let's ZUMBA!

Har dere sett den reklamen fra TV-shop som reklamerer for danseformen Zumba? Jeg lastet ned cardio-dvd'en i går, og jeg har seriøst aldri opplevd så bra og morsom trening! Jeg merker ikke at jeg blir sliten før jeg tar en pause, og da kjenner jeg at pulsen går som bare det. Så om noen av dere er glad i å danse, så anbefales dette virkelig. Er litt vanskelig å få til trinnene i starten, men jeg kjenner at det går bare bedre og bedre.

Som sagt så lastet jeg ned DVD'en, men etter som det egentlig ikke er lov, så vil jeg ikke legge ut noen link her. Du kan heller sende meg en mail om du vil ha linken :-) Og her er en liten smakebit:


Har du prøvd Zumba før? 

Btw: ønskeinnlegget kommer i morgen.

blogganbefalingJeg har herved fått meg en ny yndlingsblogger. Hun heter (super)Marie, er 20 år gammel og kommer fra Fredrikstad. Første gangen jeg kom inn på bloggen hennes var jeg litt sånn der "jaha, hva er dette for noe?", men etter hvert eneste besøk nå i ettertid så har jeg bare likt henne mer og mer. Hun skriver med leserne sine og ikke til dem, om dere skjønner hva jeg mener? Hun har en skrivemåte som gjør at jeg kjenner meg igjen, og jeg kan sitte å se på bildene hun tar i mange minutter. 

Hun har også startet med en kategori kalt "kjøttdisk" der hun viser bilder av verdens kjekke menn. Absolutt verdt en tur innom for å sjekke ut, altså!

HER ER BLOGGEN HENNES


Jeg er i allefall ikke i tvil lenger om hvem som er min favorittblogg. Dette er nå ganske lett, og jeg kan stolt si at bloggen din er suuuuper, Marie!!!

Har noen av dere lest den? 

år 2009

1. Gjorde du noe i år som du aldri har gjort før? Var med på en marsjkonkurranse med korpset for første gang og vant!  
2. Holdt du noen av nyttårsløftene? Jeg er så fryktelig dårlig på å holde slike ting, at til og med sunnhetsavtalen min gikk i vasken. 
3. Ble noen av dine venner foreldre i år? Nei.
4. Døde noen som sto deg nær? Heldigvis ikke.
5. Hvilke land besøkte du? Sverige.
6. Er det noe du har savnet i 2009 du vil ha i år 2010? Jeg vil dra på besøk til Maria i Tønsberg, men ellers har jeg alt jeg trenger!
7. Hvilke datoer fra år 2009 kommer du alltid til å huske? 10. mai - den dagen jeg konfirmerte meg.
8. Hva var din største framgang i 2009? Hmm, kommer bare på at jeg sluttet å selge dagbladet og begynte å gå med byavisa!
9. Største feilgrep? Begynte å gå med dagbladet. 
10. Har du vært syk eller skadet deg? Var sykelig redd for swineflu-sprøyta, men tok den til slutt og ble syk i en dag. Ellers har jeg vært frisk tror jeg.
11. Beste kjøpet? MACEN MIN ❤
12. Hva bruker du mest penger på? I 2009 har jeg brukt masse penger på kino og bøker. Tro det eller ei, men jeg har blitt en skikkelig lesehest!
13. Gjorde noe deg ordentlig glad? Masse. Venner og familie.
14. Hvillke sanger kommer alltid til å minna deg om 2009? A Fine Frenzy - Almost Lover. Minner meg sykt om Åreturen med klassen!
15. Var du mer glad eller lei deg i sammenlikning med tidligere år? Mer glad tror jeg. Blir gladere, jo eldre man blir!
16. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av? Reist. 
17. Hva skule du ønske du hadde gjort mindre av? Sammenlikne meg selv med andre. 
18. Hvordan tillbringer du julen? Hjemme med mamma, pappa, Mia og bestemor.  
19. Ble du forelsket i år? Nei.
20. Favorittprogram på TV? Gossip Girl og nå har jeg fått hekta på Summerland. 
21. Besta boken du leste i år? Twilight - Evighetens kyss og Harry Potter og dødstalismanene
22. Største musikalske opplevelse? Gjøvikfestivalen!
24. Noe du ønsket deg og fikk da du hadde bursdag? Ønsket meg ny seng. Fikk ny seng.
25. Noe du ønsket deg men ikke fikk? Nei.
26. Hva gjorde du på bursdagen din i 2009? Fikk gaver på morgenen og var ute med venner hele dagen. 
27. Finnes det noe som kunne ha gjort året enda bedre? Nei.
28. Hvordan vil du beskrive din stil i år 2009? Basic, men personlig. 
29. Hva fikk deg til å føle deg bra? Vennene mine. Klisjè, men det er bare sånn!
30. Hvilken kjendis var du mest sugen på? Åh, gjett tre ganger da. R***** P********.
31. Hvem savnet du? Maria!
32. De beste nye menneskene du traff? Har ikke truffet så mange nye faktisk.

Så vil jeg at dere skal kopiere denne lista, legge ut på bloggene deres og skriv linken i kommentarfeltet :) 

en liten vs til dere mellom to twilight'ere

Oppdaget nettopp at jeg hadde fått topp i posten, og jeg kan ikke si annet enn at jeg fikk et dårlig førsteinntrykk. Hva gjør Taylor Lautner på forsiden, liksom? Hadde det vært opp til meg så hadde Pattinson vært på hver toppforside. 

bilde 501
Men en stor opptur i neste blad da: 
bilde 502
Så, hva sier dere? Taylor eller Robert? 

en blogg jeg..

bilde 23
..blir inspirert av å lese: Drea.
bilde 24
..blir glad av å lese: Nette Nestea.
bilde 25
..blir trist av å lese: Regine Stokke.
lolheader
..blir flirfull av å lese: Linnea.
bilde 26
..bare må lese: Ulrikke Lund.
bilde 27
..leser fordi bloggeren er utrolig pen: Kenneth Olsen.
bilde 28
..synes er kjedelig, men bare må innpå likevel: Weight of the world.

Nå har jeg homework to do! Og idag skal jeg faktisk prøve å få til et antrekk! 

Liker dere noen av disse bloggene? 

VURDERING; www.seastar.blogg.no

jkg2sx
Her er bloggen.

FØRSTEINNTRYKK, DESIGN; Når jeg går innpå bloggen hennes ser jeg en utrolig enkel, men faktisk nydelig header. Det er ingenting med denne headeren jeg ikke liker! Bildet beskriver bloggnavnet hennes og fargen er helt flott, så der blir det nok karakter 6. 

SKRIVEMÅTE; Hun skriver korte og detaljerte innlegg, noe som jeg liker godt. Dessuten har hun er god og leselig skrift, men skriver kanskje litt for mange smileys? Nå sier ikke jeg at hun skriver mange, men noen har hun og det trekker ned. Karakter 5.

BILDER; Jeg sier en ting; ha flere bilder av deg selv! Dessuten er det kjempebra at du tar deg tid til å redigere litt på bildene. Karakter 5. 

ALT I ALT; Med litt fler bilder av deg selv og mindre smileys hadde du fått karakter 6 av meg, men nå blir det nok 5. Jeg synes bloggen din er kjempebra og at du skriver innlegg gjennomsnittlig 2 ganger om dagen er tommel opp! 

Hva vil du gitt bloggen hennes? 

ukas blogg; http://juliatn.blogg.no/

Denne uka er det Julia som har vært mest flittig når det gjelder og kommentere, og som jeg sa i sist "ukas blogg"-innlegg, så er det de bloggerne som kommenterer, som har en sjans til å være med. 
julia
Besøk bloggen hennes her.

Jeg liker bloggen til Julia fordi hun har et kjempesøtt design og hun skriver veldig bra til bare å være 13 år. Hver gang jeg er innpå bloggen hennes, har hun oppdatert så det sier vel litt om hvor stor jobb hun legger i bloggen sin. "Hverdagen til en tenåring" er det hun har bak navnet sitt, og det beskriver bloggen ganske mye - hun skriver om hverdagen, men hun skriver bra og takket være det så blir det ikke kjedelig å lese. Tvert i mot.

Hva synes du om bloggen til Julia?

ukas blogg; http://karlascloset.blogspot.com/

Idag bestemte jeg meg for å starte med noe nytt som jeg skal ha hver lørdag fremover, nemlig ukas blogg. Det kan være alt fra moteblogger til hverdagsblogger, og hver lørdag fremover kommer jeg til å velge blogger blant de som har kommentert. Sounds good?

karla
Jeg liker Karlas blogg fordi hun har en utrolig spesiell stil som virkelig skiller seg ut. Jeg skal være ærlig og si at jeg ikke leser hva hun skriver, fordi jeg blir så utrolig fascinert av det hun har på seg. Man blir glad av å se sånne mennesker, som leker seg med klær og tør og være annerledes på en kjempebra måte! Bloggen er laget til å inspirere andre, og hun har ihvertfall fått til å inspirere meg! Og èn ting til; credz for at hun greier å gå på slike hæler hver dag. Love it. 

Her kan du finne bloggen hennes. Hva synes du?

blogg vs. blogg

vs
www.drea.se VS www.kristinaandersen.blogg.no
Min favoritt er Drea. Hva er din? Forresten; er det noen som vil være med på vs neste gang?

BIKBOK VS. GINA TRICOT

bikbokginatricot
Da var det klart for en ny vs igjen og denne gangen ble det mellom bikbok og Gina Tricot. Selv synes jeg bikbok er mest når det gjelder kvalitet, mens Gina er best på pris. Samtidig har bikbok en årstid de er kjempegode på; sommeren. Jeg elsker ALT som har med klærne til bikbok om sommeren å gjøre! Men alt i alt vil jeg si at Gina får min stemme!

Bikbok eller Gina?

 


VURDERING; www.andreadesiree.blogg.no

Siden Andrea vant konkurransen min skulle jeg vurdere bloggen hennes, så here it comes!
1bfb095b0940d73c1cac2bbf4bcb1acd
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Når jeg kommer inn på bloggen din tenker jeg at du har en fin header, men kanskje det hadde vært finere med hvit bakgrunn der du har lilla? Sånn at det blir mer "sammenheng" mellom header og bakgrunn. Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Nesten hvert innlegg starter med "Hei! Nå har jeg ..." og det synes jeg blir litt kjedelig i lengden, men du har ingen skrivefeil og oppdaterer ofte! Karakter; 4.

BILDER;
En ting å si; du bør begynne å ta egne bilder og ikke bare fra google :-) men du har ihvertfall med bilder i hvert innlegg da! Karakter; 4.

ALT I ALT;
Jeg liker bloggen din og er innpå hver gang du har skrevet et nytt innlegg. Det eneste du bør tenke på er kanskje å bytte bakgrunnsfargen din, skifte litt på hvordan du starter et innlegg og å ta egne bilder! Men jeg liker bloggen din kjempegodt, så stå på! Karakter; 4.

Hvilken karakter ville du gitt Andrea?

VURDERING; www.siljeth.blogg.no

headerr
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
For min del kunne du gjerne hatt en litt mer "forseggjort" header, med kanskje litt skrift osv. Men bildet er kjempefint og bakgrunnen er nydelig! Terningkast; 4.

SKRIVEMÅTE;
Du oppdaterer ofte av og til, og kunne kanskje skrevet litt lengre innlegg, men du har humoren i boks og skriver bra! Dessuten har du brae overskrifter og lite skrivefeil. Karakter; 5.

BILDER;
I det siste har du begynt å redigere bildene dine noe jeg synes er supert. Noen googlebilder har du av og til, men det har ikke noe å si så lenge du ikke har det hele tiden. Du har god kvalitet, og har med bilder i nesten hvert innlegg. Karakter; 5.

ALT I ALT;
Er innom bloggen din hver dag nesten, og liker deg veldig godt. Du skriver som sagt morsomt, men kan kanskje lage deg en litt annen header. Ellers er alt kjempebra! Stå på, Silje Therese! Karakter; 5.
Hva synes du om bloggen til Silje Therese? Karakter?

VURDERING; www.jjorid.blogg.no

headersxs

FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Det første jeg ser når jeg kommer inn på bloggen er lilla. Jeg synes headeren er litt kjedelig og synes kanskje du burde ha med et bilde av deg selv. Men ellers ser den skikkelig avansert ut, og det viser at du kan å lage headere!Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Du skriver veldig bra, men har ikke så god flyt i teksten. Det er liksom ett tema, så er det plutselig noe nytt. Hadde vært fint med en overgangssetning. Men du skriver morsomt og og har brae overskrifter! Ikke har du så mange skrivefeil heller. Karakter; 5.

BILDER;
Du har ikke så mange bilder av deg selv, noe jeg synes du burde ha flere av for du er jo kjempesøt! Så synes jeg at istedet for å legge ut google-bilder så kan du prøve å legge ut et bilde du har tatt selv. Men de bildene du har lagt ut som du har tatt selv er kjempefine! Karakter; 5.
ALT I ALT;
Jeg synes bloggen din er kjempebra og er innom den hver gang du har lagt ut et nytt innlegg. Det eneste du kan pase på er som sagt temaskiftnigen og bildene dine. Ellers er alt kjempebra! Stå på, Jorid! Karakter; 4.
Hva syns du om bloggen til Jorid? Karakter?

VURDERING; www.scamilla.blogg.no

scamilla
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Greit nok. Jeg hadde selv ikke valgt de fargene sammen, men headeren er enkel og fin! Litt rotete på siden med alle de forskjellige tingene man kan trykke på osv. Karakter; 4-
SKRIVEMÅTE;
Du bruker litt for mange smiley's, og du skriver nesten bare om hva du skal gjøre og hva du har gjort. Noen få skrivefeil har du også, men du har et veldig fint språk som det er god flyt i! Litt varierte overskrifter kunne også vært bra. Karakter; 4.
BILDER;
I noen innlegg har du kjempemange bilder og i noen har du ingen. Du kan kanskje passe på og ikke legge ut alle på en gang? Men bildene dine er kjempefine, og jeg blir ihvertfall inspirert til å gå ut å ta bilder når jeg ser dine. Det er kjempepositivt! Karakter; 5.
ALT I ALT;
Kjempefin blogg som jeg er innpå hver gang det har kommet ett nytt innlegg. Det du må passe på er å ha litt varierte overskrifter, og ikke legg ut alle bildene du tar på en dag med en gang. Men herlig blogg som handler om livet ditt, og du lar virkelig leserne komme innpå livet ditt! Stå på Camilla! Karakter; 4.
Hva ville du gitt bloggen til Camilla?

VURDERING; www.ghazal.blogg.no

31464831240336327121
FØRSTEINNTRYKK, DESIGN;
Jeg er ikke så veldig fan av rammer, men du får de til å se bra ut og man blir nysgjerrig når man ser headeren. Men bak "underskrifta" på headeren kunne det kanskje vært en annen farge en oransj. Det er kjempefint at du har bakgrunn på overskriftene dine! Karakter; 4.

SKRIVEMÅTE;
Før skiftet du veldig mye mellom bold, kursiv og understreking i innleggene dine, noe jeg synes var litt irriterende, men nå har du blitt bedre på det. Du skriver bra, og får meg til å le. Du har noen få skrivefeil, men du blir bare bedre og bedre! Karakter; 5.

BILDER;
Du tar veldig mange fine bilder, og kvaliteten er det heller ingenting å si på. Kunne kanskje brukt litt mer tid på redigeringen av og til. Så bør du være forsiktig med å poste mange store bilder i samme innlegg. Det blir litt slitsomt å bla nedover når bildene er så store. Karakter; 4.

ALT I ALT;
Du oppdaterer ofte og lar leserne dine komme mye innpå livet ditt, noe jeg synes er positivt. Det eneste minuset er som sagt fargevalget på header og layout, litt mer redigering på bildene og størrelsen og mengden på bildene. ellers har du en kjempefin blogg som jeg leser hver dag! Stå på, Ghazal! Karakter; 5.

Hva synes du om bloggen til Ghazal? Karakter?