takk til alle dere som har kommentert, lest og fulgt meg på livet mitt i 2009, så blogges vi i 2010! Kjempeglad i dere, verdens mest fantastiske lesere! ❤❤❤ Haha, tar av med hjerter. Men anyways; kos dere masse masse i kveld! 

dette har jeg på meg idag:

Kjære kamera. Jeg er så utrolig glad for at du er hos meg igjen! Kyss og klem fra Ida.
Hadde på meg dette i går også, men siden jeg ikke fikk tatt ordentlige antrekksbilder, så har jeg det på meg idag og. Ender vel opp i kosedress uansett.Genser fra gt, øredobber fra glitter, skjerf fra indiska, rosa t-skjorte under og bukse fra only, ring fra h&m og sko fra eurosko.

Hva synes du? 

outfit 29.12.09


Genser fra gt, bukse fra only.

Må bare beklage det igjen, men Mia blir på hytta til i morgen og det vil si at kamerasjansene mine er 0.01. Det ene lille tiendelstallet er for webcameraet mitt. Hurra, liksom. Hva synes dere om dages outfit? 
PS: Videoblogg i kveld, folkens!

outfit 14.12.09

Cardigan fra gina, topp fra vero moda, bukse fra bikbok og skjerf fra loftet.

Her er den nye buksa! Var den ikke fin? Måtte brette den opp litt i beina, fordi bikbok-buksene er så fryktelig lange, men det ble jo ikke så verst. Hva synes dere?

nå drar vi på ball!

Om en halvtime drar jeg og Tone til årets skoleball! Gleder oss kjempemye begge to :) Dere får kose dere i kveld, mine herlige lesere! 

bilde 551

bilde 541


bilde 543
Hva skal dere i kveld? 

outfit 10.12.09

101209
Cardigan fra Gina, topp og bukse fra only, sko fra snowflake og jakke fra bikbok.

Herregud, nå kan jeg virkelig se at jeg ser ut som en sumobryter med boblejakka mi på. Hihi. Men nå skal jeg spise risengynsgrøt og så på spilling! 

outfit 05.12.09

Nå drar jeg på bursdag med jentene! Eller, bursdagen starter ikke før klokken 7, men siden jeg er så snill så skal jeg hjelpe Tone med maten. Taco it is! Og så får jeg julebrus da, mihi. Her er antrekket mitt:

051209
Jakke fra h&m (bare til å ha over når jeg drar), t-skjorte fra Vero Moda og strømpebukse fra Gina.

Hva skal dere i kveld? 

outfit 04.12.09

041209
Hals fra h&m, genser fra bikbok, topp under fra h&m og bukse fra Rut m.fl.

Jeg greier å ha på meg yndlingshalsen min, og så blir det et så stygt antrekksbilde? Det skal bare ikke gå an, men idag gikk det an. Typisk! 

Hva synes dere? 

outfit 29.11.09

291109
Topp fra bikbok og bukse fra only. 

Et enkelt og greit antrekk idag, men det har vel ikke noe å si? Nå skal jeg hjelpe mamma med kyllingen og så blir det adventsmiddag. Forresten: idag er det akkurat to måneder til bursdagen min! 
Noen som har noe tips til hva jeg kan ønske meg? 

outfit 16.11.09

161109
T-skjorte fra Vero Moda, cardigan fra Gina og strømpis fra h&m.

Celebration på bloggen! Lovte meg selv i går at jeg skulle poste et antrekk til dere idag, og som sagt - så lovt! Dere kan tro jeg er stolt av meg selv her jeg sitter dypt begravd i engelske ordbøker å minitalk'er. Fremføring i morgen, yes. Whatcha think? 

outfit 09.11.09

091109
Genser fra Gina, topp under fra bikbok, bukse fra only og skjerf fra lindex. 

Idag er det faktisk første gangen jeg nevner ordet lindex på bloggen! Og det må feires med en tur på ikea. Ikke at det er derfor jeg drar dit, men for å kjøpe meg gardinstenger. Haha, husmoren i meg holder på å komme frem. Det er faktisk første gangen jeg skriver gardinstenger på bloggen også. Sant dette er litt bedre enn slaskeantrekk? 

outfit 05.11.09

051109
Cardigan fra Gina, t-skjorte fra only, bukse fra rut m.fl, hals fra h&m, og siden sokker fra retro da, zeff <3<3

Åh, for et dårlig outfitbilde. Føler at dere har sett alle klærne mine snart, for jeg bruker jo nesten akkurat det samme hver gang. I morgen skal dere få et skikkelig kreativt antrekk, om jeg husker det da selvfølgelig. Og jeg lover ingenting! Da blir det ikke. Hihi. Gjett hva jeg skal nå? Hint: hva gjør jeg på torsdagskvelder fra 6 til 8? 

outfit 03.11.09

Nå skal jeg bare poste antrekket mitt for idag, før jeg går til trafikalt grunnkurs! Tenk det; nå er det ikke så veldig lenge til jeg kan kjøre scooter!

031109
Genser fra bikbok, bukse fra only og hårbånd fra h&m.
Hva synes dere?

outfit 30.10.09

Mens jeg holder på å ordne meg til klassefest, kan dere få dagens outfit! 
30 okt
Hals fra h&m, genser og topp under fra bikbok og bukse fra only. Klokka mi er jo den fra Åre. 
Hva synes dere?

outfit 26.10.09

261009
Cardigan fra Gina, t-skjorte under fra only, bukse fra Rut m.fl og skjerf fra indiska.
Hva synes dere? 

outfit 12.10.09

Etter en underholdende sistetime hvor noen av guttene i klassen min skulle spille jenter, har lattermusklene fått trimmet seg litt og jeg føler at jeg må starte med å finne ut hvem den heldige konkurransevinneren er. 
Vet at dere helst ikke vil høre unnskyldningen min for at jeg ikke har tatt outfitbilde med vanlig kamera, men dere får høre den uansett: tha battery is empty, yo. 

Så må jeg bare si en liten ting til: dere har vært kjempeflinke til å kommentere i det siste så fortsett sånn! :-D ja, den setningen fortjente en smiley. 

bilde 435
Og idag har jeg på meg genser og bukse fra only, skjer fra det berømte loftet og armbånd fra accessorize.
Hva synes dere?

outfit 08.10.09

picnik collage
Genser fra bikbok og bukse fra hm. Lua har jeg laget selv! Bestillinger anyone?

outfit 07.10.09

Ikke glem konkurransen!
picnik collage
Topp fra Zara, topp under fra bikbok, jakke fra Gina og fett hår à la naturel. Figuren i bakgrunnen er det forresten søstersen som har tegnet, om noen lurte på det.
Hva synes dere? 

outfit 05.10.09

Hello there, upper east siders! Nå har jeg valgt å gå og sette meg i kjelleren, av alle ting, fordi mamma og Mia har en samtale om hva alle månedene er på fransk. Jeg vil ikke delta. Jeg husker at jeg lovte meg selv rett før jeg fikk min egen pc at jeg aldri skulle sette foten min ned i kjelleren igjen, men nå har jeg faktisk oppholdt meg her i en halvtime og synes egentlig ikke at det er så verst. Jeg tror jeg liker meg i kjelleren min, jeg!

picnik collage
Lue fra Gina, genser fra bikbok og bukse fra only.
Har dere et rom dere hater å være i?

outfit 03.10.09

picnik collage
Hårbøyle fra h&m, skjerf fra loftet, klokke fra Åre, jakke fra vero moda. Tilbehørsantrekk?

Nå stikker jeg til byen for å kjøpe gave til Camilla og hente noen spennende greier til tha blog. Later! Hva skal dere idag?

outfit 02.10.09

Se hvor flink jeg har blitt til å legge ut antrekk! Stolt av meg selv nå, ja. 

picnik collage
Skjerf fra loftet, genser og bukse fra only og klokke fra Åre. 
Va tycks?

outfit 01.10.09

Jeg lover at jeg skal bli flinkere å legge ut antrekk! Eller kanskje jeg må slutte å love ting her på bloggen. Har jo allerede lovt dere en videoblogg også, men den tror jeg at jeg må utsette til helga. Okei? (Ikke bli sure på meg da)

picnik collage
Alt er fra Gina Tricot bortsett fra skjerfet som er fra Indiska.
Hva synes dere?

byvandrerantrekk

bilde 210
Ring fra h&m, cardigan fra only, singlet fra bikbok. Hva synes du?

sånn ser jeg ut i dag

lookbook2
Topp bikbok, shorts under H&M, solbriller gina tricot.

Nå stikker jeg til byen! See yah!

historiens enkleste antrekk

Image and video hosting by TinyPic
T-skjorte fra GINA TRICOT. Bukse fra ONLY. 
Med sims 3 stuck på hjernen sitter jeg her og irriterer meg over at jeg hikker. Har dataen på fanget og hver gang jeg hikker (ca. hvert femte sekund) hopper dataen opp og gjør det vanskelig å skrive. Luksusproblem, jeg vet. Nå skal jeg straks begynne å svare på noen av spørsmålene deres og det er veldig mange av disse "hvorfor blogger du"- spørsmålene. Uansett så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. 

sånn ser jeg ut 5. juni

Image and video hosting by TinyPic
Hårbånd fra ACESSORIZE. Smykke fra STINE. Genser fra H&M. Bukse fra ONLY.
Jeg synes det er utrolig trist å gå i slike klær når det er juni. Gleder meg til å ta frem shortsen!

BADTASTE OUTFIT

Siden vi er så utrolig godt i gang med outfits, tenkte jeg å legge ut antrekket jeg skal ha på meg på badtaste bursdagen til Sofie i kveld. Jeg tror jeg skal gå for mannelook, så da blir det nok bart på meg. Og dere vet jo at jeg er så fin med bart. Tidligere idag ante jeg ikke hva jeg skulle ha på meg, men etter at jeg fikk snu opp ned på skapet til mamma og pappa fant jeg da noe jeg kan bruke.
Den lyseblåe genseren har forresten oldemora mi brukt da hun var ung. Trendsetter!
hei sta
Skinnvest som er oransj på ryggen fra PAPPA SITT SKAP. Genser fra MAMMA SITT SKAP. Og så skal jeg ha på meg BUKSA TIL PAPPA som jeg sikkert må ha 3 belter på for at den skal passe.
Jeg må si at jeg gleder meg skikkelig til taco med jentene mens vi sitter å ler oss til døde når vi ser hverandres antrekk.
Så skifter vi tema. I mattetimen idag spilte vi slåball med girls versus boys, og noen i klassen vår blir veldig engasjerte. Så engasjerte at når vi skulle dra hjem var de sure fordi de tapte. Dårlige tapere er noe av det verste jeg vet!
Tror dere jentene eller guttene vant?

ANTREKK OG MORSOMHETER

Hei! Nå er leksene unnagjort, det vil si at jeg har masse av tid til blogging, mat og .. korps. Jeg kjenner at egentlig har jeg lyst til å være hjemme å øve til naturfagprøve i elektrisitet som vi skal ha i morgen, men på søndag er det vårkonsert og da må jeg vel være med på spillinga. De greier seg jo ikke uten meg! Her er forresten hva jeg har på meg idag. Bildene er nettopp tatt ut av ovnen, så de er rykende ferske. Hehe, morsom jeg er.
picnik collage123
T-skjorte fra NEW YORK. Bukse fra ONLY. Armbånd fra KRETA. Øredobber fra EN GULLSMED jeg ikke husker navnet på. Trutmunn fra PICNIK.
Hva skjer hos deg idag?

DETTE HAR JEG PÅ MEG IDAG

antrekkk
Solbriller fra H&M. Genser fra BIKBOK. Tights fra ONLY.
Hva har du på deg idag?

HJEMMEANTREKK

picnik collage
Genser fra BIKBOK, bukse fra CUBUS og hårbøyle fra HENNES OG MAURITZ.
Mia holder på å lage kanelsnurrer så det lukter kanelsnurr i hele huset, og her sitter jeg og sikler over tastaturet. Nam det skal bli godt!

BRACELETS

collage
Nå har jeg sittet i en og en halv time og tredd på perler på et strikk. Klomsete som jeg er, greide jeg selvfølgelig å miste perlene under senga en gang, men tålmodigheten er på plass så jeg plukket opp alle. Nå har jeg ihvertfall greid å lage et kjempefint armbånd, som du ser på det bildet til venstre, altså armbåndet øverst. Det får dere garantert se i flere sammenhenger!

Nå er det den store klassefesten og etterpå skal jeg se step up 2 the streets mens jeg koser meg med candykings.
Håper alle får en strålende kveld i godværet (det er det ihvertfall her i Trondheim) så blogges vi i morgen!
xxxx

HURRA ...

... for tidenes dårligste outfitbilde!
idag 128
Oversized genser fra pappa, jeans fra bikbok, sokker fra h&m.

Planene for dagen er møte med byavisa og spilling. Noe spennende som skjer hos deg?

PINK DOT IN MY EAR

Jeg aner ikke hvorfor jeg fikk bort linken på det første bildet, og ikke på det andre. Jaja, uansett her er hva jeg har på meg:
idag 098
idag 092
Øredobber: glitter, tee: bikbok, genser: h&m, tights: h&m.

Har så mange gamle bilder av meg på pcen, så nå har jeg tatt noen nye.  Here u go:
idag 116
idag 108
idag 112
idag 111
Ja, bildene  er tatt i senga mi B-)

Z-Z-Z-ZEBRA

Hvis dere søker på "zebra" her idag, er jeg sikker på at jeg kommer til å komme opp. Det er nemlig ikke vær dag man sprader rundt i Trondheims gater med zebra t-skjorte på. Og siden jeg faktisk har litt zebrahumor, slår jeg til med en vits:
Hørt om zebraen som ikke kunne se bra? Hiii. Morsom, du.
idagantrekk
Cardigan: hennes, tee: bikbok, jeans: bikbok, strikkbånd rundt hodet (som dere ikke ser): glitter, øredobber (som dere heller ikke ser): glitter
Det eneste som mangler nå, er rosa nailpolish.

TODAY, I LOOK LIKE THIS

idag 216idag 223
Alt fra bikbok.

Høhø, hvem sa at jeg var bikbokfan? Nå er middagen sunket ned i magen, og leksene unnagjort. Herlig! Senere ikveld skal jeg på spilling og siden den ikke slutter før klokken 9, blir det ikke noe innlegg etter det.
Over til noe annet, nemlig karakterer! I morgen får vi karakterkortene våre, og det eneste jeg vet er at jeg ligger på en femmer i engelsk. Med andre ord, jeg er spent og nervøs på samme tid.

Camilla skal også ligge over i morgen, så jeg kan love dere videoblogg. Og bilder selvfølgelig! Nå sitter jeg bare å slapper av ved pc'en og det har jeg tenkt å gjøre helt frem til klokken er halv 6. Håper dere har en kjempefin dag!

SÅNN SER JEG UT IDAG

idag 150idag 149
Genser fra H&M, bukse fra bikbok og smykke fra H&M.

Nå sitter jeg å ser på videobloggene til nette nestea (annette) og kjenner pannekakelukta langt oppi nesen. Vi skal nemlig ha pannekaker til middag idag! I morgen skal jeg til pirbadet med søskenbarnene mine, noe jeg gleder meg til. Har ikke vært i pirbadet på ett år eller noe, tror jeg.
Q: Vært i pirbadet før?

OUTFIT OG BLOGGANBEFALING

idag 131idag 129
Er utrolig dårlig til å sette sammen antrekk om dagen, så jeg går stort sett i de samme antrekkene. Jeg vet det.

Men det var en ting jeg ville vise dere! Hvertfall hvis dere har fransk på skolen, og skjønner litt så har Betty en utrolig moteblogg der hun legger ut fantastiske outfits, og skriver på fransk! Wehu, heaven! Jeg har bladd gjennom ganske mange av sidene hennes nå og sitter bare å gaper. I love your stile, gøøørl!
betty3
bettyetvous1
neige62

TODAY

Hei søtinger! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang og slitsom dag på skolen. Er det bare jeg som gleder meg til helga starter?
idag 121idag 120
Alt fra bikbok.

Nå skal vi spise middag (jeg vet det er tidlig) for jeg skal til husfliden og prøve bunaden min! Jeg aner ikke hvordan jeg kommer til å se ut i den blåfargen, så det kan bli spennende. Høhø.

Q: Hvilken bunad har du?

GOD MORGEN

Hei! Akkurat nå er jeg superhappy, for når jeg logget på bloggen kom det mange kjempefine kommentarer opp fra dere. Og dere aner ikke hvor mye det varmer. Dere lagde til og med ny besøksrekord! Jeg er kjempeglad i dere også, bloggleserne mine! ♥

idag 025idag 022
Genser fra bikbok, bukse fra cubus, topp under fra H&M.

Ellers så stod jeg opp for en halvtime siden, og når jeg kom hjem trodde Bestemor at jeg var død. Så vet dere det. Haha.
Jeg tror ikke at jeg er den eneste som har snudd døgnet, og som kommer til å få problemer på mandag når det er skole. Later, babes!

YESTERDAY

untitled 1
Hei! Nå sitter jeg her, halvfet og trøtt etter en lang, men hysterisk morsom kveld i går. Jeg var med Camilla og Renate,  og kvelden ble perfekt når det første jeg gjorde klokken 00:00 var å klemme Renate.
Resten av kvelden spilte vi eyetoy, og latteren lå i halsen hele tiden! Høhø.


Planene for idag er å dra på skøytebanen med Camilla og Renate. Hvis Renate finner skøyter som passer da.
Skal også sette meg ned å skrive nyttårsforsetter for bloggen min.
Og bare så dere vet det: jeg kommer ikke til å slutte å blogge i 2009 :-)

Later, babes!
Outfit: genser (ny) fra bikbok, bukse fra oasis og skjerf (nytt) fra indiska.

NYTTÅRSANTREKK

idag 032idag 021
Kjole fra H&M, strømpis fra H&M, boa fra BR leker.
Dårlig ansiktsdag idag, derfor blir det ikke noe ansikts-show-off for dere :-)
Nå venter kalkunen på meg, håper dere får en kjempefin kveld!

Dagens kledning

Er utrolig lite kreativ for tiden, så derfor blir det samme klærne om og om igjen. Salget er i gang, og jeg har gavekort på 350 kroner på bikbok, så det blir nok noe nytt etter hvert :-) Jeg har kjærlighet i munnen, btw.
idag 021
Bukse fra bikbok, genser fra bikbok, smykke fra H&M og øredobber (som dere ikke ser) fra indiska.

1. JULEDAGS ANTREKK

Åherregud, se bort ifra uttrykket mitt på det andre bildet. Haha!
idag 007idag 009
Bukse (ny) fra bikbok, topp fra bikbok (julegave fra Ingrid), tunika fra H&M, smykke fra H&M (julegave fra Renate)

HERLIG, IDA. HERLIG

dscn5388dscn5384
Jakke fra bikbok, topper fra GT, bukse fra bikbok, armbånd laget selv, perleøredobber


MA VÊTEMENTS

Overskriften er "mine klær" på fransk! Dagens franske setning. Høhø, det må jeg begynne med, tror jeg!
idag 018idag 019
Tunika fra H&M, skjerf fra bestemor, strømpis fra pierre robert.
Men nå durer i gode og onde dager på skjermen. Kjapp deg å skru på tv3!

ANTREKK

idag 012idag 007
Genser fra bikbok, bukse fra bikbok, pink nailpolish fra H&M

Idag har vært min dårligste bloggdag på lenge. Jeg har hatt masse å gjøre, dvs. avslutning på spillinga, laging av gaver og innpakning av gaver. Så nå er det relax - take it easy resten av kvelden.

Forresten så tok jeg en test som het "hvem ligner du mest på i One Tree Hill?" Jeg ble Haley. Se hva det stod: Du er Ekstremt søt og veldig Snill. Du har et ENORMT stort hjerte og du bryr deg om andre. Det er veldig mange som er glad i deg og du har mange venner. Du kommer til og oppnå hva som helst i framtiden bare du har tro på deg selv.

Og dere må bare fortsette å melde dere på konkurransen min her.
Kisses.


Sånn ser vi jeg ut idag

idag 001idag 004
Skjerf fra bestemor, tunika fra risøe, strømpis fra H&M

Outfit

idag 006idag 007
Jakke fra Oasis, t-skjorte fra Only, bukse fra Vero moda, hodebånd laget selv

Jeg skjønner at det ble veldig mye oppstyr rundt innlegget i går. Folk har lagt meg til på MSN og jeg har ikke godtatt, men dere må skjønne at jeg ikke sitter på MSN hele dagen? Og det med standardoppsettet på blogg.no: jeg har nå funnet ut at det ikke lenger er noe som heter det. Derfor må dere bare prøve så godt dere kan å lime inn kodene under det oppsettet dere har nå.

Og værsåsnill, ikke bli sur på meg for at jeg ikke er på msn. Når jeg logga på nå, var det bare ei som hadde lagt meg til, så kanskje dere andre hadde skrevet feil adresse? En gang til: legg til ida--e@hotmail.com og en kommentar i dette innlegget at du har lagt meg til, så sender jeg dere mail, med malen min i løpet av dagen.
Håper jeg fikk ordnet opp i det, og kjempemye takk til dere som synes bloggen min er fin! Det varmer :-)

Nå skal jeg ut å selge julenek, så vi blogges senere!


1. desember-outfit

ida 007ida 005
Sånn ser jeg ut på håret idag // Rotteuttrykk, jeg vet.
T-skjorte fra New York, Genser fra bikbok, bukse fra bikbok

Outfit

Dagens slaskeoutfit, sorry for dårlig bilde:
ida 001ida 002
Jakke fra vero moda, bukse fra H&M, rosa negler fra H&M, topp fra bikbok.

Todays outfit

ida 002ida 003
Hodebånd-sak laget selv, topp fra bikbok, genser fra neste stopp, bukse fra gina tricot.

Antrekket idag

Lue laget selv, smykke laget selv, genser fra vero moda, jakke fra ellos, bukse fra gina tricot, votter fått av Marit.
idag 005idag 008
Dårlig bilde .. // Jakka mi
idag 019
Smykket jeg har laget


Ile.blogg.no's første outfit

idag 039idag 038
Lue laget selv, genser fra neste stopp, bukse fra bikbok, sokker fra hennes og mauritz.
Skal jeg fortsette å legge ut dagens outfit? Isåfall lager jeg en egen kategori for det. Tenk det a! En egen kategori for outfits!