videoblogg: hverdagssminke

Ble alt for mye stress og ta av seg sminken for så å vise hvordan jeg sminker meg, så det ble en litt lettere versjon av en sminkevideo :-) Nå har jeg det travelt!Hva synes dere?


videoblogg!

Kan ikke tro at jeg faktisk legger ut en video til. Men det er jo jul, og da må jeg jo være litt grei. Men videoblogg vil alltid være k l e i n t! Anyways, værsågod:Hva synes dere?


tirsdagstips

God morgen, sweeties!
Siden jeg har Byavisa å gå med idag, blir det sikkert ikke så mye blogging før jeg har begynt å pakke til Osloturen. Og i går når jeg surfet litt rundt langs Californiakysten (hahaha, jeg er så morsom idag). Neida. I går da jeg surfet på youtube fant jeg en kjempesmart video av en kjempeflink makeup-artist! Jeg prøvde dette tipset i går og det funket fjell! Bortsett fra at det stinker alt mulig negativt og ekkelt når du tar det på da. Bare se her:


Hva synes du? Kommer du til å prøve det? 

videoblogg!

Helt uredigert og flau, men who cares! Nå har Maria kommet forresten! Later :-)

Hva synes du? 

vi danser glow-dansen!

Må. Ha. Litt. Pause. Fra. Sola. Så her er en film til dere! 


Kan du glow-dansen? 

ready for the cinema

God kveld! Nå har jeg akkurat ordnet meg, og er klar for kinooooooo! Denne gangen skal jeg og Marit se Step Up 3d, og jeg gleder meg kjempemasse. Den ser utrolig bra ut, og jeg er sikker på at jeg kommer til å sitte med frysninger under hele filmen. Typisk dansefilmer.

Anyways, må vel bare finne pengene mine og gå til bussholdeplassen :-) her er traileren til filmen:


Har du sett den? 

video - alex meraz <333


Såååå; like or dislike?

videoblogg!


Skjønner ikke hva det er med meg og det å ta bloggpauser. Kommer jo tilbake igjen uansett! Haha, håper dere liker videoen.

videoblogg


Hva synes dere? 

en videoblogg om tyggis

Okei, jeg trodde aldri at jeg skulle legge ut denne, siden jeg hater tyggis, men synes denne videoen Frida og Camilla laget idag var så artig at jeg bare må. 

 

Hva synes dere? 


videoblogg; slalom med Maria

Jeg har ikke sett gjennom hele filmen enda, så det kan være litt småfeil her og der. Og bare så dere vet det, så er dette 5 minutter med intern humor, og jeg skjønner godt om dere ikke vil se hele. Om jeg hadde lagt ut hele filmen i sin helhet, så hadde det blitt litt over en halvtime! Haha :-)

Hva synes dere? 


akevideoblogg!

Idag var hele skolen på tur, og jeg og noen flere dro for å ake. Her er en liten video fra en av gangene vi suste nedover den syyykt lange bakken!

Hva synes dere? 


videoblogg!


videoblogg: roadtrip

Nå har jeg nettopp dusjet og skal sette meg godt til rette for å se på The Hills. Ah, det skal bli godt! Men her er filmen Karina filmet i bilen:


Vurderer å ansette henne som fast fotograf og filmer på sånne turer. Neida. Hva synes dere? Sykt kult redigert, ikke sant? Haha.

videoblogg: filmprosjekt nr 1

Godt at dere passer på meg! Om ikke den personen som skrev en kommentar i går, hadde skrevet den, så hadde jeg glemt å lagt ut denne videoen. Uansett. Dette er ikke min gruppe sin, den kommer senere. Håper dere ler like mye som jeg gjorde første gang jeg så den! Og de andre gangene da, selvfølgelig. Ler like mye hver gang!

videoblogg

Helt uredigert og fikset på. Men om dere vil ha flere videoer, så må dere bare finne dere i at jeg ikke gidder noen fancye greier :) 

videoblogg!

Hei dere! Nå har jeg faktisk den glede å presentere den kommende tv-reklamen for bloggen min. Haha, tuller bare. Men her er i hvertfall Mia og Sara:

Hva synes dere? 

videoblogg!

Edit: 6 timer tok det å konvertere filmen på vimeo! Det skal da ikke gå an å være trege? Greit nok at man må være premiumkunde for å stå først i køen, men det må da finnes grenser. Uansett; hva synes dere? 

remember me

Dette jo bare være en perfekt film! Med Robert Pattinson i hovedrollen, kjærlighet og drama så må vel det her bli den absolutte typiske Idafilmen. Den kommer på kino 9. april 2010, og heheeee; gjett hvem som skal skaffe seg premierebilletter? 

Synes du den så bra ut? 

videoblogg


Ser dere! For første gang i mitt bloggliv har jeg greid å holde et bloggløfte! Hihi. Nå skal jeg en tur til Karina og Kine på besøk, så dere får ha en kjempefin kveld! Hva skal dere forresten? ❤

VIDEOBLOGG; på skøytebanen

Hva synes dere? 

VIDEOBLOGG; inspo #5

Siden det er inspovideojubileum idag, så har jeg laget videoen på en litt annen måte. Nå passer musikken til bildene! Wow, for et fremskritt.

Forresten: nå drar jeg på overnattingstur med den herlige klassen min til Bymarka og vi skal være der til i morgen. Jeg gleder meg masse, bortsett fra at jeg ikke får blogget noe. Dere får ihvertfall kose dere, så snakkes vi i morgen!

Hva synes dere? 

ikke gå på rødt lys!

Fant denne sykt morsomme videoen på en eller annen sin blogg, og jeg tenkte med en gang på den trafikklys-leken. Haha, dere se hele videoen! Jeg ønsker meg en sånn katt til jul!

Hva synes dere? 

VIDEOBLOGG; ida spiller piano

Nå hiver jeg meg straks i bilen for å dra til bestemor og som plaster på såret, får dere en liten video. Lover mobilblogging! Og denne gangen skal jeg være snill og holde løftet mitt. Prøve iallefall.

Hva synes dere? Jeg er flink ja? 


VIDEOBLOGG; inspo #4

Nå er det popz og costume på gang hos meg. Nesten standard torsdagskveld, bortsett fra at spillinga mangler. Jeg overlevde forresten det 3 timers lange kurset. Og forresten; det kommer en ny, annerledes video allerede i morgen! 
Har jo helt glemt å fortelle dere at jeg skal reise bort til Agdenes etter skolen, som betyr null internett, men som et plaster på såret får dere en amazing videoblogg! Gled dere, sier jeg bare. Den er gøy. 

God natt, søtinger!

Likte dere den?

VIDEOBLOGG; inspo #3

Jeg må bare si tusen takk for alle kjempefine tilbakemeldinger på det nye designet! Varmer en bloggers hjerte, hihi. Så til dere som spør hvilket redigeringsprogram jeg bruker, så er det Gimp og det kan lastes ned >her.< Og på videoene mine bruker jeg iMovie. Hva skal dere i kveld? 


VIDEOBLOGG; inspo #2

Bare en dag på overtid! Det er ny rekord når det gjelder meg og blogg-loving. Hihi.
Nå prøver jeg å få tak i Renate slik at jeg kan gå med henne til spillinga. Dere får ha en fin kveld så lenge! Hva skal dere forresten? 

fame!

Fame er helt klart en kjempeunderholdende dansefilm og jeg koste meg virkelig når jeg så den. Kan trygt si at jeg kommer til å kjøpe den når den kommer ut på DVD, og det gjorde den ikke mindre dårlig at Asher Book er hot! Åo mai gad, jeg er så fjortizzz altså, hihihi =)=)=)<33

Nå skal jeg bruke resten av fredagskvelden på tv-titting med familien, og legge meg tidlig. I morgen skal jeg til byen igjen - med mamma - og virkelig se etter kjole! God natt bloggen! 

Traileren.
Helt klart min favorittsang, og favorittscene!

Hva gjør dere i kveld?

LYDBLOGG

Flere slike? 

VIDEOBLOGG; inspo

Hva synes dere om slike videoer? 

VIDEOBLOGG; klasseturen

Det er filmer i slutten av videoen! Hva synes dere?

VIDEOBLOGG; stemningsrapport fra Åre

video:film 2
Uredigert og fiks fersk. Jada.

VIDEOBLOGG; headervalg og snikksnakk

Hvilken header skal jeg ha? Nr. 1 eller nr. 2?

VIDEOBLOGG; ida tester


VIDEOBLOGG; drømmeprinsen

Dette er da sangen jeg og noen venninner laget for melodi grand prix junior når vi gikk i femte klasse, tror jeg? Jeg synes ihvertfall det er utrolig rart at vi ikke ble med, når sangen vår var så bra! Hva synes du?

VIDEOBLOGG; såå

Flere enn meg som ikke ser fotballkamp?

idahumor

Jeg fikk med meg 1000 kroner til Østersund, og ehm.. Jeg brukte opp alt bortsett fra 100 kroner. Og selvfølgelig måtte jeg kjøpe to kex til mamma - det var jo derfor jeg kom. I følge henne. Dere får se hva jeg kjøpte meg senere, for kameraet ligger igjen hjemme og jeg spyr heller enn å bruke mobilkameraet. 

Nå skal jeg legge meg og sove litt (!) og fordøye den gigantiske mcdonalds-burgeren jeg spiste idag. Første gangen på lenge at jeg faktisk spiste der, og selv om jeg forlot halve burgeren i søppelbøtta, så var det egentlig litt deilig med feit fastfood også. Forresten; rekk opp hånda de som ler av denne videoen!
Det er dette som kalles idahumor!

VIDEOBLOGG; photobooth


God kveld! Nå sitter jeg og Marthe og venter på mat og ser på addicted to boobjobs. Top Model og playboyjentene har vi også sett på, så dette har vært litt av en tv-kveld! Love it. 
Etter som begge to døgna i natt har vi masse søvn og ta igjen, så etter en herlig kyllingfilet-middag tar vi toget til drømmeland, før vi tar toget videre til Åre i morgen. It's shoppingtime!
Hva gjør dere i kveld?

dårlig nyhet og videoblogg!

At jeg drar på en-natts fisketur idag og kommer sikkert ikke hjem før i morgen, hvis ikke mamma og pappa har bestemt seg for at vi skal dra å hente Oskar samtidig. Denne sommeren er familien min veldig spontan og gjør ting etter hvert. Jeg liker det ikke. Men èn ting kan jeg love dere; det blir mobilblogger! Ha det kjempefint mens jeg er borte, og som plaster på såret filmet jeg en liten videoblogg i går. Kos dere, og le høyt!

 

VIDEOBLOGG; jordbærgrilling

Dere må skru opp lyden på fullt fordi Anna var så smart og holdt over mikrofonen.

VIDEOBLOGG; agdenes #2

Og selvfølgelig bruker jeg crocs hver dag her hjemme!

VIDEOBLOGG; svar på spørsmålene


VIDEOBLOGG; Tobias på trampolina

De to hylingene er fordi jeg og Emma ble trampet i hodet.

VIDEOBLOGG; jeg har lært meg å plystre!

Nå drar jeg ut med Tone, ha en fin kveld!

VIDEOBLOGG; ida og mia på agdenes

Nå får dere vel til å se den? 
Forresten; Idag har katta mi Oskar bursdag! Så si gratulerer med dagen til han : )

VIDEOBLOGG; visning i første etasje

Og siden blogg.no ikke greier å laste opp videoer for tiden ble youtube siste utvei. Og jeg aner ikke hvorfor de der greiene på begynnelsen kommer. Men dere vet at jeg fortsatt holder på å lære meg det, og videobloggene kommer til å bli bedre med tiden!

TILBAKEBLIKK; noen av videobloggene mine

Da var bamsemumsen innkjøpt, og jeg er klar for tentamen! Nå er det en og en halv time til Paradise begynner og derfor tenkte jeg å vise dere 4 av videobloggene jeg har laget. Jeg lover dere at når jeg får meg en pc med et kamera det går an å filme med, blir det flere videoblogger! For da trenger jeg ikke å konvertere filene, som det så fint heter. Så det er altså grunnen til at jeg ikke har så mange videoer. Kos dere med videobloggene! 
video:idaogcamillaiegypt
video:adamidaingrid
video:idacamilla
video:ig


Hvilken likte du best?

VIDEOBLOGG; mesterkokken


VIDEOBLOGG; designupdates


designoppdateringer from Ida Sletvik on Vimeo.

Mine designoppdateringer på forskjellige blogger opp gjennom tidene. Forandring fryder!

HOW TO DANCE THE HOEDOWN THROWDOWN


Camilla har lært seg den, nå mangler bare jeg. Men jeg er på god vei! Den er dritgøy når du kan den. Høhø, lykke til.

VIDEOBLOGG; EGYPT

video:idaogcamillaiegypt
Den svarte stripa midt i videoen er fordi det er noe galt med kameraet. Og dette er fullt og helt Ida-og-Camilla humor! Høhø.

VIDEOBLOGG; SPØRSMÅL DEL 2

video:idaspm2

Dessuten skal det stå spørsmål og ikke spørmsål i begynnelsen. Høhø.
Og her er de siste spørsmålene som ikke ble med:
Hva syns du om bloggen min (maritje.blogg.no)? Bra! Men du oppdaterer ikke så ofte.
Hva er 2+2? 5
Har du fortsatt ku klux klan-hatten fra 8nde (samf.prosjektet :P)? Nei, den tror jeg ligger igjen i glassburet.
Vil du kjøpe min exelente hjernekrem (hahahah)? Den er IKKE testet på dyr ;)LEI AV Å IKKE HA PENGER? LEI AV Å BLI KALT DUM? LEI AV Å VÆRE DUM? HVORFOR IKKE KJØPE EN HJERNEKREM? Jeg er så smart fra før av.
Liker du nøtter? Jepp
Hvor skal du i sommer? Vet ikke enda.
Hvilken klasse er verdens beste? 9a
Hva slags kamera har du? Nikon coolpix 5600. Anbefales ikke.
Hvor mye kosta det (må ikke svare)? Aner ikke. Fikk det i julegave.
Kommenterer du og leser andre sine blogger også? :) Ja, det gjør jeg. prøver å svare på alle kommentarene som jeg får.

VIDEOBLOGG; SPØRSMÅL DEL 1

video:idaspm1

VIDEOBLOGG; vinneren av konkurransen

video:konkurranse

Gratulerer! Nå må du bare sende meg adressen din på mail, så får du gavekortet i posten om litt :-)
Til dere andre; Lykke til i neste konkurranse!

VIDEOBLOGG; akebrett, dere ser oss ikke

video:videoblogg akebrett
Ikke at dere ser så mye når vi prater, for den er filmet på kvelden. Men dere hører oss ihvertfall!
Camilla har redigert :-)

VIDEOBLOGG; bestevenninna mi

video:tilmarthe

Jeg elsker deg.

VIDEOBLOGG; let it snow

video:idacamilla

Enjoy :-)

VIDEOBLOGG; Gratulerer med dagen, Ingrid!

video:tilingrid2

Hun har egentlig bursdag på lørdag, men jeg greier ikke å holde meg med å lage en video til henne ..
Nå forventer jeg meg en stooooooor klem av deg! Neida :-)

VIDEOBLOGG; blokkfløyte

video:blokkflyte


Du kan synge med hvis du vil:
Lisa gikk til skolen, trippe trippe sa.
I den nye kjolen, trippet hun så glad.

VIDEOBLOGG; miljøtjeneste

video:idamarthered
Ikke en av dem beste jeg har laget, men grei nok :-)

VIDEOBLOGG; latterkrampe

video:adamidaingrid

VIDEOBLOGG; Solbrillene mine

Merk; Noen av solbrillene mine.
video:syttende

Ser forresten ut som et spøkelse. Lyset sin feil.
Og skrifta i midten på begynnelsen aner jeg ikke hvorfor er der.
+ en ting til; det skal stå www.ile.blogg.no i et ord, o'en skal ikke stå under alt det andre.

VIDEOBLOGG; hitra

video:hitrafilm

Denne videoen ble vel mest med sauene, men neste gang jeg er der kommer jeg til å ta film og bilder når jeg sitter oppå hesteryggen.

VIDEOBLOGG; ingrid & ida

video:ig

herlihet :') to ord: kos dæ!

VIDEOBLOGG; mean girl

video:film0001

e æ slem no?

VIDEOBLOGG; min første

video:film
å herregud :')